• 27.02.2016 kl. 18:08

All about details

//Samarbeid med Rabble.no

Jeg har vært så heldig å få bli ambassadør for Rabble.no! Du har kanskje hørt om nettsiden før? Jeg hadde ikke det, men etter å ha sjekket den ut kan jeg absolutt anbefale den videre. Rabble.no er en nettside som samler kampanjer og rabattkoder på ett sted, slik at du som skal handle på nett enkelt kan finne de beste kampanjene og rabattkodene for din favorittbutikk. Når du allerede har planer om å bruke penger på et produkt, skader det ikke for lommeboka å få et lite avslag. 

I går kveld tittet jeg litt rundt omkring, og det som fanget min oppmerksomhet var alt det fine tilbehøret. Vi kan vel være enige i at det er tilbehøret som gir antrekket prikken over i'en? Under hver kollasj har jeg linket til rabattkodene og kampanjene til de ulike nettbutikkene, slik at du enkelt kan finne frem. 

Sjekk ut Nellys kampanjer og rabattkoder ved å trykke her.


Nå får du blant annet 25% på alle løpeprodukter hos Sportamore. Hent rabattkoden her! 


Nå får du en gave som gir 100kr i rabatt hos Douglas dersom du benytter deg av en rabattkode, trykk her!

Håper disse produktene falt i smak, og at du ved neste anledning klikker deg inn på Rabble.no for å finne frem til eventuelle rabattkoder og kampanjer ♥ For øyeblikket skulle jeg ønske jeg hadde evig med penger, for det er selvsagt når studentlommeboka sliter at en får lyst på alt mulig. Nå får jeg sette fra meg macen og fortsette med ryddingen, om en halvtimes tid kommer nemlig to venninner for å spise løvstek og se på MGP. Wihu, denne kvelden blir bra!! Ha en fin lørdag, fine fine dere. 

Love, Emsi

 • Emilie Skaget

  Velkommen til bloggen min! Jeg heter Emilie, og er en 20 år gammel jente fra Sarpsborg. Har bosatt meg i Lillehammer med kjæresten min hvor jeg studerer vernepleie. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, det som inspirerer meg eller om det som gjør meg glad. Utenom det finner du meg som regel svevende på en rosa sky.


  KONTAKT


  emilieskaget@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits