• 28.03.2016 kl. 20:49

Mine beste Ebaykjøp

De fleste som handler på Ebay vet nok at man som regel blir fornøyd, men at det også kan forekomme at produktet ikke kommer frem, eller ikke ligner på det som er vist på bildet. Jeg har heldigvis ikke opplevd noe negativt med tingene jeg har bestilt, men noe har ikke kommet til tiden. Venter faktisk på en pakke atm som jeg håper er rett rundt hjørnet. Jeg elsker å handle på Ebay, og kan sitte og bla meg nedover i timesvis. Også er det så sinnsykt billig (!!!), iallefall mye av det. Jeg har jo kjøpt ringlyset mitt derfra, og kan vel ikke si at det er sinnsykt billig. Men alt annet krimskrams kan man få for en veldig billig penge. 

Uansett, jeg har lyst til å vise dere mine beste kjøp fra Ebay, og håper at dette innlegget faller i smak ♥ ♥


De populære latexrosene har jeg selvsagt klikket hjem, og jeg ble utrolig fornøyd! Jeg har helt ærlig aldri sett noen falske blomster som ser så ekte ut som det disse gjør. Jeg har 20 hvite, og tenker å bestille noen rosa om ikke så lenge. Link her ←


Jeg har et polaroidkamera, og har lenge hatt bildene mine i en liten skål. For et par uker siden mottok jeg dette albumet hvor jeg fikk plass til alle bildene mine. Da kan jeg bla gjennom albumet når jeg vil, og det gir meg en skikkelig god følelse. Luktet plastikk ut av en annen verden, men det kan man vel tåle! Link her ←


En liten fin veske med plass til de viktigste tingene. Det eneste negative med denne er at de svarte stripene på hver sin side av remmen er litt slitt bort noen steder, men jeg synes ikke det gjør noe. Mamma har den samme vesken i svart, og den er helt fin. Det rosa dekselet er jeg så syyykt glad for at jeg bestilte, for jeg fryktet egentlig at det kunne være skikkelig hard plastikk, men det er litt mykt om det gir mening? Man kan altså bøye litt på det, så det knekker ikke. Også glitrer det sååå fint. Link til deksel her ← link til veske her ←


Mitt kjære ringlys, hvor skal jeg starte? Jeg nevnte tidligere at det kanskje ikke var så billig, men det er absolutt verdt det dersom man vet at det kommer til å bli brukt. Fotoutstyr er vel ikke kjent for å være så billig, så å betale under 2000kr for et så bra lys vil jeg påstå er veldig bra. Det er hvite LED-lys som gir et utrolig godt og sterkt lys. Et must for klare, lyse bilder. Bildet jeg har slengt inn av meg selv er selvfølgelig ikke helt random, men her har jeg brukt ringlyset. Link her 

Jeg har nå vist dere hva mine beste kjøp er, og lurer på om du har lyst til å dele dine egne erfaringer? Har du bestilt noe du er veldig fornøyd med, eller tvert i mot, legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Love, Emsi

  • 27.03.2016 kl. 20:26

Hverdagsglede

Heeei, jeg lever fremdeles! Det er bare det at jeg tok i bruk denne påskeferien til avslapping og koselige stunder med de jeg er glad i uten å ofre en eneste tanke til bloggen. Noen ganger kan det være litt godt også. Jeg har storkoset meg hele ferien, og nå som den går mot veis ende sitter jeg med en utrolig god følelse inni meg. Jeg har fått vært sammen med mange av mine nærmeste på veldig kort tid! En hektisk uke, men såå fin. 

Jeg har dratt tur/retur Lillehammer to ganger på grunn av jobb, men ellers har jeg prøvd å være så mye som mulig sammen med familie og venner hjemme i Sarpsborg når jeg ikke har vært her i Lillehammer. Jeg jobbet i Lillehammer på onsdag, og måte derfor ta toget oppover på tirsdag etter et par dager hjemme. Jeg gruet meg til å tilbringe påsken alene i Lillehammer. Men Kristin, stemoren min, hjalp meg slik at jeg fikk kommet hjem igjen etter jobb, og jeg fikk derfor et par dager ekstra hos dem i Rakkestad  Da jeg skulle jobbe påskeaften ble mamma og mormor med meg oppover og var hos meg hele helgen. Vi hadde en koselig jentehelg sammen, og mormor har fylt opp både kjøleskap og fryser med mat. Det er overhode ikke meningen å høres skrytete ut på noen måte, men virkelig, jeg er så utrolig takknemlig for familien min. Jeg setter så utrolig stor pris på at de bryr seg så mye om hvordan jeg føler det, og at de ikke ønsket at jeg skulle være alene. At de gjør slikt for meg liksom, det synes jeg er så fint. 


1. Tacokveld med mamsen og mormor 2. Middag i bilen på Svinesund med Marthe 3. Time to work 4. Tacokveld med jentene (liker taco og Anca som prinsesse) 5. Nystekte vafler en søndags ettermiddag 6. Påskeegg fra sjefen min.

Jeg og tre venninner tok med oss mat, ved og O.B (til å tenne opp med, ikke spør meg hvorfor) og dro til et sted som heter Vetatoppen. Vi grillet og hadde som vanlig utrolig mye å snakke om. En skikkelig koselig grilltur! Jeg hadde helt glemt å ta med meg noe passende klær til en slik tur, så jeg vandret gjennom skogen i høyhelte boots, rosa jakke og veske. Bedre lykke neste gang. Vi gikk opp i et tårn som jeg kan huske som liten ikke var så veldig skummelt, men nå? Jeg blir nok mer pinglete jo eldre jeg blir, huff. 

Nå for øyeblikket slapper jeg av i sofaen. Jeg skal snart knyte på meg joggeskoene for å gå en liten tur. Mamma og mormor har dratt hjem, og jeg liker ikke helt stillheten. Gleder meg til Jørgen kommer tilbake i morgen!! 

Jeg håper dere har hatt en suuuperfin påskeferie, og at det har vært tid til både avslapping og kos for dere også! Stooor klem fra meg 

Love, Emsi

  • 20.03.2016 kl. 11:00

Et helt halvt år

Hei, fine dere ♥ Håper dere nyter vårværet ute (iallefall hvis det er like fint der du er, som her jeg er hihi). Det er så lyst og fint, og solen varmer skikkelig. Nå er det bare å pakke bort vinterklærne og finne frem joggeskoene. Jeg håper iallefall det ikke kommer noe mer snø når jeg er tilbake i Lillehammer. Jeg er i Sarpsborg, og storkoser meg med familien. I dag skal jeg spise lunsj med barndomsvenninnen min, Anette, som hadde bursdag nå om fredagen. Deretter skal jeg til Hvaler og spise middag hos svigers, det blir kos!


Sjekk ut dette nydelige, enkle, armbåndet jeg fikk av svigerforeldrene mine. IN LOVE 

Jeg har fått låne boken Et helt halvt år av mamma, og jeg gleder meg til å sette i gang med lesingen. Jeg er ikke den største lesehesten du finner, og opplever ofte at jeg sovner når jeg leser. Hvis jeg ikke sovner, tar jeg meg selv i å være på slutten av en side uten og ha fått med meg noe fordi jeg tenker på alt mulig annet. Noen som kjenner seg igjen vil jeg tro? Jeg burde absolutt bli flinkere til å lese, for det er utrolig avslappende, og spesielt før leggetid. Jeg har lest litt rundt på nettet om denne boken, og det finnes utrolig mange fine sitater hentet fra den. Den har jo vært populær utrolig lenge nå, men jeg er alltid sent ute når det kommer til sånt. Jaja uansett, jeg gleder meg!!  

Har du lest denne boken? Hvis ja, hva synes du om den? 

Love, Emsi

  • 18.03.2016 kl. 17:40

Vår i luftenHeihei, bare en liten oppdatering fra meg! I går leverte jeg eksamenen min, og jeg vet ikke helt hva jeg føler om det. Nervepirrende, men samtidig deilig? Jeg håper og tror at det gikk helt greit, så jeg får bite tennene sammen og vente på karakteren. Nå har jeg påskeferie - og den skal nytes. Skal jobbe, være med venner og familie. Jeg får ikke vært hjemme i Sarpsborg mange dager, så dagene er nokså fullstappede når jeg først er der. Det er veldig vanskelig å få tid til alle jeg har lyst til å være sammen med når jeg først er hjemme, men denne gangen er familien førsteprioritet ♥ Jeg får heldigvis besøkt både mamma, mormor og morfar, bestemor og Kristin når jeg er hjemme. Også blir det bare et stooort pluss de dagene jeg også får vært litt sammen med venner. Savnet er stort når jeg er i Lillehammer.

I dag har jeg hatt en skikkelig god vårfølelse, og solen har skint i hele dag. Håper det fine været forblir slik restena av uken. Ønsker dere en gooood påske!! 

Love, Emsi

  • 13.03.2016 kl. 23:19

Den største motivasjonen

God kveld, fineste dere ♥ Har helgen vært bra? I mitt tilfelle har den gått utrolig fort. Jeg har vært på jobb, kjøpt godteri til 2,90pr hg (hele Norge har vel også gjort det), slappet av med samboeren min og vært et par timer sammen med jentene i dag på håndballkamp. Nå har jeg lagt meg i senga og venter på at Jørgen skal bli ferdig i dusjen slik at vi kan fullføre hverdagsrutinene våre med å se på serie før vi sovner. Vi har startet på en serie som heter Blacklist nå. Håper jeg sovner tidligere enn jeg pleier i kveld egentlig, for i morgen er det nemlig tid for eksamen!! 

Jeg tror dette er første gang på mange år i eksamenssammenheng hvor jeg ikke er stressa, hva har skjedd? Eksamenen som venter er en mappeeksamen som består av tre/fire oppgaver vi allerede har skrevet uten å få vurdering på. Dersom en har gjort et godt forarbeid er det ikke stress i den forstand. MEN, ettersom vi ikke har fått vurdering på disse tidligere så aner jeg ikke om det jeg har skrevet er helt på jordet heller. Jeg vil nok tro at nervene kommer så fort vi får vite oppgavene. Okei, dette ble aaaltfor mye eksamensnakk. Slagplanen min er iallefall å puste med magen og tenke at det ordner seg.

Jeg trives veldig godt med å studere vernepleie. Selv om jeg ikke er like motivert til alle døgnets tider, vet jeg at jeg etter disse tre årene forhåpentligvis har blitt en god vernepleier med refleksjoner og kunnskap på flere forskjellige områder. Jeg vet at jeg kommer til å gjøre en forskjell i andres liv, og det er viktig for meg. Jeg er glad for at jeg valgte denne retningen, og aller viktigst: bestefar var så utrolig stolt av meg for valget om å studere og bli vernepleier. De fine ordene hans rundt det har satt sine spor, og det at han satt så stor pris på det er den største motivasjonen av alle 

Kan dere forresten være så snille og sette av 10 sekunder? Gå inn på → denne linken ←og trykk play. En god venninne av meg her i Lillehammer synger sammen med venninna si, og det hadde betydd enormt mye for dem. 

Love, Emsi

  • 11.03.2016 kl. 18:41

Å gi komplimenter til noen man ikke kjenner

Jeg vil bare fortelle dere om en hyggelig opplevelse jeg hadde i går, og denne opplevelsen fikk meg egentlig til å tenke litt gjennom ting. Jeg var på treningssenteret, og etter en halvtime med intervalltrening i gruppe var jeg både svett og følte meg ikke så smashing der jeg gikk uten sminke og et hår som ikke hadde blitt vasket på fire dager. Et av apparatene jeg ikke har testet ut var opptatt, og jenta som brukte det skjønte at jeg og venninna mi hadde lyst til å prøve. Da hun var ferdig forklarte hun meg hvordan jeg skulle gjøre det, og jeg takket for hjelpen. Så kom det. "Jeg vet ikke om det her er akseptert å si til andre jenter, men du har skikkelig fin rumpe!". 

Hvorfor tenker man at det ikke er akseptert? Jeg er en av de personene som ser på andre jenter på avstand og tenker over hvordan de ser ut, det skal jeg ikke nekte for. Men hvorfor forteller vi det ikke til dem? Det er flere ganger jeg har sett andre jenter og tenkt "herregud, hvordan er det mulig å ha så fine øyne" eller "det der må være det fineste håret jeg har sett i hele mitt liv". Hver gang jeg ser et annet menneske, er det et eller annet ved dem som fanger oppmerksomheten min. Når jeg tenker over det, har jeg aldri sett et menneske jeg ikke synes noe om. Det er noe fint ved absolutt alle, og jeg synes at det er på tide at vi tar oss litt i nakken, manner oss litt opp og forteller dem akkurat hva vi synes er så fint!

Tenk over dette: Du er på vei hjem fra skolen eller jobb, og du føler at du i utgangspunktet har hatt en nokså dårlig dag. Du fikler med øreproppene, og håper at du får sitte alene på bussen på veien hjem. Så kommer det en annen jente bort til deg og gir deg et kompliment. Kanskje "Jeg må bare si det, så utrolig fin stil du har" eller "Jeg vet jeg ikke kjenner deg, men jeg må bare si at jeg synes du er skikkelig pen". HVOR mye bedre ville du ikke følt deg av det? Jeg kan nesten si med sikkerhet at dagen din ville føltes mye lettere. Kanskje det ville føltes som om du svevde på rosa skyer hele veien hjem?

Jeg vil faktisk påstå at det er noe annet å få et kompliment fra en ukjent, enn en du kjenner godt fra før av. Jeg blir selvsagt glad for alle komplimenter jeg får av kjente og kjære, men når en helt ukjent velger og fortelle deg noe de synes er fint ved deg - da blir det litt ekstra spesielt. Du skjønner at det er en annen person, som du ikke kjenner på noen som helst måte, som har tatt seg i nakken, mannet seg opp og fortalt deg akkurat det som fanget deres oppmerksomhet ved deg. 

SPRE LITT KJÆRLIGHET OG GLITTER, JENTER
 

Jeg vil derfor oppfordre dere som leser dette her til å prøve på dette neste gang du ser en person som du synes det er noe ekstra fint med. Det er ikke alle som vil synes det er like lett (jeg har gjort det kun èn gang), men jeg kan love deg at du vil føle deg så snill og hyggelig når du ser person lyse opp av dine gode ord. Ikke bare det, men du er med på å påvirke deres dag. Vi jenter må reise hverandre opp!! Også lurer jeg på, har du gitt eller fått et kompliement av en person du ikke kjenner?

Love, Emsi
 

  • 04.03.2016 kl. 20:52

Idol og kjærestekos

Hei, og god fredag! Mesteparten av denne dagen har jeg tilbrakt på jobb, like greit. Sto opp tidlig, sminket meg litt ekstra og ordnet håret. Så gikk jeg ut for å gå til jobb og gjett hva - selvsagt snør det! Da jeg kom frem til jobb etter 20 minutters gåtur, så jeg ikke ut i måneskinn. Mascara nedover kinnene og en svett sau på hodet. Skal ikke klage av den grunn, for dette har vært en veldig fin dag tross alt. Senere i kveld må jeg jobbe med et arbeidskrav, som jeg har vært så flink og utsatt og utsatt hele uka. Får se om jeg utsetter det nok en gang i kveld lol.

BETTER DAYS ARE COMING, THEY'RE CALLED SATURDAY AND SUNDAY

Nå venter jeg og Jørgen på at enchiladas'en i ovnen skal bli ferdig, og så blir det IDOL og kjærestekos. Er forresten utrolig imponert over årets idolsesong. Tror ikke jeg kan huske en sesong med SÅ mange sinnsykt flinke deltakere? Når jeg ser på det så får jeg alltid lyst til å synge selv og tenker jeg kan vel ikke være såå dårlig, også prøver jeg og overbeviser meg selv om at jeg absolutt burde slutte å synge i alle sosiale sammenhenger ever. Uansett, nå skal jeg slenge beina opp i sofaen og nyte at det er HELG!!! Og det synes jeg du også burde gjøre. Uansett planer eller stress er det lov å slappe litt av ♥ ♥

Love, Emsi
 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits