• 24.04.2017 kl. 17:20

Reisetips: London

Hallo. Jeg har tenkt meg til london i sommer og lurte på om du kan anbefale hotellet dere lå på nå eller om dere har et annet dere kan anbefale? Hvordan ligger det eventuelt i forhold til ting som f.eks shopping og annet å se på? Kan du anbefale noe å gjøre og butikker? :)


Forhåndsskrevet innlegg som publiseres mens jeg er på jobb

 

Jeg fikk denne kommentaren i går, og tenkte jeg like så greit kunne lage et eget innlegg. Noen ganger når jeg svarer anonyme i kommentarfeltet som ikke er lenket til en adresse, er jeg redd de ikke får med seg svaret mitt. Så da kjører vi i gang rett og slett! 

Jørgen og jeg lå på et hotell som heter St.Giles. Det er et enkelt og greit hotell som ligger (uten å overdrive) 10 sekunder unna Oxford Street. Det ligger altså i en sidegate hvor det er kort vei ut til den populære "handlegaten". Vi ville i utgangspunktet på en skikkelig shoppingtur til London, så for oss var det midt i blinken med kort avstand dit. Hotellet i seg selv er helt greit, og ikke veldig dyrt i våre øyne. Vi hadde ikke inkludert frokost nå som vi hadde i 2014, men kan huske at frokosten var bra den også. På hotellrommet er det gode senger og TV med flere kanaler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dersom du ønsker å se de typiske turistattraksjonene som Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace og London Eye er det mulig å gå dit fra hotellet. Jeg husker ikke helt hvor lang tid vi brukte på å gå, men kan kanskje regne en halvtime-tre kvarter. Ellers er det alltid mulighet for å ta undergrunnen som fører deg et stykke nærmere. Vi brukte undergrunnen hyppig! Vi besøkte også et akvarium som heter Sea Life, som ligger rett ved London Eye. Der kan du også kjøpe "pakker" med billetter til flere attraksjoner. 

Vi spiste på to fantastiske restauranter: Hakkasan og Gaucho. Dette er restauranter du må bestille bord på i goood tid. Vi bestilte bord en uke før vi reiste. Det koster litt mer å spise, men absolutt verdt det. Vi tenkte at vi kunne bruke litt ekstra penger på mat når vi først var på tur for å kose oss. Det er også mange koselige cafèer, som jeg dessverre ikke husker navn på. Der kan dere slappe av med en god lunsj eller makroner (ah my love).

WE  SHOPPING

Når det gjelder shopping er det veldig individuelt hva du er på jakt etter selvsagt, men jeg kan anbefale de butikkene som vi likte aller best. For Jørgen sin del var det kun en butikk som gjaldt, og det var Ralph Lauren. En butikk på tre etasjer hvor du virkelig føler deg velkommen. Butikken i seg selv er superflott, og betjeningen hjelper deg fra det sekundet du setter foten innenfor døren dersom du ønsker det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg likte veldig godt Topshop, Zara, Primark, Victoria's Secret, Miss Selfridges og Forever21. Topshop og Zara var det flere steder, så jeg vil anbefale å reise til de som ligger litt lenger unna selve Oxford Street da en vil oppleve at det er mindre folk der og større utvalg. Slik opplevde iallefall vi det!  Primark er kjent for å være ganske billig, og de har veldig mye annet spennende der enn klær også. De har til og med interiør. Victoria's Secret sitt undertøy er vel ganske dyrt, men jeg kjøpte kun bodymist der som de ofte har et "3 for 2" tilbud på. De lukter amaazing!! Miss Selfridges hadde jeg aldri vært innom før, men likte butikken utrolig godt! Klær til jenter i alle størrelser. Forever21 har jo vært favorittbutikken min siden alltid, men jeg handlet ikke såå mye der denne gangen. Foretrakk heller Miss Selfridges. 

Jeg er en veldig dedikert planlegger, men på denne turen tok vi det litt på sparket. Og det anbefaler jeg virkelig! Hotellet har jeg ligget på tre ganger, så det er et hotell jeg kan anbefale uten tvil! Flere av mine venninner som også har vært der. Håper dette innlegget var nyttig, og som vanlig er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet dersom det er noe mer dere lurer på så svarer jeg der fortløpende

 

Love, Emsi

  • 23.04.2017 kl. 15:29

C-H-I-L-L

Hei fine, og gooood søndag! Håper dere har hatt en fin helg, og at dere er klar for ny uke. Jeg vet ikke helt om jeg er det. Dagen i dag brukes til å forberede meg på et nytt tema på skolen, og jeg kjenner at jeg synes det er vanskelig før vi i det hele tatt har begynt. Temaet er iallefall atferdsanalyse, så det blir nok helt sikkert spennende. Jeg håper bare jeg klarer å holde motivasjonen oppe, hjernen min er såå klar for sommerferie nemlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går kveld hadde Jørgen og jeg besøk av et vennepar av oss. Det var som vanlig både koselig og chill. Gutta laget kylling med pesto og bacon, sjampignong med pesto og bacon + en deeeilig form med fløtegratinerte poteter. Herregud, det er himmel på jord tenker nå jeg. Skrik ut om det er ønskelig med oppskrift på det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei guriland, denne helgen har vært veldig fin. Jeg synes det er så godt å ha et vennepar å være sammen med hvor vi trives såå godt i hverandres selskap. Vi drakk vin, spiste god mat og spilte Alias. Jørgen og jeg er jo mestere, og dro hjem seieren. Frykter at de kan vinne neste gang, da! Alias er et spill som er veldig morsomt å dra frem på kvelder som i går, og en slager på både jentekvelder og familieselskap! Nå må jeg få nesa ned i boka igjen (nå fikk jeg et veldig rart bilde i hodet, la gå). Vi snakkes senere ♥ Hva har du gjort i helgen?

 

Love, Emsi

  • 20.04.2017 kl. 19:16

I senga er jeg

Fikk en god idè fra denne bloggen, og heldige meg fikk lov til å herme! Jeg synes det er utrolig morsomt å svare på slike spørsmål, og spesielt på dager som denne hvor jeg ikke har noe annet å blogge om. Fantasien min er jaggu på skogtur for tiden. I'll be back I promise. Jeg har heldigvis fått fikset opp i noe virus jeg har hatt på dataen, så nå river jeg ikke av meg håret hver gang jeg skal lage et blogginnlegg. Takk Gud for det!


 

På legekontoret er jeg så og si aldri. Jeg unngår legekontor så godt det lar seg gjøre, og trives ikke der i det hele tatt. Jeg har virkelig all respekt for de gode legene som gjør en fantastisk god jobb, men ellers takk.

I senga er jeg den som sovner aller først, og som snorker Jørgen romantisk inn i øret. Jeg må bare si det, senga vår er helt magisk og jeg sover så utrolig godt i den. Det beste jeg vet er å ligge i senga sammen med Jørgen om kvelden og se på serier. Og så sovner jeg. Lever drømmelivet da jeg altså.

På toget er jeg utålmodig, men reiser raskt inn i drømmeverdenen med åpen munn og halvveis snork. Til Jørgens store forskrekkelse som av og til må dunke bort i meg før jeg setter i gang med skikkelig dundring. 

På sirkus er jeg aldri, og har ingen planer om å sette foten innenfor et sirkus i voksen alder. Ikke engang den dagen barna mine trygler meg om det. Det finnes heldigvis mye annet å finne på som ikke innebærer å opprettholde torturering av de stakkars dyrene.

På sommeren er jeg iallefall ikke brun, haha! Til tross for det er jeg veldig glad i sene sommerkvelder med familie og gode venner. Spesielt koselig synes jeg det er å grille. Lukten av grillmat klarer jeg nesten ikke vente på, ah så deilig 


 

På vinteren er jeg lykkelig. Jeg sitter i sofaen med en stor kopp kakao i hånden, og ser hvordan snøkrystallene faller ned fra himmelen og legger seg over busker og trær. Alt blir så lyst og vakkert! 

På fisketur er jeg svært sjeldent. Så og si aldri når jeg tenker meg om. Men jeg elsker å ta hånden ned i vannet i fart, og kjenne vinden i håret.

På julaften er jeg spent og forventningsfull. Jeg har alltid forberedt gaver i god tid, og gleder meg mer til at andre åpner gaver fra meg enn å åpne mine egne. Jeg blir glad uansett hva jeg får da, så det er veldig ålreit. Jeg er en skikkelig jule-jente, hvis det er et ord, og gleder meg alltid i lang tid. Det å være med familie, spise god mat og høre på julesanger gir meg en skikkelig lykkefølelse.

I solen er jeg glad. Det er deilig å kjenne varmen på kroppen, men helt ærlig trives jeg bedre i skyggen.

 

Love, Emsi

  • 18.04.2017 kl. 23:26

Vel overstått påske

Hei, dere!! Jeg endte visst opp med å ta en påskeferie også fra bloggen. Det var ikke heelt meningen. Jeg har vært hjemme i påsken, og har fartet rundt i omtrent hele Østfold. Iallefall ikke langt ifra! Noen ganger hadde det vært så mye enklere om alle jeg skulle treffe bodde på samme område, hehe. Jeg har iallefall hatt dager fullstappet med planer, og har fått vært sammen med familien og mange av vennene mine. Har virkelig storkost meg ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før jeg skulle reise tilbake til Lillehammer på mandag fikk jeg heldigvis møtt bestevenninna mi, Marthe, og vi spiste på en restaurant/utested som heter Ocean Club. Sykt digg! Marthe bestilte alle tre desserter de hadde der også, så vi fikk virkelig stappet innpå og kost oss. Jeg skulle ønske jeg kunne vært sammen med hun i hundre timer til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 H A P P Y    E A S T E R ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det tilbake til skolebenken med forelesninger, arbeidskrav og hurramegrundt. Fullt kjør frem mot eksamen, for å si det sånn. Jeg håper du har hatt en fin påske, og at du har koset deg masse med dine kjære. 

 

Love, Emsi

  • 09.04.2017 kl. 19:02

VIDEO: LONDON HAUL

 

Nå er ENDELIG innkjøpsvideoen fra London ferdig redigert. Det ble noen lange minutter, så her anbefaler jeg deg å sette deg godt til rette med noe digg i glasset og la videoen spille. Når jeg skal redigere videoene mine tar det ekstremt lang tid da jeg småprater altfor mye, og sier "eh" før alle setninger. Når jeg da skal klippe mellom setninger er det nesten umulig å fjerne "eh", og det gjør det hele ganske så komplisert, haha! Jeg snakker ikke akkurat sakte heller, så her går'e unna. Kommenter gjerne i kommentarfeltet her dersom det er noe du lurer på!! Uansett så håper jeg at du liker videoen, så blogges vi senere 

 
Love, Emsi
 
  • 08.04.2017 kl. 21:27

Lite lørdagstips fra frøkna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Okei dere, jeg er nødt til å tipse dere om noe såå fint og såå genialt! Rett og slett å bruke et hårbånd. Ikke mer komplisert enn som så. Jeg kjøpte meg et svart hårbånd ifjor sommer, og brukte det ikke veldig mye. Jeg følte meg ikke heelt vel. Men plutselig fikk jeg øynene opp for det for en liten stund tilbake, og nå har jeg en liten samling på fem stk hvor dette rosa er min absolutte favoritt. De som kjenner meg godt og ser meg til vanlig har kanskje lagt merke til det. Jeg kjøpte det da jeg og Jørgen var i London. Han synes det så ut som "gammel dame" i butikken, men etter jeg startet å bruke det gir han meg komplimenter hver eneste gang. Søtis  Dette er grunnene til at jeg bruker det:

1. Det piffer opp et enkelt antrekk - Genialt for dager hvor en ikke orker å gjøre så mye "ekstra".

2. Gjemmer bort "fett" hår - Dersom håret ikke er helt medgjørlig et par dager etter hårvask, og jeg ikke har tid til å dusje.

3. Det får bort håret fra ansiktet. Perfekt ved skolearbeid, matlaging, you name it!

 

    

 Love, Emsi
 

  • 08.04.2017 kl. 10:00

Saturday, you treat me good

Jeg er ikke redd for å være åpen om mine følelser. Jeg deler. Jeg deler kanskje litt for mye. Kanskje så mye at det kan bli sett på som et skrik om oppmerksomhet, noe det heldigvis ikke er. Jeg trenger ikke oppmerksomhet. Jeg trenger å skrive om følelsene mine på en slik måte at det gir meg en god følelse uansett hvor vondt det føles i hjertet. Jeg trenger å vite at èn der ute leser det jeg skriver og kan lære noe av det. Få det bedre av det. Jeg er så åpen, jeg, at dere som leser denne bloggen nesten kan være sikre på hvordan jeg har det til enhver tid. Dersom det gjøres litt innsats kan dere finne ut hvordan jeg følte det gjennom flere perioder i mitt liv. Kroppspress, kjærlighetssorg, lykke, lengsel. Jeg har en liten blogg. En veldig liten blogg. Men når jeg er hjemme hender det at jeg kommer i prat med noen på byen (fylla er fine saker) som forteller meg hvor mye de setter pris på det jeg skriver. Det gir meg noe, det  

 

 

.. I N S P I R A T I O N 

Jeg sitter i sofaen med pleddet over meg. Er det noe jeg virkelig elsker, uansett om det er varmt eller kaldt, så er det å ha et godt pledd over kroppen. Jeg kan sitte her i evigheter. Jeg holder en iskaffe (nummer fire denne uken, avhengig og nå blakk) i høyre hånd og blar meg nedover weheartit. Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier (eller skriver forsåvidt) at det har vært min største inspirasjonskilde i sikkert fem år. Åh, for en herlig morgen. Ikke nok med at jeg føler meg kvikk og opplagt, men jeg har enda mange timer igjen til å kose meg før jeg må rusle avgårde til jobb. Ha en fin lørdag fine xx

 

//bilder fra weheartit
 

Love, Emsi

  • 07.04.2017 kl. 09:49

FRIDAY

God morgen, fine! Sovet godt? Jeg la meg ganske sent i går, og nå skal jeg straks avgårde til den ene jobben min som personlig assistent og såå skal jeg jobbe på interiørbutikken Feel. Så denne dagen blir full! Likevel er jeg såå glad for at det er fredag, og kvelden skal nytes med tente lys og god mat. Alene riktignok, da Jørgen er på jobb hele kvelden og alle vennene mine har dratt hjem for påsken. Heldigvis liker jeg veldig godt å være alene, for jeg trives særdeles godt i eget selskap. 

 

  

 Ellers regner jeg med at påskeferien har startet for de aller fleste, eller? Jeg har fri fra skolen, så nå er det kun jobb noen dager til før jeg reiser hjem til Sarpsborg. Jeg gleder meg veldig mye til å være sammen med venner og familie igjen. Som vanlig er kalenderen stappet full allerede før jeg har reist hjem, så det blir spennende å se hvor mye tid til avslapping jeg får. Jaja, det er vel et luksusproblem. Heldig som har så mange å tilbringe tid med Jeg vet allerede at jeg skal i to bursdager, noe jeg gleder meg veldig til. 

Den siste tiden har jeg hatt hjemlengsel, og jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til siste studieår er over slik at jeg og Jørgen kan flytte hjem igjen. Vi trives godt her, det er det ikke noe å utsette på, men vi rett og slett vil hjem. Vi har både gode venner og jobb, men nå har vi vært her i snart to år. I tillegg skal min aller beste venninne her i Lillehammer hoppe ut av studiet og flytte tilbake til hjemstedet sitt til sommeren, noe jeg gruer meg helt sinnsykt til. Kanskje det er det som påvirker hjemlengselen min også, hvem vet. Jeg vet iallefall at ingenting blir det samme uten.

Har du noen planer for påsken? GOD PÅSKE iallefall når den tid kommer!! 

Love, Emsi

  • 06.04.2017 kl. 15:57

LONDONVLOG DEL 2


Hei, fine dere! Nå har jeg fått lastet opp del to, og håper dere liker den. Det blåste skikkelig den ene dagen, så det er derfor lyden kan svikte litt. Nå skal jeg snart på jobb, og så tilbringe resten av kvelden med redigering av Londonhaul-video. Skal prøve å få den ut iløpet av helgen, men tør ikke å love noe 

Love, Emsi 

  • 01.04.2017 kl. 12:04

LONDONVLOG


Hei, dere! Da har jeg endelig fått rumpa i gir og lastet opp en vlog fra London. I utgangspunktet tenkte jeg å ha to deler av dette, men etter å ha redigert ferdig denne så jeg at jeg visstnok ikke hadde filmet like mye dag 3 og dag 4(som er dagen vi reiste hjem). Så jeg er liiiitt usikker på om jeg skal lage en del to på det. Jeg får finne ut av det. Uansett, jeg håper du liker denne videoen! ♥ ♥

Må bare nevne at jeg presterer å holde over mikrofonen på kameraet noen steder, så derfor lyden kan være litt dårlig innimellom. 

Love, Emsi

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits