• 02.02.2016 kl. 13:55

Glossy glossy glossy

Heihei, fine dere ♥ For øyeblikket ligger jeg i senga og slapper av med "født i feil kropp" spilt av på TVen i bakgrunn. Har ikke sett så mye på det enda, for internettet vil virkelig ikke samarbeide og synes det er bedre å irritere meg grønn ved å servere dårlig kvalitet og stoppe av seg selv. I dag slutta vi tidlig på skolen, egentlig ufrivillig, for planen var å jobbe med en gruppeoppgave men ettersom det er umulig å finne ledige plasser på skolen dro vi heller hjem. HIL er nemlig laget for 1900 elever, men i dag går det altså over 5000 elever her. Derfor blir det også ofte vanskelig å få plass til og jobbe med oppgaver med mindre man har reservert grupperom i god tid. 

Dagens plan er å slappe av (powernap hadde jo vært smud), få rumpa mi til elixia for og delta på gruppetime, lese litt pensum og ta en lang dusj. Vi får jo se om jeg holder meg til planen, for vanligvis ville jeg tatt et par timer på øyet, meldt meg av gruppetimen og ikke gjort en dritt resten av dagen. Har bestemt meg for å bli mer strukturert, og nå som jeg skal til Thailand i juni er det jaggu på tide at denne kroppen får beveget seg litt før avreise!!

Jeg har forresten kjøpt noe jeg har ønsket meg lenge, men aldri tatt meg råd til. Nemlig den kjente og gode lipglossen fra Clarins. Heldigvis var det tilbud på den på nettsiden til KICKS, og heldig som jeg har vært fikk jeg et gavekort til jul som kan brukes der. Jeg har smyglånt den av venninner som har hatt den, og elsker virkelig alt ved den. Både utseende, lukt og konsistens. Jeg har nå brukt min egen i kun en dag, men kan nok fastslå at denne kommer til å bli et fast produkt i veska. 

Om du ikke har meldt deg på giveaway, kan du gjøre det ved å trykke her. Gir bort et "pust med magen"-armbånd, så det er absolutt verdt å få med seg. Ellers vil jeg bare ønske deg en superfin dag videre ♥ ♥

Love, Emsi

 • 09.01.2016 kl. 19:59

My favorite MAC lipsticks

Ovenfor ser du mine fire favoritter av mine leppestifter fra MAC. I flere år har jeg vært helt obsessed med MAC sine leppestifter, og jeg kommer nok aldri til å slutte og bruke dem. Min første leppestift fra dette merket var i fargen bombshell, men jeg fikk ikke brukt den lenge før den plutselig var borte. Lette overalt uten å finne den, og har faktisk kjent et savn siden det. Da mamma var i Polen for et par måneder siden kjøpte ho med denne fargen til meg, og jeg ble såå glad. Hadde vært uten den i minst tre år. Nå forlater jeg ikke leiligheten uten minst to av disse i veska eller jakkelomma. Materialistisk lykke ♥ ♥


1. Fast play //  2. Frost // 3. Snob // 4. Bombshell

Det er rart hvor avhengig man blir av et sminkeprodukt. Som sagt går jeg ikke ut døra uten minst to av disse med meg, og jeg bruker leppestift til enhver anledning. Har prøvd flere merker, men MAC står alltid som en stor favoritt. De har et enormt bra utvalg av farger og typer, og det er umulig å ikke finne en man liker. Har du et sminkeprodukt du ikke klarer deg uten?

Love, Emsi

 • 04.01.2016 kl. 20:31

LITT NYTTGOD KVELD VAKRINGER

For øyeblikket slapper jeg av i sofaen iført en superdeilig pysjamas jeg fikk til jul, og jeg kjenner at ansiktsmasken begynner å stivne. Har sikkert hatt den på i en time. På tide å skylle ansiktet. I dag startet skolen igjen, og jeg er overveldet over alt arbeidet jeg har foran meg. I tillegg er det en oppgave jeg ikke engang har fått med meg at vi fikk lenge før jul. Bra Emilie. Bra. Heldigvis rekker jeg å gjøre den ferdig før fristen. Jeg er stressa, og skulle ønske jeg klarte å slappe mer av. Men det skal nok gå bra! Når jeg er stresset over skolearbeid trøster jeg meg med at jeg kom opp i naturfageksamen siste året på vgs. Ettersom jeg klarte meg gjennom det, klarer jeg meg gjennom ALT. 

I julen bestilte jeg noen produkter fra Douglas, og jeg har ventet spent på å få pakken i posten. Ettersom det har vært jul og helligdager, har det tatt litt ekstra tid. Douglas vet hvordan å få meg til å benytte meg av nettshopping for å si det mildt, for med alle de tilbudene de sender ut på mail er det jo nesten umulig å la være. Det klør i fingrene og brenner i lommeboka. LOVE LOVE LOVE


- Primer, leppestifter, pudder og kost. Kan gå nærmere inn på produktene senere enten i form av bilder eller video hvis det er ønskelig -

Det kan hende det kommer til å være litt rot på bloggen min de neste timene da jeg skal forsøke å bytte design, bare sånn at dere er ops på det dersom det skulle være noe. Ha en fin kveld 


Må også si tuuusen tusen takk for at jeg ble ukens blogg her. Det betyr ekstremt mye for meg, og jeg blir så utrolig glad. Koselig at en av de bloggene jeg klikker meg innom også er innom min. Det varmer i hjertet. 

Love, Emsi

 • 10.09.2015 kl. 21:52

Første dag i ny jobb!

Hei dere ♥ Dette har vært en fiiin dag, og jeg håper det har vært det samme for dere. Jeg har hatt min første dag i ny jobb, så for meg har det iallefall vært en veldig spennende dag (eller iallefall de timene på jobb, livet mitt er ikke såå spennende liksom). Har fått jobb i en Feel-butikk her i Lillehammer. Har jobbet i denne butikken før hjemme i Sarpsborg, så nå handler det for det meste om å komme tilbake i rutiner og lære meg hvordan de gjør ting her.

Jeg fikk også pakke i posten i dag, noe som alltid er like spennende. Har (dessverre) blitt altfor glad i å handle på nettet. I dag kom Makeupmekka's contour kit til meg, og resultatet av det kan dere se nedenfor ↓ Vet ikke heelt hva jeg synes om det enda, men heter det ikke at øvelse gjør mester? Regner ikke med at dette er noe jeg kommer til å ha tid til hver dag, men til festligheter er vel kanskje dette en mulighet. HA HA nå tuller jeg faktisk fælt, for etter jeg flyttet til Lillehammer har jeg fått ekstremt god tid. Jeg står opp iallefall 2 timer før jeg må gå til bussen, og det har ikke skjedd èn gang at jeg har måttet løpe noe sted.
Hvor a-m-a-z-i-n-g er ikke det. Anyway, du kan få kjøpt sminkesettet ved å trykke her

Ser forresten at noen av dere kommenterer at det ikke går an å skrive bloggadressen deres i kommentarfeltet.. Jeg skal snart bytte design, så jeg håper at det kommer til å ordne seg! Beklager veldig for det, men setter stor pris på at dere fremdeles gidder å kommentere! Det gjør meg såå glad. Ellers vil jeg bare ønske dere en god kveld, og håper at dere gjør noe annet enn meg akkurat nå. Jeg skal nemlig skrive en oppgave på 2000 ord, for denne treigingen er altfor opptatt med andre ting (ebay<33) til å bruke skrivedag slik den skal, så vi snakkes senere! Men først vil jeg vite, hvordan har dagen deres vært?

 

Love, Emsi

 • 17.08.2015 kl. 23:19

Hudpleie av Emma S.

Hey beauties ♥ Her om dagen var jeg og mamma innom KICKS fordi jeg trengte sminkefjerner. Har aldri vært en stor fan av de tørre pakkene med sminkeservietter fra H&M eller å fjerne sminken med håndsåpe og vann (selvom det er disse to alternativene jeg har benyttet i altfor lang tid) - derfor gikk jeg til innkjøp av ordentlige hudprodukter! Det er jo faktisk utrolig viktig å ta vare på huden sin. Mamma kalte meg for "verdens beste kunde" fordi jeg faktisk kjøper alt en selger tilbyr og snakker varmt om, dette gjaldt også disse produktene. MEN, jeg er veldig fornøyd så det var ikke et bomkjøp uansett! Hurra 

Emma S. er et svensk hudpleiemerke med høy kvalitet. Derfor er disse produktene også litt dyrere enn andre hudpleieprodukter, men ikke så dyre at en ikke kan unne seg det dersom en vil gi huden sin det den fortjener. Disse produktene inneholder ikke parabener og mineraloljer, og virker skånsomt mot huden og etterlater den myk og fresh. 

Den hvite er en ansiktsrens som kan brukes både morgen og kveld. Den gjennomsiktige (blå) er en 2 i 1 sminkefjerner som fjerner sminken, eller eventuelt sminkerester. Er suuperfornøyd med begge to, og er 100% sikker på at disse produktene blir fast brukt i lang tid.

Når du skal fjerne sminken med sminkefjerneren heller du litt av produktet på en bomullspad. Deretter bruker du den våte paden til å fjerne sminken. Superenkelt! Selvom det ikke er mye av sminkefjerneren som trenger og brukes, fjerner det lille du tar på all sminken og etterlater huden din silkemyk. Bedre enn det kan det vel ikke bli? 

Når du skal bruke ansiktsrensen (den hvite flasken) tar du en liten klump i håndflaten som vist på bilde 1, og deretter tar du litt vann og blander det sammen med fingeren din slik at det blir en konsistens som minner om en blanding av skum og såpe. Og så er det bare å smøre det inn i ansiktet og deretter fjerne det med lunket vann. 

Dette er da min nye hudrutine, og jeg håper at du som leser dette også kommer til å vurdere og kjøpe gode hudprodukter slik at du kan få den gode følelsen jeg sitter med etter å ha pleiet huden min morgen og kveld. Å ta vare på huden er utrolig viktig, og selvom det kan føles som et tiltak av og til så er det absolutt verdt det når man har gjort det. Dersom du allerede har gode hudprodukter: very good very good, og hvis ikke: jeg anbefaler disse på det sterkeste! ♥ ♥

Love, Emsi

 

 • Emilie Skaget

  Velkommen til bloggen min! Jeg heter Emilie, og er en 20 år gammel jente fra Sarpsborg. Har bosatt meg i Lillehammer med kjæresten min hvor jeg studerer vernepleie. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, det som inspirerer meg eller om det som gjør meg glad. Utenom det finner du meg som regel svevende på en rosa sky.


  KONTAKT


  emilieskaget@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits