• 27.07.2013 kl. 13:25

Tiden flyr

Jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden blir av. I går hadde jeg og Jørgen vært sammen i et halvt år, og det føles som om vi ble sammen i går. På en annen side føles det ut som om vi har kjent hverandre hele livet, for i løpet av denne tiden har vi lært så utrolig mye om hverandre og jeg klarer ikke å se for meg hvordan hverdagen skulle vært uten han. Vi dro til byen og spiste på Chang Cheng (der vi også spiste for et halvt år siden). Det var utrolig koselig, og maten er jo helt fantastisk. En utrolig vellykket dag, og jeg er så heldig som har en kjæreste som han. 

Har du kjæreste, og hvis ja: hvor lenge har dere vært sammen?

  • 21.07.2013 kl. 21:57

Dress up

Forrige uke samlet jentene seg hos Hellis og grillet. Har ikke vært samlet siden bursdagen min, så det og endelig få se dem igjen var utrolig deilig. Har merket hvor mye jeg har savnet dem etter sommerferien startet! Vi grillet, koset oss, spiste jordbær dyppet i sjokolade, godteri og rett og slett brukte tiden på å nyte kvelden. Jeg ble såå glad da vi fikk lov til å ta på oss kosedressen. Har blitt så lat når det gjelder å pynte meg.


Verdens fineste Anna 


Oda hadde til og med tatt med gitaren sin, og spilte fine sanger for oss


Love you 

For øyeblikket ligger jeg i senga mi og ser på Gossip Girl. Har vært med en venninne på camping i helga (kommer sikkert til å legge ut et eller annet fra det også). Har vært en veldig fin helg, og nå vil jeg slappe av resten av kvelden. Deiliig. Håper du har hatt en like bra helg som meg! 

Gjort noe koselig i det siste, fine dere?

  • 11.07.2013 kl. 03:36

Kjærlighet

Hva er egentlig kjærlighet? Vi skriver om den, snakker om den, synger om den, drømmer om den, vi mister søvn ved å bekymre oss for den. Når vi ikke har funnet kjærligheten, leter vi etter den. Når vi endelig har funnet den, vet vi ikke engang hva å gjøre med den. Når vi opplever den, er vi redde for å miste den. Det er en evig jakt etter en god følelse og smerte. Det er en jakt etter noe som er sett på som noe perfekt. Kjærlighet er egentlig ikke perfekt, er den? Man vet aldri hva som vil skje med den. En dag er den borte. Så er letingen i gang igjen, og innimellom gjemmer den seg ekstra godt slik at man får tid til å gjøre seg klar for den. Kjærlighet gjør vondt. Fryktelig vondt. Den kan rive i hjertet ditt så mye at du tror du ikke kommer til å føle en liknende smerte igjen. Det å bli slått hardt i magen ville ført til mindre smerte, tenker du. Sjalusi, krangler, misforståelser. Ting som er tilstede i de fleste forhold. Det er slike ting som gjør vondt, men samtidig er det disse tingene som gjør kjærligheten sterkere. Dersom man ikke kommer seg gjennom det sammen, er vel ikke akkurat kjærligheten sterk nok heller?

Kjærlighet er ikke alltid vondt. Når kjærligheten først har begynt å blomstre, er den faktisk virkelig fin. Jeg skulle ønske kjærlighet kom på boks, og at man kunne gi den bort i gave slik at man kunne gi den til noen som virkelig fortjener den. En venn som fortjener å føle noe godt. En gammel dame som ikke har følt den etter mannen gikk bort. Men frem til noe sånt blir oppfunnet, er det å se etter kjærligheten den eneste løsningen. Håpe at den kommer. Vente på den. Det lønner seg ikke å haste med den, for hastverk er lastverk. Den kan dukke opp når man minst venter det. Den kan komme når du virkelig trenger den, og den vil få alt til å føles godt igjen. 

Kjærlighet for meg er når en person gir deg så mye styrke, men fremdeles er din største svakhet. Kjærlighet er en fin følelse. Forelskelse er noe annet. I vinter var jeg så forelsket at jeg gruet meg før hvert friminutt fordi jeg kom til å møte blikket hans. Det ga meg en skikkelig rar følelse i magen, og jeg visste aldri hvor jeg skulle se og ble helt skjelven. Jeg glemmer aldri den følelsen, men sommerfuglene er der fremdeles. Og nå er de flere. Selvom forelskelse kan gå over til noe enda sterkere_kjærligheten, så vil forelskelsen alltid stikke innom. Kjærlighet for meg er uovervinnelig, og den kommer alltid til å bety hele verden for meg. Jeg tror det er viktig å nyte de små tingene, for en dag vil man se tilbake og innse at de små tingene faktisk var de store.

Any thoughts?

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits