• 28.02.2016 kl. 13:36

VIDEO: Bestfriend tag

 
Nå har jeg endelig fått lastet opp videoen jeg og Marthe filmet da ho var på besøk hos meg for en liten stund siden. Det er nok mye internt i videoen, men jeg håper dere liker den ♥ ♥ Sett på 1080p og ENJOY!! 
 
Love, Emsi


 

 • 29.09.2015 kl. 23:07

Video: Get ready with me - natural look

- God kveld, fininger -

Etter det tok et døgn (!!!) og laste opp videoen min på Youtube, ble den endelig ferdig for et par timer siden. Utålmodig som jeg er, har det vært noen frustrerende timer når prosenten på opplastingen ikke gikk oppover i den farten jeg ønsket. Her er det snakk om 1% per kvarter, om ikke lenger tid! Nå er den iallefall ute, og jeg har litt blandede følelser om å publisere den. Først og fremst skulle jeg bare teste ut det med filming og redigering for min egen del en kjedelig dag.

Vil bare også påpeke at dette er ikke slik jeg sminker meg hver dag, for jeg liker veldig godt å bytte på hvilken øyenskygge jeg bruker. Har nemlig en herlig serie med små bokser med øyenskygge fra Bare Minerals som jeg fikk av mamma, men har brukt dette så lenge at jeg har byttet litt på. I tillegg venter jeg på en pakke fra Douglas.com, og jeg klarer nesten ikke vente med å få teste ut det jeg kjøpte der!! Kanskje det kan bli en video, istedenfor å legge ut bilder? Vi får se!! Enn så lenge, enjoy ♥


Rosa EOS
Studio skin foundation, farge 1.1 Smashbox
Foundation brush 111 Makeupmekka
High definition concealer, farge fair Smashbox
Max coverage concealer brush i.d. Bare Escentuals 
Pudder, farge fair Bare Minerals 
Everyday minerals børste (verdens beste!!) Bare minerals
Touch up veil Bare minerals 
Ready bronzer Bare minerals 
Complexion brush e.l.f
Vippetang Primark
Øyenskygge Fragile Fragile Mineral Fusion
Contouring eye brush e.l.f
Eye shadow brush e.l.f 
Blending brush Makeupmekka 
Mini shader brush Makeupmekka 
Eyebrow kit e.l.f  
Angled brush 245 Makeupmekka 
Mascara Lash Blast Fusion (♥min favoritt i mange mange år♥) Covergirl
Leppestift i fargen Frost MAC

Håper du synes at videoen var iallefall middels grei, og hvis det er noe annet du ønsker å se så hadde jeg satt pris på en kommentar i kommentarfeltet! Ha en fin kveld, det skal iallefall jeg ha. Nå skal jeg nemlig krype under dyna, sette på Pretty Little Liars og bli skremt før jeg sovner. Herregud som jeg har blitt hekta på den serien!! 

Love, Emsi 

 • Emilie Skaget

  Velkommen til bloggen min! Jeg heter Emilie, og er en 20 år gammel jente fra Sarpsborg. Har bosatt meg i Lillehammer med kjæresten min hvor jeg studerer vernepleie. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, det som inspirerer meg eller om det som gjør meg glad. Utenom det finner du meg som regel svevende på en rosa sky.


  KONTAKT


  emilieskaget@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits