• 29.09.2013 kl. 17:53

new iphone, I'm in love

Tirsdag på skolen, skjedde det noe jeg aldri har opplevd før. Vi hadde gym, og da vi var ferdige med løpeturen gikk jeg inn i garderoben. Ante fred og ingen fare som alltid selvfølgelig. Gikk mot der jeg hadde tingene mine, men så stusset jeg over posen som lå på benken. Og hvor var sekken min? Vel jo, den var stjålet. Heldigvis lot de favorittbh-en min ligge igjen. Drittsekkene hadde rett og slett bare tatt ut det som var lett å ta kjapt ut av sekken, og i tillegg fylt opp sekken min med 4 andres skolepc-er. Malin sin lommebok var også stjålet. Samme dagen tipset jeg media, som den medieeleven jeg er, hehe. Les saken her.

iPhonen min i seg selv var det ikke noe fare med. Jeg hadde en 2 år gammel iPhone 4 som i tillegg var knust foran og bak. Det jeg bekymret meg mest over var alle bildene og meldingene jeg aldri ville få se igjen. Ettersom jeg ikke gidder å ta meg tid til og finne ut av hvordan teknologiske ting fungerer, har jeg aldri sikkerhetskopiert. Derfor var absolutt alt borte. Heldigvis har my bff Sofie tatt en del bilder av meg og Jørgen som jeg heldigvis har fått tilsendt. Samtidig er det så trist at alle bilder fra sommerferien og flere måneder før der er borte. 

Mens de stakkarslige nolifer-tyvene koser seg med min knuste iPhone de aldri i verden kommer til å få tjene penger på, har jeg fått en ny iPhone med rosa tilbehør. 

Nå håper jeg bare på at noen finner ut av hvem som står bak det her, slik at det får konsekvenser. Jeg skjønner ikke hvordan noen i det hele tatt klarer å utføre noe slikt. I mens skal jeg slappe av i høstferien, og for øyeblikket sitter jeg og resten av familyen og venter på pappas eplekake. Den er verdens beste, og spesielt varm med is til. Senere i kveld skal jeg på sykebesøk til kjæresten min, som jeg dessverre har klart å smitte. Hehe, huff.. 

Har noe liknende skjedd deg?

  • 22.09.2013 kl. 22:19

Denne helgen

Dette har vært en fiin helg. Startet på fredag med en superkoselig bursdagsfeiring av Silje. Ettersom smartingen ikke hadde reservert et bord for åtte personer en fredag kveld, ble vi sendt ut igjen. Vi gikk bort til Pizzanini isteden, og der hadde de heldigvis et perfekt bord til oss! Silje er søt selvom da. Vi spiste pizza og hadde det utrolig koselig med masse småprating og latter. Helt klart en perfekt start på helgen! 

Det er så koselig når venninnene til kjæresten tar meg i mot med åpne armer. Når man virkelig føler at man hører til et sted og blir inkludert hele tiden. Jeg har blitt så utrolig glad i dem, og det føles ut som om jeg har kjent dem mye lenger ♥ ♥

Julie ba om å få lys på kaka til bursdagsbarnet. Da hun kom med kaka, begynte vi å synge og de andre i resturanten sang med. Skikkelig gøy!! Håper dere har hatt en like fin helg som meg, og at dere har brukt hvert eneste sekund på å nyte litt fri. Det har iallefall jeg gjort. Har kun tilbrakt helgen med venner og familie, og faktisk null tid for meg selv. Har dessverre blitt såå dårlig til å ta meg tid til bloggen. Skal prøve å bli flinkere (hehe wish me luck)

Good night beauties ♥

  • 14.09.2013 kl. 10:45

Working girlGod morgen, søte ♥ Håper søvnen har vært fantastisk. Jeg derimot, våknet av panikk klokka syv og tenkte at jeg burde vært på vei til jobb. Hadde helt glemt at senteret åpner 9 og ikke 8, og ettersom jeg måtte tatt buss ti over 7 hadde det vært ganske så krise. Heldigvis slapp jeg det stresset, og kom meg tidsnok til åpning! Det er ikke så mye å gjøre på jobb i dag, så jeg går vel egentlig for det meste rundt her og drømmer om hvordan leiligheten min skal se ut om noen år og får inspirasjon til interiør. Har også plukket ut et par nye ting til rommet mitt. Kan vise dere når jeg kommer hjem. Jeg jobber forresten på Feel i Sarpsborg, som er en av de fineste butikkene på hele senteret. Iallefall i mine øyne, hihi.

Senere i dag skal jeg i bursdag til søskenbarnet mitt som jeg ikke har sett på en evighet, og så skal jeg nok se på a walk to remember med mamma. Skulle egentlig se den i går, men ettersom hun sovnet rett etter middag lot jeg henne sove. Dette blir en deilig og avslappende dag, og for engangsskyld er ikke denne helgen proppfull av planer! 

Ha en fin dag videre, beauties ♥

  • 10.09.2013 kl. 16:51

Tips: Hvordan komme seg videre etter et brudd

Kjærlighet kan gjøre vondt, og det vondeste av alt er dagen det blir slutt. Et knust hjerte trenger tid. Tro meg, jeg har vært gjennom det selv. Jeg vet hvordan det føles. Derfor vil jeg dele noen enkle tips til hvordan man kommer seg gjennom kjærlighetssorgen med så få "jeg savner deg"-meldinger som overhode mulig. Sekunder, minutter, timer, dager, uker, måneder og år går uansett, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av situasjonen? Hvis du leser dette med et knust hjerte, anbefaler jeg deg å lese videre.


_weheartit, inspirasjon fra LC

#1 Du må la deg selv få lov til å være lei deg
Det er 100% naturlig å være lei seg etter det har blitt slutt med kjæresten. Dette må du også la deg selv få lov til å være. Det er mye bedre å få ut alle tårer og spise 10 bokser med is enn å la bruddet henge på skuldrene. Det blir kun tyngre av å holde det inne. Gråt det helt ut, tenk over de minste lille tingene. Gråt deg i søvn, og dagen etterpå vil til og med også føles lettere. Det viktigste er å ikke la dette bli til en vane. Ikke gråt hver dag. Det holder med et par dager med å være trist før det er på tide å bestemme seg for og komme videre. Bli glad igjen.

#2 På tide å bli glad igjen
De triste sangene du har satt på repeat er det nå på tide å skru av. Få det bort. Unfollow alt som er av triste tumblr-sider og spillelister. Skru på noen sanger som virkelig får deg i godt humør. Se en film som får deg til å le (ikke gråte, så a walk to remember er faktisk ikke et godt alternativ). Hvis du trenger litt tid til å tenke over hva som har skjedd, si til deg selv at du kun får 5 minutter til å tenke gjennom det. Det vil føre til at du klarer å takle situasjonen bedre og at du ikke lar deg selv være lei deg over det lenger. Samtidig som du kutter ut all gråting, triste sanger og tilbakeblikk på meldinger og bilder, bør du kutte ut eksen din samtidig. Prøv og ikke send meldinger. Han kommer til å bli dritt lei, og det vet du. La han heller kjenne på savnet, og angre hvert sekund på at han lot deg gå. Det er bedre at han kontakter deg, enn at du kontakter han.

#På tide å få tilbake døgnrytmen
Når man går gjennom kjærlighetssorg, er det ikke til å legge skjul på at søvn blir et problem. Man blir automatisk liggende lenge for å analysere alt som har skjedd (noe som ikke er lov lenger). Det blir vanskelig å få i seg den søvnen man trenger, og poser under øynene og konsentrasjonsvansker på skolen kan fort komme. Hvis du og eksen din pleide å snakke til langt på natt eller sende meldinger til dere sovnet automatisk, kan det være deilig å nyte den friheten til å få i seg litt ekstra søvn. Stå heller  tidlig opp om morgenen, lag en ordentlig god frokost og smink deg til du kunne blitt forelsket i ditt eget speilbilde. En sang jeg hørte mye på da jeg var lei meg etter det ble slutt med en jeg var sammen med på ungdomsskolen (et veldig useriøst forhold når sant skal sies) er denne her.

#Finn på noe å gjøre så ofte som mulig
For å få tankene over på noe annet kan det være lurt å holde seg selv opptatt så mye som mulig. Bruk litt ekstra tid på skolearbeid, shopping (som også funker veldig godt som terapi) og vær med venner. Dersom du gir oppmerksomheten din til noe annet, vil du automatisk ikke tenke så mye på bruddet og du vil heller prøve å gi alt du har av energi til noe annet. Å være med  venner og familie er en veeeldig viktig ting, for det er de som elsker deg til syvende og sist.

#Bli den beste versjonen av deg selv
Nå som du har ekstra tid til deg selv, kan det også være lurt å bruke denne tiden til å bli den beste versjonen av deg selv som du klarer å være. Noe som har hjulpet meg masse er trening. Følelsen man sitter igjen med etter en treningsøkt er helt fantastisk, og jeg unner deg den virkelig. Få ut all frustrasjon, og føl deg fantastisk! Bruk ekstra tid om morgenen til å sminke deg og bry deg om de små tingene du ikke brydde deg så mye om før. Jeg har hørt noen si "jeg trenger ikke sminke meg når jeg har kjæreste", og vel, om du er en av de som tenkte slik så kan du bruke litt ekstra tid på å sminke deg slik at du føler deg ekstra fin. Ikke for noen andre, men for deg selv. Jeg personlig føler meg iallefall helt fryktelig dersom jeg ikke er fornøyd med mitt eget speilbilde før jeg går ut døren.

#Positive tanker
Det er ikke bare negative ting som kommer med kjærlighetssorg. Verden har ikke gått under. Tenk på det som en erfaring. Ettersom det ikke varte, var det heller ikke meningen at det skulle vare. Dere har opplevd mye fint sammen, og hvis det er meningen at dere skal være sammen så blir dere sammen igjen. Tenk så mange erfaringer du kan ta med deg inn i neste forhold. For meg var det å være i et langvarig forhold veldig lærerikt, og de erfaringene hjelper deg til å bli en enda bedre kjæreste i det neste forholdet! Dessuten, finn en gutt som ikke forårsaker tårene dine - men heller er der og tar de vekk. Og sist men ikke minst, ikke la tiaraen falle.

Har du et tips du vil dele? 

  • 02.09.2013 kl. 12:48

Winter wonderland


//weheartit.com

Er det noe jeg gleder meg til hele tiden, er det vinteren. De fleste venninnene mine hater alt som ikke innebærer sommer og brunfarge, men der er jeg helt motsatt! Jeg sier ikke at jeg liker å fryse, men jeg liker å pakke meg inn i store skjerf og strikkegensere. Jeg liker å komme frysende hjem og legge meg under et varmt pledd med tente stearinslys. Når kakao blir et dagsbehov på skolen, og snøen daler ned fra himmelen og dekker alt så fint. Det er ikke lenge igjen, og det skal bli så fint.

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits