• 09.02.2016 kl. 11:50

Tuesday inspiration


I dag inspireres jeg av glade jenter på eventyr, roser, det øde hav og fine negler. Jeg inspireres av cafèbesøk, kald og smakfull smothie og rosa leppestift. Fine gjenstander skrevet ut på papir, behagelig undertøy, stilfulle hårfrisyrer og oppmuntrende ord. Hva inspirerer deg i dag?

Love, Emsi

 • 05.02.2016 kl. 00:09

Indiana's Loss

Hei, og god kveld/natt!! Klokka er over tolv, jeg har vært på både skole og jobb i dag - og ikke bare det, men leiligheten er strøken. Nok en gang tenker jeg sånn i tolvtiden at jeg burde skrive et blogginnlegg. Jeg er helt håpløs. 

Jeg vil med dette innlegget be dere om en liten tjeneste som hadde gjort meg veldig glad. En venninne av meg og hennes venninne er nemlig med i en ny konkurranse. På TV2 lanseres det en ny talentkonkurranse kalt The Stream, hvor det jaktes på Norges neste stjerne via internett. Konseptet er da at man laster opp egne auditionvideoer på nettsiden Thestream.no, og avspillingene avgjør om artistene går videre til neste runde. De 100 mest streamede artistene går videre til en showcase hvor de får møte de tre største plateselskapene i Norge, og etter flere runder signerer plateselskapene sine favoritter.

Beathe og venninna hennes Mahtab har dannet en gruppe kalt Indiana's Loss, og de har et stort fokus innenfor sjangerblanding. De har to publiserte sanger, som begge er UTROLIG fine. Jeg har hørt på dem hundre ganger, og er så imponert over det de har fått til. Jeg vet hvor mye dette betyr for Beathe, og jeg vet at ingenting ville gjort ho mer glad enn å komme videre. En jente med hjerte av gull som virkelig fortjener å få drømmene sine oppfylt ♥ ♥ Sangen "Aaron" er den påmeldte, og den vil jeg veldig gjerne at dere skal gå inn å høre på ved å trykke →her←

Nei guriland, nå må jeg komme meg i seng. Skjønner ikke hvorfor jeg gidder å skrive det engang, for jeg vet med meg selv at jeg og Jørgen kommer til å se to episoder av Huskestue (med mindre jeg sovner). Jeg lurer på hvor mange ganger vi har blitt enige om å legge oss tidlig, bli mer strukturerte og få nok søvn. Det er iallefall mer enn jeg kan telle på to hender. Hver eneste dag tenker jeg for meg selv "åh, i dag, I DAG skal jeg virkelig legge meg tidlig. Kanskje kl ni". Tanken som teller da, emsi. Nei, nattinatt ♥ ♥ Har du forresten hørt om denne konkurransen?

Love, Emsi

 • 01.02.2016 kl. 22:26

10 ting du kanskje ikke visste om meg

1. Negative kommentarer fester seg til hjernen min, og forsvinner ikke. Jeg er så heldig at jeg gjennom mitt liv, har fått utrolig mange hyggelig komplimenter og tilbakemeldinger på enten hvordan jeg er som person, eller noe jeg har gjort som er bra. Men de negative kommentarene eller slengbemerkningene er de jeg husker aller best. Trist, ikke sant? Det hadde vært så mye bedre om det hadde vært de man hadde glemt - og de hyggelige man husket på. Jeg kan huske fra ganske tidlig på barneskolen, da en ny jente i gata sa "du er så feit at du ikke får plass i bilen" og "du ser ut som en julegris". Jeg kan også huske at jeg fikk høre at en av gutta på ungdomsskolen hadde sagt at jeg så gravid ut. Alle påstandene er utrolig teite og sagt av enda teitere mennesker, men de har fått sin plass i minnet mitt og uheldigvis påvirket meg. 

2. Jeg er redd for å åpne døra når det ringer på, og ta telefonen når jeg ikke har lagret nummeret. Når det ringer på døra, roper jeg på Jørgen og lar han ta seg av det. Det er vel ikke noe jeg er direkte redd for skal skje, men jeg liker det overhode ikke. Når telefonen min ringer og det er et nummer jeg ikke har lagret, kjapper jeg meg inn på 1881.no og søker det opp i full fart før jeg vurderer om jeg skal svare. Hvis jeg ikke har mulighet til å søke opp, lar jeg være og tar den og sender en melding senere med teksten "Beklager for at jeg ikke tok telefonen, hørte ikke at den ringte. Hvem er dette?". Ærlighet lenge leve, jaja ups...

3. Jeg har høye forventninger til kjærligheten. Jeg er ganske annerledes der enn flesteparten av venninnene mine. Jeg har jo venner som ikke bryr seg noe særlig om det med forhold, men heller vil ha det gøy for en kveld - men der er jeg stikk motsatt. Ikke misforstå, jeg har også venner som er mer lik meg når det kommer til det også!! Det jeg mener er at når det kommer til kjærligheten, gidder jeg ikke være i et forhold med mindre jeg er 100% sikker på at det kommer til å vare livet ut. Jeg vil ikke kaste bort tiden min med ulike gutter som ender opp med å dumpe meg, eller ikke svare på meldingene mine. Jeg vil rett og slett leve sammen med den jeg er sammen med for resten av livet, få barn og gifte meg. Jeg husker jeg fortalte dette til Jørgen ganske tidlig også, og jeg husker ikke helt reaksjonen men han må vel ha blitt skremt fra vettet.

4. Jeg sover med en bamse i senga, hver kveld. Da jeg ble født fikk jeg en bamse av en kompis av pappa som heter Bengt, og navnet på denne bamsen ble da ganske enkelt det samme. Jeg og Bengt har fader i meg vært gjennom så utrolig mye sammen, og jeg har hatt han i senga så lenge jeg kan huske. Jeg har snakka med han når ting har vært vanskelig, og det er seriøst ingen bamse i hele verden som er like god å holde rundt. Det er som om han er skapt til å ligge i armene mine. Jeg høres så utrolig teit ut nå, men fyttikatta jeg klarer meg ikke uten Bengt. Han har vært med på mange turer, og jeg sover mye bedre når jeg holder rundt han. Jørgen er ikke like glad i Bengt som det jeg er, for jeg kan vel ærlig innrømme at Bengt er førsteprioritet når vi sover.  

5.Jeg HAAAATER gult godteri og sjokoladeis. Jeg klarer ikke forstå hvordan folk klarer å trøkke det i seg. Jeg liker ikke smaken av sitron på godteriet, eller den mørke smaken av is. Det kan gå i nød, men så er det vel ikke akkurat så mange tilfeller av det. 

6. Jeg har ekstremt dårlig tålmodighet på kjøkkenet. Enten svir jeg det jeg steker pga for høy varme, eller så følger jeg Jørgens tips om lavere varme og sier meg ferdig med det jeg steker for fort. Jeg glemmer aldri den gangen da jeg ikke orka å steke laksen lenger, og tenkte at den sikkert var ferdig. Det var den ikke, og jeg brakk meg i det jeg spiste det. Jeg er heller ikke flink til å følge med på tiden, og gjør andre ting samtidig. Spesielt dersom jeg steker baguetter. De blir som regel litt mørkere enn man foretrekker. 

7. Jeg synes det er vanskelig å si nei. Dette gjelder hvis jeg blir stoppa på gata av noen som vil gi meg noe, eller prøve å verve meg inn i en organisasjon. Det spiller egentlig ingen rolle hva det gjelder, hvis noen spør meg om noe stopper jeg alltid og blir stående og snakke til de sier seg ferdig. Har blitt medlem i mye jeg ellers ikke ville blitt medlem i pga dette. Også husker jeg veldig godt da jeg var på klassetur til Polen på ungdomsskolen, og hadde samlet opp en hel bunke med ulike brosjyrer fordi jeg tar i mot alt som blir gitt. 

8. Jeg elsker overraskelser. Jeg blir utrolig glad når noen ønsker å overraske meg, enten det er med gjenstander, blomster eller besøk. Forrige uke kom tre venninner her i Lillehammer på døra med en blomst og godteri, og jeg begynte å gråte i det jeg lukket opp døra. Jeg visste at ho ene skulle komme, for ho lurte meg ved å si at ho måtte fortelle meg noe. I dag har jeg fått en bukett med vakre røde roser fra svigermor, og jeg ble så utrolig glad da jeg så de sto på bordet. Jørgen som har kjøpt de, så jeg har jo han å takke også. Når jeg får en overraskelse, tar det ikke lang tid før tårene kommer. Ah, det er så koselig ♥ ♥

9. Jeg skriver dagbok. Da bestemor og bestefar kjøpte en dagbok til meg i 2012 og oppfordret meg til å skrive, har jeg skrevet dagbok siden den dagen. Jeg har vært sløv i perioder, men prøver så godt jeg kan å skrive ned hva jeg gjør og føler. Det er utrolig deilig å få tankene ned på papir, og selvsagt moro å lese det jeg har skrevet om noen år.

10. Jeg irriterer meg over ganske mye. På bloggen prøver jeg å være ganske så positiv, men jeg vil jo selvsagt få frem mine ærlige meninger også. Jeg kan innrømme at på bloggen virker alt ganske sukkersøtt og til tider overfladisk. I virkeligheten prøver jeg også å være positiv, og spesielt være i godt humør. Men det er nok noen ganger jeg ikke klarer å late som om jeg ikke er irritert når jeg faktisk er det, og da kan det dessverre være ganske tydelig. Jeg tenkte å lage et eget innlegg en dag om hva som irriterer meg, men jeg kan jo ramse opp et par ting: Folk som skal overgå deg uansett hva du forteller (altså det du sier er ikke en dritt i forhold til det de selv har opplevd), når flere i en forelesning begynner å pakke sammen og kle på seg uten at foreleseren er ferdig med å snakke, søppelbøtter som er overfylt og tregt internett. LOOORD.

VIL BARE MINNE OM AT HVIS DU VIL VÆRE MED I GIVEAWAY, MÅ DU MELDE DEG PÅ INNEN TIRSDAG KVELD. MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER. 

Love, Emsi 

 

 • 25.01.2016 kl. 17:00

GIVEAWAY: "pust med magen" - armbånd

// Dette er en giveaway sponset/i samarbeid med mykemule.no

Hei, og god ettermiddag! Nå er det endelig klart for min aller første giveaway. Da jeg postet dette innlegget om et armbånd jeg har fått av mamma, fikk det enorm respons. Det gjorde meg utrolig glad, for budskapet i seg selv kan være med på å gjøre hverdagen litt enklere for de som kanskje sliter med stress eller kommer i situasjoner som kanskje ikke er så lette å håndtere. Snille Mari bak mykemule.no (trykk her) sendte meg et ekstra armbånd slik at jeg kan ha en konkurranse her på bloggen for dere. HURRA. 

Jeg går med dette armbåndet så og si hver eneste dag, og det hjelper meg enormt. Det er noe med det å ta en titt ned på det og bli påminnet om at okei, nå må jeg puste med magen. I tillegg er det et utrolig fint armbånd med søte anheng som vil passe de aller fleste. Hvis du ikke ønsker å delta i konkurransen, men kjøpe det direkte fra nettbutikken finner du direktelink til produktet her. Jeg vil også anbefale å ta en titt på alle de andre fine produktene hun lager.

DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED I KONKURRANSEN...

1. Lik facebooksiden til mykemule HER
2. Lik min facebookside HER
3. Kommenter dette innlegget med f.eks "er med" og fylle inn navn og epost slik at jeg kan kontakte deg.

FOR Å DOBLE SJANSEN...

1. Del innlegget på facebook
2. Skriv at du har delt innlegget som kommentar her på bloggen sammen med informasjonen du fyller ut. 

Vinneren blir kåret og kontaktet onsdag 3. februar.


 

Håper at denne giveawayen falt i smak!! ♥ ♥ Og hvis ikke armbåndet passer til deg selv, er det garantert noen du kjenner som kunne likt det ;-) Kanskje en mor, bestemor, kjæreste eller venninne?

Love, Emsi

 • 18.12.2015 kl. 20:20

NELLY FAVS - nyttårskjoler


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER 

Nelly slutter aldri å imponere! Nok et år har de et fantastisk utvalg av festkjoler, og i den anledning har jeg plukket mine favoritter i år. Nr. 4 har jeg fra før av. Jeg brukte den på nyttårsaften for to år siden, og den er utrolig fin. Det eneste negative er at den er litt vel kort, selvom det kanskje ikke ser sånn ut på bildet. Nå skal det sies at rumpa mi er 2m i diameter, så det kan jo hende at det påvirker stoffet litt haha. MEN, i år har jeg bestilt nr.8! Har lenge ønsket meg en kjole i det stoffet, men har ikke funnet den rette før nå. Gleder meg masse til å få den i posten, og krysser fingre og tær og alt som krysses kan for at den passer perfekt!! Jeg gleder meg så utrolig mye til nyttårsaften. Koselig selskap hvor alle pynter seg litt ekstra med glitter og glam for å feire det nye året som er i vente. Nå kan 2016 bare komme. Har du funnet nyttårskjolen?

Love, Emsi

 

 • 27.11.2015 kl. 17:29

Ønskelisten min

Iløpet av årene har jeg ønsket meg mindre og mindre til jul, men i år har jeg faktisk et par ting på ønskelisten som jeg virkelig ønsker meg. Det er vel slik det er når en flytter for seg selv og blir student. Da er det brått mange ting man føler en trenger, men som en ikke har mulighet til å kjøpe. Derfor har jeg plukket ut noen ting jeg vil dele med dere, og kanskje dere får noen tips til hva dere selv kan ønske dere også?


 Min favoritt #1, og som jeg har vært fan av siden første gang jeg fikk produktene i håret. Jeg har plukket ut de produktene jeg liker aller best, og som er mine favoritter. De to til venstre har jeg kun fått i håret hos frisøren (altså ikke eid selv), men de tre til høyre har jeg brukt mye hjemme. Det er et skikkelig bra merke, og derfor litt stivere i prisen. 


Jeg ønsker meg ikke to forskjellige krøllstenger, men èn av dem! Vet ikke hvem jeg ønsker meg mest, så derfor tok jeg med begge. Cerawand krølltangen har jeg prøvd hos en venninne, og Mast vol.2 har jeg lest mye bra om. Ønsker meg rett og slett en krølltang som lager fine store krøller, og det gjør disse to uten problem!1. Mac Ansiktsspray 2. Mac Prep+Prime Primer 3. Mac Lipstick i fargen "Brave Red" 4. Mac Lipstick i fargen "D for Danger" 5. Anastasia Dipbrow Pomade i fargen "dark brown" 6. Bahama Mama bronzer 7. bareMinerals pudder i fargen "fair".

Dette er altså noe av det jeg ønsker meg til jul. Ellers ønsker jeg meg "koselige ting" som f.eks duftlys, sengetøy, pyntegjenstander osv. Og ting til kjøkkenet, eller ellers i leiligheten! Hva ønsker du deg?

Love, Emsi

 • 25.11.2015 kl. 18:09

Meld deg på ukens blogg!PÅ TIDE Å KOMME FREM I LYSET

Jeg leser mange blogger som verken er på topplisten eller de med mange lesere, men som jeg synes er så utrolig fine på mange mulige måter! Det er så fint å lese blogger som gir meg noe. Det beste jeg vet er å gå inn på en blogg og tenke at jeg vil lese gjennom hele arkivet fordi jeg ikke får nok. Noen av de jeg leser legger ut videoblogger og andre legger ut tanker og hverdagslige ting. Jeg synes det er så mange flotte bloggere der ute, og jeg vil derfor starte ukens blogg slik at jeg, selvom jeg ikke har all verdens trafikk på bloggen, kan få de iallefall litt frem i lyset slik at mine lesere også kan få se hvor fine blogger det er der ute. Jeg kommer til å legge ut ukens blogg hver mandag (hvor mange mandager er ikke bestemt, for det kommer an på hvor mange som melder seg på). Da vil jeg legge ut noen bilder fra bloggen, info om bloggeren og hva jeg synes om bloggen. 

Dette må du gjøre for å være med: 

1) Skriv en kort beskrivelse om deg/bloggen i kommentarfeltet
2) Tenk over 3 positive ting med deg selv (dette trenger du ikke skrive i kommentarfeltet med mindre du selv ønsker)

Love, Emsi

 • 31.05.2014 kl. 14:51

Farget håret!!

Jippii, endelig fikk jeg farget håret! Jeg valgte å farge det hos en veldig flink frisør som jeg VET gir kunden det den er ute etter. Som nevnt tidligere har jeg lenge hatt lyst til å farge håret mitt lysere, og det har jeg nå endelig fått gjort. Jeg dro til Glød frisør i Fredrikstad, hvor det jobber en utrolig flink frisør (faktisk kåret til årets lærling i headmasters). Sjekk ut instagramprofilen hennes her. Hun er ikke bare dyktig, men hun er også noe av det koseligste mennesket jeg har møtt! De 4 timene i frisørsalongen gikk unna, og det føltes ut som om jeg var der i 5 minutter og ble sendt hjem igjen. Anbefaler de som er ute etter et godt resultat og en hyggelig stund å ta turen innom denne salongen hos Julie

Dette bildet er hentet fra hennes instagramprofil.

Håret mitt var ikke så rødlig i toppen som det ser ut som på dette bildet helt til venstre, og det var enda mørkere i tuppene. I midten er lengdene bleket og helt til høyre er det ferdige resultatet. Føltes skikkelig ut som en prinsesse etter hun krøllet håret mitt! Det er forresten krøllet med rettetang, og om du vet om en video hvor man kan lære seg hvordan man gjør det så vil jeg gjerne vite om den! 

Hadde skrevet ferdig dette innlegget for noen dager siden, men har av en eller annen grunn ikke postet det før nå. Så nå må jeg tilbake til jobb! Slutter kl 18, og da er det rett på dobbeldate. Gleeeder meg!! Ha en fin dag videre, beauties 

 • 16.11.2013 kl. 20:01

Good memories never die

♥ Barcelona med mamma. ♥ Juletider med klassen. ♥ Dager med Kristine. ♥ Kosekveld med jentene.

♥ Oslotur med Hao. ♥ Dager med Henriette. ♥ Tobias sine klemmer. ♥ Nyttårsaften med min barndomsvenn, Anette. 

♥ Kiel fergen med kjæresten og familien hans. ♥ Photoshoot med Hao. ♥ Alle dager jeg deler med bestevenninna. ♥ Da jeg var med Jørgen hjem for første gang.  

 

 • 02.09.2013 kl. 12:48

Winter wonderland


//weheartit.com

Er det noe jeg gleder meg til hele tiden, er det vinteren. De fleste venninnene mine hater alt som ikke innebærer sommer og brunfarge, men der er jeg helt motsatt! Jeg sier ikke at jeg liker å fryse, men jeg liker å pakke meg inn i store skjerf og strikkegensere. Jeg liker å komme frysende hjem og legge meg under et varmt pledd med tente stearinslys. Når kakao blir et dagsbehov på skolen, og snøen daler ned fra himmelen og dekker alt så fint. Det er ikke lenge igjen, og det skal bli så fint.

 • 28.06.2013 kl. 19:16

Girly inspiration

Er det en nettside som virkelig oser av inspirasjon, så er det weheartit. Jeg kan helt tilfeldig klikke meg inn der, og alltid ser jeg noe som fanger oppmerksomheten min. Bildene over er funnet med søkeordet "girly", og jeg har planer om å se etter fine bilder til langt på natt. Legg gjerne igjen en link til din weheartit-side 

 • 16.05.2013 kl. 17:59

Tegninger

I går lå det to tegninger på sengen min, som en venninne av broren min (tlrustad på insta) har tegnet av meg. Den ene har jeg vist allerede, men hun har tegnet enda en! Jeg blir helt målløs over hvor flink hun er, og jeg klarer ikke forstå hvordan det går an å klare å tegne noe så likt med bare en blyant.

Dette er det andre bildet hun tegnet av meg. Hun linket først til meg på instagram under tegningen uten at jeg visste noe om det. Jeg ble helt sjokkert! Nok en fin tegning, og i tilegg så betyr det ganske mye for meg at hun ville gi meg tegningene ♥ Derfor har de fått en fin plass på veggen! Flink, ikke sant?

 • 06.05.2013 kl. 21:00

Look at the stars. Look at how they shine for you.

Jeg tror ikke det finnes noe vakrere enn stjernehimmelen. De mørke nettene hvor hele stjernehimmelen er klar, er mine favorittnetter. Det er slike netter som får meg til å ville sove med vinduet åpent og full sikt opp mot himmelen. Det er et eller annet beroligende over det å se på stjernene, det synes nå iallefall jeg. Aller best er det om vinteren, når stjernene lyser allerede klokken seks. Det er når jeg er lei meg at jeg søker fred hos stjernene. Jeg får akkurat den oppmerksomheten jeg trenger. En fredelig oppmerksomhet som gjør meg rolig, og klarner tankene mine samtidig som jeg har noe fint å se på. 

Jeg har vel så og si alltid hatt et slikt forhold til stjernene. Da oldefar døde da jeg var liten, pekte jeg opp mot den stjernen som lyste sterkest på himmelen og sa "det er oldefar". På en stjerneklar himmel, var han alltid den fineste og sterkeste stjernen. Da jeg trengte noen å snakke med, dro jeg opp rullegardinen etter jeg hadde lagt meg til å sove og fortalte oldefar om ting jeg ville han skulle vite. Jeg avsluttet med å si natta. Selv om jeg aldri fikk et sterkt forhold til han fordi han bodde 12 timer unna, følte jeg en enda sterkere nærhet etter han døde og jeg følte at han hele tiden var tilstede da jeg tittet opp. 

Når man ser på stjernene, føler man seg plutselig ikke så liten lenger. Når jeg savner noen som er langt borte, vet jeg med meg selv at de kan se på stjernene de også og plutselig føler jeg meg mye nærmere likevel. Savnet vil være der, men ikke i like stor grad lenger. Med pianomusikk spillende på spofity, ligger jeg i senga mi og filosoferer over ting jeg uansett aldri vil få svar på. Ting jeg gjerne ville hatt svar på, men som er umulig å finne et svar til. 

 • 24.04.2013 kl. 23:45

Hvorfor så selvkritiske?

Åh, jeg må bare dele en video Kristine viste meg. Jeg trenger ikke å si så mye om hva den handler om, ettersom det blir fortalt i videoen hva som skjer. Kan fortelle kort forde, sånn at du kan se om du får lyst til å se på den eller ikke. Den handler om en veldig flink tegner, som skal tegne ulike kvinner utfra deres egen beskrivelse av seg selv. Han ser ikke de han tegner, for de sitter bak en gardin. Det er kun deres egen beskrivelse av seg selv som kommer på arket. Etterpå skal de som ble tegnet møte noen andre mennesker og snakke litt, også kommer de andre inn for å beskrive den personen fra hvordan de så på den personen. Altså alle detaljer. Og hva viser seg? Se videoen før du leser videre.
 


Som du nå har skjønt, viste det seg at disse kvinnene så på seg selv som verre enn de egentlig var. Så utrolig selvkritiske, og jeg tror faktisk at de fleste kan kjenne seg igjen. Dersom du blir spurt om hvordan du ser ut, sier du ikke "jeg har skinnende blå øyne med lange fine øyenvipper" eller "fyldige flotte lepper og liten søt nese. Håret mitt er forresten blankt og jeg har egentlig en ganske søt frisyre". Hvorfor kan man ikke si slike ting om seg selv egentlig? Er det janteloven? Jeg vil si ja. Du skal ikke tro at du ser bra ut. Du skal ikke beskrive deg selv som om du ser ut som en modell, eller vise at du er fornøyd med enkelte ting, Fuck it. Vær fornøyd med deg selv, for din egen skyld og alle rundt deg. Så fort du viser at du er fornøyd med deg selv, vil du automatisk skinne på en måte du aldri har gjort før. Man ser automatisk bedre ut dersom man selv føler det. Jeg hater janteloven. Jeg hater at man ikke kan stå frem og fortelle hva man er fornøyd med. 

Okei, jeg har en utfordring! Før du legger deg nå (eller om dette blir lest et annet tidspunkt), finn frem speilet og fortell deg selv hva du er fornøyd med. Beskriv deg selv, med kun positive ord. Jeg vet du kan 

 • 06.04.2013 kl. 19:06

Useless


Ha en fin lørdagskveld alle sammen 

 • 06.03.2013 kl. 22:13

Once in awhile, right in the middle of an ordinary life, love gives us a fairytale.


//Bilde tatt av Sofie mens Herman tok bilder av oss til en skoleoppgave. Love it ♥

Nå var det endelig på tide med et ordentlig bilde av meg og Jørgen synes jeg. Det er helt umulig å ta bilder av han uten at han tuller når vi er sammen hjemme. Heldigvis reddet Herman dette i dag ved å bruke oss til en oppgave. Thank God! Da fikk jeg nytt profilbilde på Facebook i samme slengen. Herlig! Jeg må bare si det at jeg svever på en rosa sky for øyeblikket. Men nok snikksnakk, skolearbeid står for tur. 

Remember: Aldri lukk hjertet ditt selvom du ikke har troa på kjærlighet. Når den først er der, vil du elske den! 

 • 16.02.2013 kl. 22:51

Rolige dager

 

 

 

Jeg drømmer meg bort om rolige dager. Dager hvor skuldrene kan senkes og de ti kiloene med tanker og alle følelsene bare kunne dratt på ferie i noen dager. Til Afrika for eksempel. En dag som kun ville gått til avslapping og hjemmekos. En dag jeg ville vært hjemme alene og ruslet rundt i huset iført lette klær. Internett av. Mobilen av. Bare meg. En rolig dag hvor solen skinner gjennom ruten og treffer meg i ansiktet slik at jeg må myse med øynene, for så å ta med meg tekoppen og spise noe godt til lyden av radioen. En slik dag ville vært fint. Litt fri. Fra alt. Alle trenger rolige dager.

 • 11.02.2013 kl. 10:15

Monday


_tumblr

 • 05.02.2013 kl. 17:12

fun facts


Heei alle nydelige lesere!!

Jeg (Sofie) tenkte å lage et lite innlegg med fun facts om Emilie! Vil tro det er flere dere allerede vet fra før av, men forhåpentligvis enda flere nye.

♥  Aller først; Emilie elsker bakt potet og yoghurtnøtter (dette burde vel de aller fleste blogglesere ha fått med seg nå)

♥ I tillegg er hun jo en kjempe stor fan av Taylor Swift. Jeg har vel så vidt sett henne høre på en annen artist.

♥ Emilie er en person som velger å dømme alle personer selv og gi alle en sjanse.
♥ Minnekortet på iphonen hennes er så full av bilder at hun må bruke snapchat for å ta nye, og lagre de derfra.

♥ I klassen er det ingen som sier "Emilie", hun har heller fått kallenavnet Emsi.

♥ På skoledagene kjøper hun seg nesten hver dag slike knekkebrød fra Wasa og blir utrolig nok ikke lei!?

♥ Ord som "fytti bikkja" og "ælt/ælltid" er noe hun sier ofte.

♥ Hun er ekstremt lettlurt og går fem på når det kommer til nærmest alt.♥ Hun kan sitte på tumblr eller weheartit i timesvis for å finne nye quotes.

♥ Emsi får alltid tårer i øynene av å se på søte babybilder.

♥ Når klokken på sekundet slår om til et dobbelttall, som f.eks. 12:12, kysser hun alltid begge hendene, lager så et kors i luften og avslutter det hele med å ønske seg noe.

♥ Emilie er alltid en blid og energisk jente som gir mye glede til andre rundt seg, med den smittende latteren og smilet sitt.

♥ Hennes andre hjem er i bygget hos og med meg, hehehe.


 

Var det noe du ikke visste fra før av?
- Sofie

 

 

 • 25.01.2013 kl. 10:53

You are not alone

Right now, there are people all over the world who are just like you.
They are lonely. They are missing somebody.

They are in love with someone they probably should not be in love with.
They have secrets you would not believe.


They wish, dream, hope, and they look out the window whenever they are in the car or on a bus or a train. 
They watch the people on the streets and wonder what they have been through.

_bilder weheartit tekst tumblr

They wonder if there are people out there like them. 
They are just like you and you could tell them everything and they would understand.

 • 17.01.2013 kl. 23:22

Be strong

_wehartit

 • 06.01.2013 kl. 17:35

Sulten på livet


_weheartit

Jeg er så sulten på livet akkurat nå. Jeg har lyst til å oppleve. Oppleve nye ting. Ting som kommer til å ligge i minnet for alltid, og ting som kommer til å få meg til å le så mye at jeg faller på bakken med magesmerter. Jeg og to venninner har snakket så utrolig mye om hva vi skal gjøre i dag, og jeg kjenner et sug i magen etter å få gjort drømmene våre til virkelighet. Hva stopper deg egentlig?

Follow my blog with Bloglovin

 • 31.12.2012 kl. 03:24

Mine nyttårsforsetter

Vel, da er tiden kommet for nyttårsforsetter. Du vet, en liste over ting man 80% av tilfellene glemmer, eller ikke klarer å fullføre. Slik er det iallefall med meg, men jeg prøver meg likevel. Denne gangen lager jeg også noen punkter jeg vet jeg kommer til å klare.

I 2013 skal jeg

- Trene alle dager utenom tirsdager og lørdager (heh, skjer da)
- Bli enda mer positiv til ting
- Bli ordentlig lykkelig igjen, så lykkelig at det nesten gjør vondt
- Gjøre det bra på skolen
- Spare penger, og ikke sløse de bort på unødvendige ting (wish me luck) 
- Fortsette å elske yoghurtnøtter og bakt potet
- Bli forelsket
- Legge mer tid i bloggen, fotografering og redigering
- Gi bestemor og bestefar enda mer oppmerksomhet og komme på overraskelsesbesøk fordi jeg er så glad i dem
- Legge meg tidligere på skoledager, altså ikke snakke i telefonen til langt på natt (hehe ups) Så, hva er dine nyttårsforsetter?

 • 07.12.2012 kl. 18:52

The city of angelsHvis jeg hadde hatt en tidskapsel, ville den første turen min gått tilbake til sommerferien. Da ville jeg sittet på et fly sammen med mamma og Henrik akkurat nå, på vei mot Los Angeles. Jeg ville opplevd hele turen på nytt. Jeg vil så gjerne tilbake. Til alle de koselige menneskene som smiler og hilser. Til den gode maten. Til Forever21 og Sea World. Jeg vil tilbake til familien vi var hos, leke med Barbie og lakke negler med jentene. Og sist, men ikke minst: Alle de bra turene og opplevelsene.

 • 05.12.2012 kl. 21:20

Wipe your tearsWipe your tears, girl. Look at what he has done to you; is he really worth all of this? Don't you think if he was worth it, he would be there holding you while your crying right now? All you ever did was be there for him & love him unconditionally, do you really think you deserve to be in pain? Because you do not. Quit checking your phone for messages from him; it is just going to hurt you more. I know your thinking you love him so you just can't give up on him..But look at how easily he gave up on you. He probably had you thinking he was going to be around for a while. Maybe even for the rest of your life. & now you can not believe how nieve you were to believe it. It is okay. It happens to all of us at one point. Stop calling yourself dumb, deep down you know your not. He is dumb. Look at what he has left. A girl who would give her world for him, a girl who spent everyday wishing she was with him. A girl who wanted him to be nothing but happy. If he was stupid enough to walk away from a girl who would die for him, be smart enough to let him go. You deserve so much more then an occasional "i love you", you deserve to be a mans universe & that man will come. Right now it may seem like you'll never love again, but you will. One day a guy is going to come along & make you realize why it did not work out with everyone else. He is going to look at you as if your the only girl alive. You're going to be his everything. So save your heart for that person. Your heart is to big & loving to be broken. So smile, because you deserve to. Do not let anyone bring you down. Because your beautiful & you deserve nothing but the best.

//Tekst funnet på tumblr og dedikert til jenter som trenger litt oppmuntring. Livet er ikke over. Ikke enda. Du er ung. Du har hele livet foran deg. En gutt skal ikke dra deg ned. Ikke noen andre heller. Vær den beste versjonen av deg selv, og alt ordner seg ♥

 • 25.11.2012 kl. 21:16

Bak skyene er himmelen alltid blå

En jente som ser det positive i alt. En jente som sprer glede. En jente som har en smittende latter, og som bryr seg om andre til tross for tunge perioder selv. En jente som deg, Oda. Besøk den flotte bloggen hennes her.

 • 23.11.2012 kl. 21:23

Every day is beautiful • 09.11.2012 kl. 18:28

Lana Del Rey

Fantastisk. Funnet på bloggen til fine Oda her

 • 21.10.2012 kl. 20:17

We are all like butterflies

 • 08.10.2012 kl. 22:54

Begin again
Ny sang av min #1 favorittartist, Taylor Swift. Og som vanlig skriver hun sanger om livet mitt.

 • Emilie Skaget

  Velkommen til bloggen min! Jeg heter Emilie, og er en 20 år gammel jente fra Sarpsborg. Har bosatt meg i Lillehammer med kjæresten min hvor jeg studerer vernepleie. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, det som inspirerer meg eller om det som gjør meg glad. Utenom det finner du meg som regel svevende på en rosa sky.


  KONTAKT


  emilieskaget@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits