• 28.05.2017 kl. 12:41

VIDEO: Jørgen svarer på spørsmål fra dere

 

 

Heihei, og god søndag! I natt ble jeg ferdig med å redigere videoen hvor Jørgen svarer på spørsmål, og etter mye om og men fikk jeg lastet den opp på Youtube. Noen av spørsmålene fikk vi ikke med da kameraet mitt har en tendens til å skru seg av uten at en vet det.. Jeg skjønner ikke heelt hvorfor, men mulig det er en autolås som skrur seg på når kameraet har stått i "ro" en viss tid. Jeg gleder meg kjempemasse til å høre hva du synes om videoen, for nå viser vi jo faktisk litt av hvordan vi er sammen også Den ble litt lang, så jeg anbefaler å sette deg godt til rette  

 

Love, Emsi

 • 26.05.2017 kl. 21:03

Ganni Space Shake

 


 

Jeg har lenge siklet etter t-skjortene fra merket Ganni. Nå i eksamensperioden tenkte jeg at jeg kunne unne meg en. Logisk, right? Noe motivasjon må man jo hente fra et sted! Jeg er ikke typen som går mye i t-skjorter, men denne lar jeg være unntaket. Den er såå fin!!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


 

Jørgen og jeg har forresten filmet en video hvor han svarer på spørsmålene dere har stilt i dag, så jeg skal prøve å få videoen ut iløpet av søndagen. I skrivende øyeblikk er nachos og tv-kos førsteprioritet. Vi har vært ute på farten i solsteika i dag, så nå skal vi bare slappe av og kose oss. Akkurat slik alle fredager burde være, hehe. Ønsker dere en riktig god helg 

 

Love, Emsi

 • 21.05.2017 kl. 18:47

Bryllupsplanlegging

Herregud, hva jeg ikke gjør når jeg skal lese til eksamen altså. I dag var planen at jeg skulle stå opp tidlig, lese til eksamen, lage meg en god middag og fortsette å lese frem til jeg skal legge meg. Gjett hva, slik ble det ikke! For det første sto jeg ikke opp før klokka nærmet seg 14, og jeg har satt på to maskiner med vask, tatt en haug med oppvask (vi har ikke oppvaskmaskin), ryddet i leiligheten..... og nå skriver jeg en liste over alle jeg vil skal komme i bryllupet til Jørgen og meg. Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor jeg ikke kan klare å være mer strukturert. Jeg har hatt hele søndagen fri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Men hallo, hadde det vært interessant med et litta innlegg med bryllupsinspirasjon? Bryllupet er jo ikke rett rundt hjørnet for å si det sånn, og ikke har vi planlagt noe konkret årstall. Det er vel egentlig veldig lite som er tenkt gjennom. Utenom gjestene pr.dags dato. Takket være meg som bare måå finne på noe annet enn å lese til eksamen. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil forresten bare nevne at forslagene jeg har fått på bloggen iløpet av noen måneder ikke er glemt. Jeg er bare veldig ustrukturert, og bruker tiden min på veldig rare måter. Jeg setter utrolig stor pris på alle forslag jeg får som omhandler hva dere vil se på bloggen min. Dere er best altså. Noen dager mangler jeg bare rett og slett motivasjon og kreativitet, som alle andre. I dag derimot, kunne ikke døgnet hatt nok timer. Jeg vil gjøre alt annet enn å lese til eksamen, så kom gjerne med gode tips. Jeg gjør hva som helst. Det som kommer etterhvert er følgende:

Morgenrutine (video)
Jørgen som svarer på spørsmål (video)
Alt om mitt Olympus Pen E-PL7 

 

Love, Emsi

 • 19.05.2017 kl. 21:30

Jakten på Dag Otto Lauritzen

PS: I dette innlegget står jeg i fare for å fremstille meg selv som en liten fjortis. Etter skolen istad dro jeg hjem, fjernet sminken og planla en ganske så avslappende kveld med eksamensøving og bakt potet til middag. Så får jeg melding av kjæresten om at Dag Otto er i Lillehammer, og tusen tanker gikk gjennom hodet mitt. Skal jeg sminke meg, se om jeg rekker inn før han reiser avgårde? Skal jeg ta buss inn til byen? Er dette dagen hvor drømmen min om å møte Dag Otto går i oppfyllelse?

For de som ikke kjenner meg, så må jeg vel kanskje forklare litt. Jeg digger Dag Otto Lauritzen. Jeg kan stolt si at jeg er en av hans største fans. Han er virkelig min helt, uten tvil. Jeg har sett alt av Huskestue, på hjul med Dag Otto, på tur med Dag Otto og jeg ler så jeg griner hver gang. For en mann altså! Folk blir jo helt hysteriske stalkers når Justin Bieber er i landet, og intet unntak burde det være med denne mannen tenker nå jeg. Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg måtte selvsagt høre med venner om hva jeg burde gjøre. Heldigvis ville Frida være med, og vi kom oss inn til byen for å starte jakten. Vi gikk frem og tilbake i gågaten uten hell, og satt utenfor et hotell i en god stund. Hjertet mitt dunket, og jeg så for meg den solbrune Dag Otto komme gående med solbriller på hodet ut fra hotellet. Etter en stund fant vi nummeret hans (herregud), og jeg sendte melding til Jørgen hvor jeg spurte om han kunne ringe (vi turte seff ikke). Gjett hvem som tok telefonen da? Joda, sjølvæste!!! Han var dessverre på vei til Oslo, så vi måtte reise oss skuffende opp fra fortauskanten og komme oss hjem igjen. Herregud, jeg blir virkelig helt tullete og barnslig. Har ikke opplevd lignende engasjement fra min side siden jeg var stormende forelsket i Per Ciljan Skjelbred i 2010.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne historien hadde kanskje ingen happy ending, men vi fikk oss en tur ut i finværet og en god latter. For en venninne jeg har altså 

 

Love, Emsi

 • 19.05.2017 kl. 09:15

Jenter kan alt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAT-skjorten finner du ved å trykke her.

Forrige helg var jeg så heldig å få fotografere en av de fineste jentene i verden, Frida. Bildet skulle brukes i nettbutikken til søstera hennes Sarah og venninnen Camilla. De driver en nettside som heter Novia, som egner seg ekstremt godt til de som planlegger bryllup eller rett og slett bare ønsker inspirasjon. Jeg er en flittig leser, og rett og slett elsker den. Håper de en vakker dag er med på å planlegge mitt eget bryllup  

Jeg synes historien bak t-skjorten er så ekstremt søt. Det er moren til Sarah og Frida som sa "jenter kan alt" ofte til dem da de var små. Og er ikke det sant, da? I think so! 

 

Love, Emsi

 • 18.05.2017 kl. 21:57

Min 17.mai

Heihei, og gratulerer så mye med gårsdagen ♥ Hadde du en fin dag? Det hadde jeg! Dagen startet med champagnefrokost hos en i klassen som heter Martine, og det var utrolig koselig. Deretter gikk vi inn til byen for å se på barnetoget. Etter å ha stått godt over en halvtime i is-kø, beveget jeg meg hjemover for en aldri så litta powernap før grillkveld hos Helene. Jørgen måtte dessverre bruke dagen på eksamenslesing, så derfor var han ikke med. Får håpe ingen av oss sitter med nesa ned i boka neste år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Sååå mange fine folk - 

Det jeg synes er så utrolig fint med å feire 17.mai i Lillehammer er at det er så mange forskjellige bunader. Bare se på bildet, ingen er lik! Jeg personlig synes at bunad er noe av det flotteste en kan ha på seg. Bunaden min låner jeg av mormor som har kjøpt seg ny for en del år tilbake - jeg er såå heldig som kan få bære den. Hun har gjort en formidabel jobb med å sy! Når vi er inne på bunadssnakk, må jeg bare lufte noe. Jeg synes det er helt forferdelig å se mennesker som er på byen på natten, drikker alkohol og røyker i den fine bunaden sin. Jeg mener virkelig ikke å tråkke noen på tærne ved å nevne det, men jeg synes rett og slett at det er trist og fælt å se på.

Kameraet mitt lot jeg ligge hjemme etter min fantastiske powernap på to timer, så det ble ikke så mange bilder fra dagen. Jeg er rett og slett dødsredd for å miste kameraet mitt eller ødelegge det. Nå må det også nevnes at jeg brukte all min tid på å nyte kvelden med alle de fine folka på bildet over. For en gjeng, sier nå jeg! 

Hvordan var din dag i går?

 

Love, Emsi 

 • 15.05.2017 kl. 08:23

HAPPY BIRTHDAY LOVE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takk for at du er den du er. Den fineste, kjekkeste og morsomste gutten jeg noen gang kunne drømt om. Takk for at du ler. Ikke bare av meg, men sammen med meg. Takk for at du lytter til meg. Til alle de dumme, unødvendige og rare utbruddene mine om alt mulig rart. Til mine innerste tanker og dypeste hemmeligheter. Takk for at du holder meg inntil deg når du hører på pusten min at jeg ikke får sove. Det er trygt, det. Takk for at du gir av deg selv til alle du møter med humor, smil og omtanke. Takk for at du vil vandre samme vei, og for at du lar meg heie på deg mot drømmene dine. Jeg elsker deg. 

Gratulerer så mye med 21-års dagen min kjære ♥

 • 14.05.2017 kl. 22:40

Girls night out

Denne helgen har vært av den art hvor en tenker "herregud, så heldig jeg er". Jeg har sovet hos Frida med Julie fra fredag til søndag, og på lørdag kom Elise også  Vi har rett og slett hatt en skikkelig jentehelg hvor vi har spist god mat (of course), spilt Alias, snakket om alt jenter snakker om og koset oss skikkelig. Dette er første helg på lenge hvor jeg har hatt heeelt fri fra alt, og har kunnet gjort akkurat det jeg vil. Vi dro også på byen, som ble et kapittel for seg selv. Haha. Vi kapra oss iallefall noen nye venner og morsomme historier til dagen derpå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I dag dro Julie tilbake til Fredrikstad, og det var litt rart etter en hel helg sammen. Noen ganger føles det som om vi ikke har vært adskilt et døgn engang. Om et par måneder flytter Frida tilbake. Ikke nok med det. Min klippe på vernepleiekullet, Vilde, flytter i juni. Tanken på det får meg til å ville legge meg ned i fosterstilling og grine. Jeg visste at jeg kom til å bli glad i personer jeg møter her i Lillehammer, men jeg visste ikke at det kom til å gjøre så vondt når de drar. Jeg må gjøre det beste ut av tiden som er igjen, tenker jeg. Også får det bli noen turer til Namsos for å besøke i senere tid. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Frida, Elise, Julie & meg 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Nå er jeg nødt til å hive meg i dusjen før det blir senga. Jørgen sover hos en kompis da de øver på eksamen sammen, og i morgen har han til og med bursdag!! ÆÆÆÆ JEG GLEDER MEG. Vi får dessverre ikke vært sammen så mye fordi jeg skal på skole og jobb, men vi satser på en liten koselig feiring på kvelden. Håper du har hatt en super helg, og at du lager deg en fin ny uke.

 

Love, Emsi

 • 08.05.2017 kl. 14:15

Forbilde

Heihei, fine dere! I går skulle det egentlig blitt lagt ut svar fra spørsmålsrunden med min kjære Jørgen, men ettersom han har bestemt seg for å svare med video (yey), vil det ta litt lenger tid. Jeg vet at dere har forståelse for det, heldigvis ♥ Tusen hjertelig takk for spørsmålene forresten, nå har han virkelig noe å bryne seg på. Jeg gleder meg iallefall masse til å se hva han svarer, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en ukes tid siden kjøpte jeg boken til Sophie Elise, forbilde. Bedre sent enn aldri vil nå jeg si. Lommeboka mi jublet da den kom på tilbud til 169kr på Notabene. Etter mange anbefalinger av venninner tenkte jeg at jeg bare måtte gi den en sjanse. Jeg har lest bloggen hennes siden hennes første møte med topplisten, og har dermed fulgt henne i mange år. Utrolig spennende å kunne lese det som gjemte seg bak denne bloggen på tiden da lesertallet vokste. Hennes tanker, opplevelser og følelser. Anbefales virkelig altså! Spesielt nå i varmen med et glass smoothie, just the way I like it. Har du lest den?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Love, Emsi
 

 • 05.05.2017 kl. 21:04

VIDEO: Londoncandy

 

Jeg var hos Ørjan og Daniel en tur i påskeferien, og de hadde gledet seg såå masse til å filme denne videoen. Jeg hadde handlet inn litt godteri til det da Jørgen og jeg var i London. 

Men herregud, det er alltid et eller annet som ikke går som det skal når jeg skal lage video. Denne gangen tok jeg med meg den nye mikrofonen til kameraet som jeg har bestilt fra Ebay, og presterte å glemme og skru det på. Det er såå uvandt for meg å måtte skru på noe ekstra på kameraet når jeg skal filme, så det gikk rett i glemmeboksen. Måtte derfor filme alt på nytt når vi allerede hadde smakt på godteriet. Det får bare gå, hehe. Håper uansett du liker videoen 
 

Love, Emsi

 • 02.05.2017 kl. 19:08

Still Jørgen spørsmål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå tenkte jeg å sette i gang ei litta spørsmålsrunde med en liten vri. Denne gangen er det nemlig min kjære Jørgen som skal svare på spørsmålene. Du kan spørre om hva som helst - kanskje lurer du på noe om meg sett fra hans øyne, forholdet vårt eller hans interesser. Det er uansett bare å fyre løs! Svarene kommer ut på søndag 

 

Love, Emsi

 • 01.05.2017 kl. 21:12

Det fineste stedet jeg vet om

Heihei, dere! Jørgen og jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt til å dra hjem nå, men så ble det sånn av diverse årsaker. Vi har tilbrakt helgen på sommerhytta til familien hans på Hvaler, og det har uten tvil vært den fineste helgen på lenge. Været har vært upåklagelig, familien samlet seg og vi laget god mat. Jeg føler meg som verdens heldigste jente som får være en del av den fine familien. Og ikke minst som får lov til å ta del i "sommerhytte"-prosjektet på fineste Hvaler. Her arbeides det for harde livet (jeg har bært haugevis med kvist i helga, hehe), og de er virkelig utrolig flinke til å gjøre stedet til en sommerperle. Som jeg gleder meg til våre fremtidige barn skal tilbringe varme sommerkvelder her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
bryggerhuset på gården er det en bakerovn hvor vi laget verdens diggeste pizza (helt seriøst den beste jeg har smakt).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

❥ WHAT A LOVELY WEEKEND 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Etter en helg som dette er det umulig å ønske seg tilbake til skolebenken og Lillehammer. Jeg drar ikke tilbake før onsdag, for jeg skal nemlig en tur på sykehuset. Jeg gruer meg! Kun for en undersøkelse, men jeg hater tanken på det. Jeg er nemlig henvist for å fjerne mandlene, så jeg må på en undersøkelse her før operasjonen. Jeg lurer veldig på når den blir! Krysser fingre og tær for at den ikke blir før etter jeg er ferdig med eksamen. Jaja uansett, ønsker dere en fiiin kveld videre så snakkes vi senere!

 

Love, Emsi

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits