• 26.06.2017 kl. 11:45

White tea by Elizabeth Arden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 · THIS SCENT MAKES ME SO HAPPY  ·

 

Jeg fikk en parfyme til bursdagen min som jeg hadde siklet etter en god stund. Gjett om jeg ble glad. Virkelig den perfekte sommerduften spør du meg. Jeg synes den er helt herlig, og kommer til å bruke den fast fremover. Duften er fremstilt for å reflektere rolig enkelhet med en frisk og sprudlende italiensk mandarin. Jeg klarer ikke helt sette fingeren på hva det er med denne parfymen som gjør meg betatt - jeg bare elsker den! Fortell meg gjerne hvilken som er din favorittparfyme 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Love, Emsi

 • 08.04.2017 kl. 21:27

Lite lørdagstips fra frøkna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Okei dere, jeg er nødt til å tipse dere om noe såå fint og såå genialt! Rett og slett å bruke et hårbånd. Ikke mer komplisert enn som så. Jeg kjøpte meg et svart hårbånd ifjor sommer, og brukte det ikke veldig mye. Jeg følte meg ikke heelt vel. Men plutselig fikk jeg øynene opp for det for en liten stund tilbake, og nå har jeg en liten samling på fem stk hvor dette rosa er min absolutte favoritt. De som kjenner meg godt og ser meg til vanlig har kanskje lagt merke til det. Jeg kjøpte det da jeg og Jørgen var i London. Han synes det så ut som "gammel dame" i butikken, men etter jeg startet å bruke det gir han meg komplimenter hver eneste gang. Søtis  Dette er grunnene til at jeg bruker det:

1. Det piffer opp et enkelt antrekk - Genialt for dager hvor en ikke orker å gjøre så mye "ekstra".

2. Gjemmer bort "fett" hår - Dersom håret ikke er helt medgjørlig et par dager etter hårvask, og jeg ikke har tid til å dusje.

3. Det får bort håret fra ansiktet. Perfekt ved skolearbeid, matlaging, you name it!

 

    

 Love, Emsi
 

 • 16.03.2017 kl. 17:46

New hair

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hei dere! I dag har jeg sittet hele dagen (nesten) på skolen sammen med Vilde, og sitter her i skrivende øyeblikk dritfrustrert over at jeg ikke klarer å spytte ut de ordene som er kravet til oppgaven. Fader heller altså!! Uansett hvor mye jeg skriver, og uansett hvor smart jeg føler meg som skriver det jeg skriver, blir det ikke flere ord (det blir jo det, men det føles ikke sånn). Jeg får bite tennene sammen. Uansett, jeg var hos frisøren på morgenen i dag og fikk farget håret mitt mørkt igjen. Jeg er sååå fornøyd, og synes jeg ble skikkelig fin (det er lov å si) ♥ Det er så godt å freshe seg opp litt, og med den imøtekommende og flinke frisøren jeg går til er det iallefall ingen tvil om hvordan følelse jeg kommer til å sitte igjen med etter et besøk der. Jeg gleder meg allerede til etterveksten vokser ut og jeg kan dra dit igjen (neida, men nesten for så mye liker jeg meg der altså). Nå får jeg skrive videre på oppgaven, vi snakkes senere!! 

 


Love, Emsi

 • 23.11.2016 kl. 16:50

Bye blondie

.. AND WELCOME BRUNETTE

Jeg har en liten stund tenkt at jeg savner å ha mørkebrunt hår. Jeg har ikke hatt det siden 1.klasse på vgs, og helt ærlig så har jeg tenkt mer på dette enn å tenke på hva jeg skal spise til middag. Da er det kanskje innafor å gjøre noe med det også? Jeg dro derfor til frisøren i overigår, og ut kom jeg fornøyd og mørkhåret. Jeg har i flere år hatt min naturlige farge i bunn, og har syntes det har vært utrolig deilig å slippe og tenke på etterveksten. Men så fin som jeg føler meg nå synes jeg det er verdt det - selvom det sikkert kommer til å bli litt stress så fort den nydelige etterveksten titter frem. "Den tid, den sorg". Det ordner seg!

Det er så godt å komme til en frisør hvor en virkelig føler seg ivaretatt under hele prosessen, og hvor en går ut fornøyd. De siste gangene jeg har vært hos frisøren har jeg ikke kjent på disse følelsene, dessverre. Nå derimot føler jeg meg som et helt nytt menneske, og føler at jeg har blitt enda mer meg selv igjen.

For de som måtte lure: Jeg var hos Sans frisør i Lillehammer, og denne salongen anbefaler jeg på det varmeste. En lun og fin salong med hyggelige ansatte. Jeg skal iallefall dra dit fast fra nå av ♥

Love, Emsi

 • 16.09.2016 kl. 14:07

New look

I går var jeg hos frisøren og fikk rettet opp Thailandklippen min. Da jeg var i Thailand i sommer ble den nederste delen av håret mitt grønt pga bleking i møte med klorvann - og jeg bestemte meg for å klippe meg (ikke bad i basseng om du har bleket håret!!!). Ble ikke strålende fornøyd med den ujevne klippen, og har endelig fått rettet den opp. Da jeg satt i frisørstolen tenkte jeg bare at det ikke spiller noen rolle hvor kort det blir - det vokser tross alt ut igjen! Er superfornøyd med klippen, og føler meg litt mer voksen, haha! Stripet det samtidig, og håper jeg blir vandt til forandringen. Jeg må nok bruke en god del lillasjampo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- I KINDA LIKE MY NEW LOOK -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er hjemme i Sarpsborg i helgen, og snart skal jeg ta buss til en venninne. Etter det skal jeg sove hos mormor og morfar frem til i morgen. Det blir en perfekt fredag med andre ord! Resten av helgen skal også tilbringes med familien, og det er såå godt.

Har du gjort noen store forandringer i det siste?

 • 29.04.2016 kl. 13:27

So lucky

Hola! Tiden har virkelig flydd denne uken, og jeg kan ikke tro at det allerede er fredag? Jeg og Jørgen har vært så heldige å ha moren hans på besøk (verdens beste svigermor for å være 110% ærlig her) denne uken, og vi har storkost oss. Jeg har også jobbet på praksisplassen selvsagt, men vi har likevel fått tid til å kose oss skikkelig sammen den tiden jeg har vært hjemme. Hun vet å skjemme oss bort, for å si det sånn. Hun tok seg av alt av vasking av både klær og oppvask, såå luksus!! 

I går dro vi alle tre hjemover til Fredrikstad og Sarpsborg, for i helgen skal nemlig jeg og Jørgen være barnevakt. Jeg fikk heldigvis sovet en natt hjemme hos mamma, som for ikke så lenge siden kom hjem fra USA. Det var utrolig godt å se henne igjen, og det gjør litt vondt i hjerterota at jeg må dra videre allerede i dag. I tillegg hadde hun med seg masse fint hjem til meg fra USA, og jeg er helt i ekstase! Hun vet akkurat hva jeg liker 


- Er ikke dette bare den fineste sminkemappen ever? SO IN LOVE -


- Sminkemappen var fylt med min favorittsminke. Både leppestifter, pudder, øyenskygger og mer. -

- Meet Angel, RubyWoo and Velvet Teddy -

Nei ah, jeg har ikke ord som kan beskrive hvor glad jeg er for det jeg har fått. Mamma er så utrolig snill. At hun i det hele tatt har brukt tid på å finne så mye fint til meg på sin egen ferie betyr så uendelig mye. Det samme gjelder svigermor, så utrolig snill og god. 

Nå skal jeg pakke sammen sakene mine før jeg blir hentet for å være barnevakt. Goood helg, fineste dere! Må den bli akkurat slik dere ønsker ♥ 

Love, Emsi
 

 • 06.04.2016 kl. 23:25

Velkommen i familien

God kveld, god kveld! Dag to i praksis er gjennomført, og jeg er såå fornøyd! Jeg har vært utrolig heldig med veilederen min, og vi kommer skikkelig godt overens og skravler om alt mulig. Jeg gleder meg veldig til resten av praksisperioden, og tror allerede at jeg kommer til å bli litt trist når jeg er ferdig. Man blir jo glad i folk, liksom! Og jeg spesielt knytter veeeldig fort bånd til andre mennesker, og bryr meg veldig. Jeg får ta en dag av gangen, hihi. Jeg synes det er veldig spennende å være på et sted hvor en jobber med barn som trenger hjelp til det meste. Både morgenstell, under måltider og generelt det meste som hører hverdagen til. Man lærer utrolig mye, og det er fint å få sett det jeg har lært på skolen bli praktisert. Nei åh, har det så herlig!!

Her om dagen fikk jeg forretsen en pakke i posten fra Douglas, hurra!! Jeg bestilte en ny mac leppestift (selvsagt) i fargen Brave. Forelsket meg helt i fargen da Frida var på besøk for en stund siden, og følte at den var så fin og naturlig. Derfor ønsker jeg denne fine leppestiften velkommen i familien 

LOVE OF MY LIFE 

Nå skal jeg prøve å legge meg til og sove. Jeg tror egentlig jeg bare kan gi opp den tanken før jeg i det hele tatt har lagt meg ned, for etter min tretimers lange powernap i ettermiddag tror jeg det kan bli utfordrende. I morgen jobber jeg senvakt for første gang, så det blir litt deilig. Det var utrolig rart å stå opp kl 05:00 i dag. Jeg kan egentlig ikke huske sist jeg sto opp så tidlig? Det må ha vært i feriesammenheng isåfall! Håper dere har hatt en fin uke så langt, nå er det ikke lenge til heeelg! 

Love, Emsi

 • 02.02.2016 kl. 13:55

Glossy glossy glossy

Heihei, fine dere ♥ For øyeblikket ligger jeg i senga og slapper av med "født i feil kropp" spilt av på TVen i bakgrunn. Har ikke sett så mye på det enda, for internettet vil virkelig ikke samarbeide og synes det er bedre å irritere meg grønn ved å servere dårlig kvalitet og stoppe av seg selv. I dag slutta vi tidlig på skolen, egentlig ufrivillig, for planen var å jobbe med en gruppeoppgave men ettersom det er umulig å finne ledige plasser på skolen dro vi heller hjem. HIL er nemlig laget for 1900 elever, men i dag går det altså over 5000 elever her. Derfor blir det også ofte vanskelig å få plass til og jobbe med oppgaver med mindre man har reservert grupperom i god tid. 

Dagens plan er å slappe av (powernap hadde jo vært smud), få rumpa mi til elixia for og delta på gruppetime, lese litt pensum og ta en lang dusj. Vi får jo se om jeg holder meg til planen, for vanligvis ville jeg tatt et par timer på øyet, meldt meg av gruppetimen og ikke gjort en dritt resten av dagen. Har bestemt meg for å bli mer strukturert, og nå som jeg skal til Thailand i juni er det jaggu på tide at denne kroppen får beveget seg litt før avreise!!

Jeg har forresten kjøpt noe jeg har ønsket meg lenge, men aldri tatt meg råd til. Nemlig den kjente og gode lipglossen fra Clarins. Heldigvis var det tilbud på den på nettsiden til KICKS, og heldig som jeg har vært fikk jeg et gavekort til jul som kan brukes der. Jeg har smyglånt den av venninner som har hatt den, og elsker virkelig alt ved den. Både utseende, lukt og konsistens. Jeg har nå brukt min egen i kun en dag, men kan nok fastslå at denne kommer til å bli et fast produkt i veska. 

Om du ikke har meldt deg på giveaway, kan du gjøre det ved å trykke her. Gir bort et "pust med magen"-armbånd, så det er absolutt verdt å få med seg. Ellers vil jeg bare ønske deg en superfin dag videre ♥ ♥

Love, Emsi

 • 09.01.2016 kl. 19:59

My favorite MAC lipsticks

Ovenfor ser du mine fire favoritter av mine leppestifter fra MAC. I flere år har jeg vært helt obsessed med MAC sine leppestifter, og jeg kommer nok aldri til å slutte og bruke dem. Min første leppestift fra dette merket var i fargen bombshell, men jeg fikk ikke brukt den lenge før den plutselig var borte. Lette overalt uten å finne den, og har faktisk kjent et savn siden det. Da mamma var i Polen for et par måneder siden kjøpte ho med denne fargen til meg, og jeg ble såå glad. Hadde vært uten den i minst tre år. Nå forlater jeg ikke leiligheten uten minst to av disse i veska eller jakkelomma. Materialistisk lykke ♥ ♥


1. Fast play //  2. Frost // 3. Snob // 4. Bombshell

Det er rart hvor avhengig man blir av et sminkeprodukt. Som sagt går jeg ikke ut døra uten minst to av disse med meg, og jeg bruker leppestift til enhver anledning. Har prøvd flere merker, men MAC står alltid som en stor favoritt. De har et enormt bra utvalg av farger og typer, og det er umulig å ikke finne en man liker. Har du et sminkeprodukt du ikke klarer deg uten?

Love, Emsi

 • 04.01.2016 kl. 20:31

LITT NYTTGOD KVELD VAKRINGER

For øyeblikket slapper jeg av i sofaen iført en superdeilig pysjamas jeg fikk til jul, og jeg kjenner at ansiktsmasken begynner å stivne. Har sikkert hatt den på i en time. På tide å skylle ansiktet. I dag startet skolen igjen, og jeg er overveldet over alt arbeidet jeg har foran meg. I tillegg er det en oppgave jeg ikke engang har fått med meg at vi fikk lenge før jul. Bra Emilie. Bra. Heldigvis rekker jeg å gjøre den ferdig før fristen. Jeg er stressa, og skulle ønske jeg klarte å slappe mer av. Men det skal nok gå bra! Når jeg er stresset over skolearbeid trøster jeg meg med at jeg kom opp i naturfageksamen siste året på vgs. Ettersom jeg klarte meg gjennom det, klarer jeg meg gjennom ALT. 

I julen bestilte jeg noen produkter fra Douglas, og jeg har ventet spent på å få pakken i posten. Ettersom det har vært jul og helligdager, har det tatt litt ekstra tid. Douglas vet hvordan å få meg til å benytte meg av nettshopping for å si det mildt, for med alle de tilbudene de sender ut på mail er det jo nesten umulig å la være. Det klør i fingrene og brenner i lommeboka. LOVE LOVE LOVE


- Primer, leppestifter, pudder og kost. Kan gå nærmere inn på produktene senere enten i form av bilder eller video hvis det er ønskelig -

Det kan hende det kommer til å være litt rot på bloggen min de neste timene da jeg skal forsøke å bytte design, bare sånn at dere er ops på det dersom det skulle være noe. Ha en fin kveld 


Må også si tuuusen tusen takk for at jeg ble ukens blogg her. Det betyr ekstremt mye for meg, og jeg blir så utrolig glad. Koselig at en av de bloggene jeg klikker meg innom også er innom min. Det varmer i hjertet. 

Love, Emsi

 • 10.09.2015 kl. 21:52

Første dag i ny jobb!

Hei dere ♥ Dette har vært en fiiin dag, og jeg håper det har vært det samme for dere. Jeg har hatt min første dag i ny jobb, så for meg har det iallefall vært en veldig spennende dag (eller iallefall de timene på jobb, livet mitt er ikke såå spennende liksom). Har fått jobb i en Feel-butikk her i Lillehammer. Har jobbet i denne butikken før hjemme i Sarpsborg, så nå handler det for det meste om å komme tilbake i rutiner og lære meg hvordan de gjør ting her.

Jeg fikk også pakke i posten i dag, noe som alltid er like spennende. Har (dessverre) blitt altfor glad i å handle på nettet. I dag kom Makeupmekka's contour kit til meg, og resultatet av det kan dere se nedenfor ↓ Vet ikke heelt hva jeg synes om det enda, men heter det ikke at øvelse gjør mester? Regner ikke med at dette er noe jeg kommer til å ha tid til hver dag, men til festligheter er vel kanskje dette en mulighet. HA HA nå tuller jeg faktisk fælt, for etter jeg flyttet til Lillehammer har jeg fått ekstremt god tid. Jeg står opp iallefall 2 timer før jeg må gå til bussen, og det har ikke skjedd èn gang at jeg har måttet løpe noe sted.
Hvor a-m-a-z-i-n-g er ikke det. Anyway, du kan få kjøpt sminkesettet ved å trykke her

Ser forresten at noen av dere kommenterer at det ikke går an å skrive bloggadressen deres i kommentarfeltet.. Jeg skal snart bytte design, så jeg håper at det kommer til å ordne seg! Beklager veldig for det, men setter stor pris på at dere fremdeles gidder å kommentere! Det gjør meg såå glad. Ellers vil jeg bare ønske dere en god kveld, og håper at dere gjør noe annet enn meg akkurat nå. Jeg skal nemlig skrive en oppgave på 2000 ord, for denne treigingen er altfor opptatt med andre ting (ebay<33) til å bruke skrivedag slik den skal, så vi snakkes senere! Men først vil jeg vite, hvordan har dagen deres vært?

 

Love, Emsi

 • 17.08.2015 kl. 23:19

Hudpleie av Emma S.

Hey beauties ♥ Her om dagen var jeg og mamma innom KICKS fordi jeg trengte sminkefjerner. Har aldri vært en stor fan av de tørre pakkene med sminkeservietter fra H&M eller å fjerne sminken med håndsåpe og vann (selvom det er disse to alternativene jeg har benyttet i altfor lang tid) - derfor gikk jeg til innkjøp av ordentlige hudprodukter! Det er jo faktisk utrolig viktig å ta vare på huden sin. Mamma kalte meg for "verdens beste kunde" fordi jeg faktisk kjøper alt en selger tilbyr og snakker varmt om, dette gjaldt også disse produktene. MEN, jeg er veldig fornøyd så det var ikke et bomkjøp uansett! Hurra 

Emma S. er et svensk hudpleiemerke med høy kvalitet. Derfor er disse produktene også litt dyrere enn andre hudpleieprodukter, men ikke så dyre at en ikke kan unne seg det dersom en vil gi huden sin det den fortjener. Disse produktene inneholder ikke parabener og mineraloljer, og virker skånsomt mot huden og etterlater den myk og fresh. 

Den hvite er en ansiktsrens som kan brukes både morgen og kveld. Den gjennomsiktige (blå) er en 2 i 1 sminkefjerner som fjerner sminken, eller eventuelt sminkerester. Er suuperfornøyd med begge to, og er 100% sikker på at disse produktene blir fast brukt i lang tid.

Når du skal fjerne sminken med sminkefjerneren heller du litt av produktet på en bomullspad. Deretter bruker du den våte paden til å fjerne sminken. Superenkelt! Selvom det ikke er mye av sminkefjerneren som trenger og brukes, fjerner det lille du tar på all sminken og etterlater huden din silkemyk. Bedre enn det kan det vel ikke bli? 

Når du skal bruke ansiktsrensen (den hvite flasken) tar du en liten klump i håndflaten som vist på bilde 1, og deretter tar du litt vann og blander det sammen med fingeren din slik at det blir en konsistens som minner om en blanding av skum og såpe. Og så er det bare å smøre det inn i ansiktet og deretter fjerne det med lunket vann. 

Dette er da min nye hudrutine, og jeg håper at du som leser dette også kommer til å vurdere og kjøpe gode hudprodukter slik at du kan få den gode følelsen jeg sitter med etter å ha pleiet huden min morgen og kveld. Å ta vare på huden er utrolig viktig, og selvom det kan føles som et tiltak av og til så er det absolutt verdt det når man har gjort det. Dersom du allerede har gode hudprodukter: very good very good, og hvis ikke: jeg anbefaler disse på det sterkeste! ♥ ♥

Love, Emsi

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits