• 27.08.2015 kl. 16:21

Bli kjent - seminar

I går dro hele vernepleien på et bli kjent - seminar på Hornsjø høyfjellshotell. Hotellet ga meg en følelse av Fritt Vilt, og det var egentlig ganske skummelt der. Men til tross for det har det vært utrolig morsomt å bli kjent med flere fra vernepleien. Vi startet turen med å gå en orienteringstur på 4km før vi hadde ulike oppgaver på hotellet for å bli bedre kjent med hverandre. Vi måtte for eksempel gå rundt i et rom og danse til musikk og hilse på hverandre. Utrolig pinlig, men det er det som funker. 


Nusselige Vilde fra Namsos som alltid lager god stemning!


Ellen og Karoline som skriver historie til underholdningen vår


Meg, Kenneth (Bassen) og Merete. Bassen er vel egentlig hele vernepleiens kosebamse, og er verdens snilleste menneske. Merete er trønder, og med det følger det med en haug av festligheter! Godjente.


Planlegging av underholdning. Hele basisgruppen samlet, just the way we like it.

Må forresten bare fortelle det at jeg er så fornøyd med studiet jeg har valgt, og at jeg valgte å flytte til Lillehammer. Jeg merker veldig godt at jeg omgås med mine type mennesker fordi vi er like på så utrolig mange måter. Vi snakker seriøst sammen, diskuterer og ler sammen. Vi viser omsorg og bryr oss om hverandre. Bedre blir det ikke!


Petter og Ingrid ♥ Suuperherlige personer!!


Vi laget en historie om en jente som var gravid hvor lærerne måtte spille ulike roller og vi i basisgruppen spilte f.eks bord, teppe, støvsuger og ja - til og med en lampe. Petter leste historien og lærerne måtte gjøre det han leste opp. Det var hysterisk morsomt! 

Nå er jeg hjemme igjen, og det er selvsagt veldig herlig det også. Senere i kveld drar jeg og Jørgen hjem-hjem, altså til Hvaler først og fremst, så dette blir en fin langhelg. Håper dere likte bildene, for det er dessverre ikke hver gang det skjer noe jeg har orket å ta med meg speilrefleksen. Denne turen var et unntak, heldigvis! Morsomt å ha noe og se tilbake på også. 

Love, Emsi

 • 21.08.2015 kl. 13:41

Fadderuke på HiL

Det har vært noen hektiske dager hvor jeg ikke har fått vært i ro med mindre jeg har kommet hjem for å legge meg om natten. Fadderuken er godt i gang, vi er over halvveis og herregud for et opplegg! Jeg er helt i ekstase og gleder meg til hver eneste dag. Når man får høre at fadderuka er bedre enn russetiden og typiske påstander som "fadderuka er som russetiden om igjen" tenker du kanskje yeah right, men det er uten tvil slik de sier! Synes faktisk fadderuka er 10x bedre enn det russetiden var. 

Fadderuka er et opplegg som høgskolen har satt i gang slik at de nye studentene skal bli kjent på skolen og med hverandre. Hver dag er det ulike arrangementer som man kan være med på sammen med faddergruppen sin. I min basisgruppe er vi ca 25stk og vi har fått tildelt 6 faddere. Fadderne er andre studenter på skolen som enten går 2.året eller 3.året. Vi har vært UTROLIG heldige med våre faddere, og jeg kunne ikke fått en bedre start på studenttiden min. Alle har nok ulike oppfatninger av fadderuka eller faddergruppen de har kommet i, men jeg er strålende fornøyd! 

Så langt denne uken har vi spist på Peppes 2 dager, deltatt på 3 vors, 2 konserter (Jaa9&OnklP og Madcon), NEONparty i byen og OL-quiz på skolens bar. I går klarte jeg å sovne på sofaen slik at jeg gikk glipp av vors og Madcon, men selv om jeg gjerne skulle fått det med meg var det utrolig deilig å hvile ut og lade opp til en ny dag. I kveld er det nemlig tid for Peppes nok en gang etterfulgt av et arrangement som heter Bar til Bar. Da skal vi innom alle utestedene i byen. Har en følelse på at dette kan bli en spennende kveld!

I dag har jeg fri fra skolen, og for øyeblikket slapper jeg av i sofaen med Orange is the new black. Må snart begynne å ordne meg, for etter klokka 15 går alt i ett fram til det er tid for senga igjen. Skal kjøpe en brukt bok av en jente i byen, på Elkjøp med Jørgen og så er det rett på Peppes kl 16 med den herlige gjengen på bildene over etterfulgt av Bar til Bar. Dette er så gøøøy!!! Håper dere får en superfin kveld også ♥ Har du noen erfaringer fra fadderuka?

Love, Emsi

 • 17.08.2015 kl. 23:19

Hudpleie av Emma S.

Hey beauties ♥ Her om dagen var jeg og mamma innom KICKS fordi jeg trengte sminkefjerner. Har aldri vært en stor fan av de tørre pakkene med sminkeservietter fra H&M eller å fjerne sminken med håndsåpe og vann (selvom det er disse to alternativene jeg har benyttet i altfor lang tid) - derfor gikk jeg til innkjøp av ordentlige hudprodukter! Det er jo faktisk utrolig viktig å ta vare på huden sin. Mamma kalte meg for "verdens beste kunde" fordi jeg faktisk kjøper alt en selger tilbyr og snakker varmt om, dette gjaldt også disse produktene. MEN, jeg er veldig fornøyd så det var ikke et bomkjøp uansett! Hurra 

Emma S. er et svensk hudpleiemerke med høy kvalitet. Derfor er disse produktene også litt dyrere enn andre hudpleieprodukter, men ikke så dyre at en ikke kan unne seg det dersom en vil gi huden sin det den fortjener. Disse produktene inneholder ikke parabener og mineraloljer, og virker skånsomt mot huden og etterlater den myk og fresh. 

Den hvite er en ansiktsrens som kan brukes både morgen og kveld. Den gjennomsiktige (blå) er en 2 i 1 sminkefjerner som fjerner sminken, eller eventuelt sminkerester. Er suuperfornøyd med begge to, og er 100% sikker på at disse produktene blir fast brukt i lang tid.

Når du skal fjerne sminken med sminkefjerneren heller du litt av produktet på en bomullspad. Deretter bruker du den våte paden til å fjerne sminken. Superenkelt! Selvom det ikke er mye av sminkefjerneren som trenger og brukes, fjerner det lille du tar på all sminken og etterlater huden din silkemyk. Bedre enn det kan det vel ikke bli? 

Når du skal bruke ansiktsrensen (den hvite flasken) tar du en liten klump i håndflaten som vist på bilde 1, og deretter tar du litt vann og blander det sammen med fingeren din slik at det blir en konsistens som minner om en blanding av skum og såpe. Og så er det bare å smøre det inn i ansiktet og deretter fjerne det med lunket vann. 

Dette er da min nye hudrutine, og jeg håper at du som leser dette også kommer til å vurdere og kjøpe gode hudprodukter slik at du kan få den gode følelsen jeg sitter med etter å ha pleiet huden min morgen og kveld. Å ta vare på huden er utrolig viktig, og selvom det kan føles som et tiltak av og til så er det absolutt verdt det når man har gjort det. Dersom du allerede har gode hudprodukter: very good very good, og hvis ikke: jeg anbefaler disse på det sterkeste! ♥ ♥

Love, Emsi

 

 • 17.08.2015 kl. 15:30

Home alone

Hei dere! Her i Lillehammer er det strålende vær, men for øyeblikket ligger jeg og slapper av i sofaen med netflix på TV'en. Makes sense, right? Jørgen har sin første skoledag i dag (jeg begynner i morgen), så nå har jeg leiligheten helt for meg selv og venter på madrass-leveranse fra Jysk. Etter de har vært her skal jeg gå en lang og god tur rundt omkring og se om jeg finner noen fine turterreng. Gleder meg allerede til å ta i bruk det nye treningstøyet mitt og gå rundt i denne fine byen. Har nemlig hørt at det er haugevis med muligheter her i Lillehammer. I kveld skal jeg forresten vise dere min nye hudrutine, så stay tuned! 

Love, Emsi

 • 16.08.2015 kl. 22:33

På plass i Lillehammer

I går var alt pakket og klart, og etter et koselig besøk hos mormor og morfar startet vi turen mot Lillehammer. Vårt nye hjem. Heldigvis tar det ikke mer enn 3,5t å kjøre så det gikk ganske raskt. Da vi var fremme i leiligheten og ferdig pakket ut av bilen, dro vi på Kiwi for å gjøre vår første storhandel. Jeg ble helt kvalm. Angrer på alle gangene jeg har spurt mamma "kan du kjøpe med epler og vaniljekesam?" eller "gidder du ta med en eplejuice?". Alt det "ekstra" blir til slutt veldig mye. Og det er utrolig hvor mye man trenger når man flytter, og ikke minst hvor dyrt den første handelen er. Når du bor hjemme, tenker du noen gang over hva foreldrene dine kjøper som du bare fritt kan hente deg? Ta plaster som et eksempel. Trenger du et plaster, kan du nesten banne på at du finner det i et skap eller en skuff. Det er slike ting foreldre bare sørger for at man har. 

Jeg visste at jeg kom til å begynne og gråte da mamma skulle dra, for vel, jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg ikke engang trenger å tvile på det. Da mamma skulle dra hjem igjen hadde ho mascara, snørr og tårer nedover hele genseren. En gave fra meg, liksom. De siste ukene har jeg ikke sagt ordentlig "hade" til vennene mine engang, for jeg liker ikke det ordet. Det er så mye bedre med vi sees snart. 

Jeg visste at det kom til å bli tungt å flytte i går, men til tross for det har jeg og Jørgen hatt en fantastisk fin dag i dag sammen! Vi har sovet lenge, slappet av og Jørgen har laget mat. 0 husmorspoeng til meg i dag, check √ Selvom det høres ut som om vi ikke har fått noe som helst ut av dagen annet enn avslapping og kos, har jeg faktisk møtt en superkoselig jente fra vernepleie som har solgt et par bøker til meg. Det som er uvandt med å begynne på høyskolen er at man faktisk må kjøpe alle bøkene man trenger selv utifra en pensumliste som ligger på hjemmesiden til skolen, og man bestemmer selv hvilke man velger å kjøpe ettersom hvor mye man skal bruke dem. Jeg går helt i surr!! 

Nå skal jeg og Jørgen slappe av resten av kvelden, for han begynner på skolen i morgen. Håper dere har hatt en super dag, og at kvelden blir minst like bra ♥


Love, Emsi

 • 14.08.2015 kl. 10:03

blanding av glede og frykt

God morgen, solstråler! Planen min i dag var egentlig å vise den nye leppestiften jeg kjøpte i går, men jeg er så tankefull for tiden at å kun vise den ikke lar seg gjøre akkurat nå. Om cirka et døgn er jeg og Jørgen på vei til Lillehammer hvor vi skal bo alene i 3 år. Om cirka et døgn står vi fremfor et stort skritt å ta her i livet, og ikke minst et stort skritt for forholdet vårt. Om cirka et døgn anses vi som voksne selvstendige mennesker som skal betale for husleie, mat og strøm - og vi skal begynne å studere slik at vi kan bli det vi har lyst til. Jeg vet ikke om jeg er klar for det riktig enda???

Klar eller ikke, here we go iallefall. Jeg gleder meg til å starte studiene og alt det spennende som skjer fremover, men jeg gruer meg til å ikke ha familien i nærheten. Selvom en kanskje ikke alltid er så flink til å ta de riktige prioriteringene når det gjelder å være sammen med familien, er det en trygghet å vite at de er i nærheten. Selvom det å gå ut med venner innimellom prioriteres foran TV-kveld med familien, er det fremdeles en trygghet å vite at en kommer til et trygt hjem på natten. Det er en trygghet å vite at noen er der hvis du vil komme på besøk, eller bare trenger å være sammen med noen litt. Selvom dine nærmeste kan irritere og være masete, er det jo en trygghet å vite at de vil deg det beste og ønsker at du skal ha det bra. Og ikke minst, at de alltid er der for deg hvis du skulle trenge det. Venner er uforutsigbart, men familien har man med seg så lenge man lever.

Det er flere ting familie har gjort for meg som jeg tenker på nå som jeg skal flytte. Mamma for eksempel. Når jeg har vært på byen med venner, har jeg fått beskjed om at jeg skal si ifra om jeg vil bli henta. Sier jeg at jeg vil bli henta kl 2, står mamma utenfor utestedet 10 på 2 og venter på meg slik at jeg skal komme meg trygt hjem. Det har betydd så utrolig mye for meg at mamma faktisk har giddet det, men jeg vet at det er fordi ho vil passe på meg. Hvem skal vente på meg nå?
Tusen takk, mamma ♥


Okei, dette blir ekstremt rotete men her er min nye leppestift fra KICKS sitt eget merke. Den er rød, gir godt med fuktighet og varer lenge! Fargen heter Berry bitten. Jeg har kun brukt den èn gang foreløpig, men er suuperfornøyd. 

Så, tilbake til alvoret her. Flytting. Herregud jeg har sommerfugler i magen akkurat nå! Jeg tror det er en blanding av glede og frykt. Dette er jo helt nytt. Jeg vet ikke om jeg overdramatiserer, men å studere har vært så fjernt og langt frem i tid. Det er for de voksne, liksom. Det er rart å tenke på at det nesten er 3 år siden jeg så Jørgen for første gang på skolen, og jeg ikke visste hvor jeg skulle se når han gikk forbi meg i kantina. Vi var så små, villt forelska og sendte 34533 meldinger om dagen. Nå blir vi samboere, kan se hverandre hver eneste dag og ikke minst sovne sammen i armene til hverandre. Det er jo faktisk det jeg har drømt om, og jeg vet at jeg har en fin tid i vente. Det er bare så skummelt at jeg ikke vet helt hva jeg går til. Jeg er veldig lite fan av forandringer, og skulle gjerne hatt det slik som nå for resten av livet. Men man blir som regel positivt overrasket av forandringer også, så jeg gleder meg til å se hva som venter meg der ute. 

Dagen i dag skal jeg bruke til å handle inn det siste jeg trenger før jeg flytter, pakke klærne mine og spise vafler hos venninna til mamma. I tillegg har mamma foreslått at vi kan spise bakt potet i kveld ettersom det er siste dagen min hjemme, og HALLO - dèt er faktisk så sykt innafor. Har du noen tanker om flytting?

 

Love, Emsi

 • 11.08.2015 kl. 00:16

Jentetur til Lillehammer

God kveld! I dag tok jeg og Marthe turen til Lillehammer på jentetur med senga på taket, og bagasjen fullstappet. For øyeblikket ligger begge rett ut på sofaen etter middagen, fruktsalat og en lang powernap. Det tar på å være på tur! 

Nå synes jeg at det begynner å se skikkelig koselig ut i kjellerleiligheten til meg og Jørgen  Utrolig å tenke på at vi flytter for oss selv om under en uke allerede. Hvor ble tiden av? Nå er vi plutselig voksne og ansvarlige for egne regninger, mat og studier. Gleder meg veldig til samboerlivet, og slippe å savne hverandre. Også blir det bra når venner og familie kommer på besøk. Dette kan ikke bli annet enn bra egentlig. 


(obligatorisk bilde)

Jeg er så heldig som har en venninne som Marthe som stiller opp med bil, god hjelp og godt selskap. I går kom ho til meg med bilen til pappaen sin som vi har fått låne, satt senga på taket og stablet møbler og ting inn i bilen. Verdens beste venninne - vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Nå håper jeg at dere har hatt en superfin dag, og at natten bringer søte drømmer. 

Love, Emsi

 • 08.08.2015 kl. 14:34

40 SPØRSMÅL OG SVAR

//bildene er fra wehartit

1. Tre ord om meg: omsorgsfull, snill også liker jeg å tro at jeg er morsom (synes iallefall selv at jeg kan være hysterisk morsom, kanskje det bare er meg)

2. Det første jeg gjør om morgenen: titter på klokka og vurderer om jeg kan sove litt til. Sover som regel litt til, det slår aldri feil.

3. Når jeg hører på radio blir jeg: irritert, for de spiller den samme sangen hvert 5. minutt. 

4. Jeg gleder meg til: å komme tilbake til en normal hverdag. Jeg blir veldig fort rastløs når det er ferie. 

5. Klesskapet mitt er fult av: klær jeg ikke aner at jeg faktisk har. 

6. Når jeg skal pynte meg: tenker jeg at "nå skal jeg sminke meg sånn skikkelig fint", men så ender det opp med den samme looken som alltid. 

7. Jeg brenner for: at andre skal ha det bra. Gleder meg til å begynne på vernepleie!

8. En liten hemmelighet om meg: Åh, skulle ønske jeg hadde noen spennende hemmeligheter men jeg snakker ut om alt jeg vil, når jeg vil.

9: Jeg føler meg mest bra: når jeg har vært sammen med besteforeldrene mine, de får meg alltid til å føle meg viktig og verdsatt. 

10. I kaffebaren bestiller jeg: (???) med karamell. Husker ikke hva det heter for øyeblikket, fullstendig hjernteppe. Isåfall kald kaffe med karamell og krem!

11. I baren bestiller jeg: som regel spør jeg etter et glass vann. 

12. I vennegjengen er jeg: den som liker å trøste/hjelpe hvis noe er galt. 

13. I familien er jeg: den takknemlige.

14. Jeg kan ikke leve uten: de som står meg nærmest slik som venner, kjæreste og familie. 

15. Barn er: noe jeg ser frem til å få, men som jeg vil vente med til jeg er ferdig med studiene.

16. Om natta: sover jeg på magen med det ene beinet liggende i 90 grader på siden. Jørgen påstår at jeg snorker, men det nekter jeg å være enig i;-)

17. I veska har jeg: lommebok, EOS, leppestift, mobil og noen ganger parfyme og hårbørste.

18. Trening er: noe jeg ønsker å bli flinkere til å prioritere, for det er utrolig viktig å holde seg i form og opprettholde en god helse.

19. Politikk er: ikke noe jeg interesserer meg noe for, men forstår at det er viktig. 

20. Kjærlighet er: sterkt, vakkert og det jeg verdsetter høyest.

21. I høst skal jeg unne meg: et par nye jeans i bedre kvalitet slik at jeg slipper å kjøpe en ny for hver måned.

22. Ved sengekanten har jeg: En flaske med vann og EOS.

23. På kjøkkenet er jeg: ubrukelig.

24. Jeg er dårligst til: å huske planene mine uten kalenderbok.

25. Jeg er flinkest til: å miste telefonen i do så jeg ikke har insta (innspill fra Marthe, takker for den)

26. Jeg elsker: å gjøre noe for en annen person som jeg vet at vedkommende setter stor pris på, slik at det vises tydelig.

27. Hva jeg vil med livet mitt: få en jobb jeg trives i som vernepleier, få mulighet til å reise hvor jeg vil og gjøre hva jeg vil. 

28. Jeg beundrer: bestemor og bestefar, for de er de snilleste jeg vet om. Når jeg ønsker å oppnå noe, har jeg alltid dem i tankene.

29. Det beste jeg vet: når Jørgen drar meg inntil seg midt på natten. 

30. Uvane eller ikke uvane: jeg vet ikke om det er en uvane, men jeg har ALLTID dårlig tid. Det spiller ingen rolle om jeg står opp kl 6 for å rekke en buss kl 8. Når tiden er inne for å gå til bussen, ender jeg alltid opp med å løpe uansett. 

31. Jeg er medlem i: IKEA Family, haha herlig!! Om du liker IKEA like mye som meg, eller er nødt til å handle der ved flytting anbefaler jeg deg å melde deg inn. Koster ingenting, og du får masse gode tilbud + et stylish oransj kort i posten. 

32. Jeg tror på: at man kan oppnå det man vil så lenge man vil det nok. 

33. Du visste kanskje ikke at jeg: er en av dem som IKKE er redd for edderkopper? Noen hopper og skriker når de ser en edderkopp på størrelse med et sandkorn, jeg derimot fanger dem og slipper de ut. 

34. På kvelden er jeg: ekstremt kosete, men også emosjonell.

35. Som venn er jeg: forhåpentligvis støttende, omsorgsfull og setter pris på de små tingene.

36. Når jeg har fri: tenker jeg "åh, jeg skal sove så syyykt lenge", men våkner som regel enda tidligere enn vanlig.

37. Når jeg jobber: er jeg engasjert og ønsker at kunder skal forlate butikken med en god følelse.

38. Det er lov å lyve hvis: det virkelig er nødvendig.

39. Om fem år er jeg: 24 år og forhåpentligvis en flink vernepleier som gjør hverdagen bedre for de med ekstra utfordringer.

40. Om ti år er jeg: 29 år, mer voksen og kanskje med et helt annet tankesett enn det jeg har nå. Herregud, kan ikke se for meg at jeg skal bli så gammel liksom!

Love, Emsi

 • 06.08.2015 kl. 11:38

Good morning dear

God morgen, solstråler  I dag vekket mamma meg da hun dro på jobb kl 7, men jeg var så trøtt at jeg sov videre. Ettersom jeg ikke har telefon, må jeg bruke vanlig vekkerklokke. Jeg har en nydelig rød old looking vekkerklokke som jeg fikk av Jørgen etter å ha ønsket meg den lenge. Men man skulle nesten tro den var produsert i helvete, for makan til lyd har jeg aldri vært borti før. Når denne klokken ringer, våkner jeg av sjokk og skvetter opp på 1 sekund. Jeg kjenner hjertet banke hardt og fort, og blir sittende et par sekunder stille i senga for å roe meg ned. Det er helt sykt! MEN: Den gjør meg våken, og det er vel egentlig det som er det viktigste. Lite er bedre enn å ha ordentlig god tid på morgenen, og spesielt for meg som alltid får dårlig tid uansett hva jeg skal. 

For øyeblikket sitter jeg i sofaen, spiser sjokolade og ser på Dr.Phil. Jepp, that's how I like it. Snart kommer bestevenninna mi Sara og henter meg, og så går turen til IKEA. Gud vet hvor lenge vi blir der, kjenner jeg oss rett blir det vel en stund. Deretter skal vi ta buss inn til Oslo sentrum, så får virkelig håpe været holder seg! Det blir utrolig deilig med litt jentetid, det tror jeg vi begge kan trenge. 


In my purse Mac leppestift, A73 Frost

Håper det har kommet fine høstnyheter i butikkene, det har jeg nemlig gledet meg til det hele sommeren. Jeg elsker når skjerf, langermede gensere i mørkere nyanser og boots tar over butikkene. Ah, så herlig!! Jeg er egentlig utrolig glad i lyse farger, og spesielt alle de lyse nyansene av rosa. Men det er noe med nyhetene om høsten som virkelig får meg til å ville bruke alle sparepengene på klær. Har aldri vært noe fan av sommeren, så litt varmere klær nå blir bra. Nei, nå får jeg nesten gjøre meg ferdig før Sara står utenfor! Hva er dine planer for dagen?

 

Love, Emsi

 • 05.08.2015 kl. 23:40

Dagens antrekk - ny jakke

Her om dagen var jeg og Jørgen på kjøpesenteret i Lillehammer, og på butikken Vila ble jeg helt forelsket i en jakke! Har vært på utkikk etter en slik jakke lenge nå, så jeg visste med meg selv at jeg ikke kom til å klare og forlate den i butikken. Den ble derfor med meg hjem, og godt er det, for denne jakken kommer til å bli mye brukt. Helt klart min nye favorittHva synes du? Har du også et favorittplagg?

 

Love, Emsi

 • 03.08.2015 kl. 22:37

Mandagsinspirasjon

Endelig kan jeg legge beina høyt og puste rolig inn og ut. Dette har vært litt av en dag! Jeg og Jørgen er i Lillehammer, og jeg ligger bare og venter på at noen skal banke på døren med en gullmedalje. Først tok vi turen til IKEA (nå har jeg ikke engang telling på hvor mange ganger jeg har vært der den siste tiden), hvor vi egentlig skulle kjøpe seng og få den levert hjem til leiligheten. Endte heller opp med at vi dro tilbake til Lillehammer og på JYSK og kjøpte en seng der isteden. Hjemlevering kostet 500kr, så da lånte vi heller en tralle og gikk hjem med den. Ikke kjente i Lillehammer, og det tok vel 45 minutter før vi hadde kommet oss inn i leiligheten med senga, og så var det tilbake med tralla igjen. Jaja nok om det, vi sparte iallefall 500kr og dro ut og spiste isteden. Hurra! 

Vi skal snart gjøre vårt 2. forsøk på å montere en TV-benk vi ikke skjønner hvordan er mulig å montere. Hvorfor sier alle at IKEA-møbler ikke er vanskelige å montere? Når vi er ferdig med helvetesbenken skal vi belønne oss selv med gulrotkake som den superkoselige utleieren kom på døra med istad. Herregud så snilt, ble så glad at jeg kasta meg over ho med en stoor klem. Får håpe jeg ikke skremte ho helt. 

Mens Jørgen har gitt meg 30 minutter ekstra til å slappe av, er det så deilig å scrolle gjennom sidene på weheartit. Ikke hver dag man får tid til det, men når man først har tid til det så nytes hvert minutt av min tid iallefall. Har funnet noen bilder som inspirerer meg, og noen som gir meg en god følelse

Falt noen av bildene i smak hos deg også?

Love, Emsi

 

 • 02.08.2015 kl. 13:15

Look who's back!

Heeei! Etter mye om og men har jeg bestemt meg for at jeg vil tilbake til bloggverdenen! Det er noe med det å dele tanker, bilder og hverdagslige ting jeg har savnet utrolig mye. Nå i August flytter jeg sammen med kjæresten min for å studere, og derfor vil jeg at familie og venner lettere kan kunne følge med på mitt liv som student når jeg er flere timer hjemmefra. Og selvsagt andre som ønsker å følge med på bloggen min da: feel welcome

Tja, da er det snart 1 år siden jeg postet et innlegg sist. Det er klart det er mye som har skjedd på den tiden. Russetiden topper vel skalaen på det som har holdt meg mest opptatt, nettopp fordi det å være på russebuss ikke nødvendigvis kun er en dans på roser eller en lett jobb/hobby (kall det hva du vil). Jeg har også tatt påbygg til generell studiekompetanse - et år som gikk utrolig fort, og nå er jeg brått.. STUDENT?!

For 2 uker siden mistet jeg forresten iPhonen min i do = den er nå ødelagt og jeg har mistet alle bildene mine fordi jeg er dum nok til å tenke "jaja jeg fører over bildene senere null stress" etter å ha tatt over 4000 bilder med den. Det er vel min egen karma som slikker meg i rumpa der. En ting er sikkert, når jeg får en ny telefon skal definitivt overføring av bilder bli prioritert (det sa jeg de to forrige gangene også). Alle gode ting er tre! 

Det kommer vel til å ta litt tid før jeg er inni det her igjen, og skal prøve å få skaffet en litt mer fancy header. Kommer til å blogge når jeg føler for det, men skal prøve å holde bloggen oppdatert så godt som det lar seg gjøre.

Nok småskravling, jeg håper du vil følge med på bloggen min fremover! Ha en fortsatt GOD SOMMER  

Love, Emsi

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits