• 26.06.2014 kl. 18:48

Spørsmålsrunde

Tenkte å kjøre i gang en spørsmålsrunde! Lurer du på noe angående kjæresten min, meg, venninnene mine, kjærlighet, eller om jeg fortsatt elsker bakt potet - spør i vei ♥ Og selvfølgelig om det skulle være noe annet! 

  • 21.06.2014 kl. 15:11

Min første tatovering!

På mandag var jeg og bestevenninnen min, Cajsa, så gærne at vi tatoverte oss! Vi har hatt ønsket om tatovering i bakhodet lenge, og da spesielt jeg som har ønsket meg min i underkant av 2 år. Har lenge mast og snakket om den til mamma, så heldigvis var det greit for henne da hun visste at den var gjennomtenkt. Jeg ble jo 18 år den 13.juni, og så voksen som jeg følte meg gjorde jeg meg klar til å bestille min første time. "Voksne er de, men de måtte ha med oss", sa faren til Cajsa. Og haha, det er helt sant!! Jeg følte meg iallefall utrolig voksen da jeg ble 18 år, men klarte ikke tanken på å tatovere meg uten at mamma var tilstede. Det er vel noe med tryggheten, og det å vite at det er greit for henne at jeg gjorde det. 


Dette bildet tok Jørgen 2 dager etter jeg tok den, så her står den litt ut, om noen forstår hva jeg mener? Det er fordi blekket ikke enda har "satt" seg, og den får en tynn skorpe. Kan ta et nytt bilde senere når den er akkurat slik den skal være! 

For de som kjenner meg godt, vet de hvorfor jeg har hatt lyst på akkurat denne tatoveringen. Jeg har ikke lyst til å skrive en laang tekst om akkurat dette enda, men jeg føler at den teksten er noe jeg står for og det er noe jeg hele tiden tenker på i vanskelige situasjoner. Den har blitt veldig typisk meg, og jeg bare elsker den og alle forskjellige sammenhenger den passer til. Om noen har noen spørsmål angående tatoveringen, er det bare til å spørre i kommentarfeltet! 

Har du tatovering? Hvis du har det vil jeg gjerne vite hvordan, og eventuelt hva som fikk deg til å ta den! :-)

 

  • 13.06.2014 kl. 11:58

Hurra, jeg er 18!!

Jippiii, endelig er det min tur til å bli 18. Jørgen sov over hos meg i natt, og da klokka ble 00:00 fikk jeg gaver og kos. Kunne vel egentlig ikke blitt en bedre start på bursdagen! For en stund siden sa jeg at jeg ønsket meg en ny rettetang ettersom begge mine har blitt ødelagt.. Og tror du ikke han har husket det eller? Så jeg fikk en rettetang, nydelige hjerteøredobber og en genser som jeg pleier å stjele av han er endelig min. Av Henrik og mamma fikk jeg sminke mamma kjøpte da hun var i USA, kan sikkert vise i et annet innlegg hvilken sminke jeg bruker. Noe av det beste med å ha bursdag må vel være alle gratulasjonene. Synes det er så utrolig koselig og få meldinger eller bli ringt på bursdagen min. Dagen har såvidt begynt, men allerede sitter jeg og er så takknemlig for at jeg har den familien, kjæresten og vennene som jeg har. 

Jeg må bare komme meg avgårde. Er utrolig kvalm. Skal ha høring med sensor og lærer kl 14, og jeg har verken en god eller dårlig følelse. Synes faktisk nesten det er det verste. Det får gå som det går. Noe mamma pleier å si til meg er at så lenge man gjør sitt beste, så kan det ikke bli bedre enn det uansett. Og det beste er jo å gjøre sitt beste, ikke sant? Så jeg blir nok fornøyd uansett hvordan det går, for jeg vet at jeg har gjort det jeg kan. Slik burde du tenke også!

Nå skal jeg bare leve videre i dag på min rosa lille sky, for hey, jeg er myndig!!! 

  • 12.06.2014 kl. 17:52

Noen venner har man evig

Nå er jeg midt i en eksamen, men jeg måtte bare ta en liiten tur innom bloggen for å fortelle om den fantastisk fine klassefesten Kristian i klassen hadde på søndag! Hele klassen ble invitert til grilling hos Kristian aka Kris09, som bor på en stor og fin gård. Jeg ble faktisk helt forelsket i det stedet. Vi grillet og koste oss veldig. Det var også en del av oss som badet (ikke jeg, har vannskrekk når det er så kaldt), og det var jo utrolig tøft av de som turte det da. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare den kvelden annet med å bruke ett ord: PERFEKT. 

Dette året er det første året i hele mitt liv hvor jeg har gått i en klasse med så godt klassemiljø. Absolutt alle kommer godt overens, og jeg synes det er trist at vi til høsten går forskjellige veier når vi har fått så god kontakt. Vi har på en måte blitt som en slags stor gjeng som har det bra sammen. Det er alltid så godt å komme inn i klasserommet vårt, for uansett hvor dårlig dagen måtte være så er det alltid en som klarer å gjøre den bedre. Jaja, nå får jeg snart bli ferdig. Har en eksamen jeg må øve til!

Vil bare si at bildene er tatt av Mathilde, som er så snill og lar meg legge ut noen av dem. Dessverre litt dårlig kvalitet ettersom jeg lagret de fra en gruppe på facebook, men det får bare være. Motivene er iallefall bra uansett! 


Det er vel ikke akkurat den letteste saken i verden å få med alle på ett bilde, hihi


Twister, wihu! Jeg styrte den man spinner med, og uten å fortelle dem det så sa jeg bare tilfeldige ting som ble vanskelige for dem på slutten. Det var så sinnsykt morsomt. Badgirl emsi


Noen av de fineste jentene i verden, Mathilde og Helene. Mathilde er forresten kjæresten til Kristian, og de er utrolig søte sammen. De har vært sammen i over 2 år!


Kule meg og Jørgen. Og nei, Jørgen går ikke i klassen. Jeg og Rikke er bare så heldige som får lov til å inkludere kjærestene våre. Og ettersom de sklir rett inn i klassen, så går det helt fint.


Gullungene mine, Rikke og Jørgen. Er så glad i dem


Sukkersøte Mariamin

Blir nesten tårevåt når jeg tenker over at det er litt over en uke igjen av tiden vår sammen i klassen. Heldigvis skal vi holde kontakten!! Nå kommer snart Jørgen til meg, for han ville nemlig passe på meg i kveld slik at jeg ikke blir frustrert over eksamenen i morgen. Har medieeksamen høring, for har laget en reportasje denne uken som jeg skal forsvare. Gruer meg.. I tillegg har jeg bursdag i morgen, så det må vel bare gå bra?

Er det godt klassemiljø i din klasse?

  • 05.06.2014 kl. 14:27

Elsker å ha kjæreste

Det er ikke til å legge skjul på at jeg er høyt oppe i skyene - forelsket, og at jeg trives veldig godt i et forhold. Jeg trives overhode ikke som singel, og håper at jeg slipper å oppleve det igjen. Jeg har tenkt gjennom hva det er jeg elsker med å ha kjæreste og laget noen punkter. Og sitter du der som singel og blir lei deg over å lese disse punktene, ikke fortvil: Prinsen din har kanskje ikke dukket opp enda, men jeg har lært at tid er det beste redskapet. Bruk tiden, ikke forhast deg inn i et forhold som ikke føles riktig, og du burde iallefall ikke gå inn i et forhold om du vet med deg selv at du trenger å være singel en stund til. Et forhold har både positive og negative sider, men jeg har her fokusert på de positive sidene ettersom jeg elsker å ha kjæreste. Haha, jeg får faktisk ikke sagt det nok! 

 

Kun èn. Jeg har alltid èn gutt å forholde meg til, noe jeg synes er en ubeskrivelig deilig følelse. Jeg vet jeg har han.

Alltid der. Det er herlig å ha en person som hele tiden stiller opp og ønsker det aller beste for deg. Når jeg er lei meg, trenger jeg ikke noe mer enn at kjæresten min bare holder rundt meg. Trenger ikke si noe, bare det å bli holdt rundt og passet på er nok. Jeg vet også at han bare er en telefon unna hvis det skulle være noe, eller om jeg bare trenger å snakke litt. 

Kosekvelder. Ingenting er bedre enn det! Noe av det aller beste jeg vet, som vi pleier å gjøre veldig ofte, er å ta med en stoor pute ned i sofaen og sovne til politiserier. Det er deilig å ta på kosedressen, sminken av og bare slappe av en hel kveld fra vi kommer hjem fra skolen. Trenger ikke pynte meg for noen, bare slappe helt av under pleddet i armene hans. 

Jeg er best. Det spiller ingen rolle hvor dårlig jeg gjør det på en prøve, for best er jeg i hans øyne uansett. Det spiller ingen rolle hvor spydig jeg kan bli når jeg er sur, for i hans øyne finnes det ingen bedre. Og hva er vel bedre enn det? Å ha en person som liker deg for den du er, både når det gjelder dine positive og negative sider? Og som hele tiden forteller deg at du er bra nok. Jeg vil iallefall si at det hjelper meg utrolig mye å vite at uansett hva jeg gjør, så er det bra nok. Og jeg er bra nok. 

Lykkerus. Av og til får jeg et slags lykkerus i kroppen hvor jeg rett og slett bare innser hvor heldig jeg er som har han. Det er utrolig deilig, og man blir stående og smile fra øre til øre. 

Singellivet suger. Kanskje ikke for alle, men for meg suger det. Jeg HATER å være singel, for jeg er en skikkelig kjærestejente og elsker alt ved det. Derfor er det faktisk veldig befriende for meg å ha en kjæreste som jeg elsker, og som elsker meg tilbake. Noen tenker kanskje at det er mye morsommere å være singel fordi man kan gjøre som man vil, men hey, det kan jo jeg også! Er man i et forhold, har man jo ikke noe lyst til å gjøre noe som kan såre kjæresten sin. 

Ekstra familie. Jeg vet ikke om alle har det slik, men jeg har iallefall fått en ekstra familie samtidig som jeg fikk kjæreste. De behandler meg som sitt eget barn, og jeg ser på dem som noen av mine nærmeste. Vi gir hverandre julegaver, bursdagsgaver og andre oppmerksomheter resten av året. Det er utrolig koselig å føle seg velkommen i kjærestens familie, og hele tiden bli inkludert. Jeg elsker å komme til kjæresten min, for jeg blir så glad av å være med familien hans. De er så gode.

Fremtiden. Selvfølgelig, et forhold kommer ikke med en garanti på at det vil vare for alltid, men det stopper ikke meg fra å drømme om det. Jeg elsker å tenke på fremtiden, planer og hvordan det blir å flytte sammen og få egen familie. Det er vel bare slik jeg er. Gymlæreren min sa til meg og lo "en dag faller de rosa skyene ned vettu", men hvorfor burde det bli slik? Jeg har en sterk mening når det gjelder forhold, og det er at jeg ikke føler det er noe poeng å ha kjæreste hvis det ikke varer livet ut. Det er selvfølgelig ikke noe jeg tenker at alle burde mene, men for meg føles det best. Jeg tar utgangspunkt i at noe varer livet ut, også tar jeg tiden som den kommer samtidig som jeg drømmer meg bort, hihi

Har du kjæreste, og hva elsker DU med det? // Om du er singel, hva elsker du med det?

  • 02.06.2014 kl. 19:00

mandagsinspirasjon


herlig treningsinspirasjon hentet fra weheartit, rosa slik vi liker det

Jeg synes det er så herlig å titte rundt på weheartit etter inspirasjon. Man blir jo inspirert uten å legge merke til det engang. Denne mandagen valgte jeg å titte på treningsbilder for å gi meg selv en liten motivasjonsboozt. Det er ikke til å legge skjul på at trening og sunt kosthold ble lagt på hylla da jeg fikk kjæreste, og erstatningen har vært kosekvelder og utallige timer foran TV'en. Time for change! Det som inspirerer meg aller mest er før/etter bilder. Jeg synes det er helt utrolig å se forandringer til flotte jenter og  gutter. 

Det er veldig viktig for meg å ikke sammenlikne seg selv med alle bildene man finner på nettet. Jeg ønsker ikke å finne en fin kropp og sammenlikne meg selv med det og ønske å bli akkurat slik. Alle vet at det ikke går. Vi er forskjellige. Jeg synes heller det er viktig å fokusere på å bli den beste versjonen av seg selv_ med eller uten ekstra kilo. Så lenge man er fornøyd med seg selv, får man så mye ekstra gratis samtidig. Noen må trene hver eneste dag for å oppnå den gode selvfølelsen, mens andre trenger ikke engang reise seg opp fra sofaen. Igjen, vi er forskjellige, og det aller viktigste er at DU er fornøyd med måten du ser ut og lever på. Gjør det som gleder deg selv. 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits