• 16.01.2017 kl. 19:30

Uken som gikk

Nå er mandagen her igjen, og jeg vil bruke litt tid på å se tilbake som uken som gikk. Det har vært en stressende, men fin uke. Jeg har startet opp i praksis, stått opp kl 5 og sett mye på House. Jeg og Jørgen har dessuten flyttet en TV til rett foran senga, så om du nå tenker at vi ikke gjør så mye annet enn å ligge i senga og se på serier så kan jeg vel si at du har rett.

Ukens sang
Nostalgi 3Millioner - Tomine Harket har gått på repeat! Til tross for at den ikke passer helt til min livssituasjon så synes jeg at den er sååå fiiin.

Ukens overraskelse
Jeg har hele uken etterspurt en koselig lapp jeg kunne se når jeg kom hjem fra praksis, men fant ingen lapper noen av dagene. Jeg tipper Jørgen må ha gjemt de et sted. MEN, jeg ble utrolig glad da jeg kom ut fra badet til å se dette her om dagen (han vet hva jeg liker ah):


Ukens innkjøp

Det må uten tvil bli den personlige almanakken jeg har bestilt fra personligalmanakk.no. Jeg har nå levd uten i et par uker, og jeg har virkelig ikke oversikt over noe som helst. Det skal jaggu bli gode tider når den kommer i hus. Ellers skal jeg og Jørgen i disneybursdag og har kjøpt kostymer til det. Gleder meg til å vise dere, hah!

Ukens små gleder
1. Øyeblikk med de eldre på praksisplassen hvor en ser hvor høyt de setter pris på de små ekstra tingene du gjør. Det er utrolig hvor lite som skal til! 2. Koselige kvelder med gode venner. Det har blitt mange av dem denne uken med god mat og enten film eller spill. 3. Da jeg så at det var 10-kronersmarked med ISKAFFE!!! Hallelujah, det eneste som gjaldt da var å få med seg så mange som mulig i hendene og spasere smilende bort til kassen.

Akkurat nå...
sitter jeg ved kjøkkenbordet og skal snart starte på et par oppgaver jeg har i forbindelse med praksis. Jeg har vært på jobb i kveld (for de som ikke vet det så jobber jeg i en interiørbutikk som heter Feel). Resten av kvelden skal forhåpentligvis brukes til fornuftige skolerelaterte ting, men kjenner jeg meg selv rett så blir jeg vel lei om en halvtimes tid. Når jeg arbeider med skole overbeviser jeg meg alltid om "du kan gjøre det i morgen" eller "kan se det an etter jeg har ryddet litt vel"... Alene om den? 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Simen og Elise på besøk -

Har du opplevd noe hyggelig uken som har vært?

Love, Emsi

  • 16.12.2015 kl. 15:17

UKENS BLOGGER

Hei dere! Nå kommer (endelig) vinnerne av ukens blogg. Skulle gjerne lagt ut kollasjer som tidligere, men med en mac som ikke ønsker å samarbeide verken på internettsidene jeg lager kollasjer eller med å være rask, har jeg droppet det denne gangen. Håper det går greit Denne gangen har jeg plukket ut to nydelige bloggere som jeg synes er veldig flinke, og de er:

 

ELINE BAK ELINENORDLI.BLOGG.NO

Eline er en 20 år gammel jente fra Kongsvinger som blogger om sin hverdag, mote, skjønnhet og det som ellers faller henne inn. Jeg må bare si en ting, og det er at jeg elsker designet på denne bloggen!! Jeg er jo så glad i rosa, så at designet har et lite hint av det er rett og slett eyecandy. Hun legger ut lyse og fine bilder, og en forstår at hvert innlegg er jobbet godt med. Jeg liker også at hun varierer, slik at det alltid er moro å titte innom! En supernydelig jente er hun også. Trykk her for å komme til bloggen.

 

BENEDIKTE BAK BENEDIKTENP.BLOGG.NO

Benedikte er en 21 år gammel jente som er bosatt i Kristiansand. Dette er en av de bloggene jeg klikker innom stadig vekk, så hun fortjener absolutt ros. Hun blogger om mote og skjønnhet, men skriver også en del personlige innlegg om enten opplevelser eller meninger. God variasjon i innleggene, fantastisk fine bilder og et nydelig design! Denne bloggen er også en av de bloggene en forstår at bloggeren bruker mye tid på hvert innlegg. Og hvert eneste innlegg på denne bloggen er råbra. Love love ♥ Klikk her for å komme til bloggen.


Håper dere likte disse bloggene! Kanskje de blir deres favoritt? Hvem vet. Jeg sier meg nå ferdig med å kåre ukens blogg for denne gang, men kjører i gang en ny runde ved et senere tidspunkt. For øyeblikket er jeg forresten overlykkelig og sliten på samme gang. Alle fremleggene på skolen gikk superbra, så vi har nå fått juleferie!!! Dette har vært noen svært hektiske uker, men jeg kan nå ta ferie med god samvittighet. Nå skal jeg på jobb, så vi snakkes senere fine dere. 

Love, Emsi

 

  • 06.12.2015 kl. 22:50

VINNERNE AV UKENS BLOGG

Denne gangen har jeg valgt ut tre blogger som jeg titter innom hver eneste dag, også før jeg startet med ukens blogg. Synes at disse tre fortjener ros og ekstra oppmerksomhet i et eget innlegg og ikke bare i kommentarfeltet. Prøver nemlig å være ekstra flink til å kommentere hos disse jentene! Disse tre bloggene er helt ulike, men alle fine på hver sin måte. Jeg ble utrolig glad da de meldte seg på, for jeg vil virkelig vise de frem. Ukens blogger er:

 

- Mailen Natanie bak enmammablogg.blogg.no - 

Mailen Natanie er en 19 år gammel jente fra Råde. I mars ble livet hennes snudd på hodet da graviditetstesten viste positiv, og hun startet å blogge anonymt. Etter en liten stund fortalte hun hvem hun var, sin historie og blogget om tankene rundt graviditeten. Før blogget hun om hverdagen sin som ung gravid, men for ikke mange dager siden kom en liten perfekt prinsesse til verden - så nå er det nok det å være ung mor som blir fokus fremover. Hun legger også ut mye variert, alt fra sminkerelaterte innlegg og innkjøp. Her kan du lese om det meste. En nydelig jente som også er et stort forbilde for både meg og sikkert mange flere. Denne bloggen er en av mine absolutt favoritter, og jeg anbefaler alle å ta en titt innom! Klikk her for å komme til bloggen.

 

- Madelen bak doudig.blogg.no - 

Madelen er en 19 år gammel jente fra Sarpsborg. Hun er utdannet hudterapeut og jobber på KICKS. Dette er nok den bloggen jeg leser som oppdaterer oftest! Hun har et nydelig og enkelt design, noe som gjør at iallefall jeg føler en slags ro når jeg leser den. Jeg snakker litt med Madelen på fritiden, og hun har virkelig et hjerte av gull og er en nydelig person. Jeg liker veldig godt at hun varierer innleggene såpass mye som hun gjør, og at det alltid er noe nytt og spennende å lese om. Hun har begynt å legge ut videoblogger også, noe som er et stort pluss i mine øyne! Det gjør at en blir kjent med henne. På denne bloggen kan du både lese om hennes hverdag som samboer med sitt livs kjærlighet, tanker og meninger, sminketips og videoblogger. Alt i èn blogg! Klikk her for å komme til bloggen.

 

- Frida bak fridalaabak.blogg.no -

Frida Laabak er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad. Hun er en god venninne av meg, og vi var på samme russebuss. MEN, det er ikke derfor jeg vil dele hennes blogg. Denne bloggen er helt fantastisk, for den er annerledes. Den er annerledes på en god måte. Hun liker å beskrive bloggen sin som både dyp og overfladisk, og skriver om alt hun har på hjertet - både ting som provoserer henne, eller som gjør henne glad. Tekstene hennes er absolutt verdt å lese, for hun er utrolig dyktig til å skrive. På denne bloggen finner du også mange forskjellige typer bilder, for hun startet nemlig på en jorden rundt - reise for et par måneder siden. En fantastisk jente som fortjener hele verden! Klikk her for å komme til bloggen.

 


Håper dere likte ukens blogger, og at dere har hatt en SUPER helg! Vil du bli ukens blogg? Meld deg på ved å trykke her.

Love, Emsi

  • 30.11.2015 kl. 22:17

VINNEREN AV UKENS BLOGG

Nå har jeg gått gjennom alle som meldte seg på ukens blogg, og herregud så vanskelig det har vært å velge kun èn. Til neste uke kommer jeg til å plukke ut 2-3 stk, for det er såå mange fine blogger. Takk og lov for at jeg skal fortsette med dette fremover, for da får jeg vist frem alle de som gjorde det lille ekstra inntrykket på meg ♥ Og den som kapret hjertet mitt denne gangen er 

♥ ANGELA BAK BLOGGEN NORWEGIAN CUPCAKE ♥

Angela Nygård er en 25 år gammel jente bosatt i Kristiansand. Hun ble forlovet som 18-åring med mannen sin Stian, og sammen har de en vakker liten gutt som heter Joel. Bloggen hennes er en livsstil- og moteblogg, og hun legger ut alt fra antrekk til tips til hvordan du kan få en ekstra koselig desember. Denne bloggen har ALT! Jeg vil anbefale å lese denne bloggen på glade dager, grå dager og slitsomme dager for denne jenta gir deg en feelgood-opplevelse uten like.Designet er stilrent, enkelt og det er lett å finne frem til både arkiv og ulike kategorier. Kan heller ikke la være å nevne headeren hennes, for den er GORGEOUS. Det er det jeg tenker på hver gang jeg klikker innom denne bloggen. Headeren er jo faktisk noe av det aller viktigste når det gjelder førsteinntrykket! I tillegg publiserer hun ulike innlegg slik at du får et innblikk i hverdagen hennes med Stian og Joel, hverdagsgleder og hva hun har på seg. Bildene er lyse, skarpe og fine og gir bloggen en superfin helhet. Som jeg har nevnt tidligere i dette innlegget, er dette en blogg som gir deg en god følelse. Det er veldig viktig for meg å få en slik følelse når jeg leser en blogg iallefall, og iallefall om det skal bli en av de bloggene jeg velger å klikke meg innom daglig. Mitt inntrykk av denne jenta er at det er en nydelig, positiv og inspirerende jente med et hjerte av gull. Klikk her for å komme til bloggen. 

Vil du også bli ukens blogg? Meld deg på ved å trykke her. 

Love, Emsi

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits