• 28.02.2013 kl. 00:03

Neste dag er den sammeJeg vet at du lider, men det finnes ingen medisin jeg kan gi deg for å lindre smertene. Du trenger klem, omtanke og støtte men det er vanskelig å vite på hvilken måte det er riktig å gi. Hver dag den samme. Frykt. Indre redsler og et ønske om å holde seg hjemme isteden for å gå ut. Da skjer det igjen. Det fryktelige som får deg til å komme hjem med vondt i magen. Neste dag er den samme. Lærere er fullstendig klar over hva som foregår, men ingen gjør noe. Neste dag er den samme. Slag, spark, ord. Hvordan kan de late som om alt er normalt? For mange tanker for et så lite hode. For mye smerte for en så liten kropp. For mange bekymringer og søvnløse netter for de rundt som bryr seg, men som ikke vet hva å si. Det beste er å være der. Bare være. Alt jeg vil er å pakke deg inn i et pledd og holde deg trygg. Jeg vil ta deg med på turer og se stjernene i øynene dine når du smiler og høre latteren din som ikke stopper. Jeg vil være sammen med deg hele tiden og få deg til å tenke på noe annet. Du trenger ikke å bekymre deg. Jeg skal få en slutt på dette marerittet.

 • 22.02.2013 kl. 19:29

Fredagskos på fjellet

I overigår kom vi frem på fjellet, og i går var vi i bakken og sto på snowboard og slalåm. Det er utrolig fint her, og utrolig deilig og være ute. Hjemme har jeg ikke hatt noe lyst til å nærme meg utenfor døra omtrent fordi det er så kaldt, men det blir noe helt annet når man kommer seg opp på fjellet. Ikke at det ikke er kaldt, for det er selvfølgelig enda kaldere her, men stemningen blir en helt annen og dessuten er det noe å finne på ute. Jeg er ikke typen som står på snowboard ned gata liksom. 

I dag har vi vært på Hafjell, og stått litt der. Kjenner jeg er skikkelig sliten i beina, og føles ut som ansiktet mitt koker. Ser ut som en tomat også forresten. Thumbs up! Nå venter vi på Idol og verdens beste hjemmelagede pizza aka pappa sin, samtidig dytter vi i oss litt snacks.Står du på snowboard eller slalåm?

 • 20.02.2013 kl. 14:57

Let the sunshine insideFor en fantastisk fin dag! Jeg har akkurat pakket (nesten) ferdig til å dra på fjellet, og gleder meg utrolig masse. Det skal bli deilig å stå på snowboard igjen, hyttekos og være sammen med familien. Jeg og mamma skal forresten pusse opp på rommet mitt, så for tiden sover jeg i et tomt rom med ekko. Utrolig uvandt med tanke på at jeg er vandt til å gå gjennom en labyrint for å komme meg ut døra. Gleder meg til rommet blir ferdig, for har en følelse på at det kommer til å bli akkurat slik jeg vil ha det! Skal blandt annet lage en vegg full av bilder og quotes. Ah, jeg gleder meg sånn. 

Hva skal du i dag?

 • 19.02.2013 kl. 21:50

19022013

For en avslappende dag.. Nei. I dag tidlig ble jeg vekket av en telefonsamtale jeg ikke engang husker så mye av. Du er tilgitt forresten. Jeg fant ut at jeg like gjerne kunne stå opp. Deretter gikk turen til byen for å ta bilder til et fotoprosjekt. Sjokkerende at dette må gjøres i ferien? Vel okei da, vi har fått lang tid og det er kun mine egne prioriteringer som har fulgt sine egne veier her. Bildene ble bra tror jeg, for jeg fikk nemlig hjelp av en søt venn med navn Hao. Legger ut noen bilder senere! Jeg dro på trening og slet meg ut enda mer, og dette har resultert i at jeg nå ligger i senga som en påkjørt kamel. Ja. Jeg har (nesten) tenkt til å legge meg nå snart. Det som holder meg våken er denne fine nye sangen til Rihanna som står på replay + at jeg drømmer om duften av nystekte boller.

Hvem prøver jeg å lure? Jeg kommer ikke til å legge meg. 

Obligatorisk bloggspørsmål: Hva har du gjort i dag?

 • 16.02.2013 kl. 22:51

Rolige dager

 

 

 

Jeg drømmer meg bort om rolige dager. Dager hvor skuldrene kan senkes og de ti kiloene med tanker og alle følelsene bare kunne dratt på ferie i noen dager. Til Afrika for eksempel. En dag som kun ville gått til avslapping og hjemmekos. En dag jeg ville vært hjemme alene og ruslet rundt i huset iført lette klær. Internett av. Mobilen av. Bare meg. En rolig dag hvor solen skinner gjennom ruten og treffer meg i ansiktet slik at jeg må myse med øynene, for så å ta med meg tekoppen og spise noe godt til lyden av radioen. En slik dag ville vært fint. Litt fri. Fra alt. Alle trenger rolige dager.

 • 15.02.2013 kl. 00:16

HAPPY VALENTINE, SWEETHEARTS

I dag er det Valentine, eller en vanlig torsdag om du heller vil se det på den måten, og jeg har hatt en UTROLIG fin dag. Valentine har alltid betydd noe i mine øyne, og til tross for at venner ikke har brydd seg like mye om tradisjonen, har jeg alltid brukt denne dagen til noe fint. I år bakte jeg cupcakes til de fine snuppene mine i klassen. Dessverre er jeg så dum at jeg skviser de ned i en matboks. Men men, de så bra ut! Etter skolen ble jeg med kjæresten min hjem. Har egentlig tvunget han litt til å se på a walk to remember som er favorittfilmen min, men tiden bare fløy fra oss. Kanskje jeg får se den i helgen hvis jeg spør pent og smiler. Fikk med meg hettegenseren jeg har siklet etter som han har hatt på seg et par ganger på skolen, så dagen endte uansett godt ♥ ♥

Jeg synes ikke Valentine kun handler om kjærester og kliss, men håper du har brukt dagen til å vise de rundt deg at du setter pris på dem og er glad i dem. Alle trenger å høre det en gang. Man vet aldri hva som skjuler seg bak et smil. Tenk på det! 

Nå skal jeg legge meg godt til rette i senga med den deilige hettegenseren og kosesokker og skrive ferdig en artikkel før jeg drar til drømmeland. Kjenner det skal bli ordentlig deilig å sove i natt. Kun èn skoledag igjen, og så er det helg. Helgen har vært fullbooket siden forrige uke, så jeg gleder meg veldig masse til å tilbringe den med mennesker jeg er glad i. Skal ta bilder til en fotooppgave på lørdag, så mulig jeg legger ut noen av bildene her! Hvis jeg får tillatelse av kjærestene mine, hehe. 

Gjorde du noe spesielt på Valentine?

 • 13.02.2013 kl. 20:10

Boyfriend

Du har ikke fortalt dine kjære lesere om en ny kjæreste, har du vel? :) Heheh, får vi se bilder snart? Glad på dine vegner, Emilie <3

Hehe, det stemmer! Har ikke fortalt det av den enkle grunn at jeg ikke har tenkt så mye på å gjøre det enda, og dessuten har vi ikke vært sammen så lenge. Kan fortelle litt kort da. Vi går på samme skole, han går elektro og jeg medier og kommunikasjon. Han er selvfølgelig høyere enn meg, men det skal ikke så mye til heller. Han hater at jeg tar capsen hans, men elsker å kose. Han har utrolig koselige foreldre, og har et hjerte av gull selv. Han er ganske avslappende og vi har egentlig et ganske avslappende forhold og tar ikke ting så høytidelig. Veldig deilig at vi ikke kontrollerer hverandre eller krangler også. Han er en veldig nydelig bra gutt, som jeg har blitt veldig glad i på kort tid. Han heter Jørgen forresten og er like gammel som meg. 

Hvis det er noe spesielt du lurer på, så svarer jeg i kommentarfeltet :-)

 • 11.02.2013 kl. 10:15

Monday


_tumblr

 • 10.02.2013 kl. 18:14

Ukens små gleder

glede nummer èn. Jeg fikk låne favorittkjolen til en venninne da jeg skulle bort.

glede nummer to. Kjæresten lukket opp øynene og sa kom da, jentami og ville at jeg skulle legge meg i armene hans igjen for å sove videre.

glede nummer tre. Jeg har innsett at jeg har funnet en venn for livet.

glede nummer fire. "Jeg har kjøpt yoghurtnøtter til deg", sa han i det han tok tak i hånden min.

glede nummer fem. Jeg har sett resultater når det gjelder treningen min_det gir meg motivasjonglede nummer seks. Fotograferte på ballet til tiende på den gamle skolen min. Føltes ut som om jeg var tilbake på mitt eget ball. Minner.

glede nummer syv. Mamma har bestilt tur til Spania. Jentetur. Shopping. God mat. Kvalitetstid.

glede nummer åtte. En jente fortalte meg at jeg inspirerer henne.

glede nummer ni. Jeg har vært ærlig med meg selv, og fått kontakt med en person som er viktig for meg igjen.

glede nummer ti. Jeg har blitt inspirert av bilder på tumblr_hver eneste dag

 • 10.02.2013 kl. 15:09

Helgen er komplett

Denne uken har gått veldig fort, og jeg har hatt en del å gjøre. Ikke så mye på skolen, men hjemme. Føler iallefall det selv. På fredag gikk det i ett. Dro på trening rett etter skolen, så en liten tur til Kristine rett etter treningen fordi jeg skulle låne klær av henne, for så at kjæresten ringer og sier at jeg må møte en halvtime tidligere. Deretter ble jeg kjørt hjem av Kristines foreldre og jeg var sinnsykt stresset, for så å hoppe i dusjen og ha 40 minutter på å ordne meg fiks ferdig til jeg skulle til Fredrikstad for å spise på Thai Market sammen med kjæresten min og familien hans. ALDRI vært så stresset før. Jeg sov over hos han, og på lørdag ble jeg hentet av pappa og måtte rett hjem for å ordne mat til jeg skulle videre til Åsa med jentene på kvelden. 

Vi hadde avtalt å ha et slags koltbord, og hver av jentene hadde med mat. Det ble veldig mye mat, men samtidig klarte vi å spise opp mesteparten. Det var skikkelig godt, da! Vi laget oreokuler (som btw ble fucka, men gode) og spiste gulrotkake og godteri. Gulrotkake har aldri smakt så godt som det gjorde i går. Har drømt om det i evigheter. 


Fine Reka som venter på maaat


Fine jentene 


Åsa sin lille pusekatt 


Bestiss


Ser du den fine kaka i midten der? Ja, den runde med hjerter på. Ja, det er gulrotkaka. Som jeg spiste masse av. Ah, nam. Takk Hellis!! Og det som ser ut som bæsj i en hvit bolle bak der, det er egentlig oreokulene.

For øyeblikket ligger jeg i senga mi hos pappa og slapper av. Er ikke heelt i slaget i dag, så derfor føler jeg at helgen blir komplett med litt avslapping. Vurderer å sette på a walk to remember til tross for at jeg har sett den hundre ganger minst. Den er jo så fin. 

Hva gjør du i dag?

 

 • 05.02.2013 kl. 17:12

fun facts


Heei alle nydelige lesere!!

Jeg (Sofie) tenkte å lage et lite innlegg med fun facts om Emilie! Vil tro det er flere dere allerede vet fra før av, men forhåpentligvis enda flere nye.

♥  Aller først; Emilie elsker bakt potet og yoghurtnøtter (dette burde vel de aller fleste blogglesere ha fått med seg nå)

♥ I tillegg er hun jo en kjempe stor fan av Taylor Swift. Jeg har vel så vidt sett henne høre på en annen artist.

♥ Emilie er en person som velger å dømme alle personer selv og gi alle en sjanse.
♥ Minnekortet på iphonen hennes er så full av bilder at hun må bruke snapchat for å ta nye, og lagre de derfra.

♥ I klassen er det ingen som sier "Emilie", hun har heller fått kallenavnet Emsi.

♥ På skoledagene kjøper hun seg nesten hver dag slike knekkebrød fra Wasa og blir utrolig nok ikke lei!?

♥ Ord som "fytti bikkja" og "ælt/ælltid" er noe hun sier ofte.

♥ Hun er ekstremt lettlurt og går fem på når det kommer til nærmest alt.♥ Hun kan sitte på tumblr eller weheartit i timesvis for å finne nye quotes.

♥ Emsi får alltid tårer i øynene av å se på søte babybilder.

♥ Når klokken på sekundet slår om til et dobbelttall, som f.eks. 12:12, kysser hun alltid begge hendene, lager så et kors i luften og avslutter det hele med å ønske seg noe.

♥ Emilie er alltid en blid og energisk jente som gir mye glede til andre rundt seg, med den smittende latteren og smilet sitt.

♥ Hennes andre hjem er i bygget hos og med meg, hehehe.


 

Var det noe du ikke visste fra før av?
- Sofie

 

 

 • 02.02.2013 kl. 18:24

Cheap monday


Quote funnet på denne siden jeg fikk anbefalt av nydelige Julianne Hanssen

 • 02.02.2013 kl. 15:14

En perfekt start på helgen

I går var jeg hos Marthe sammen med Henriette og Victoria for å feire henne. De som har fulgt med på bloggen min en stund, vet nok godt hvem Marthe er - haha! Vi fikk med oss Idol samtidig som vi spiste utrolig god pizza. Ah, var så deilig! Senere spiste vi kake og hørte på musikk. Laget også sangvideoer som vi er så glade i å lage, og hadde det utrolig gøy. Når jeg tenker meg om, tror jeg ikke alle fire har vært sammen siden ungdomsskolen. Utrolig koselig å være samlet med jentene som gjorde ungdomsskolen til den fineste tiden for meg. Love you!Under er litt av det vi filmet i går.. Bare litt av det! Tror ikke det er sosialt akseptert å legge ut alt, heheh. Ta på 1080HD for best kvalitet.

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits