• 31.12.2012 kl. 03:24

Mine nyttårsforsetter

Vel, da er tiden kommet for nyttårsforsetter. Du vet, en liste over ting man 80% av tilfellene glemmer, eller ikke klarer å fullføre. Slik er det iallefall med meg, men jeg prøver meg likevel. Denne gangen lager jeg også noen punkter jeg vet jeg kommer til å klare.

I 2013 skal jeg

- Trene alle dager utenom tirsdager og lørdager (heh, skjer da)
- Bli enda mer positiv til ting
- Bli ordentlig lykkelig igjen, så lykkelig at det nesten gjør vondt
- Gjøre det bra på skolen
- Spare penger, og ikke sløse de bort på unødvendige ting (wish me luck) 
- Fortsette å elske yoghurtnøtter og bakt potet
- Bli forelsket
- Legge mer tid i bloggen, fotografering og redigering
- Gi bestemor og bestefar enda mer oppmerksomhet og komme på overraskelsesbesøk fordi jeg er så glad i dem
- Legge meg tidligere på skoledager, altså ikke snakke i telefonen til langt på natt (hehe ups) Så, hva er dine nyttårsforsetter?

 • 28.12.2012 kl. 19:32

Sale sale sale

I dag har jeg brukt dagen på.. SALG. Jeg elsker salg, og har faktisk fått litt ut av pengene også. Jippi! Kanskje jeg slår til med et innkjøps-innlegg. Nå skal jeg til Cajsa og sove over. Tipper det blir mye jentesnakk. Du vet, helt normalt. Lenge siden jeg har sovet over hos gullklumpen nå, så det blir koselig.

Hva gjør du i kveld?

 • 25.12.2012 kl. 01:51

I love the feeling you get on Christmas Eve

Nå er lille julaften og julaften overstått, og jeg sitter igjen med en skikkelig god følelse. Har spist god julemat både i går og i dag, og er superfornøyd med gavene jeg har fått. I går feiret jeg jul sammen med mamma, og i dag hos pappa. Jeg synes det er ekstra koselig å samle familien i julen. Jeg har faktisk blitt veldig tålmodig når det gjelder gavene, selvom jeg synes det er skikkelig slitsomt å vente på tur med å åpne dem opp. Det er litt sykt å tenke på at julen kommer så fort. Nå er det ikke lenge til det blir et nytt år. 2013. Ah, gleder meg litt! Nye mål, drømmer og ønsker.Jeg skal nå legge meg i den nye dobbeltsenga mi og høre på rolig musikk før jeg sovner. I morgen skal jeg ta i bruk min supergode pysj som jeg fikk av en av mine beste venner og sose rundt i den frem til vi skal spise med familien. Ah, som jeg elsker jul! God jul forresten :)

Har du fått noe du har ønsket deg?

 • 23.12.2012 kl. 15:43

Lille julaften

For øyeblikket er jeg på vei til mormor og morfar for å feire jul sammen med søskenbarna mine. I og med at mamma og pappa ikke bor sammen, feirer jeg jul både lille julaften og selve julaften. Det gjør ikke meg noe, som er så glad i julemat! Dessuten er det alltid veldig koselig begge steder, og jeg får rett og slett ikke nok av julen.

I går var jeg og Kristine i Fredrikstad og handlet inn de siste julegavene. Vi spiste mat på Verdensspeilet, og dagen var egentlig helt perfekt!Jeg gleder meg til å komme frem. Når vi kommer inn døren, lukter det julemat og bordet er ferdig dekket på. Juletreet står i stuen, og alle har pyntet seg litt ekstra. 

Hva gjør du i dag?

 • 22.12.2012 kl. 01:24

Merry Christmas

Siste dagen på skolen var vi i kirken (frivillig), og så sluttet vi. Veldig deilig dag! Vi jentene avsluttet skoleåret ved å dra på Verdensspeilet for å spise og drikke milkshake. Det var utrolig koselig. Jeg merker egentlig at jeg kommer til å savne skolen i ferien. Da blir det ekstra deilig å komme tilbake også. Først og fremst skal jeg nyte ferien som det gullet den er verdt, spise masse god julemat og få skikkelig julestemning. I morgen skal jeg og Kristine ta siste innspurt i julegave-handling, også blir det nok å slappe av resten av den dagen.


Bestis


Malin og Rikke


Malin, Rikke, Anna, Sofie og Helene. Gode jenter!! 

Avslutter dette innlegget ved å ønske dere en riktig god jul. Ta ekstra godt vare på de du er glad i, og gi litt ekstra oppmerksomhet til mennesker du vet kan trenge det. Det skal iallefall jeg! Legg bort alle bekymringer, senk skuldrene og nyt at det er jul.

 • 20.12.2012 kl. 20:31

It's the most wonderful time of the year

For en stressende dag. Vel okei, den er over nå og jeg burde ikke klage. Og når sant skal sies, er jeg så utrolig lettet akkurat nå. Jeg elsker å bli ferdig med skolearbeid. Vet faktisk ikke om noe som føles mer avslappende enn det. I dag har jeg hatt engelsk muntlig + matte terminprøve (en slags tentamen). Jeg hadde mistet julestemningen, men fikk den raskt tilbake på bussturen hjem i dag. Bussjåføren sa "God jul" ti alle som gikk av, og var i skikkelig godt humør. Slikt smitter!! Skulle ønske alle bussjåfører hadde samme energi. 

I går hadde vi juleavslutning på skolen som innebærte et lite juleverksted med gaver og dikt + grøt. Og ja, det som henger ned fra taket er et juletre. Kreativ lærer, skjønner dere. Det er slike dager som får meg i skikkelig godt humør. Nå for tiden er alt så bra. Gleder meg til sene julekvelder i ferien! 


Åsa, prinsessa mi 

Hva er det koseligste du har gjort denne uka?

 • 17.12.2012 kl. 11:25

Resultatet av fotoprosjektet: Triana look-a-like

På søndag kom en søt jente som heter Maja (hun har blogg, sjekk den ut her) til Sofie for å være modell for meg til et fotoprosjekt vi har på skolen i fordypning. Oppgaven gikk ut på å "herme" eller få inspirasjon fra et magasinbilde. Å sminke og fotografere henne gikk utrolig fint, for hun var veldig samarbeidsvillig. En superkoselig jente var hun også!

Hva synes du?

 • 16.12.2012 kl. 22:49

The kind of person you want to meet

Jeg har et ord som beskriver denne helgen perfekt: fantastisk. På fredag slappet jeg av med familien for så å være hos en god venninne, Cajsa, til sent på kvelden. På lørdag møtte jeg Sofie i byen, og vi handlet julegaver og tittet rundt i flere timer. Senere spiste vi ♥BAKT POTET♥ hjemme hos henne, og så sov jeg over i leiligheten hennes. Dit kunne jeg virkelig flyttet inn! Dagdrømmer om det stadig vekk. I dag har vi jobbet med norskfremføring sammen med Åsa. Jeg har også fått fotografert en søt jente til et fotoprosjekt vi har på fordypningen på skolen. Kan vise resultatet når jeg er ferdig! 


Du vet den personen du bare drømmer om å møte? Den personen du ser for deg i hjernen? Vel, jeg har funnet henne i Sofie.


Søta spiser bakt potet. Ah, nam


Tittei

For å gjøre denne helgen komplett, skal jeg se på A walk to remember før øynene lukker seg sakte men sikkert igjen og drar meg inn i drømmeland. 

Hvordan har din helg vært?

 • 15.12.2012 kl. 15:52

Winter wonderland

Da jeg våknet i dag var det masse snø ute, så gjett om jeg ble glad! Jeg er en av de personene som elsker vinteren mer enn noe annet, så det passet midt i blinken med litt snø nå. Håper bare den holder frem til julaften. 
Jeg og Sofie har vært en tur i byen i dag og handlet litt julegaver, og nå skal vi snart tilbake for å titte litt ekstra. Deretter skal vi hjem til henne, og så blir det sleepover. ♥BAKT POTET♥ til middag. Er ikke hun snill? Gleder meg kjempemasse til å tilbringe litt av helgen med snuppa! 

Hva gjør du i dag?

 • 12.12.2012 kl. 21:48

12.12.12I dag kan jeg endelig slappe av. Jeg kan endelig senke skuldrene og puste dypt inn og ut. Det har vært noen lange uker, men i dag begynner langhelgen vår. Vi har fri fra skolen både i morgen og på fredag, så det er to dager jeg virkelig ser fram til å tilbringe hjemme. Ikke misforstå, jeg ELSKER skolen. - Men samtidig er det deilig å slippe og irritere meg om morgenen fordi jeg skrur av vekkerklokken, løpe rundt i huset, hive i meg et knekkebrød i det jeg går ut døra for så å ikke komme hjem igjen fra skolen før klokken er fem/halv seks. Det er slitsomt i lengden! 

I helgen skal jeg sove hos Sofie, og vi tenkte å handle litt julegaver. Det blir nok koselig! Det er så koselig i byen når det nærmer seg jul. Til tross for mange mennesker, får man virkelig med seg stemningen når man går rundt i butikkene.Begynt å handle julegaver?

 • 10.12.2012 kl. 20:15

Vis frem midjen!

 • 07.12.2012 kl. 18:52

The city of angelsHvis jeg hadde hatt en tidskapsel, ville den første turen min gått tilbake til sommerferien. Da ville jeg sittet på et fly sammen med mamma og Henrik akkurat nå, på vei mot Los Angeles. Jeg ville opplevd hele turen på nytt. Jeg vil så gjerne tilbake. Til alle de koselige menneskene som smiler og hilser. Til den gode maten. Til Forever21 og Sea World. Jeg vil tilbake til familien vi var hos, leke med Barbie og lakke negler med jentene. Og sist, men ikke minst: Alle de bra turene og opplevelsene.

 • 05.12.2012 kl. 21:20

Wipe your tearsWipe your tears, girl. Look at what he has done to you; is he really worth all of this? Don't you think if he was worth it, he would be there holding you while your crying right now? All you ever did was be there for him & love him unconditionally, do you really think you deserve to be in pain? Because you do not. Quit checking your phone for messages from him; it is just going to hurt you more. I know your thinking you love him so you just can't give up on him..But look at how easily he gave up on you. He probably had you thinking he was going to be around for a while. Maybe even for the rest of your life. & now you can not believe how nieve you were to believe it. It is okay. It happens to all of us at one point. Stop calling yourself dumb, deep down you know your not. He is dumb. Look at what he has left. A girl who would give her world for him, a girl who spent everyday wishing she was with him. A girl who wanted him to be nothing but happy. If he was stupid enough to walk away from a girl who would die for him, be smart enough to let him go. You deserve so much more then an occasional "i love you", you deserve to be a mans universe & that man will come. Right now it may seem like you'll never love again, but you will. One day a guy is going to come along & make you realize why it did not work out with everyone else. He is going to look at you as if your the only girl alive. You're going to be his everything. So save your heart for that person. Your heart is to big & loving to be broken. So smile, because you deserve to. Do not let anyone bring you down. Because your beautiful & you deserve nothing but the best.

//Tekst funnet på tumblr og dedikert til jenter som trenger litt oppmuntring. Livet er ikke over. Ikke enda. Du er ung. Du har hele livet foran deg. En gutt skal ikke dra deg ned. Ikke noen andre heller. Vær den beste versjonen av deg selv, og alt ordner seg ♥

 • 01.12.2012 kl. 13:38

December

Nå er det 1.desember og jeg har faktisk skikkelig julestemning. Jeg er iallefall veldig glad! Kun 24 dager til jul, og de 24 dagene skal jeg bruke godt og nyte hvert sekund av. Anbefaler alle å gjøre det samme! Jeg skal prøve å gjøre denne måneden til den beste måneden dette året, og jeg skal også prøve å bidra til noe bra. Forteller mer om dette senere!

Nå skal jeg til byen sammen med familien. Skal også prøve å gjøre ferdig skoleoppgavene mine i dag, så får håpe det finnes noe å skrive om i byen. Ha en fin lørdag! 

Noen spesielle planer for i dag? 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits