• 31.01.2017 kl. 11:36

Days like this

God tirsdag, alle sammen! I helgen hadde jeg besøk av en god venninne av meg, Maren, og det var utrolig koselig. Vi laget god mat på lørdag og så på en dryss av filmer. Jeg har kun møtt Maren tre ganger, men likevel skulle en nesten tro vi hadde kjent hverandre hele livet. Slike vennskap liker jeg! Tidligere har vi vært sammen med kjærestene våre på overnattinger sammen hos oss, men nå var det på tide med en skikkelig jentehelg


- Så fiiiin herregud -Nå skal jeg snart pakke sammen litt diverse og komme meg avgårde på skolen. I dag er det møte med en gruppe i forbindelse med observasjoner vi har gjort i praksis, så det blir lærerrikt. Etter skolen skal jeg på jobb, og så blir det å slappe av resten av kvelden. Ha en super tirsdag!

Love, Emsi

  • 26.01.2017 kl. 22:43

KjærleikTenk at vi har vært sammen i fire år i dag! Jeg husker det som om det skulle være i går, da du la meg til på Facebook og jeg trykket godta etter 3 sekunder (not kidding, jeg var rask på trøkkær'n). Jeg husker magen min gjorde vondt i pausene fordi jeg var så forelsket, og jeg husker smilet ditt som lyste opp på en mils avstand. Jeg er glad for at jeg fremdeles er like forelsket (med litt mindre vondt i magen, heldigvis). Jeg elsker deg, min største kjærlighet

Love, Emsi

  • 18.01.2017 kl. 12:54

365 dager

I dag er det 365 dager siden du forlot oss. 365 dager fylt med sorg, men innimellom denne sorgen har det vært plass til latter og glede. Det er slik du ville ønsket det, er det ikke? Og hvor rart er det ikke at enda en stor sorg fyller store deler av hjertet, og får brystet til og kjennes ut som minst 600g tyngre enn før, så kan latter og glede fylle de små rommene i hjertet som kanskje har føltes ganske så tomme ut før. Men du sitter inni der et sted og vinker, og slapper av og av og til minner du meg på alt du var for meg og hvisker at jeg kan gå og ta meg en is. Og så en til.

Det er 365 dager siden jeg falt ned på gulvet og gråt, pakket sakene mine og skrapet hysterisk av isen på bilruten for så å kjøre til deg på underkant av tre timer når det vanligvis ville tatt fire. Vi kjørte bare bittelitt fortere. Det er 365 dager siden jeg holdt deg i hånden for siste gang. Den hånden som de siste årene ikke har villet sluppet meg når jeg har holdt i den, og som har klemt til ved jevne mellomrom. Men denne gangen kunne du ikke fortelle meg om krigen eller alle hundene.

Det er 365 dager siden du forlot denne verdenen og lot sjelen din vandre videre. Jeg håper du sitter der oppe med den hjemmelagede stokken og ser ned på oss som fremdeles har så lenge igjen å leve. Jeg kommer til å gjøre mange feil før jeg treffer deg igjen, men jeg vet at det ikke gjør noe. 365 dager siden hverdagen slo meg i trynet og ville at jeg skulle fortsette som før. Bare uten deg. Bare uten ditt trygge vesen. 365 dager har gått siden det. Uansett hvor mange minutter, timer, uker, måneder og år som går så kommer jeg til å ta vare på deg i det lille rommet i hjertet mitt kun for deg, for alltid.

Jeg glemte av å publisere dette igår, så det kommer en dag for sent. Det går bra.

  • 16.01.2017 kl. 19:30

Uken som gikk

Nå er mandagen her igjen, og jeg vil bruke litt tid på å se tilbake som uken som gikk. Det har vært en stressende, men fin uke. Jeg har startet opp i praksis, stått opp kl 5 og sett mye på House. Jeg og Jørgen har dessuten flyttet en TV til rett foran senga, så om du nå tenker at vi ikke gjør så mye annet enn å ligge i senga og se på serier så kan jeg vel si at du har rett.

Ukens sang
Nostalgi 3Millioner - Tomine Harket har gått på repeat! Til tross for at den ikke passer helt til min livssituasjon så synes jeg at den er sååå fiiin.

Ukens overraskelse
Jeg har hele uken etterspurt en koselig lapp jeg kunne se når jeg kom hjem fra praksis, men fant ingen lapper noen av dagene. Jeg tipper Jørgen må ha gjemt de et sted. MEN, jeg ble utrolig glad da jeg kom ut fra badet til å se dette her om dagen (han vet hva jeg liker ah):


Ukens innkjøp

Det må uten tvil bli den personlige almanakken jeg har bestilt fra personligalmanakk.no. Jeg har nå levd uten i et par uker, og jeg har virkelig ikke oversikt over noe som helst. Det skal jaggu bli gode tider når den kommer i hus. Ellers skal jeg og Jørgen i disneybursdag og har kjøpt kostymer til det. Gleder meg til å vise dere, hah!

Ukens små gleder
1. Øyeblikk med de eldre på praksisplassen hvor en ser hvor høyt de setter pris på de små ekstra tingene du gjør. Det er utrolig hvor lite som skal til! 2. Koselige kvelder med gode venner. Det har blitt mange av dem denne uken med god mat og enten film eller spill. 3. Da jeg så at det var 10-kronersmarked med ISKAFFE!!! Hallelujah, det eneste som gjaldt da var å få med seg så mange som mulig i hendene og spasere smilende bort til kassen.

Akkurat nå...
sitter jeg ved kjøkkenbordet og skal snart starte på et par oppgaver jeg har i forbindelse med praksis. Jeg har vært på jobb i kveld (for de som ikke vet det så jobber jeg i en interiørbutikk som heter Feel). Resten av kvelden skal forhåpentligvis brukes til fornuftige skolerelaterte ting, men kjenner jeg meg selv rett så blir jeg vel lei om en halvtimes tid. Når jeg arbeider med skole overbeviser jeg meg alltid om "du kan gjøre det i morgen" eller "kan se det an etter jeg har ryddet litt vel"... Alene om den? 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Simen og Elise på besøk -

Har du opplevd noe hyggelig uken som har vært?

Love, Emsi

  • 08.01.2017 kl. 16:26

Ny video?

God søndag! Utenfor vinduet pryder verdens fineste farge rosa himmelen, og jeg har ryddet leiligheten klar for besøk. Ellers har jeg benyttet dagen til å få i meg tre kopper te, nesespray og repsils. Denne frøkna har ikke tid til å bli syk nå, og jeg prøver å stoppe det så godt det lar seg gjøre. Hvorfor må slike tegn dukke opp på de tidspunktene som passer minst?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers sitter jeg og lurer på om jeg skulle laget en ny video, ettersom den forrige falt i smak. Tusen takk for så mange koselige kommentarer på den forresten, love you. Hva med "januar-favoritter"? Kunne det vært noe? Hvis du ønsker å se noe annet, let me know!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvor kul er ikke denne?! Fikk den til jul av pappa og Kristin, og synes den er sååå stilig. Fulgte med 85 bokstaver/tegn som en kan bytte på og den er fra Jysk eller Kid (husker ikke)

Jeg nevnte det i går, men jeg kan nevne det igjen: I morgen skal jeg ut i praksis på sykehjem. Jeg må stå opp kl 5 for å rekke frem i tide, og det kan jo forsåvidt bli en spennende utfordring. Spesielt når jeg ikke er så flink til å sovne før kl 00:00. Ellers er det jo alltids en utfordring for meg å finne frem til steder da jeg ikke eier et snev av stedsans og mobilen min skrur seg av i kulde. Kryss fingrene for meg please, haha!!

Love, Emsi
 

  • 07.01.2017 kl. 22:33

2 0 1 7

Hei dere! Har det gått opp for dere at det er 2017? Det har det iallefall ikke for meg! Tiden går så utrolig fort, og jeg er halvveis i studiet allerede. I julen la jeg bort bloggen helt. Mye på grunn av en trist hendelse som skjedde rett før jul, men også for å kunne slappe av ordentlig. Jeg har hatt en fiiin jul med familie og venner, og har nå kommet godt i gang med skolen igjen. Til mandag starter jeg i praksis på sykehjem. Jeg både gleder og gruer meg.

I 2016 opplevde jeg utrolig mye. Det største av alt må være da jeg ble forlovet med den fineste personen jeg vet om. Jeg har ledd, grått, vært fortvilet, lykkelig, stresset og glad. Noen ganger alt på samme dag. Jeg har vært på jentetur med bestevenninna mi, Marthe, og reist til Thailand med familien til Jørgen (som jeg også ser på som min egen). Nei, året som har gått har rett og slett vært ganske så bra, men det har også vært det mest utfordrende året i mitt liv, fordi jeg mistet en jeg verdsatt mer enn meg selv.


2016 - forsåvidt et bilde fra nyttårsaften der også, upsi

Nå ønsker jeg 2017 hjertelig velkommen (7 dager for sent), og krysser fingre og tær for at det blir et år med fine opplevelser, latter og gode samtaler.
 

Love, Emsi
 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits