• 27.05.2016 kl. 09:39

blurry

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere, lenge siden sist! Dagen går i ett, og det er vanskelig å få tid til alt jeg ønsker å gjøre. Powernaps på et par timer får jeg selvsagt tid til. De har det blitt mange av i det siste. Er det ikke rart hvordan man, uansett hvor mye man har å gjøre, alltid får tid til å sove litt? Slik er det iallefall med meg! I går var jeg ganske stresset etter jeg kom hjem fra praksis fordi det var så mye jeg måte rekke før jeg skulle ut å spise med jobben, men jaggu ble det ei litta powernap likevel. Jeg våknet med bustete øyenbryn som hadde vært trykket nedi puten og mascara under øynene, også rakk jeg ikke gjøre en dritt.

For øyeblikket har jeg akkurat lagt ned det siste jeg trenger før jeg reiser hjem for helgen. Det er selvfølgelig noe jeg har glemt å ta med, og jeg gleder meg til jeg finner ut hva det er og sier høyt til meg selv "er det mulig, hvordan klarte jeg å glemme det". Det slår aldri feil. Helgen er proppfull av planer, og jeg gleder meg masse til å se igjen de jeg har savnet siden sist tur hjem. Får ikke tid til å se alle, men gjør så godt jeg kan ♥ Hva er dine planer for helgen?
 

  • 18.05.2016 kl. 22:39

Min 17.mai

Heisann, hadde du en fin feiring av 17.mai i går? Hos oss startet dagen ganske så avslappende med champagnefrokost for to og altfor mye mat. Da vi hadde dyttet innpå nok mat, brukte Jørgen resten av tiden på å knyte slipsknute og jeg på strømpebuksene mine. Er det ikke typisk å lage hull i dem i det man drar de på seg? Eller at man har spart på strømpebukser MED hull i? Jaja, fant iallefall ut av det til slutt begge to! Vi gikk til byen, så på russetoget og møtte noen venner.

Dette var vår første feiring her i Lillehammer, og det var litt uvant. Hadde det ikke vært for at Jørgen har eksamen og jeg er i praksis, hadde vi nok dratt hjem til familie og venner hjemme. Var litt rart å gå rundt i gågaten og ikke kjenne en eneste person, når vi er vandt til å hilse på folk for hver tiende meter. Vi gjorde det beste ut av det, og hadde det utrolig koselig begge to. Jeg og Vilde gikk på mix for å kjøpe is, og det kostet 43 kroner(!!) for en liten softis i et beger. Det var jo 17.mai, så is ble det uansett. Da jeg og Jørgen bestemte oss for å dra hjem, brukte vi resten av kvelden på å slappe av i sofaen og baket skolebrød. En avslappende, men fin 17.mai 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I LOVE YOU 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan var dagen din?

Love, Emsi

  • 16.05.2016 kl. 16:56

Overraskelse og lykkerus

I dag våknet jeg før Jørgen (som vanlig), lå og spilte sims på iPaden da det plutselig ringte på døra. Jeg tittet bort på Jørgen, og håpet at han skulle våkne slik at han kunne gå og åpne (jeg haater å åpne når det ringer på og jeg ikke vet hvem det er). Han sov like søtt. Jeg tenkte i to sekunder "skal jeg gidde", men fikk på meg morgenkåpa og ruslet bort til døra likevel. Da jeg åpnet sto mamma og broren min der??? Overraskelsesbesøk ♥ 

Forrige uke klikket det helt for mobilen min, og jeg måtte dessverre kjøpe en ny. Hadde dette vært da jeg gikk på ungdomsskolen, hadde jeg sikkert blitt overlykkelig for å kunne kjøpe en ny - men det blir ikke heeelt det samme nå hvor man studerer og faktisk har lært seg verdien av penger. Mamma bestilte den for meg, og den ble derfor sendt hjem til henne. Heldigvis fikk jeg den med ekspresslevering fra mamma og Henrik i dag, hurra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- En litta selfie må til - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gikk bort til Egon for å spise lunsj. Da fikk vi feiret bursdagen til Jørgen som var i går, og mamma sin som er helgen som kommer. Med middagsretter til lunsj ble alle mette og fornøyde. Heldigvis var det såpass bra vær at det gikk an å sitte ute, og det var veldig deilig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kjenner at jeg lever på lykkerus nå. Synes det var såå koselig å få besøk av dem i dag uten og vite noe som helst om det. At de i det hele tatt orket å dra tur/retur Lillehammer i dag betyr veldig mye for meg. Det er totalt 7 timer i bil på èn dag, og bilkjøring er ikke akkurat veldig festlig heller. Nei åh, så glad jeg er!!! Ha en fiiin dag videre, flotte dere.

Love, Emsi
 

  • 15.05.2016 kl. 19:36

En voksen mann

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I dag fyller kjæresten min sine 20 år, og jeg blir nødt til å forberede meg på å høre en måned fremover i tid at han er eldre enn det jeg er. Dagen startet med at jeg viste frem mine husmorskillz ved å lage lapper for aller første gang. Heldigvis fikk han ikke se meg i aksjon på kjøkkenet da han var langt og lenger enn langt inn i drømmeland, for det kunne blitt litt av et syn. Jeg er så klønete når jeg lager mat alene, og søler mel utover hele gulvet og bløtlegger hele kjøkkenbenken med vann når jeg skal vaske for eksempel en skje som spruter vannet i en annen retning enn beregnet. 

Nå er det fløtegratinerte poteter og biff som står på tur etter Jørgens ønske. Planen var at jeg skulle kokkelere, men det ble slik jeg regnet med - at han litt distrè bare overtar. Ha en fin søndagskveld videre, jeg er nødt til å gå inn og vise han hvem som er sjefen!! 

Love, Emsi

  • 12.05.2016 kl. 12:40

Mitt kjære Olympus pen

Jeg har lenge tenkt at jeg kunne tenke meg et mer praktisk kamera. Jeg har vært trofast mot speilreflekskameraet mitt siden niende klasse, men det begynner å bli slitsomt og drasse med på både bursdager, ferier eller kortere turer. Da jeg kom over Olympus pen E-PL7 på nettet ble jeg helt frelst. Altså, har du egentlig noen gang sett et så fint kamera? Det har nemlig ikke jeg, før nå!

..I WILL TAKE YOU EVERYWHERE..

Jeg er hodestups forelsket i dette lille, fine kameraet da det tar minst like fine bilder som et speilrefleks! Ikke bare er det pent å se på, men det har utrolig magne funksjoner som jeg ikke kan gjøre annet enn å digge. Er du glad i å ta selfies? Vel, dette kameraet har flippskjerm! Noe jeg ikke kan unngå å fortelle om dette kameraet er at det har en superbra wifi-løsning. Jeg kan når som helst koble kameraet til wifi og via en app (Oi.Share) på mobilen kan jeg overføre bilder fra kameraet og over til mobilen. Ikke nok med det, men jeg kan også sette fra meg kameraet og se på mobilskjermen hvordan det ser ut gjennom linsen og knipse i vei. Jeg er ikke verdens beste til å forklare - men det jeg prøver å si er at det har en selvutløsermodus som gjør at jeg via mobilen kan se hvordan det ser ut gjennom linsen, trykke på en knapp på mobilen slik at kameraet knipser et bilde.Jeg tar det allerede med meg overalt, og de siste innleggene mine har bestått av bilder som er tatt med dette kameraet. Det kommer til å bli en fast gjenstand i vesken fremover også ♥ 

Love, Emsi
 

  • 09.05.2016 kl. 17:13

Lunsj langs strandpromenaden

I dag har det seriøst vært 24 grader her. Herregud, jeg smelter nesten bort bare ved å stikke nesa utenfor døra. Nå er det sommer, og den er kommet for å bli. Jeg og Jørgen gikk en tur ned til strandpromenaden i dag, satt oss ned på et teppe og spiste lunsj, spilte spill og tok livet 110% med ro. Vi er i utgangspunktet utrolig dårlige til å gå ut når det er fint vær ute, og liker vel best å slappe av foran TV'en begge to. Nå derimot har jeg gjort en avtale med meg selv om at vi faktisk bare må komme oss ut for å oppleve litt. Det er ikke bare godt for kroppen, men jeg tror det er fint for forholdet også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Sushien ser kanskje ikke så delikat ut der den ligger og steker i sola, men jeg kan love deg at den var digg mmm -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke bare-bare å være ute i sola for en kropp som ikke eier et eneste lille pigment, så hvis det er slik været skal være fremover må jeg skaffe meg en solkrem asap. Jeg er glad i sol og varme, men jeg undres litt over hvordan denne frøkna skal overleve i Thailand. Den varmen som har vært i dag anses tydeligvis som "kaldt" der??? Altså really??? Å snakke om været er jo en klassiker, men nå skal jeg gi meg. 

Love, Emsi

  • 06.05.2016 kl. 09:15

936 trappetrinn senere

Goood morgen! For øyeblikket ligger jeg i senga ved siden av en høytpustende og fremdeles sovende Jørgen. Vi har besøk av broren hans, Thomas, i noen dager, og det er veldig koselig. Snart skal jeg i butikken for å handle inn litt frokost, og så videre til praksisplassen jeg jobber på. 

I går bestemte vi oss for å gå opp Lysgårdsbakken her i Lillehammer! Jeg innså at jeg virkelig har undervurdert den bakken, for herregud - det var ganske så tungt! Etter vi hadde gått opp alle de 936 trappetrinnene var vi helt gelè i beina. Vi hadde vært smarte og tatt med tre vannflasker, men skjønte fort at vi burde doblet mengden. Vi belønnet oss selv med å spise middag ute, så det var absolutt verdt det 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Såå fornøyde etter å ha nådd toppen, og da var det innafor med en litta selfie - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til tross for at det er litt av en treningsøkt å gå den turen vi gikk, så var det utrolig deilig! Jeg og Jørgen har blitt enige om å gjøre det til en fast søndagstur, og det ser jeg frem til. Godt å bevege seg litt, og utsikten på toppen er jo amazing!! 

Love, Emsi
 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits