• 27.11.2013 kl. 22:24

Bare gråter litt jeg da

Denne kvelden har vært fin. Rolig. Mamma laget kakao til meg, og den smakte himmelsk. Jeg pyntet litt på den og gjorde den søt og vinter-aktig. Ah, når kommer snøen egentlig? Jeg krysser fingre, tær og alt som kan krysses for at snøen ligger i luften og venter på å falle ned. 

For øyeblikket sitter jeg i senga og gråter over hvor sinnsykt lyst jeg har til å vinne billetter til Taylor Swift konsert i London. Herregud, når jeg stopper opp og tenker over det så er jeg jo egentlig bare veldig teit. Jeg håper så inderlig jeg vinner. Tror ikke jeg kunne fått en bedre start på 2014 enn det, og da skulle jeg vært takknemlig for resten av livet mitt. Har aldri vært på ordentlig konsert, og iallefall ikke på konsert hvor planen var å høre noen jeg liker. Herregud, for en drøm det hadde vært. Be for meg, please?

Mens jeg tørker tårene her, skal jeg fortsette å høre på god musikk og lese Det Nye som kom i posten for et par dager siden. Høydepunkt ♥ 
Har du vært på konsert med din favorittartist, og hvis du har det, hvordan føltes det?
  • 25.11.2013 kl. 13:14

Nelly December favs

De har fått inn utrolig mange fine kjoler på Nelly nå, og jeg har funnet 3 julekjoler og 3 nyttårskjoler. Går selvfølgelig an å bruke de til andre anledninger, men jeg ville brukt de denne måneden. Nummer 3 er min absolutt største favoritt, og jeg har vært veldig nære på å bestille den. Impulskjøp er kanskje ikke så lurt, så jeg skal vente litt til.

1. HER 2. HER 3. HER (favoritt ♥)

4. HER (denne er på  vei til meg, jippii) 5. HER 6. HER  


Nyttårskjolen er allerede i boks, og jeg gleder meg såå mye til å ha den på. Hvis du også synes den var fin og vil ha den, burde du være rask med bestilling for det ser ut til at den er veldig populær! Har du en favoritt?

  • 17.11.2013 kl. 16:27

Dette føler jeg nå

Min tumblr er ikke noe jeg egentlig har delt med noen, med mindre de har funnet den selv. Mine beste venner er selvfølgelige unntak. Har skiftet navn på den et par ganger også. Men i og med at tumblr er min største kilde til inspirasjon, og også et sted jeg tilbringer mye tid hvis jeg er lei meg, vil jeg gjerne dele den med deg slik at du også kan ta del i noe fint hvis du ønsker det. Anbefaler også at du lager en egen tumblr hvis du ikke har det fra før av. Selvom det er et univers som kan ta litt tid å sette seg inn i, må jeg bare si at det er verdt det når du ikke kommer deg ut derfra.

Følg meg gjerne på min tumblr her. Hvis du vil, legg igjen din tumblr i kommentarfeltet. Eller en tumblr som gir deg inspirasjon og får deg til å føle noe spesielt ♥

  • 16.11.2013 kl. 20:01

Good memories never die

♥ Barcelona med mamma. ♥ Juletider med klassen. ♥ Dager med Kristine. ♥ Kosekveld med jentene.

♥ Oslotur med Hao. ♥ Dager med Henriette. ♥ Tobias sine klemmer. ♥ Nyttårsaften med min barndomsvenn, Anette. 

♥ Kiel fergen med kjæresten og familien hans. ♥ Photoshoot med Hao. ♥ Alle dager jeg deler med bestevenninna. ♥ Da jeg var med Jørgen hjem for første gang.  

 

  • 09.11.2013 kl. 19:02

happy biiirthdaay to yoouuuu

I går var jeg i en (veldig sen) bursdagsfeiring for bestevenninna mi, Sofie. Hun hadde bursdag i juni, men ettersom alle jentene i gjengen har bursdag tidlig på året frem til juni, feiret hun sin senere sånn at vi hadde noe å glede oss til. Haha, ja.. Det var utrolig koselig, og hun ble såå glad for gavene hun fikk. Vi spiste ♥bakt potet♥ hmm lurer på hvem sitt forslag det var (mitt). Mammaen til Sofie hadde bakt søte rosa cupcakes, som også var veldig gode! Utenom å spise, snakket vi mye og hørte på musikk og ellers de vanlige tingene som er typisk for oss. Det er så koselig med bursdager. 


Verdens beste ♥ ♥ Hva gjorde du i går?

  • 06.11.2013 kl. 21:28

Mitt lille søte rosa polaroidkamera

Som jeg skrev i går, skulle jeg vise noe jeg fikk av kjæresten min som mamma tok med seg fra USA. Altså, vi bestilte det fra USA og venninnen til mamma som hun var hos hentet det. Har ønsket meg et polaroidkamera så lenge jeg kan huske, og bildene blir mye bedre enn det jeg trodde også. Det er ikke akkurat leit at det er rosa heller, og jeg tror jeg har blitt forelsket på nytt. Tusen takk til verdens beste kjæreste, I love youu 

Mamma tok også med seg alle pakkene på hylla! I en pakke er det 2 filmer. En film tilsvarer 10 bilder, så er altså 20 bilder i en slik pakke. God i matte? Siden kameraet er mindre enn et vanlig polaroid kamera, er bildene cirka like små som visittkort. Veldig søte! Det er veldig morsomt å ta bilder med det, for bildet kommer ut på toppen av kameraet og man kan følge med på bildet når det går fra å være et hvitt ark til å "fremkalle" bildet på en måte. 

På toppen av linsen stiller man inn på om man tar bilde inne, et sted det er sol, overskyet osv. Har ikke helt satt meg inn i det, og har foreløpig bare tatt bilder inne. Gleder meg til å teste ut mer og skape minner jeg har med meg for resten av livet. 

Har du et liknende kamera?

  • 05.11.2013 kl. 21:37

Gaver fra USA

Hey sweeties! Tusen takk for fine forslag i forrige innlegg. Nå vet jeg iallefall litt om hva som er interessant å lese om, så det setter jeg stoor pris på. Tiden flyr bare avgårde her, og i dag har vært en utrolig fin dag.

I dag kom nemlig mamma hjem fra USA, Seattle i dag. Hun har vært borte i 12 dager, og jeg savnet henne i det hun dro til flyplassen. Dagene har gått veldig sakte, og jeg har bare ventet på at hun skal komme hjem igjen. Jeg har iallefall fått kjenne på det å savne henne og tenke over hvor avhengig jeg faktisk er av mammaen min. Heldigvis kom hun hjem i dag, og jeg og broren min var så heldige og fikk gaver. Gode mamma 
Den fiiineste esken jeg har sett i hele mitt 17 år lange liiiivDet var ikke så enkelt å få vist tingene godt, men hvis det er noe du vil at jeg skal lage et ekstra innlegg om så skriv det gjerne under her! Det man kanskje ikke ser så godt er sminken, men er iallefall en leppestift og neglakk fra MAC i samme farge + øyenskygge og øyenbrynssminke fra elf. Også min favorittmascara fra Covergirl! I tillegg en nydelig stor eske med Taylor Swift parfyme og krem. Jeg er i himmelen!

Kommer til å vise en ting som ikke er avbildet i morgen, som jeg er såå fornøyd med og som kjæresten betalte for før mamma dro nedover sånn at ho bare kunne hente det og ta med hjem. Nå sitter jeg ved siden av mamma i sofaen mens hun sover pga jetlag også blir det snart litt soving på meg også.

Håper dere har hatt en suuper dag! Goodnight :*

  • 03.11.2013 kl. 22:26

never give up

God kveld 

Jeg har faktisk savnet bloggen en del. Har ikke blogget på flere uker, og har merket at savnet har ligget dypt inni meg et sted. Det er jo noe jeg holdt på med hver eneste dag såå lenge, og det er så trist at jeg i perioder nå har vært nære på å trykke på slett-knappen. Jeg trodde at jeg kom til å få mye mer tid til å blogge på videregående enn det jeg hadde på ungdomsskolen, men det viste seg å bli helt motsatt. I det siste har jeg vært utrolig stresset, blitt anspent i hele ryggen og slitt med å slappe av enda jeg har prøvd. Det går heldigvis bedre nå, og jeg er klar for nye utfordringer i prosjekter på skolen. 

MEN, jeg har veldig lyst til å gi denne bloggen en aller siste sjanse. Prøve å få den til og bli noe bra igjen for dere som fremdeles leser den. Lesertallet har blitt så sinnsykt lavt, og jeg blir flau over at denne bloggen enda eksisterer når jeg blogger så lite. Jeg skal prøve å gjøre noe for de som har fortalt meg at de er innom denne bloggen daglig fremdeles, for jeg setter stor pris på det. Det må være fryktelig kjedelig å gå inn her og se det samme innlegget på toppen dag etter dag. 

Så kjære gode deg, hva vil du se på bloggen min?

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits