• 29.07.2017 kl. 14:27

Når han blir hun

For noen år siden trente jeg på SATS, og der møtte jeg en person som gjorde treningen mye enklere for meg. Jeg tok en sjanse ved å bli med på en zumba-gruppetime, og instruktøren smilte fra øre til øre gjennom hele timen. Vi danset til sassy, kule sanger som tok rumpeshaking til et helt nytt nivå! Til tross for at jeg er helt elendig på rumpeshaking, prøvde jeg som aldri før, og jeg gransket metodene til instruktøren som virkelig hadde dreisen på dette. Jeg begynte å elske disse timene, og gledet meg alltid til neste gang. 

La oss komme til poenget ved dette innlegget: I går satt jeg med tårer i øynene og leste gjennom et langt innlegg skrevet av denne fantastiske instruktøren. Historien om at Adrian nå ønsker å gå gjennom en lang prosess for og endelig bli den personen han lenge har ønsket å være - er jeg sikker på vil hjelpe mange andre som befinner seg i den samme situasjonen som han selv har vært. 
Han blir nå hun 

 


 

SAY HELLO TO ALESSA

Jeg anbefaler alle å lese dette innlegget hvor hele historien står skrevet. Heldigvis har hun en familie som støtter henne, og som godtar henne for den hun er. Jeg er sikker på at det er en viktig faktor når en går gjennom noe som dette, eller egentlig uavhengig av hva man har på hjertet. Alt blir mye enklere dersom en har noen som støtter seg. Jeg er ordfattig, og synes rett og slett det er helt fantastisk av henne å komme til det punktet hvor hun står frem med sin historie til et så stort publikum. Jeg er sikker på at denne bloggen vil være til hjelp for mange - og da spesielt for henne selv. Følg med på bloggen hennes for å få et innblikk i hvordan denne prosessen foregår, og hvordan det står til med henne underveis! I sure will.

Det er viktig å huske på at alle mennesker er like mye verdt uavhengig av kjønn. Vær tro mot deg selv og den du er. Det er kun deg selv som lever i din kropp, og dine følelser er i bunn og grunn de viktigste i ditt liv. Lytt til dem, og gjør det som føles riktig for deg uansett hva andre måtte si og mene! 

 

Dette innlegget er forresten skrevet med samtykke fra Alessa, om noen skulle lure på det.

 

Love, Emsi

  • 27.07.2017 kl. 16:32

Seks små nøster

Processed with VSCO with a6 preset

Heeei! Dagene går så fort nå som jeg har sommerferie, og jeg finner på ting hver eneste dag omtrent. Nå har jeg nettopp hatt noen fine dager i Rakkestad med familien min der, og jeg har virkelig fått slappet av. Det er ekstra stas å være der nå som de har seks små kattunger som løper rundt! Vi har kjørt en tur i Ørje med båt, og det har vært fint å få se litt andre steder jeg ikke har sett før til tross for at det ikke er såå langt dit. På lørdag var jeg og Maren på Kurt Nilsen-konsert på Hvaler, noe som selvsagt også var veldig koselig. Nei guriland, nå har jeg absolutt ingenting jeg kan klage på. Nyter dagene til det fulle 

Som sagt, er det seks små nøster som løper rundt hos pappa og jeg eeelsker det. De er så søte når de klatrer på alt mulig en stund for så å krype tett inntil hverandre og sove. Jeg har fått en favoritt som vi kaller Elvis (men den er egentlig en jente, haha). Det ser iallefall ut som om den har en slags Elvis-sveis, så navnet ga seg selv. Det er katten på venstre bilde. En blir jo helt tullete når det er så små i hus, og alt de gjør blir så søtt og morsomt.

Nå skal jeg snart ut å treffe noen venninner, så vi snakkes senere. Håper du koser deg i sommer du også! 

 

Love, Emsi

  • 20.07.2017 kl. 21:47

Jørgen har hoppet tandem!!

 

SUMMERLOVIN'

Nå har jeg ikke gitt lyd fra meg på veeeldig lenge, og det må jeg bare beklage! Ser jo at det er noen som titter innom her. Jeg har nå offisielt sommerferie, og nyter den til det maksimale. Denne uken har vært fullstappet med planer. Jørgen har hoppet tandem, og det ga mersmak (jeg ble ikke overrasket over det akkurat, han er så eventyrlysten). Jeg var bare dritglad for at han kom seg trygt ned til meg som sto og ventet på bakken. Jeg hadde aldri turt å hoppe fra et fly. Vi dro til Østre Æra flyplass hvor Oslo fallskjermklubb holder til, og de tok oss godt i mot. Å hoppe har vært en drøm for Jørgen leeenge, så jeg er så utrolig glad for at han endelig fikk oppfylt drømmen sin. 

Ellers var vi en liten gjeng som dro på Tusenfryd. Jørgen og jeg pakket med oss en sekk med baguetter, kjeks og drikke. Skulle tro vi hadde dratt på slike turer i en årrekke, haha. Det var skikkelig koselig iallefall! Vi har besøkt mormor og morfar som begge har hatt bursdag, og vi har vært ute og spist på fineste Hvaler. Absolutt en fiiin start på sommerferien vår. 

 Love, Emsi
 

  • 02.07.2017 kl. 18:46

Dear diary,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skriver dagbok. Jeg elsker det, men skriver ikke hver eneste dag. Jeg skriver når det har skjedd noe spesielt, når jeg er lei meg, når jeg har mye på hjertet eller når jeg bobler over av lykke. Felles for disse situasjonene er at det må ned på papir. Jeg må få det ut. Jeg ser for meg at noen sitter og leser i denne dagboken om 100 år. Ingen skal få lese den så lenge jeg er på denne jord iallefall, det er sikkert og visst. Her er det mange hemmeligheter, tanker og følelser som kun er for mine øyne. Likevel hadde det vært litt spennende å dele noe med dere uansett, kanskje jeg vil gjøre det en dag?

Det var bestemor og bestefar som fikk meg til å starte med og skrive dagbok. Bestemor har gjort det i alle år, og bestefar skrev også litt i sin tid. Jeg har lest i deres dagbøker, og synes det var utrolig fint. Det er noe eget. 

 

· JUST WRITE IT DOWN ·

 

I dag er en sånn dag hvor jeg bare må få utløp for alle tanker og følelser ned i dagboken min. Derfor skal jeg bruke kvelden til dette, og det blir så godt. Det har ikke skjedd meg noe spesielt nå, og jeg er ikke lei meg. Jeg må bare få ned alt jeg tenker på, og alt jeg har gjort i det siste. Av en eller annen grunn gir det meg en avslappende følelse og jeg føler meg så mye lettere etterpå. Jeg vil anbefale å skrive dagbok dersom du er som meg og har mye på hjertet. Det er en smart måte å sortere tankene på - virkelig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

.. Og du da, skriver du dagbok?

 

Love, Emsi

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits