• 19.05.2017 kl. 21:30

Jakten på Dag Otto Lauritzen

PS: I dette innlegget står jeg i fare for å fremstille meg selv som en liten fjortis. Etter skolen istad dro jeg hjem, fjernet sminken og planla en ganske så avslappende kveld med eksamensøving og bakt potet til middag. Så får jeg melding av kjæresten om at Dag Otto er i Lillehammer, og tusen tanker gikk gjennom hodet mitt. Skal jeg sminke meg, se om jeg rekker inn før han reiser avgårde? Skal jeg ta buss inn til byen? Er dette dagen hvor drømmen min om å møte Dag Otto går i oppfyllelse?

For de som ikke kjenner meg, så må jeg vel kanskje forklare litt. Jeg digger Dag Otto Lauritzen. Jeg kan stolt si at jeg er en av hans største fans. Han er virkelig min helt, uten tvil. Jeg har sett alt av Huskestue, på hjul med Dag Otto, på tur med Dag Otto og jeg ler så jeg griner hver gang. For en mann altså! Folk blir jo helt hysteriske stalkers når Justin Bieber er i landet, og intet unntak burde det være med denne mannen tenker nå jeg. Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg måtte selvsagt høre med venner om hva jeg burde gjøre. Heldigvis ville Frida være med, og vi kom oss inn til byen for å starte jakten. Vi gikk frem og tilbake i gågaten uten hell, og satt utenfor et hotell i en god stund. Hjertet mitt dunket, og jeg så for meg den solbrune Dag Otto komme gående med solbriller på hodet ut fra hotellet. Etter en stund fant vi nummeret hans (herregud), og jeg sendte melding til Jørgen hvor jeg spurte om han kunne ringe (vi turte seff ikke). Gjett hvem som tok telefonen da? Joda, sjølvæste!!! Han var dessverre på vei til Oslo, så vi måtte reise oss skuffende opp fra fortauskanten og komme oss hjem igjen. Herregud, jeg blir virkelig helt tullete og barnslig. Har ikke opplevd lignende engasjement fra min side siden jeg var stormende forelsket i Per Ciljan Skjelbred i 2010.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne historien hadde kanskje ingen happy ending, men vi fikk oss en tur ut i finværet og en god latter. For en venninne jeg har altså 

 

Love, Emsi

  • 15.05.2017 kl. 08:23

HAPPY BIRTHDAY LOVE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takk for at du er den du er. Den fineste, kjekkeste og morsomste gutten jeg noen gang kunne drømt om. Takk for at du ler. Ikke bare av meg, men sammen med meg. Takk for at du lytter til meg. Til alle de dumme, unødvendige og rare utbruddene mine om alt mulig rart. Til mine innerste tanker og dypeste hemmeligheter. Takk for at du holder meg inntil deg når du hører på pusten min at jeg ikke får sove. Det er trygt, det. Takk for at du gir av deg selv til alle du møter med humor, smil og omtanke. Takk for at du vil vandre samme vei, og for at du lar meg heie på deg mot drømmene dine. Jeg elsker deg. 

Gratulerer så mye med 21-års dagen min kjære ♥

  • 26.01.2017 kl. 22:43

KjærleikTenk at vi har vært sammen i fire år i dag! Jeg husker det som om det skulle være i går, da du la meg til på Facebook og jeg trykket godta etter 3 sekunder (not kidding, jeg var rask på trøkkær'n). Jeg husker magen min gjorde vondt i pausene fordi jeg var så forelsket, og jeg husker smilet ditt som lyste opp på en mils avstand. Jeg er glad for at jeg fremdeles er like forelsket (med litt mindre vondt i magen, heldigvis). Jeg elsker deg, min største kjærlighet

Love, Emsi

  • 16.06.2016 kl. 13:51

Bursdagen jeg aldri kommer til å glemme

Dagene går såå fort, og jeg har gledet meg veldig til å fortelle dere om bursdagen min, 13.juni. Som dere sikkert vet, er jeg i Thailand sammen med Jørgen og familien hans nå, så det er altså her jeg har feiret bursdagen min også (logisk nok). I bursdagsgave av foreldrene til Jørgen, Tom og Tove, fikk jeg en 3-retters middag privat på stranda sammen med Jørgen. Det skulle være inne i en slags pavlijong med lykter og blomster, og det så skikkelig fint ut på bildet!

Det er jo da selvfølgelig typisk at det skulle begynne å regne, og ikke bare litt - men virkelig hølje ned. De som jobber på hotellet hadde tidlig på ettermiddagen rigget det opp, men foreslo at vi skulle ta middagen inne isteden. Det var selvfølgelig litt leit, men vi tenkte at vi uansett kom til å få en superkoselig middag sammen uansett hvor vi satt. Vi fikk servert krabbe med wasabidressing til forrett, og det i seg selv er helt sikkert godt. Dersom man liker sterk mat, haha!! Jeg sympatispiste for kokken som hadde laget dette og drakk to glass med fanta fordi det var så sterkt, og Jørgen som ikke liker krabbe prøvde å få i seg noe av den dynkede salaten. Vi satt egentlig bare og lo, for hele settingen ble så komisk. Det er jo så typisk oss dette her. Hovedretten var utrolig god da, det må jeg virkelig si.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jørgen spurte servitøren om vi vær så snill kunne få lov til å spise desserten på stranda, og med fortvilelse i blikket sa han at vi kunne se det an om det sluttet å regne. Det begynte selvfølgelig bare å regne enda mer, men vi bestemte oss for at vi SKAL spise dessert på stranda. "Just put an umbrella on the top", liksom. De rigget det opp igjen, tenkte sikkert at vi må være spik spenna gærne som absolutt skal ut i det regnet der, men tok det med et smil og en bløt t-skjorte. Jeg er utrolig overraska og imponert over hvor serviceinnstilte de er her. All respekt til dem! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ble selvfølgelig veldig fornøyde med sluttresultatet, og det at de hadde gått ut i regnet for å ordne det til for oss likevel. Desserten ble servert, men før jeg i det hele tatt rakk å ta en bit av det deilige browniestykket med is og krem, reiste Jørgen seg opp. 

AND GUESS WHAT 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Vi er forlovet!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Jeg er så stolt, rørt og imponert over Jørgen. Jeg hadde aldri i verden klart å holde meg så rolig på utsiden gjennom en hel middag dersom jeg skulle fridd. Jeg hadde sikkert røpet meg allerede over telefonen på vei ut av gullsmeden. JESUS. Denne dagen fikk altså en helt annen avslutning enn jeg hadde regnet med, og jeg er sååå lykkelig akkurat nå. Det er så rart å tenke på at vi er forlovet. Noe så voksent, sterkt og viktig liksom - og i en alder av 20 år. Heldigvis føles dette mer riktig enn noe annet i hele verden for meg, og jeg har visst i mange år at han er gutten jeg vil gifte meg med. Så da sa jeg ja, da.

Da vi var ferdige med middag, tårer i øynene og en halvspist dessert gikk vi tilbake til de andre. Som visste om dette fra før av!!! Det ble feiring med drinker ute, og vi hadde det veldig koselig. Nei åh, en helt perfekt bursdag!!

Love, Emsi 

  • 15.05.2016 kl. 19:36

En voksen mann

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I dag fyller kjæresten min sine 20 år, og jeg blir nødt til å forberede meg på å høre en måned fremover i tid at han er eldre enn det jeg er. Dagen startet med at jeg viste frem mine husmorskillz ved å lage lapper for aller første gang. Heldigvis fikk han ikke se meg i aksjon på kjøkkenet da han var langt og lenger enn langt inn i drømmeland, for det kunne blitt litt av et syn. Jeg er så klønete når jeg lager mat alene, og søler mel utover hele gulvet og bløtlegger hele kjøkkenbenken med vann når jeg skal vaske for eksempel en skje som spruter vannet i en annen retning enn beregnet. 

Nå er det fløtegratinerte poteter og biff som står på tur etter Jørgens ønske. Planen var at jeg skulle kokkelere, men det ble slik jeg regnet med - at han litt distrè bare overtar. Ha en fin søndagskveld videre, jeg er nødt til å gå inn og vise han hvem som er sjefen!! 

Love, Emsi

  • 26.01.2016 kl. 23:53

Vår kjærlighetshistorie

En eller annen gang i livet vil det komme en person inn i livet ditt som får deg til å føle noe helt spesielt. Noe vakkert, fint og unikt. Denne personen vil gi deg sommerfugler i magen, glede og troen på at forelskelse kan være minst like fin og spennende som den man ser på film. Jeg er så heldig å ha kapret denne personen, og i dag (hvis jeg rekker å skrive ferdig dette innlegget før klokken blir slagen) har vi vært sammen i tre år. TRE ÅR!!!

Det hele startet ganske tidlig på videregående da han la meg til på facebook. Jeg var pålogget i det han gjorde det, og uten å kødde: iløpet av 2 sekunder var den forespørselen godtatt. Jeg og en venninne begynte å stalke han, og var såppass kule at vi gikk omveier rundt skolen for å kunne gå inn ved inngangen hvor han sto i pausene. Hilset ikke, så vel nesten ikke på han i det jeg gikk forbi heller. Den ene gangen sa han faktisk navnet mitt, men jeg var for opptatt med rutinen min med å gå forbi og ned trappa uten å tryne at jeg ikke fikk det med meg. Veldig stilig, emsi. Vi holdt på med dette hver dag en god stund, også fikk jeg funnet frem til snapchatnavnet hans på Facebook etterhvert. For så kul var han, at han hadde lagt ut den der. Også kalte han seg der for swaggydaddy, noe som fikk meg til å trekke på smilebåndet og tenke okei, what is this. Men siden det var han, så var det vel kult. Stalkingen fortsatte, og jeg tenkte at jeg måtte ta det første skrittet. Han var ganske opptatt med å game, så jeg forstår at det var jeg som måtte ta det. Jeg valgte derfor å starte en samtale på facebook slik: Her prøvde jeg da å late som om jeg ikke helt var sikker på om jeg hadde sett han, eller skjule at jeg gikk gjennom hele hans facebookprofil i det sekundet jeg godtok forespørselen. SELVFØLGELIG visste jeg at han gikk på samme skole som meg. Han var ikke den beste til å fortsette samtalen, så den sluttet der. Men jeg er ikke typen til å gi opp, så jeg prøvde igjen en uke senere. Bra plan, emsi. Spør en gutt du akkurat har godtatt som venn på facebook om hjelp til en oppgave i gym. Og selvfølgelig hadde jeg ikke mista mitt, LOL. Og hvordan fortsetter man en slik samtale uansett? Jeg kunne i det minste startet med å spørre hva han gjør, eller kanskje føre samtalen videre. Nå måtte det endringer til. Endelig var det hans tur til å tenke at JEG var superbusy. Jeg var selvsagt ikke det, og fikk med meg meldingene han sendte som dukket opp på mobilen. Men hvorfor svare med en gang? Jeg hadde så mye annet å gjøre, liksom! Også være litt frekkas på slutten, så blir det bra ;-) 

Huff, man blir jo nesten litt flau av å se tilbake på slike samtaler. Etter å ha spurt han om mobilnummeret hans og fått "ikke faen" til svar, men så tilsendt nummeret begynte vi å snakke litt oftere. Plutselig en dag, helt ut av det blå, ringte han meg. Jeg var ikke langt unna å bare la den ringe og late som om jeg var superopptatt da han ringte, men jeg tok den. Og det angrer jeg ikke på i dag! Vi snakket sammen i 3 timer, og han fikk tvunget meg til å ta buss sammen med han en hel uke. Så møttes vi litt hjemme etterhvert, og jeg fikk hilse på foreldrene hans.

Jeg skulle kanskje ønske vi kunne fortalt en historie i likhet av slik de møttes i gamledager, men jeg kan heldigvis skryte på meg at dette forholdet har vært eventyrlig siden dag èn. Det har vært vårt lille eventyr, og jeg er så glad for at det har gått over til kjærlighet. Vi snakket ikke så mange måneder før vi offisielt ble kjærester - kanskje litt tidlig, men akkurat tidsnok for oss. 


 - Vårt første "ordentlige" bilde sammen for tre år siden & det seneste "ordentlige" bildet tatt ifjor -

Denne gutten har gitt meg så utrolig mye i livet, og jeg er så takknemlig for at jeg har han. Dette høres skikkelig klisjè ut, men jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten. Det er ingen som kjenner meg så godt både på godt og vondt som det han gjør. Han vet hva jeg tenker og føler til enhver tid. Og han kunne gjort alt for meg. Han gjør alt for meg. Når vi skal sove, kan han si "legg deg på brystet mitt isteden, jeg merker at du ikke får sove". Dette er bare sånne ting han merker uten at jeg trenger å si noe. Jeg kunne skrevet et eget langt innlegg hvor jeg forklarte hvor utrolig bra han er, for jeg beundrer han virkelig på alle måter. Han blir aldri sur, og ser det positive i alt. Han står ved min side og holder hardt rundt meg når ting er tungt - og han holder meg i hånda og smiler når vi har det bra. Nei åh, jeg er så forelska og lykkelig!! 

Tusen takk for tre fantastiske år med deg, kjære min. Jeg elsker deg over alt på jord, og gleder meg til fortsettelsen ♥ ♥

Love, Emsi

  • 12.01.2016 kl. 23:14

Typisk for forholdet vårt

Jeg tror at jeg med hånden på hjertet kan si at alle forhold er forskjellige. Det finnes ingen like, og i hvert forhold finnes det interne, sære og kanskje rare ting man gjør når man er sammen. Det er ofte jeg sier til Jørgen "herregud tenk om det skulle vært noe skjult kamera i leiligheten". Hadde noen sett hvordan vi oppfører oss til tider, tror jeg kanskje folk ville tro vi var helt crazy. Tingene vi gjør har blitt en vane for meg, men jeg tenkte å ramse opp noen av de tingene jeg tenker er mest typisk for oss.

1. Hvis jeg skal legge meg til å sove før Jørgen, pleier han alltid å legge meg. Jepp, akkurat som et lite barn. Da rister han både puter og dyner mens jeg står ved siden av senga og venter, jeg legger meg ned også brer han dyna over meg. Noen ganger synger han en liten nattasang også. Nå sover vi med dobbeldyne, men da vi brukte enkeltdyner pleide han å pakke meg inn som en burrito. 

2. "Hvis du elsker meg, såå.." Denne setningen går igjen flere ganger om dagen, og SPESIELT hvis det er noe jeg vil ha som jeg ikke gidder å hente selv - og omvendt. Et klassisk eksempel kan være at vi har lagt oss og begge får lyst på et glass vann. Da gjelder det å si "hvis du elsker meg, så går du og henter vann" først. Da er det no way back. Dette har vi holdt på med helt siden vi ble kjærester, og selvom det kanskje er litt drøyt så synes vi det er morsomt. Vi vet jo at vi elsker hverandre uavhengig av hvem som henter et glass vann eller ikke, liksom!

3. Babystemme når vi vil ha viljen vår. Jørgen er vel kanskje den som bruker dette oftest, for eksempel hvis han har dusja uten å legge fram håndkle ved siden av dusjen. Da er det ofte smiske- og babystemmen trer fram slik at jeg skal hente håndkle til han. Skal ikke legge alt over på han, for når jeg ligger i sofaen og later som om jeg er dårligere enn jeg er, er det ofte jeg kan si "Jøjgen, kan ikke du væje så snil og hente sjokolade til meii". Haha, vanskelig å forklare!

4. Vi danser overalt. Vi kan stå midt i matlagingen, og plutselig begynne å danse. Og nei, overhode ikke noe fancy dansetrinn - men bare akkurat slik vi føler for der og da. Apropo matlaging, jeg pleier alltid å spørre Jørgen om det er noe jeg kan bidra med. Svaret hans er alltid nei. Deretter forekommer det ofte at han skryter litt av at det er han som lager mat, som om jeg liksom bare går og venter på å bli servert. MEN, jeg dekker på bordet og gjør det koselig med tente lys. Det må vel telle for noe?

5. Eget klemmested. Fra stua og inn til gangen hvor det er bad, bod og soverom er det et slags trappetrinn. Hvis Jørgen er i stua og jeg steller meg der, vet han akkurat hva jeg venter på. Klem!! Det er også sånn at han kan si STOPP!! før jeg har tråkket nedenfor, også kommer han dit for å klemme litt. Superkoselig synes jeg, og kanskje det jeg liker best med alle våre merkelige ting å gjøre.

6. Duppeminutter. Et ord vi har begynt å bruke ekstremt mye, og det betyr altså å sove i et par minutter. Disse minuttene blir som regel til timer. Jeg, eller han, ligger i sofaen når vi egentlig burde gjort noe produktivt som skolearbeid eller rydding, også sier den ene "det er lov med duppeminutter". Da er det som regel opp til den andre å avgjøre om det er greit. Jørgen pleier enten da å si "Okei, noen duppeminutter er lov" eller hvis det ikke er lov så sier han "neeei, ikke noe soving nå". Da snakker vi også til hverandre på en litt barnslig måte. Haha, herregud så mye det er av det egentlig.

7. Vi vil i utgangspunktet sove sammen, men når man snakker i søvne... kan det fort endre seg. Der er jeg en ekspert! Jeg sovner som regel mye tidligere enn Jørgen da han ligger våken halve natta på Youtube, men vi blir alltid enige om at han skal holde rundt meg når han skal sove. Når den tiden kommer, hvisker han "kan jeg holde rundt deg nå?", og da ligger jeg vel sånn halvveis mellom virkelighet og drømmene, og svarer derfor med "Nei, ikke nå. Kanskje etterpå". Så de planene går som regel i dass. 

8. Snakker mye i søvne. Senest i går hadde jeg lagt meg helt inntil Jørgen mens han så på Youtube, og hvisket han inn i øret "du er en frosk". Begge snakker ganske tydelig i søvne, og det er ofte jeg våkner av at han snakker til meg som om han skulle vært våken. Da forteller han enten om noen planer for morgendagen som ikke henger helt på grep, eller et spill han egentlig aldri har hørt om når han våkner igjen. 

Håper dere likte dette innlegget! Det er kanskje ikke så enkelt å forstå alle de sære tingene, men jeg har prøvd å forklare det så godt som mulig. Jeg er veldig glad for at man i et forhold lager seg noen merkelige og interne ting å gjøre sammen. Ting som bare dere to forstår. Det hadde jo vært merkelig om jeg hadde begynt å snakke med babystemme for at en venninne skulle hentet noe til meg - det hadde bare blitt merkelig og sikkert ubehagelig for den venninnen som ikke er helt vandt med det, haha!! Hvis du har kjæreste, har dere noen interne/rare ting dere pleier å gjøre?

Love, Emsi

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits