• 31.10.2016 kl. 19:45

Holy freedom

Heihei! Å kalle meg for en aktiv blogger har jeg ingen planer om å gjøre, men å oppdatere litt derimot - dèt skal jeg vel få til! Den siste tiden har alt gått i ett. Skole, jobb og eksamen. Når jeg nevner jobb må jeg bare tilføye at jeg har fått meg enda en jobb. Jeg jobber som BPA (brukerstyrt personlig assistent) for en hyggelig mann, og trives kjempegodt. Jobben går enkelt og greit ut på å bidra til at han skal kunne leve det livet han ønsker. Om det så er å hjelpe til med oppvask, shopping eller bare være sosial ute. 

Som sagt har jeg hatt eksamen, og jeg er _så_sykt_ glad for å være ferdig med den. Når sant skal sies har jeg en eksamen i legemiddelregning som lurer rundt hjørnet, men bare det å være ferdig med den jeg ser på som den verste er utrolig godt. Jeg har virkelig ikke klart å finne roen, og hatt det ganske kjipt for å være ærlig. Jeg har alltid hatt en følelse om at jeg har gjort det bra på skolen, og blitt fornøyd med de fleste karakterer opp gjennom. Så det å sitte på rommet og føle null form for kontroll har vært litt nytt. Men man lærer vel av det også?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER FRA ZARA 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Nå er jeg iallefall klar for å ta de neste dagene med ro (sier jeg nå, får se om stressmonsteret i meg er enig). Nå kan jeg iallefall ligge i sofaen å se på politiserier og drikke kakao UTEN dårlig samvittighet. Ah, herlig!!! Hvordan har du det for tiden?

Love, Emsi

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits