• 13.10.2013 kl. 12:09

Dagens antrekk

Good morning, beauties ♥ Eneste grunnen til at jeg er våken så tidlig er fordi jeg egentlig skulle filme til et videoprosjekt vi har på skolen, men så avlyste vi det på grunn av skuespillere som trakk seg i siste liten. Det er det som er så utrolig irriterende med å bruke folk utenfor gruppa til prosjekter, for de ser som regel ikke alvoret i det. Kom noe godt ut av det uansett, og det er at jeg for engangsskyld har dusjet og ordnet meg tidlig og kan nyte resten av søndagen. Skal snart på familiemiddag, og i kveld skal jeg til Hvaler for å være sammen med noen av de søte jentene jeg var ute og spiste med for litt siden.

Jeg er så utrolig glad i strikkegensere, og kapret den siste igjen på Gina Tricot i denne fargen for noen uker siden. Elsker den! Den er helt perfekt. Husker jeg slet i fjor med å finne den perfekte strikkegenseren, ettersom de fleste var lenger bak enn foran og liknende. Det eneste med denne er at den har splitt på hver sin side nederst, men det er bare en søt detalj synes jeg. 

Har kombinert genseren med dette smykket fra Glitter. Det er fra en av de nyeste kolleksjonene, og er nå til 50%. Har sett på det helt siden det kom ut, og bare venta på å få kjøpt det. Finally!! Det er et eller annet ved smykket som får meg til å tenke på vinteren. Snøkrystaller kanskje. Istapper. Et eller annet vinteraktig.

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits