• 30.11.2015 kl. 22:17

VINNEREN AV UKENS BLOGG

Nå har jeg gått gjennom alle som meldte seg på ukens blogg, og herregud så vanskelig det har vært å velge kun èn. Til neste uke kommer jeg til å plukke ut 2-3 stk, for det er såå mange fine blogger. Takk og lov for at jeg skal fortsette med dette fremover, for da får jeg vist frem alle de som gjorde det lille ekstra inntrykket på meg ♥ Og den som kapret hjertet mitt denne gangen er 

♥ ANGELA BAK BLOGGEN NORWEGIAN CUPCAKE ♥

Angela Nygård er en 25 år gammel jente bosatt i Kristiansand. Hun ble forlovet som 18-åring med mannen sin Stian, og sammen har de en vakker liten gutt som heter Joel. Bloggen hennes er en livsstil- og moteblogg, og hun legger ut alt fra antrekk til tips til hvordan du kan få en ekstra koselig desember. Denne bloggen har ALT! Jeg vil anbefale å lese denne bloggen på glade dager, grå dager og slitsomme dager for denne jenta gir deg en feelgood-opplevelse uten like.Designet er stilrent, enkelt og det er lett å finne frem til både arkiv og ulike kategorier. Kan heller ikke la være å nevne headeren hennes, for den er GORGEOUS. Det er det jeg tenker på hver gang jeg klikker innom denne bloggen. Headeren er jo faktisk noe av det aller viktigste når det gjelder førsteinntrykket! I tillegg publiserer hun ulike innlegg slik at du får et innblikk i hverdagen hennes med Stian og Joel, hverdagsgleder og hva hun har på seg. Bildene er lyse, skarpe og fine og gir bloggen en superfin helhet. Som jeg har nevnt tidligere i dette innlegget, er dette en blogg som gir deg en god følelse. Det er veldig viktig for meg å få en slik følelse når jeg leser en blogg iallefall, og iallefall om det skal bli en av de bloggene jeg velger å klikke meg innom daglig. Mitt inntrykk av denne jenta er at det er en nydelig, positiv og inspirerende jente med et hjerte av gull. Klikk her for å komme til bloggen. 

Vil du også bli ukens blogg? Meld deg på ved å trykke her. 

Love, Emsi

 • 29.11.2015 kl. 18:54

Uken som gikk

Ukens høydepunkt: Det blir uten tvil besøk fra familie! Vi har faktisk hatt besøk nesten hele uken. En kjempekoselig uke hvor vi har vært ute og spist hele 3 ganger, og hatt koselige kvelder hjemme i leiligheten. Men så er det et høydepunkt til egentlig, og det er at mormor og morfar har kjøpt en haug med doruller til meg og Jørgen!!! Nå slipper vi unna First Price en god stund, hallelujah.

Ukens cravings: Jeg har faktisk ikke kjent skikkelig på den følelsen av at det er noe jeg bare må ha, for når vi har hatt familie her så har det også vært litt mer i kjøleskapet. I tillegg hadde mamma og Henrik med seg en diger godtepose fra Sverige, så søtsaker har det vært nok av. MEN, når sant skal sies så har det jo vært skikkelig digg å spise på "Det lille pannekakehuset" to dager på rad.

 Ukens nedtur: Det er noe galt med tørketrommelen vår, så når vi bruker den blir det rene bassenget inne på badet. Også har vi to store bokser med vaskepulver stående på gulvet, så pga vannet ble hele nederste del av disse boksene bløte = sikkert også ødelagt det som ligger nederst.. Men når det ikke har vært noe verre nedtur enn dette, så har vi det jo faktisk veldig bra!!

Ukens new in: Har faktisk unnet meg en genser jeg har siklet etter en stund. 100kr på Vero Moda på Black Friday. Jeg liker fargen så godt, og har faktisk aldri hatt på meg noe i denne fargen før! Det er den jeg har på meg på dette bildet (kanskje ikke så lett å se, jaja jeg får eventuelt ta et bedre bilde senere):

Ukens sang: Confident - Demi Lovato ♥ Det er bare noe med den melodien og teksten jeg bare digger! Kan høre på den tusen ganger uten å gå lei, og synger like mye med hver gang den settes på. Får liksom et slags kick av den, og det elsker jeg.

Ukens latter: Okei, denne blir ikke vanskelig. Jørgen har nemlig kjøpt seg nye sko, som kanskje ikke egner seg helt til å gå på is, og da vi skulle hjem fra butikken holdte jeg på å skli. Da sa han "skulle ønske du tryna der". Det backfiret da han x antall ganger holdte på å gå på trynet selv. Jeg er kanskje litt slem, men herregud det er jo hysterisk når noen holder på å gå på trynet pga det er glatt.

I går kveld pyntet vi til jul i leiligheten, og vi har til og med kjøpt et lite juletre! Okei, da ble det jo egentlig 2 ting på ukens new in. Jørgen nekter å sette det opp før desember, så på tirsdag skal jeg prøve å smiske meg til det. For øyeblikket sitter vi i stua og slapper av med landskamp på TV og lader opp til en ny uke. Hvordan har din uke vært?

Love, Emsi

 • 27.11.2015 kl. 17:29

Ønskelisten min

Iløpet av årene har jeg ønsket meg mindre og mindre til jul, men i år har jeg faktisk et par ting på ønskelisten som jeg virkelig ønsker meg. Det er vel slik det er når en flytter for seg selv og blir student. Da er det brått mange ting man føler en trenger, men som en ikke har mulighet til å kjøpe. Derfor har jeg plukket ut noen ting jeg vil dele med dere, og kanskje dere får noen tips til hva dere selv kan ønske dere også?


 Min favoritt #1, og som jeg har vært fan av siden første gang jeg fikk produktene i håret. Jeg har plukket ut de produktene jeg liker aller best, og som er mine favoritter. De to til venstre har jeg kun fått i håret hos frisøren (altså ikke eid selv), men de tre til høyre har jeg brukt mye hjemme. Det er et skikkelig bra merke, og derfor litt stivere i prisen. 


Jeg ønsker meg ikke to forskjellige krøllstenger, men èn av dem! Vet ikke hvem jeg ønsker meg mest, så derfor tok jeg med begge. Cerawand krølltangen har jeg prøvd hos en venninne, og Mast vol.2 har jeg lest mye bra om. Ønsker meg rett og slett en krølltang som lager fine store krøller, og det gjør disse to uten problem!1. Mac Ansiktsspray 2. Mac Prep+Prime Primer 3. Mac Lipstick i fargen "Brave Red" 4. Mac Lipstick i fargen "D for Danger" 5. Anastasia Dipbrow Pomade i fargen "dark brown" 6. Bahama Mama bronzer 7. bareMinerals pudder i fargen "fair".

Dette er altså noe av det jeg ønsker meg til jul. Ellers ønsker jeg meg "koselige ting" som f.eks duftlys, sengetøy, pyntegjenstander osv. Og ting til kjøkkenet, eller ellers i leiligheten! Hva ønsker du deg?

Love, Emsi

 • 26.11.2015 kl. 14:37

Dages antrekk - hjemmestrikket

God formiddag, fine dere ♥ For en times tid siden dro mammaen til Jørgen hjem igjen, og jeg savner ho faktisk allerede. I morgen kommer mammaen og broren min hit, så det blir også koselig. På lørdag skal vi på julemarked, og det gleder jeg meg skikkelig til! Nå som snøen er her, kan trygt si at kulden er på plass også og de fine lysene som er hengt opp i trærne. Ah, så bra det kommer til å bli. I kveld er det julegateåpning her i Lillehammer, og det gleder jeg meg også til! Selvom jeg må bruke mye av tiden til å ta bilder til et prosjekt, får jeg det heldigvis med meg. 

Nå som kulden har kommet for fullt (eller hva vet vel jeg, dette er min første vinter i Lillehammer så det blir vel en del kaldere), har jeg tatt i bruk genseren mamma har strikket til meg for kanskje ett eller to år siden. Den er såå varm, og derfor passer det seg ikke å bruke den med mindre det er kaldt. Da ville jeg svettet bort! Mammaen til Jørgen har strikket votter til meg, og de kan jeg ikke gå ut uten. Føler meg så heldig som har noen som liker å strikke til meg, ah ♥ Ønsker dere en fantastisk dag!

Love, Emsi

 • 25.11.2015 kl. 18:09

Meld deg på ukens blogg!PÅ TIDE Å KOMME FREM I LYSET

Jeg leser mange blogger som verken er på topplisten eller de med mange lesere, men som jeg synes er så utrolig fine på mange mulige måter! Det er så fint å lese blogger som gir meg noe. Det beste jeg vet er å gå inn på en blogg og tenke at jeg vil lese gjennom hele arkivet fordi jeg ikke får nok. Noen av de jeg leser legger ut videoblogger og andre legger ut tanker og hverdagslige ting. Jeg synes det er så mange flotte bloggere der ute, og jeg vil derfor starte ukens blogg slik at jeg, selvom jeg ikke har all verdens trafikk på bloggen, kan få de iallefall litt frem i lyset slik at mine lesere også kan få se hvor fine blogger det er der ute. Jeg kommer til å legge ut ukens blogg hver mandag (hvor mange mandager er ikke bestemt, for det kommer an på hvor mange som melder seg på). Da vil jeg legge ut noen bilder fra bloggen, info om bloggeren og hva jeg synes om bloggen. 

Dette må du gjøre for å være med: 

1) Skriv en kort beskrivelse om deg/bloggen i kommentarfeltet
2) Tenk over 3 positive ting med deg selv (dette trenger du ikke skrive i kommentarfeltet med mindre du selv ønsker)

Love, Emsi

 • 25.11.2015 kl. 16:38

Det lille pannekakehuset

Etter jeg var ferdig på forelesning i dag tok jeg og Tove turen til "Det lille pannekakehuset" og spiste deilige små pannekaker med krem, is og bær. Jeg synes denne cafèen er såå koselig, og det er veldig hyggelig atmosfære der. I tillegg er den ikke innredet moderne, men mer hjemmekoselig om det går an å si det sånn. Det er noe med de rødrutete dukene, klappstolene og julepynten som gir den et særpreg jeg bare elsker. Kunne spist her hver dag!! (Hadde det ikke vært for studentlommeboka hadde jeg nok gjort det også). Nå synes jeg vi bare burde sette av et lite øyeblikk og se på den tallerkenen vi fikk servert, for holy moly så godt det var.

I morgen drar Tove, mammaen til Jørgen og min svigermor, hjemhjem igjen. Jeg kjenner faktisk at jeg gruer meg, for jeg liker å ha ho på besøk her hos oss! Jeg ser jo på ho som min ekstramamma, så det er klart det blir et savn når ho ikke er her. Heldigvis går det an å besøke oss flere ganger 

Okei bare for å runde litt av, hvor digg så ikke det her ut???

Love, Emsi

 • 24.11.2015 kl. 22:42

The most wonderful time of the year

GOD KVELD FININGER

Nå sitter jeg god og mett i sofaen sammen med Jørgen og mammaen hans, Tove. Vi har nemlig ruslet i Lillehammers gågate og spist på resturant. Det begynner å bli skikkelig kaldt her, og jeg nyter det faktisk. Synes det er så koselig å pakke meg inn i skjerf, ta på ullvotter, og åpne døren hvor jeg omtrent blir blendet av det sterke lyset utenfor. Jeg kjenner det kribler i magen når jeg tenker på at julen er rett rundt hjørnet. Har kommet godt i gang med julegaveshoppingen, men det er enda noen gaver som gjenstår. Blant annet Jørgen sin gave, og den gleder jeg meg virkelig til han åpner. For første gang på lenge er jeg 100% sikker på hva jeg vil gi han, og det føles så godt. Nå skal det også sies at julen ikke bare handler om gaver, og det er overhode ikke det jeg verdsetter mest med julen. Julelys, klementiner, snø, nisser og hyggelig selskap er kun noe av det jeg liker aller best. Nå kan julen bare komme!!!

Jeg har sittet og tenkt litt. Hva liker jeg aller best ved julen? Altså hvis jeg kun fikk velge èn ting? Det er faktisk utrolig vanskelig å svare på! Men jeg tror jeg ville svart selve julefølelsen som er en konsekvens av alt det hyggelige en gjør sammen, og alt en forbinder med julen som gir denne følelsen. For det er ikke til å legge skjul på at det er en veldig god følelse. Hva liker du aller best ved julen?

Love, Emsi

 • 24.11.2015 kl. 16:47

Du må si ifra hvis du ikke er fornøyd!

Hei dere! Jeg vil bare fortelle om frisørbesøket mitt forrige uke som ikke ble helt slik jeg hadde sett for meg. Ettersom jeg har brukt den samme frisøren i Fredrikstad var jeg skikkelig nervøs for å la en annen frisør ordne håret mitt her i Lillehammer. Jeg har fått en form for trust issues når det gjelder andre frisører enn min, hvis det er lov å kalle en frisør sin egen? Uansett, dere skjønner sikkert hva jeg mener! Det ble til at jeg ikke klarte å se for meg at noen andre klarer å gjøre en like god jobb iallefall. Ganske råttent av meg sånn egentlig, for det er jo klart det finnes andre gode frisører også. 

Det var et par dager før julebordet, og da tanken om å ordne meg litt fin på håret før dette dukket opp var det umulig å gi slipp. Jeg er en sånn person som gjerne vil ha ting ordnet sekundet etter jeg har tenkt på det, og hvis jeg vil ha noe må jeg skaffe meg det med en gang. Har et hat/elsk forhold til det egentlig. Jeg søkte litt rundt etter frisører i Lillehammer, og endte opp med å bestille en time hos en av salongene. Før jeg satt meg i stolen spurte jeg om frisørene der kunne den nye teknikken kalt Balayage, og det fikk jeg beskjed om at de kunne. Følte meg derfor litt tryggere da jeg viste frisøren bilde av hvordan jeg ville ha det, og poengterte klart og tydelig flere ganger at det er veldig viktig at jeg ikke får en brå overgang mellom det mørke og det lyse. + At jeg ikke vil ha det oransj, selvsagt! Da frisøren omsider hadde krøllet det halvtørkede håret mitt og gitt meg to tynne krøller i luggen som lignet på følehorn (haha det er ikke tull), sa hun at jeg må krølle det for at det skal kunne se fint ut. Altså det i seg selv er jo ikke bra. Det var også gult, oransj og hvitt om hverandre og den brå overgangen fikk meg til å bli skikkelig stresset. 

Da jeg kom hjem var jeg sint og lei meg, og jeg klarte ikke å skjønne hvorfor jeg ikke hadde sagt ifra at jeg ikke var fornøyd, men heller gått ut med et falskt smil og dekket håret distrè med skjerfet. Dagen etter gikk jeg tilbake til salongen og sa ifra, og frisøren som hadde ordnet meg satt opp en ny time en av dagene hun hadde fri. Jeg gruet meg skikkelig til å si ifra, for jeg følte meg som verdens fæleste menneske som faktisk skulle si at den jobben hun gjorde ikke var bra nok. Det er sikkert ingen som liker å få den beskjeden. Da jeg kom tilbake fortalte hun meg at hun hadde sett masse på Youtube for å lære seg flere teknikker slik at jeg skulle bli fin, og de timene jeg var der var helt gratis. Jeg fikk også en gratis klipp samtidig + en flaske med en hårkur som heter Olaplex som er noe av det nyeste, og som virkelig er bra for håret! 

Da jeg var ferdig gikk jeg forbi sjefen for salongen som hvisket til meg at hun ble skikkelig glad da jeg kom tilbake da hun ikke synes det var noe fint resultat sist. 


Det er nok ikke så lett å se forskjell på disse to bildene da det ene er med rett hår og det andre med krøller, men jeg er fornøyd nå! 

Hensiktet med dette innlegget er egentlig bare å fortelle dere at dere må si ifra dersom dere ikke er fornøyde etter et frisørbesøk. Det er mye bedre å gi frisøren en sjanse til å rette det opp, enn at du gir dem en dårlig omtale som fører til at andre ikke ønsker å gå dit. Og husk, konstruktiv kritikk hjelper dem bare til å bli bedre! Selvom jeg i første omgang ikke var fornøyd, kommer jeg til å gå tilbake ettersom jeg og frisøren fikk en skikkelig god tone. Ho kalte meg "jenta mi" sikkert 8 ganger iløpet av besøket, og var veldig opptatt av at jeg skulle bli fornøyd. Herregud, jeg får kanskje dette til å virke som et stort problem - noe det overhode ikke er, men vi jenter liker jo å være fornøyde med eget utseende, eller hva? Og jeg som student har overhode ikke råd til å betale 1500kr for å føle at jeg ser ut som et takras. Har du noen gang sagt ifra at du ikke er fornøyd?

Love, Emsi

 • 22.11.2015 kl. 15:21

So happy

God dag, fine dere  Jeg har nettopp dyttet i meg det jeg liker aller best for tiden - nemlig baguett med nugatti og banan. Har likt det siden jeg var liten, og det slår aldri feil! Nå skal jeg få på meg treningstøyet og komme meg avgårde, for det er altfor lenge siden jeg har trent sist. Så jeg gleder meg veldig, og håper at jeg ikke er sinnsykt støl i morgen men kjenner jeg meg selv rett så er jeg jo det. Vil egentlig bare skrive et innlegg for å si at jeg håper dere får en fin søndag, og at jeg setter enormt pris på dere som faktisk er innom bloggen min hver dag - og til dere som kommenterer. Her om dagen fikk jeg en superkoselig melding på innboks, og det gir meg så mye motivasjon. Så, tusen takk!! ♥ ♥

Love, Emsi

 • 22.11.2015 kl. 02:58

Hvorfor dytte ting i nesa?


- Ingrid, Merete, Vilde, meg, Mari og Helene -

Jeg tenkte rett og slett at 02:45 er et passelig tidspunkt å skrive et blogginnlegg på, so here we go. I går (eller hvordan blir det der egentlig ettersom klokka nå er passert tolv?) var jeg på julebord med vernepleie, noe som var utrolig koselig! Det hadde dessverre skjedd en misforståelse angående maten, så vi fikk servert tallerkener med kald julemat. Ribben var så hard at gaffelen nesten knakk, haha og det var jo egentlig litt festlig. Men det gikk helt fint, og det virket som om de aller fleste hadde det veldig hyggelig. Våre flinke tillitsvalgte hadde ordnet og styret med denne planleggingen i lang tid, og jeg ble veldig imponert. Også var det så fint å se at alle hadde pyntet seg litt ekstra, og spesielt at guttene hadde tatt på seg dressen. Vi jenter ordner oss stadig vekk litt ekstra, men når gutter tar på dress er de jo virkelig pyntet og det synes jeg er såå fint. 

Dagen startet egentlig med at jentene kom til meg og ordnet seg, og deretter tok vi taxi til julebordet. Så dyttet jeg ting i nesa bare fordi jeg kan, og så dro Ingrid, Merete og jeg hjem til meg igjen for å sove. 


Vet ikke helt hvorfor det står "CHAT" på bildet??? Men jeg er for trøtt til å være interessert nok til å gjøre noe med det atm

For øyeblikket ligger jeg og tenker over hvorfor i alle dager jeg fremdeles er våken, og helt ærlig finner jeg ikke helt svaret. Jeg lurer også på hvorfor døgnet ikke har flere timer? Jeg har egentlig så mye jeg skulle gjort, men jeg er så dårlig til å ta meg tid til det jeg skal gjøre. Forskyver det og legger andre planer slik at det jeg virkelig må gjøre blir satt i glemmeboken. Jaja, en ny dag i morgen (eller om et par timer blir det vel? Shit heller). 

Love, Emsi

 • 20.11.2015 kl. 14:50

Ponytail with a braid

- HÅPER ALLE HAR EN STRÅLENDE FIN DAG - 

I dag har jeg hatt fri fra skolen, eller "studiedag" som det egentlig kalles. Våknet klokken elleve og tok på meg skjerf, den gode jakka mi og mine strikkede votter fra svigermor og gikk en tur til byen for å handle inn litt småting. I dag skal jeg nemlig på julebord med vernepleielinjen, og gleder meg kjempemasse! Før julebordet kommer jentene til meg så vi kan ordne oss sammen, høre på musikk og slappe av før taxien kommer og henter oss. Så blir det julebord med julemat, taler og musikk før turen går hjem til meg sammen med et par av jentene som skal sove over. Hurra!! Jeg har forresten vært så smart dum og kjøpt høyhelte sko for anledningen. Ikke tenkte jeg over hvor sinnsykt glatt det faktisk er ute og at jeg faktisk suger til å gå med hæler. Jaja, får krysse fingrene for at jeg ikke brekker noe i kveld..

Jørgen er hjemme hos foreldrene sine nå, og da må jeg selvsagt ha jentekvelder så ofte det lar seg gjøre. Både i overigår og i går har jeg vært med jentene og åh, det er så hyggelig å finne på ting sammen med dem. Det er så rart å tenke på at jeg møtte de for første gang for tre måneder siden, men så føles det ut som om vi ikke har vært fra hverandre èn dag siden fødsel ♥ ♥

Nå må jeg få rumpa opp av sofaen og rydde litt i leiligheten før jentene kommer. Hva er dine planer for kvelden?

Love, Emsi

 • 12.11.2015 kl. 21:48

Stå i stormen

Må bare starte dette innlegget med å beklage til dere som faktisk går inn og leser bloggen min hver dag for at jeg har vært helt ræva til å oppdatere den siste uken! Jeg dro hjem fra Lillehammer på torsdag forrige uke, og da selvfølgelig hjem til Sarpsborg. Har vært hjemme siden det egentlig, for det har vært en del å tenke på den siste tiden.

Nei dere, det er ikke bare bare når de en står nærmest blir syke.. Jeg kjenner magen vrir seg bare jeg skriver om det. Jeg og pappa har dratt sammen til sykehuset hver eneste dag og sørget for å få informasjon og gi omsorg og kjærlighet. Det er tungt, tøft og slitsomt - og det gjør noe med deg som menneske. Jeg og pappa har snakket litt om hvordan en ser ting i perspektiv på sykehuset. Vi har sett mødre med nyfødte babyer som akkurat har tatt sine første åndedrag og sett sitt første lysglimt av denne verdenen, samtidig som det er eldre som er i ferd med å ta sine siste åndedrag og lukke øynene for bestandig. Det er så rart det livet vi lever. 

Jeg kommer sterkere tilbake - akkurat nå må jeg bruke energi på viktigere ting enn blogg, nemlig livet ♥ ♥

PS: Ta vare på familien din, fortell dem at du er glad i dem hver eneste dag og besøk de eldre når du har tid. 

Love, Emsi

 • 06.11.2015 kl. 14:08

Å bo sammen

- Hei! Jeg og kjæresten min har snakket litt om å flytte sammen, men vi er så usikre med tanke på at begge er lærlinger så vi tjener ikke så bra! Hvordan er det å bo sammen? Positive og negative sider? Hvor mye betaler dere for å bo der dere leier nå? Er det verdt det? Hvor stor er leiligheten! Håper virkelig at du svarer meg på spørsmålene jeg har stilt. Det hadde hjulpet meg masse!:) -

Først og fremst vil jeg bare si at det er utrolig koselig å høre at dere har tenkt på å flytte sammen! Nå vet ikke jeg hvor mye dere tjener i måneden som lærlinger, og har heller ikke så mye kunnskap om hva som er vanlig å tjene som lærling. Men hvis dere jobber mye, og kanskje klarer å skaffe en liten jobb ekstra så vil jeg tro at dere hadde klart å betale leie i måneden sammen. Heldigvis blir det jo delt leie når man er to. Samtidig er det viktig å tenke på at det også er en del ekstra kostnader i måneden som strøm, TV og internett.

POSITIVE(+) OG NEGATIVE(-) SIDER 

+ Våkne opp sammen. Det er faktisk noe av det beste ved å bo med kjæresten sin. Man våkner som regel aldri alene.
Legge seg sammen. Jeg elsker å sovne på brystkassen til Jørgen, og at han drar meg inntil seg om jeg har flyttet på meg.
Planlegge måltider. Det er faktisk veldig gøy å planlegge, lage mat og spise det man selv har laget sammen.
Alltid en å snakke med. Uansett humør, kommer en hjem til en som er der for deg og som du kan snakke med.
Kosekvelder. Hos oss har det iallefall blitt mye av det, kan vel si det slik at det er så og si hver dag. Det å ligge i sofaen etter et måltid
   med pledd over seg og se på TV er helt magisk.
Dele hverdagslige ting som hvordan dagen på jobb/skole har vært når en kommer hjem. 
Deler alle utgifter. Så ettersom både jeg og Jørgen studerer er det veldig fint at vi deler på alt, for vi bor faktisk billigere enn flere av de
   jeg har blitt kjent med som bor alene (sier kanskje seg selv) da. 

Ikke like stort rom for privatliv. Har du en dårlig dag og egentlig helst ikke vil snakke med noen som helst, kan det bli en utfordring. 
Uenigheter om hverdagslige ting som f.eks hvis en ikke har ryddet opp etter seg. UTROLIG kjedelig å krangle om da.
Det koster penger (selvsagt) å bo sammen, og iallefall å leie. Så det er verdt å tenke gjennom man har råd til det. 
Hvis man krangler, er man så og si nødt til å ordne opp med en gang. Jeg liker egentlig å ha litt tid for meg selv og tid til å tenke, men nå
  blir jeg på en måte "tvunget" til å ordne opp med en gang. Det er jo kanskje positivt også når jeg tenker meg om.
De typiske tingene man tidligere har gjort som f.eks dra ut å spise, kino osv kan bli satt litt i glemmeboka.Vi betaler 8000kr i måneden - da inkludert TV og internett i leien. Strøm betales ved siden av, så vi pleier å legge av 500kr hver til strøm. Så hver måned setter vi av 4500kr hver som går til leie og strøm. Begge har tatt opp fullt studielån slik at vi mottar cirka 7500kr i måneden. Vi bor i en kjellerleilighet som er 85kvm, så vi har veldig god plass. I tillegg bor vi veldig sentralt da vi har 2 minutter å gå til skysstasjon (der går det busser og tog), 3 minutter til gågaten og 4 minutter til kjøpesenteret og treningssenter. Synes absolutt det er verdt det! 

Jeg trives ekstremt godt som samboer, og det har jeg nevnt flere ganger her på bloggen. Jeg er så heldig at jeg har verdens beste og mest tålmodige samboer, så det har nok mye med det å gjøre at jeg trives så godt ♥ Jeg synes det er kjempekoselig å ha noen og komme hjem til etter en lang dag, eller generelt bare det å være sammen hjemme. 

Håper dette innlegget var til hjelp både for deg som stilte spørsmålet, og eventuelt andre som har tenkt tanken på å flytte hjemmefra! Hvis det er noe mer du/dere lurer på er det bare å spørre. 

Love, Emsi
   

 • 04.11.2015 kl. 11:58

Get to know me

// Inspirasjon hentet fra doudig.blogg.no10 TING JEG LIKER
- Å sette av et par timer før jeg legger meg til å se på serier i senga.
- Bakt potet (føler egentlig at bakt potet hadde fortjent et eget innlegg).
- Ekstra god tid om morgenen.
- Blomsterbuketter
- Finne den perfekte gaven til noen jeg er glad i.
- Kosekvelder med venninner (you know, kosebukse, digg mat og TV).
- Å våkne midt på natten av at kjæresten drar meg inntil seg.
- Når jeg drar til bestemor og bestefar uten forvarsel, og de åpner opp døra og blir kjempeglade for å se meg.
- Julestemning.
- Skrive i dagboka mi.

9 TING JEG IKKE LIKER
- Når man er sammen med flere personer og to personer forteller hverandre noe "hemmelig" ved å hviske inn i øret.
- Mobbing, absolutt det VERSTE jeg vet.
- Å fryse (jeg er nemlig en skikkelig frysepinne).
- Ikke rekke bussen.
- Migrene.
- Å se mine nærmeste ha det vondt.
- Å vente.
- Snus, fysj og fy som det stinker.
- Å gå alene når det er mørkt.

 8 ØNSKER FOR FREMTIDEN
- Bidra til å hjelpe andre i mitt yrke som vernepleier.
- Dra på en Taylor Swift - konsert (det er min aller største drøm og noe jeg bare VIRKELIG vil få oppfylt).
- Reise rundt i verden. 
- Være et godt forbilde for noen. 
- Kjøpe egen leilighet/hus.
- Bli selvsikker.
- Engasjere meg for viktige saker.
- Gjøre en forskjell.

 7 TING JEG ER REDD FOR 
- Miste noen jeg er glad i.
- Mørket (ute).
- Svømme der det er dypt, er dessverre ikke så flink til å svømme.
- At det skal skje meg eller noen i familien noe alvorlig.
- Å gå over veien der det ikke er overgangsfelt.
- Å plutselig stå alene når jeg er ute på byen.
- Høy fart i trafikken.

 6 STEDER JEG LIKER Å VÆRE 
- På besøk hos bestemor og bestefar & mormor og morfar.
- Armene til kjæresten min.
- Los Angeles, herregud for et fantastisk sted!!
- Senga mi.
- På shopping.
- Ved havet.  5 BLOGGER JEG LESER 
- http://nouw.com/siljeokland 
- http://nouw.com/charlottetunes
- http://enmammablogg.blogg.no
- http://doudig.blogg.no
- http://sophieelise.blogg.no

4 ORD SOM BESKRIVER MEG 
- Omsorgsfull.
- Glad.
- Følsom, kanskje litt for ille av og til.
- En drømmer.

3 TING JEG GLEDER MEG TIL 
- Thailand med kjæresten min og hans familie (som forsåvidt også er min familie ♥)  i 2017.
- Dagen jeg står med vitnemålet mitt i hendene og er ferdig utdannet vernepleier.
- Det typiske selvsagt: Kjøpe leilighet/hus, få barn og gifte meg.

2 BRA FILMER 
- A walk to remember.
- The Last Song.

1 BRA SANG
Adele - Hello.

 

 • 01.11.2015 kl. 18:37

BREKKIE

- GOD KVELD SØTE DERE - 

I helgen har jeg og Jørgen vært så heldige å få Marthe og Alexandra på besøk! De har vært her siden fredag kveld, og vi har hatt det veldig koselig. Det er nesten sånn at jeg vil de bare skal flytte inn for bestandig istedenfor å dra hjem igjen. I går var vi og spiste på Egon til tross for at det kanskje ikke er helt optimalt for studentlommeboka atm. Men godt var det! 

På morgenen i dag  var jeg og Alex våkne før Marthe og Jørgen, og bestemte derfor for å skaffe oss noen (eller hundre) husmorspoeng ved å lage en digg frokost. Og nettopp derfor legger jeg ut ikke bare ett, men TO bilder av det samme frokostbordet bare fra forskjellige vinkler. Litt av en blogger jeg altså, imponerende jobba.

For øyeblikket er Jørgen der han hører til (altså på kjøkkenet og lager middag til oss damene), og vi har slengt oss ned i sofaen og satt på Frost på TV'en. Blir kanskje feil å si at vi har slengt oss ned i sofaen slik at det virker som om vi har gjort noe annet i dag. Men nei, i dag har vi ikke gjort noe særlig produktivt annet enn å se ferdig en sesong på Netflix og duppe av på sofaen. Slike søndager er nødvendige! Hva har du gjort i helgen?

Love, Emsi

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits