• 31.05.2014 kl. 14:51

Farget håret!!

Jippii, endelig fikk jeg farget håret! Jeg valgte å farge det hos en veldig flink frisør som jeg VET gir kunden det den er ute etter. Som nevnt tidligere har jeg lenge hatt lyst til å farge håret mitt lysere, og det har jeg nå endelig fått gjort. Jeg dro til Glød frisør i Fredrikstad, hvor det jobber en utrolig flink frisør (faktisk kåret til årets lærling i headmasters). Sjekk ut instagramprofilen hennes her. Hun er ikke bare dyktig, men hun er også noe av det koseligste mennesket jeg har møtt! De 4 timene i frisørsalongen gikk unna, og det føltes ut som om jeg var der i 5 minutter og ble sendt hjem igjen. Anbefaler de som er ute etter et godt resultat og en hyggelig stund å ta turen innom denne salongen hos Julie

Dette bildet er hentet fra hennes instagramprofil.

Håret mitt var ikke så rødlig i toppen som det ser ut som på dette bildet helt til venstre, og det var enda mørkere i tuppene. I midten er lengdene bleket og helt til høyre er det ferdige resultatet. Føltes skikkelig ut som en prinsesse etter hun krøllet håret mitt! Det er forresten krøllet med rettetang, og om du vet om en video hvor man kan lære seg hvordan man gjør det så vil jeg gjerne vite om den! 

Hadde skrevet ferdig dette innlegget for noen dager siden, men har av en eller annen grunn ikke postet det før nå. Så nå må jeg tilbake til jobb! Slutter kl 18, og da er det rett på dobbeldate. Gleeeder meg!! Ha en fin dag videre, beauties 

  • 19.05.2014 kl. 12:56

Min 17.mai

17.mai samlet jentene seg for champagnefrokost (uten så mye champagne). Alle hadde med seg en rett hver, noe som resulterte i 19 mette mager og store mengder mat som var igjen. Smakte forresten verdens beste oreokake. NAM  Det var en utrolig koselig frokost, og jeg storkoste meg hele tiden. Da vi var ferdige med å spise gikk vi inn til byen for å se på folketoget. Der møtte jeg også på kjæresten min, så tilbrakte litt tid med han også selvfølgelig. Da toget var ferdig dro jeg hjem for å grille sammen med familien, og deretter dro jeg videre i bursdagsfesten til Julie på kvelden. 


Mari, Julie, Victoria og Julie


Fineste Leah


Fine gjengen  En av jentene synes dessverre ikke på dette bildet, men det er det eneste brukbare av de vi tok..

Alt i alt var dagen utrolig fin, og jeg må bare si at 17.mai i Fredrikstad imponerte. For et tog!! Jeg synes også det er så stas å gå i bunad, og alle er så fint pyntet den dagen. Det er noe spesielt over den dagen som jeg bare elsker. 

Hvordan var 17.mai for deg?

  • 14.05.2014 kl. 22:25

B-E-A-U-T-Y

Dette fine ansiktet har vært på bloggen min et par ganger før, og nå dukker det opp igjen! Jeg har vært så heldig at jeg fikk bruke henne til et fotoprosjekt, noe som alltid resulterer til at jeg blir superfornøyd og drar hjem med en god følelse. På skolen fikk vi ordet "drøm", som vi skulle ta bilder av. Ettersom Sofie drømmer om å leve av musikk, tok jeg også bilder av henne foran pianoet og når hun skrev notater til en sang. Det er et eller annet med Sofie som gjør at det er så enkelt å få gode bilder. Hun skinner, og det er rett og slett bare en fryd å være sammen med henne. Det burde vært flere slike mennesker


//Sofie Foss-Jacoben 

Det er vel ikke bare jeg som synes hun ligner en miniversjon av fotballfrue på disse bildene, og da spesielt det øverste? I morgen skal oppgaven leveres, og jeg kjenner det blir godt bare å slippe og tenke noe mer på den. I tillegg får vi vite om vi blir trukket opp til eksamen, og kjæresten min har bursdag. 18 år, herregud! Mye spennende som skjer for tiden. 

Hva synes du?

  • 11.05.2014 kl. 12:54

#FFpåtur

I går var vi nok en gang på dugnad i Oslo, og denne gangen tok vi turen til Bislet stadion hvor Holmenkollen-staffetten skulle være. Oppgaven vår var å være vakter. Før vi kom til dugnaden, brukte vi en lang stund på å finne ut veien. Det begynte med en togtur, som gikk veldig greit. Deretter satt vi oss på en trikk som gikk i motsatt retning av Bislet, for så å hoppe av for og rekke en buss. Flere busser kjørte forbi oss. Vi sto nemlig på feil side av veien. Da vi endelig hadde kommet oss på bussen måtte vi bare vente til vi var fremme, og da vi kom frem et kvarter forsinket måtte vi finne ut av hvor vi skulle møte opp. FF på tur as. 

Dette var riktignok på slutten av dugnaden, derfor det er så lite folk. Vi skulle passe på at ingen utenom de som skulle på premieutdeling slapp inn eller oppholdt seg innenfor gjerdene. Dessverre var det altfor mange som var der inne uansett, og vi skjønte ikke helt hvor alle kom fra. For de som ikke vet hva holmenkollen-staffetten er (noe jeg selv ikke visste før jeg var der), så er det en slags løpekonkurranse. 
Det var utrolig mange frekke mennesker som fant på dårlige unnskyldninger til å være inne på det stedet vi skulle jage dem vekk fra, og jeg kjente at jeg til slutt nesten ikke klarte å være hyggelig. 


Madeleine

I dag skal jeg heldigvis bare ta dagen med ro, men også jobbe med en foto-oppgave. Skal dra avgårde til en venninne nå snart for å ta bilder av henne. Noen av bildene kommer helt sikkert ut på bloggen, så stay tuned! 

  • 04.05.2014 kl. 21:31

bed >

Hei, og god kveld! I helgen hos pappa har jeg ikke hatt internett, men nå er jeg hjemme hos mamma igjen og får derfor blogget litt. Det har vært en utrolig fin og rolig helg. Fredagen gikk til kos og TV-titting med familien, og på lørdag var jeg og Marthe sammen med noen kompiser. Det endte opp med at vi ikke kom oss hjem, og måtte sove over der. Jeg tror det verste jeg vet faktisk er å sove borte uten å ha med meg noe som helst av ting til dagen etterpå. Verken tannbørste, klær eller sminke. Det gikk fint altså, finnes vel ikke grenser til hva man kan klage på. Huff. Stopper der. 

Nå har jeg satt meg til rette i senga for å gjøre noe utrolig morsomt som jeg har gledet meg til hele helgen.. skolearbeid, wii! Jeg har en tendens til å drøye så langt ut på kvelden som overhode mulig, så her sitter jeg da. Får håpe jeg blir ferdig fort, for det hadde vært utrolig deilig å legge seg tidlig i dag. I morgen er det skole igjen, og det kommer til å bli en stressende uke for meg. Men det ordner seg for snille piker, er det ikke det de sier? Jeg håper du har hatt en fiin helg, og at uken blir minst like fin

Gjort noe spennende i helgen du?

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits