• 30.11.2012 kl. 19:31

Jeg og Soffa er kjendiser liksom

Jeg har aldri stresset så mye om morgenen som det jeg gjorde i dag. Var ikke så lur da jeg holdt meg våken til klokken halv tre på nattaen, for det førte til at jeg ignorerte vekkerklokken om morgenen og dro meg ut av senga ti minutter før bussen gikk. Dagens trening ble derfor full spurt opp de to bakkene jeg må gå for å komme fram til bussplassen, og har aldri vært så glad for å se at bussen ventet på meg før. 

På skolen i dag ble jeg og Soffa stoppet i trappa av lydlæreren vår, og han lurte på om vi hadde lyst til å være på NRK Østfold i kveld. Vi tenkte bare "JA! Kjendiser liksom", også sa vi ja. Neida, men det var morsomt å bli spurt. Vi snakket om netthandel, og det var egentlig skikkelig nervepirrende. Vi er begge ganske fornøyde med hovedoppslaget(!!!), og hvis du vil se kan du trykke her.

I dag kom ikke vikaren til vikaren til læreren vår, så derfor tok vi turen til byen og drakk frappe på Waynes. Skikkelig godt! Bildene over er det forresten godeste Herman Gudesen som har tatt, og han har en egen facebook-side for coverlåtene folk spiller inn hos han og lignende. Sjekk den ut her, da blir han superglad. 

Ha en superfin fredagskveld! Xoxo, KjendisEmsi. Tulla

 • 29.11.2012 kl. 21:42

Så lite tid

Så sinnsykt mye å gjøre for tiden, og så lite tid. Så mye å gjøre, men samtidig så lite motivasjon til å fullføre. Så mange oppgaver på skolen, men har ikke klart å sette ordentlig i gang enda. Lurer på hvordan disse to ukene skal gå, men jeg får ta i et tak i helgen. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor alle oppgaver og prøver blir samlet på et så lite tidsrom. Jeg trenger tid. Tid til å sette i gang.

Har veldig lite inspirasjon for tiden, og sliter med å finne på ting jeg kan blogge om. Jeg er åpen for ganske mye, og hadde blitt superglad hvis jeg fikk noen forslag i kommentarfeltet her ♥

 • 26.11.2012 kl. 18:55

Skappel-genseren

Mamma har laget en etterlengtet strikkegenser til meg i hemmelighet, og den er utrolig deilig! Har en følelse på at den kommer til å bli godt brukt. Den er laget av alpakkagarn og kalles "Skappel-genseren". Sikkert mange som har hørt om den, hihi. Den er iallefall utrolig fin og god. Love you, mom ♥

 • 25.11.2012 kl. 21:16

Bak skyene er himmelen alltid blå

En jente som ser det positive i alt. En jente som sprer glede. En jente som har en smittende latter, og som bryr seg om andre til tross for tunge perioder selv. En jente som deg, Oda. Besøk den flotte bloggen hennes her.

 • 23.11.2012 kl. 21:23

Every day is beautiful • 19.11.2012 kl. 22:16

New jacket

Da jeg var i Gøteborg kjøpte jeg en utrolig deilig jakke fra Monki. Er fornøyd med den så langt, og jeg er 100%, nesten 110%, sikker på at den kommer til å bli veldig mye brukt dersom jeg småfryser. I dag var det ikke såå kaldt ute, så jeg tok den like gjerne på meg. Har vært en lang dag, men til tross for det føler jeg ikke at jeg har fått gjort alt jeg skulle gjøre. Har vært en veldig fin dag egentlig, og det var fint å se igjen de i klassen etter helgen.

Nå skal jeg legge meg til å sove slik at jeg er opplagt til i morgen (vet jeg ikke kommer til å være det, så hvorfor ikke døgne liksom). Skal iallefall prøve! God natt ♥

Hva synes du?

 • 18.11.2012 kl. 21:24

Gøteborg

I helga har jeg vært i Gøteborg sammen med pappa, Kristin og brødrene mine. Det har vært utrolig fint, og vi har både shoppet og vært på Liseberg. På Liseberg var alle lys tent, og det var så utrolig fantastisk å se på. Jeg og Henrik var også så tøffe at vi gikk inn i spøkelseshuset. Aldri igjen. ALDRI. Alt i alt har det vært en utrolig koselig tur, med fint hotellopphold, god mat og shopping. Vil tilbake ♥♥

Har du gjort noe spesielt i helga?

 • 14.11.2012 kl. 20:50

Tips mot kviser og uren hud

Jeg har i flere år erget meg over kviser og generelt uren hud. Jeg har prøvd så utrolig mye forskjellig, men først nå har jeg vært hos legen og fått en ordentlig krem på resept. Jeg begynte med den i går, og vet ikke riktig om den fungerer enda. Det finner jeg nok ut av. Den heter Epiduo, og er en gel man påfører huden hver kveld. Den lukter ikke noe spesielt, er ganske deilig å ha på og man blir ikke tørr av å ha den på. Det er selvfølgelig individuelt, men slik var iallefall min første dag med denne kremen. Blir spennende å se om den fungerer.

Jeg har også lest mange tips som skal fjerne kviser, og her er noen av dem:

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png La huden puste om natten, vask derfor av sminken før du legger deg til å sove.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Ikke klem på kvisene. Dersom man klemmer på dem kan det bli verre. Det vil vi vel ikke?

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Drikk mye vann!

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Spis små mengder søtt (helst så lite som mulig)

Hva gjør du for å unngå kviser?

 • 11.11.2012 kl. 19:26

Jeg er ikke sånn. Det er ikke meg.

"Hei, jeg gikk inn på den forrige bloggen din for første gang i 2010, og har følgt med på bloggen din nesten hver dag! Jeg syntes det du blogget om var veldig bra og jeg begynte å like deg mer og mer, til slutt var du den bloggen jeg fulgte med hver dag. Etter å ha lest mange av dine innlegg om jenter og selvtillit og mye annet, likte jeg deg mer og mer. Jeg bor i Fredrikstad og har aldri sett deg før, helt til jeg så deg en gang, jeg ble så glad inni meg, at den jenta jeg ser mest opp til gikk forbi meg, jeg så deg og smilte til deg, du så meg men du så bare vekk.. du så først ned på klærne mine, så overså du meg helt.. jeg ble veldig skuffet, du er ikke slik du fremstår på bloggen :( og jeg glemmer aldri den dagen, desverre"

Kjente et stikk i hjertet da jeg leste denne kommentaren, og må rett og slett bare få ut hva jeg føler og mener akkurat nå. Hvorfor jeg føler meg slem vet jeg ikke, men at jeg skal rette opp i dette er det ingen tvil om. Jeg kunne ignorert kommentaren og glemt den, men så lenge jeg vet at det sitter en person og er lei seg for at jeg tydeligvis har ignorert klarer jeg bare ikke. 

Først av alt, jeg er ikke en person som ignorerer mennesker som smiler til meg. Aldri. Vel, med mindre jeg har kranglet med en person. Jeg smiler alltid tilbake, for jeg ELSKER å smile og få smil tilbake. Det finnes ikke en større glede når man er ute og få smil av andre. Så, kjære gode deg, hvis jeg har oversett deg har det overhode ikke vært hensikten. Jeg kan ikke huske å ha ignorert et smil, og å se ned på klærne til andre mennesker gjør jeg ikke med mindre jeg synes at det er noe interessant og fint ved det. Så ta det som et kompliment iallefall! 

Jeg har en liten blogg. En veldig liten blogg. Jeg skriver fordi jeg syntes det er morsomt, og jeg liker å ha noe og gjøre på fritiden. Jeg blogger ikke for at folk skal vite hvem jeg er, men jeg blogger for at andre kanskje kan få en godfølelse av å lese og se det jeg legger ut. Hvis noen smiler til meg, for eksempel i byen, tenker jeg ikke "ho/han leser sikkert bloggen min". Hvorfor ikke? Jo, fordi bloggen min er såpass liten. Hvordan andre kan forvente at jeg skal gå rundt og smile til alle og enhver skjønner jeg ikke. Kan jeg ikke ha dårlige dager? Kan jeg ikke føle meg som dritt, og ignorere verden? Kan ikke jeg også ha det sinnsykt tungt i perioder? Selvom jeg har dårlige dager, betyr ikke det nødvendigvis at det jeg skriver om på bloggen ikke er sant. Jeg sitter ikke flere timer en lørdagskveld og skriver løgner om hvordan jeg føler det, eller løgner om hva jeg mener om selvtillit. Jeg mener alt jeg skriver. Alt jeg skriver i personlige innlegg kommer fra hjertet mitt. 

Nå som vi først er inne på noe personlig, noe som har med følelser og meninger å gjøre, kan jeg legge til at helt siden sommerferien har jeg slitt. Jeg har lovet meg selv at årsaken ikke skal ut på bloggen min, og det er kun de nærmeste vennene mine som vet historien. Jeg kommer ikke til å skrive detaljert om dette før det har gått et år. MULIG at jeg har forandret meg som person de siste månedene. Mulig at jeg har fremstått annerledes i virkeligheten enn på bloggen gjennom den perioden. Jeg vet ikke. Jeg vet virkelig ikke. Jeg har ikke hatt lyst til at denne bloggen skal være en sippe-blogg, men det har kanskje vært feil det også? Jeg, som flere tusen andre jenter, leser blogger. Blogger inneholder så sinnsykt lite av det som egentlig foregår. Mange blogger er overfladiske, og mange vil vel tro at bloggere har perfekte liv. Senest forrige uke fikk jeg høre av en på treningssenteret at da hun begynte å lese bloggen min, tenkte hun at jeg hadde et helt perfekt liv og at jeg hadde alt jeg kunne drømme om. Men hallo, er vel et menneske jeg også? Jeg har mine feil, tunge perioder og dårlige dager hvor alt jeg vil er å grave meg så langt ned i jorden som overhode mulig? Grunnen til at bloggere kanskje fremstår som "perfekte", er vel fordi de skjuler slike ting veldig godt. Hvis jeg er sur på en venninne, skriver jeg ikke et langt innlegg om det hvor jeg bruker alle mulige banneord selvom det kanskje er det jeg ville følt for å gjøre. Selvom jeg hadde hatt en dritdårlig dag, går jeg ikke hjem og klager over alt og alle på bloggen og bretter ut om hva andre har sagt eller gjort mot meg. Man gjør bare ikke slikt. Men jeg skal tenke mer på hvordan jeg fremstår, så håper jeg at det ikke blir noen sure miner! Skal smile til alt og alle (slik jeg vanligvis faktisk gjør) og ta ting med et smil. 


Til "Meg :(":  En misforståelse endrer ikke hvordan jeg er som person. Si hei neste gang du ser meg. Jeg beklager så mye, og jeg håper at du føler deg bedre ♥

 • 10.11.2012 kl. 19:28

Video: Svar på spørsmålsrunden

Skjønner ikke helt hvorfor kvaliteten ble så fucked, men her er iallefall svarene! Intern greie det i midten der, heheh. Håper du liker den, og at du føler at du har fått svar hvis det var noe du lurte på!

 • 09.11.2012 kl. 18:28

Lana Del Rey

Fantastisk. Funnet på bloggen til fine Oda her

 • 06.11.2012 kl. 11:04

Never let your memories be greater than your dreams.


  ♥ Tirsdagsinspirasjon fra weheartit 

 • 03.11.2012 kl. 11:47

Spørsmålsrunde

♥ Fotografert av Sofie RøedNå setter jeg i gang en liten spørsmålsrunde, just in case det er noe dere vil ha svar på. Har blitt så dårlig til å svare i kommentarfeltet, så tenkte at det her kanskje gjør det litt enklere å komme fram og få svar. Noe du lurer på?

 • 02.11.2012 kl. 23:42

Beauty is not seen through the eyes, rather the heart.
Sofie Røed, som har blitt til en av mine aller nærmeste etter videregående. Hun har også blogg og tumblr. Trykk her og her. Bildene er tatt av meg i forbindelse til et CD-cover vi skal lage på skolen. 

Hva synes du? 

 • 02.11.2012 kl. 19:11

Nytt design!

Nå har jeg fått litt hjelp med et design, og er superfornøyd! Føler at det nye designet er litt mer meg, og ikke så uryddig og enkelt som det andre. Nå skal det bli deilig å poste innlegg! Headeren er laget av herlige Malin i klassen min, som forresten også har startet opp en ny blogg. Usikkert når hun skal begynne for fullt, men trykk her for å komme til bloggen hennes. Superflink jente ♥ (ups, måtte fjerne linken, heheh. En lite fornøyd Malin)Er litt usikker på om jeg vil ha headeren med farger, eller den som er svart/hvitt. Hva synes du?

 • 01.11.2012 kl. 16:21

OD - operasjon dagsverk

På skolen holder vi på med et CD-cover, og Sofie har tatt bilder av meg i studio til sitt prosjekt. Jeg har tatt bilder av henne også til mitt, så så fort jeg har fått tillatelse av henne til å legge ut noen bilder jeg tok, skal dere få se. Hun er jo rene modellen, så jeg har en veldig god følelse på dette. 

I dag er det, som sikkert mange vet og har deltatt på, OD-dagen. En dag hvor man skal tjene penger til veldedighet. Pengene min skole tjener inn går til Nepal. Jeg har vært hjemme i dag - ryddet, vasket og vasket klær. Kun rommet mitt som gjenstår nå, og det blir nok den største utfordringen. Hvis jeg har sagt til noen at jeg har ryddig rom, har jeg løyet. Heh! Før jeg gjør noe mer nå, er jeg nødt til å få unna noe skolearbeid. Great.  


Foto: Sofie Røed

Har du tjent inn penger i dag?

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits