• 20.02.2017 kl. 15:28

MONDAY MOOD BOARD

..GOD MANDAG, FINE DERE..


Vet du hva, mandag? I dag er du ikke så aller verst. I går la jeg meg i sengen med min kjære og så på House. Sovnet selvfølgelig midt i en episode, snorket, våknet etter en time og sa "jeg orker ikke se mer nå, jeg" uvitende om at jeg faktisk hadde sovet en time allerede. Jeg våknet av meg selv i dag morges og dro avgårde til skolen. I kveld skal vi til en hytte hvor mange av vennene våre er, og vet du hva mandag, jeg skal ha det så fint. Jeg skal slappe av, smile, le. Fra og med i morgen skal jeg prøve alt jeg kan å takle stresset som kommer av en altfor full timeplan med praksis, jobb og alt annet. Denne fine mandagen setter grunnlaget for resten av uken, det er jeg sikker på. Og hei, dette blir en fin uke!


FOR MER INSPIRASJON, SJEKK UT MIN WEHEARTIT-KONTO HER.

Love, Emsi

  • 16.02.2017 kl. 20:18

20.18


 

  • 16.02.2017 kl. 18:38

Pink roses

Hei dere, en stund siden sist nå Dagene mine går virkelig i ett, og det lille jeg har igjen av fritid som egentlig burde gå til studering - går heller til å sove eller spise middag. Jeg er, som jeg har nevnt tidligere, i praksis og jeg har kun tre uker igjen. Jeg gleder meg enormt mye til å bli ferdig slik at jeg kan komme tilbake til den vanlige hverdagen. Jeg har det bra i praksis, det er ikke det, men med pendling til praksis og jobb etter praksis blir jeg kjempesliten. Nok klaging fra meg!

På valentine fikk jeg noen utrolig fine roser av Jørgen, og nå har de begynt å "springe ut" - er det det det heter? Okei, der ble det tre "det" etter hverandre, det føles alltid like rart. Jeg virkelig elsker roser, og prøver å ha de stående i en fin vase så lenge som mulig.

..VAKRE ROSER FRA MIN KJÆREFor øyeblikket prøver jeg å jobbe med praksisoppgaven min, og venter på at Marthe skal komme. Hun skal være i Lillehammer hos meg og Jørgen noen netter, og jeg gleder meg til å få skikkelig bestiss-tid. Det fortjener vi. Håper alt står bra til med dere :-) Hva synes dere forresten om den nye headeren min? Den har bestekompisen min laget til meg, og han er fremdeles singel. Check him out ←

Love, Emsi
 

  • 11.02.2017 kl. 12:45

Ny video!!

Herregud, hvem skulle tro at jeg skulle bli så ivrig på videofronten?! Jeg er fremdeles i læringsprosessen, og brukte sikkert tre kvarter på å få riktig fokus på kamera - og likevel ble det ikke riktig. Så jeg må bare beklage for at kameraet mitt iløpet av hele denne videoen ønsket å ha skjortekragen min i fokus. Lol. I tillegg blir lyset i videoene jeg lager mye mørkere når jeg får de ut på Youtube i forhold til redigeringsprogrammet.. Lærer så lenge man lever! Jeg håper uansett at du liker videoen, og at du får en superfin lørdag. Nå skal jeg bare sluke i meg en iskaffe, ta oppvasken og komme meg avgårde til praksis. Senvakt i dag og tidligvakt i morgen. Jeeeesus jeg kommer til å være trøtt i morgen.

Love, Emsi

  • 04.02.2017 kl. 10:27

VIDEO // Januarfavoritter

Nå er videoen "Januarfavoritter" endelig ute. Bedre sent enn aldri, eller? Jeg er litt klønete når det gjelder video enda, så det er derfor det tar litt tid. Må på forhånd beklage for at flere av produktene ikke syntes ordentlig når jeg viser de frem. Denne frøkna tenkte ikke over hvor nærme det kameraet faktisk stod.. Haha! Men uansett, jeg håper at du liker videoen. Kom gjerne med tips til hva jeg kan lage video om neste gang
 
 
Love, Emsi


 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits