• 31.01.2013 kl. 21:43

Endelig laget tumblr-side!

Ja, nå har jeg etter en lang stund endelig fått til å lage meg en tumblr-side. Har tidligere slitt med å legge inn et design, men nå ser det ut til at det ser bra ut. Jeg har en følelse om at jeg kommer til å bli bitt av tumblrbasillen og tilbringe flere timer om dagen der inne. Jeg vet ikke om noe bedre å gjøre på internett enn å drømme seg bort i fine bilder, tekster man kjenner seg igjen i og se på couple-GIF's som får hjertet til å banke litt ekstra. Har du lyst til å følge meg og se hva jeg daglig blir inspirert av, drømmer om, føler eller vil ha, følg meg her.Du kan gjerne linke til din egen tumblr, eller en tumblr du liker i kommentarfeltet ♥ Lots of love

 • 29.01.2013 kl. 21:35

Go denim

Gud så dårlig jeg har blitt på å oppdatere bloggen min. Jeg trodde at jeg kom til å få supermasse tid og krefter til bloggen etter jeg begynte på medier og kommunikasjon, men det har vist seg at det har vært helt omvendt. Ikke har jeg tid, og ikke har jeg krefter. Hvis jeg i det hele tatt skal få tatt ordentlige bilder til bloggen, må jeg gjøre det i helgene ettersom jeg kommer hjem når det er mørkt ute. Utrolig kjipt, men sånn er det bare.

Siden skole er så sinnsykt interessant å lese om (nei), kan jeg vel bare fortelle litt om hva vi holder på med for tiden. Vi har grafisk på rullering, og det vil si at vi har et fag som heter grafisk design i to uker. Oppgaven vi har nå er å lage et eget jeansmerke, og ta 10 ulike bilder med slagord. Du vet, slagord som får folk til å ville kjøpe et produkt. Jeg henger litt etter føler jeg. Har blitt så utrolig sløv etter jeg begynte på vgs, og prioriterer helt feil. I dag har jeg visst veldig godt hvor mye jeg har hatt å gjøre, men samtidig valgt å ta tidenes lengste powernap.

Nå må jeg nesten jobbe videre. Vi snakkes!

 • 26.01.2013 kl. 17:21

Kveldens antrekkSorry for dårlige bilder! Bukse fra Dr.Denim (Carlings) og topp fra Topshop. Første gang jeg bruker denne toppen i dag, og den er superbehagelig. Nå må jeg virkelig kjappe meg, så har ikke tid til å gi ut en livshistorie her og nå. Skal på date hihi

Hva skal du i dag?

 • 25.01.2013 kl. 10:53

You are not alone

Right now, there are people all over the world who are just like you.
They are lonely. They are missing somebody.

They are in love with someone they probably should not be in love with.
They have secrets you would not believe.


They wish, dream, hope, and they look out the window whenever they are in the car or on a bus or a train. 
They watch the people on the streets and wonder what they have been through.

_bilder weheartit tekst tumblr

They wonder if there are people out there like them. 
They are just like you and you could tell them everything and they would understand.

 • 20.01.2013 kl. 15:11

My favorite perfume

.. Er denne lille søte flasken fra Dior. Lukten holder seg hele dagen, og er absolutt helt fantastisk. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive lukten, men den er definitivt bedre når man får den på seg enn dersom du lukter på flasken. Jeg fikk den til jul av brødrene mine, og har brukt den nesten hver eneste dag siden. Personlig synes jeg parfymer er utrolig vanskelig, og faller sjeldent for en parfyme i butikken. Samtidig er det noen som skiller seg ut fra mengden og lar meg bli forelsket. Slik som denne.

Hvilken parfyme er din favoritt?

 • 19.01.2013 kl. 19:58

Sofie Foss-Jacobsen

I dag har jeg jobbet litt med et fotoprosjekt vi har i fordypningen på skolen. Skal lage et magasin, og til dette fikk jeg lov av søte Sofie å ta bilder av henne til hovedsaken min. Hun la for en stund siden ut en nydelig sang på YouTube til sin avdøde farmor og fikk raskt utrolig mange views. Har skrevet om henne på den gamle bloggen før. Trykk her for å høre sangen og lese historien bak. 

Etter vi hadde tatt bilder, gikk vi på Peppes og drakk kakao med krem. Var der ganske så lenge, og fikk snakket om alt mellom himmel og jord. Utrolig hvor fort man kan bli kjent med en person! Fantastisk jente, inside and out. Jeg ble veldig fornøyd med bildene, og følte at det gikk skikkelig bra. 

Hva synes du om bildene?

 • 17.01.2013 kl. 23:22

Be strong

_wehartit

 • 15.01.2013 kl. 23:34

Slik sminker jeg øynene mine

Jeg er helt avhengig av øyenskygge, og det er sjeldent jeg går uten. Hvordan jeg da vil dramatisere det er forskjellig. MEN, jeg bruker som regel alltid samme øyenskygge - varierer bare hvor mye jeg tar på avhengig av hva jeg skal. Alle produktene nedenfor er jeg veldig fornøyd med, og mascaraen har jeg brukt utrolig lenge. Tror det er min sjette eller noe slikt. Må bare unnskylde mine ræva evner til å forklare! Håper bildene illustrerer det greit nok isteden. 


Mascara lashblastfusion fra Covergirl (kjøpt i USA) Eyeliner elf Øyenskygge smashbox (finnes på KICKS, min er fra USA) Koster Elf


Slik ser øynene mine ut uten sminke. Det første jeg gjør er å ta den lyseste øyenskyggen og legge over hele øyet helt opp til brynet. Da bruker jeg den kosten som er mest rund, for den er ikke så stiv heller.


Da ser det slik ut.

Deretter tar jeg den lysebrune øyenskyggen og legger langs øyelokket. Da bruker jeg kosten som er litt flat.


Slik.

Deretter tar jeg den minste kosten og tar i øvre del av øyelokket. Den øyenskyggen er ganske sterk, så det kan være lurt å duse den ut med fingrene etter den er påført. Det gjør iallefall jeg, og da ser det mye mildere og naturlig ut.


Slik. 


Her tar jeg en tynn kant langs øyenvippene med en eyeliner. Jeg har egentlig sluttet å bruke eyeliner, men synes at en tynn strek kan være fint en gang i blant.


Og så ser det slik ut. 

Avslutter med verdens beste mascara:

Og BAM, ferdig! Superenkelt og tar ikke lang tid i det hele tatt.Hva syns du?

 • 12.01.2013 kl. 11:35

Tips til en sunn og god frokost

Dagens viktigste måltid er frokost, og derfor tenkte jeg å gi dere et tips til en god liten rett dere kan lage dersom dere har litt ekstra tid om morgenen. Jeg spiser dette ofte, og det er supergodt!

Dette trenger du

- Havregryn

- Melk

- Banan (kan selvfølgelig bruke eple eller annen frukt også, men jeg har aldri prøvd det før)

- Sukker (hvis du vil ha det sunnere, bruk sukrin)

- Kanel

Slik lager du det

Alt du trenger å gjøre er å ta havregryn og melk i en bolle. Ikke ta så mye melk at det kan renne over, men ta slik at havregrynen blir fuktig over hele. Deretter varmer du den (jeg bruker mikrobølgeovn, men fungerer også i en vanlig ovn eller i kjele). Samtidig som den varmes, kan du for eksempel skjære opp frukten du vil bruke, i dette tilfellet banan. Når maten har blitt så varm som du ønsker den skal være, legg på bananskivene og ta kanel over. BAM, en supergod og sunn frokost!

Har du prøvd dette før?

 • 11.01.2013 kl. 23:29

I am not careless, I just care less


_gammelt bilde fra gamle bloggen (du vet, den gangen jeg hadde langt hår... ah).

Noen ganger må man bare glemme hva andre sier, mener og tenker. Å sette fokus på det man selv sier, mener og tenker kan være vanskelig. Spesielt hvis man er veldig opptatt av hva andre sier, mener og tenker om ting DU gjør. Jeg tror de fleste bryr seg. Om ikke mye, iallefall helt dypt innerst inne. Jeg bryr meg. Jeg har faktisk vokst en del det siste halvåret i måten jeg tenker på, og har også lært meg å ikke bry meg like mye om hva andre tenker om meg. Det er ikke det at jeg ikke bryr meg i det hele tatt, men jeg har begynt å bry meg mindre.

I mine øyne er jenter de verste skapningene på jord. Nå skal ikke jeg ta alle jenter under èn kam, men det er ikke noe tvil om at jenter er mye verre enn gutter til å få andre til å føle seg dårlige. Jenter snakker dritt bak ryggene til hverandre. Er utspekulerte små drittunger og gjør alt i sin makt for å oppnå det de vil ha. Positivt og negativt. Gir blikk og scanner hverandre i det de går forbi noen. Ser man en pen jente, blir det gjort en grundig scanning fra topp til tå for å finne èn feil. 

Hva så om du går i de klærne folk har tittet stygt på i butikken? Hva så om du gjør en drastisk forandring ved deg selv? Hva så om du har gjort en stor feil, som mennesker bare er nødt til å dele videre til andre for å gi dem et dårlig inntrykk av deg? Hva så om du er fornøyd med deg selv og viser det? Alt i alt er det du selv som får selvtillit ved å gå med det du vil. Det er du som lærer å finne deg selv. Det er du som har klart å reise deg opp etter fallet etter feilen du gjorde, og det er de menneskene som snakker dritt bak ryggen din som ikke bare gir mennesker et dårlig inntrykk av DEG, men også seg selv. Du har all grunn til å være fornøyd ved deg selv. Er du det, vis det. 

Ta vare på de menneskene som bringer glede i livet ditt, og du kommer ganske så langt bare ved det ♥

 • 06.01.2013 kl. 17:35

Sulten på livet


_weheartit

Jeg er så sulten på livet akkurat nå. Jeg har lyst til å oppleve. Oppleve nye ting. Ting som kommer til å ligge i minnet for alltid, og ting som kommer til å få meg til å le så mye at jeg faller på bakken med magesmerter. Jeg og to venninner har snakket så utrolig mye om hva vi skal gjøre i dag, og jeg kjenner et sug i magen etter å få gjort drømmene våre til virkelighet. Hva stopper deg egentlig?

Follow my blog with Bloglovin

 • 05.01.2013 kl. 21:19

New haircut

I går dro jeg til frisøren for å klippe håret enda kortere. Synes egentlig at det ble litt for kort, men jeg vender meg helt sikkert til det. Ble ganske paff da jeg så meg i speilet på morgenen i dag og angret i noen sekunder. 

Nå er jeg hos Sofie, og skal overnatte her. Det er grunnen til at jeg er på nett nå, for nettet hjemme har nemlig blitt fucked. Kan ærlig innrømme at jeg ikke helt har visst hvor jeg skal gjøre av meg hjemme uten nett. For øyeblikket er jeg stappmett etter ♥bakt potet♥ og det neste som står på menyen er godteri! Nam. Må forresten takke min gode Malindotten for headeren hun har laget til meg ♥

Hva synes du?

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits