• 29.09.2015 kl. 23:07

Video: Get ready with me - natural look

- God kveld, fininger -

Etter det tok et døgn (!!!) og laste opp videoen min på Youtube, ble den endelig ferdig for et par timer siden. Utålmodig som jeg er, har det vært noen frustrerende timer når prosenten på opplastingen ikke gikk oppover i den farten jeg ønsket. Her er det snakk om 1% per kvarter, om ikke lenger tid! Nå er den iallefall ute, og jeg har litt blandede følelser om å publisere den. Først og fremst skulle jeg bare teste ut det med filming og redigering for min egen del en kjedelig dag.

Vil bare også påpeke at dette er ikke slik jeg sminker meg hver dag, for jeg liker veldig godt å bytte på hvilken øyenskygge jeg bruker. Har nemlig en herlig serie med små bokser med øyenskygge fra Bare Minerals som jeg fikk av mamma, men har brukt dette så lenge at jeg har byttet litt på. I tillegg venter jeg på en pakke fra Douglas.com, og jeg klarer nesten ikke vente med å få teste ut det jeg kjøpte der!! Kanskje det kan bli en video, istedenfor å legge ut bilder? Vi får se!! Enn så lenge, enjoy ♥


Rosa EOS
Studio skin foundation, farge 1.1 Smashbox
Foundation brush 111 Makeupmekka
High definition concealer, farge fair Smashbox
Max coverage concealer brush i.d. Bare Escentuals 
Pudder, farge fair Bare Minerals 
Everyday minerals børste (verdens beste!!) Bare minerals
Touch up veil Bare minerals 
Ready bronzer Bare minerals 
Complexion brush e.l.f
Vippetang Primark
Øyenskygge Fragile Fragile Mineral Fusion
Contouring eye brush e.l.f
Eye shadow brush e.l.f 
Blending brush Makeupmekka 
Mini shader brush Makeupmekka 
Eyebrow kit e.l.f  
Angled brush 245 Makeupmekka 
Mascara Lash Blast Fusion (♥min favoritt i mange mange år♥) Covergirl
Leppestift i fargen Frost MAC

Håper du synes at videoen var iallefall middels grei, og hvis det er noe annet du ønsker å se så hadde jeg satt pris på en kommentar i kommentarfeltet! Ha en fin kveld, det skal iallefall jeg ha. Nå skal jeg nemlig krype under dyna, sette på Pretty Little Liars og bli skremt før jeg sovner. Herregud som jeg har blitt hekta på den serien!! 

Love, Emsi 

  • 27.09.2015 kl. 16:58

VIDEOBLOGG?

- God ettermiddag, håper dagen har vært fin så langt -

Min dag har iallefall vært veldig fin hittil til, tross for at Jørgen ikke har vært hjemme her i Lillehammer siden torsdag. Han er heldig og har en uke uten forelesninger, så da tok han turen hjem igjen til familie og venner. Jeg derimot er alene i leiligheten og gjør hva jeg vil - når jeg vil! Har brukt de siste dagene til å se på Pretty Little Liars, selvom jeg holder på å tisse på meg når jeg ser på det alene om kvelden. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett på det før? Jeg er alltid mye senere ute enn alle andre, og når folk har sett en serie fem ganger, ja da har ikke jeg startet enda. 

Nå skal jeg ut å gå en tur, og så går turen til treningssenteret. Kjenner det skal bli godt å få trent etter flere dager uten! På planen i dag er det rumpetrening, og for de som er spesielt interessert ser planen slik ut: 

- Hip-thrust
- Ettbens markløft
- Stående benhev bak
- Oppstigning på benk 
- "God morgen"
-  Bekkenløft med stang 

Let me know hvis du ønsker beskrivelse av øvelsene, haha jeg skjønner iallefall ikke en dritt av disse navnene uten bildebeskrivelse. Egentlig er noe av det verste jeg vet når folk skriver ned øvelser de gjør, så nå går jeg vel litt i mot meg selv her. Skal man virkelig vite hva alt er???

 

Jeg har også en liten nyhet, og det er at på morgenen i dag så fikk jeg somlet meg til å lage en videoblogg med hvordan jeg sminker meg til en vanlig dag på jobb eller skole! Jeg ville bare prøve å filme for moroskyld, men hvis det er noe dere ønsker å se så kan jeg vurdere å publisere den! Så fortell meg gjerne om du ønsker det ♥ Videoblogg, yes/no?

Love, Emsi

  • 24.09.2015 kl. 21:45

Oppskrift - laks i folie

God torsdagskveld, søte dere! 

I dag tenkte jeg å vise en ganske enkel oppskrift som både er sunn og supergod! Har sett i kommentarfeltet at det har blitt spurt etter en oppskrift med laks. Denne retten kan du også variere veldig mye. Hvis du ikke er en stor fan av gulrøtter, kan du for eksempel bruke tomat og paprika, eller noe annet som du synes er godt! Liker du ikke sitronpepper, kan du velge et annet. Så dette er ingen fasit. Jaja, here we go!


Dette trenger du: Gulrot, sitronpepper, laksefilet, aluminiumsfolie, crème fraiche og et hvitløksfedd (glemte å ta den med på bildet...). I tillegg velger du det du liker best av tilbehør, enten det er ris, pasta eller potet. I mitt tilfelle ble det 50g fullkornspasta.


1. Finn frem det du ønsker ved siden av slik jeg nevnte over her. 2. Skrell gulroten og skjær den opp i biter. Finhakk hvitløksfedd. 3. Legg ønsket mengde crème fraiche på aluminiumsfolien. 4. Legg gulrotbitene og finhakket hvitløksfedd over. 5. Legg laksefileten på, og ta på ønsket mengde sitronpepper (Jeg har forresten tatt av "skinnet" på laksefilèen) 6. Pakk det sammen slik at den er klar for å bli lagt i ovnen. 

Når du har pakket det sammen, skal den legges i ovnen på 180 grader i cirka 20 minutter. Det kan være lurt å sjekke underveis, for det kan hende den trenger mindre eller mer tid avhengig av hvor stor filet du velger å bruke. Også har det vel kanskje noe med ovnen å gjøre også. Hos oss funker det iallefall med en laksefilet på 125g i 20 minutter. Også er det greit å ordne tilbehøret mens du venter på at laksen skal bli ferdig i ovnen. I mitt tilfelle koker jeg pastaen når det er cirka 10 minutter igjen å vente på laksen.

Ta dà! Når laksen er ferdig er det bare å slenge den over på en tallerken, blande et glass med din favorittsaft og nyte ♥ ♥

Love, Emsi

  • 20.09.2015 kl. 23:17

Dette har vært en fiiiin helg

God kveld ♥ For øyeblikket sitter jeg og Jørgen på toget på vei tilbake til Lillehammer. Vi har vært hjemme i helgen - noe som har vært utrolig deilig! Man setter litt ekstra stor pris på tid med familie og venner når man ikke får se dem like ofte lenger. Jeg har prøvd så godt jeg kan å være med så mange som mulig denne helgen, men det er faktisk ganske vanskelig å få tid til alle man ønsker å se. MEN, jeg har fått spist gulrotkake og det er ganske amazing i seg selv. På lørdag var vi nemlig i konfirmasjon til søskenbarnet mitt, Vilde. Der serverte de en gulrotkake på iallefall èn meter! 

Åh GUD, den var god. Nå er det ikke bare gulrotkaken som var bra med lørdagen, men jeg spiste også en supergod pai. Bortsett fra kake som gikk ned på høykant var det veldig koselig, og jeg liker meg veldig godt i slike selskap. Alle er så fint pyntet, og familien er samlet for den ene personen. Også fikk jeg jo vist fram kjæresten min i ny dress da, kjekkas #1. 

Må forresten bare si TAKK OG LOV for at jeg kan dele 4G med pc'en min, ettersom internettet til NSB ikke kan kombineres særlig bra med blogging. Nå går tiden enda fortere, og jeg kan vente med å sove til jeg kommer hjem i go'senga. Det tar nok ikke mange dager før jeg savner de hjemme igjen, men da er det ekstra godt å se dem igjen neste gang, tenker jeg. Ingenting slår smilet til bestemor og bestefar når jeg kommer på overraskelsesbesøk, pappa og stemora mi sin glede over at vi vil komme på middag eller mammas 4563 klemmer ♥ ♥ 

PS: Ta godt vare på de rundt deg.

Love, Emsi

  • 13.09.2015 kl. 21:35

Uken som har vært

Ukens cravings har uten tvil vært SJOKOLADE. Har helt seriøst gått hele uken og lengtet etter den søte sjokoladesmaken. Heldigvis fikk jeg daimsjokolade av Jørgen på fredag, så da var jeg veldig fornøyd. Nei vet du hva, jeg var LYKKELIG hallelujah.

Ukens matrett kan vel ikke bli noe annet enn taco som vi spiste på fredag. Resten av uka har det for det meste gått i laks, brokkoli, laks, brokkoli, kylling, brokkoli, brokkoli, brokkoli, brokkoli. Og jeg kjenner at den brokkolien ligger helt i halsen på meg nå, er så leeei. 

Ukens latter kan ikke være noe annet enn da jeg og jentene var på bowling! Var ikke en spesiell hendelse som fikk latteren til å fyre løs, men heller det at vi har det så sinnsykt gøy når vi er sammen og koser oss skikkelig i hverandres selskap. Mye av latteren kom vel også av at vi er så sinnsykt overdrevne gode i bowling.

Ukens innkjøp er en slags teddy jakke fra Vero Modas høstkolleksjon. Herregud, så mye fint de har fått inn nå. Jeg bare elsker denne perioden hvor skjerf, strikkegensere og jakker kommer i butikk. Denne høsten gleder jeg meg til, og spesielt til å ta den nye jakka i bruk. Skal få tatt noen bilder av den senere ♥

Ukens høydepunkt er da jeg og Jørgen fikk låne mormor og morfars TV da de kjøpte seg ny. De kjørte oss fra Fredrikstad til Lillehammer slik at vi skulle få den med oss - noe vi satt utrolig stor pris på, de er så snille. Vi satt Jørgen sin TV på rommet, og den nye i stua. Så nå har jeg og Jørgen TV helt inntil senga slik at vi kan ligge og slappe av hele dagen med serier. Storkoser oss som studenter og samboere! 

Da er denne uken snart over, kun et par timer igjen. Jeg gleder meg allerede til ny uke med nye forelesninger, trening, jobb og hjemmekos. Til helgen skal jeg og Jørgen hjem-hjem igjen pga konfirmasjon til søskenbarnet mitt, så det blir også veldig koselig. Da drar vi hjem på torsdag slik at vi får hele helgen hjemme. Har du hatt en fin uke? 

Love, Emsi

  • 11.09.2015 kl. 21:13

Do small things with great love

Jepp, nytt design på G. Håper at det faller i smak, og at det nå går an at de som ikke har fått skrevet inn e-post og bloggadresse i kommentarfeltet nå får det til. En forskjell fra forrige design er at kommentarfeltet er plassert i sidemenyen, så hvis du ikke finner det og har lyst til å legge igjen en kommentar så titt bittelitt til høyre. Utrolig deilig å friske opp litt, så jeg krysser fingre, tær og alt som krysses kan for at alt skal være i orden nå! Har endelig fått tilbake litt av det rosa preget som beskriver meg som best. Hurra!! ♥ ♥

Hva synes du?

Love, Emsi

  • 10.09.2015 kl. 21:52

Første dag i ny jobb!

Hei dere ♥ Dette har vært en fiiin dag, og jeg håper det har vært det samme for dere. Jeg har hatt min første dag i ny jobb, så for meg har det iallefall vært en veldig spennende dag (eller iallefall de timene på jobb, livet mitt er ikke såå spennende liksom). Har fått jobb i en Feel-butikk her i Lillehammer. Har jobbet i denne butikken før hjemme i Sarpsborg, så nå handler det for det meste om å komme tilbake i rutiner og lære meg hvordan de gjør ting her.

Jeg fikk også pakke i posten i dag, noe som alltid er like spennende. Har (dessverre) blitt altfor glad i å handle på nettet. I dag kom Makeupmekka's contour kit til meg, og resultatet av det kan dere se nedenfor ↓ Vet ikke heelt hva jeg synes om det enda, men heter det ikke at øvelse gjør mester? Regner ikke med at dette er noe jeg kommer til å ha tid til hver dag, men til festligheter er vel kanskje dette en mulighet. HA HA nå tuller jeg faktisk fælt, for etter jeg flyttet til Lillehammer har jeg fått ekstremt god tid. Jeg står opp iallefall 2 timer før jeg må gå til bussen, og det har ikke skjedd èn gang at jeg har måttet løpe noe sted.
Hvor a-m-a-z-i-n-g er ikke det. Anyway, du kan få kjøpt sminkesettet ved å trykke her

Ser forresten at noen av dere kommenterer at det ikke går an å skrive bloggadressen deres i kommentarfeltet.. Jeg skal snart bytte design, så jeg håper at det kommer til å ordne seg! Beklager veldig for det, men setter stor pris på at dere fremdeles gidder å kommentere! Det gjør meg såå glad. Ellers vil jeg bare ønske dere en god kveld, og håper at dere gjør noe annet enn meg akkurat nå. Jeg skal nemlig skrive en oppgave på 2000 ord, for denne treigingen er altfor opptatt med andre ting (ebay<33) til å bruke skrivedag slik den skal, så vi snakkes senere! Men først vil jeg vite, hvordan har dagen deres vært?

 

Love, Emsi

  • 06.09.2015 kl. 10:00

LATELY

Good morning, beauties ♥ Nå har jeg akkurat stått opp, spist frokost og gjort meg klar til en kondisjonsøkt. Jeg tror nesten ikke på meg selv når jeg skriver det, men hei, jeg har faktisk blitt utrolig flink til å trene! For 2 uker siden startet et treningsopplegg i samarbeid med treningsforum.no. Da jeg bestemte meg for å bestille programmet var det en av de typiske kveldene hvor jeg tenker "okei, i morgen skal jeg bli sunn". Slike kvelder har jeg nok hatt et titalls ganger bare det siste året. Men denne jenta er litt for glad i bakt potet, gulrotkake og kinder maxi. MEN - nå er jeg altså i den 2.uka av dette programmet. Litt smålei av å spise laks til middag hver dag, men noen unntak blir det når jeg er hjemme på besøk eller lørdager. Hvis ikke tror jeg nok ikke at jeg holder ut de 6 ukene dette opplegget varer.

Har meldt meg inn i Elixia her i Lillehammer, og trener 5 ganger i uken. Merker på kroppen at dette var riktig valg fra min side, for allerede har jeg sluttet å føle meg oppblåst og ekkel. Riktig kosthold og mosjon gjør susen! Som noen vet har jeg hatt et usunt forhold til dette tidligere, hvor jeg heller gråt meg selv i søvn enn å føle glede over det. Derfor er det veldig viktig for meg å poengtere at jeg har det bra og trives med det jeg holder på med nå.I det siste har jeg også vært en del sammen med vennene mine her i Lillehammer. Kan vel trygt si at jeg trives veldig godt her. I går kom to av jentene fra klassen min, Helene og Merete, til meg og vi hadde en skikkelig koselig jentekveld i koseklær. Jørgen dro hjem-hjem på torsdag (haha er det rart å si det sånn?), så jeg har vært alene denne helgen. Savner å sove med han, og komme hjem til hans åpne armer. Heldigvis ikke så lenge til jeg får se han igjen! Jaja, får ta en dag av gangen. I dag skal jeg bowle med noen fra klassen, så det gleder jeg meg skikkelig masse til. Forbereder meg på å vinne tape.

Den siste tiden kort oppsummert med ord: 
trening. kosekveld. power naps. givende forelesninger. saft med isbiter. savne mamma. glede. sorg.

 

Love, Emsi

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits