• 30.04.2013 kl. 11:11

Inspirert av Lana Del Rey

Nå har jeg akkurat levert inn en fotooppgave vi har hatt på foto fordypning på skolen. Oppgaven var å enten herme, eller få inspirasjon av Lana Del Rey. Jeg tror jeg gjorde en lett blanding egentlig. Min kjære Kristine som sto modell for meg, og selvfølgelig leverer hun! Det var utrolig slitsomt å ha photoshooten, for det blåste hvert eneste sekund og hun fikk sola i øynene. Men hun klarte seg fint selvom, som alltid ♥ Nå skal jeg skrive jobbsøknader. Skal nemlig søke jobb etter skolen. Hadde jo vært litt greit med $$$$$$$$

Hva syns du?

  • 26.04.2013 kl. 21:24

3 måneder med prinsen min

Jeg er så lykkelig. Nå er ting akkurat slik de skal være. Man må aldri være redd for å åpne hjertet sitt for en person. Jeg er så utrolig glad i deg, Jørgen ♥

  • 24.04.2013 kl. 23:45

Hvorfor så selvkritiske?

Åh, jeg må bare dele en video Kristine viste meg. Jeg trenger ikke å si så mye om hva den handler om, ettersom det blir fortalt i videoen hva som skjer. Kan fortelle kort forde, sånn at du kan se om du får lyst til å se på den eller ikke. Den handler om en veldig flink tegner, som skal tegne ulike kvinner utfra deres egen beskrivelse av seg selv. Han ser ikke de han tegner, for de sitter bak en gardin. Det er kun deres egen beskrivelse av seg selv som kommer på arket. Etterpå skal de som ble tegnet møte noen andre mennesker og snakke litt, også kommer de andre inn for å beskrive den personen fra hvordan de så på den personen. Altså alle detaljer. Og hva viser seg? Se videoen før du leser videre.
 


Som du nå har skjønt, viste det seg at disse kvinnene så på seg selv som verre enn de egentlig var. Så utrolig selvkritiske, og jeg tror faktisk at de fleste kan kjenne seg igjen. Dersom du blir spurt om hvordan du ser ut, sier du ikke "jeg har skinnende blå øyne med lange fine øyenvipper" eller "fyldige flotte lepper og liten søt nese. Håret mitt er forresten blankt og jeg har egentlig en ganske søt frisyre". Hvorfor kan man ikke si slike ting om seg selv egentlig? Er det janteloven? Jeg vil si ja. Du skal ikke tro at du ser bra ut. Du skal ikke beskrive deg selv som om du ser ut som en modell, eller vise at du er fornøyd med enkelte ting, Fuck it. Vær fornøyd med deg selv, for din egen skyld og alle rundt deg. Så fort du viser at du er fornøyd med deg selv, vil du automatisk skinne på en måte du aldri har gjort før. Man ser automatisk bedre ut dersom man selv føler det. Jeg hater janteloven. Jeg hater at man ikke kan stå frem og fortelle hva man er fornøyd med. 

Okei, jeg har en utfordring! Før du legger deg nå (eller om dette blir lest et annet tidspunkt), finn frem speilet og fortell deg selv hva du er fornøyd med. Beskriv deg selv, med kun positive ord. Jeg vet du kan 

  • 21.04.2013 kl. 17:35

Mammas jakke

For en stund siden fant mamma frem sin gamle olajakke som hun brukte da hun var på min alder. Jeg har blitt helt forelsket i den! Har hatt lyst på en olajakke såå lenge, men har ikke skjønt hvor man får tak i noen som ser litt gammeldagse ut.

I går var jeg ute og tok noen bilder sammen med Hao (link til bloggen hans her). Brukte han til en skoleoppgave, og er veldig fornøyd med resultatet. Han egner seg utrolig godt som modell, så jeg er ganske så heldig som kan låne han når jeg trenger modell. Jeg kommer til å legge ut noen bilder av han senere vil jeg tro. Fikk han til å ta noen bilder til bloggen min også, hihi. Er så sjeldent jeg får tatt noen ordentlige bilder nå, så det var jo ganske greit. 

Nå lukter det middag i huset, og det skal bli så godt. Pappa er verdens beste til å lage mat! Har sovet over hos kjæresten i natt. Han hadde til og med blomsterdynetrekk og ordnet yoghurtnøtter. Ah, ikke rart man blir forelsket  Jeg sovnet i armene hans i sofaen da klokken var elleve i går kveld. Er så sliten hver helg. Men deilig å kunne slappe heelt av! Joggisen skal være på resten av dagen også, for å si det sånn. 

Flere enn meg som liker late dager?

  • 20.04.2013 kl. 14:35

Happiness is a direction, not a destination

Hei fine dere! Jeg har slappet av i hele dag så langt. Det er deilig og endelig kunne slappe litt av synes jeg. Skal snart begynne med to av fotooppgavene jeg har på skolen. Skal bli deilig å få det unnagjort iallefall. Senere i dag skal jeg til kjæresten min, og det gleder jeg meg supermasse til. 

Denne uken har jeg hatt utrolig mye å gjøre. Veldig mye tid som har forsvunnet ut i løse luften. Har også sovet en del. På dagen altså, sånn så det er sagt. Har også påført meg sinnsykt smerte i låret. Er ikke støl, men tror kanskje det kan være en strekk eller noe. Gjør iallefall utrolig vondt. Men jeg overlever! Nå skal jeg dra for å ta bilder. Skriver et innlegg til i kveld vil jeg tro. Ha en fin lørdag videre 

Noen spesielle planer denne helgen?

  • 14.04.2013 kl. 19:02

All we need is some good friends and a song to sing along

I går var vi i bursdag hos vår superjente, Malin. Det var veldig koselig. Pizzaen kom for sent, og det resulterte i at Åsa ringte og klaget og ordnet et gavekort på stor pizza til Malin. Ikke feil! Jeg fikk også hilse på dyrene til Malin. Nå hørtes det jo bare ut som om hun lever i en dyrehage, men hun har katter og en hund. Den ene katten ville ikke gå ned fra fanget mitt, og satt og nesten skjærte opp kjolen min med neglene. Skikkelig nydelig pusekatt da. I og med at jeg ikke har dyr selv, blir jeg så glad i andres. Jeg har jo også en nabokatt jeg ser på som min egen. Dennis 

Før bursdagen dro jeg og Åsa til Sofie for å ordne oss. Hun har en egen leilighet hun kaller for bygget, og jeg virkelig elsker bygget. Vi tre har laget oss en liten vane med å tilbringe noen søndager der. Jeg har også sovet over utallige ganger, og en setning jeg ofte sier da er: "AH, jeg ELSKER bygget". 


Mine babes 

Nå skal jeg svømme i matteoppgaver og gjøre mitt aller beste for å oppnå et godt resultat på matteårsprøven jeg har til tirsdag. HAHA okei, har jo bare utsatt puggingen i hele dag så er ikke sjangs i havet at jeg kommer til å konsentrere meg nå heller. Jeg vet jeg burde, for matte er mitt aller verste fag og det finnes ikke et fag jeg får verre karakterer i enn det. Skal ikke snakke mer om matte, for det kommer til å føre til at jeg kommer ut med alt jeg synes om faget, læreren og den som fant opp matte. Og DET er ikke så lurt. Jeg kan iallefall late som om jeg skal gjøre noe fornuftig nå da. Må gå, ha en fin søndag videre!

Hva har du gjort i helgen?

  • 13.04.2013 kl. 16:14

Glemmy Awards 2013I går var det Glemmy Awards, og det er første gang vi er med på dette i og med at vi går førsteåret. Det var veldig morsomt, og så mange fine nominasjoner! Malin i klassen ble også nominert. Fikk tårer i øynene. Ah, noe så gøy! Da jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg sovnet i stolen og våknet kl syv i dag. Nå skal jeg snart til Sofie med Åsa for å ordne oss til bursdag. Skal i bursdag til Malin med jentene, noe som kommer til å bli utrolig koselig og gøy som alltid. Gleder meg ♥

Ha en fantastisk lørdag, søte dere! 

  • 10.04.2013 kl. 23:18

Every story has an ending.. but in life, every ending is just a new beginning

I dag har jeg hatt TO muntlige presentasjoner på skolen. Nå som jeg er ferdig føles det ut som om jeg har blitt 10 kg lettere samtidig. Det er så deilig å kunne puste igjen. Nå kan jeg ENDELIG nyte resten av uken, og på fredag er det Glemmy Awards på skolen! Hvis du ikke vet hva det er for noe, kan jeg forklare litt kort her: 

Det er en kveld som er brukt veeldig mye tid på å forberede og planlegge, og der blir det delt ut priser for "beste foto" og slike ting som har med medier å gjøre. Det er kun medier og kommunikasjon på skolen som er med, og da har vi hatt mulighet til å sende inn ting vi selv har produsert, og så er det en jury der som plukker ut vinnerne. Temaet er galla, så det blir såå moro! Gleder meg. Krysser fingrene for at kjolen jeg bestilte fra Nelly kommer frem før fredag. Håper dere kan gjøre det samme for meg. Det har faktisk vært en utrolig lang dag. Sluttet kvart på fire i dag, og deretter var det rett på trafikalt grunnkurs. Jeg har blitt fortalt at trafikalt er noe av det kjedeligste som finnes, og at mens du sitter der så lengter man bare etter å dra hjem. Men hallo, det er jo så gøy! Jeg blir ikke engang trøtt av å høre på, og synes faktisk det er veldig interessant. Da jeg kom hjem i dag slappet jeg av litt før jeg gikk ned og spiste sammen med mamma og broren min. Nå er jeg så trøtt at jeg nesten ikke ser hva jeg selv skriver engang. Med rolig musikk i ørene tror jeg dette kommer til å bli en nydelig natt.I morgen trenger jeg hjelp av DEG til noe! Stay tuned 

  • 06.04.2013 kl. 19:06

Useless


Ha en fin lørdagskveld alle sammen 

  • 04.04.2013 kl. 23:39

04042013

Jeg har gitt meg selv et nytt kallenavn. Nå er det slutt på Emsi. Kaller meg selv den aktive bloggeren. Eller kanskje ikke? Etter de siste dagene burde alle vennene mine begynne å kalle meg for syvsoveren. Kan oppsummere gårsdagen i korte trekk: Sovnet på bussen, ble hentet av pappa, sov før middag, spiste middag, sov etter middag, sov i bilen på vei hjem, sovnet i sofaen og la meg til å... sove litt senere på kvelden. Soving er noe jeg har blitt ekstremt god på, og samtidig som jeg ligger halvdød i sofaen og benytter meg av noe jeg tror er en kort powernap, overbeviser jeg meg selv at jeg kan ta treningen neste dag. Når trente jeg sist egentlig?

Jeg tenkte vel egentlig bare å stikke innom for å ønske dere en fin morgendag og en super helg! I helgen skal jeg i to bursdager + være sammen med kjæresten min. Håper dere får det minst like bra ♥ Nuss!

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits