• 23.05.2013 kl. 19:01

Skulle ønske alle trær hadde fine blomster på seg

Dette har vært en fin dag! Jeg har ikke vært trøtt i hele dag slik jeg pleier, og har ikke engang tatt en liten powernap som jeg pleier å gjøre så fort jeg kommer hjem fra skolen og er dødssliten. I dag har jeg faktisk hatt nok av energi, og det er jo så deilig. Solen har til og med tittet frem i ettermiddag, noe som også er deilig. Nå skal jeg snart trene, for så å ta en laaang dusj og kose meg med noe godt og se på film i senga.


I dag stjal jeg mammas genser. 

Noe av det fineste jeg vet om på denne tiden av året er at trær begynner å få fine blomster på seg! Det er disse frukttrærne, og jeg bare elsker det. Selvom jeg skulle ønske at alle blomstene var rosa, er det så fint å se på uansett. Drømmer om å ha flere slike trær i hagen når jeg blir stor. Ah

Noen spesielle planer for kvelden?

  • 20.05.2013 kl. 20:46

Solfylte dager

Denne langhelgen har jeg brukt til å være sammen med venner omtrent fra morgen til kveld. Tror ikke jeg har tatt frem macen en eneste gang, før nå! Været har jo bare vært helt fantastisk, og selvom jeg personlig liker været best når man slipper å svette, har det vært fint med noen solfylte dager. 17. mai tilbrakte jeg sammen med Henriette i byen, for så å dra til Høysand sammen med mange andre. Det ble brått veldig mange der, men det var kjempekoselig! Jeg har også vært sammen med Cajsa, og fikk endelig sett igjen bestekompisen min Tobias ♥I morgen er det tilbake til skolen, og selvom jeg skulle ønske denne helgen kunne vart for alltid (nesten), blir det litt fint å komme tilbake til skolen også. Jeg håper du har hatt en fantastisk langhelg! Hva har du gjort?

  • 16.05.2013 kl. 17:59

Tegninger

I går lå det to tegninger på sengen min, som en venninne av broren min (tlrustad på insta) har tegnet av meg. Den ene har jeg vist allerede, men hun har tegnet enda en! Jeg blir helt målløs over hvor flink hun er, og jeg klarer ikke forstå hvordan det går an å klare å tegne noe så likt med bare en blyant.

Dette er det andre bildet hun tegnet av meg. Hun linket først til meg på instagram under tegningen uten at jeg visste noe om det. Jeg ble helt sjokkert! Nok en fin tegning, og i tilegg så betyr det ganske mye for meg at hun ville gi meg tegningene ♥ Derfor har de fått en fin plass på veggen! Flink, ikke sant?

  • 10.05.2013 kl. 15:24

Dagens antrekk

For en deilig dag! Siden vi har hadde fri i går også, så går jeg i surr med hvike dager det er. I dag var jeg tidlig oppe, og da får jeg ekstra mye ut av dagen også. Tenker jeg da. Jeg har vel ikke akkurat vært så produktiv i dag, men har faktisk ryddet litt hjemme. Nå skal jeg og Kristine til byen for å se på salget på Gina Tricot. Er 20% på alle ordinære varer, goodiebags til de 100 første, alle salgsvarer til 49,- og Eirin fra Top Model er der. Gleder meg!!! 


Alt fra primark

Jeg har forresten blitt tegnet av en jente lillebroren min kjenner som heter Therese! Hun er utrolig flink til å tegne, så det var utrolig morsomt å bli spurt om og bli tegnet av henne. Hun heter tlrustad på både twitter og instagram. Følg henne da vel ♥ Sjekk her!Hva synes du?

  • 07.05.2013 kl. 17:26

Pink it up

Her om dagen var jeg i byen sammen med Sofie og Åsa, og da siklet vi på supersøte kosedresser. Jeg har lenge ønsket meg, men har aldri funnet fargen jeg vil ha. Men nå, finally fant jeg en som gjorde meg forelsket på nytt. Bruker den hele tiden, og hvis du er ute etter noe lignende så koster det 199kr pr del på Cubus. Verdt det! Jeg bruker min hele tiden  Malin har forresten laget en header til meg, tusen takk for det søta! Følg henne på instagram: @malinroer

Søt, ikke sant?

  • 06.05.2013 kl. 21:00

Look at the stars. Look at how they shine for you.

Jeg tror ikke det finnes noe vakrere enn stjernehimmelen. De mørke nettene hvor hele stjernehimmelen er klar, er mine favorittnetter. Det er slike netter som får meg til å ville sove med vinduet åpent og full sikt opp mot himmelen. Det er et eller annet beroligende over det å se på stjernene, det synes nå iallefall jeg. Aller best er det om vinteren, når stjernene lyser allerede klokken seks. Det er når jeg er lei meg at jeg søker fred hos stjernene. Jeg får akkurat den oppmerksomheten jeg trenger. En fredelig oppmerksomhet som gjør meg rolig, og klarner tankene mine samtidig som jeg har noe fint å se på. 

Jeg har vel så og si alltid hatt et slikt forhold til stjernene. Da oldefar døde da jeg var liten, pekte jeg opp mot den stjernen som lyste sterkest på himmelen og sa "det er oldefar". På en stjerneklar himmel, var han alltid den fineste og sterkeste stjernen. Da jeg trengte noen å snakke med, dro jeg opp rullegardinen etter jeg hadde lagt meg til å sove og fortalte oldefar om ting jeg ville han skulle vite. Jeg avsluttet med å si natta. Selv om jeg aldri fikk et sterkt forhold til han fordi han bodde 12 timer unna, følte jeg en enda sterkere nærhet etter han døde og jeg følte at han hele tiden var tilstede da jeg tittet opp. 

Når man ser på stjernene, føler man seg plutselig ikke så liten lenger. Når jeg savner noen som er langt borte, vet jeg med meg selv at de kan se på stjernene de også og plutselig føler jeg meg mye nærmere likevel. Savnet vil være der, men ikke i like stor grad lenger. Med pianomusikk spillende på spofity, ligger jeg i senga mi og filosoferer over ting jeg uansett aldri vil få svar på. Ting jeg gjerne ville hatt svar på, men som er umulig å finne et svar til. 

  • 03.05.2013 kl. 19:55

I love the sound you make when you shut up

Herregud, for en sinnsykt forferdelig uke! Akkurat nå. I skrivende stund. Må jeg få ut all frustrasjon og rett og slett klage over alle de teite tingene som har skjedde denne uken. Kunne selvfølgelig latt det gå utover venner og twitter (som det helt sikkert har gjort også), men så nei. Siden jeg er surrounded by negativity går dette greit. Okei, hvor skal jeg begynne?

- Vel, jeg skulle søke tre jobber på en dag. Satt igjen på skolen for å skrive ut søknadene. Da jeg kom frem til byen hadde jeg kun en halvtime på meg. Snill som jeg er, sier jeg ja til å svare på noen spørsmål fra en mann som står med en pc i hånda midt på senteret. Endte opp med at jeg sto der i tjue minutter og måtte løpe til trening klokken fem. 

- Jeg glemte å ta med meg sokker da jeg skulle trene (hadde på meg strømpebukse på skolen). Endte med at jeg måtte trene uten sokker og ble sinnsykt klam og følte meg ekkel. Ikke nok med DET, men etter treningen kunne ikke mamma hente meg og busskortet fungerte ikke. Derfor måtte jeg gå i en time for å komme meg hjem, det var kaldt og jeg hadde ikke på meg jakke. Akkurat som om det ikke var ille NOK, men så måtte jeg jo selvfølgelig få gnagsår slik at jeg haltet bortover gatene.

- I dag kom jeg hjem fra skolen (og selvfølgelig uten husnøkkel). Derfor måtte jeg gå langt for å hente en nøkkel av broren min som var hos en kompis, for så å gå hjem igjen. Akkurat som om det ikke var ille NOK, var selvfølgelig verandadøren åpen da jeg kom hjem. Det glemte jeg jo å sjekke. Ops.

- Spolerte planer. Gud som jeg hater spolerte planer. I dag skulle jeg gjort noe HELT annet enn jeg gjør nå. Nå sitter jeg forresten i onepiece og venter på mat.

- Akkurat som om dette ikke har vært en ille nok uke for meg, skulle jeg rense gnagsåret mitt fordi jeg hadde fått masse lo fra sokken min i det og da jeg skulle bøye opp foten min og legge den over det andre beinet, revnet buksa mi. Det hadde gått veldig greit hvis det var et av mine andre par, men det måtte selvfølgelig være de svarte favorittbuksene mine som jeg så og si aldri tar av meg.

Okei, denne uken har ikke bare bydd på negative ting som har fått meg i dårlig humør. Det har faktisk skjedd noen koselige ting også! Som foreksempel

♥ For en time siden fikk jeg melding av lillebroren min (8) som satt nede på rommet sitt: "Jeg elsker deg". Slike ting får meg virkelig til å smile. ♥ Jeg fikk 4 på mattetentamen (og hvis du er superflink i matte og synes at dette er en dårlig karakter så bryr jeg meg ikke. Matte er mitt verste fag og jeg hater det over alt annet). ♥ Jeg og Sofie feiret ståkarakter og bare det at vi lever med å kjøpe noe fra bakeren som vi har siklet etter i lang tid. Det var så koselig å tilbringe tid med henne og spise noe digg. ♥ Jeg ble spurt om å bli tegnet, og sa selvfølgelig ja til det. 

 

Beklager virkelig for et sutrete innlegg. Jeg er jo egentlig ikke negativ (jo), men noen ganger må jeg bare få ting ut og jeg vil gjerne dele dette slik at jeg kan få støtte. Tulla. Håper du har hatt en fantastisk uke, for det fortjener du! 

På en skala fra 1-10, hvor bra har din uke vært?

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits