• 31.12.2015 kl. 02:02

PAGE 365 OF 365Hei dere! Dagene går seriøst i ett, og jeg har nesten ikke fått tid til å slappe ordentlig av. Derfor har jeg også vært utrolig dårlig på å prioritere bloggen. MEN, er det noe jeg har tenkt en del på er det hva jeg eventuelt skal blogge om. To av mine beste venninner er utrolig flinke til å gi meg tips og inspirasjon, og det setter jeg stor pris på. Så jeg lurer egentlig på om det er noe spesielt du som leser dette akkurat nå, ønsker å se på bloggen min? Nå er jeg egentlig ute etter hva som helst, enten det er antrekksbilder, mine tanker om forskjellige temaer eller hva jeg spiser til middag (haha lol den siste der er jeg vel relativt proff på). Jeg har også videokamera, så lager gjerne videoer dersom det er ønskelig også. Vlogs, konkurranser eller sminkevideoer f.eks.

Det er nemlig ikke alltid så lett å vite hva en skal blogge om, og spesielt ikke hva dere som leser er interessert i å se. Setter pris på alle forslag iallefall, hvis det er noe spesielt som DU har tenkt at du vil se. Stor klem ♥ ♥

Love, Emsi

 • 26.12.2015 kl. 13:42

hva er ekte kjærlighet?

Jeg har ofte tenkt at jeg har visst hva ekte kjærlighet er. Men hva er egentlig ekte kjærlighet? Jeg har vært overbevist om at ekte kjærlighet er det som gir deg en lykkefølelse når du ser personen du er forelsket i, og at det er tanken om at du kan gjøre hva som helst for din utvalgte. I mine øyne har ekte kjærlighet vært følelsen av glede og sommerfugler, men samtidig en frustrasjon så stor når ting går galt. Ekte kjærlighet for meg er en berg- og dalbane hvor det stadig dukker opp nye overraskelser. Det er krangler og mindre diskusjoner, men som alltid ender opp i en stor klem og tilgivelse. Det har vært noe jeg ikke riktig helt har klart å sette ord på, men jeg har visst at den har eksistert. Som Nicholas Sparks så fint siterer i A walk to remember: "Love is like the wind. You can't see it, but you can feel it". Kjærlighet kommer i alle mulige varianter, og har ingen konkret definisjon. Men likevel har jeg fått en oppvåkning, en tanke om hvordan ekte kjærlighet ser ut i praksis og hvordan den overvinner alt. Jeg har vært vitne til betingelsesløs evig kjærlighet. En kjærlighet så sterk at ingenting kan ødelegge den. Denne kjærligheten er mellom mine besteforeldre som har vært gift i 60 år til sommeren, og som er min største inspirasjon og forbilder på så utrolig mange måter.

Hva gjør du når du er vitne til at personen du har vært sammen med mesteparten av ditt liv ligger i sykehussengen, og bruker alle sine krefter på å klemme deg i hånda? Eller når du snakker om alt og ingenting, men ikke får noe svar? Du sitter der ved siden av sykehussengen, tørker tårer og håper at livet vil snu en annen retning. Personen du elsker høyest på jord har det vondt, og det er ingenting du kan gjøre for å endre situasjonen annet enn å sitte der og observere. Bare være, støtte og håpe. 


// Bestemor og bestefar, fotografert av lillebroren min Henrik

Ekte kjærlighet for meg ligger i blikket til bestefar når han ser på bestemor. Når han sitter ved siden av sengen hennes og holder henne i hånden. En trenger ikke si noe, for følesene er så sterke at de snakker for seg selv. Ekte kjærlighet for meg er når bestefars største ønske når han selv har vondt, er at vi er hos bestemor. Ekte kjærlighet for meg er når bestemor brukte alle sine krefter på å si "hils" når vi skulle løpe fra hennes sykehusrom og bort til bestefars. Og da det første han spurte om da vi kom var hvordan hun hadde det. Ekte kjærlighet for meg er å se frykten i øynene. Frykten av å være igjen her alene, uten den man elsker. Ekte kjærlighet for meg er når bestemor strekker ut armen sin for at bestefar skal ta tak i den, og at han ikke vil gi slipp. Når han snakker varmt og rolig til henne, og lyser opp når hun sier noe morsomt. Ekte kjærlighet for meg er denne kjærligheten - kjærligheten mellom to gamle mennesker med et langt verdifullt liv bak seg, som gjør alt de kan for å komme seg gjennom de tunge stundene, ikke alene, men sammen. 

Love, Emsi

 • 25.12.2015 kl. 21:39

it's the most wonderful time of the year

Hei alle sammen! Håper dere har hatt noen fine dager med god mat og familie, eller hva enn deres juletradisjoner er ♥ Lille julaften tilbrakte jeg hos pappaen min sammen med stemora mi Kristin og brødrene mine Henrik og Herman + Flora. Vi spiste pinnekjøtt og åpnet gaver, og det var veldig koselig. På morningen på julaften spiste vi en goood frokost før vi tok turen til bestemor og bestefar. Deretter dro jeg og Henrik til mormor og morfar med mamma for å tilbringe ettermiddagen der med julemat, gaver og godt selskap. Og sååå kom Jørgen og hentet meg på kvelden slik at jeg også fikk feiret litt med hans familie. For noen dager!! Det er egentlig luksus at jeg har så mange jeg vil dele disse dagene med. Synes det er utrolig viktig å sette pris på de en har rundt seg, og det prøver jeg å være ekstra flink til nå. 


- Herman, søteste Flora, meg og Henrik -


- Det er såå gøy med pakker -

Nå er det bare så utrolig deilig å ligge i sofaen med koseklær og se på alle de forskjellige julefilmene som går på TVen. Lyver ikke om jeg sier at det er det jeg har brukt mesteparten av dagen på, hihi. I morgen skal vi til mormor og morfar for å spise middag, så det gleder jeg meg veldig til. Alltid koselig når familien samles. Har dere hatt en fin feiring?

Vil også bare nevne at jeg ble ukens blogg på Eline Nordli sin blogg her. Er såå takknemlig, og jeg ble så glad for de gode ordene. Når en får en slik tilbakemelding om jeg kan kalle det det, gir det selvsagt litt ekstra motivasjon. Tusen takk!! 

Love, Emsi

 • 22.12.2015 kl. 18:07

MERRY CHRISTMAS

Hei dere ♥ I går var jeg på jobb, og fikk beskjed av sjefen om at jeg kunne få fri i dag. Sååå glad da jeg var ferdig på jobb, og jeg og Jørgen kunne pakke med oss altfor mye som vi sikkert ikke får bruk for her hjemme + en haug med julegaver for så å sette snuten hjemover. Det var så utrolig deilig å kunne være passasjer, for Jørgen fikk lappen for en stund siden så da kunne jeg bare slappe heeelt av i bilen.

Synes forresten det er SYKT hvor fort tiden har gått. Nå er det lille julaften allerede i morgen, og det føles ut som om november var i går?? Det er klart tiden går fort når en har mye å gjøre, så i mitt tilfelle er det egentlig ikke så rart. Men fremdeles synes jeg det er litt dumt at tiden bare plutselig har flydd forbi. Heldigvis har jeg hatt noen utrolig fine dager i desember, og jeg gleder meg masse til både i morgen, julaften, romjulen og nyttårsaften. En tid sammen med venner og familie som jeg setter utrolig stor pris på. Det er som regel koselig å være samlet med familie eller venner, men det er noe med stemningen i julen som gjør det ekstra hyggelig. Ah, jeg gleder meg.

Planene mine for julen er ganske mange. I morgen (lille julaften) går turen til pappa, julaften tilbringer jeg hos mormor og morfar med familie, romjulen er fylt med familieselskaper og så smeller det på nyttårsaften med mange av mine og Jørgens gode venner. Det blir så bra!! 

Jeg vil bare benytte anledningen til å ønske dere som leser dette en riktig god jul og et godt nyttår!! Håper julen bringer gode stunder, og at året som venter blir minst like bra som dette året har vært. Jeg setter så utrolig pris på dere som er innom bloggen min, tusen tusen takk 

MUCH love, Emsi

 • 19.12.2015 kl. 19:01

SUGAR FOR BREAKFAST

I går begikk jeg og Jørgen oss ut på noe vi aldri har prøvd før - nemlig å lage karameller fra bunn! Ettersom butikkene har hatt priskrig, fikk vi jo sirup til 3kr så det passet godt innenfor vårt studentbudsjett. De ble helt amazing, og jeg blir litt flau når jeg sier det her, men vi har snart spist opp alle sammen. Det første jeg gjorde da jeg våknet, var å dra bort dyna og slenge beina utenfor senga og gå som en zombie ut på kjøkkenet for å hente meg en karamell. I går spiste vi så mange at vi satt litt småkvalme med middagen fordi vi egentlig ikke var så sultne. 

Dagen i dag har gått til å ikke gjøre en dritt. Vi har spist frokost og sett på Petter uteligger på TV2sumo. Plutselig er klokken snart 19, og jeg skjønner ikke helt hvor tiden ble av. Nå skal det også sies at vi ikke våknet før 14:30 pga en lang kveld med politiserier på TVen. Angående den serien vi har sett på i dag, så er jeg skikkelig sjokkert. Det er så utrolig å se på livet til uteliggerne så nært. Hvis du ikke har sett serien, anbefaler jeg den til tross for sterke bilder. 

DETTE TRENGER DU

2dl sirup
200g sukker
2dl fløte
2ss meierismør

Sirup, sukker og fløte skal blandes sammen i en kjele frem til det blir 120 grader. Hvis du ikke har termometer kan du ta et glass kaldt vann og helle en dråpe av karamellen oppi glasset. Hvis det blir til en kule, er den klar. Når den er 120 grader tar du oppi smøret og rører til det har blandet seg med resten. Deretter heller du røren over i en panne og setter den et sted for å avkjøles. Og VOILA!!!! Verdens beste karameller som du enten kan gi bort som gave, eller spise opp selv. 

Håper oppskriften og beskrivelsen var enkel å forstå, for det var overhode ikke avansert å få det til. Så vil jeg bare ønske dere en fantastisk fin lørdagskveld ♥ 

Love, Emsi

 • 18.12.2015 kl. 20:20

NELLY FAVS - nyttårskjoler


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER 

Nelly slutter aldri å imponere! Nok et år har de et fantastisk utvalg av festkjoler, og i den anledning har jeg plukket mine favoritter i år. Nr. 4 har jeg fra før av. Jeg brukte den på nyttårsaften for to år siden, og den er utrolig fin. Det eneste negative er at den er litt vel kort, selvom det kanskje ikke ser sånn ut på bildet. Nå skal det sies at rumpa mi er 2m i diameter, så det kan jo hende at det påvirker stoffet litt haha. MEN, i år har jeg bestilt nr.8! Har lenge ønsket meg en kjole i det stoffet, men har ikke funnet den rette før nå. Gleder meg masse til å få den i posten, og krysser fingre og tær og alt som krysses kan for at den passer perfekt!! Jeg gleder meg så utrolig mye til nyttårsaften. Koselig selskap hvor alle pynter seg litt ekstra med glitter og glam for å feire det nye året som er i vente. Nå kan 2016 bare komme. Har du funnet nyttårskjolen?

Love, Emsi

 

 • 18.12.2015 kl. 14:26

FIFTY QUESTIONS

For en liten stund siden fikk jeg et tips fra en venninne å skrive et innlegg med 50 spørsmål. Spørsmålene er hentet fra Caroline Berg Eriksens blogg her.  Liker veldig godt å svare på spørsmål, så jeg håper at dere synes det er litt ålreit også. 


1. Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år er jeg 24 år! Herregud, vet ikke om jeg liker eller misliker å tenke på det. Jeg liker å være 19, men livet er sikkert helt annerledes når jeg er 24! Da er jeg jo faktisk ferdig utdannet vernepleier også. 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Det må bli Jørgen, selvom han enda ligger søtt og sover i senga. 

3. Hvor høy er du? Hele 164cm.


4. Hvilken film så du sist? Christmas Cupid, som jeg så i går kveld. Men fikk ikke sett ferdig hele da jeg ble så trøtt. 

5. Hvem ringte du sist? Jørgen 

6. Hvem ringte deg sist? Jørgen 

7. Hva sto det på den siste sms'en du fikk? "Skysstasjonen nå :* " (Fra Jørgen som liker å informere om hvor han er, noe jeg synes er veldig bra)

8. Foretrekker du å ringe eller å sende sms? Den er faktisk litt vrien! Jeg tror det kommer helt an på hva og hvem det gjelder. Men tror jeg er en sms-person, for da kan jeg svare når jeg vil og tenke gjennom hva jeg skal skrive. 

9. Hva er ditt favorittsted? Det må være USA. Har vært i USA tre ganger, og eeeelsker det. 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Alle steder hvor det er mørkt. 

11. Når så du moren din sist? Forrige helg da jeg var hjemme på besøk. Gleder meg til å se henne igjen i jula!

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå.

13. Hvilken julesang er din favoritt? All I want for christmas is you, Last Christmas og Let it snow. Tre sanger som får meg i skikkelig godt humør, og som jeg hører på hver jul. Jeg liker også Home for Christmas av Maria Mena, og kommer nok til å høre på den mesteparten av veien hjem fra Lillehammer.

Jeg virkelig elsker jul, julesanger og alt som hører julen til. Det er vel kanskje ikke så vanskelig å tenke seg til da jeg fikk med meg Jørgen på å pynte juletreet allerede 1.desember?

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De har aldri vært gift, men de gikk fra hverandre da jeg var ganske liten. 

15. Når våknet du i dag? Våkner hver dag kl 7:)) Dette er pga de som bor over oss har parkeringsplass rett utenfor soveromsvinduet. Så når de drar på jobb, våkner jeg av bilmotoren og lys tett inntil vinduet.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg 29 år, så jeg tror og håper at jeg befinner meg i en leilighet/hus sammen med samboeren min. Forhåpentligvis med en liten en i hus, og kanskje en katt. Det ville iallefall vært drømmen 

17. Hva skremte deg om natten som barn? At jeg trodde jeg så og hørte ting.

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Oi, jeg ser ikke så mye på morsomme klipp på youtube. Men å søke opp "funny cats" er jo en slager! 

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er snill og omsorgsfull - så de to egenskapene er nok de jeg vil se på som mine beste. 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg kan være en skikkelig hissigpropp.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Det kommer helt an på. Som regel sover jeg uten, men er det superkaldt pakker jeg meg inn i både klær, sokker og pledd.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Fire. Jeg og Jørgen har en hotellpute og en vanlig pute hver. Det er sååå deilig!! 

23. Hva er det rareste du har spist? Jeg har ikke turt å smake på så mye rart, men jeg husker jeg fikk 50kr for å smake på blekksprut for mange år siden. Det var en slags fritert ring.

24. Har du stasjonær eller bærebar data? Jeg har macbook pro. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Tja, det jeg egentlig foretrekker er å gå barfot i tøflene mammaen til Jørgen har strikket til oss. De er så gode og varme, og jeg bruker de hele tiden.

26. Hva hører du på akkurat nå? Nå hører jeg på Sinnasnekkern som står på i bakgrunn på TV.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Åh, det er en is fra Magnum. Tror det er jordbæris trukket med hvit sjokolade.

28. Hvilken dessert er din favoritt? Hvis jeg er på resturant er det iallefall Creme Brulèe, men hjemme foretrekker jeg nok eplekake eller is.

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har ikke så veldig stor vinnerflaks, men jeg har vunnet en stor eske med sjokolade for et par år siden. DA var jeg fornøyd!! Mammaen min derimot, vinner på kakelotteri hver gang ho kjøper det. Ho kan si "nei, jeg drar og vinner en kake jeg", også kommer ho hjem med en kake også. Helt sykt!

EDIT: Har vunnet en iPad!!! (takk for innspill når jeg er glemsk, Marthe)

30. Liker du kaffe? Jeg drikker ikke svart kaffe, men cappuchino eller Latte macciato med MASSE sukker drikker jeg omtrent hver dag før jeg drar på skolen. Kanskje ikke det sunneste, men det smaker veldig godt.

31. Hva drikker du helst til frokost? Det jeg nevnte over, men kanskje aller helst multivitamin fra Sverige eller en annen god juice. 

32. Hvem var din favorittlærer på ungdomsskolen og vgs? På ungdomsskolen hadde jeg en lærer som het Kjell, som var kontaktlæreren min. Vi hadde også kontakt en god stund etter jeg sluttet på vgs, da jeg sendte han melding både for å ønske god sommer og god jul et par år. Han var verdens søteste, snilleste og flinkeste lærer spør du meg. Nå skal det sies at vi jentene i klassen kanskje hadde han litt rundt lillefingeren også, og fikk aldri kjeft for å enten synge eller snakke i timen. 

På vgs hadde jeg egentlig flere gode lærere, men min favoritt må være fotolæreren min som het Arly. Han var utrolig morsom!

33. Kan du spille poker? Overhode ikke, og det tror jeg nok ville tatt meg en evighet å lære. 

34. Hva har du spist i dag? Jeg har spist et rundstykke med makrell i tomat med agurk, også sjokolade fra kalenderne mine. 

35. Nevn en person som interesserer deg? Taylor Swift selvsagt, min #1 favoritt. Jeg synes det er så fantastisk at ho har kommet dit ho er i dag uten skandaler eller sjokknyheter. Ho er så flink og hjertegod. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Det må ha vært mp3 i bilen i går på vei til kjøpesenteret. 

37. Vil du ha barn? Absolutt! Har veeeldig lyst på barn. Drømmer meg bort når jeg er i butikker og ser på barneting. Men det må vente selvsagt. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk og et par ord på spansk. 

39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover på høyresiden i senga til jeg og Jørgen, men når han ikke er hjemme legger jeg meg i midten som en slags stjerne (altså med armer og bein rett ut til begge sider, haha).

40. Foretrekker du havet eller bassenget? Bassenget!! Jeg er ikke så veldig flink til å svømme eller dykke, og frykter bølgene fra havet. Er så redd for at det skal skje noe skummelt. 

41. Hva bruker du helst penger på? Det er mye enklere for meg å la meg selv bruke penger på mat enn andre ting, men det jeg liker aller best å bruke penger på er sminke.

42. Eier du dyrbare smykker? Det gjør jeg! Ikke nødvendigvis kun av pengeverdi, men verdi for meg med tanke på hvem jeg har fått det av. Jeg har for eksempel et smykke jeg fikk av bestemor til dåpen min, som jeg sjeldent bruker fordi jeg er redd for å miste det - men som betyr uendelig mye. 

43. Hva er ditt favorittprogram på TV? For øyeblikket er det iallefall Asbjørns julekalender - hahaha det er så hysterisk morsomt, og akkurat min type humor!! 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Planen min er å slappe fullstendig av, kanskje bli ferdig med de siste julegavene og jobbe på søndag.

45. Kan du stå på slalåm? Det har jeg aldri prøvd! Foretrekker snowboard. 

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være seg selv til det ytterste, fortelle meg noe personlig eller ha skikkelig selvtillit uten at det blir for mye. 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den standard ringelyden de fleste med iPhone bruker. 

48. Fortell en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg? At lillebroren min, Herman, ble født på bursdagen min 13.juni er vel kanskje noe jeg ikke har skrevet. Da husker jeg at pappa ringte meg og sa "du har blitt storesøster", og jeg begynte å gråte fordi jeg ble så glad. Da var jeg 8 år, og synes det var veldig stas med enda en lillebror. 

49. Hva har du nærmest deg som er rødt? En rød løper på stuebordet.

50. Er du sosial? Ja, det vil jeg si! Jeg elsker å være sammen med både venner og familie, og elsker å møte nye mennesker. Jeg er ikke redd for å by på meg selv til mennesker jeg ikke kjenner, og trives godt i andres selskap. 


Love, Emsi

 

 • 17.12.2015 kl. 22:48

Alenetid

Nå er hele leiligheten vasket og ryddet, og jeg har lagt meg ned i senga med rent sengetøy. Ah, så deilig! Tester ut en ansiktsmaske jeg kjøpte på VITA istad, og har satt på en julefilm på Netflix. Christmas Cupid tror jeg den heter. Har aldri sett den før, men hittil liker jeg den! Jørgen er på eksamensfest for å feire at det er ferie, så i dag har jeg hatt litt alenetid på ettermiddagen/kvelden. Noe som av og til kan være ganske så deilig synes nå jeg. Selvom jeg selvsagt aller best liker at han er her med meg ♥ ♥  Nå skal jeg bare slappe heeelt av, og vente på at han skal bli hentet. Hva gjør du i kveld?

Love, Emsi

 • 16.12.2015 kl. 15:17

UKENS BLOGGER

Hei dere! Nå kommer (endelig) vinnerne av ukens blogg. Skulle gjerne lagt ut kollasjer som tidligere, men med en mac som ikke ønsker å samarbeide verken på internettsidene jeg lager kollasjer eller med å være rask, har jeg droppet det denne gangen. Håper det går greit Denne gangen har jeg plukket ut to nydelige bloggere som jeg synes er veldig flinke, og de er:

 

ELINE BAK ELINENORDLI.BLOGG.NO

Eline er en 20 år gammel jente fra Kongsvinger som blogger om sin hverdag, mote, skjønnhet og det som ellers faller henne inn. Jeg må bare si en ting, og det er at jeg elsker designet på denne bloggen!! Jeg er jo så glad i rosa, så at designet har et lite hint av det er rett og slett eyecandy. Hun legger ut lyse og fine bilder, og en forstår at hvert innlegg er jobbet godt med. Jeg liker også at hun varierer, slik at det alltid er moro å titte innom! En supernydelig jente er hun også. Trykk her for å komme til bloggen.

 

BENEDIKTE BAK BENEDIKTENP.BLOGG.NO

Benedikte er en 21 år gammel jente som er bosatt i Kristiansand. Dette er en av de bloggene jeg klikker innom stadig vekk, så hun fortjener absolutt ros. Hun blogger om mote og skjønnhet, men skriver også en del personlige innlegg om enten opplevelser eller meninger. God variasjon i innleggene, fantastisk fine bilder og et nydelig design! Denne bloggen er også en av de bloggene en forstår at bloggeren bruker mye tid på hvert innlegg. Og hvert eneste innlegg på denne bloggen er råbra. Love love ♥ Klikk her for å komme til bloggen.


Håper dere likte disse bloggene! Kanskje de blir deres favoritt? Hvem vet. Jeg sier meg nå ferdig med å kåre ukens blogg for denne gang, men kjører i gang en ny runde ved et senere tidspunkt. For øyeblikket er jeg forresten overlykkelig og sliten på samme gang. Alle fremleggene på skolen gikk superbra, så vi har nå fått juleferie!!! Dette har vært noen svært hektiske uker, men jeg kan nå ta ferie med god samvittighet. Nå skal jeg på jobb, så vi snakkes senere fine dere. 

Love, Emsi

 

 • 15.12.2015 kl. 08:15

Good morning

GOD MORGEN ♥ ♥ ♥ For øyeblikket sitter jeg i sofaen og venter på at de svidde baguettene skal kjøle seg ned slik at jeg får hevet i meg noe frokost. Jeg har klart å ha baguettene i ovnen ALTFOR lenge nå andre dag på rad. Lurer på når jeg skal lære meg å følge med, og ikke tenke "tar de ut etter jeg har sminka ferdig bryna" eller "kanskje jeg skal rydde litt før jeg tar ut baguettene", for det som skjer da er nemlig at jeg glemmer hele greia. 

Som jeg nevnte i går kveld har jeg et fremlegg i dag. Hele vernepleie (tre basisgrupper) har holdt på med hvert sitt prosjekt nå hvor vi har fått utdelt et sted å ha aktiviteter. Så i dag er det dagen for å fremføre vårt prosjekt. Jeg har vært på filmgruppa i klassen, og vi har laget en veldig fin dokumentar. Gleder meg til å se den igjen!!! Det jeg derimot gruer meg til er bloopers på slutten, som består en del av at jeg danser uten at jeg vet at jeg blir filmet. Var ikke med på å redigere den biten, så fikk se det for første gang i går. Haha, morsomt uansett! Jeg gleder meg såååå masse til vi er ferdig på fremlegget og skal feire på Egon. 

Jeg får nesten legge fra meg macen slik at jeg ikke mister bussen. Sto opp 2 timer før jeg skal gå, men må ta i betrakning at jeg alltid får dårlig tid uansett. Anyway, ønsker deg som leser dette en suuuperfin dag!! 

Love, Emsi

 • 14.12.2015 kl. 23:34

Sykt interessant innlegg

DID SOMEONE SAY PANCAKE

Jeg skjønner veldig godt at å se hva jeg spiser til middag kanskje ikke er det mest spennende. Nå skal det sies at det jeg spiser til middag ofte er høydepunktet med dagen, for så innholdsrike dager kan jeg vel ikke akkurat skryte på meg. Det skal også sies at når jeg spiser noe så digg som dette, klarer jeg å tillate meg selv og tenke at det er innafor å dele det med omverdenen. For hallo, finnes det noe bedre enn pannekaker med sjokolade, banan og jordbær? Jeg tror egentlig ikke det, så hvis du ikke har smakt det før: you know what to do!!!

Må bare beklage hvis det er noen som har ventet på at jeg skal legge ut ukens blogg. Jeg pleier jo å gjøre det på søndager, men helgen som har vært har jeg vært hjemme i Sarpsborg og nesten ikke vært hjemme annet enn når jeg skulle sove. Skal prøve å legge det ut i morgen! Nå skal jeg ta meg en laaang dusj før jeg må lese gjennom hva jeg skal si under et fremlegg i morgen. Og så skal jeg plage dritten ut av Jørgen med å synge en sang som vi skal fremføre på slutten av fremlegget. Hemmat tel jul av Vaselina, om noen har hørt den? Jeg hadde ikke det, men ettersom vi skal synge den i morgen så MÅ jeg bare kunne den utenat. Håper dere får en god natt søvn, så snakkes vi i morgen forhåpentligvis med ukens blogg 

Love, Emsi

 • 14.12.2015 kl. 00:12

Info om mitt beste kjøp (kanskje ever)

Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg har jeg mottatt en pakke fra ebay som jeg bestilte for nå litt over en uke siden. Med andre ord: utrolig rask levering! Det er en slags lampe med LEDpærer som gir et utrolig sterkt hvitt lys. Jeg kjøpte mitt fra denne linken, og betalte cirka 1880kr (ser at det har gått opp litt i pris når jeg går inn på linken igjen). Har ikke fått noe faktura på toll, så får krysse fingrene for at jeg ikke får det heller. Men det er iallefall fri frakt på dette produktet, og det kommer jo selvsagt godt med. Selgeren har 99,2% positiv feedback, og jeg følte meg ganske trygg da jeg bestilte.
Over ser du før og etter bilder. Regner med at det er ganske åpenbart hvilke bilder som er før og etter bruk av ringlyset? Hvis ikke er bildene til venstre før, og de til høyre etter. Alle bildene er tatt med samme innstilling på kameraet, og det er en basic innstilling uten blits bare. Noen bilder vil nok se mer "levende" ut og gi litt mer stemning uten ringlys, for alt blir jo veldig lyst. Men til portrett er det heeelt amazing!! Er rååfornøyd. Gleder meg masse til å teste det ut enda mer, og håper at dette innlegget var til hjelp til noen av dere som også er på utkikk etter det samme. Stooor klem 

Love, Emsi

 • 12.12.2015 kl. 23:23

Ringlight fra ebay!!

Goood kveld!! Er det noe jeg har blitt veldig rutinert på, så er det å publisere innlegg sent på kvelden. Skjerpings! I går tok jeg turen hjem-hjem, for en helg hjemme har vært etterlengtet. I dag har jeg og mamma handlet julegaver og spist lunsj på Egon, og så har jeg besøkt bestemor og bestefar etterfulgt av et besøk hos pappa. En lang, men utrolig fin dag. Nå er jeg utrolig sliten i hodet, og har akkurat svelget en paracet. Håper virkelig den fungerer snart. 

For en ukes tid siden bestilte jeg det populære ringlyset, som jeg har ønsket meg lenge. Jeg har syntes prisen har vært litt vel stiv, men fant en link til en som ikke var like dyr som alle de andre jeg har sett. Et klikk, og så var den bestilt. Kun 6 dager senere ringte en hyggelig mann fra DHL for å avtale levering. Har testet det ut litt i dag, og er SUPERfornøyd!

Med tanke på at jeg bor i en kjellerleilighet med furuvegger all over (love love), kan det bli ganske vanskelig å få til gode bilder enten det er av meg selv, venner, sminke eller hva som helst. Bildene blir nemlig utrolig oransje, og jeg gir nesten opp når jeg ser dem. Nå blir det andre boller! Gleder meg utrolig mye til å ta portrettbilder av venner og familie, for jeg har troa på at de kan bli veldig fine med dette lyset. Det er helt klart et lys en må bli vandt til, for mamma syntes det var så lyst at ho begynte å gråte. 

Jeg har veldig lyst til å vise dere hvor bra dette lyset faktisk er, og selvfølgelig linke til produktet og alt som har med lyset å gjøre. Så hvis det er noe som virker interessant, eller som noen ønsker så gjør jeg dette i morgen! Ha en fiiin kveld videre 

Love, Emsi • 09.12.2015 kl. 15:33

Overveldet

Hei, fine dere! Jeg må bare starte med å si - WOW, for en respons jeg fikk på mitt forrige innlegg! Jeg var ganske frustrert og lei meg i går kveld, og av en eller annen grunn er det da jeg er mest produktiv når det gjelder å skrive. Jeg vil bare lage et slags felles takkeinnlegg, slik at jeg faktisk får takket alle. TUSEN TAKK for alle fine kommentarer her på bloggen, meldinger og delinger på facebook og ikke minst at dere faktisk likte innlegget. Jeg tenker at det er viktig å få frem budskapet, og takket være delingene deres har innlegget nådd ut til mange, og jeg håper så inderlig at det også gjorde noe godt for noen. Det var iallefall målet Så tusen tusen takk, dere skulle bare visst hva slags følelse jeg sitter med. Jeg er så sinnsykt glad og overveldet. Det virker som om det jeg skrev traff mange, og det er jeg utrolig glad for. I tillegg ble ikke dette innlegget spredd pga et nakenbilde, en stor nyhet eller kvalme - men et godt ment innlegg med et budskap. Jeg er stolt over meg selv.

Vet ikke om dere har sett det, men jeg er nå på 48.plass på topplisten i Norge!! Det er jo selvsagt kun pga innlegget i går ble delt så mange ganger, men en dag på topplisten er jo utrolig stas uansett. Jippii. Nå håper jeg dere får en fantastisk dag videre, og at dere har vært gode mot noen i dag. Hvis ikke er det fremdeles nok timer av dagen å ta av.

Love, Emsi

 • 07.12.2015 kl. 22:58

TIL DEG

Dette er til deg som har hatt en dårlig dag, vært utslitt og misfornøyd. Dette er til deg som er deprimert, og som føler at hver dag er en kamp. Dette er til deg som sliter med å spise, og som spenner hver muskel i kroppen når det blir spørsmål om dagens matinntak. Dette er til deg som sliter med selvskading, og som kjemper for å stå i mot. Dette er til deg som blir mobbet, og som ikke vet hvor lenge du orker å være her. Dette er til deg med en alkoholisert mor eller far, som ikke klarer å huske hvordan det er å få en ordentlig klem. 

Dette er til deg med kjærlighetssorg, som gjør alt for å vinne kjærligheten tilbake fordi du ikke forstår hva som har skjedd. Dette er til deg med familieproblemer eller venneproblemer som gjør at du føler det er deg det er noe galt med. Dette er til deg som sliter med selvtillit og selvbilde, og som føler at hva enn du gjør blir det ikke bra nok. Dette er til deg som har mistet noen du er glad i, eller savner noen som er langt borte. Dette er til deg som har fått en vond beskjed, og som du ikke vet hvordan å takle.

Dette er til deg som sitter timesvis med skolearbeid, og skriver til hånda verker. Dette er til deg som jobber ved siden av skolen, og aldri sier nei til å jobbe litt ekstra. Dette er til deg som smiler fra øre til øre til tross for at verden sakte men sikkert raser sammen under føttene dine. Dette er til deg som lever med en fysisk utfordring, men samtidig finner glede av de minste ting. 

Dette er til alle dere som går gjennom hverdagen til tross for å ha det tungt. Dette er til dere som står opp hver dag og kjemper for dere selv og det dere står for. Noen ganger kan det å stå opp være en vunnet kamp i seg selv når alt annet virker umulig og håpløst. Dere er så jævlig sterke, alle sammen. Jeg beundrer dere.

Jeg beundrer deg som leser dette akkurat nå, og som kanskje sitter med en følelse om at morgendagen blir vanskelig. Jeg håper den blir litt enklere. Jeg håper noen gjør deg glad i morgen, og minner deg på at du er verdt mer enn du tror. Om ikke problemene forsvinner i morgen, håper jeg du fortsetter å kjempe. Ikke gi opp. Det er utrolig viktig å ikke bagatellisere andres problemer. Vi takler situasjoner forskjellig, og vi føler og tenker forskjellig. Hvor fantastisk er ikke det? Noe som virker håpløst for deg, er kanskje en filleting for noen som har vært gjennom mye her i livet. Og noe som virker som en bagatell for deg, er kanskje verdens undergang for noen andre. UANSETT hva en person sliter med, burde vi aldri bagatellisere problemet ved å snakke ned om det. Hvis en person føler at ting er tungt, da er ting tungt uansett hva det gjelder. 


Dette er til dere som føler lykkerus, glede og frihet: Kan dere ikke gjøre meg, dere selv og andre en tjeneste og bruke morgendagen til å lytte og inkludere. Gi et kompliment til noen du kanskje ikke snakker så mye med. Du vet aldri hva personen går gjennom på innsiden. Vær gode mot hverandre 

Love, Emsi

 • 06.12.2015 kl. 22:50

VINNERNE AV UKENS BLOGG

Denne gangen har jeg valgt ut tre blogger som jeg titter innom hver eneste dag, også før jeg startet med ukens blogg. Synes at disse tre fortjener ros og ekstra oppmerksomhet i et eget innlegg og ikke bare i kommentarfeltet. Prøver nemlig å være ekstra flink til å kommentere hos disse jentene! Disse tre bloggene er helt ulike, men alle fine på hver sin måte. Jeg ble utrolig glad da de meldte seg på, for jeg vil virkelig vise de frem. Ukens blogger er:

 

- Mailen Natanie bak enmammablogg.blogg.no - 

Mailen Natanie er en 19 år gammel jente fra Råde. I mars ble livet hennes snudd på hodet da graviditetstesten viste positiv, og hun startet å blogge anonymt. Etter en liten stund fortalte hun hvem hun var, sin historie og blogget om tankene rundt graviditeten. Før blogget hun om hverdagen sin som ung gravid, men for ikke mange dager siden kom en liten perfekt prinsesse til verden - så nå er det nok det å være ung mor som blir fokus fremover. Hun legger også ut mye variert, alt fra sminkerelaterte innlegg og innkjøp. Her kan du lese om det meste. En nydelig jente som også er et stort forbilde for både meg og sikkert mange flere. Denne bloggen er en av mine absolutt favoritter, og jeg anbefaler alle å ta en titt innom! Klikk her for å komme til bloggen.

 

- Madelen bak doudig.blogg.no - 

Madelen er en 19 år gammel jente fra Sarpsborg. Hun er utdannet hudterapeut og jobber på KICKS. Dette er nok den bloggen jeg leser som oppdaterer oftest! Hun har et nydelig og enkelt design, noe som gjør at iallefall jeg føler en slags ro når jeg leser den. Jeg snakker litt med Madelen på fritiden, og hun har virkelig et hjerte av gull og er en nydelig person. Jeg liker veldig godt at hun varierer innleggene såpass mye som hun gjør, og at det alltid er noe nytt og spennende å lese om. Hun har begynt å legge ut videoblogger også, noe som er et stort pluss i mine øyne! Det gjør at en blir kjent med henne. På denne bloggen kan du både lese om hennes hverdag som samboer med sitt livs kjærlighet, tanker og meninger, sminketips og videoblogger. Alt i èn blogg! Klikk her for å komme til bloggen.

 

- Frida bak fridalaabak.blogg.no -

Frida Laabak er en 19 år gammel jente fra Fredrikstad. Hun er en god venninne av meg, og vi var på samme russebuss. MEN, det er ikke derfor jeg vil dele hennes blogg. Denne bloggen er helt fantastisk, for den er annerledes. Den er annerledes på en god måte. Hun liker å beskrive bloggen sin som både dyp og overfladisk, og skriver om alt hun har på hjertet - både ting som provoserer henne, eller som gjør henne glad. Tekstene hennes er absolutt verdt å lese, for hun er utrolig dyktig til å skrive. På denne bloggen finner du også mange forskjellige typer bilder, for hun startet nemlig på en jorden rundt - reise for et par måneder siden. En fantastisk jente som fortjener hele verden! Klikk her for å komme til bloggen.

 


Håper dere likte ukens blogger, og at dere har hatt en SUPER helg! Vil du bli ukens blogg? Meld deg på ved å trykke her.

Love, Emsi

 • 06.12.2015 kl. 13:44

twentyfive quick questions

1. Har du et mellomnavn?
Ja, Emilie er faktisk mellomnavnet mitt - tro det eller ei. Jeg heter Ida Emilie Skaget Gundelsby. Kjært barn har mange navn, er det ikke det de sier? Nå skal det sies at jeg aldri bruker Ida, så når det navnet blir ropt opp tar det meg som regel et par sekunder å innse at det er meg.

2. Hvilken tid på døgnet liker du best?
Jeg tror jeg faktisk må si morgen! Men det er kun dersom jeg har fått sove litt ekstra og har god tid. Da elsker jeg å rusle rundt i koseklær, spise en god frokost og slappe av i sofaen til noe på TV'en (helst Dr.Phil).

3. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme?
Her ville det vært kult å svare noe sånt som at jeg setter på høy musikk og løper rundt i undertøy, men jeg tror faktisk det første jeg gjør er å rydde. Jeg elsker å ha det ryddig før jeg kan slappe av, så å rydde etterfulgt av en treningsøkt er nok det jeg liker aller best. Og deretter komme hjem og bruke ekstra lang tid i dusjen.

4. Hvor liker du deg best?
Liker meg aller best i senga faktisk. Når jeg våkner om morgenen, selv når jeg våkner av meg selv, gleder jeg meg allerede til jeg skal legge meg igjen. Senga vår er magisk. Da mormor og morfar fikk sove i den da de var på besøk, kjøpte de lik da de kom hjem. Broren min fikk også prøveligge der, og han kjøpte også den samme da han kom hjem! Det sier vel sitt?

5. Har noen av vennene dine sviktet deg? 
Ja, helt klart! Men nå skal det sies at disse "vennene" ikke er i livet mitt lenger, og at jeg har det utrolig bra uten. 

6. Hva er din formening om musikk?
Jeg hører ganske sjeldent på musikk faktisk, men jeg liker musikk veldig godt! Det tok lang tid før jeg begynte å høre på musikk samtidig som jeg løp på tredemølla, og det synes vennene mine var ganske merkelig. Når jeg først hører på musikk liker jeg å sette på noe som passer til humøret mitt, eller en situasjon jeg er i. Også må jeg selvfølgelig ikke glemme å nevne Taylor Swift, det er min absolutt favorittartist.

7. Bryr du deg om hva andre mener om deg?
Absolutt, men ikke like mye som før. For bare et par år siden var det slik at jeg ikke skrev alt jeg ønsket pga jeg var redd enkelte "venner" skulle dømme meg. Nå er jeg kommet til et punkt i livet hvor jeg gjør som jeg vil, er som jeg vil, når jeg vil. Så får andre akseptere meg som jeg er. Husk at det er deg selv du lever for, ikke andre. Også skal det sies at jeg har en bestevenninne som heier på meg uansett hva jeg gjør, og som hele tiden oppmuntrer meg til å gjøre det jeg vil. 
 8. Har du gjort noe bra ut av livet ditt? 
Jeg håper da det? Jeg har det iallefall utrolig bra nå. Jeg bor sammen med kjæresten min, studerer på høgskole og jobber ved siden av. Jeg har mange år igjen, men så langt er jeg fornøyd! 

9. Hvor mange kjæledyr har du hatt?
Jeg har aldri hatt et eget kjæledyr, men da pappa og stemoren min ble sammen hadde hun to chinchillaer som vi hadde en stund før de ble gitt bort. De het Pernille og Pricilla og elsket å løpe under pledd. De var skikkelig fine. 

10. Når fikk du din første kjæreste?
Jeg hadde faktisk kjæreste i barnehagen, og i sjette klasse ble jeg sammen med han igjen før det ble slutt etter et par måneder. Jeg vet ikke om det teller?

11. Hva tiltrekker deg ved det motsatte kjønn?
Jeg tror det må være at han får meg til å le, og at samtalen "flyter avgårde", om det i det hele tatt er et uttrykk lol. Også at han lytter og viser omtanke. Utseendemessig liker jeg at han er høyere enn meg og har mørkeblondt/brunt hår. Et pluss er selvsagt fine øyne, ah!

12. Hva får deg til å sove?
Å ligge skikkelig komfortabelt samtidig som jeg ser på TV, å stryke andre på armen eller forelesere som leser av PowerPoint. 

13. Hva ville du gjort for søsknene dine? 
Jeg ville gjort det meste for søsknene mine, men det kommer selvsagt an på situasjonen! Hadde en av dem vært i skikkelig fare, ville jeg gjort alt i verden. 

14. Er du deg selv mot andre?
Absolutt! Og hvis jeg ikke hadde vært det, ville jeg nok tenkt over om de vennene jeg har faktisk er de rette vennene for meg. Det er viktig å føle at en kan være seg selv.

15. Liker du utseendet ditt? 
Både ja og nei? Noen ganger kan jeg tenke at jeg er fornøyd, og andre ganger motsatt. Det er vel alltid noe en ville endret eller forbedret, men alt i alt så tror jeg nok at jeg iallefall har akseptert utseendet mitt. 

16. Hvor mange puter har du i sengen? 
4. Jeg og Jørgen har en hotellpute og en vanlig pute hver. Jeg har egentlig ikke behov for så mange puter da jeg ofte ender opp med å ligge rett på madrassen! 

17. Hvor føler du deg hjemme?
Hjemme hos mamma, pappa, svigerforeldrene mine, mormor og morfar og bestemor og bestefar. Og selvsagt her i Lillehammer med Jørgen ♥

18. Hvordan er din klesstil?
Oi, denne er vanskelig! Jeg tror jeg har en ganske enkel klesstil egentlig. Liker å gå for det enkle og feminine.  


 

19. Hva er typisk din humor? 
Åh, jeg ler av alt! Men jeg elsker ironi, og bruker det så og si hele tiden. Også ler jeg veldig mye av meg selv, og liker å tenke at jeg er den morsomste i verden. Ofte skjønner jeg ikke hvorfor Jørgen ikke ler like mye av meg selv som jeg gjør, haha.

20. Hvor ofte dusjer du? 
Som regel annenhver dag, men alltid etter trening! 

21. Hvordan hilser du på folk? 
Hvis det er noen jeg ikke kjenner, pleier jeg å håndhilse, være blid og hyggelig. Er det venner eller bekjente sier jeg hei og smiler bredt, er det mine aller beste venner sier jeg "heeey" eller kort "halla". Det kommer veldig an på hvem det er faktisk. 

22. Kjenner vennene dine den virkelige deg? 
Absolutt! Jeg er alltid ærlig om ting som foregår i livet mitt, og deler det meste med vennene mine, og det gjør jo at de får se alle sider av meg.

23. Er du ute etter langvarig forhold eller one night stand?
Langvarig forhold selvsagt, hvis ikke hadde nok ikke jeg og Jørgen vært sammen så lenge. 3 år i januar faktisk, hihi ♥

24. Har du en hemmelighet du har tenkt til å ta med i graven? 
Jeg har faktisk ingen hemmeligheter som kun jeg vet om, men tiden vil vise.

25. Liker du oppmerksomhet? 
Det kommer helt an på situasjonen egentlig. Jeg hater å stå foran en klasse i form av fremføringer, men elsker å lage god stemning. 

Love, Emsi

 

 • 04.12.2015 kl. 17:39

For en fin dag dette har vært!

Jeg får faktisk ikke sagt dette nok: for en utrolig fin dag det her har vært! Startet med snøkaos i Lillehammer, men heldigvis kom hele klassen frem dit vi skulle. Vi har nemlig hatt en aktivitetsdag for en gruppe mennesker som ble utrolig vellykket. Laget pepperkaker, pyntet dem, laget julelenker og julekurver. Etter dette gikk vi ut og drakk kakao og gløgg, pyntet juletreet, sang samtidig som vi gikk i sirkler rundt før julenissen kom med en overraskelse til dem hver.

Dette er et prosjekt vi har planlagt en stund, og som jeg lenge har gledet meg til å ta del i. Det var egentlig ganske trist å dra derfra, for jeg kunne gjerne tenke meg å være der enda lenger! Så engasjerte og positive mennesker vi har vært sammen med i dag, og det setter ting litt i perspektiv. Noen av dem hadde bodd i Norge i et par måneder, andre et år. Jeg synes det var inspirerende å se hvordan de gledet seg over aktivitetene vi hadde satt i gang, og at de lekte rundt i snøen. 

I dag kommer Helene (på bildet over, hihi) til meg og Jørgen for å spise lasagne. Alltid koselig med en ekstra ved bordet, og spesielt en god venninne ♥ Håper dere får en fin start på helgen. Nyt den maks, det skal iallefall jeg! I morgen skal jeg og flere venninner på World Cup, så det blir spennende. Har aldri vært på noe lignende før. Hva er dine planer?

Love, Emsi

 • 03.12.2015 kl. 23:09

Flere som har laget pepperkaker?

- GOD KVELD FINE DERE -

I dag har det vært stille på meg både på bloggfronten og ellers. I går var jeg nemlig på fest (ja, på en onsdag og det er så sykt merkelig egentlig) med faddergruppa som tok oss i mot i begynnelsen av semesteret. De inviterte klassen til en reunion, og jeg som er så ubesluttsom klarte å bestemme meg for å dra tjue minutter før vinmonopolet stengte. Det var utrolig hyggelig at nesten alle var samlet igjen. Da gjengen bestemte seg for å dra på byen kom Jørgen og gikk meg i møte. Jeg er nemlig bare 19 år, så kommer meg ikke inn på 20års stedene naturligvis. Men det går veldig fint, for jeg lengter alltid etter senga når det blir så sent! 

Jeg og Jørgen var på Kiwi istad, og herregud for noen priser? Vi fikk kjøpt pepperkakedeig for 4kr, så da ble det baking på oss i kveld. For øyeblikket er jeg utrolig kvalm, for jeg har spist altfor mye pepperkakedeig. Det er jo så godt, også klarer jeg ikke stoppe. Det ender opp med at jeg heller bare blir kvalm av tanken på pepperkaker når vi er ferdige. Men herregud så koselig det er å tenne lys, helle mel utover bordet og lage små pepperkakemenn. Håper det blir mer baking fremover mot jul! 

Nå venter jeg på at Jørgen skal komme inn på rommet og legge seg ned i senga sammen med meg så vi kan se på Modern Family! Han hadde et ønske om å spise pepperkaker samtidig, men jeg tror jeg må stå over i kveld. Jeg er håpløs. I morgen venter en spennende dag, så jeg burde egentlig legge meg. Vi snakkes senere ♥

Love, Emsi

 • 02.12.2015 kl. 13:05

Christmaslights

Hei fine dere, og god 2.desember! Utenfor vinduene daler snøen ned og legger seg på bakken, trær og busker så fint. I går bestemte jeg og Jørgen oss for å pynte det lille juletreet vårt, for i går var vi på kjøpesenteret og kjøpte inn julestjerne og lyslenke til treet. Jørgen ville vel egentlig vente et par uker til, men jeg klarer jo ikke å vente så lenge! Synes det er så koselig å stå opp om morgenen og slappe av i sofaen mens juletreet lyser opp stua og glitrer. Da jeg bodde hjemme pyntet vi juletreet et par dager før julaften, men jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte å vente så lenge på det før? Nå MÅTTE vi bare få opp det treet liksom! Julefølelsen er iallefall på plass, og jeg bare gleeeder meg til tiden fremover med både julekalender på TV'en, kakao og julebakst som faste rutiner. Herregud, så herlig denne måneden er! Når pleier du å pynte juletreet?

Love, Emsi

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits