• 18.12.2015 kl. 14:26

FIFTY QUESTIONS

For en liten stund siden fikk jeg et tips fra en venninne å skrive et innlegg med 50 spørsmål. Spørsmålene er hentet fra Caroline Berg Eriksens blogg her.  Liker veldig godt å svare på spørsmål, så jeg håper at dere synes det er litt ålreit også. 


1. Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år er jeg 24 år! Herregud, vet ikke om jeg liker eller misliker å tenke på det. Jeg liker å være 19, men livet er sikkert helt annerledes når jeg er 24! Da er jeg jo faktisk ferdig utdannet vernepleier også. 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Det må bli Jørgen, selvom han enda ligger søtt og sover i senga. 

3. Hvor høy er du? Hele 164cm.


4. Hvilken film så du sist? Christmas Cupid, som jeg så i går kveld. Men fikk ikke sett ferdig hele da jeg ble så trøtt. 

5. Hvem ringte du sist? Jørgen 

6. Hvem ringte deg sist? Jørgen 

7. Hva sto det på den siste sms'en du fikk? "Skysstasjonen nå :* " (Fra Jørgen som liker å informere om hvor han er, noe jeg synes er veldig bra)

8. Foretrekker du å ringe eller å sende sms? Den er faktisk litt vrien! Jeg tror det kommer helt an på hva og hvem det gjelder. Men tror jeg er en sms-person, for da kan jeg svare når jeg vil og tenke gjennom hva jeg skal skrive. 

9. Hva er ditt favorittsted? Det må være USA. Har vært i USA tre ganger, og eeeelsker det. 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Alle steder hvor det er mørkt. 

11. Når så du moren din sist? Forrige helg da jeg var hjemme på besøk. Gleder meg til å se henne igjen i jula!

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå.

13. Hvilken julesang er din favoritt? All I want for christmas is you, Last Christmas og Let it snow. Tre sanger som får meg i skikkelig godt humør, og som jeg hører på hver jul. Jeg liker også Home for Christmas av Maria Mena, og kommer nok til å høre på den mesteparten av veien hjem fra Lillehammer.

Jeg virkelig elsker jul, julesanger og alt som hører julen til. Det er vel kanskje ikke så vanskelig å tenke seg til da jeg fikk med meg Jørgen på å pynte juletreet allerede 1.desember?

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De har aldri vært gift, men de gikk fra hverandre da jeg var ganske liten. 

15. Når våknet du i dag? Våkner hver dag kl 7:)) Dette er pga de som bor over oss har parkeringsplass rett utenfor soveromsvinduet. Så når de drar på jobb, våkner jeg av bilmotoren og lys tett inntil vinduet.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg 29 år, så jeg tror og håper at jeg befinner meg i en leilighet/hus sammen med samboeren min. Forhåpentligvis med en liten en i hus, og kanskje en katt. Det ville iallefall vært drømmen 

17. Hva skremte deg om natten som barn? At jeg trodde jeg så og hørte ting.

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Oi, jeg ser ikke så mye på morsomme klipp på youtube. Men å søke opp "funny cats" er jo en slager! 

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er snill og omsorgsfull - så de to egenskapene er nok de jeg vil se på som mine beste. 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg kan være en skikkelig hissigpropp.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Det kommer helt an på. Som regel sover jeg uten, men er det superkaldt pakker jeg meg inn i både klær, sokker og pledd.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Fire. Jeg og Jørgen har en hotellpute og en vanlig pute hver. Det er sååå deilig!! 

23. Hva er det rareste du har spist? Jeg har ikke turt å smake på så mye rart, men jeg husker jeg fikk 50kr for å smake på blekksprut for mange år siden. Det var en slags fritert ring.

24. Har du stasjonær eller bærebar data? Jeg har macbook pro. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Tja, det jeg egentlig foretrekker er å gå barfot i tøflene mammaen til Jørgen har strikket til oss. De er så gode og varme, og jeg bruker de hele tiden.

26. Hva hører du på akkurat nå? Nå hører jeg på Sinnasnekkern som står på i bakgrunn på TV.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Åh, det er en is fra Magnum. Tror det er jordbæris trukket med hvit sjokolade.

28. Hvilken dessert er din favoritt? Hvis jeg er på resturant er det iallefall Creme Brulèe, men hjemme foretrekker jeg nok eplekake eller is.

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har ikke så veldig stor vinnerflaks, men jeg har vunnet en stor eske med sjokolade for et par år siden. DA var jeg fornøyd!! Mammaen min derimot, vinner på kakelotteri hver gang ho kjøper det. Ho kan si "nei, jeg drar og vinner en kake jeg", også kommer ho hjem med en kake også. Helt sykt!

EDIT: Har vunnet en iPad!!! (takk for innspill når jeg er glemsk, Marthe)

30. Liker du kaffe? Jeg drikker ikke svart kaffe, men cappuchino eller Latte macciato med MASSE sukker drikker jeg omtrent hver dag før jeg drar på skolen. Kanskje ikke det sunneste, men det smaker veldig godt.

31. Hva drikker du helst til frokost? Det jeg nevnte over, men kanskje aller helst multivitamin fra Sverige eller en annen god juice. 

32. Hvem var din favorittlærer på ungdomsskolen og vgs? På ungdomsskolen hadde jeg en lærer som het Kjell, som var kontaktlæreren min. Vi hadde også kontakt en god stund etter jeg sluttet på vgs, da jeg sendte han melding både for å ønske god sommer og god jul et par år. Han var verdens søteste, snilleste og flinkeste lærer spør du meg. Nå skal det sies at vi jentene i klassen kanskje hadde han litt rundt lillefingeren også, og fikk aldri kjeft for å enten synge eller snakke i timen. 

På vgs hadde jeg egentlig flere gode lærere, men min favoritt må være fotolæreren min som het Arly. Han var utrolig morsom!

33. Kan du spille poker? Overhode ikke, og det tror jeg nok ville tatt meg en evighet å lære. 

34. Hva har du spist i dag? Jeg har spist et rundstykke med makrell i tomat med agurk, også sjokolade fra kalenderne mine. 

35. Nevn en person som interesserer deg? Taylor Swift selvsagt, min #1 favoritt. Jeg synes det er så fantastisk at ho har kommet dit ho er i dag uten skandaler eller sjokknyheter. Ho er så flink og hjertegod. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Det må ha vært mp3 i bilen i går på vei til kjøpesenteret. 

37. Vil du ha barn? Absolutt! Har veeeldig lyst på barn. Drømmer meg bort når jeg er i butikker og ser på barneting. Men det må vente selvsagt. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk og et par ord på spansk. 

39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover på høyresiden i senga til jeg og Jørgen, men når han ikke er hjemme legger jeg meg i midten som en slags stjerne (altså med armer og bein rett ut til begge sider, haha).

40. Foretrekker du havet eller bassenget? Bassenget!! Jeg er ikke så veldig flink til å svømme eller dykke, og frykter bølgene fra havet. Er så redd for at det skal skje noe skummelt. 

41. Hva bruker du helst penger på? Det er mye enklere for meg å la meg selv bruke penger på mat enn andre ting, men det jeg liker aller best å bruke penger på er sminke.

42. Eier du dyrbare smykker? Det gjør jeg! Ikke nødvendigvis kun av pengeverdi, men verdi for meg med tanke på hvem jeg har fått det av. Jeg har for eksempel et smykke jeg fikk av bestemor til dåpen min, som jeg sjeldent bruker fordi jeg er redd for å miste det - men som betyr uendelig mye. 

43. Hva er ditt favorittprogram på TV? For øyeblikket er det iallefall Asbjørns julekalender - hahaha det er så hysterisk morsomt, og akkurat min type humor!! 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Planen min er å slappe fullstendig av, kanskje bli ferdig med de siste julegavene og jobbe på søndag.

45. Kan du stå på slalåm? Det har jeg aldri prøvd! Foretrekker snowboard. 

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være seg selv til det ytterste, fortelle meg noe personlig eller ha skikkelig selvtillit uten at det blir for mye. 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den standard ringelyden de fleste med iPhone bruker. 

48. Fortell en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg? At lillebroren min, Herman, ble født på bursdagen min 13.juni er vel kanskje noe jeg ikke har skrevet. Da husker jeg at pappa ringte meg og sa "du har blitt storesøster", og jeg begynte å gråte fordi jeg ble så glad. Da var jeg 8 år, og synes det var veldig stas med enda en lillebror. 

49. Hva har du nærmest deg som er rødt? En rød løper på stuebordet.

50. Er du sosial? Ja, det vil jeg si! Jeg elsker å være sammen med både venner og familie, og elsker å møte nye mennesker. Jeg er ikke redd for å by på meg selv til mennesker jeg ikke kjenner, og trives godt i andres selskap. 


Love, Emsi

 

 • 06.12.2015 kl. 13:44

twentyfive quick questions

1. Har du et mellomnavn?
Ja, Emilie er faktisk mellomnavnet mitt - tro det eller ei. Jeg heter Ida Emilie Skaget Gundelsby. Kjært barn har mange navn, er det ikke det de sier? Nå skal det sies at jeg aldri bruker Ida, så når det navnet blir ropt opp tar det meg som regel et par sekunder å innse at det er meg.

2. Hvilken tid på døgnet liker du best?
Jeg tror jeg faktisk må si morgen! Men det er kun dersom jeg har fått sove litt ekstra og har god tid. Da elsker jeg å rusle rundt i koseklær, spise en god frokost og slappe av i sofaen til noe på TV'en (helst Dr.Phil).

3. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme?
Her ville det vært kult å svare noe sånt som at jeg setter på høy musikk og løper rundt i undertøy, men jeg tror faktisk det første jeg gjør er å rydde. Jeg elsker å ha det ryddig før jeg kan slappe av, så å rydde etterfulgt av en treningsøkt er nok det jeg liker aller best. Og deretter komme hjem og bruke ekstra lang tid i dusjen.

4. Hvor liker du deg best?
Liker meg aller best i senga faktisk. Når jeg våkner om morgenen, selv når jeg våkner av meg selv, gleder jeg meg allerede til jeg skal legge meg igjen. Senga vår er magisk. Da mormor og morfar fikk sove i den da de var på besøk, kjøpte de lik da de kom hjem. Broren min fikk også prøveligge der, og han kjøpte også den samme da han kom hjem! Det sier vel sitt?

5. Har noen av vennene dine sviktet deg? 
Ja, helt klart! Men nå skal det sies at disse "vennene" ikke er i livet mitt lenger, og at jeg har det utrolig bra uten. 

6. Hva er din formening om musikk?
Jeg hører ganske sjeldent på musikk faktisk, men jeg liker musikk veldig godt! Det tok lang tid før jeg begynte å høre på musikk samtidig som jeg løp på tredemølla, og det synes vennene mine var ganske merkelig. Når jeg først hører på musikk liker jeg å sette på noe som passer til humøret mitt, eller en situasjon jeg er i. Også må jeg selvfølgelig ikke glemme å nevne Taylor Swift, det er min absolutt favorittartist.

7. Bryr du deg om hva andre mener om deg?
Absolutt, men ikke like mye som før. For bare et par år siden var det slik at jeg ikke skrev alt jeg ønsket pga jeg var redd enkelte "venner" skulle dømme meg. Nå er jeg kommet til et punkt i livet hvor jeg gjør som jeg vil, er som jeg vil, når jeg vil. Så får andre akseptere meg som jeg er. Husk at det er deg selv du lever for, ikke andre. Også skal det sies at jeg har en bestevenninne som heier på meg uansett hva jeg gjør, og som hele tiden oppmuntrer meg til å gjøre det jeg vil. 
 8. Har du gjort noe bra ut av livet ditt? 
Jeg håper da det? Jeg har det iallefall utrolig bra nå. Jeg bor sammen med kjæresten min, studerer på høgskole og jobber ved siden av. Jeg har mange år igjen, men så langt er jeg fornøyd! 

9. Hvor mange kjæledyr har du hatt?
Jeg har aldri hatt et eget kjæledyr, men da pappa og stemoren min ble sammen hadde hun to chinchillaer som vi hadde en stund før de ble gitt bort. De het Pernille og Pricilla og elsket å løpe under pledd. De var skikkelig fine. 

10. Når fikk du din første kjæreste?
Jeg hadde faktisk kjæreste i barnehagen, og i sjette klasse ble jeg sammen med han igjen før det ble slutt etter et par måneder. Jeg vet ikke om det teller?

11. Hva tiltrekker deg ved det motsatte kjønn?
Jeg tror det må være at han får meg til å le, og at samtalen "flyter avgårde", om det i det hele tatt er et uttrykk lol. Også at han lytter og viser omtanke. Utseendemessig liker jeg at han er høyere enn meg og har mørkeblondt/brunt hår. Et pluss er selvsagt fine øyne, ah!

12. Hva får deg til å sove?
Å ligge skikkelig komfortabelt samtidig som jeg ser på TV, å stryke andre på armen eller forelesere som leser av PowerPoint. 

13. Hva ville du gjort for søsknene dine? 
Jeg ville gjort det meste for søsknene mine, men det kommer selvsagt an på situasjonen! Hadde en av dem vært i skikkelig fare, ville jeg gjort alt i verden. 

14. Er du deg selv mot andre?
Absolutt! Og hvis jeg ikke hadde vært det, ville jeg nok tenkt over om de vennene jeg har faktisk er de rette vennene for meg. Det er viktig å føle at en kan være seg selv.

15. Liker du utseendet ditt? 
Både ja og nei? Noen ganger kan jeg tenke at jeg er fornøyd, og andre ganger motsatt. Det er vel alltid noe en ville endret eller forbedret, men alt i alt så tror jeg nok at jeg iallefall har akseptert utseendet mitt. 

16. Hvor mange puter har du i sengen? 
4. Jeg og Jørgen har en hotellpute og en vanlig pute hver. Jeg har egentlig ikke behov for så mange puter da jeg ofte ender opp med å ligge rett på madrassen! 

17. Hvor føler du deg hjemme?
Hjemme hos mamma, pappa, svigerforeldrene mine, mormor og morfar og bestemor og bestefar. Og selvsagt her i Lillehammer med Jørgen ♥

18. Hvordan er din klesstil?
Oi, denne er vanskelig! Jeg tror jeg har en ganske enkel klesstil egentlig. Liker å gå for det enkle og feminine.  


 

19. Hva er typisk din humor? 
Åh, jeg ler av alt! Men jeg elsker ironi, og bruker det så og si hele tiden. Også ler jeg veldig mye av meg selv, og liker å tenke at jeg er den morsomste i verden. Ofte skjønner jeg ikke hvorfor Jørgen ikke ler like mye av meg selv som jeg gjør, haha.

20. Hvor ofte dusjer du? 
Som regel annenhver dag, men alltid etter trening! 

21. Hvordan hilser du på folk? 
Hvis det er noen jeg ikke kjenner, pleier jeg å håndhilse, være blid og hyggelig. Er det venner eller bekjente sier jeg hei og smiler bredt, er det mine aller beste venner sier jeg "heeey" eller kort "halla". Det kommer veldig an på hvem det er faktisk. 

22. Kjenner vennene dine den virkelige deg? 
Absolutt! Jeg er alltid ærlig om ting som foregår i livet mitt, og deler det meste med vennene mine, og det gjør jo at de får se alle sider av meg.

23. Er du ute etter langvarig forhold eller one night stand?
Langvarig forhold selvsagt, hvis ikke hadde nok ikke jeg og Jørgen vært sammen så lenge. 3 år i januar faktisk, hihi ♥

24. Har du en hemmelighet du har tenkt til å ta med i graven? 
Jeg har faktisk ingen hemmeligheter som kun jeg vet om, men tiden vil vise.

25. Liker du oppmerksomhet? 
Det kommer helt an på situasjonen egentlig. Jeg hater å stå foran en klasse i form av fremføringer, men elsker å lage god stemning. 

Love, Emsi

 

 • 08.08.2015 kl. 14:34

40 SPØRSMÅL OG SVAR

//bildene er fra wehartit

1. Tre ord om meg: omsorgsfull, snill også liker jeg å tro at jeg er morsom (synes iallefall selv at jeg kan være hysterisk morsom, kanskje det bare er meg)

2. Det første jeg gjør om morgenen: titter på klokka og vurderer om jeg kan sove litt til. Sover som regel litt til, det slår aldri feil.

3. Når jeg hører på radio blir jeg: irritert, for de spiller den samme sangen hvert 5. minutt. 

4. Jeg gleder meg til: å komme tilbake til en normal hverdag. Jeg blir veldig fort rastløs når det er ferie. 

5. Klesskapet mitt er fult av: klær jeg ikke aner at jeg faktisk har. 

6. Når jeg skal pynte meg: tenker jeg at "nå skal jeg sminke meg sånn skikkelig fint", men så ender det opp med den samme looken som alltid. 

7. Jeg brenner for: at andre skal ha det bra. Gleder meg til å begynne på vernepleie!

8. En liten hemmelighet om meg: Åh, skulle ønske jeg hadde noen spennende hemmeligheter men jeg snakker ut om alt jeg vil, når jeg vil.

9: Jeg føler meg mest bra: når jeg har vært sammen med besteforeldrene mine, de får meg alltid til å føle meg viktig og verdsatt. 

10. I kaffebaren bestiller jeg: (???) med karamell. Husker ikke hva det heter for øyeblikket, fullstendig hjernteppe. Isåfall kald kaffe med karamell og krem!

11. I baren bestiller jeg: som regel spør jeg etter et glass vann. 

12. I vennegjengen er jeg: den som liker å trøste/hjelpe hvis noe er galt. 

13. I familien er jeg: den takknemlige.

14. Jeg kan ikke leve uten: de som står meg nærmest slik som venner, kjæreste og familie. 

15. Barn er: noe jeg ser frem til å få, men som jeg vil vente med til jeg er ferdig med studiene.

16. Om natta: sover jeg på magen med det ene beinet liggende i 90 grader på siden. Jørgen påstår at jeg snorker, men det nekter jeg å være enig i;-)

17. I veska har jeg: lommebok, EOS, leppestift, mobil og noen ganger parfyme og hårbørste.

18. Trening er: noe jeg ønsker å bli flinkere til å prioritere, for det er utrolig viktig å holde seg i form og opprettholde en god helse.

19. Politikk er: ikke noe jeg interesserer meg noe for, men forstår at det er viktig. 

20. Kjærlighet er: sterkt, vakkert og det jeg verdsetter høyest.

21. I høst skal jeg unne meg: et par nye jeans i bedre kvalitet slik at jeg slipper å kjøpe en ny for hver måned.

22. Ved sengekanten har jeg: En flaske med vann og EOS.

23. På kjøkkenet er jeg: ubrukelig.

24. Jeg er dårligst til: å huske planene mine uten kalenderbok.

25. Jeg er flinkest til: å miste telefonen i do så jeg ikke har insta (innspill fra Marthe, takker for den)

26. Jeg elsker: å gjøre noe for en annen person som jeg vet at vedkommende setter stor pris på, slik at det vises tydelig.

27. Hva jeg vil med livet mitt: få en jobb jeg trives i som vernepleier, få mulighet til å reise hvor jeg vil og gjøre hva jeg vil. 

28. Jeg beundrer: bestemor og bestefar, for de er de snilleste jeg vet om. Når jeg ønsker å oppnå noe, har jeg alltid dem i tankene.

29. Det beste jeg vet: når Jørgen drar meg inntil seg midt på natten. 

30. Uvane eller ikke uvane: jeg vet ikke om det er en uvane, men jeg har ALLTID dårlig tid. Det spiller ingen rolle om jeg står opp kl 6 for å rekke en buss kl 8. Når tiden er inne for å gå til bussen, ender jeg alltid opp med å løpe uansett. 

31. Jeg er medlem i: IKEA Family, haha herlig!! Om du liker IKEA like mye som meg, eller er nødt til å handle der ved flytting anbefaler jeg deg å melde deg inn. Koster ingenting, og du får masse gode tilbud + et stylish oransj kort i posten. 

32. Jeg tror på: at man kan oppnå det man vil så lenge man vil det nok. 

33. Du visste kanskje ikke at jeg: er en av dem som IKKE er redd for edderkopper? Noen hopper og skriker når de ser en edderkopp på størrelse med et sandkorn, jeg derimot fanger dem og slipper de ut. 

34. På kvelden er jeg: ekstremt kosete, men også emosjonell.

35. Som venn er jeg: forhåpentligvis støttende, omsorgsfull og setter pris på de små tingene.

36. Når jeg har fri: tenker jeg "åh, jeg skal sove så syyykt lenge", men våkner som regel enda tidligere enn vanlig.

37. Når jeg jobber: er jeg engasjert og ønsker at kunder skal forlate butikken med en god følelse.

38. Det er lov å lyve hvis: det virkelig er nødvendig.

39. Om fem år er jeg: 24 år og forhåpentligvis en flink vernepleier som gjør hverdagen bedre for de med ekstra utfordringer.

40. Om ti år er jeg: 29 år, mer voksen og kanskje med et helt annet tankesett enn det jeg har nå. Herregud, kan ikke se for meg at jeg skal bli så gammel liksom!

Love, Emsi

 • 31.03.2013 kl. 13:43

Q/A part two

Hvis du kunne endret en ting i verden, hva ville det vært?
Jeg ville senket prisene på yoghurtnøtter løsvekt.

To ting du ALDRI går ut av døra uten?
Det er vel egentlig bare iPhonen min jeg ikke går ut døra uten tror jeg.

Føler du at du har mista venner fra ungdomsskolen?
Jeg velger heller å tenke at de jeg har mistet kontakten med kanskje ikke riktig var ordentlige venner heller. Tror det er naturlig at man ikke har like god kontakt med alle når man splittes. De jeg vil ha kontakt med, har jeg fremdeles kontakt med_ og det er jo bra.

Hvilke mål har du for kroppen din før sommeren og hvordan skal du trene opp til det? 
Jeg vil generelt bare bli slankere, spesielt lårene. Noen andre mål enn det har jeg ikke. Hvordan jeg skal få det til er å prøve så godt jeg kan å trene hver eneste dag, kutte HELT ned på søtsaker og ha alarm på telefonen for hver tredje time når jeg skal spise slik at jeg ikke hopper over måltider. Noen tips til kjærlighetssorg?.. 
Fikk litt vondt i magen her nå. I mine øyne er kjærlighetssorg det vondeste som finnes. Det finnes ingen fysisk smerte som kan slå den engang. Mitt tips er å tenke at "hvis det ikke varte, var det ikke meningen heller". Det er også lurt å se på det hele som en erfaring, og at du skal komme deg ut av det som en sterkere person. Det er selvfølgelig utrolig enkelt for meg å sitte her og skrive det, men jeg vet også hvor vanskelig det er å følge slike råd. Når det føles ut som om verden har falt sammen rett foran deg og du ikke vet hvor du skal gjøre av deg, er det veldig vanskelig å komme seg opp igjen. Men du, du er ung. Du har hele livet foran deg. En annen gutt/jente kommer senere til å takke deg for at du ikke gikk tilbake til eksen. Du kommer til å bli lykkelig igjen. Pinkyswear ♥

Hvor er den superfine jakken din fra, hehe :D ?
Den er fra Cubus! Kjøpte den før jul tror jeg, men har sett for en liten stund siden at de hadde den på tilbud. Jeg elsker den! 

Jeg antar du til stadighet får høre hvor vakker du er, men får du også høre at du ligner på Marit Larsen? :D
Så koselig! Hehe nei, det har jeg aaaldri hørt før.

Hvorfor er du så sinnsykt pen?
Nta, utrolig koselig å høre det da! Tusen takk ♥

 • 20.03.2013 kl. 18:34

Q/A

Hvor får du inspirasjonen din fra?
Jeg får veldig mye inspirasjon fra tumblr for tiden. Hvis du vil se hva jeg blir inspirert av kan du godt ta en titt på tumblr-siden min ved å trykke på hjertet
 

Kan du beskrive en vanlig dag for deg?
En vanlig dag for meg består av at jeg drar meg ut av senga i halvsøvne ut på badet, ordner meg frokost jeg spiser i bilen på vei til skolen, er på skolen hele dagen, kommer hjem cirka rundt fem-tiden, trener for så å dra hjem igjen og slappe av foran enten TV eller macen den lille tiden som er igjen før øynene mine lukker seg igjen. 

Er Media en linje du ville anbefalt?
Hvis du interesserer deg for medier så er det helt klart en perfekt linje. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte den linjen, og jeg har lært masse om både lyd,video, foto og grafisk.

Føler du at du har forandret deg etter du startet på Videregående?
Det er bare naturlig å forandre seg, og jeg tror nok helt sikkert at jeg har forandret meg litt. Jeg føler at jeg blir mye mindre irritert for ting, godtar mer og klarer å skille mellom ekte og uekte venner. En positiv forandring i mine øyne iallefall! Det negative er vel at jeg har fått kort hår......

Hvem er dine nærmeste venner?
Jeg har veldig mange gode venner og folk jeg ser på som mine beste venner, men de jeg har nærmest meg som jeg forteller alt til er Henriette, Sofie, Åsa, Cajsa og Kristine. 

Hva er positivt med å ha en gamer-kjæreste?
Jeg hadde ALDRI trodd at JEG kom til å bli sammen med en gutt som gamer. Jeg er selv ikke noe glad i overnaturlige ting og har aldri helt skjønt at folk orker å game. MEN, det finnes positive ting ved å være den personen i forholdet som ikke gamer. Ja, hør her: 

1) Han blir enda mer glad i meg hvis jeg sier han kan game når jeg er hos han. Jeg kan jo bare finne på noe annet så lenge.
2) Jeg ble godkjent av kompisene med en gang. HALLO, HAN FÅR JO LOV Å GAME AV MEG LIKSOM
3) Hvis jeg har noe viktig å gjøre på for eksempel macen, kan jeg jo bare si at jeg vil at han skal få gamet litt. Og vips, han er enda mer glad i meg! 
4) Hvis jeg ikke har fått sett han på en stund, eller rett og slett bare savner å se han, kan jeg bare sjekke om han er pålogget livestreamen mens han gamer. Perfekt! 

Har du en venn du kan se for deg resten av livet med?
Skikkelig merkelig med tanke på at jeg kun har kjent henne siden begynnelsen av vgs, men Sofie er absolutt den vennen jeg har som jeg kommer til å holde sammen med resten av livet. Mamma sier at vi minner henne om da hun og en venninne var på vår alder, og jeg vil virkelig ikke miste vennskapet vårt for noe i verden. Har aldri opplevd noe lignende 

Kan du begynne med daglige outfits? synes du har sååå fin stil!
Tusen takk for det, utrolig koselig å høre  Jeg er dessverre veldig lat etter skolen til å ta bilder og slikt, men jeg kan prøve å ha litt mer outfits! Nå skal jeg snart til Barcelona, så da får jeg helt sikkert litt nytt i klesskapet også som kan være litt mer spennende å se enn mine slitte gensere fra Bik Bok.

Hvor avhengig av leppepomade ,fra 1-10, har du blitt etter du ble kjent med meg? :))))))))
Kanskje sterk 9'er? Jeg bruker myyye mer leppomade nå enn jeg gjorde før og går ikke ut døra uten å ha en leppomade lett tilgjengelig. Takk Soffa

Hva ønsker du å formidle med bloggen din?
Jeg ønsker å formidle gode ting, og vise at det finnes bra ting i livet selvom det ikke alltid virker som om himmelen er blå bak skyene.

Hvordan ser den perfekte fremtiden ut? 
En perfekt fremtid for meg ville selvfølgelig bestått av et lager fullt av yoghurtnøtter i huset, masse penger og et lite nydelig hus ute på landet som jeg ville innredet med romantisk landestil og retro. Jeg ville hatt en jente som elsket rosa (og yoghurtnøtter), en mann som kom til å holde ut med meg for resten av livet (ikke bare fordi han har tatt pinkyswear på det, men av egen fri vilje) og at jeg har en jobb som innebærer mennesker. Jeg vil ha mye fritid og tid til å slappe av i det fine huset mitt. Hagen ville vært full av rosa roser.

Nevn en koselig ting man kan gjøre for å sette pris på vennene sine.
Send en koselig morgenmelding! Ingenting er bedre enn å våkne til en fin melding fra en venn, og dessuten gir det både deg og vennen din en fin start på dagen 

 • Emilie Skaget

  Velkommen til bloggen min! Jeg heter Emilie, og er en 20 år gammel jente fra Sarpsborg. Har bosatt meg i Lillehammer med kjæresten min hvor jeg studerer vernepleie. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, det som inspirerer meg eller om det som gjør meg glad. Utenom det finner du meg som regel svevende på en rosa sky.


  KONTAKT


  emilieskaget@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits