• 24.09.2016 kl. 14:07

Oslo with bestie

I går våknet jeg, ante fred og ingen fare før jeg snakker med Marthe i telefonen og ho går for å hente billettene. Vi har trodd siden desember at vi skulle på konserten til Justin Bieber i dag (altså lørdag), men så sier Marthe "KONSERTEN ER I DAG?!?!". Jeg trodde ho tulla, men da jeg innså at vi hadde bommet med èn dag var det bare å hive seg rundt. Ikke nok med det, men bilen til Marthe hadde streika dagen før og vi lurte på hva mer som kunne gå galt. Vi kom oss heldigvis inn til Oslo uten problemer, bestilte roomservice og dro videre til Telenor Arena rundt 18:30. Folk hadde ventet utenfor hele dagen!! Vi hadde plasser på Golden Circle, og det var veldig kult. Vi bor på hotell hele helgen, og det er sååå deilig. Vi har fortjent en slik helg nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- bestie - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå hører vi på Justin Bieber's gamle gode sanger, og ordner oss klare til vi skal dra på Tusenfryd. Wihu!! Ha en super lørdag, fine dere 

Love, Emsi
 

  • 16.09.2016 kl. 14:07

New look

I går var jeg hos frisøren og fikk rettet opp Thailandklippen min. Da jeg var i Thailand i sommer ble den nederste delen av håret mitt grønt pga bleking i møte med klorvann - og jeg bestemte meg for å klippe meg (ikke bad i basseng om du har bleket håret!!!). Ble ikke strålende fornøyd med den ujevne klippen, og har endelig fått rettet den opp. Da jeg satt i frisørstolen tenkte jeg bare at det ikke spiller noen rolle hvor kort det blir - det vokser tross alt ut igjen! Er superfornøyd med klippen, og føler meg litt mer voksen, haha! Stripet det samtidig, og håper jeg blir vandt til forandringen. Jeg må nok bruke en god del lillasjampo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- I KINDA LIKE MY NEW LOOK -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er hjemme i Sarpsborg i helgen, og snart skal jeg ta buss til en venninne. Etter det skal jeg sove hos mormor og morfar frem til i morgen. Det blir en perfekt fredag med andre ord! Resten av helgen skal også tilbringes med familien, og det er såå godt.

Har du gjort noen store forandringer i det siste?

  • 04.09.2016 kl. 21:01

30 personlige svar

Spørsmål hentet fra Sophie Elise

 

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?

En liten plan for hvordan jeg skulle legge opp dagen i dag med oppgaver som har med eksamen å gjøre. Det gikk vel ikke heelt etter planen, men det er tanken som teller right. Jaja, det kommer en dag i morgen!

2. Hva har du alltid i vesken?

Jeg har alltid husnøkkel, lommebok, vannflaske, lipgloss/leppestift, hårstrikk og kalenderbok i vesken min.

3. Hva bestiller du på kafè?

Jeg er ikke så ofte på kafè, men jeg er veldig glad i eplemost og kanelbolle om jeg først er det! Og kakao om vinteren, selvsagt. Mmm 

4.Hva står det på den siste SMS'en du mottok?

"Alt bra i Lillehammer? :-) <3"

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?

Da ringer jeg enten Jørgen, Marthe eller mamma. Jeg er ikke en stor fan av å bry andre med følelsene mine over telefon, men noen ganger kommer man til et punkt hvor en bare ikke klarer å holde det inne.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?

Rosa og hvit. Jeg får meg ikke til å kjøpe en annen farge, sånn er det bare. 

7. Kan du bytte olje på bilen?

Jeg hadde sikkert klart det med litt assistanse? Jeg har aldri hatt min egen bil, så derfor aldri vært interessert i å se hvordan det gjøres. Men den dagen jeg har min egen bil må jeg nok lære meg det. Heldigvis har både lillebror, pappa og morfar goood peiling.

8. Hva har du hatt av kjæledyr?

Mamma og lillebroren min Henrik er allergiske, så vi har aldri hatt noen kjæledyr. Jeg har hatt gullfisk da, om det telles? Ellers hadde Kristin, stemoren min, to chinchillaer da hun og pappa ble sammen. De var kjempesøte og morsomme, og det var veldig stas i begynnelsen.

9. Har du noen piercinger?

Kun vanlige hull i ørene. Jeg har hatt piercing i navlen, men tok den ut for et par år siden da jeg ikke ønsket å ha det lenger. Jeg synes rett og slett det ble litt fjortis og harry (ikke ta det personlig om du selv har det, det er kun min mening om piercing på min egen kropp)

10. Norge på sitt beste?

Jeg har ikke vært så veldig mange forskjellige steder, men jeg glemmer aldri turen til Senja sammen med pappa, Kristin og brødrene mine. Det å våkne om morgenen til at solen titter inn, gå ut av døren og se alle fjellene og den blå himmelen en sommerdag. Uansett hvilken retning jeg tittet var det høye flotte fjell. DET er Norge på sitt beste i mine øyne.

11. Hva gjør deg lei deg?

Jeg blir veldig fort lei meg, og jeg vet ikke om jeg klarer å plukke ut kun èn spesiell ting. Jeg tror at det som gjør meg aller mest lei meg er om jeg ser familiemedlemmer ha det vondt/trist og det ikke er noe jeg kan gjøre annet enn å være der og lytte. Jeg blir lei meg når jeg ser gamle menn fordi det får meg til å savne bestefaren min, og jeg vil bare stoppe dem der de går og gi de en klem. Jeg blir lei meg når det er stille og ensomt om kvelden, ikke nødvendigvis av noen spesiell grunn.

12. Hva gjør deg glad?

Heldigvis er det mange ting som gjør meg glad, og det er også her vanskelig å plukke ut kun èn ting. Jeg blir glad når jeg er vitne til at fremmede gjør noe hyggelig for hverandre for eksempel for å hjelpe, når Jørgen kommer hjem fra butikken med overraskelse til meg (som f.eks favorittappelsinjuicen min), å snakke med Marthe på FaceTime om kvelden om alt og ingenting samtidig som vi enten lager mat eller pusser tenner. Jeg blir glad når jeg snakker med bestemor i telefonen og hun forteller om dagen sin, når jeg og venninner har latterkrampe eller når jeg får oppdateringer fra stemoren min om enten hva de har gjort den siste uken eller planer for senere. Jeg blir glad av å være sammen med familien min, familien til Jørgen og vennene mine. Jeg blir spesielt glad (sånn glad at jeg får tårer i øynene) om noen jeg kjenner snakker om noe de bryr seg spesielt om eller når jeg ser videoer av bebbiser. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13. Hva er drømmejobben din?

Min drømmejobb trenger ikke å være jobben med høyest lønn, men en jobb hvor jeg kan bidra til at andre får en bedret livskvalitet. Jeg vil jobbe med mennesker og dele små og store øyeblikk med dem. Jeg vil hjelpe dem gjennom hverdagen og se at det betyr noe. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg vil jobbe med utviklingshemmede, psykiatri eller eldre - men det finner jeg nok ut!

14. Er du fornøyd med deg selv?

Jeg er fornøyd med meg selv med tanke på at jeg som regel får til det jeg jobber for. Det gjør meg veldig motivert! Jeg er fornøyd med hvordan livet mitt har blitt med tanke på at jeg er forlovet og blitt en del av Jørgens superfine familie. Jeg skulle ønske jeg kunne ta i mot mine egne råd om å være fornøyd med seg selv utseendemessig også, for det er virkelig noe jeg skulle ønske at jeg var. Jeg har selvfølgelig dager hvor jeg tenker shit emsi, i dag ser du fader i meg smud ut liksom, men jeg har også dager hvor jeg føler at absolutt ingenting går min vei. Jeg prøver likevel å tenke samme det når det gjelder kropp, for er det virkelig så viktig? 

15. Hva var det siste du kjøpte?

Iskaffe i kantinen, og det må jeg virkelig slutte med. Jeg har kjøpt det hver dag denne uken, og det går jo bare ikke an??? Ellers har jeg også mottat en suuuperfin skinnjakke som jeg er helt forelsket i. Den ble kanskje bittelitt for stor, men hadde jeg hatt den mindre ville den ikke kunne lukkes. Så jaja, jeg gleder meg veldig til å bruke den fremover iallefall. 

16. Liker du kinesisk mat?

Det er ikke en favoritt, men jeg liker det! Det er veldig lenge siden jeg har spist det nå når jeg tenker meg om.

17. Når var du i kirken sist?

Cirka to uker siden, i dåp til verdens vakreste lille baby, Emilia.

18. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å skrive dette innlegget?

Jeg skal rydde litt før Jørgen kommer hjem. Han har vært hjemme på Hvaler i helgen, så det blir veldig godt å få han tilbake hit. Jeg sliter veldig med søvnen når han ikke er her av en eller annen grunn. Når han er her kan jeg sovne til politiserier på TV'en klokken elleve, men er han ikke her kan jeg være våken til klokka to og bare la tankene spinne.

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?

Det har jeg faktisk! Det var på ungdomsskolen da jeg gikk i 10.klasse og lillebroren min i 8.klasse. Han hadde lekt i klasserommet med guttene, og ved et uhell blitt dyttet inn i tavlen (der man legger kritt, veldig skarp kant!!). Det resulterte til et dypt og bredt hull inn i magen, og han ble hentet av ambulansen. Jeg klarte ikke sitte i naturfagstimen, så jeg måtte bare bli med. 

20. Fortell noe som leserne dine mest sannsynlig ikke vet om deg?

Jeg tar ikke telefonen dersom det er et nummer jeg ikke har lagret, og synes det er skikkelig skummelt å lukke opp døren dersom det ringer på. Da tar jeg bare et raskt blikk over på Jørgen som skjønner med en gang at det er hans oppgave, hehe.

21. Er foreldrene dine gift eller skilt?

De var aldri gift, men de er ikke sammen. De gikk fra hverandre da jeg var liten.

22. Hvor mange puter har du i sengen?

Fire totalt. To hotellputer og to vanlige. Jeg pleier iløpet av natten å havne med hodet på madrassen, men synes det er veldig godt å sovne på putene uansett.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

23. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?

Det kommer nok helt an på hvor det er snakk om, men jeg tror jeg foretrekker sokker? Spesielt elsker jeg skikkelig myke kosesokker om vinteren, ah det er så deilig. Til bursdagen min fikk jeg et par superdeilige kosesokker av to venninner som jeg bare gleeeeder meg til å ta i bruk.

24. Hva hører du på akkurat nå?

Jeg hører ikke på noe musikk for øyeblikket, men TV'en står på lavt i bakgrunn. Jeg og Jørgen kjøpte oss en høyttaler for ikke så lenge siden, så kanskje jeg rett og slett bare skal smelle opp litt musikk? Tror jeg gjør det faktisk! 

25. Hva drikker du helst til frokost?

Appelsinjuice med fruktkjøtt, nam!! Jeg er også veldig glad i eplejuice. Prøver riktignok å begrense juicedrikkingen, men synes det er lov en gang i blant.

26. Hvilken favorittlærer hadde du på videregående?

Det må være læreren jeg hadde siste året da jeg gikk påbygg. Han var bare helt fantastisk, morsom, forståelsesfull og når han ble nødt til å snakke til noen skravlefanter i timen gjorde han det på en humoristisk måte - og det funket. Da han hadde bursdag spleiset klassen på en gullfisk og kake til han. Vi overrasket han midt i timen, og det er kanskje noe av det morsomste jeg har vært med på i skolesammenheng. Ikke hadde han noe sted å ha den fisken heller, så stakkars mann ble nødt til å skaffe seg et akvarium.

27. Vil du ha barn?

Åh ja, jeg har såå lyst på barn! Jeg har i mange år hatt lyst på barn når jeg er 21 (egentlig kun fordi mormor fikk mamma da hun var 21, og mamma fikk meg da hun var 21). Men jeg har kommet frem til at det er best å vente til skolen er fullført og vi har fått et sted å bo slik at den lille vokser opp i et trygt hjem og vi har mulighet til å gi barnet det som trengs. Jeg har en tro om at alt ordner seg etter omstendighetene uansett, så dersom vi skulle fått en baby nå så ville vi klart det. Men planen er absolutt å vente, for nå trenger vi å fullføre skolen og skaffe oss en jobb med sikker inntekt. Kjære vene så fornuftige<33

28. Kan du noen andre språk enn norsk?

Jeg kan engelsk, men etter jeg sluttet på videregående har den virkelig blitt rusten altså! Jeg tror jeg burde gjøre noe tiltak der, haha. Jeg skulle ønske jeg kunne si jeg kunne snakke spansk også ettersom jeg faktisk hadde det på ungdomsskolen, men jeg tror jeg lar den ligge.

29. Hva bruker du helst penger på?

Jeg bruker helst penger på sminke eller opplevelser. Jeg elsker å dra på kino for eksempel, eller ut å spise med venner. Om ikke så lenge skal jeg og Marthe på en weekendtur til Oslo hvor vi skal på konserten til Justin Bieber, helt sikkert spise noe digg ute og avslutte med Tusenfryd på søndag. Det er slik jeg og Marthe gjør det - istedenfor bursdagsgaver osv liker vi å bruke penger på noe vi kan gjøre sammen. Love it 

30. Hvordan imponerer man deg?

Jeg er ikke den vanskeligste å imponere, men jeg synes det er veldig imponerende med mennesker som viser empati og inkluderer alle type mennesker. Noe av det jeg ble veldig imponert over ved Jørgen, var måten han var sammen med familien sin. Det traff meg rett inn i hjerterota, for å si det sånn. Er jeg på fest med venninner derimot, lar jeg meg lett imponere av for eksempel Vilde som støtt og stadig havner i spagaten midt på gulvet.

Love, Emsi

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits