• 23.07.2014 kl. 10:24

GDANSK 2014

På mandag tok vi turen til vakre Gdansk i Polen, og herregud for en by! Vi har ikke vært overalt enda, men det vi har sett er jo utrolig. Kan vel bare si det sånn at jeg ikke hadde hatt noe i mot å bo i en rosa leilighet her! Vi bor i et leilighetskompleks som heter Waterlane, altså folk eier en leilighet hver som de leier ut. Det er helt nytt her, og badebassenget er bare helt perf. 

På mandag kom vi ganske sent, så den kvelden gikk for det meste til å slappe av. I går derimot dro vi til nabobyen Sopot for å bade på den fine stranden. Det var jo akkurat som syden! Etter det ruslet vi litt rundt i byen, spiste på utestedene og fikk brukt noen polske zloty. Vi fant en superfin butikk som heter Reserved, og det er et polskt merke. Henrik kjøpte 5 skjorter for det vi kunne betalt for 1 hjemme i Norge! Jeg fant en utrolig nydelig kjole, men da jeg skulle ut for å hente pengene mine rakk noen å ta min størrelse. Typisk! Heldigvis er det Reserved-butikker overalt i Polen, så jeg får bare krysse fingrene for at jeg finner den igjen. Love at first sight ♥


Fresht vann på stranda, passet bra i den varmen! 


Bassenget her vi bor. Det er åpent til kl 00:00, noe som er veldig deilig for da kan vi ha heele bassenget for oss selv så sent! 


Henrik og Herman bebbiser


En av de fine gatene i Gdansk 


På kvelden, til min store fornøyelse, gikk vi og spiste på Hard Rock Cafè! Jeg bestilte min all time favorite, Mac&Cheese. NAM!!! Dette bestiller jeg så og si hver gang jeg spiser på Hard Rock Cafè (dessverre ikke så ofte som jeg fikk det til og høres ut). Om du skal spise der en gang, anbefaler jeg den retten! 

For øyeblikket venter vi på at pappa skal komme tilbake fra butikken med frokost. Senere i dag tar vi turen til en annen by som heter Gdynia. Været er strålende, og jeg har på følelsen av at dette blir nok en fiiin dag for den lille familien her i Polen. Ha en fin dag du også! 

  • 12.07.2014 kl. 14:48

fine sommerstunder

Skal ikke skryte på meg at jeg er flink til å huske på bloggen min nå! Denne sommerferien flyr avgårde, og jeg jobber nesten hver eneste dag. Jørgen har vært 3 uker i Thailand (og ja, at jeg fremdeles lever er et mysterium for meg også), men han er heldigvis tilbake i morgen tidlig! Jeg gleder meg så utrolig mye til å se han igjen, og han kan plage meg så mye han vil for min del - så lenge han er hjemme igjen og kan se på politiserier med meg til langt på natt under pleddet, da er jeg mer enn fornøyd nok. Litt tid fra hverandre er nok sunt, og gjensynsgleden blir iallefall enorm! 

Jeg har heldigvis fått vært masse med venner den tiden han har vært borte, så jeg har ikke bare sittet inne alene. Merker også at jeg savner klassen min, så jeg håper at vi kan sees en dag også ♥ Marthe har passet godt på meg, og vi har både vært på båttur og kino. Cajsa har fylt sine 18 år, så litt kos der har det også blitt. I tillegg har jeg fått bestilt London-tur til meg og Jørgen i oktober, noe jeg gleder meg masse til!!! Om noen har noen fine London-tips så er det bare til å si ifra.

1. Verdens beste klasse, siste skoledag. 2. En bukett med solsikker til Cajsa, for vel, jeg synes de var enda finere enn en bukett med roser. 3. Servering av kaker sammen med Cajsa og hennes søte venninner. 4. Working-girl


I kveld hadde jeg egentlig ingen planer, men ettersom pappa og brødrene mine er på Gatebil blir det jentekveld med reker på meg og Kristin (stemora mi♥). Det skal nytes! Hvordan har din sommer vært så langt?

  • 02.07.2014 kl. 00:13

Svar på spørsmål

Hvorfor begynte du å blogge?
Tja, Gud vet. Det er så mange år siden. Jeg tror at hovedgrunnen var fordi jeg syntes det virket interessant. Blogg var noe helt ukjent for meg da jeg gikk i 6/7. klasse, og det var ingen av venninnene mine som blogget. Det virket morsomt, rett og slett! 

Hvilke ting setter du høyest i livet ditt?
Familien min. Venner kommer og går, men familien har jeg alltid. Jeg setter selvfølgelig venner høyt også, og jeg takler ikke at noen ikke har det bra. Så kort oppsummert: Familie, venner, og det at de rundt meg har det bra. 

Hva liker du best ved deg selv?
Jeg liker at jeg er ærlig og sier ifra om ting, også har jeg vel alltid vært fornøyd med at jeg har lyseblå øyne. 

Er du fortsatt venn med de fra ungdomsskolen? Begynner på videre gående til høsten og vil ikke miste kontakt med noen.. 
Jeg begynte på en helt annen skole enn de fleste andre, så det har vært vanskelig å holde kontakt med alle ettersom man får seg nye venner. Men jeg kan love deg en ting, og det er at du ikke kommer til å miste kontakten med dine ekte venner. De som har lyst til å ha kontakt med deg, prøver alt de kan på å vedlikeholde den! Jeg har for eksempel blitt enda bedre venn med Marthe etter vi begynte på vgs, og vi er oftere sammen nå enn det vi var da. Noe jeg er ekstremt glad for, for hun er en av mine aller beste venner. Jeg tror at overgangen fra us til vgs er den tiden hvor man oppdager hvem man vil ha med seg videre i livet, det har iallefall vært sånn for meg ♥ Det er selvfølgelig trist å miste gode venner, men de kommer tilbake om det er meningen at de skal være i livet ditt! Hvilket kamera knipser du bilder med?
Canon EOS 550D + 50mm objektiv

Har du kjæledyr?
Det har jeg dessverre ikke, da mammaen min er allergisk. Har derimot hatt en nabokatt jeg har vært veldig glad i, men den lille vakre pusen døde.. 

3 ting du SKAL gjøre før du dør? 
Det var faktisk et ganske vanskelig spørsmål! Det er selvfølgelig mye jeg vil gjøre før jeg dør, men topp 3 må være det å gifte meg, få barn og oppleve noe som snur om på livet mitt på en positiv måte. Ikke vet jeg hva, men det kan jo være spennende! 

Hva skal du i sommerferien?
Jeg jobber nesten hver eneste dag, men den ene uken jeg har fri skal jeg til Polen på familietur. Også skal jeg prøve å være så mye som mulig sammen med Jørgen og venner når jeg har tid til det. Har flere ting planlagt, så gleder meg Hva pleier du og kjæresten din å gjøre?
Det vi gjør aller mest er å lage mat, slappe av på sofaen med den store puta hans samtidig som vi ser på politiserier til vi sovner.  Vi hadde en periode ifjor hvor vi ofte var ute og spiste eller dro på kino, men det funket helt frem til begge ble med i russebuss? Hehe, pengesluk! Men nå er vi ofte sammen både i bursdager eller på vanlige dager, noe som er veldig koselig. 

Har du godt forhold til foreldrene til kjæresten din og foreldrene til vennene dine?
Jeg har et veldig godt forhold til foreldrene til kjæresten min, for de er akkurat som et par med ekstra foreldre for meg. Jeg ble tatt veldig godt i mot av dem, og de behandler meg som sin egen datter. Tove, altså mammaen til Jørgen har jo kun 2 sønner så jeg tror det er litt stas med en jente også. Jeg har også et godt forhold til mange av foreldrene til vennene mine. Noen ser jeg selvfølgelig oftere enn andre, men har en god tone med alle sammen.

Er det mye sjalusi i forholdet deres?
Jeg skal være så ærlig å si at det var mye sjalusi i forholdet vårt i starten, men kun fra min side. Det var uvandt å bli kjæreste med en som hadde så mange nære jentevenninner. Nå er det ikke så mye sjalusi, da jeg har lært meg at han faktisk bare vil ha meg og at jeg er prinsessa hans. Også har jeg jo blitt kjempegod venn med venninnene hans da! Er ofte sammen med dem uten han også ♥ Hvordan møttes dere første gang?
Vi har jo gått på samme skole helt siden vi startet på vgs, men første gang vi møttes ordentlig var på bussen. Jeg husker jeg ringte alle venninnene mine om morgenen den dagen fordi vi hadde avtalt og møtes på bussen på vei til skolen. Var sykt nervøs!!! 

Hva er det mest romantiske Jørgen har gjort for deg?
Det er litt vanskelig å plukke ut, for han er faktisk ganske romantisk av seg ofte. Det jeg husker veldig godt er da vi hadde en utrolig stor krangel, som er den største krangelen vi noen gang har hatt, og han skulle avgårde på lan med gutta. Jeg var på zumba på treningssenteret, og han ringte meg midt i timen og ba meg om å komme ut. Da jeg gikk mot utgangen sto han utenfor med en bukett med rosa roser og en pose fra kiwi med det han vet jeg liker aller best. Fanta, yoghurtnøtter og kinder maxi. Jeg begynte å gråte av glede, for det var akkurat det jeg trengte!! Og grunnen til at det var så utrolig søtt var fordi han bor et stykke unna meg, så det at han dro heeelt hit for å gjøre det for meg var så utrolig hyggelig. Han har også gjort ting som å overraske meg med yoghurtnøtter, eller bare det å rydde rommet! 

Hvordan går det med lappen?
Er ferdig med glattkjøring, så har langkjøring og litt smått igjen. Er dessverre ekstremt treg med å ta teorien, så lappen på meg blir ikke før etter sommerferien pga det er så fullt med oppkjøringer. 

Håper dette var greit! Ha en fiiin uke 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits