• 29.09.2012 kl. 19:54

Ro i sjela

What a week! Den har gått så utrolig fort og brått er det... HØSTFERIE? Kan ikke si at jeg ikke er klar for det, for det er jeg så absolutt. Blir deilig å slappe av litt, men har dessverre lagt altfor mange planer denne høstferien. Skjønner ikke hvordan jeg får det til. Heldigvis har mamma kjøpt en liten kalenderbok til meg i dag slik at jeg ikke dobbeltbooker hele tiden slik jeg pleier. Lettere å ha oversikt over planene mine, i og med at jeg lager de i hytt og gevær.

For å være ærlig så husker jeg ikke hva jeg har gjort denne uka, men èn ting er sikkert: uka har IKKE innebært trening. Skjønner ikke hvorfor latskapen plutselig har gitt meg et slag i trynet den uka her. Og forrige. Jeg har for det meste vært på skolen, kommet hjem og sovet og deretter spist middag  for så å legge meg i senga. Vet ikke helt hvor tiden blir av jeg. Føler jeg roter den bort. Og vent, har gjort noe mer! Har fortsatt mitt hverdagsbehov for å ta bilder av Anna og Tobias (Anna på bildet over). De er jo kjærester, og jeg vil jo også være kjæreste med dem. Må bare få lov til å legge ut bildene av dem, så skal jeg vise dere hva jeg mener! 


Min favorittMalin ♥ Endelig kommer hun på bloggen også!! 

I dag har jeg vært på en messe sammen med mammaen og søsteren til Sindre, Tonje, og det var utrolig koselig! Jeg og Tonje kjøpte inn noen blomster som vi skal lage vårt etterlengtede hårband av. Gleder meg til å få det ferdig! For øyeblikket venter jeg på verdens treigeste bestevenninne som sender meg bilder av at hun spiser livretten min. Fuck det da. Så skal vi ta oss en tur bort til noen gode kompiser av oss og slappe av resten av kvelden.

God høstferie, søte dere! 

  • 26.09.2012 kl. 09:53

I'm gonna say it like it's never been spoken

  • 20.09.2012 kl. 20:49

Looking forward to winter wonderland

Nå sitter jeg og hører på gode gamle julesanger. Har fått skikkelig julefølelse allerede! Sitter pakket inn i pledd og dempet belysning nede i kjelleren. Dessverre er det ikke snø utenfor vinduet. Skulle så ønske at det var det. At tiden kunne gått enda fortere slik at vi kan begynne å fryse litt. Og ikke minst gjøre alle de koselige tingene. Her er hva jeg forbinder med en skikkelig god jul:

 Varme klær. Er det noe jeg virkelig elsker, er det å kjøpe inn deilige strikkegensere. Hadde jeg hatt et pengetre, hadde jeg nok plukket ned hundrelapper hver eneste dag og kjøpt meg gensere i alle forskjellige farger og fasonger. Varme gode sokker, skjerf, votter og luer er også noe jeg elsker.

 Godsaker. Pepperkaker, kakemenn, julebrus og marsipan er noe som gir meg vann i munn bare av å tenke på det. Gleden jeg føler når jeg hører at de har begynt å selge julebrus igjen er enorm. Det er alltid en stor glede. Pynte pepperkaker, kakemenn og rulle marsipan er utrolig koselig. Ah, kjenner jeg får skikkelig lyst på noe slikt nå!

 Kroppsvarme. Jeg er jo absolutt skikkelig kosejente og legger aldri skjul på når jeg trenger en klem. Nå som vinteren nærmer seg gleder jeg meg skikkelig til å kunne holde rundt en venn og varme meg. Julen er jo også en perfekt kjæreste-tid, så hvis du har kjæreste så anbefaler jeg sene turer gatelangs mens snøen daler sakte ned fra himmelen. Så romantisk!

 Filmkos. På julaften står vi alltid opp tidlig og ser på julefilmer. Da ser vi på tre nøtter til Askepott, reisen til julestjernen, alene hjemme og annet julerelatert som vises. Det finnes virkelig ikke noe mer koselig enn julefilmer tidlig om morgenen. Pakke seg inn med ullpledd ikledd varme sokker og en deilig pysjamas. Høre bjelleklang og julemelodi i filmene. Gleder meg skikkelig allerede! Nesten så jeg vil begynne litt ekstra tidlig med julefilmer i år.

 Kjærlighet. Julen er absolutt en perfekt anledning til å vise de rundt deg at du er glad i dem og at de blir satt pris på! Å kjøpe julegaver er selvfølgelig et av mange alternativ til nettopp dette. Jeg elsker å kjøpe julegaver, og det er faktisk en god følelse å bruke penger på noen andre enn seg selv. Er du forelska i en gutt, har du jo også en god mulighet til å ha en unnskyldning for å klamre deg fast i han! Kan jo bare si "ah sorry, men jeg fryser". Dagens tips! Hehe, neida. Viktig å vise alle rundt seg at man er glad i dem. Hvis du ikke har en kjæreste å tilbringe julen med, er det viktig å være sammen med vennene sine. Hva er vel bedre enn sene kvelder med stearinslys sammen med en god venninne? Snakke om året som har gått og andre koselige ting. Det skal iallefall jeg prøve på! 

 Snøen som legger seg over bakker og trær. Den gjør alt så vakkert. Alt er så lyst og fint, og samtidig veldig kaldt. Jeg gleder meg til å dra på meg votter, surre et skjerf rundt halsen og kjenne kulda slå mot ansiktet mitt i det jeg åpner døra for å gå ut. Se på alle detaljene i et snøflak og rett og slett nyte hvor vakker verden kan være.

Hva liker du aller best med julen?

  • 19.09.2012 kl. 22:06

The seasons have changed and so have we

Okei, først av alt vil jeg svare på et spørsmål jeg ikke gidder å få flere ganger på denne bloggen. "Er det slutt mellom deg og kjæresten?" - JA, det er det. Om det går bra? Ja, selvfølgelig går det dritbra. Lever på rosa skyer jeg nå altså. Eller ikke. Men så lenge jeg vet at alt ordner seg til slutt uansett på en eller en annen måte, så hjelper det litt ♥ Men takk for at dere bryr dere altså, det er koselig.

Det er helt utrolig hvor fort tiden går for øyeblikket. Skjønner virkelig ikke hvor den blir av. For under en måned siden var jeg verdens lykkeligste jente. Jeg godtar utfordringer, sorg og smerte. Til en viss grad. Jeg synes det er viktig å tenke på at uansett hva som skjer, så må man klare å reise seg opp når man faller. Det finnes alltid lys i enden av tunnellen, og mulighetene for å lykkes i noe er tilstede hos oss alle. Har lovt meg selv å ikke sutre på denne bloggen, men jeg vil heller sutre litt enn å la være og blogge slik jeg har gjort mesteparten av denne uka.

Har det veldig bra på skolen. Har fått såå gode venner i klassen, og jeg ser så fram til å tilbringe masse tid sammen med jentene. I går var vi på cafè og drakk milkshake. Det var utrolig koselig! Mye babling og latter, som det som regel går i. Har også hatt en designoppgave jeg leverte istad, og må ærlig innrømme at jeg gruer meg litt til å få karakteren. Min første karakter på noe slikt!

 

 Håper du som leser dette her akkurat nå har det bra. Hvis ikke: alt kommer til å bli bra ♥

  • 14.09.2012 kl. 18:17

Blair Waldorf

Blair Waldorf er den jenta som inspirerer meg mest av alt for øyeblikket. Måten jenta ordner opp i problemer på er syk, men også så utrolig inspirerende på en merkelig måte. Kanskje litt vanskelig å forstå dersom du ikke følger med på Gossip Girl, men anbefaler alle skikkelige jente-jenter å se på den serien! Vel, meningen med bildet er vel i bunn og grunn og bare være som Blair Waldorf dersom noe går i mot deg. Oppfordrer ikke til å være slem her nå. Eller, kanskje? Neida, men ingen kan si noe i mot at den jenta er rå! Ser du på det?

  • 12.09.2012 kl. 23:48

I love school

Jeg klarer ikke å beskrive med ord hvor fint jeg har det på skolen! Miljøet er fantastisk, og jeg har fått mange gode venner allerede. Anna, i klassen min, fikk seg kjæreste allerede etter to uker og de er supersøte sammen. Var faktsik på date med dem i dag. Jeg og Sofie tar bilder av dem så fort vi får sjansen, så albumet mitt på iPhonen har en del interessante bilder! Jeg går som sagt på medier og kommunikasjon, og anbefaler alle å søke dit til neste år. Spesielt hvis de interesserer seg for lyd, video, foto og skrift da! Elsker skolen ♥♥♥

  • 11.09.2012 kl. 19:29

Antrekk 11.09


//Kjole fra Gina Tricot. Love it! 

Vel, i dag har det både blåst masse og regnet noen dråper. Jeg har alltid uflaks når det gjelder vær og klær! Men men, det gikk fint. Nå burde jeg vel egentlig ikke nerdet på dataen, for i morgen har jeg prøve om skrift. Den første prøven dette semesteret, og jeg gruer meg ganske mye. Alltid nervøs før prøver, men fremdeles klarer jeg ikke å sette meg ned og konsentrere meg om det jeg skal gjøre. Jeg har det forresten utrolig bra på videregående! Når jeg ser tilbake på us, skjønner jeg ikke hvorfor jeg gruet meg sånn.

Hva synes du?

  • 10.09.2012 kl. 22:45

Kontakt  • 05.09.2012 kl. 14:55

hello, new blog

Første innlegg. Mine første ord på ny blogg. Hva er bra å skrive, og hva er ikke bra? Jeg kan begynne med å si at det er denne bloggen jeg kommer til å bruke fremover. Nå har jeg begynt på ny skole, fått nye venner, ting har endret seg med både med det ene og det andre og jeg føler at det er på tide med en ny start. Jeg har alltid elsket å skrive, så å slutte helt med blogging har ikke vært et alternativ. 

Del to av dette innlegget velger jeg at skal handle litt om meg selv slik at dere kan få et lite innblikk i hva som kommer til å bli lagt ut her på bloggen. Jeg er en seksten år gammel jente som bruker mesteparten av tiden på weheartit. Jeg lever meg helt inn i en annen verden når jeg ser på søte kjærlighetsfilmer eller Gossip Girl, og trives godt i mitt eget selskap. Jentekvelder og venninnekos er noe jeg nyter enda mer enn å være alene, og dessuten har jeg lært masse opp gjennom tiden som jeg har lyst til å dele videre på ny blogg. Jeg tilbringer over halvparten av tiden på ny skole i Fredrikstad. Medier og kommunikasjon. Jeg er en person som er opptatt av følelser og har høye meninger om hva man fortjener og ikke når det kommer til vennskap og kjærlighet. Muligens skikkelig klisè, men jeg kommer aldri til å legge det fra meg. Jeg er som regel ganske positiv og glad og prøver å se det beste i ting, men som alle andre har jeg mine negative sider også. 
Når jeg blir stor har jeg lyst til å bli journalist eller barnevernspedagog. To vidt forskjellige ting, men jeg håper at det finnes en mulig kombinasjon. Først og fremst skal jeg prøve å leve tenåringslivet, lære og feile og reise meg opp når jeg faller som en enda bedre person.Håper du har lyst til å følge meg på min nye blogg :-)

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits