• 29.10.2012 kl. 12:45

Antrekk 27.okt

Antrekket: T-skjorte Weekday Dressbukseish H&M Sko SkopunktenHva synes du?

 • 27.10.2012 kl. 15:26

And then I met you

I går ble vi invitert til Soffa, og det er veldig lenge siden jeg har hatt det SÅ koselig. Hun har en egen leilighet ved siden av huset sitt som hun deler sammen med broren sin, og der var vi den kvelden. Utrolig fint der! Skulle likt og hatt mitt eget sted jeg også. Vi spiste god pizza, så på Norske Talenter og hadde det utrolig fint sammen. Jeg vil ikke si noe for klisjè her nå, men jeg er så utrolig glad for at jeg har kommet i den klassen som jeg har, og blitt kjent med så herlige jenter som jentene mine. 2 måneder og allerede fra første stund fant vi tonen. Det kommer til å bli noen utrolig fine år på videregående ♥


Vi fikk låne hjemmestrikkede sokker som var gode og varme. Haha, søteste


Fineste Reka 


Kos! Malin tullet på ALLE bildene, så det her var det fineste av de vi tok. Advarte om at jeg skulle legge ut ett, men hun er jo så fin uansett. Liker poseringen hennes.

Akkurat nå sitter jeg og venter på Henriette som skal gjøre seg klar til en liten fotoshoot. Har en foto-oppgave jeg bør bli ferdig med nå i helgen, så heldig som jeg er stiller hun opp. Ha en fin lørdag videre!

 • 26.10.2012 kl. 17:18

Heeeelg

Så utrolig deilig det skal bli med helg nå! Har en del å gjøre føler jeg, men først av alt skal jeg slappe av i jentekveld sammen med noen av jentene i klassen hos Sofie. Skal bestille pizza og spise masse gode ting + se på Norske Talenter. Blir nok utrolig koselig! Deilig og bare slappe helt av sammen med jentene etter en lang uke. Ah, så fint det skal bli ♥♥

Hva skal du i dag?

 • 24.10.2012 kl. 22:52

Nobody said it was easy

For å gi et lite livstegn vil jeg bare oppdatere litt om hva som skjer i hverdagen min for tiden. Vel, det går for det meste i dette:

- Skole
- Stresse
- Sove
- Sove litt til
- Og enda en siste time før jeg drar meg opp fra sofaen og spiser
- Sove

Vi har også hatt en skrekkfilm-oppgave på skolen som virkelig ikke har gått vår vei. Har et lite håp om at filmen kan bli grei, men likevel så kan alt skjære seg. Har forresten fått foto til fordypning på skolen, som var førstevalget mitt, så jeg er utrolig fornøyd. Ikke mange som kom inn, så setter veldig stor pris på det da. Nok om skole, vet hvor sinnsykt boring det er å lese om.
Jeg har det greit for tiden. Ingen sa det kom til å være lett. På skolen stortrives jeg, og jentene i klassen min er alle tiders! Til fredag skal vi hjem til Sofie og slappe av med jentekveld. Gleder meg veldig til det. Igjen; tiden går så ufattelig fort, og i dag er det akkurat to måneder til julaften. Jeg elsker julen, og denne julen skal jeg nyte til det ytterste. Gleder meg virkelig til skikkelig vinterkulde, hvit snø som dekker alle områder, kakao og varme under pledd. Finnes ikke en finere årstid enn vinteren. God natt, fine dere ♥

 • 21.10.2012 kl. 20:17

We are all like butterflies

 • 21.10.2012 kl. 12:05

Perfect night

I går var jeg i bursdagen til Benedicte, og det var skikkelig koselig! Mange jeg kun visste hvem var der uten å kjenne dem, men det var jo så koselig å bli litt bedre kjent også. Jeg elsker jo mennesker! Vi spiste lasagne (NAM) og masse godteri + kaker. Kunne ikke blitt noe bedre rett og slett. 


Fine jentene! 


Astrid, ♥bursdagsbarnet♥, Ulrikke og Karoline.


Jeg og snuppa kjøpte like kjoler, vi! Og du vet når man spiser mye og føler for å kneppe opp buksa fordi magen blir oppblåst? Vel, denne kjolen løser jo det problemet relativt greit fant vi ut. Stoffet som henger på magen der dekker perfekt, og man slipper å tenke på noe som helst. The perfect dress.

Hva gjorde du i går?

 • 20.10.2012 kl. 17:08

My new hair

Jeg har vært utrolig fraværende fra internett generelt den siste uka, men det har vært så mye å gjøre for meg slik at jeg rett og slett ikke har tatt meg noe tid til det. Vil bare fortelle noe før jeg drar til Henriette, og det er at i går så gjorde jeg og Helene (som også har/hadde langt hår) noe rett etter skolen. Vel jo, vi klippet oss! Frisøren jeg hadde gjorde vel egentlig for det meste som hun selv ville, og brydde seg ikke noe særlig om hvordan jeg sa at jeg IKKE ville ha det og kjørte sitt eget løp. Til tross for det er jeg foreløpig ganske fornøyd! Jeg kommer nok helt sikkert til å savne det gamle håret mitt, men herregud så deilig det er å ikke ha slitt hår! Det føles helt nytt. 

Slik ser det ut når jeg ikke har fikset det (har bare dusjet, fønet det og gredd det):

Nå skal jeg finne ut hvordan jeg skal se ut på håret i kveld før jeg drar til Henriette og så videre til snuppa vår, Benedicte, for å feire hennes femten år. Kjenner ikke så mange der, men det kommer helt sikkert til å bli kjempekoselig ♥

Hva synes du?

 • 14.10.2012 kl. 21:35

Skjulte følelser

Det er rart hvordan noe så vakkert en dag kan bli noe så grått. At noe som en dag føltes så riktig, kan føles så feil neste dag. Hvordan gode klemmer som en dag viste omtanke og forståelse, kan bli klemmer uten følelser. Klemmer. Bare klemmer. At øyne som var fylt av glede en dag er fylt av tårer. Tårer som triller som klinkekuler nedover begge kinn. Så mye at man skulle trodd at man ikke hadde mer vann i kroppen. At gleden av å stå opp om morgenen har blitt til et slit, et ork og heller et ønske om at dagen skal bli ferdig så fort som mulig slik at man kan legge seg tilbake i senga og forsvinne inn i drømmeland. For å slippe å tenke. For å slippe å føle. Bare være et annet sted. Det er rart hvordan de tingene man før tok som en selvfølge, må man nå streve for å oppnå. Det er rart hvordan det største smilet som en dag beviste lykke, en annen dag kun er noe man klistrer på seg før man går ut døren. Ingen skal vite at du er lei deg. Du vil ikke bli sett på som svak, vil du vel? Det er rart hvordan noe så gledesfylt en dag kun er en eneste stor sorg. Hvordan gamle meldinger, bilder og sanger kan få deg til å tenke negativt, når disse tingene tidligere kun har gitt deg gode assosiasjoner. Hvordan fremtiden som virket så planlagt og nært, en annen dag kun har blitt et eneste stort spørsmålstegn. Man vet plutselig ikke hvem man er, hva man vil eller hvor man skal gjøre av seg. Det er rart hvordan de fineste stedene en dag har blitt steder man ikke vil være lenger. I frykt for å tenke tilbake, eller bli lei seg. Det er rart hvordan et hjerte som en gang var så helt, plutselig må bli sydd sakte men sikkert sammen igjen. Det kan ta tid. Så ufattelig lang tid. Men det er greit å være lei seg, ikke sant?

 • 13.10.2012 kl. 01:35

I have no trouble sleeping

Ah, nå er jeg utrolig sliten! Det å stå opp i sekstiden hver eneste dag for å dra på skolen er faktisk ganske slitsomt i lengden. På kvelden i dag har jeg vært sammen med noen venninner på kosekveld med pizza, godteri og Norske Talenter. Utrolig deilig og bare slappe helt av i behagelige klær! Har nemlig hatt på meg høytlivsbukser i hele dag, og den skraper seg så ille på piercingen min. Oi da, jeg har ikke engang skrevet det på bloggen min. Men JA, jeg har tatt piercing i navlen. Jeg og Henriette tok det for cirka en måned siden nå vil jeg tro, og jeg angrer ikke foreløpig. Gleder meg til å kunne kjøpe fine piercinger!!

Nå tenkte jeg at i og med at det er såpass sent, er det lurt av meg å legge meg til å sove nå med en gang. Øynene mine er halvveis lukket når jeg skriver dette innlegget, så jeg er ikke engang helt sikker på hva jeg driver og skriver for øyeblikket. Men vel vel, skal bare la fingrene mine skrive det hjernen tenker. Jeg gleder meg ubeskrivelig masse til å våkne av meg selv i morgen (forhåpentligvis sent). Og det var alt jeg tenkte på, så jeg tenker at jeg avslutter et crappy innlegg her. Punktum. Good night, sleep tight ♥

 • 09.10.2012 kl. 11:18

Backstage

I går var vi på et sted i Fredrikstad som heter Vaterland, og der skulle vi ta bilder til en oppgave vi har fått. Ganske spennende, for der hadde jeg aldri vært før! Jeg vet ikke helt hvor fornøyd jeg ble med resultatet mitt, men jeg får endre litt på dokumentet før jeg leverer. 

I dag slutter vi ti på to, så det er jo veldig deilig da! Til tross for lang tur hjem, så kommer jeg meg alltids hjem til slutt selvfølgelig. Tenkte å dra en tur på spinning med en gammel søt klassevenninne, Madelen, i kveld. Og deretter blir det vel Gossip Girl og kakao på meg. Deilig å slappe helt av, og spesielt når det begynner å bli kaldere og mørkere ute.Jeg må bare vise et bilde vi jentene ble skikkelig fornøyde med:


Det må være det fineste modellbildet ever taken. Jeg vet ikke helt hvordan vi fikk til at kameraet fanget blikkene våre på den måten. Poseringene er helt feilfrie, og det er nesten så vi har vurdert å melde alle inn i et modellbyrå etter dette bildet ble tatt. Man kan liksom bare sette oss inn et sted, også poserer vi slik at vi tar pusten fra andre mennesker. 


Herman, Rikke og Malin ♥

Hva synes du om bildene?

 • 08.10.2012 kl. 22:54

Begin again
Ny sang av min #1 favorittartist, Taylor Swift. Og som vanlig skriver hun sanger om livet mitt.

 • 07.10.2012 kl. 18:57

Nelly-dress

I dag har jeg som nevnt vært i dåp til stesøskenbarnet mitt, Olander! Han er så liten og søt. Til tross for at vi måtte synge oss gjennom salme etter salme i kirken og reise opp x antall ganger, har denne dagen vært utrolig fin! Etter dåpen dro vi videre og spiste snitter og kaker, snakket og tittet på den lille vakringen. Jeg kjenner nå at jeg er utrolig sliten, så skal bli deilig å legge seg ekstra tidlig i kveld. Har nå vært støl etter en bodypump-time på treningssenteret i et par dager, så jeg håper virkelig at jeg sover det bort i natt. Vondt! I morgen er det skole igjen, og jeg angrer nå for at jeg har stått så tidlig opp mange av dagene i høstferien. Burde bli flinkere til å nyte fridager! Men skal ikke klage over at ferien er over, for jeg gleder meg til nye uker med jentene.


Her er kjolen jeg vant! Den er fra Nelly, og jeg har ønsket meg den så utrolig lenge. Tok cirka et halvt år fra jeg vant den og til jeg fikk den tilsendt, men etter mye masing på de jeg vant den av så ble den sendt. Ganske irriterende når mennesker hele tiden kommer med unnskyldninger, når de liksom skal være et seriøst firma? Vant den ikke direkte av Nelly.com altså! Men nå er den finally min, og jeg elsker den av hele mitt hjerte allerede ♥

Hva har du gjort i dag?

 • 07.10.2012 kl. 10:03

Barnedåp

Nå skal jeg i barnedåp til mitt nye stesøskenbarn, Olander. Har hørt det skal være kake etterpå, så da gleder jeg meg ekstra masse. Kakemoms til tusen. Må nesten bare dra nå med en gang. Jeg har det med å få dårlig tid! Har forresten på meg en kjole jeg har vunnet. Kanskje jeg får tatt ordentlig bilde av den i dag. Ha en fin dag videre!

 • 06.10.2012 kl. 18:30

This life


inspirasjon fra weheartit

 • 06.10.2012 kl. 00:35

En måned med kjæresten

I går (siden klokken er over tolv i skrivende stund) hadde min gode venninne Anna og kjæresten hennes, Tobias, vært sammen i en måned. Grunnen til at jeg vil gratulere dem med en måned er fordi jeg synes at de har kommet så utrolig langt på så kort tid, samtidig som de utfyller hverandre så godt og er verdens nydeligste par. Jeg og Sofie har vært verdens mest irriterende stalkers i løpet av tiden Anna og Tobias har holdt sammen. Samtidig som jeg er 100% sikker på at vi har vært irriterende, vet jeg at Anna er glad i oss. Det er det viktigste. Derfor har vi ikke gitt oss med å ta bilder heller. Vil du se paparazzi-bildene? Vel, du har ikke noe valg! Se her:


I løpet av denne tiden har jeg fått være med på sushidate, cafèdates, kinodate, lunsjdates og henge-i-byen-før-bussen-kommer-dates. Er ikke jeg heldig? Hva skal jeg med kjæreste når jeg allerede har de to her, tenker jeg. Er så glad i kjærestene mine ♥ Gratulerer så mye med en måned, Tobann!! Love you, xoxo

 • 03.10.2012 kl. 15:14

Bad hairday


//H&M 49kr

Jeg skal nå snart til pappa og spise middag sammen med bestemor og bestefar. Gleder meg! Er så lenge siden jeg har sett dem nå. Synd at det blir så lang tid mellom hver gang vi treffes.. Måtte ta på meg den nye lua mi i dag. Har glemt rettetanga i Fredrikstad og orket ikke dusje. Nok klaging! I natt skal jeg kanske sove hos Henriette, og det blir nok en utfordring som vanlig. Neida, Henriette er ganske snill. Har også fått med meg kommentaren om at det er ønsket flere videoer på bloggen. Kanskje vi får til en video i kveld?

Hva gjør du på en bad hairday? 

 • 03.10.2012 kl. 00:01

A lovely night

I kveld har jeg vært ute og spist i Fredrikstad på en resturant som heter Katti. Der var jeg sammen med fem av jentene i klassen. De jeg har fått ekstra god kontakt med. Det var utrolig koselig, men dessverre gikk tiden så altfor fort. Det er vel bare et godt tegn, er det ikke? Vi var overraskende nok skikkelig sunne og valgte vann som drikke, men godt var det. Vi har allerede laget en del planer som jeg gleder meg til å fullføre. Har funnet meg en skikkelig god jentegjeng ♥


Åsa og Anna, søte jentene!


Soffami ♥ 


Sofie, Rikke og Malin. Superherlige og morsomme jenter! 

Jeg kommer nok til å vise mye av disse jentene på bloggen fremover. Det er disse jentene jeg har fått ordentlig god kontakt med på skolen, og med tanke på hvor mange planer vi har så kommer vel denne bloggen til å handle om dem til slutt. Hehe neida, skal handle om meg selv selvfølgelig :PPp Bare tulla, men jeg er veldig glad i dem ♥

Hva har gjort deg glad i dag?

 • 02.10.2012 kl. 13:15

Sleepover

I natt har jeg sovet over hos min kjære twinsis, Cajsa. Utrolig deilig og bare kunne planlegge det spontant synes jeg, og jeg trives så godt i hennes selskap. Vi er jo som søstre egentlig! Andrè sov også over, og selvom han mobber meg (heheh), så var det morsomt. 

Har blitt så dårlig til å bruke kameraet for tiden, så det går litt i PhotoBooth. Får bli flinkere! I kveld skal jeg ut å spise med noen av jentene i klassen. Skal spise på et sted jeg ikke aner hvor er, men så er ikke jeg så lommekjent i Fredrikstad heller. Gleder meg iallefall utrolig masse, for det blir helt sikkert superkos. 

Hva skal du i dag?

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits