• 23.11.2016 kl. 16:50

Bye blondie

.. AND WELCOME BRUNETTE

Jeg har en liten stund tenkt at jeg savner å ha mørkebrunt hår. Jeg har ikke hatt det siden 1.klasse på vgs, og helt ærlig så har jeg tenkt mer på dette enn å tenke på hva jeg skal spise til middag. Da er det kanskje innafor å gjøre noe med det også? Jeg dro derfor til frisøren i overigår, og ut kom jeg fornøyd og mørkhåret. Jeg har i flere år hatt min naturlige farge i bunn, og har syntes det har vært utrolig deilig å slippe og tenke på etterveksten. Men så fin som jeg føler meg nå synes jeg det er verdt det - selvom det sikkert kommer til å bli litt stress så fort den nydelige etterveksten titter frem. "Den tid, den sorg". Det ordner seg!

Det er så godt å komme til en frisør hvor en virkelig føler seg ivaretatt under hele prosessen, og hvor en går ut fornøyd. De siste gangene jeg har vært hos frisøren har jeg ikke kjent på disse følelsene, dessverre. Nå derimot føler jeg meg som et helt nytt menneske, og føler at jeg har blitt enda mer meg selv igjen.

For de som måtte lure: Jeg var hos Sans frisør i Lillehammer, og denne salongen anbefaler jeg på det varmeste. En lun og fin salong med hyggelige ansatte. Jeg skal iallefall dra dit fast fra nå av ♥

Love, Emsi

  • 20.11.2016 kl. 16:58

The perfect sunday

Jeg hadde helt glemt hvor deilig en søndag som dette er. Du vet, en søndag hvor du kan sitte rolig i sofaen hele dagen om du vil. Ingen planer, og ingenting tyngende som legger sin vekt på skuldrene. I dag har jeg rett og slett tatt livet sykt med ro, laget en kopp kakao og sett utallige episoder av grensevakten på MAX. Jeg skal snart begynne å planlegge litt julegaver, og vente på at Jørgen kommer hjem til middag. Jeg skal iallefall nyte søndagen videre, og sitte godt til rette i sofaen med dyna over meg resten av dagen. Også er det jo ikke så lenge til Farmen heller, yey!

THE PERFECT SUNDAY NEEDS

En lang og varm dusj
Kakao og en god frokost
Dyne
Gode TV-programmer
Fullstendig ro i kroppen


Kakaoen jeg drikker er forresten fra merket Whittard og heter "Luxury". Whittard er en av Englands mest eksklusive og velrenommerte produsenter av te, kaffe og kakao. Den gir deg virkelig en smak av luksus, og jeg elsker den. Synd at boksen snart er tom, buhu.Love, Emsi

  • 13.11.2016 kl. 15:21

Lovely sunday

Heihei! I dag våknet jeg godt og uthvilt til tross for at jeg var ute til sent i går. Mens det har vært rene vintereventyret utenfor vinduet her, har jeg brukt formiddagen til å jobbe litt med eksamensforberedelser. Til onsdag har jeg nemlig eksamen i legemiddellære- og regning. På selve regningen må alt være 100% (forståelig), så det blir en del øving. Jeg er heldigvis ikke like stresset over denne eksamenen, og hvem skulle egentlig tro det, da det var denne jeg i utgangspunktet fryktet mest? Det er uansett deilig å kunne slappe av litt mellom øvingsøktene, og ta livet litt mer med ro enn jeg gjorde sist. Da var jeg et skikkelig stressmonster rett og slett.

I kveld kommer mamma til oss for å sove over et par dager, og det blir veldig koselig. Hun går på skole i Lillehammer et par ganger i året, så nå er det tid for et par dager med skole for henne også. Jeg HÅPER at hun har med Espaboller på vei hit (fingers crossed). I kveld kommer vi til å lage noe god mat, se på Farmen og kanskje en film på Netflix. Jeg og Jørgen har forresten helt dilla på å gjøre om sofaen til en sovesofa og ligge der med dyner om kvelden. Sooo cozy.

........Hva er dine planer denne søndagen?

Love, Emsi
 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits