• 28.06.2013 kl. 19:16

Girly inspiration

Er det en nettside som virkelig oser av inspirasjon, så er det weheartit. Jeg kan helt tilfeldig klikke meg inn der, og alltid ser jeg noe som fanger oppmerksomheten min. Bildene over er funnet med søkeordet "girly", og jeg har planer om å se etter fine bilder til langt på natt. Legg gjerne igjen en link til din weheartit-side 

  • 21.06.2013 kl. 17:16

Gårsdagens lansering av Mineral Fusion

I går dro jeg og Hao til Oslo for å være med på lanseringen av Mineral Fusion, som er et nytt sminkemerke. "Ansiktet" til dette er da Martine Rødland Egeland, som jeg også var så heldig å få møte! Visste ikke helt om jeg skulle gråte da jeg gikk mot henne, men herregud for en opplevelse ♥♥ Vi fikk med oss en goodiebag hjem med pudder, koster, lipgloss, neglakk og øyenskygge. Love it! Etter lanseringen gikk jeg og Hao rundt i Oslo og shoppet litt (en del) og så dro vi hjem. Var helt ferdig da jeg kom hjem. Jeg ville gjerne gjenopplevd denne dagen, for den var helt perfekt! Shopping med en god venn, møte favorittjenta mi, gratis mat OG sminke og OSLOVE. Jippiii

Hva gjorde du i går?

  • 19.06.2013 kl. 20:21

Derfor er livet herlig akkurat nå

 Jeg har lenge hatt lyst på jobb, og har vært i et jobbintervju med sjefen fra butikken Feel. Nå om fredagen fikk jeg en telefon fra henne hvor hun sa at hvis jeg var interessert, var jobben min. Jeg begynte nesten å gråte. Jeg ELSKER butikken og alt de selger, og eneste ulempen ved å jobbe der må være at jeg kommer til å bruke opp lønningene mine raskere enn jeg klarer å kontrollere.

 Hao (sjekk bloggen hans her) var en av de heldige vinnerne på Martines blogg (explode.blogg.no) hvor han da får være med på en lansering av et nytt sminkemerke som heter Mineral Fusion, i Oslo. De fem vinnerne fikk lov til å ta med seg en venn. Da han sendte meg link til innlegget hvor navnet hans sto, og skrev at han ville ta med meg, visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg har lest bloggen til Martine så lenge jeg kan huske, og har alltid beundret henne på såå mange måter. Det at jeg får møte henne er helt fantastisk, og setter så stor pris på at han ville ta med meg. Ah, gleder meg! Det er i morgen. I går ga læreren vår beskjed om hva som skjer i VG2, og alle fikk inntrykk av at alle klassene skulle blandes og skilles fra hverandre etter hva man valgte til fordypning. Til fordypning kan man velge foto, lyd, grafisk eller video. Han fikk det til å virke som om det vi valgte til fordypning, skulle bli den nye klassen vår. Jeg og jentene ble helt fra oss og trodde at vi kom til og skilles til høsten. Vi gikk derfor og snakket med hun som hadde ansvar for det, rett og slett fordi vi ikke aksepterte det, og fikk vite at det ikke var like ille som vi trodde. Skal gå i samme klasse til høsten og tredje klasse også. THANK GOD. Har aldri følt meg så trygg på en klasse før, og jentene mine er jo de som er med på å få meg til å glede meg til å dra på skolen hver enste dag.

 Jeg har kontakt med de menneskene som virkelig betyr noe for meg, og igjen funnet ut hvem som er ekte. I tilegg har jeg blitt kjent med mange herlige snupper fra Fredrikstad som jeg kommer til å tilbringe mye tid med framover! Jeg bare elsker å bli kjent med nye mennesker.

Nok om mine gleder, hva har vært dine i det siste?

  • 15.06.2013 kl. 14:16

Gårsdagens bursdagsfeiring

I går feiret jeg bursdagen min med mine nærmeste venner, og det var en veldig vellykket kveld synes jeg. Pappa og Kristin planla så utrolig mye og gjorde alt for at kvelden skulle bli fin for meg. Det betyr så utrolig mye når man merker at noen i familien står på for din skyld. Jeg koset meg iallefall kjempemye, og fikk på følelsen at jentene gjorde det også. Fikk også kjempemye fint av jentene som jeg ble utrolig glad for! Denne uken har det faktisk skjedd utrolig mye fint, og jeg kommer til å lage et eget innlegg om det senere. JIPPI


Tok på meg favorittkjolen min fra Forever21 i går, siden temaet var ♥rosa♥


Noe av det vi serverte til dessert + gulrotkake, vannmelon og frukt


Mællis kom med nyfarget hår og ble såå fin! Jeg kunne faktisk ikke fått en bedre kveld, og til tross for at jeg var utrolig nervøs før gjestene kom så sitter jeg igjen med en ordentlig god følelse. Alt er så bra for tiden. Kjæresten min kommer en tur i kveld og skal overnatte, og i morgen blir det familiebursdag. Ååh, for en fin helg! 

Hadde du en fin dag igår?

  • 13.06.2013 kl. 18:05

I dag har jeg bursdag

I dag har jeg faktisk bursdag, og tiden har gått så sinnsykt fort. 17 er vel egentlig ingen spesiell alder, men kun ett år igjen til jeg blir 18 og kjører rundt i en rosa beetle. JIPPI! I natt sang kjæresten og Henriette for meg sammen i telefonen, noe som ga en superkoselig start på bursdagen min. Laget pannekaker til frokost, og så stresset jeg avgårde til byen for å være med kjæresten min hjem fra skolen. Han laget kinder maxi milkshake, og ligger for øyeblikket og sover i sofaen. Skal overnatte her, og senere blir det pizza. Lillebroren min Herman har også bursdag i dag og blir 9 år! Gud som tiden flyr. Føles ikke ut som om det er 9 år siden han lå og sov på brystet mitt som en liten baby. I morgen skal jeg ha en liten feiring sammen med mine nærmeste og familiebursdag på søndag. Superkos!! På toppen av det hele kom jeg ikke opp i skriftlig eller muntlig eksamen, så nå har jeg virkelig grunn til å feire.

  • 11.06.2013 kl. 23:38

ØnskeinnleggI det siste har jeg henvendt meg mye mer til dagboken min enn jeg har til bloggen. Det er ikke så mange tanker igjen til overs. Dessuten har jeg blitt utrolig dårlig til å ta bilder til bloggen, og har ikke så mye energi til overs heller. I og med at jeg ikke helt vet hva jeg skal skrive om, hadde jeg satt utrolig pris på hvis en av dere kom med forslag til et ønskeinnlegg. Det kan være hva som helst. Bare tenk ut en ting som du virkelig ville lest om her på bloggen, noe du lurer på eller rett og slett noe jeg burde formidle. Takk på forhånd ♥

  • 06.06.2013 kl. 10:54

Siden sist

Allerede to uker siden sist jeg blogget! Tiden går så fort, og jeg har planer så og si hele tiden. Derfor er jeg så sløv. Er såvidt pålogget Facebook hjemme. Vel, i det siste har jeg gjort ganske mye. Jeg har blant annet vært i bursdager. Jeg husket bare på å ta med meg kameraet i bursdagen til Helene dessverre, så det er den bursdagen jeg har bilder fra. Har også vært i bursdag til to av jentene, Rikke og Anna. Utrolig koselig, og jeg eeelsker jo bursdager!!Min kjære lillebror, Henrik, har konfirmert seg i helga forresten. Husker selv hvor voksen jeg følte meg, men lillebror kommer jeg alltid til å se på som en liten drittunge uansett hvor gammel han blir (neida, joda). Jeg er utrolig glad i han, og tror han ble veldig fornøyd med dagen! Også veldig koselig å se igjen søskenbarna mine og resten av familien.At the moment er jeg på skolen og ser på film. Har sett filmen før, og synes den er forferdelig trist så orker ikke å se den en gang til. Jeg og Sofie holder oss til tumblr disse timene. Kongen av Bastøy heter den.

Gjort noe spesielt i det siste?

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits