• 23.07.2016 kl. 23:01

TIME FOR PIE

God kveld! I går fikk vi besøk av foreldrene til Jørgen som ville hjelpe oss med å vaske ned den gamle leiligheten vi har bodd i. I tillegg fikk vi kjøpt oss både utemøbler, persienne til stuen, rullegardin til soverommet, en stående vifte og andre kjekke ting. Det gikk overraskende fort å vaske ned leiligheten i dag, og det var såå godt å bli ferdig med det. Jeg må også legge til at jeg er utrolig takknemlig for all hjelp vi får - uansett hva det er vi trenger hjelp til. Familien vår tilbyr seg alltid å hjelpe 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld innviet vi de nye hagemøblene på verandaen med smuldrepai og vaniljeis. Jørgen hadde ikke så mye valg da jeg vekket han etter fire timer søvn på sofaen, og paien sto klar på verandaen (#snikskryt, jeg kan jo være skikkelig snill og flink jeg også). Jørgen var ikke like fornøyd i det han våknet helt rød i øynene, men å snu seg og sove videre var ikke akkurat et alternativ. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvetemel
Havregryn
Brunt sukker (eventuelt vanlig)
Smør
Bær (blåbær/bringebær) - hva med begge deler?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Bland hvetemel, havregryn og sukker i en bolle. 2. Skjær opp smør i terninger og bruk hendene dine til å smuldre det inn med resten av ingrediensene. 3. Legg ønsket bær (veldig godt med både blåbær og bringebær) i en form og strø sukker og smuldredeigen over. 4. Inn i ovnen med formen på 180-200 grader i cirka 30 minutter. Viktig at toppingen har fått en gyllen farge. Jeg fant denne oppskriften på godt.no (trykk her), så jeg anbefaler å gå inn der for og finne ut hvor mye du trenger av ingredienser i forhold til hvor mange personer som skal spise! Der kan du nemlig stille inn selv for å tilpasse oppskriften (høyre side på nettsiden). I min form laget jeg til fire personer.

Love, Emsi

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits