• 27.07.2017 kl. 16:32

Seks små nøster

Processed with VSCO with a6 preset

Heeei! Dagene går så fort nå som jeg har sommerferie, og jeg finner på ting hver eneste dag omtrent. Nå har jeg nettopp hatt noen fine dager i Rakkestad med familien min der, og jeg har virkelig fått slappet av. Det er ekstra stas å være der nå som de har seks små kattunger som løper rundt! Vi har kjørt en tur i Ørje med båt, og det har vært fint å få se litt andre steder jeg ikke har sett før til tross for at det ikke er såå langt dit. På lørdag var jeg og Maren på Kurt Nilsen-konsert på Hvaler, noe som selvsagt også var veldig koselig. Nei guriland, nå har jeg absolutt ingenting jeg kan klage på. Nyter dagene til det fulle 

Som sagt, er det seks små nøster som løper rundt hos pappa og jeg eeelsker det. De er så søte når de klatrer på alt mulig en stund for så å krype tett inntil hverandre og sove. Jeg har fått en favoritt som vi kaller Elvis (men den er egentlig en jente, haha). Det ser iallefall ut som om den har en slags Elvis-sveis, så navnet ga seg selv. Det er katten på venstre bilde. En blir jo helt tullete når det er så små i hus, og alt de gjør blir så søtt og morsomt.

Nå skal jeg snart ut å treffe noen venninner, så vi snakkes senere. Håper du koser deg i sommer du også! 

 

Love, Emsi

 • 20.07.2017 kl. 21:47

Jørgen har hoppet tandem!!

 

SUMMERLOVIN'

Nå har jeg ikke gitt lyd fra meg på veeeldig lenge, og det må jeg bare beklage! Ser jo at det er noen som titter innom her. Jeg har nå offisielt sommerferie, og nyter den til det maksimale. Denne uken har vært fullstappet med planer. Jørgen har hoppet tandem, og det ga mersmak (jeg ble ikke overrasket over det akkurat, han er så eventyrlysten). Jeg var bare dritglad for at han kom seg trygt ned til meg som sto og ventet på bakken. Jeg hadde aldri turt å hoppe fra et fly. Vi dro til Østre Æra flyplass hvor Oslo fallskjermklubb holder til, og de tok oss godt i mot. Å hoppe har vært en drøm for Jørgen leeenge, så jeg er så utrolig glad for at han endelig fikk oppfylt drømmen sin. 

Ellers var vi en liten gjeng som dro på Tusenfryd. Jørgen og jeg pakket med oss en sekk med baguetter, kjeks og drikke. Skulle tro vi hadde dratt på slike turer i en årrekke, haha. Det var skikkelig koselig iallefall! Vi har besøkt mormor og morfar som begge har hatt bursdag, og vi har vært ute og spist på fineste Hvaler. Absolutt en fiiin start på sommerferien vår. 

 Love, Emsi
 

 • 19.06.2017 kl. 14:28

Vi er perfekt men verden er ikke det

 

1. Den fineste butikken i Lillehammer, Libertine.
Altså helt seriøst, det er min absolutte favoritt.

2. Verdens vakreste blomster. Jeg har helt dilla på pioner!
Noe sier meg at mitt fremtidige bryllup vil være preget av det.

 

 

Jeg er forresten nødt til å vise dere de nye øredobbene mine! Jeg fikk de til bursdagen min av Jørgen, og er helt forelsket. Diamanter med hvitt gull, som jeg elsker. Jeg synes absolutt at både gult gull og sølv er pent, men hvitt gull er en vinner i mine øyne. Da Jørgen var i New York for et par år tilbake (?), kjøpte han med noen fine øredobber til meg - og jeg var så uheldig og miste den ene på julebord... Godt jobba, Emsi. Jeg var sønderknust etterpå. Heldigvis har jeg nå et par som jeg kommer til å bruke både til hverdags og fest! I tillegg matcher de forlovelsesringen. Denne gutten tenker på alt, hehe  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå må jeg pakke sammen vesken og komme meg på jobb! Jeg hører forresten på den nye sangen til Astrid S, "Vi er perfekt men verden er ikke det". Har dere hørt den? Herregud, såå fin! Den går på repeat hos meg. Lag deg en fin dag, så snakkes vi senere!! 

 

Love, Emsi
 

 • 13.06.2017 kl. 20:52

JEG ER 21!

Herregud, som tiden flyr! Gjett hvem som fyller 21 år idag? Me! Den siste tiden har gått så fort at jeg ikke har rukket å tenke så mye over det faktum at jeg faktisk har bursdag i dag. Plutselig var dagen her, liksom. Dagen har jeg feiret i Lillehammer sammen med Jørgen og Tove (min fine svigermor). Vi har vært på pannekakehuset (som er obligatorisk når hun er på besøk) og ruslet rundt i Lillehammers gater. Det har vært en helt perfekt dag, og jeg er så takknemlig for at de har gjort den så fin ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke bare meg selv alene som feires i dag, men jeg vil benytte anledningen til å gratulere litt ekstra 

Lillebror. I dag fyller Herman 13 år. For 13 år siden fikk jeg en telefon fra pappa hvor han fortalte at en liten baby var født. Jeg husker jeg begynte å gråte av glede. Skulle jeg få en lillebror på bursdagen min? Nydelig! Tiden har gått så fort, og nå er han allerede tenåring. Jeg husker fremdeles at han kom inn på rommet mitt i 6-tiden på morgenen og ville ligge i sengen sammen med meg. På det tidspunktet begynte jeg å bli litt sliten av det, men når jeg ser tilbake setter jeg egentlig såå stor pris på det. Jeg gleder meg til å heie han fremover i årene som kommer også.

Ett år. Jørgen og jeg har vært forlovet i ett år i dag. Vi forlovet oss i Thailand ifjor, og har hatt et utrolig fint år sammen som forlovede. Jeg kunne ikke byttet det ut mot noe. Jeg er virkelig både verdens heldigste og lykkeligste jente. 

 

Love, Emsi

 • 12.06.2017 kl. 19:30

The last days in pictures

Heihei, fine! Dagene har gått i ett den siste tiden, så jeg tenkte rett og slett å kjøre på med en liten oppdatering her. Hva har jeg egentlig holdt på med de siste dagene?

Klassefest. Vi samlet en liten gjeng på vors hos en i klassen før klassefesten, og det var utrolig koselig! Verten hadde pyntet det sommerlig, og vi vorset to raske timer før vi måtte rusle avgårde til et utested som heter Stift. Der spiste vi digg mat (stiftburger mmm) og fortsatte festen. Som jeg har nevnt 103 ganger, var det siste dagen på lenge hvor jeg kunne se Vilde (i midten på bildet). Det ble noen tårevåte stunder, og jeg er jaggu glad jeg tok på meg vannfast mascara. Hvis ikke tør jeg ikke tenke på hvordan jeg hadde sett ut, haha! Nå gruer jeg meg bare til å fortsette sisteåret uten ho... 

Bestfriend-time. Jeg har vært hjemme, og fått vært masse sammen med bestevenninna mi, Marthe. Det var virkelig etterlengtet. Vi har sminket oss, sett på say yes to the dress, duppet av et par timer på sofaen, besøkt noe kollegaer av henne og vært på byen. That's the way we do it.

Vært på restaurant. Mamma, Henrik og jeg dro på Chang Cheng for å feire den kommende bursdagen min, og vi spiste god mat. Det er lenge siden vi har vært ute og spist sammen vi tre, så det synes jeg var skikkelig koselig. Etter vi hadde vært der dro vi videre til mormor og morfar og spiste vafler. Er så glad for at jeg fikk sett de iløpet av helgen også.Hilst på kattunger. Pappa og familyn har fått seks små nydelige kattunger som jeg har gledet meg skikkelig til å kose med. De er bare en uke gamle, så de hadde såvidt åpnet øynene. Jeg ble selvsagt forelsket, og gleder meg til å se de igjen. Da er de helt sikkert skikkelig fluffy i pelsen og løper rundt. Samme dag som jeg fikk hilse på dem, feiret vi bursdagen til meg og lillebroren min Herman. Vi har nemlig bursdag på samme dag (13.juni). Husker fremdeles at jeg ble rørt til tårer da jeg fikk han i "bursdagsgave" for 13 år siden.

Nå er Tove (mammaen til Jørgen) på besøk. Jeg kom hjem til ren og pen leilighet i dag, og ble såå glad. Hun og Jørgen har virkelig stått på! Ble også møtt med rosa roser på spisestuebordet og selvplukkede sommerlige blomster på stuebordet. Jeg tror ikke vi har hatt så ryddig og ren leilighet siden vi flyttet inn der, haha.

 

Love, Emsi

 • 08.06.2017 kl. 15:15

Livet smiler

Herregud dere, jeg har SOMMERFERIE! I går hadde jeg, som dere sikkert har fått med dere i og med at jeg ikke har snakket om annet, eksamen. Det gikk kjempebra, og jeg er så glad for å være ferdig med den. Da vi fikk utdelt eksamenen, turte jeg ikke åpne for å se spørsmålene. Men etter Vilde snudde seg mot meg med det mest fornøyde uttrykket, visste jeg akkurat hvilke spørsmål som kom. Vi fikk de spørsmålene jeg følte meg mest sikker på. Snakk om flaks? Jeg tok meg selv i å sitte og smile for meg selv med tårer i øynene. Herregud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For øyeblikket driver jeg egentlig og danser rundt i leiligheten med musikken på full guffe. I dag skal jeg nemlig på klassefest, noe jeg gleder meg skikkelig mye til. Og gruer meg. Det er siste dag hvor jeg får sett my best buddy Vilde for en stund (har nevnt tidligere at ho flytter?). Har dermed forberedt meg med vannfast mascara. Tror ikke det er så dumt. Nei guriland, jeg må finne ut hva jeg skal ha på meg også. Og legge et lag med min favoritt liquid lipstick fra Huda Beauty. Kan vise dere den en gang. Jeg blir hentet om ikke så lenge, så jeg burde kanskje gjøre meg ferdig. Ha en fin...torsdag??... Går helt i surr. Vi snakkes 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Love, Emsi
 

 • 21.05.2017 kl. 18:47

Bryllupsplanlegging

Herregud, hva jeg ikke gjør når jeg skal lese til eksamen altså. I dag var planen at jeg skulle stå opp tidlig, lese til eksamen, lage meg en god middag og fortsette å lese frem til jeg skal legge meg. Gjett hva, slik ble det ikke! For det første sto jeg ikke opp før klokka nærmet seg 14, og jeg har satt på to maskiner med vask, tatt en haug med oppvask (vi har ikke oppvaskmaskin), ryddet i leiligheten..... og nå skriver jeg en liste over alle jeg vil skal komme i bryllupet til Jørgen og meg. Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor jeg ikke kan klare å være mer strukturert. Jeg har hatt hele søndagen fri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Men hallo, hadde det vært interessant med et litta innlegg med bryllupsinspirasjon? Bryllupet er jo ikke rett rundt hjørnet for å si det sånn, og ikke har vi planlagt noe konkret årstall. Det er vel egentlig veldig lite som er tenkt gjennom. Utenom gjestene pr.dags dato. Takket være meg som bare måå finne på noe annet enn å lese til eksamen. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil forresten bare nevne at forslagene jeg har fått på bloggen iløpet av noen måneder ikke er glemt. Jeg er bare veldig ustrukturert, og bruker tiden min på veldig rare måter. Jeg setter utrolig stor pris på alle forslag jeg får som omhandler hva dere vil se på bloggen min. Dere er best altså. Noen dager mangler jeg bare rett og slett motivasjon og kreativitet, som alle andre. I dag derimot, kunne ikke døgnet hatt nok timer. Jeg vil gjøre alt annet enn å lese til eksamen, så kom gjerne med gode tips. Jeg gjør hva som helst. Det som kommer etterhvert er følgende:

Morgenrutine (video)
Jørgen som svarer på spørsmål (video)
Alt om mitt Olympus Pen E-PL7 

 

Love, Emsi

 • 18.05.2017 kl. 21:57

Min 17.mai

Heihei, og gratulerer så mye med gårsdagen ♥ Hadde du en fin dag? Det hadde jeg! Dagen startet med champagnefrokost hos en i klassen som heter Martine, og det var utrolig koselig. Deretter gikk vi inn til byen for å se på barnetoget. Etter å ha stått godt over en halvtime i is-kø, beveget jeg meg hjemover for en aldri så litta powernap før grillkveld hos Helene. Jørgen måtte dessverre bruke dagen på eksamenslesing, så derfor var han ikke med. Får håpe ingen av oss sitter med nesa ned i boka neste år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Sååå mange fine folk - 

Det jeg synes er så utrolig fint med å feire 17.mai i Lillehammer er at det er så mange forskjellige bunader. Bare se på bildet, ingen er lik! Jeg personlig synes at bunad er noe av det flotteste en kan ha på seg. Bunaden min låner jeg av mormor som har kjøpt seg ny for en del år tilbake - jeg er såå heldig som kan få bære den. Hun har gjort en formidabel jobb med å sy! Når vi er inne på bunadssnakk, må jeg bare lufte noe. Jeg synes det er helt forferdelig å se mennesker som er på byen på natten, drikker alkohol og røyker i den fine bunaden sin. Jeg mener virkelig ikke å tråkke noen på tærne ved å nevne det, men jeg synes rett og slett at det er trist og fælt å se på.

Kameraet mitt lot jeg ligge hjemme etter min fantastiske powernap på to timer, så det ble ikke så mange bilder fra dagen. Jeg er rett og slett dødsredd for å miste kameraet mitt eller ødelegge det. Nå må det også nevnes at jeg brukte all min tid på å nyte kvelden med alle de fine folka på bildet over. For en gjeng, sier nå jeg! 

Hvordan var din dag i går?

 

Love, Emsi 

 • 14.05.2017 kl. 22:40

Girls night out

Denne helgen har vært av den art hvor en tenker "herregud, så heldig jeg er". Jeg har sovet hos Frida med Julie fra fredag til søndag, og på lørdag kom Elise også  Vi har rett og slett hatt en skikkelig jentehelg hvor vi har spist god mat (of course), spilt Alias, snakket om alt jenter snakker om og koset oss skikkelig. Dette er første helg på lenge hvor jeg har hatt heeelt fri fra alt, og har kunnet gjort akkurat det jeg vil. Vi dro også på byen, som ble et kapittel for seg selv. Haha. Vi kapra oss iallefall noen nye venner og morsomme historier til dagen derpå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I dag dro Julie tilbake til Fredrikstad, og det var litt rart etter en hel helg sammen. Noen ganger føles det som om vi ikke har vært adskilt et døgn engang. Om et par måneder flytter Frida tilbake. Ikke nok med det. Min klippe på vernepleiekullet, Vilde, flytter i juni. Tanken på det får meg til å ville legge meg ned i fosterstilling og grine. Jeg visste at jeg kom til å bli glad i personer jeg møter her i Lillehammer, men jeg visste ikke at det kom til å gjøre så vondt når de drar. Jeg må gjøre det beste ut av tiden som er igjen, tenker jeg. Også får det bli noen turer til Namsos for å besøke i senere tid. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Frida, Elise, Julie & meg 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Nå er jeg nødt til å hive meg i dusjen før det blir senga. Jørgen sover hos en kompis da de øver på eksamen sammen, og i morgen har han til og med bursdag!! ÆÆÆÆ JEG GLEDER MEG. Vi får dessverre ikke vært sammen så mye fordi jeg skal på skole og jobb, men vi satser på en liten koselig feiring på kvelden. Håper du har hatt en super helg, og at du lager deg en fin ny uke.

 

Love, Emsi

 • 23.04.2017 kl. 15:29

C-H-I-L-L

Hei fine, og gooood søndag! Håper dere har hatt en fin helg, og at dere er klar for ny uke. Jeg vet ikke helt om jeg er det. Dagen i dag brukes til å forberede meg på et nytt tema på skolen, og jeg kjenner at jeg synes det er vanskelig før vi i det hele tatt har begynt. Temaet er iallefall atferdsanalyse, så det blir nok helt sikkert spennende. Jeg håper bare jeg klarer å holde motivasjonen oppe, hjernen min er såå klar for sommerferie nemlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går kveld hadde Jørgen og jeg besøk av et vennepar av oss. Det var som vanlig både koselig og chill. Gutta laget kylling med pesto og bacon, sjampignong med pesto og bacon + en deeeilig form med fløtegratinerte poteter. Herregud, det er himmel på jord tenker nå jeg. Skrik ut om det er ønskelig med oppskrift på det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei guriland, denne helgen har vært veldig fin. Jeg synes det er så godt å ha et vennepar å være sammen med hvor vi trives såå godt i hverandres selskap. Vi drakk vin, spiste god mat og spilte Alias. Jørgen og jeg er jo mestere, og dro hjem seieren. Frykter at de kan vinne neste gang, da! Alias er et spill som er veldig morsomt å dra frem på kvelder som i går, og en slager på både jentekvelder og familieselskap! Nå må jeg få nesa ned i boka igjen (nå fikk jeg et veldig rart bilde i hodet, la gå). Vi snakkes senere ♥ Hva har du gjort i helgen?

 

Love, Emsi

 • 07.04.2017 kl. 09:49

FRIDAY

God morgen, fine! Sovet godt? Jeg la meg ganske sent i går, og nå skal jeg straks avgårde til den ene jobben min som personlig assistent og såå skal jeg jobbe på interiørbutikken Feel. Så denne dagen blir full! Likevel er jeg såå glad for at det er fredag, og kvelden skal nytes med tente lys og god mat. Alene riktignok, da Jørgen er på jobb hele kvelden og alle vennene mine har dratt hjem for påsken. Heldigvis liker jeg veldig godt å være alene, for jeg trives særdeles godt i eget selskap. 

 

  

 Ellers regner jeg med at påskeferien har startet for de aller fleste, eller? Jeg har fri fra skolen, så nå er det kun jobb noen dager til før jeg reiser hjem til Sarpsborg. Jeg gleder meg veldig mye til å være sammen med venner og familie igjen. Som vanlig er kalenderen stappet full allerede før jeg har reist hjem, så det blir spennende å se hvor mye tid til avslapping jeg får. Jaja, det er vel et luksusproblem. Heldig som har så mange å tilbringe tid med Jeg vet allerede at jeg skal i to bursdager, noe jeg gleder meg veldig til. 

Den siste tiden har jeg hatt hjemlengsel, og jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til siste studieår er over slik at jeg og Jørgen kan flytte hjem igjen. Vi trives godt her, det er det ikke noe å utsette på, men vi rett og slett vil hjem. Vi har både gode venner og jobb, men nå har vi vært her i snart to år. I tillegg skal min aller beste venninne her i Lillehammer hoppe ut av studiet og flytte tilbake til hjemstedet sitt til sommeren, noe jeg gruer meg helt sinnsykt til. Kanskje det er det som påvirker hjemlengselen min også, hvem vet. Jeg vet iallefall at ingenting blir det samme uten.

Har du noen planer for påsken? GOD PÅSKE iallefall når den tid kommer!! 

Love, Emsi

 • 14.03.2017 kl. 21:46

Ille blidOkei, nå har'a klart det. Jeg filmet en sminkevideo for et par uker siden hvor Jørgen skulle legge på voiceover. Altså en my boyfriend does my voiceover. Men så skulle jeg ha en sletterunde på macen, og da presterer jeg selvsagt å slette hele dritten fordi jeg ikke hadde navngitt prosjektet så jeg tenkte det var noe unødvendig som tok opp plass. Fyttirakkern så irritert jeg er over meg selv akkurat nå. Jeg sitter liksom og tenker "fyfader, det var jo sykt rutinert" samtidig som øynene mine ruller opp mot hjernen. I dag har det meste som kan gå galt gått galt. Nå skal jeg lage meg sen middag. Presterer vel å svi det. Neida LOL, men detta humøret må gjøres noe med.

Hvis det er noe trøst skal jeg prøve å få ut en vlog iløpet av helgen, håper det blir bra! Ellers får dere bare smøre dere med tålmodighet. Tålmodighetskrem skulle fader i meg vært en greie. Da hadde jeg bestilt to.

Love, Emsi

 • 06.03.2017 kl. 21:09

Gi meg noen flere timer i døgnet, please

Hei og hopp, ja! Jeg vil bare plapre litt i vei med dere i kveld. Jeg sier til meg selv omtrent hver eneste dag at "fy søren, nå må du få se og step it up når det gjelder bloggen". Ja, akkurat slik. Hver dag. Lol. Uansett, jeg liker virkelig å blogge. Jeg gjør det. Nei, jeg elsker det faktisk. Det gir meg noe. Det gjør at jeg slapper av, og føler at jeg gjør noe jeg faktisk mestrer. Til en viss grad iallefall. Men jeg skal fortelle dere en ting. Å kombinere praksis, jobb og sosialt liv er vanskelig nok i seg selv. Men å kombinere praksis, jobb, sosialt liv, husarbeid og en BLOGG?? Også er det jo forventet at jeg skal studere også. Altså, hadde bare døgnet hatt flere timer!


SLIK KAN EN TYPISK DAG FOR MEG SE UT

06:00 alarmen går
06:30 går til skysstasjonen
07:15 tog til praksisplassen
07:50 praksisdagen er i gang
15:30 praksisdagen er over
16:15 tog tilbake til Lilly
16:45 buss fra skysstasjonen
17:00 jobb som personlig assistent
20:00 hjem til Jørgen
20:15 middag, oppvask, and my brain is done

 Jeg vil uansett takke hver og en av dere som faktisk er inne her daglig. Jeg lover å bli bedre. Jeg er ferdig i praksis til fredag (thank God), og da skal det nok bli enklere for meg å finne tid og energi til dette. Takk for alle koselige kommentarer og for at dere holder ut med meg. Dere er best!!

Love, Emsi

 • 16.02.2017 kl. 18:38

Pink roses

Hei dere, en stund siden sist nå Dagene mine går virkelig i ett, og det lille jeg har igjen av fritid som egentlig burde gå til studering - går heller til å sove eller spise middag. Jeg er, som jeg har nevnt tidligere, i praksis og jeg har kun tre uker igjen. Jeg gleder meg enormt mye til å bli ferdig slik at jeg kan komme tilbake til den vanlige hverdagen. Jeg har det bra i praksis, det er ikke det, men med pendling til praksis og jobb etter praksis blir jeg kjempesliten. Nok klaging fra meg!

På valentine fikk jeg noen utrolig fine roser av Jørgen, og nå har de begynt å "springe ut" - er det det det heter? Okei, der ble det tre "det" etter hverandre, det føles alltid like rart. Jeg virkelig elsker roser, og prøver å ha de stående i en fin vase så lenge som mulig.

..VAKRE ROSER FRA MIN KJÆREFor øyeblikket prøver jeg å jobbe med praksisoppgaven min, og venter på at Marthe skal komme. Hun skal være i Lillehammer hos meg og Jørgen noen netter, og jeg gleder meg til å få skikkelig bestiss-tid. Det fortjener vi. Håper alt står bra til med dere :-) Hva synes dere forresten om den nye headeren min? Den har bestekompisen min laget til meg, og han er fremdeles singel. Check him out ←

Love, Emsi
 

 • 31.01.2017 kl. 11:36

Days like this

God tirsdag, alle sammen! I helgen hadde jeg besøk av en god venninne av meg, Maren, og det var utrolig koselig. Vi laget god mat på lørdag og så på en dryss av filmer. Jeg har kun møtt Maren tre ganger, men likevel skulle en nesten tro vi hadde kjent hverandre hele livet. Slike vennskap liker jeg! Tidligere har vi vært sammen med kjærestene våre på overnattinger sammen hos oss, men nå var det på tide med en skikkelig jentehelg


- Så fiiiin herregud -Nå skal jeg snart pakke sammen litt diverse og komme meg avgårde på skolen. I dag er det møte med en gruppe i forbindelse med observasjoner vi har gjort i praksis, så det blir lærerrikt. Etter skolen skal jeg på jobb, og så blir det å slappe av resten av kvelden. Ha en super tirsdag!

Love, Emsi

 • 08.01.2017 kl. 16:26

Ny video?

God søndag! Utenfor vinduet pryder verdens fineste farge rosa himmelen, og jeg har ryddet leiligheten klar for besøk. Ellers har jeg benyttet dagen til å få i meg tre kopper te, nesespray og repsils. Denne frøkna har ikke tid til å bli syk nå, og jeg prøver å stoppe det så godt det lar seg gjøre. Hvorfor må slike tegn dukke opp på de tidspunktene som passer minst?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers sitter jeg og lurer på om jeg skulle laget en ny video, ettersom den forrige falt i smak. Tusen takk for så mange koselige kommentarer på den forresten, love you. Hva med "januar-favoritter"? Kunne det vært noe? Hvis du ønsker å se noe annet, let me know!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvor kul er ikke denne?! Fikk den til jul av pappa og Kristin, og synes den er sååå stilig. Fulgte med 85 bokstaver/tegn som en kan bytte på og den er fra Jysk eller Kid (husker ikke)

Jeg nevnte det i går, men jeg kan nevne det igjen: I morgen skal jeg ut i praksis på sykehjem. Jeg må stå opp kl 5 for å rekke frem i tide, og det kan jo forsåvidt bli en spennende utfordring. Spesielt når jeg ikke er så flink til å sovne før kl 00:00. Ellers er det jo alltids en utfordring for meg å finne frem til steder da jeg ikke eier et snev av stedsans og mobilen min skrur seg av i kulde. Kryss fingrene for meg please, haha!!

Love, Emsi
 

 • 07.01.2017 kl. 22:33

2 0 1 7

Hei dere! Har det gått opp for dere at det er 2017? Det har det iallefall ikke for meg! Tiden går så utrolig fort, og jeg er halvveis i studiet allerede. I julen la jeg bort bloggen helt. Mye på grunn av en trist hendelse som skjedde rett før jul, men også for å kunne slappe av ordentlig. Jeg har hatt en fiiin jul med familie og venner, og har nå kommet godt i gang med skolen igjen. Til mandag starter jeg i praksis på sykehjem. Jeg både gleder og gruer meg.

I 2016 opplevde jeg utrolig mye. Det største av alt må være da jeg ble forlovet med den fineste personen jeg vet om. Jeg har ledd, grått, vært fortvilet, lykkelig, stresset og glad. Noen ganger alt på samme dag. Jeg har vært på jentetur med bestevenninna mi, Marthe, og reist til Thailand med familien til Jørgen (som jeg også ser på som min egen). Nei, året som har gått har rett og slett vært ganske så bra, men det har også vært det mest utfordrende året i mitt liv, fordi jeg mistet en jeg verdsatt mer enn meg selv.


2016 - forsåvidt et bilde fra nyttårsaften der også, upsi

Nå ønsker jeg 2017 hjertelig velkommen (7 dager for sent), og krysser fingre og tær for at det blir et år med fine opplevelser, latter og gode samtaler.
 

Love, Emsi
 

 • 11.12.2016 kl. 21:38

3. søndag i advent

Hei, og god kveld fine dere For øyeblikket ligger jeg i sofaen full av puter og dyner, og nyter en bedre søndagskveld. Jørgen og jeg har hatt overnattingsbesøk av et vennepar (Maren og Henrik), og i går stelte vi i stand et lite julebord. Jeg og Maren hadde i forkant bestemt oss for å stå for maten, som i tillegg skulle være hemmelig. Til tross for at vi er ubrukelige på kjøkkenet, ble det utrolig godt. Vi laget kylling med pesto og ost snurret inn i bacon og fløtegratinerte poteter. Når sant skal sies, må jeg tilføye at vi ba om litt hjelp på slutten da potetene druknet i fløte. Never trust internet!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det 3.søndag i advent (no shit), og jeg har ikke lenge igjen av skolen før jeg kan ta juleferie med god samvittighet. Jobber fremdeles til 22.desember, men det går helt fint. Jeg gleder meg til å puste, slappe ordentlig av og pakke inn siste rest av julegaver. Og ikke minst hjemturen med julemusikk og forhåpentligvis et stopp på Espa og kjøpe verdens diggeste boller. Elsker boller.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
← altså, bare ta noen sekunder og se på den skjønnheten av en jente

Love, Emsi

 • 20.11.2016 kl. 16:58

The perfect sunday

Jeg hadde helt glemt hvor deilig en søndag som dette er. Du vet, en søndag hvor du kan sitte rolig i sofaen hele dagen om du vil. Ingen planer, og ingenting tyngende som legger sin vekt på skuldrene. I dag har jeg rett og slett tatt livet sykt med ro, laget en kopp kakao og sett utallige episoder av grensevakten på MAX. Jeg skal snart begynne å planlegge litt julegaver, og vente på at Jørgen kommer hjem til middag. Jeg skal iallefall nyte søndagen videre, og sitte godt til rette i sofaen med dyna over meg resten av dagen. Også er det jo ikke så lenge til Farmen heller, yey!

THE PERFECT SUNDAY NEEDS

En lang og varm dusj
Kakao og en god frokost
Dyne
Gode TV-programmer
Fullstendig ro i kroppen


Kakaoen jeg drikker er forresten fra merket Whittard og heter "Luxury". Whittard er en av Englands mest eksklusive og velrenommerte produsenter av te, kaffe og kakao. Den gir deg virkelig en smak av luksus, og jeg elsker den. Synd at boksen snart er tom, buhu.Love, Emsi

 • 13.11.2016 kl. 15:21

Lovely sunday

Heihei! I dag våknet jeg godt og uthvilt til tross for at jeg var ute til sent i går. Mens det har vært rene vintereventyret utenfor vinduet her, har jeg brukt formiddagen til å jobbe litt med eksamensforberedelser. Til onsdag har jeg nemlig eksamen i legemiddellære- og regning. På selve regningen må alt være 100% (forståelig), så det blir en del øving. Jeg er heldigvis ikke like stresset over denne eksamenen, og hvem skulle egentlig tro det, da det var denne jeg i utgangspunktet fryktet mest? Det er uansett deilig å kunne slappe av litt mellom øvingsøktene, og ta livet litt mer med ro enn jeg gjorde sist. Da var jeg et skikkelig stressmonster rett og slett.

I kveld kommer mamma til oss for å sove over et par dager, og det blir veldig koselig. Hun går på skole i Lillehammer et par ganger i året, så nå er det tid for et par dager med skole for henne også. Jeg HÅPER at hun har med Espaboller på vei hit (fingers crossed). I kveld kommer vi til å lage noe god mat, se på Farmen og kanskje en film på Netflix. Jeg og Jørgen har forresten helt dilla på å gjøre om sofaen til en sovesofa og ligge der med dyner om kvelden. Sooo cozy.

........Hva er dine planer denne søndagen?

Love, Emsi
 

 • 31.10.2016 kl. 19:45

Holy freedom

Heihei! Å kalle meg for en aktiv blogger har jeg ingen planer om å gjøre, men å oppdatere litt derimot - dèt skal jeg vel få til! Den siste tiden har alt gått i ett. Skole, jobb og eksamen. Når jeg nevner jobb må jeg bare tilføye at jeg har fått meg enda en jobb. Jeg jobber som BPA (brukerstyrt personlig assistent) for en hyggelig mann, og trives kjempegodt. Jobben går enkelt og greit ut på å bidra til at han skal kunne leve det livet han ønsker. Om det så er å hjelpe til med oppvask, shopping eller bare være sosial ute. 

Som sagt har jeg hatt eksamen, og jeg er _så_sykt_ glad for å være ferdig med den. Når sant skal sies har jeg en eksamen i legemiddelregning som lurer rundt hjørnet, men bare det å være ferdig med den jeg ser på som den verste er utrolig godt. Jeg har virkelig ikke klart å finne roen, og hatt det ganske kjipt for å være ærlig. Jeg har alltid hatt en følelse om at jeg har gjort det bra på skolen, og blitt fornøyd med de fleste karakterer opp gjennom. Så det å sitte på rommet og føle null form for kontroll har vært litt nytt. Men man lærer vel av det også?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER FRA ZARA 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Nå er jeg iallefall klar for å ta de neste dagene med ro (sier jeg nå, får se om stressmonsteret i meg er enig). Nå kan jeg iallefall ligge i sofaen å se på politiserier og drikke kakao UTEN dårlig samvittighet. Ah, herlig!!! Hvordan har du det for tiden?

Love, Emsi

 • 24.09.2016 kl. 14:07

Oslo with bestie

I går våknet jeg, ante fred og ingen fare før jeg snakker med Marthe i telefonen og ho går for å hente billettene. Vi har trodd siden desember at vi skulle på konserten til Justin Bieber i dag (altså lørdag), men så sier Marthe "KONSERTEN ER I DAG?!?!". Jeg trodde ho tulla, men da jeg innså at vi hadde bommet med èn dag var det bare å hive seg rundt. Ikke nok med det, men bilen til Marthe hadde streika dagen før og vi lurte på hva mer som kunne gå galt. Vi kom oss heldigvis inn til Oslo uten problemer, bestilte roomservice og dro videre til Telenor Arena rundt 18:30. Folk hadde ventet utenfor hele dagen!! Vi hadde plasser på Golden Circle, og det var veldig kult. Vi bor på hotell hele helgen, og det er sååå deilig. Vi har fortjent en slik helg nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- bestie - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå hører vi på Justin Bieber's gamle gode sanger, og ordner oss klare til vi skal dra på Tusenfryd. Wihu!! Ha en super lørdag, fine dere 

Love, Emsi
 

 • 28.08.2016 kl. 23:16

Birthdaygirls

Herregud, i går var så bra! Jeg og Helene hadde et bursdagsvors med vennene våre her i Lillehammer. Jeg hadde bursdag i juni, men bedre sent enn aldri eller hva? Vi pyntet opp, laget drink (vi kan ikke skryte på oss noe særlig med skillzzz der for å si det sånn), laget brownie og ventet på at de fine gjestene skulle komme. Gutta kom litt senere pga en viktig fotballkamp, fair enough! Jeg var så heldig å ha Marthe på besøk, og venninna mi Julie var på besøk hos Frida. Det betyr at jeg da fikk ha 2 av mine aller beste venner fra hjemme der også ♥  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Julie og Marthe -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Fineste bursdagsbarnet Helene - 


Etter en stund på vors dro vi videre på byen. Og omg, det er så sinnsykt gøy at jeg nå er 20 år og kan bli med de andre. Jeg har sikkert nevnt det tidligere, men da jeg var under 20 år fulgte jeg de alltid på byen og vinket til dem i det de gikk inn på utestedet, for så å rusle sakte hjemover. Nå blir'e andre boller!! Dagen i dag har vel egentlig gått relativt raskt, og nå er det leggetid allerede. Jeg og Marthe har vært på Egon i dag sammen med Julie, Frida og kjæresten til Frida som heter Magnus. Nå ble det veldig mange navn uten fjes i dette innlegget, jaja. Nå skal jeg iallefall ta på meg ansiktsmaske og se litt på Glee før hodet treffer puten. Ha en god natt fine dere.

Love, Emsi

 • 24.08.2016 kl. 22:28

UPDATE

Heihei - long time no see!! Håper det står bra til med dere ♥ Jeg begynte på skolen igjen 15.august, og det er allerede fullt kjør for å si det sånn. Jeg synes det er helt sykt at jeg skal ha eksamen allerede i oktober og november, i temaer som er helt fjerne for meg for øyeblikket. Men men, det skal vel gå det også som alt annet. En kommer seg liksom gjennom det. Det har vært fullt kjør på hjemmefronten også, med besøk av en felles venninne av meg og Jørgen som har flyttet til Lillehammer for å studere. Hun har vært hos oss i en og en halv uke cirka, og dro i dag. Nå skal vi ha besøk av Marthe frem til søndag, så det blir også koselig. Føler det ofte kan være vanskelig å kombinere skole, jobb og besøk i så mange dager (nå snakk om uker faktisk), men det løser seg alltid på et vis. De to ukene før sommerferien hadde jeg også overnattingsgjester, så jeg kan nesten ikke huske hvordan det er å være kun meg og Jørgen her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- I går laget jeg og Elise en superdigg pizza med skinke, ost, mais, ananas og en halvbrent pizzabunn. Med hjelp av Jørgen spiste vi opp hele, nam! -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere bloggen, for jeg vet at jeg er helt ræva akkurat nå. Jeg skjønner jo at det ikke er så sinnsykt spennende å se bilde av en stekt pizza, liksom. Jeg har jobbet nesten hver dag i flere uker + skole og besøk, og da blir det dessverre ikke prioritert først. MEN JEG SKAL BLI BEDRE OKEIII

Love, Emsi

 • 09.08.2016 kl. 22:45

Glede for store og små

Hei dere! Håper alt står bra til ♥ For øyeblikket har jeg besøk av en venninne som skal være her frem til torsdag kveld. I dag har vi spist (ja, veldig interessant det med mat på blogger) en vegansk rett da hun er veganer. Jeg ble overrasket over hvor godt det faktisk er!! 

På søndag var jeg på Hunderfossen, og herregud så morsomt vi hadde det der. Jeg hadde ikke vært der siden jeg var liten, så jeg husket ikke stort om hvordan det var der annet enn det kjente trollet en ser fra veien. Vi fikk høre om de kjente eventyrene, tok karuseller og berg- og dalbaner. Jeg ble utrolig glad for servicen vi fikk der også, for med tanke på at Ørjan sitter i rullestol er det ikke alltid like lett for han å bli med på de ulike tingene. Men her fikk vi altså hjelp av en superhyggelig gutt som hjalp oss med å løfte han både inn og ut av raftingbåten. Ah, slike serviceinnstilte mennesker burde det vært flere steder! Og jeg er såå glad for at han fikk mulighet til det, for herlighet for en latter som spredte seg i den raftingbåten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Daniel og Ørjan har på seg noen superkule luer jeg hadde med til dem fra Thailand. Spiller ingen rolle at det sommer, hihi -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Daniel og May Ruby ♥ -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mamma er helt besatt av frosker, så det å finne en karusell med frosker var jo bare midt i blinken. Du kan jo se hvor glad ho er også! Men sånn helt seriøst, alle vet at mamma elsker frosker, så finner de noe med frosk på kan du banne på at de kjøper det til henne også. Hun har froskedeksel til mobilen, froskepenal, froskenøkkelring, froskekrus and the list goes on...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Vi gravde etter gull og fikk en mynt hver, yey! Mamma var vel den ivrigste av oss og samlet opp til å kunne få 6 stk. Dessverre var det nok en maksgrense, så det var jo litt nederlag for den ivrige gullgraveren. -


Nå er det kun en knapp uke igjen før det er skolestart, og jeg gleder meg til å starte opp igjen. Pensumbøkene dette semesteret er svindyre, så detta bli'kke billig - men jeg er helt sikker på at det er verdt det. Vi skal lære om anatomi, medisinregning og så mye mer. And quess what, eksamen allerede i oktober. Er det mulig, jeg kommer til å stresse så sinnsykt. Uansett, det å komme i gang igjen blir awesome og spesielt å se vennene mine her igjen. Hva med deg, gleder du deg til skolestart?

Love, Emsi
 

 • 21.07.2016 kl. 22:16

Vårt nye hjem

God kveld! Nå har jeg planet ut på sofaen, og nyter kvelden rett og slett. Vi har fått flyttet alt utenom senga vår inn i den nye leiligheten, og jeg har virkelig funnet meg til rette. Det er så lyst og fint her, og jeg kan til og med nappe brynene mine uten å dytte trynet mitt opp i lampen. Jeg har jobbet i dag, og er utrolig sliten. Jeg jobber kun fire timer av gangen, men etter jeg var ferdig på jobb bestemte jeg meg for å finne ut av hvor Kiwi lå. Stedsansen min er lik null, og jeg gikk noen unødvendige lange omveier for å komme meg frem. 

Mamma har vært her et par dager også, så det har vært veldig koselig. I I kveld kommer Jørgen (HURRA), og vi skal ha vår første overnatting i leiligheten sammen alene. Jeg må finne frem husmorforklet og begynne å ordne nå snart. Det som er nytt her er at det ikke er oppvaskmaskin, så jeg får virkelig prøvd meg på oppvasken. Men åh, jeg føler jeg ikke får forklart godt nok hvor utrolig glad jeg er for å flytte??? Vi har hatt det fint der vi har bodd også, men bare det å kunne sette opp et vindu og kjenne vinden er såå deilig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin kveld videre, vakre dere 

Love, Emsi

 • 16.07.2016 kl. 11:28

Klar for flytting!

Hei, og riktig god formiddag! I går hentet jeg nøklene til den nye leiligheten, hurra(!!). Jeg har sikkert nevnt det før, men man kan aldri være helt sikker: Jeg og Jørgen flytter fra kjellerleiligheten vi har leid privat og inn i en studentbolig (Smestad studenthjem heter det dit vi skal). Det blir litt av en overgang da vi har bodd på 85kvm med to soverom, og nå skal vi inn i en liten leilighet. Vi fant ut at vi kunne spare cirka 2000kr i måneden kun på husleien ved å flytte, så da var det ikke tvil! Strømregninger på underkant av 2000kr i vinter i tillegg til husleie har ikke vært tåretrillende moro, liksom.

I dag kommer pappa, Kristin og lillebroren min Herman med en sovesofa til oss - vi er så heldige. Jeg er så UTROLIG takknemlig for at jeg og Jørgen har familie rundt oss som virkelig ønsker å hjelpe oss ♥ Og så kan flyttingen starte for fullt etter den har kommet på plass. Nei, nå ble det mye voksensnakk her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Utsikten fra verandaen (tredje etasje). Å sitte der solfylte morgener kan jeg bli vandt til -


Ønsker dere alle sammen en superfin lørdag!

Love, Emsi

 • 07.07.2016 kl. 21:09

Lange dager

I dag har jeg en sånn skikkelig drittdag. Du vet, en sånn dag hvor bare alt er feil og man aller helst skulle ønske en kunne sove seg gjennom hele dagen frem til kvelden igjen. Jeg vet ikke engang om det er innafor å skrive innlegg når humøret er helt bånn i bøtta. Jeg føler at det er litt sånn at det er et problem at bloggnorge er så overfladisk, men dersom en skriver om sine verste sider eller drittdager - så blir man sett på som en sur person. Noen som skjønner hvor jeg vil hen? Uansett, denne dagen har vært skikkelig dritt. Jeg og to venninner fant ut at vi skulle ha jentekveld i går som resulterte i at jeg ikke var hjemme før klokka fire, hehe. Våknet derfor litt småkvalm og på toppen av det hele: mensensmerter, hurra!! Har tilbrakt mesteparten av dagen i senga, og er egentlig ganske oppgitt over meg selv og humøret mitt nå. 

Jeg savner Jørgen så mye når han er hjemme, og jeg i Lillehammer. Dagene blir så lange, spesielt de dagene jeg ikke har noen planer. De fleste av vennene mine her i Lillehammer har dratt hjem, og de som er her har jobb de også. Slik er det å ha jobb som student, og det er jeg fullt klar over. Men det er veldig ensomt, og ikke minst uvandt at jeg ikke får tilbrakt en hel sommer med familie og venner. Nå er jeg heldig som har hatt tre fine uker i Thailand med familien til Jørgen, I know. Jeg bare åh, nei gud jeg klarer ikke forklare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, nå må denne frøkna komme i litt bedre humør. Må iallefall på butikken å kjøpe vaskemiddel og zalo. Spennende! Håper dere har en fin dag videre - og er du hjemme med familie eller venner i sommer, nyyyyt det! 

Love, Emsi
 

 • 12.06.2016 kl. 13:01

Vel fremme i Thailand

Heihei! Ville bare ta en tur innom bloggen min og gi litt lyd fra meg. I går kom vi frem til Koh Samui i Thailand etter totalt 11 timer i fly. Da vi landet i Koh Samui sto det en dame og holdt opp et ark hvor det sto mitt navn på ved utgangen, og jeg synes jo selvsagt det var utrolig morsomt.

Jeg har lenge vært litt usikker på om jeg har trengt å pakke med meg noen gensere eller bukser for litt kjøligere sommerkvelder, men jeg takker Gud og høyere makter for at jeg droppet det. Jørgen har gjentatte ganger sagt "Jeg tror ikke du er klar over hvor varmt det faktisk er der". Det hadde han jammen rett i! Det er så varmt at jeg svetter i en vanlig singlett, og en bare nyter de vindkastene som kommer. 

De to første dagene har vært helt fantastiske, og jeg tar meg selv i å tenke herregud så heldig jeg er hundre millioner ganger. Jeg er på ferie med kjæresten og familien hans. Kjenner sanden sile gjennom tærne, bader i bassenget eller på stranden så fort vi føler oss varme, kjenner varmen og nyter omgivelsene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg bare eelsker at det er rosa vegger på hotellet, ah 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I dag har jeg, Jørgen og Tove unnet oss en time med massasje - og jeg slo til med manikyr og pedikyr i tillegg til det. Var veldig fornøyd med prinsessebehandlingen, det må jeg bare si. Også koster det nesten ingenting??? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei altså, jeg kunne holdt på en evighet og snakket om hvordan det er her. Kort oppsummert koser vi oss utrolig mye, og ser frem til 3 uker på dette flotte stedet. Jeg har allerede lagt min elsk på hotellets strawberry smoothie, og oppnådd to av målene jeg hadde for turen allerede andre dagen. Se blått vann √ Spise kylling med peanøttsaus √

I morgen har jeg bursdag (herregud, jeg blir 20 år), og den skal feires her i Thailand!! Foreldrene til Jørgen har gitt meg verdens koseligste bursdagsgave, og jeg gleder meg såå masse til å vise dere! STAY TUNED

Love, Emsi 

 • 09.06.2016 kl. 23:21

#1/3 vernepleier

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hola! Det er så mange følelser i sving akkurat nå. Jeg har fullført et helt år på vernepleie. Jeg har fullført praksis med bestått, fått jobb som tilkallingsvikar på praksisstedet jeg var på og endelig fått sommerferie. På denne tiden ifjor skalv jeg og gråt over at jeg kom opp i naturfag på videregående skole, og jeg ante ikke hva jeg gikk til da jeg etter sommerferien skulle starte på høgskolen i Lillehammer. 

Nå er jeg overlykkelig over det valget jeg tok, for jeg vet med 110% sikkerhet at jeg har tatt det riktige valget for meg. Første skoledag kjente jeg ingen, og nå sitter jeg her med en bukett av fine mennesker som jeg er så heldig og kan kalle for mine venner 

I går hadde vi en aldri så liten klasseavslutning, med vors hos Vadsøgirl Helene og deretter dro vi på Toppen Bar. Må bare legge til at det er 20års-grense der, og at jeg likevel var der *fornøyd*. Det som er greia er at jeg i hele år, på hvert vors, har endt opp med å følge friendsa til byen og tatt farvel der fordi jeg ikke er gammel nok til utestedene de er på, men nå har jeg funnet ut at jeg faktisk bare kan gå rett inn der jeg også uten å vise leg! Jeg hadde det så utrolig GØY i går, og jeg kjenner at jeg gleder meg til høsten når skolen starter igjen. Men aller først går turen til Thailand, med avreise allerede i morgen! Jeg gleder meg til tre uker der sammen med Jørgen og familien hans (som jeg også kaller min egen familie, hihi). Det er mekling angående streik akkurat nå, så vær så snill og kryss fingrene for at det ikke blir noe av den fordømte streiken!! 

Love, Emsi

 • 27.05.2016 kl. 09:39

blurry

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere, lenge siden sist! Dagen går i ett, og det er vanskelig å få tid til alt jeg ønsker å gjøre. Powernaps på et par timer får jeg selvsagt tid til. De har det blitt mange av i det siste. Er det ikke rart hvordan man, uansett hvor mye man har å gjøre, alltid får tid til å sove litt? Slik er det iallefall med meg! I går var jeg ganske stresset etter jeg kom hjem fra praksis fordi det var så mye jeg måte rekke før jeg skulle ut å spise med jobben, men jaggu ble det ei litta powernap likevel. Jeg våknet med bustete øyenbryn som hadde vært trykket nedi puten og mascara under øynene, også rakk jeg ikke gjøre en dritt.

For øyeblikket har jeg akkurat lagt ned det siste jeg trenger før jeg reiser hjem for helgen. Det er selvfølgelig noe jeg har glemt å ta med, og jeg gleder meg til jeg finner ut hva det er og sier høyt til meg selv "er det mulig, hvordan klarte jeg å glemme det". Det slår aldri feil. Helgen er proppfull av planer, og jeg gleder meg masse til å se igjen de jeg har savnet siden sist tur hjem. Får ikke tid til å se alle, men gjør så godt jeg kan ♥ Hva er dine planer for helgen?
 

 • 18.05.2016 kl. 22:39

Min 17.mai

Heisann, hadde du en fin feiring av 17.mai i går? Hos oss startet dagen ganske så avslappende med champagnefrokost for to og altfor mye mat. Da vi hadde dyttet innpå nok mat, brukte Jørgen resten av tiden på å knyte slipsknute og jeg på strømpebuksene mine. Er det ikke typisk å lage hull i dem i det man drar de på seg? Eller at man har spart på strømpebukser MED hull i? Jaja, fant iallefall ut av det til slutt begge to! Vi gikk til byen, så på russetoget og møtte noen venner.

Dette var vår første feiring her i Lillehammer, og det var litt uvant. Hadde det ikke vært for at Jørgen har eksamen og jeg er i praksis, hadde vi nok dratt hjem til familie og venner hjemme. Var litt rart å gå rundt i gågaten og ikke kjenne en eneste person, når vi er vandt til å hilse på folk for hver tiende meter. Vi gjorde det beste ut av det, og hadde det utrolig koselig begge to. Jeg og Vilde gikk på mix for å kjøpe is, og det kostet 43 kroner(!!) for en liten softis i et beger. Det var jo 17.mai, så is ble det uansett. Da jeg og Jørgen bestemte oss for å dra hjem, brukte vi resten av kvelden på å slappe av i sofaen og baket skolebrød. En avslappende, men fin 17.mai 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I LOVE YOU 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan var dagen din?

Love, Emsi

 • 16.05.2016 kl. 16:56

Overraskelse og lykkerus

I dag våknet jeg før Jørgen (som vanlig), lå og spilte sims på iPaden da det plutselig ringte på døra. Jeg tittet bort på Jørgen, og håpet at han skulle våkne slik at han kunne gå og åpne (jeg haater å åpne når det ringer på og jeg ikke vet hvem det er). Han sov like søtt. Jeg tenkte i to sekunder "skal jeg gidde", men fikk på meg morgenkåpa og ruslet bort til døra likevel. Da jeg åpnet sto mamma og broren min der??? Overraskelsesbesøk ♥ 

Forrige uke klikket det helt for mobilen min, og jeg måtte dessverre kjøpe en ny. Hadde dette vært da jeg gikk på ungdomsskolen, hadde jeg sikkert blitt overlykkelig for å kunne kjøpe en ny - men det blir ikke heeelt det samme nå hvor man studerer og faktisk har lært seg verdien av penger. Mamma bestilte den for meg, og den ble derfor sendt hjem til henne. Heldigvis fikk jeg den med ekspresslevering fra mamma og Henrik i dag, hurra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- En litta selfie må til - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gikk bort til Egon for å spise lunsj. Da fikk vi feiret bursdagen til Jørgen som var i går, og mamma sin som er helgen som kommer. Med middagsretter til lunsj ble alle mette og fornøyde. Heldigvis var det såpass bra vær at det gikk an å sitte ute, og det var veldig deilig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kjenner at jeg lever på lykkerus nå. Synes det var såå koselig å få besøk av dem i dag uten og vite noe som helst om det. At de i det hele tatt orket å dra tur/retur Lillehammer i dag betyr veldig mye for meg. Det er totalt 7 timer i bil på èn dag, og bilkjøring er ikke akkurat veldig festlig heller. Nei åh, så glad jeg er!!! Ha en fiiin dag videre, flotte dere.

Love, Emsi
 

 • 09.05.2016 kl. 17:13

Lunsj langs strandpromenaden

I dag har det seriøst vært 24 grader her. Herregud, jeg smelter nesten bort bare ved å stikke nesa utenfor døra. Nå er det sommer, og den er kommet for å bli. Jeg og Jørgen gikk en tur ned til strandpromenaden i dag, satt oss ned på et teppe og spiste lunsj, spilte spill og tok livet 110% med ro. Vi er i utgangspunktet utrolig dårlige til å gå ut når det er fint vær ute, og liker vel best å slappe av foran TV'en begge to. Nå derimot har jeg gjort en avtale med meg selv om at vi faktisk bare må komme oss ut for å oppleve litt. Det er ikke bare godt for kroppen, men jeg tror det er fint for forholdet også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Sushien ser kanskje ikke så delikat ut der den ligger og steker i sola, men jeg kan love deg at den var digg mmm -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke bare-bare å være ute i sola for en kropp som ikke eier et eneste lille pigment, så hvis det er slik været skal være fremover må jeg skaffe meg en solkrem asap. Jeg er glad i sol og varme, men jeg undres litt over hvordan denne frøkna skal overleve i Thailand. Den varmen som har vært i dag anses tydeligvis som "kaldt" der??? Altså really??? Å snakke om været er jo en klassiker, men nå skal jeg gi meg. 

Love, Emsi

 • 06.05.2016 kl. 09:15

936 trappetrinn senere

Goood morgen! For øyeblikket ligger jeg i senga ved siden av en høytpustende og fremdeles sovende Jørgen. Vi har besøk av broren hans, Thomas, i noen dager, og det er veldig koselig. Snart skal jeg i butikken for å handle inn litt frokost, og så videre til praksisplassen jeg jobber på. 

I går bestemte vi oss for å gå opp Lysgårdsbakken her i Lillehammer! Jeg innså at jeg virkelig har undervurdert den bakken, for herregud - det var ganske så tungt! Etter vi hadde gått opp alle de 936 trappetrinnene var vi helt gelè i beina. Vi hadde vært smarte og tatt med tre vannflasker, men skjønte fort at vi burde doblet mengden. Vi belønnet oss selv med å spise middag ute, så det var absolutt verdt det 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Såå fornøyde etter å ha nådd toppen, og da var det innafor med en litta selfie - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til tross for at det er litt av en treningsøkt å gå den turen vi gikk, så var det utrolig deilig! Jeg og Jørgen har blitt enige om å gjøre det til en fast søndagstur, og det ser jeg frem til. Godt å bevege seg litt, og utsikten på toppen er jo amazing!! 

Love, Emsi
 

 • 13.04.2016 kl. 21:55

Challenges

Hei hvor det går, så flink jeg har vært til å holde bloggen oppdatert de siste dagene (eller ikke)! Jeg har som jeg har nevnt tidligere, startet med praksisperioden min på 9(?) uker, og det går unna for å si det sånn. Jeg trives veldig godt, og føler at jeg blir utfordret hver eneste dag. Jeg har aldri vært en stor fan av utfordringer, men det gjør meg bare bedre. Til syvende og sist liker jeg jo dèt! Det er bare det at jeg er et vanemenneske og føler meg tryggest når jeg gjør ting jeg vet hvordan man skal gjøre. Jeg er som regel veldig nervøs for å si eller gjøre noe feil i jobbsammenheng. Samtidig er det feilene en lærer av, og det er jo noe utrolig tilfredstillende ved å få til noe nytt man har lært som i begynnelsen kanskje var utfordrende og ukjent.

I dag har jeg vel egentlig følt meg som en vandrende zombie, for denne dama sto opp kl 05:00 etter tre timers søvn. I går jobbet jeg nemlig senvakt, og slet med å få sove da jeg kom hjem. Nå derimot er jeg VELDIG klar for å sove, og etter utallige powernaps i ettermiddag/kveld tror jeg at kroppen er klar. Jeg har gledet meg i hele kveld til å finne dyna. Tror ikke det blir så lenge til ♥ ♥ Jeg vil forresten bare si tusen takk for alle hyggelig kommentarer jeg får her - det settes utrolig stor pris på!! Hvis det er noe spesielt som ønskes at jeg skal blogge om, SKRIK UT, vær så snill. Så skal jeg gjøre mitt beste for å få oppfylt de ønskene. Utenom det vil jeg bare ønske deg en god natt, og en fin morgendag. Stor klem!!

Love, Emsi

 • 09.04.2016 kl. 17:06

Girlsnight

Jeg er hjemme i Sarpsborg for helgen fordi stemoren min skal feire bursdag på søndag. Har derfor fylt opp helgen med planer, og i kveld er det klart for en koselig jentekveld hos meg med tre av mine beste venner. Jeg ble kjent med dem gjennom Jørgen, og nå har de blitt noen av de viktigste i mitt liv også. Vi hadde egentlig planer om å spise bakt potet (jeg spiste det i går også, med Marthe, det er jo så digg), men det kan vel hende det blir noen endringer ettersom det ikke akkurat tar 2 min i ovnen. Jeg gleder meg iallefall veldig til å se jentene igjen, og bare slappe av sammen med dem denne lørdagskvelden.

Jeg må bare fortelle dere noe veldig spennende (iallefall for min del, hihi). Jeg har nemlig blitt administrator i en av gruppene på Facebook for oss bloggere! Der kan man dele innlegg, stille spørsmål og rett og slett skaffe seg flere lesere og potensielle venner. Det er snart 7000 medlemmer, og jeg er administrator sammen med fire andre om jeg ikke husker helt feil. Veldig stas! Hvis du har blogg og er interessert i å bli medlem, klinn deg inn her 


- Stemmer det, ikke sant? -

I dag var det 30% på hele Bik Bok her i Sarpsborg, og jeg fikk handlet med meg noe på et gavekort jeg fikk til jul. Jeg gleder meg til å se Jørgens reaksjon, for jeg har nemlig gått til innkjøp av et par bukser jeg vet at han hater. Svarte bukser i "tights"-stoff som er litt viet ut nederst. Jeg har hatt lyst på de lenge, men utsatt det fordi reaksjonen hans da jeg viste han dem første gang i butikken var "det der er de STYGGESTE buksene jeg har sett". Jeg prøvde meg på en aldri så liten "men synes du ikke de blir litt fine om det er jeg som har dem på meg?", men fikk til svar at det spilte ingen rolle. Det er bare en bukse liksom. Jaja, får bare krysse fingrene for at det ender godt likevel. 

Ønsker dere en suuuperfin lørdag!! 

Love, Emsi
 

 • 01.04.2016 kl. 15:56

En perfekt morgen

Hei, og god ettermiddag fine dere! På morgenen i dag dro Jørgen avgårde for å sove på hotell i helgen i forbindelse med et skoleprosjekt. Det betyr at jeg er helt alene i leiligheten, og vel, jeg liker det absolutt ikke. Likevel skal jeg prøve å gjøre det beste ut av det, og startet dagen i dag med havregrøt for å kose meg litt ekstra. Nå skal jeg snart på trening, noe jeg gleder meg til. JA, jeg gleder meg faktisk til trening og hvem skulle tro det? Når jeg er inne i en så god rutine med treningen blir det mer til en vane enn et slitsomt tiltak, og jeg digger det.

 A PERFECT MORNING FOR ME

- Våkne ved siden av kjæresten min. Det er det jeg verdsetter aller høyest, og jeg liker å våkne før han og se at han sover godt (ofte også på tvers av senga..)
- Sjekke alle sosiale medier. Instagram, snapchat og facebook er hovedsakelig de jeg må gjennom når jeg våkner. Det er ikke krise om jeg ikke får gått gjennom dem, men har jeg tid til det er det absolutt et pluss.
- En god frokost. Frokosten er det viktigste måltidet for meg, for det påvirker resten av dagen. Får jeg ikke i meg frokost går det både utover humøret og konsentrasjonen. Derfor elsker jeg å ha tid til og spise en skikkelig god frokost uten å måtte kjappe meg.
- En lang dusj. En god, varm og lang dusj hvor jeg kan føle meg fresh og kvikk etterpå er et must for en perfekt morgen for meg.
- Sminke. Jeg elsker å sminke meg, og bruker gjerne en time dersom det er tid til det.

God tid er vel kanskje nøkkelordet her. Jeg er en mester på å stresse i hverdagen, så om jeg har god tid så nytes den til det ytterste. Når det skal sies, klarer jeg alltid å få dårlig tid når jeg skal løpe til bussen. Da har jeg allerede brukt masse tid til å kose meg og nyte morgenen, så det er verdt det ;-) Hvordan er en perfekt morgen for deg?

Love, Emsi

 • 27.03.2016 kl. 20:26

Hverdagsglede

Heeei, jeg lever fremdeles! Det er bare det at jeg tok i bruk denne påskeferien til avslapping og koselige stunder med de jeg er glad i uten å ofre en eneste tanke til bloggen. Noen ganger kan det være litt godt også. Jeg har storkoset meg hele ferien, og nå som den går mot veis ende sitter jeg med en utrolig god følelse inni meg. Jeg har fått vært sammen med mange av mine nærmeste på veldig kort tid! En hektisk uke, men såå fin. 

Jeg har dratt tur/retur Lillehammer to ganger på grunn av jobb, men ellers har jeg prøvd å være så mye som mulig sammen med familie og venner hjemme i Sarpsborg når jeg ikke har vært her i Lillehammer. Jeg jobbet i Lillehammer på onsdag, og måte derfor ta toget oppover på tirsdag etter et par dager hjemme. Jeg gruet meg til å tilbringe påsken alene i Lillehammer. Men Kristin, stemoren min, hjalp meg slik at jeg fikk kommet hjem igjen etter jobb, og jeg fikk derfor et par dager ekstra hos dem i Rakkestad  Da jeg skulle jobbe påskeaften ble mamma og mormor med meg oppover og var hos meg hele helgen. Vi hadde en koselig jentehelg sammen, og mormor har fylt opp både kjøleskap og fryser med mat. Det er overhode ikke meningen å høres skrytete ut på noen måte, men virkelig, jeg er så utrolig takknemlig for familien min. Jeg setter så utrolig stor pris på at de bryr seg så mye om hvordan jeg føler det, og at de ikke ønsket at jeg skulle være alene. At de gjør slikt for meg liksom, det synes jeg er så fint. 


1. Tacokveld med mamsen og mormor 2. Middag i bilen på Svinesund med Marthe 3. Time to work 4. Tacokveld med jentene (liker taco og Anca som prinsesse) 5. Nystekte vafler en søndags ettermiddag 6. Påskeegg fra sjefen min.

Jeg og tre venninner tok med oss mat, ved og O.B (til å tenne opp med, ikke spør meg hvorfor) og dro til et sted som heter Vetatoppen. Vi grillet og hadde som vanlig utrolig mye å snakke om. En skikkelig koselig grilltur! Jeg hadde helt glemt å ta med meg noe passende klær til en slik tur, så jeg vandret gjennom skogen i høyhelte boots, rosa jakke og veske. Bedre lykke neste gang. Vi gikk opp i et tårn som jeg kan huske som liten ikke var så veldig skummelt, men nå? Jeg blir nok mer pinglete jo eldre jeg blir, huff. 

Nå for øyeblikket slapper jeg av i sofaen. Jeg skal snart knyte på meg joggeskoene for å gå en liten tur. Mamma og mormor har dratt hjem, og jeg liker ikke helt stillheten. Gleder meg til Jørgen kommer tilbake i morgen!! 

Jeg håper dere har hatt en suuuperfin påskeferie, og at det har vært tid til både avslapping og kos for dere også! Stooor klem fra meg 

Love, Emsi

 • 18.03.2016 kl. 17:40

Vår i luftenHeihei, bare en liten oppdatering fra meg! I går leverte jeg eksamenen min, og jeg vet ikke helt hva jeg føler om det. Nervepirrende, men samtidig deilig? Jeg håper og tror at det gikk helt greit, så jeg får bite tennene sammen og vente på karakteren. Nå har jeg påskeferie - og den skal nytes. Skal jobbe, være med venner og familie. Jeg får ikke vært hjemme i Sarpsborg mange dager, så dagene er nokså fullstappede når jeg først er der. Det er veldig vanskelig å få tid til alle jeg har lyst til å være sammen med når jeg først er hjemme, men denne gangen er familien førsteprioritet ♥ Jeg får heldigvis besøkt både mamma, mormor og morfar, bestemor og Kristin når jeg er hjemme. Også blir det bare et stooort pluss de dagene jeg også får vært litt sammen med venner. Savnet er stort når jeg er i Lillehammer.

I dag har jeg hatt en skikkelig god vårfølelse, og solen har skint i hele dag. Håper det fine været forblir slik restena av uken. Ønsker dere en gooood påske!! 

Love, Emsi

 • 04.03.2016 kl. 20:52

Idol og kjærestekos

Hei, og god fredag! Mesteparten av denne dagen har jeg tilbrakt på jobb, like greit. Sto opp tidlig, sminket meg litt ekstra og ordnet håret. Så gikk jeg ut for å gå til jobb og gjett hva - selvsagt snør det! Da jeg kom frem til jobb etter 20 minutters gåtur, så jeg ikke ut i måneskinn. Mascara nedover kinnene og en svett sau på hodet. Skal ikke klage av den grunn, for dette har vært en veldig fin dag tross alt. Senere i kveld må jeg jobbe med et arbeidskrav, som jeg har vært så flink og utsatt og utsatt hele uka. Får se om jeg utsetter det nok en gang i kveld lol.

BETTER DAYS ARE COMING, THEY'RE CALLED SATURDAY AND SUNDAY

Nå venter jeg og Jørgen på at enchiladas'en i ovnen skal bli ferdig, og så blir det IDOL og kjærestekos. Er forresten utrolig imponert over årets idolsesong. Tror ikke jeg kan huske en sesong med SÅ mange sinnsykt flinke deltakere? Når jeg ser på det så får jeg alltid lyst til å synge selv og tenker jeg kan vel ikke være såå dårlig, også prøver jeg og overbeviser meg selv om at jeg absolutt burde slutte å synge i alle sosiale sammenhenger ever. Uansett, nå skal jeg slenge beina opp i sofaen og nyte at det er HELG!!! Og det synes jeg du også burde gjøre. Uansett planer eller stress er det lov å slappe litt av ♥ ♥

Love, Emsi
 

 • 29.02.2016 kl. 18:23

Staying in bed

Heihei, dere!! Denne dagen har mildt sagt vært LANG. Formen min er virkelig ikke noe å skryte av, og jeg er både tett i hodet og i nesa (om det går an å si det). Okei, hvordan skal man si det jeg mener uten å kalle meg selv tett i hodet. Det jeg mener er at jeg er så tung i hodet, og det føles ut som om kroppen brygger på noe. Bihulebetennelse? Jeg har ikke tid til å bli syk nå. Det er altfor mye på planen. Denne uka skal jeg jobbe med et arbeidskrav, uka etter er det eksamensforberedelser før eksamen 14.-18.mars. Ikke nok med det, men i mellomtiden må jeg få tid til trening og jobb. Med andre ord: dårlig timing. 

Etter skolen i dag, som heldigvis var ferdig kl 11:00, kjøpte jeg sushi før jeg gikk bevisst uten å tenke inn på rommet og la meg i senga. Etter noen timer med powernap as usual våknet jeg, men planen er fremdeles å ligge her frem til jeg skal legge meg for og sove. Når jeg tenker meg om må jeg en tur på butikken..

Nei, nok fra klage-emsi for i dag. Det er bare det at jeg virkelig hater å være i dårlig form, så en gullpokal i positivitet kan jeg ikke engang skimte i det fjerne. Heldigvis kommer Jørgen hjem i natt, så det blir fint å ha noen hos meg til og synes synd på meg. Haha neida, joda. Flere enn meg som begynner å bli syke?

Love, Emsi

 • 25.02.2016 kl. 22:07

Langhelgmodus

God torsdagskveld! Denne uka har gått fort, og jeg har nå gått inn i langhelgmodus. Arbeidskravet er levert, koseklærne er på og jeg sitter godt plantet i sofaen med en smoothie som ble kanskje litt i overkant tykk. Denne uka har jeg nesten holdt på å rive av meg håret av frustrasjon for oppgaven vi har hatt på skolen, men jeg har også opplevd et par ting som har lettet litt på stemningen. Det har ikke akkurat oset positivitet ut av meg de siste dagene, så jeg tenkte å ta det igjen nå og vise at jeg faktisk har satt pris på enkelte ting denne uka. 

1. Når tårene og snørra har hatt kappløp og jeg har grått til øynene føles tunge og kjærestens t-skjorte har vært dekket av både tårer og snørr midt på natten, setter han seg opp og sier "jenta mi, vil du ha cornflakes?" Det er vel så bra å få gråte seg helt ferdig, men en bolle med cornflakes og På hjul med Dag Otto føles litt enklere. 

2. Når Helene planlegger jentekvelder uten at noen egentlig vet om det.
"Pizzafredag til fredag"
- "Å, skal vi det?"
- "Ja, æ fant på det nu".

Så i morgen blir det pizza og idol, og på lørdag blir det løvstek og MGP. Kan ikke gjøre annet enn å smile. 

3. Når jeg går forbi noen jeg verken kjenner eller har sett i hele mitt liv og de sier hei. Altså, jeg er ikke vandt til at vi gjør det. Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal reagere, men blir selvfølgelig veldig glad og sier hei tilbake. Hvorfor kan vi ikke hilse litt oftere? 

4. Lang telefonsamtale med min kjære bestemor. Både ho og jeg hadde mye på hjertet 

 

Jørgen har dratt hjem-hjem en tur, så jeg er nå alene i leiligheten hele helga. Han dro istad, og jeg kjenner at jeg savner han allerede. Det er så lenge siden jeg har vært uten han her nå, så jeg smågruer meg litt til å legge meg. Når vi legger oss sammen, sovner jeg med en gang. Når jeg legger meg alene uten han for første gang på lenge, får jeg ikke sove før langt på natt. Merkelig det der, men slik er det. Nå skal jeg snart legge meg inn i senga å se på PLL før jeg reiser til drømmeland. Ha en fin kveld, fine dere 

Love, Emsi
 

 • 22.02.2016 kl. 08:00

What to do week 8

God morgen, and hello Monday! Ny uke - nye muligheter, er det ikke det de sier? For mange er mandag kanskje den tyngste dagen i uka, og inkludert meg selv etter en helg med lange kvelder og sene morninger. Jeg skal iallefall starte denne uka med en positiv innstilling, og om den skulle falme skal jeg fader i meg iallefall klistre på meg et smil og fortelle meg selv at fyfader for en herlig mandag. Denne uka kommer til å gå i ett, for ukens planer lar ikke vente på seg. Jeg tar meg selv i å tenke at jeg gleder meg til det kommer en dag hvor jeg ikke trenger å gjøre en dritt, men så vet jeg også at jeg da river av meg håret i frustrasjon fordi jeg blir så rastløs. Denne dama blir aldri fornøyd. 

1. Opprettholde trening og- kostholdsrutinene. Planen for denne uka er å trene tre økter med styrke og to økter med kondisjon (intervaller). 
2. Jobbe onsdag og lørdag. Jeg har endelig fått fast vakt i interiørbutikken jeg jobber i, annenhver lørdag $$
3. Gjøre ferdig, og levere arbeidskrav. JEEESUS jeg har en drittfølelse angående dette. Får håpe motivasjonen kommer snikende snart.
4. Etter venninna mi, Frida, tipset meg om boka all the bright places, har jeg planer om å høre på den på lydbok hver kveld. Forhåpentligvis lærer jeg meg å slappe ordentlig av før jeg sovner. 
5. Legge mer arbeid i hårfrisyrene mine, da jeg den siste tiden har funnet det enklere å sette det opp i hestehale. Men det er jo såå gøy når man får til en fin frisyre, enten det er en flette eller krøller. 
6. Puste med magen. Jeg må gi litt mer f, slappe av og tenke at alt ordner seg. Jeg orker virkelig ikke stresse denne uka, selvom jeg vet jeg har mye å gjøre fremover.
7. Lage varierte og spennende frokoster. Frokost for meg er dagens viktigste måltid, så jeg vil unne meg noe variert, sunt og godt for å få en fin start på hver eneste dag.
8. Feire at det er helg/trøstespise pizza med jentene på fredag pga vi endelig har blitt ferdig med et arbeidskrav, men har nok et arbeidskrav i vente som skal leveres allerede om en uke. Hurra. 

Ta mandagen med et smil, og ha en fin uke flotte dere. Nå må jeg gjøre meg klar til skolen.

Love, Emsi

 • 19.02.2016 kl. 18:13

Hurra for helg

GOOOOD FREDAG!! 

I dag har vi hatt studiedag (yey), men til min store fortvilelse har vi fått en oppgave jeg føler meg totalt lost i. Jeg føler meg som regel ganske lost hver gang vi får utdelt en oppgave, men tenker alltid at det kommer til å bli enklere når jeg får satt meg inn i det. Vel, ikke denne gangen. Har brukt hele dagen til å prøve og finne en løsning på hvordan jeg skal løse den, men jeg har ikke blitt noe særlig klokere. Utover dagen kom to av jentene hit til meg, og vi spiste pannekaker og diskuterte oppgaven sammen. Det kan være et godt tips forresten, altså å diskutere med medstudenter slik at man får tips og andres synsvinkler. Også er det jo kjempekos samtidig!

Mine fredagsplaner videre er å slappe av, jobbe litt videre med oppgaven, se på Idol og lage hjemmelaget tomatsuppe. Stemoren min, Kristin, lager verdens beste tomatsuppe og har sendt meg oppskriften. Så det blir spennende å teste ut mine kokkeferdigheter på den! Kan vel se for meg at det er en annen her (*kremt* Jørgen) som kommer til å ta over. Ellers kommer resten av helga til å gå til oppgaven, og jobbe så godt jeg kan med studie. Må også skryte litt av meg selv og si at jeg skal trene, for jeg har faktisk kommet skikkelig i gang nå. Det er supermoro!! (okei det var jug, supermoro er det ikke men det går). Det som er moro er å føle seg dedikert til det, og ha troa på at det vil skje en fremgang. Hva er dine planer for helga? Uansett hva de er vil jeg ønske deg en supergod helg!! Bruk den til noe som gjør deg glad, og som gir deg noe positivt ♥ ♥

Love, Emsi

 • 11.02.2016 kl. 13:08

En fantastisk start på dagen

I det jeg våknet i dag, og dro dyna bare enda lenger over kroppen min, sa jeg til Jørgen "I dag virker det som om det er en skikkelig fin dag". Etter å ha ligget og dratt meg i senga en time sto jeg opp, og jeg hadde helt rett. Sola skinner, det er ikke en eneste sky å se på himmelen og humøret er på topp. Jeg har nettopp laget meg en god smoothie til frokost og venter på at Jørgen skal komme hjem fra skolen. Jeg og gruppa mi har blitt tidlig ferdig med en gruppeoppgave vi har jobba med på skolen, så langhelg nå var midt i blinken nå kjenner jeg!! 

Denne langhelga skal tilbringes hjemme-hjemme, altså i Sarpsborg. De siste månedene har jeg og Jørgen vært så heldige å få låne en bil, men den skal nå hjem igjen. Så da passer det fint å ta en hel helg hjemme, og kose oss sammen med familien. Det er iallefall veldig etterlengtet ♥ ♥HVA DU TRENGER FOR EN SUPER START PÅ DAGEN 

bringebær
banan 
blåbær
mager vaniljekesam
eplejuice
- bland dette sammen og VOILA - 

Nå skal jeg bare pakke sammen det siste jeg trenger før avreise, og så går turen hjemover. Kjenner jeg meg selv rett, er det noe jeg kommer til å glemme. Da er det greit å bruke litt ekstra tid på og forsikre meg om at jeg har med det aller viktigste. Jeg håper at solen skinner like mye hos deg der du er, som det den gjør her hos meg! Ha en suuuper dag!! 

Love, Emsi

 

 • 07.02.2016 kl. 21:07

Bestfriend tag

Denne helga har gått såå fort!! I går var jeg og Marthe på partyparty hos noen venner, og det var koselig at jeg endelig fikk introdusert ho for dem. Marthe er jo ganske utadvendt, så ho introduserte forsåvidt seg selv. Det var en veldig vellykket kveld, men samtidig utrolig godt å komme hjem og spise nattmat mens de andre over 20 år dro på byen. Lille meg. Men godt at Marthe også var med hjem selvom ho er 20 år nå. Hyggelig med selskap  

I dag har vi bare tatt det helt med ro, og ikke nok med det - vi har også filmet en bestfriend tag video. Skal prøve meg på redigeringen nå, så kanskje den blir lastet opp iløpet av de neste dagene? Stay tuned!! Kort oppsummert har jeg hatt en veldig fin helg, med både avslapping og festligheter. En herlig kombinasjon med min beste venn! Hvordan har din helg vært?

Love, Emsi

 • 03.02.2016 kl. 17:33

- !! Vinneren av giveaway!! -

Nå har jeg trukket en vinner av det fine armbåndet på bildet under, og det gjorde jeg ved å bruke denne nettsiden. De som hadde likt facebooksidene fikk 1 tall hver, og de som i tillegg hadde delt det fikk 2 tall hver. Så totalt sett ble det 31 tall, selvom det var 19stk som hadde meldt seg på. Skjønner? Guriland jeg er elendig til å forklare. Men jeg fant ut at det ville bli den mest rettferdige måten å gjøre det på, å la datamaskinen ta seg av det liksom. Og vinneren ble...

KARINA LARSEN 

Gratulerer så mye til vinneren!! Du vil bli kontaktet på mail ♥ ♥ Ellers håper jeg at det har vært litt spennende med denne giveawayen - det har det iallefall vært for meg. Jeg hadde aldri sett for meg at min aller første giveaway her på bloggen ville være noe som står meg så nært selv, og som er en mer personlig gave med et fint budskap som kanskje kan hjelpe til litt ekstra i hverdagen. Nå må jeg slenge rumpa ut i bilen og komme meg bort på skolen, for i dag er det nemlig standup-show!! 

Love, Emsi

 • 24.01.2016 kl. 22:36

Giveaway på bloggen!!

I kveld dro jeg og Jørgen tilbake til Lillehammer. Nå er jeg klar for å ta igjen det jeg har gått glipp av på skolen, og komme inn i faste rutiner før begravelse på fredag. Jeg vet at bestefar også ville ønsket at jeg fokuserte på skole da han var så stolt over den veien jeg har valgt å gå. Det har vært noen utrolig tunge dager, og om kveldene ligger jeg bare og venter på at han skal ta tak i hånda mi. Det har ikke helt gått opp for meg, men jeg har kommet frem til at bloggen kan fungere som en slags terapi. Jeg får noe å holde på med - og ikke minst, å blogge er jo noe jeg trives med og som gjør meg glad!! Jeg vet iallefall med meg selv at jeg ikke kan drukne meg selv i sorgene selvom dette er noe av det vondeste kroppen min har fått kjenne på.

Jeg må si tusen takk for alle som kommenterte det forrige innlegget mitt. Ordene fra dere betydde mye for meg, og det gjorde meg glad å se at så mange brydde seg og tok hensyn. 

Jeg har forresten fått en pakke i posten som skal brukes til en giveaway her på bloggen min. Denne giveawayen vil foregå som en konkurranse, men jeg har ikke helt kommet frem til hvordan jeg ønsker å gjøre det enda. Det vanlige er jo å kommentere innlegget og like ulike facebooksider, så jeg får se om det blir noe i den duren. Jeg har aldri hatt en giveaway på bloggen før, så det her synes jeg er skikkelig kult. Et lite tips: gaven du kan vinne er å se på bloggen min fra før av, altså noe jeg har lagt ut! Og jeg veeet at det kommer til å falle i smak. Så FØLG MED I MORGEN ♥ ♥

Love, Emsi

 • 16.01.2016 kl. 19:55

Koselig besøk av våre favoritter

God kveld! Tenkte det kunne være hyggelig med en liten oppdatering fra min side. I helga har jeg og Jørgen besøk av to av våre aller beste venner som også er kjærester, så det gjør det jo ekstra koselig  På formiddagen i dag spiste vi frokost på Det lille pannekakehuset, og det slo veldig godt an. Det er alltid koselig å sitte der og spise. Vi hadde også planer om å ta en roadtrip rundt omkring i Lillehammer, men etter vi kom oss inn i varmen hjemme var det ikke det som fristet mest. Det vi derimot gjorde var å spise potetgull og spille et morsomt spill Magnus fikk til bursdagen sin (han har bursdag i dag, 20 år!!) som heter "Anti Human", eller "Cards against humanity" som det heter på engelsk. 


- ♥ Frida og Magnus  - 

For øyeblikket lager Jørgen og Magnus mat. I dag dekker vi på til festmåltid for å feire bursdagen til Magnus. Til og med partyhatter er kjøpt inn! På menyen står det biff, fløtegratinerte poteter, salat og bernaise til middag og brownies, is og bær til dessert. Frida og Magnus har i tillegg tatt med seg en hel kurv full av godteri. Jeg tror ikke vi kommer til å være sultne når vi legger oss i kveld. Senere skal vi sette på en film og bare kose oss. Jeg har et indre håp om at de ikke drar hjem i morgen og blir her for bestandig, men heldigvis kommer det vel flere helger som dette. Det håper jeg iallefall!! Jeg har savnet Frida så uendelig mye etter vi flyttet hit, så en helg som dette var etterlengtet. Håper dere får en super lørdagskveld, og at den nytes til det fulle enten du slapper av eller er på fest - eller hva du enn måtte gjøre. Stor klem!! 

Love, Emsi

 • 14.01.2016 kl. 14:34

breakfast in bed

For en herlig start på dagen! I går ble gruppa mi ferdig med jussoppgaven (finally, for en vanskelig oppgave!!), og vi har derfor fri både i dag og i morgen (EDIT: forelesning kl 8.15<33 I forgot) Derfor har jeg bestemt meg for å ta det heeelt med ro, og startet dagen med frokost i senga - og da selvfølgelig med mitt favorittpålegg: nugatti og banan. Har sett et par episoder av PLL mens Jørgen har vært på skolen, og så tenkte jeg å lese litt i boka mi for og virkelig kjenne at jeg slapper av. Iallefall prøve! Senere i dag skal jeg og Jørgen rydde og vaske i leiligheten ettersom vi får besøk i helgen av noen vi er veldigveldig glad i. Ah, det gleder vi oss til ♥ ♥


- Fikk disse av lillebroren min, Herman, til jul. De er såå gode -

Kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg til å bli rastløs om et par timer. Det er deilig å slappe av, men det er ofte jeg ikke lar meg selv gjøre det fordi jeg føler det er noe jeg må eller vil gjøre. Vi får se hva dagen bringer! Hva er dine planer for dagen? 

Love, Emsi 

 • 11.01.2016 kl. 16:35

Lazy monday

God ettermiddag, fine dere! I dag har jeg hatt fri fra skolen, eller studiedag som det heter. Våknet kl 10 totalt umotivert til å gjøre noe som helst enda jeg i forkant hadde planlagt akkurat hva denne dagen skulle brukes til. Pokker heller, men noen dager er vel bare slik. Jeg har rett og slett brukt denne dagen til å ligge i sofaen og sove. Og ja dere, powernaps er kanskje noe av det diggeste jeg vet om. Men når man blir liggende en hel dag og sove av og på, så blir man ganske sliten i hodet. Også er det de evige spørsmålene når man våkner: "Okei hvor mye er egentlig klokka?" eller "Hvor er jeg?" etterfulgt av at man reiser opp hodet litt, titter rundt seg og faktisk ikke skjønner en dritt. 

Jeg er ganske glad i dager hvor man ikke gjør noe som helst, TROR jeg, før den dagen kommer. For min del blir jeg mer sliten og daff av å ikke gjøre noe, enn å være timesvis på skolen etterfulgt av jobb eller trening. Får mye mer energi av å gjøre noe!! Men når jeg faktisk har noe å gjøre, er det dager som dette jeg lengter etter. Herregud, jeg blir liksom aldri fornøyd. 

Nå har jeg endelig fått freshet meg opp litt, hoppet ut av morgenkåpa og er klar for å gjøre noe ut av det siste som er igjen av denne dagen. Nå skal jeg om ikke så altfor lenge gå til venninna mi, Helene, for å hjelpe ho med å montere den nye senga hennes. Også har jeg fått melding om at ho har laget tacopizza, så dette lover godt. Resten av dagen kommer jeg nok til å tilbringe hos ho, før jeg kommer til å vurdere om jeg skal dra på trening eller ikke utover kvelden. Kjenner jeg meg selv godt nok, blir det nok ikke noe trening på denne frøkna i dag, nei. 

Ha en superfin dag videre - også håper jeg at din dag har vært et hakk mer produktivt enn min. Og hvis ikke får vi en ny sjanse i morgen ♥ ♥

Love, Emsi

 • 09.01.2016 kl. 09:00

GOOOD HELG

God morgen, fine dere! Gårsdagen gikk i ett for meg - med skolearbeid og jentekveld. Må innrømme at skolearbeidet var mer skravling, og at jeg også klemte inn en aldri så liten powernap før jentekvelden. Er det noe jeg alltid kan ta meg tid til så er det nettopp dette. Første helgen etter jul hvor jeg og jentene er samlet igjen, og det var såå godt. Vi gjorde som vi alltid pleier: møtes på matbutikken og handler inn det vi trenger til taco, en av jentene sier "kan vi dele summen på seks" (noe jeg alltid synes er så flaut, haha huff), går hjem og presser oss sammen på kjøkkenet for å forberede maten. Deretter stapper vi i oss det vi klarer før iallefall halvparten synker lenger og lenger ned i sofaen.

Slike kvelder er godt. Etter jeg flyttet til Lillehammer for å studere føler jeg at jeg mye oftere tar meg tid til slike ting. Egentlig er jeg utrolig glad i å være alene og slappe av etter skoletid, men nå er det mye enklere å dra seg opp av sofaen og komme seg avgårde til venninner. Ikke misforstå, jeg har jo alltid likt å være sammen med venninner. Det er bare det at jeg føler tiden strekker så mye lettere til. I tillegg er det nok sunt at jeg er med venninner og Jørgen har kompiser på besøk - både for han og meg. Kan nok være fint for han med litt pustepause fra den masete kjæresten jeg kan være til tider som både plager han om morgenen når vi skal stå opp og om natten når jeg snorker han inn i øret.THERE IS NO TIME TO LET IMPORTANT WORDS LEFT UNSAID

Jeg må bare si en ting før jeg avrunder dette innlegget. TUSEN TAKK for all responsen på mitt forrige innlegg. Det betyr så enormt mye for meg at så mange liker det jeg skriver, og at det treffer så mange personer i ulike aldersgrupper. Jeg velger å drite i janteloven noen sekunder nå - for fy fader så stolt jeg er av meg selv. Det må være lov å si det? Jeg er stolt av meg selv fordi jeg klarer å treffe så mange mennesker med innlegg som jeg tror gjør noe med dem. Innlegget mitt "pust med magen" fikk faktisk over 800 likes på Facebook, og jeg har også hatt en hyggelig samtale med den koselige dama som har laget armbåndet. Tusen takk igjen, tusen hjertelig takk for at akkurat DU tar deg tiden til å lese det jeg skriver. Det betyr mer enn du tror ♥ ♥

Love, Emsi

 • 06.01.2016 kl. 22:43

min dag minutt for minutt

 

07:00 Alarmen ringer, jeg slumrer den, drar dyna over meg og sover videre med god samvittighet.

07:30 Teller til tre før jeg hopper ut av senga fordi jeg vet jeg bare må stå opp.

07:32 Går på badet, tyvlåner Jørgens nye (og ekstremt myke) morgenkåpe. Oppdager en lapp på speilet hvor det står "Det ligger en lapp til deg på kjøkkenet. Elsker deg baben min ♥" Blir nysgjerrig og går ut på kjøkkenet. På badet er det en beskjed om at det ligger mat og drikke til meg i kjøleskapet. Ah, så deilig!! Jørgen hadde ordnet matpakke og drikke til meg før han la seg igår - og til og med lagt ved to sjokoladebiter.

07:45 Tar med meg sminken ut i stua, setter på TV'en og går ut på kjøkkenet og lager kaffe. (caffelatte med MASSE sukker). Deretter sminker jeg meg.
 08:37 Hiver det jeg trenger opp i veska mi og løper til bussen. Samtidig som jeg går andpusten opp en lang bakke tenker jeg over hvorfor i alle dager jeg valgte veske og ikke sekk.

09:00 Går inn i grupperommet hvor gruppa mi skal jobbe med jussoppgave. Tar opp en brødskive og oppdager at Jørgen har skjært agurkhjerter på leverposteien. Smiler litt for meg selv. Herregud så heldig jeg er.

11:00 Spiser lunsj som Jørgen har laget til meg, og vi arbeider videre med oppgaven som heldigvis ikke var så ille som jeg trodde.

15:45 Snakker med Marthe i telefonen på vei hjem før vi legger på og jeg går inn til Jørgen som venter på meg i gangen med åpne armer i det jeg lukker opp døra. Vi legger oss sammen i sofaen og ser på TV. Jeg lukker øynene.18:17 Jørgen har vekket meg utallige ganger, men nå våkner jeg for real og skjønner at jeg ikke kan sove lenger. Men fyfader så digg det er med powernap!! (som i dette tilfellet kanskje ble litt lenge)

19:15 Middagen står i ovnen, og jeg har tent lys i stua for å gjøre det ekstra koselig.

20:20 Jeg er stappmett, men går likevel på trening til tross for at jeg VET jeg kommer til å angre. I verstefall kaste opp på mølla. Motivasjonen er IKKE på topp.21:55 Kommer meg hjem fra trening og hopper rett i dusjen, og der blir jeg en goood stund. Egentlig synes jeg det å dusje er sykt tiltak og kjedelig, men noen dager vil jeg nesten ikke gi meg.

22:25 Jørgen har vært så snill og hentet dyna og puta, og "redd opp"  i sofaen jeg pleier å ligge i. Her blir jeg liggende resten av kvelden!!


 

 Dagen i dag har vært utrolig fin og avslappende til tross for at jeg ikke føler meg helt bra og kanskje hadde foretrukket en fin film og en boks med is eller tre sjokoladeplater i senga under dyna. Dere jenter vet sikkert hva jeg refererer til. Jeg hater å føle meg ekkel og ha ubehag i magen. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å slappe heeelt av og lade opp til en ny dag i morgen. Ha en fin kveld vakre dere  Hva har du gjort i dag?

Love, Emsi

 • 05.01.2016 kl. 11:34

Prioriteringer on point

God morgen!! Håper for guds skyld dere har sovet like godt som meg i natt, for herregud så vanskelig det var å forlate senga. Hadde forsåvidt god tid på morgenen i dag, men ettersom jeg er så utrolig flink til å prioritere valgte jeg å lære meg en ny teknikk når det gjelder hestehale/flette og ta bilder? Bra prioritert, Emilie. Det førte til at jeg måtte kaste på meg klærne, hive tingene jeg tenkte jeg trenger iløpet av skoledagen i veska og løpe ut døra. La lommeboka i boblejakka mi, tok på meg en ANNEN jakke og løp til bussen. Kom på at jeg hadde tatt på meg feil jakke, og måtte gå hjem igjen for å hente lommeboka og spørre Jørgen pent om han kunne kjøre meg til skolen. Da vi nærmet oss skolen, kom jeg på at jeg igjen hadde glemt lommeboka og satt egentlig resten av turen og spekulerte med meg selv om hvorfor jeg er så sykt, hva skal man kalle det, distrè og klumsete? Det spiller ingen rolle om jeg har 10 minutter på meg, eller 2 timer. Dårlig tid får jeg UANSETT. 

IN MY FACE - de nye produktene 

MAC lipstick i fargen "Twig" 
The Balm Bahama mama bronzer
Anastasia dipbrow pomade i fargen "chocolate" 

Nå er jeg iallefall på plass på skolen. Har ikke spist frokost, men heldigvis kastet jeg to bananer i veska i det jeg stormet ut døra. Ha en fin dag, så snakkes vi senere 

Love, Emsi

 

 • 04.01.2016 kl. 01:00

Jeg er så takknemlig

For ikke mange timer siden kom jeg og Jørgen frem til Lillehammer igjen. Det har vært fint å være ordentlig hjemme i jula, og spesielt det å være sammen med familien. Det skal også sies at det har vært godt å få servert ordentlig mat og ikke trenge å tenke på verken klesvask eller skolearbeid. Det eneste negative med å komme hjem er å føle at tiden ikke strekker til. Jeg spesielt rekker sjeldent slappe ordentlig av fordi det skjer noe hele tiden, og det er mange jeg må rekke å besøke. Heldigvis har noen forståelse for at jeg ikke rekker alt jeg vil, men det legger seg fremdeles på samvittigheten min. 

I dag har vi feiret bursdagen til lillebroren min hos pappa, Henrik, som fyller 18 (!?!?) år 11.januar. Det var veldig greit å feire den nå såppass tidlig slik at jeg og Jørgen fikk vært med. Synes det er merkelig å tenke på at han plutselig blir 18 år og myndig. Jeg kommer nok alltid til å se på han som en liten unge, men det er vel slik det er med søsken. 


Fine huset de flyttet inn i ifjor


Henrik og Jørgen koser seg, haha nydelig ♥

Jørgen, Magnus (søskenbarnet mitt) og jeg

Litt av en flokk, eller hva? Alle søskenbarna + tre kjærester som alltid er velkomne!

Nå gleder jeg meg til å komme inn i vanlige rutiner igjen, og ikke minst det å ha tingene mine på ett sted. Har sovet tre forskjellige steder når jeg har vært hjemme, så livet mitt har vært i en koffert jeg har fraktet med meg fra sted til sted. Jeg har tre familier når jeg er hjemme. Mamma og Henrik som jeg har bodd sammen med hele livet - pappa, Kristin, Herman og hunden Flora som bor i det røde huset på bildet ovenfor - og foreldrene til Jørgen. Jeg er så takknemlig for alle jeg har i familien min, og at de som har kommet inn i livet mitt på et senere tidspunkt har tatt meg så godt i mot. Både familien til Kristin (kjæresten til pappa) og familien til Jørgen.

Nå skal jeg innta soveposisjon, for i morgen starter skolen. Vi skal begynne med juss, og om kun et par dager starter vi med en jussoppgave. Da er det nok greit å være opplagt! Vi snakkes, fine dere.

Love, Emsi

 • 02.01.2016 kl. 01:21

2015 - i will never forget you

Okei, hvor sykt er det ikke at 2015 allerede er over? Kapittelet om 2015 er lukket, og et nytt har startet i dag. Det er nå hundretusenvis av mennesker verden over skriver ned nyttårsforsettere (som i de fleste tilfeller kanskje ikke alltid blir utført). Jeg har hatt de samme nyttårsforsettene hvert år, for funker de ikke det ene året så er det like greit å prøve på nytt neste år, ikke sant? De er iallefall som følger: 

1. Trene hver dag (lol, denne tanken pleier å gå over etter en ukes tid)
2. Ikke irritere meg over så mye (evig optimist, denne funker som regel bare i starten av året)
3. Være snill og grei (definisjonen av dette bestemmer jeg jo selv, så den er ganske safe)

Nå vil jeg ta et lite tilbakeblikk på året som har gått - for herregud, det har jo vært et spennende år med mange gode opplevelser!! Her er noen av mine høydepunkter for 2015.

- RUSSETIDEN -

I mai var det klart for russefeiring, og etter tre år med planlegging var vi endelig klare for å oppleve det vi hadde jobbet så hardt for. Jeg var på russebussen Fairytopia, og sammen gikk vi gjennom både oppturer og nedturer. Å være på russebuss er kanskje en av de dummeste avgjørelsene jeg har tatt i mitt liv, men jeg har valgt å ikke sitte og angre på det. I begynnelsen av russetiden fant jeg fort ut at jeg ikke var typen som klarte å drikke hver eneste dag eller ikke få i meg nok søvn (hei migrene). Vi ble omtalt og diskutert en del i media, og det mye takket være en dame med navn Elisabeth Norheim som postet usaklige frekkheter om oss på sin facebookside. Hovedsakelig om sangen vår, men vi fikk også lese lange avklaringer fra andre voksne om hvordan vi er som personer og ikke minst: vi avsluttet 13 års skolegang som horer. Kanskje ikke bare ungdom som burde lære nettvett? MEN, det stoppet ikke oss fra å ha en dritbra russetid. På Landstreff Telemark vant vi faktisk "årets busslåt", og fyttikatta som den seieren smakte!!! Du kan se litt av oss her og her. 

 

- FINE TURER -I sommerferien dro jeg og mamma til Smøla, som er en øy i Møre og Romsdal. Det er der slekten vår kommer fra, så det var utrolig koselig å se igjen en del av dem. Det er en kjøretur på cirka 12 timer til sammen, og hver gang vi drar dit stopper vi i Kristiansund og spiser VERDENS BESTE potetstappe. Jeg tuller ikke når jeg sier at den er verdens beste, for det er den virkelig. Jeg fikk også se igjen Håvard, som jeg ikke hadde sett på fem år. Det var utrolig fint, for den gutten vet virkelig å sjarmere!Pappa, Kristin, Herman, Henrik og jeg dro til Senja hvor vi bodde i et hus like ved en brygge. Det er kanskje det fineste stedet jeg har vært, og jeg ble så fascinert av omgivelsene. Spesielt fjellene en kunne se uansett hvor en var. Vi fisket en del, og jeg fikk også prøve meg med fiskestanga. Vi spiste fisk til middag hver eneste dag, og det var så utrolig godt! Vi gikk også turer, og slappet av.Marthe og jeg dro til Gøteborg og bodde på Radison Blu. Vi var der en helg, og fikk med oss Liseberg på vinterstid, shopping og god mat. En skikkelig jentetur som jeg sent vil glemme!! Marthe har nemlig det med å overraske meg, så denne turen hadde hun lyst til å gi meg i gave. Hun har fikset Justin Bieber billetter, sånn helt ut av det blå. Ingen av oss er blodfan av JB, men som hun sier: Det er jo JB!! Er så glad i bestevenninna mi og alle tingene vi gjør sammen 

 

- FLYTTING -

Å flytte fra Sarpsborg til Lillehammer med kjæresten min, Jørgen, var noe jeg hadde sett frem til i lang tid. Jeg husker ikke hvor mange ganger jeg var på IKEA iløpet av sommeren, men det ble iallefall en del tusener svidd av. Når en flytter er det jo utrolig mye man trenger!! Kan ikke skryte på meg at jeg kun kjøpte nødvendige ting, for jeg elsker jo å pynte. Da vi hadde pakket bilen med det siste vi trengte, ble mamma med oss til Lillehammer for å "levere oss". Vi var et par turer i Lillehammer iløpet av sommeren også for å få med oss alt, men dette var den endelige turen. Nå skulle vi ikke tilbake! Turen gikk greit oppover, og utrolig fort. Vi dro innom Kiwi for å gjøre vår første storhandel, og jeg var seriøst kvalm. Jeg klarte nesten ikke konsentrere meg, for jeg synes det var så ekkelt å bruke så mye penger i matbutikken. Og hvordan i alle dager skulle vi skjønne hva vi trengte? Heldigvis var mamma med. Da vi kom til leiligheten og mamma skulle dra hjem til Sarpsborg igjen (uten oss!!!), klarte jeg ikke slutte å gråte. Fikk helt panikk. 

 

- SKOLESTART -

Dagen jeg hadde grugledet meg til hele sommeren. Kommer jeg til å få venner? Kommer jeg til å finne frem? Jeg fant frem til bussen som gikk mot høgskolen, og da jeg gikk av bussen og inn sto jeg på toppen av en gigantisk trapp. Det var en halvtime til det startet, og jeg ante ikke hvor auditoriet jeg skulle i befant seg. Jeg gikk noen trappetrinn ned, og tittet meg rundt. Sto helt stille, og skjønte ingenting. Så kom det en jente og sto ved siden av meg og sa "E det første dagen din?". 10 kg raste av skuldrene mine. Det var så sykt flaks, for det var også hennes første dag og ikke nok med det: hun skulle også gå vernepleie!!! Thank you, karma. Vi fant frem til hvor vi skulle være, og ble delt inn i basisgrupper og smågrupper. Jeg ante ikke hvem noen var, så hvilken gruppe jeg kom i spilte ingen rolle. 

Fadderuken startet, og vi fikk en gjeng med gutter til faddere som skulle vise oss rundt og ta del i den første uken sammen med oss. Det er kanskje den beste uken jeg har opplevd i skolesammenheng. Vi fikk et skikkelig godt samhold, og fant på utrolig mye morsomt sammen. Jeg fikk raskt venner, og har bare blitt så utrolig glad i alle sammen den første tiden som har gått nå. 


Jeg har stor tro på at 2016 blir et bra år, og det er allerede mange planer som skal gjennomføres. I juni skal jeg til Thailand i 3 uker med Jørgen og familien hans, noe jeg gleder meg EKSTREMT mye til. I september skal jeg og Marthe på Justin Bieber konsert (GOLDEN CIRCLE HELLO), og jeg fyller 20 år. Dette kan jo ikke bli annet enn bra. Hva er ditt beste høydepunkt for året som har gått? GODT NYTTÅR FINESTE DERE ♥ ♥

Love, Emsi

 • 31.12.2015 kl. 02:02

PAGE 365 OF 365Hei dere! Dagene går seriøst i ett, og jeg har nesten ikke fått tid til å slappe ordentlig av. Derfor har jeg også vært utrolig dårlig på å prioritere bloggen. MEN, er det noe jeg har tenkt en del på er det hva jeg eventuelt skal blogge om. To av mine beste venninner er utrolig flinke til å gi meg tips og inspirasjon, og det setter jeg stor pris på. Så jeg lurer egentlig på om det er noe spesielt du som leser dette akkurat nå, ønsker å se på bloggen min? Nå er jeg egentlig ute etter hva som helst, enten det er antrekksbilder, mine tanker om forskjellige temaer eller hva jeg spiser til middag (haha lol den siste der er jeg vel relativt proff på). Jeg har også videokamera, så lager gjerne videoer dersom det er ønskelig også. Vlogs, konkurranser eller sminkevideoer f.eks.

Det er nemlig ikke alltid så lett å vite hva en skal blogge om, og spesielt ikke hva dere som leser er interessert i å se. Setter pris på alle forslag iallefall, hvis det er noe spesielt som DU har tenkt at du vil se. Stor klem ♥ ♥

Love, Emsi

 • 25.12.2015 kl. 21:39

it's the most wonderful time of the year

Hei alle sammen! Håper dere har hatt noen fine dager med god mat og familie, eller hva enn deres juletradisjoner er ♥ Lille julaften tilbrakte jeg hos pappaen min sammen med stemora mi Kristin og brødrene mine Henrik og Herman + Flora. Vi spiste pinnekjøtt og åpnet gaver, og det var veldig koselig. På morningen på julaften spiste vi en goood frokost før vi tok turen til bestemor og bestefar. Deretter dro jeg og Henrik til mormor og morfar med mamma for å tilbringe ettermiddagen der med julemat, gaver og godt selskap. Og sååå kom Jørgen og hentet meg på kvelden slik at jeg også fikk feiret litt med hans familie. For noen dager!! Det er egentlig luksus at jeg har så mange jeg vil dele disse dagene med. Synes det er utrolig viktig å sette pris på de en har rundt seg, og det prøver jeg å være ekstra flink til nå. 


- Herman, søteste Flora, meg og Henrik -


- Det er såå gøy med pakker -

Nå er det bare så utrolig deilig å ligge i sofaen med koseklær og se på alle de forskjellige julefilmene som går på TVen. Lyver ikke om jeg sier at det er det jeg har brukt mesteparten av dagen på, hihi. I morgen skal vi til mormor og morfar for å spise middag, så det gleder jeg meg veldig til. Alltid koselig når familien samles. Har dere hatt en fin feiring?

Vil også bare nevne at jeg ble ukens blogg på Eline Nordli sin blogg her. Er såå takknemlig, og jeg ble så glad for de gode ordene. Når en får en slik tilbakemelding om jeg kan kalle det det, gir det selvsagt litt ekstra motivasjon. Tusen takk!! 

Love, Emsi

 • 22.12.2015 kl. 18:07

MERRY CHRISTMAS

Hei dere ♥ I går var jeg på jobb, og fikk beskjed av sjefen om at jeg kunne få fri i dag. Sååå glad da jeg var ferdig på jobb, og jeg og Jørgen kunne pakke med oss altfor mye som vi sikkert ikke får bruk for her hjemme + en haug med julegaver for så å sette snuten hjemover. Det var så utrolig deilig å kunne være passasjer, for Jørgen fikk lappen for en stund siden så da kunne jeg bare slappe heeelt av i bilen.

Synes forresten det er SYKT hvor fort tiden har gått. Nå er det lille julaften allerede i morgen, og det føles ut som om november var i går?? Det er klart tiden går fort når en har mye å gjøre, så i mitt tilfelle er det egentlig ikke så rart. Men fremdeles synes jeg det er litt dumt at tiden bare plutselig har flydd forbi. Heldigvis har jeg hatt noen utrolig fine dager i desember, og jeg gleder meg masse til både i morgen, julaften, romjulen og nyttårsaften. En tid sammen med venner og familie som jeg setter utrolig stor pris på. Det er som regel koselig å være samlet med familie eller venner, men det er noe med stemningen i julen som gjør det ekstra hyggelig. Ah, jeg gleder meg.

Planene mine for julen er ganske mange. I morgen (lille julaften) går turen til pappa, julaften tilbringer jeg hos mormor og morfar med familie, romjulen er fylt med familieselskaper og så smeller det på nyttårsaften med mange av mine og Jørgens gode venner. Det blir så bra!! 

Jeg vil bare benytte anledningen til å ønske dere som leser dette en riktig god jul og et godt nyttår!! Håper julen bringer gode stunder, og at året som venter blir minst like bra som dette året har vært. Jeg setter så utrolig pris på dere som er innom bloggen min, tusen tusen takk 

MUCH love, Emsi

 • 19.12.2015 kl. 19:01

SUGAR FOR BREAKFAST

I går begikk jeg og Jørgen oss ut på noe vi aldri har prøvd før - nemlig å lage karameller fra bunn! Ettersom butikkene har hatt priskrig, fikk vi jo sirup til 3kr så det passet godt innenfor vårt studentbudsjett. De ble helt amazing, og jeg blir litt flau når jeg sier det her, men vi har snart spist opp alle sammen. Det første jeg gjorde da jeg våknet, var å dra bort dyna og slenge beina utenfor senga og gå som en zombie ut på kjøkkenet for å hente meg en karamell. I går spiste vi så mange at vi satt litt småkvalme med middagen fordi vi egentlig ikke var så sultne. 

Dagen i dag har gått til å ikke gjøre en dritt. Vi har spist frokost og sett på Petter uteligger på TV2sumo. Plutselig er klokken snart 19, og jeg skjønner ikke helt hvor tiden ble av. Nå skal det også sies at vi ikke våknet før 14:30 pga en lang kveld med politiserier på TVen. Angående den serien vi har sett på i dag, så er jeg skikkelig sjokkert. Det er så utrolig å se på livet til uteliggerne så nært. Hvis du ikke har sett serien, anbefaler jeg den til tross for sterke bilder. 

DETTE TRENGER DU

2dl sirup
200g sukker
2dl fløte
2ss meierismør

Sirup, sukker og fløte skal blandes sammen i en kjele frem til det blir 120 grader. Hvis du ikke har termometer kan du ta et glass kaldt vann og helle en dråpe av karamellen oppi glasset. Hvis det blir til en kule, er den klar. Når den er 120 grader tar du oppi smøret og rører til det har blandet seg med resten. Deretter heller du røren over i en panne og setter den et sted for å avkjøles. Og VOILA!!!! Verdens beste karameller som du enten kan gi bort som gave, eller spise opp selv. 

Håper oppskriften og beskrivelsen var enkel å forstå, for det var overhode ikke avansert å få det til. Så vil jeg bare ønske dere en fantastisk fin lørdagskveld ♥ 

Love, Emsi

 • 17.12.2015 kl. 22:48

Alenetid

Nå er hele leiligheten vasket og ryddet, og jeg har lagt meg ned i senga med rent sengetøy. Ah, så deilig! Tester ut en ansiktsmaske jeg kjøpte på VITA istad, og har satt på en julefilm på Netflix. Christmas Cupid tror jeg den heter. Har aldri sett den før, men hittil liker jeg den! Jørgen er på eksamensfest for å feire at det er ferie, så i dag har jeg hatt litt alenetid på ettermiddagen/kvelden. Noe som av og til kan være ganske så deilig synes nå jeg. Selvom jeg selvsagt aller best liker at han er her med meg ♥ ♥  Nå skal jeg bare slappe heeelt av, og vente på at han skal bli hentet. Hva gjør du i kveld?

Love, Emsi

 • 15.12.2015 kl. 08:15

Good morning

GOD MORGEN ♥ ♥ ♥ For øyeblikket sitter jeg i sofaen og venter på at de svidde baguettene skal kjøle seg ned slik at jeg får hevet i meg noe frokost. Jeg har klart å ha baguettene i ovnen ALTFOR lenge nå andre dag på rad. Lurer på når jeg skal lære meg å følge med, og ikke tenke "tar de ut etter jeg har sminka ferdig bryna" eller "kanskje jeg skal rydde litt før jeg tar ut baguettene", for det som skjer da er nemlig at jeg glemmer hele greia. 

Som jeg nevnte i går kveld har jeg et fremlegg i dag. Hele vernepleie (tre basisgrupper) har holdt på med hvert sitt prosjekt nå hvor vi har fått utdelt et sted å ha aktiviteter. Så i dag er det dagen for å fremføre vårt prosjekt. Jeg har vært på filmgruppa i klassen, og vi har laget en veldig fin dokumentar. Gleder meg til å se den igjen!!! Det jeg derimot gruer meg til er bloopers på slutten, som består en del av at jeg danser uten at jeg vet at jeg blir filmet. Var ikke med på å redigere den biten, så fikk se det for første gang i går. Haha, morsomt uansett! Jeg gleder meg såååå masse til vi er ferdig på fremlegget og skal feire på Egon. 

Jeg får nesten legge fra meg macen slik at jeg ikke mister bussen. Sto opp 2 timer før jeg skal gå, men må ta i betrakning at jeg alltid får dårlig tid uansett. Anyway, ønsker deg som leser dette en suuuperfin dag!! 

Love, Emsi

 • 14.12.2015 kl. 23:34

Sykt interessant innlegg

DID SOMEONE SAY PANCAKE

Jeg skjønner veldig godt at å se hva jeg spiser til middag kanskje ikke er det mest spennende. Nå skal det sies at det jeg spiser til middag ofte er høydepunktet med dagen, for så innholdsrike dager kan jeg vel ikke akkurat skryte på meg. Det skal også sies at når jeg spiser noe så digg som dette, klarer jeg å tillate meg selv og tenke at det er innafor å dele det med omverdenen. For hallo, finnes det noe bedre enn pannekaker med sjokolade, banan og jordbær? Jeg tror egentlig ikke det, så hvis du ikke har smakt det før: you know what to do!!!

Må bare beklage hvis det er noen som har ventet på at jeg skal legge ut ukens blogg. Jeg pleier jo å gjøre det på søndager, men helgen som har vært har jeg vært hjemme i Sarpsborg og nesten ikke vært hjemme annet enn når jeg skulle sove. Skal prøve å legge det ut i morgen! Nå skal jeg ta meg en laaang dusj før jeg må lese gjennom hva jeg skal si under et fremlegg i morgen. Og så skal jeg plage dritten ut av Jørgen med å synge en sang som vi skal fremføre på slutten av fremlegget. Hemmat tel jul av Vaselina, om noen har hørt den? Jeg hadde ikke det, men ettersom vi skal synge den i morgen så MÅ jeg bare kunne den utenat. Håper dere får en god natt søvn, så snakkes vi i morgen forhåpentligvis med ukens blogg 

Love, Emsi

 • 04.12.2015 kl. 17:39

For en fin dag dette har vært!

Jeg får faktisk ikke sagt dette nok: for en utrolig fin dag det her har vært! Startet med snøkaos i Lillehammer, men heldigvis kom hele klassen frem dit vi skulle. Vi har nemlig hatt en aktivitetsdag for en gruppe mennesker som ble utrolig vellykket. Laget pepperkaker, pyntet dem, laget julelenker og julekurver. Etter dette gikk vi ut og drakk kakao og gløgg, pyntet juletreet, sang samtidig som vi gikk i sirkler rundt før julenissen kom med en overraskelse til dem hver.

Dette er et prosjekt vi har planlagt en stund, og som jeg lenge har gledet meg til å ta del i. Det var egentlig ganske trist å dra derfra, for jeg kunne gjerne tenke meg å være der enda lenger! Så engasjerte og positive mennesker vi har vært sammen med i dag, og det setter ting litt i perspektiv. Noen av dem hadde bodd i Norge i et par måneder, andre et år. Jeg synes det var inspirerende å se hvordan de gledet seg over aktivitetene vi hadde satt i gang, og at de lekte rundt i snøen. 

I dag kommer Helene (på bildet over, hihi) til meg og Jørgen for å spise lasagne. Alltid koselig med en ekstra ved bordet, og spesielt en god venninne ♥ Håper dere får en fin start på helgen. Nyt den maks, det skal iallefall jeg! I morgen skal jeg og flere venninner på World Cup, så det blir spennende. Har aldri vært på noe lignende før. Hva er dine planer?

Love, Emsi

 • 03.12.2015 kl. 23:09

Flere som har laget pepperkaker?

- GOD KVELD FINE DERE -

I dag har det vært stille på meg både på bloggfronten og ellers. I går var jeg nemlig på fest (ja, på en onsdag og det er så sykt merkelig egentlig) med faddergruppa som tok oss i mot i begynnelsen av semesteret. De inviterte klassen til en reunion, og jeg som er så ubesluttsom klarte å bestemme meg for å dra tjue minutter før vinmonopolet stengte. Det var utrolig hyggelig at nesten alle var samlet igjen. Da gjengen bestemte seg for å dra på byen kom Jørgen og gikk meg i møte. Jeg er nemlig bare 19 år, så kommer meg ikke inn på 20års stedene naturligvis. Men det går veldig fint, for jeg lengter alltid etter senga når det blir så sent! 

Jeg og Jørgen var på Kiwi istad, og herregud for noen priser? Vi fikk kjøpt pepperkakedeig for 4kr, så da ble det baking på oss i kveld. For øyeblikket er jeg utrolig kvalm, for jeg har spist altfor mye pepperkakedeig. Det er jo så godt, også klarer jeg ikke stoppe. Det ender opp med at jeg heller bare blir kvalm av tanken på pepperkaker når vi er ferdige. Men herregud så koselig det er å tenne lys, helle mel utover bordet og lage små pepperkakemenn. Håper det blir mer baking fremover mot jul! 

Nå venter jeg på at Jørgen skal komme inn på rommet og legge seg ned i senga sammen med meg så vi kan se på Modern Family! Han hadde et ønske om å spise pepperkaker samtidig, men jeg tror jeg må stå over i kveld. Jeg er håpløs. I morgen venter en spennende dag, så jeg burde egentlig legge meg. Vi snakkes senere ♥

Love, Emsi

 • 02.12.2015 kl. 13:05

Christmaslights

Hei fine dere, og god 2.desember! Utenfor vinduene daler snøen ned og legger seg på bakken, trær og busker så fint. I går bestemte jeg og Jørgen oss for å pynte det lille juletreet vårt, for i går var vi på kjøpesenteret og kjøpte inn julestjerne og lyslenke til treet. Jørgen ville vel egentlig vente et par uker til, men jeg klarer jo ikke å vente så lenge! Synes det er så koselig å stå opp om morgenen og slappe av i sofaen mens juletreet lyser opp stua og glitrer. Da jeg bodde hjemme pyntet vi juletreet et par dager før julaften, men jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte å vente så lenge på det før? Nå MÅTTE vi bare få opp det treet liksom! Julefølelsen er iallefall på plass, og jeg bare gleeeder meg til tiden fremover med både julekalender på TV'en, kakao og julebakst som faste rutiner. Herregud, så herlig denne måneden er! Når pleier du å pynte juletreet?

Love, Emsi

 • 29.11.2015 kl. 18:54

Uken som gikk

Ukens høydepunkt: Det blir uten tvil besøk fra familie! Vi har faktisk hatt besøk nesten hele uken. En kjempekoselig uke hvor vi har vært ute og spist hele 3 ganger, og hatt koselige kvelder hjemme i leiligheten. Men så er det et høydepunkt til egentlig, og det er at mormor og morfar har kjøpt en haug med doruller til meg og Jørgen!!! Nå slipper vi unna First Price en god stund, hallelujah.

Ukens cravings: Jeg har faktisk ikke kjent skikkelig på den følelsen av at det er noe jeg bare må ha, for når vi har hatt familie her så har det også vært litt mer i kjøleskapet. I tillegg hadde mamma og Henrik med seg en diger godtepose fra Sverige, så søtsaker har det vært nok av. MEN, når sant skal sies så har det jo vært skikkelig digg å spise på "Det lille pannekakehuset" to dager på rad.

 Ukens nedtur: Det er noe galt med tørketrommelen vår, så når vi bruker den blir det rene bassenget inne på badet. Også har vi to store bokser med vaskepulver stående på gulvet, så pga vannet ble hele nederste del av disse boksene bløte = sikkert også ødelagt det som ligger nederst.. Men når det ikke har vært noe verre nedtur enn dette, så har vi det jo faktisk veldig bra!!

Ukens new in: Har faktisk unnet meg en genser jeg har siklet etter en stund. 100kr på Vero Moda på Black Friday. Jeg liker fargen så godt, og har faktisk aldri hatt på meg noe i denne fargen før! Det er den jeg har på meg på dette bildet (kanskje ikke så lett å se, jaja jeg får eventuelt ta et bedre bilde senere):

Ukens sang: Confident - Demi Lovato ♥ Det er bare noe med den melodien og teksten jeg bare digger! Kan høre på den tusen ganger uten å gå lei, og synger like mye med hver gang den settes på. Får liksom et slags kick av den, og det elsker jeg.

Ukens latter: Okei, denne blir ikke vanskelig. Jørgen har nemlig kjøpt seg nye sko, som kanskje ikke egner seg helt til å gå på is, og da vi skulle hjem fra butikken holdte jeg på å skli. Da sa han "skulle ønske du tryna der". Det backfiret da han x antall ganger holdte på å gå på trynet selv. Jeg er kanskje litt slem, men herregud det er jo hysterisk når noen holder på å gå på trynet pga det er glatt.

I går kveld pyntet vi til jul i leiligheten, og vi har til og med kjøpt et lite juletre! Okei, da ble det jo egentlig 2 ting på ukens new in. Jørgen nekter å sette det opp før desember, så på tirsdag skal jeg prøve å smiske meg til det. For øyeblikket sitter vi i stua og slapper av med landskamp på TV og lader opp til en ny uke. Hvordan har din uke vært?

Love, Emsi

 • 25.11.2015 kl. 16:38

Det lille pannekakehuset

Etter jeg var ferdig på forelesning i dag tok jeg og Tove turen til "Det lille pannekakehuset" og spiste deilige små pannekaker med krem, is og bær. Jeg synes denne cafèen er såå koselig, og det er veldig hyggelig atmosfære der. I tillegg er den ikke innredet moderne, men mer hjemmekoselig om det går an å si det sånn. Det er noe med de rødrutete dukene, klappstolene og julepynten som gir den et særpreg jeg bare elsker. Kunne spist her hver dag!! (Hadde det ikke vært for studentlommeboka hadde jeg nok gjort det også). Nå synes jeg vi bare burde sette av et lite øyeblikk og se på den tallerkenen vi fikk servert, for holy moly så godt det var.

I morgen drar Tove, mammaen til Jørgen og min svigermor, hjemhjem igjen. Jeg kjenner faktisk at jeg gruer meg, for jeg liker å ha ho på besøk her hos oss! Jeg ser jo på ho som min ekstramamma, så det er klart det blir et savn når ho ikke er her. Heldigvis går det an å besøke oss flere ganger 

Okei bare for å runde litt av, hvor digg så ikke det her ut???

Love, Emsi

 • 24.11.2015 kl. 22:42

The most wonderful time of the year

GOD KVELD FININGER

Nå sitter jeg god og mett i sofaen sammen med Jørgen og mammaen hans, Tove. Vi har nemlig ruslet i Lillehammers gågate og spist på resturant. Det begynner å bli skikkelig kaldt her, og jeg nyter det faktisk. Synes det er så koselig å pakke meg inn i skjerf, ta på ullvotter, og åpne døren hvor jeg omtrent blir blendet av det sterke lyset utenfor. Jeg kjenner det kribler i magen når jeg tenker på at julen er rett rundt hjørnet. Har kommet godt i gang med julegaveshoppingen, men det er enda noen gaver som gjenstår. Blant annet Jørgen sin gave, og den gleder jeg meg virkelig til han åpner. For første gang på lenge er jeg 100% sikker på hva jeg vil gi han, og det føles så godt. Nå skal det også sies at julen ikke bare handler om gaver, og det er overhode ikke det jeg verdsetter mest med julen. Julelys, klementiner, snø, nisser og hyggelig selskap er kun noe av det jeg liker aller best. Nå kan julen bare komme!!!

Jeg har sittet og tenkt litt. Hva liker jeg aller best ved julen? Altså hvis jeg kun fikk velge èn ting? Det er faktisk utrolig vanskelig å svare på! Men jeg tror jeg ville svart selve julefølelsen som er en konsekvens av alt det hyggelige en gjør sammen, og alt en forbinder med julen som gir denne følelsen. For det er ikke til å legge skjul på at det er en veldig god følelse. Hva liker du aller best ved julen?

Love, Emsi

 • 24.11.2015 kl. 16:47

Du må si ifra hvis du ikke er fornøyd!

Hei dere! Jeg vil bare fortelle om frisørbesøket mitt forrige uke som ikke ble helt slik jeg hadde sett for meg. Ettersom jeg har brukt den samme frisøren i Fredrikstad var jeg skikkelig nervøs for å la en annen frisør ordne håret mitt her i Lillehammer. Jeg har fått en form for trust issues når det gjelder andre frisører enn min, hvis det er lov å kalle en frisør sin egen? Uansett, dere skjønner sikkert hva jeg mener! Det ble til at jeg ikke klarte å se for meg at noen andre klarer å gjøre en like god jobb iallefall. Ganske råttent av meg sånn egentlig, for det er jo klart det finnes andre gode frisører også. 

Det var et par dager før julebordet, og da tanken om å ordne meg litt fin på håret før dette dukket opp var det umulig å gi slipp. Jeg er en sånn person som gjerne vil ha ting ordnet sekundet etter jeg har tenkt på det, og hvis jeg vil ha noe må jeg skaffe meg det med en gang. Har et hat/elsk forhold til det egentlig. Jeg søkte litt rundt etter frisører i Lillehammer, og endte opp med å bestille en time hos en av salongene. Før jeg satt meg i stolen spurte jeg om frisørene der kunne den nye teknikken kalt Balayage, og det fikk jeg beskjed om at de kunne. Følte meg derfor litt tryggere da jeg viste frisøren bilde av hvordan jeg ville ha det, og poengterte klart og tydelig flere ganger at det er veldig viktig at jeg ikke får en brå overgang mellom det mørke og det lyse. + At jeg ikke vil ha det oransj, selvsagt! Da frisøren omsider hadde krøllet det halvtørkede håret mitt og gitt meg to tynne krøller i luggen som lignet på følehorn (haha det er ikke tull), sa hun at jeg må krølle det for at det skal kunne se fint ut. Altså det i seg selv er jo ikke bra. Det var også gult, oransj og hvitt om hverandre og den brå overgangen fikk meg til å bli skikkelig stresset. 

Da jeg kom hjem var jeg sint og lei meg, og jeg klarte ikke å skjønne hvorfor jeg ikke hadde sagt ifra at jeg ikke var fornøyd, men heller gått ut med et falskt smil og dekket håret distrè med skjerfet. Dagen etter gikk jeg tilbake til salongen og sa ifra, og frisøren som hadde ordnet meg satt opp en ny time en av dagene hun hadde fri. Jeg gruet meg skikkelig til å si ifra, for jeg følte meg som verdens fæleste menneske som faktisk skulle si at den jobben hun gjorde ikke var bra nok. Det er sikkert ingen som liker å få den beskjeden. Da jeg kom tilbake fortalte hun meg at hun hadde sett masse på Youtube for å lære seg flere teknikker slik at jeg skulle bli fin, og de timene jeg var der var helt gratis. Jeg fikk også en gratis klipp samtidig + en flaske med en hårkur som heter Olaplex som er noe av det nyeste, og som virkelig er bra for håret! 

Da jeg var ferdig gikk jeg forbi sjefen for salongen som hvisket til meg at hun ble skikkelig glad da jeg kom tilbake da hun ikke synes det var noe fint resultat sist. 


Det er nok ikke så lett å se forskjell på disse to bildene da det ene er med rett hår og det andre med krøller, men jeg er fornøyd nå! 

Hensiktet med dette innlegget er egentlig bare å fortelle dere at dere må si ifra dersom dere ikke er fornøyde etter et frisørbesøk. Det er mye bedre å gi frisøren en sjanse til å rette det opp, enn at du gir dem en dårlig omtale som fører til at andre ikke ønsker å gå dit. Og husk, konstruktiv kritikk hjelper dem bare til å bli bedre! Selvom jeg i første omgang ikke var fornøyd, kommer jeg til å gå tilbake ettersom jeg og frisøren fikk en skikkelig god tone. Ho kalte meg "jenta mi" sikkert 8 ganger iløpet av besøket, og var veldig opptatt av at jeg skulle bli fornøyd. Herregud, jeg får kanskje dette til å virke som et stort problem - noe det overhode ikke er, men vi jenter liker jo å være fornøyde med eget utseende, eller hva? Og jeg som student har overhode ikke råd til å betale 1500kr for å føle at jeg ser ut som et takras. Har du noen gang sagt ifra at du ikke er fornøyd?

Love, Emsi

 • 22.11.2015 kl. 15:21

So happy

God dag, fine dere  Jeg har nettopp dyttet i meg det jeg liker aller best for tiden - nemlig baguett med nugatti og banan. Har likt det siden jeg var liten, og det slår aldri feil! Nå skal jeg få på meg treningstøyet og komme meg avgårde, for det er altfor lenge siden jeg har trent sist. Så jeg gleder meg veldig, og håper at jeg ikke er sinnsykt støl i morgen men kjenner jeg meg selv rett så er jeg jo det. Vil egentlig bare skrive et innlegg for å si at jeg håper dere får en fin søndag, og at jeg setter enormt pris på dere som faktisk er innom bloggen min hver dag - og til dere som kommenterer. Her om dagen fikk jeg en superkoselig melding på innboks, og det gir meg så mye motivasjon. Så, tusen takk!! ♥ ♥

Love, Emsi

 • 22.11.2015 kl. 02:58

Hvorfor dytte ting i nesa?


- Ingrid, Merete, Vilde, meg, Mari og Helene -

Jeg tenkte rett og slett at 02:45 er et passelig tidspunkt å skrive et blogginnlegg på, so here we go. I går (eller hvordan blir det der egentlig ettersom klokka nå er passert tolv?) var jeg på julebord med vernepleie, noe som var utrolig koselig! Det hadde dessverre skjedd en misforståelse angående maten, så vi fikk servert tallerkener med kald julemat. Ribben var så hard at gaffelen nesten knakk, haha og det var jo egentlig litt festlig. Men det gikk helt fint, og det virket som om de aller fleste hadde det veldig hyggelig. Våre flinke tillitsvalgte hadde ordnet og styret med denne planleggingen i lang tid, og jeg ble veldig imponert. Også var det så fint å se at alle hadde pyntet seg litt ekstra, og spesielt at guttene hadde tatt på seg dressen. Vi jenter ordner oss stadig vekk litt ekstra, men når gutter tar på dress er de jo virkelig pyntet og det synes jeg er såå fint. 

Dagen startet egentlig med at jentene kom til meg og ordnet seg, og deretter tok vi taxi til julebordet. Så dyttet jeg ting i nesa bare fordi jeg kan, og så dro Ingrid, Merete og jeg hjem til meg igjen for å sove. 


Vet ikke helt hvorfor det står "CHAT" på bildet??? Men jeg er for trøtt til å være interessert nok til å gjøre noe med det atm

For øyeblikket ligger jeg og tenker over hvorfor i alle dager jeg fremdeles er våken, og helt ærlig finner jeg ikke helt svaret. Jeg lurer også på hvorfor døgnet ikke har flere timer? Jeg har egentlig så mye jeg skulle gjort, men jeg er så dårlig til å ta meg tid til det jeg skal gjøre. Forskyver det og legger andre planer slik at det jeg virkelig må gjøre blir satt i glemmeboken. Jaja, en ny dag i morgen (eller om et par timer blir det vel? Shit heller). 

Love, Emsi

 • 20.11.2015 kl. 14:50

Ponytail with a braid

- HÅPER ALLE HAR EN STRÅLENDE FIN DAG - 

I dag har jeg hatt fri fra skolen, eller "studiedag" som det egentlig kalles. Våknet klokken elleve og tok på meg skjerf, den gode jakka mi og mine strikkede votter fra svigermor og gikk en tur til byen for å handle inn litt småting. I dag skal jeg nemlig på julebord med vernepleielinjen, og gleder meg kjempemasse! Før julebordet kommer jentene til meg så vi kan ordne oss sammen, høre på musikk og slappe av før taxien kommer og henter oss. Så blir det julebord med julemat, taler og musikk før turen går hjem til meg sammen med et par av jentene som skal sove over. Hurra!! Jeg har forresten vært så smart dum og kjøpt høyhelte sko for anledningen. Ikke tenkte jeg over hvor sinnsykt glatt det faktisk er ute og at jeg faktisk suger til å gå med hæler. Jaja, får krysse fingrene for at jeg ikke brekker noe i kveld..

Jørgen er hjemme hos foreldrene sine nå, og da må jeg selvsagt ha jentekvelder så ofte det lar seg gjøre. Både i overigår og i går har jeg vært med jentene og åh, det er så hyggelig å finne på ting sammen med dem. Det er så rart å tenke på at jeg møtte de for første gang for tre måneder siden, men så føles det ut som om vi ikke har vært fra hverandre èn dag siden fødsel ♥ ♥

Nå må jeg få rumpa opp av sofaen og rydde litt i leiligheten før jentene kommer. Hva er dine planer for kvelden?

Love, Emsi

 • 12.11.2015 kl. 21:48

Stå i stormen

Må bare starte dette innlegget med å beklage til dere som faktisk går inn og leser bloggen min hver dag for at jeg har vært helt ræva til å oppdatere den siste uken! Jeg dro hjem fra Lillehammer på torsdag forrige uke, og da selvfølgelig hjem til Sarpsborg. Har vært hjemme siden det egentlig, for det har vært en del å tenke på den siste tiden.

Nei dere, det er ikke bare bare når de en står nærmest blir syke.. Jeg kjenner magen vrir seg bare jeg skriver om det. Jeg og pappa har dratt sammen til sykehuset hver eneste dag og sørget for å få informasjon og gi omsorg og kjærlighet. Det er tungt, tøft og slitsomt - og det gjør noe med deg som menneske. Jeg og pappa har snakket litt om hvordan en ser ting i perspektiv på sykehuset. Vi har sett mødre med nyfødte babyer som akkurat har tatt sine første åndedrag og sett sitt første lysglimt av denne verdenen, samtidig som det er eldre som er i ferd med å ta sine siste åndedrag og lukke øynene for bestandig. Det er så rart det livet vi lever. 

Jeg kommer sterkere tilbake - akkurat nå må jeg bruke energi på viktigere ting enn blogg, nemlig livet ♥ ♥

PS: Ta vare på familien din, fortell dem at du er glad i dem hver eneste dag og besøk de eldre når du har tid. 

Love, Emsi

 • 06.11.2015 kl. 14:08

Å bo sammen

- Hei! Jeg og kjæresten min har snakket litt om å flytte sammen, men vi er så usikre med tanke på at begge er lærlinger så vi tjener ikke så bra! Hvordan er det å bo sammen? Positive og negative sider? Hvor mye betaler dere for å bo der dere leier nå? Er det verdt det? Hvor stor er leiligheten! Håper virkelig at du svarer meg på spørsmålene jeg har stilt. Det hadde hjulpet meg masse!:) -

Først og fremst vil jeg bare si at det er utrolig koselig å høre at dere har tenkt på å flytte sammen! Nå vet ikke jeg hvor mye dere tjener i måneden som lærlinger, og har heller ikke så mye kunnskap om hva som er vanlig å tjene som lærling. Men hvis dere jobber mye, og kanskje klarer å skaffe en liten jobb ekstra så vil jeg tro at dere hadde klart å betale leie i måneden sammen. Heldigvis blir det jo delt leie når man er to. Samtidig er det viktig å tenke på at det også er en del ekstra kostnader i måneden som strøm, TV og internett.

POSITIVE(+) OG NEGATIVE(-) SIDER 

+ Våkne opp sammen. Det er faktisk noe av det beste ved å bo med kjæresten sin. Man våkner som regel aldri alene.
Legge seg sammen. Jeg elsker å sovne på brystkassen til Jørgen, og at han drar meg inntil seg om jeg har flyttet på meg.
Planlegge måltider. Det er faktisk veldig gøy å planlegge, lage mat og spise det man selv har laget sammen.
Alltid en å snakke med. Uansett humør, kommer en hjem til en som er der for deg og som du kan snakke med.
Kosekvelder. Hos oss har det iallefall blitt mye av det, kan vel si det slik at det er så og si hver dag. Det å ligge i sofaen etter et måltid
   med pledd over seg og se på TV er helt magisk.
Dele hverdagslige ting som hvordan dagen på jobb/skole har vært når en kommer hjem. 
Deler alle utgifter. Så ettersom både jeg og Jørgen studerer er det veldig fint at vi deler på alt, for vi bor faktisk billigere enn flere av de
   jeg har blitt kjent med som bor alene (sier kanskje seg selv) da. 

Ikke like stort rom for privatliv. Har du en dårlig dag og egentlig helst ikke vil snakke med noen som helst, kan det bli en utfordring. 
Uenigheter om hverdagslige ting som f.eks hvis en ikke har ryddet opp etter seg. UTROLIG kjedelig å krangle om da.
Det koster penger (selvsagt) å bo sammen, og iallefall å leie. Så det er verdt å tenke gjennom man har råd til det. 
Hvis man krangler, er man så og si nødt til å ordne opp med en gang. Jeg liker egentlig å ha litt tid for meg selv og tid til å tenke, men nå
  blir jeg på en måte "tvunget" til å ordne opp med en gang. Det er jo kanskje positivt også når jeg tenker meg om.
De typiske tingene man tidligere har gjort som f.eks dra ut å spise, kino osv kan bli satt litt i glemmeboka.Vi betaler 8000kr i måneden - da inkludert TV og internett i leien. Strøm betales ved siden av, så vi pleier å legge av 500kr hver til strøm. Så hver måned setter vi av 4500kr hver som går til leie og strøm. Begge har tatt opp fullt studielån slik at vi mottar cirka 7500kr i måneden. Vi bor i en kjellerleilighet som er 85kvm, så vi har veldig god plass. I tillegg bor vi veldig sentralt da vi har 2 minutter å gå til skysstasjon (der går det busser og tog), 3 minutter til gågaten og 4 minutter til kjøpesenteret og treningssenter. Synes absolutt det er verdt det! 

Jeg trives ekstremt godt som samboer, og det har jeg nevnt flere ganger her på bloggen. Jeg er så heldig at jeg har verdens beste og mest tålmodige samboer, så det har nok mye med det å gjøre at jeg trives så godt ♥ Jeg synes det er kjempekoselig å ha noen og komme hjem til etter en lang dag, eller generelt bare det å være sammen hjemme. 

Håper dette innlegget var til hjelp både for deg som stilte spørsmålet, og eventuelt andre som har tenkt tanken på å flytte hjemmefra! Hvis det er noe mer du/dere lurer på er det bare å spørre. 

Love, Emsi
   

 • 04.11.2015 kl. 11:58

Get to know me

// Inspirasjon hentet fra doudig.blogg.no10 TING JEG LIKER
- Å sette av et par timer før jeg legger meg til å se på serier i senga.
- Bakt potet (føler egentlig at bakt potet hadde fortjent et eget innlegg).
- Ekstra god tid om morgenen.
- Blomsterbuketter
- Finne den perfekte gaven til noen jeg er glad i.
- Kosekvelder med venninner (you know, kosebukse, digg mat og TV).
- Å våkne midt på natten av at kjæresten drar meg inntil seg.
- Når jeg drar til bestemor og bestefar uten forvarsel, og de åpner opp døra og blir kjempeglade for å se meg.
- Julestemning.
- Skrive i dagboka mi.

9 TING JEG IKKE LIKER
- Når man er sammen med flere personer og to personer forteller hverandre noe "hemmelig" ved å hviske inn i øret.
- Mobbing, absolutt det VERSTE jeg vet.
- Å fryse (jeg er nemlig en skikkelig frysepinne).
- Ikke rekke bussen.
- Migrene.
- Å se mine nærmeste ha det vondt.
- Å vente.
- Snus, fysj og fy som det stinker.
- Å gå alene når det er mørkt.

 8 ØNSKER FOR FREMTIDEN
- Bidra til å hjelpe andre i mitt yrke som vernepleier.
- Dra på en Taylor Swift - konsert (det er min aller største drøm og noe jeg bare VIRKELIG vil få oppfylt).
- Reise rundt i verden. 
- Være et godt forbilde for noen. 
- Kjøpe egen leilighet/hus.
- Bli selvsikker.
- Engasjere meg for viktige saker.
- Gjøre en forskjell.

 7 TING JEG ER REDD FOR 
- Miste noen jeg er glad i.
- Mørket (ute).
- Svømme der det er dypt, er dessverre ikke så flink til å svømme.
- At det skal skje meg eller noen i familien noe alvorlig.
- Å gå over veien der det ikke er overgangsfelt.
- Å plutselig stå alene når jeg er ute på byen.
- Høy fart i trafikken.

 6 STEDER JEG LIKER Å VÆRE 
- På besøk hos bestemor og bestefar & mormor og morfar.
- Armene til kjæresten min.
- Los Angeles, herregud for et fantastisk sted!!
- Senga mi.
- På shopping.
- Ved havet.  5 BLOGGER JEG LESER 
- http://nouw.com/siljeokland 
- http://nouw.com/charlottetunes
- http://enmammablogg.blogg.no
- http://doudig.blogg.no
- http://sophieelise.blogg.no

4 ORD SOM BESKRIVER MEG 
- Omsorgsfull.
- Glad.
- Følsom, kanskje litt for ille av og til.
- En drømmer.

3 TING JEG GLEDER MEG TIL 
- Thailand med kjæresten min og hans familie (som forsåvidt også er min familie ♥)  i 2017.
- Dagen jeg står med vitnemålet mitt i hendene og er ferdig utdannet vernepleier.
- Det typiske selvsagt: Kjøpe leilighet/hus, få barn og gifte meg.

2 BRA FILMER 
- A walk to remember.
- The Last Song.

1 BRA SANG
Adele - Hello.

 

 • 01.11.2015 kl. 18:37

BREKKIE

- GOD KVELD SØTE DERE - 

I helgen har jeg og Jørgen vært så heldige å få Marthe og Alexandra på besøk! De har vært her siden fredag kveld, og vi har hatt det veldig koselig. Det er nesten sånn at jeg vil de bare skal flytte inn for bestandig istedenfor å dra hjem igjen. I går var vi og spiste på Egon til tross for at det kanskje ikke er helt optimalt for studentlommeboka atm. Men godt var det! 

På morgenen i dag  var jeg og Alex våkne før Marthe og Jørgen, og bestemte derfor for å skaffe oss noen (eller hundre) husmorspoeng ved å lage en digg frokost. Og nettopp derfor legger jeg ut ikke bare ett, men TO bilder av det samme frokostbordet bare fra forskjellige vinkler. Litt av en blogger jeg altså, imponerende jobba.

For øyeblikket er Jørgen der han hører til (altså på kjøkkenet og lager middag til oss damene), og vi har slengt oss ned i sofaen og satt på Frost på TV'en. Blir kanskje feil å si at vi har slengt oss ned i sofaen slik at det virker som om vi har gjort noe annet i dag. Men nei, i dag har vi ikke gjort noe særlig produktivt annet enn å se ferdig en sesong på Netflix og duppe av på sofaen. Slike søndager er nødvendige! Hva har du gjort i helgen?

Love, Emsi

 • 30.10.2015 kl. 19:56

Velkommen til oss!

Nå er det tid for tradisjonen som har vært en del omdiskutert i det siste, nemlig Halloween! En tradisjon som er importert fra USA, og som det virker som har kommet for å bli også her i Norge. Det er vel ikke urimelig å si at noen hater denne tradisjonen og heller ville gått for en litt koseligere versjon som for eksempel julebukk, men andre (og da kanskje i aller høyest grad barn) elsker den. Halloween er dagen hvor barna kan kle seg ut i kostymer og gå fra dør til dør og si "knask eller knep". Er det noe barn liker, så er det jo godteri! Og å kle seg ut er ikke noe man gjør hver dag heller. 

Jeg og Jørgen har kjøpt inn litt stæsj og pyntet inngangspartiet vårt. Hos oss er nemlig ALLE barn velkomne, med eller uten kostymer! Ringer det på døren er det klart de skal få godteri. Har vært på Europris og kjøpt en stor godteripose med alt mulig av fargerikt godteri som vi tenker at barn liker. Regner med at de lange slangene av gummi går først. I går skjærte vi ut gresskar for første gang, og er såå fornøyde! Det var skikkelig morsomt faktisk, så det anbefales å teste ut. 

Dette er jo vår første Halloween i Lillehammer, så vi vet ikke helt hvor mange som pleier å ringe på dørene i den gaten vi bor i. Har sett at det er en del barn her, så jeg bare krysser fingrene og håper at det kommer mange og ringer på hos oss i morgen. Noe annet ville egentlig vært trist med tanke på hvor mye vi har gledet oss til det. 

Jeg husker fra da jeg var liten og gikk rundt gatelangs på Halloween sammen med vennene mine, en gang til og med på krykker! Det var alltid slik at vi ropte til de andre vi så at "ho som bor der borte fikk vi MASSE godteri av" eller andre veien "ikke gå dit, ho var skikkelig sur". Jeg ønsker at leiligheten vi bor i skal være det stedet som blir omtalt på en positiv måte av de andre barna som går slik at det blir en superhyggelig opplevelse for dem. De er jo så små de som går rundt i de små kostymene sine, og som virkelig har gjort en innsats med å kle seg ut og gå rundt når det er så mørkt ute. Nei så kort oppsummert, her er alle velkomne!! Vi har tatt i mot tacoen fra Mexico og pizzaen fra Italia - så en tradisjon som dette kan vel ikke skade. 

Love, Emsi • 27.10.2015 kl. 23:15

Håret mitt - steg for steg

- Leserspørsmål: Så fin farge på håret! Hvor mye betalte du får å få det så fint? Og hvor? -

For en god stund siden fikk jeg dette spørsmålet i et innlegg, og selvom jeg svarer på alle spørsmål i kommentarfeltet så vet jeg ikke helt om de som stiller spørsmålet får det med seg. Så derfor tenkte jeg å lage et innlegg om det slik at personen får svar, og kanskje noen andre også lurte på det?

Jeg har ikke vært så veldig fancy og kreativ når det gjelder til hårfarge eller frisyrer, skulle virkelig ønske jeg turte å teste ut mye mer enn det jeg gjør! Det gikk mange år hvor jeg hadde langt og ganske mørkt hår. Jeg farget det for det meste hjemme, og de første dagene har håret så og si alltid vært nesten helt svart. I 1.klasse på vgs klippet jeg det til skuldrene, og jeg følte meg helt seriøst som en ny person. 

Etter en god stund savnet jeg det lange håret og begynte å spare igjen. Jeg var også hos en frisørsalong i Fredrikstad som heter Glød. Jeg anbefaler denne salongen på det sterkeste, for de jentene som jobber der vet akkurat hva de holder på med. Jeg har alltid følt meg som en prinsesse etter jeg har dratt derfra. Håret blir farget og stellet, fønet og krøllet. Såå herlig!! Da jeg sparte til langt, farget jeg håret i en farge som er mer lik min naturlige, og lysere nederst. 


1.gang: Fjernet rødskjæret og det svarte som var overfarget, fikk en mer naturlig farge. 2.gang: Korrigering (dette er min favoritt)


3.gang: Korrigerte håret slik at gulskjær forsvant. 4.gang: Ville ha min naturlige farge som jeg har i "etterveksten". 

Nå er det faktisk 6 måneder siden jeg var hos frisøren sist, og jeg begynner å tenke sånn "skal jeg ha håret mitt sånn jeg har det nå for alltid?". Det nederste håret mitt begynte å bli litt gult igjen for en liten stund siden, så jeg kjøpte en pakke med glansvask på Lindex og farget det nederste. Så nå har jeg så og si min egen farge igjen, og det er såå deilig å slippe og farge etterveksten.

Så for å svare på spørsmålet: Glød i Fredrikstad, like ved Glemmen videregående skole. For å være helt ærlig er det ganske dyrt, og jeg har betalt flere tusen. Jeg husker ikke eksakt pris på de forskjellige gangene, men som regel har det vært +/- 2000kr avhengig av hva jeg har gjort med håret.

Bildene ovenfor er hentet fra frisøren min sin instagram som jeg anbefaler å ta en titt innom enten du skal ta turen dit eller bare trenger litt inspirasjon. @juliejakobsenhair

 Love, Emsi

 • 21.10.2015 kl. 14:09

Home sweet home

Hei dere! I går dro jeg fra Lillehammer og hjem til Sarpsborg. Det var UTROLIG godt å komme hjem til mammaen min igjen. Jeg skal være hjemme nå en uke før jeg drar tilbake til Lillehammer etter en dåp på søndag. I dag og frem til fredag har jeg nemlig fått "fri" fra skolen til å jobbe med en haug av oppgaver, så da tok jeg like greit turen hjem. Det som suger er at jeg ikke har tid til å treffe alle jeg vil, for jeg må faktisk prioritere disse oppgavene som dessverre ikke gjør seg selv. Skulle så ønske jeg kunne besøke alle i familien og alle vennene mine når jeg først er hjemme. Men nå først og fremst skal jeg gjøre en av de mindre oppgavene før Marthe kommer og henter meg, slik at jeg kan bruke en liten pause til å være med ho. Senere i kveld skal jeg og søskenbarna mine besøke bestemor. ♥

Vil bare bruke anledningen til å takke for alle hyggelige kommentarer jeg har fått her på bloggen etter jeg startet å blogge igjen. Jeg setter utrolig stor pris på det! Så håper jeg dere får en superfin dag, også vil jeg bare si en ting og det er: slapp av, og pust med magen.

Love, Emsi

 • 19.10.2015 kl. 22:31

Mine absolutt favoritterDet er vel ingen hemmelighet at jeg er avhengig av mobilen min, og på den har jeg lastet ned en haug av apper som jeg der og da tenker at jeg trenger. Flesteparten blir ikke særlig brukt, men ovenfor her har jeg plukket ut de 6 appene som er mine absolutt favoritter - og disse bruker jeg så og si daglig! Noen av dem er nok så og si "klassikere", hvis det går an å kalle de det? Jeg gjør det uansett jeg, haha. Men med det mener jeg iallefall slike "alle" vet hva er for noe. Samtidig elsker jeg å laste ned nye apper, så jeg vil veldig gjerne vite: hvilke apper er dine favoritter?

Love, Emsi

 

 • 18.10.2015 kl. 13:27

Happy birthday, princess!

I dag har en av mine beste venner her i Lillehammer, Merete, bursdag og fyller hele 20 år! Så i går hadde hun bedt inn jentene til et vors før vi dro videre til en av guttene på vernepleie for et vors der - og sååå videre til byen hvor Merete skulle komme inn på utestedet med 20 årsgrense. Noe som selvsagt var veeldig stas. Lille meg på 19 år måtte dessverre da ta turen hjemover, men senga var etterlengtet. Kun 8 måneder (hjelp) til jeg kan komme meg inn sammen med jentene, så jeg får bare være tålmodig. 

Kvelden var iallefall utrolig fin, og det er lite som slår det å være sammen med gode venner og nyte tiden sammen ♥


Hadde ikke helium, men poenget kommer vel frem uansett. 20 år, hurra!! 

For øyeblikket sitter jeg i stua og slapper av mens Jørgen enda ikke har våknet. Har vært inne hos han for å plage han et par ganger allerede fordi jeg er verdens beste kjæreste, for jeg har så veldig lyst til å gå tur! I Lillehammer er det superfint vær akkurat nå, og jeg er så rastløs. Dagen skal iallefall nytes enten inne eller ute (forhåpentligvis ute)! Men aller først skal jeg lage en dritgod smoothie, så vi blogges senere! Ha en fiiin dag ♥

Love, Emsi

 • 17.10.2015 kl. 13:57

Praksis i barnehage

Må bare starte dette innlegget med å si: CREDS TIL DE SOM JOBBER I BARNEHAGE!! Nå har jeg vært utplassert i en barnehage fra mandag-fredag fra 08:00-15:30, og for å si det sånn så har jeg sovnet omtrent med en gang hodet har falt ned på puta i sofaen etter jeg har kommet hjem. Jeg har fått et innblikk i hvordan rutinene i en barnehage er, og ikke minst hvor stort ansvar som er lagt på de ansattes skuldre. Og for en fantastisk jobb de gjør! Bare tenk over det, man leverer barnet sitt på morgenen og henter det på ettermiddagen. I løpet av tiden barnet er i barnehagen, blir det skiftet bleie på minst 2 ganger, gitt flere måltider og blir gitt både omsorg og læring. I den avdelingen jeg var på, jobbet det 4 ansatte + meg, og de har da ansvaret for cirka 12 barn. Det er mye jobb! Jeg fikk ikke et minutt stillhet, for som et nytt ansikt i en barnehage er det selvsagt stas for de små. 

Jeg var så heldig å få jobbe i en småbarnsavdeling med barn fra 0-3 år, og de små har virkelig prøvd å teste meg. De vet at de ikke får lov til å hoppe ned fra sofaen f.eks, men likevel klatret de opp og tittet på meg med et lurt smil og sa "hoppe?". Jeg har også skiftet bleier, lagt dem, kledd av og på utetøy og lest de samme bøkene utallige ganger. Jeg ble skikkelig glad i dem, og jeg synes det er litt trist at jeg ikke skal tilbake igjen. Det aller koseligste var å komme på jobb om morgenen og bli møtt av smilende fjes som ville lese bok. Ble sittende en stund i sofaen med et barn på fanget, et barn på hver sin side og de andre ungene som lekte rundt meg. Herregud så fint jeg har hatt det ♥

Samtidig som jeg har hatt praksis i barnehage, har foreldrene til Jørgen vært på besøk fra mandag-torsdag og så kom mormor og morfar på besøk fra torsdag-fredag. Vi har blitt skikkelig skjemt bort denne uken, og det har vært veldig deilig! En av dagene kom jeg hjem til at mammaen til Jørgen hadde vasket ALT av skittentøy, og det satt jeg utrolig stor pris på.

Hvordan har din uke vært?Love, Emsi

 • 11.10.2015 kl. 19:03

Week(end)

- God søndagskveld, håper dere er i bedre form enn meg -

I går var jeg nemlig ute sammen med jentene og en del andre fra vernepleie. Vi var på vors hos en av guttene jeg studerer med, og han er så heldig at han har fått leilighet i en villa. Hvor kult er ikke det! Kvelden startet med at vi 4 jentene ruslet av gårde og gikk inn i det vi fant ut kanskje kunne være en guttekveld. I går var det nemlig landskamp, og den var det viktig å få med seg. Da kampen ENDELIG var ferdig, kunne vorset starte og vi storkoste oss alle sammen. Snakk om god stemning! Uten å utdype mer om selve kvelden og natten sitter jeg nå i sofaen med starten på en hodepine. Jørgen har vært så snill og smurt baguett til meg med det beste som finnes, ♥sjokoladepålegg og banan♥. Så jeg skal ikke akkurat klage. 

Vi har også hatt besøk av storebroren til Jørgen i helgen, og det har vært veldig hyggelig. Tror det har vært godt for dem med litt guttetid sammen også. Men nå hører jeg sånn helt seriøst at senga roper på meg, og jeg lurer på om jeg kanskje burde se et par episoder (kanskje en hel sesong) Pretty Little Liars og tillate meg selv å ligge der resten av dagen. Hvordan har helgen din vært?

Love, Emsi

 • 08.10.2015 kl. 21:39

Through my phone
♦ READING - LATE NIGHT DINNER - LOVE - SMOOTHIELOVE - GOLD DETAILS - FRIENDS - A GOOD MOMENT - KISSKISS - FAVORITE PLACE - HAPPY - CUDDLE - EBAYFOUND - DATENIGHT - FISHTAIL BRAID - STUDYING - YUMMY IN MY TUMMY - RECIPES - NEW LOVE - GETTING STRONGER ♦

Love, Emsi

 • 04.10.2015 kl. 21:17

Sunday well spent

- God søndagskveld kjære dere, har dere det bra? -

Denne søndagen har vært som de fleste andre søndager (heldigvis) veldig avslappende. Er det ikke det søndager er til? Å slappe helt av, gå i behagelige klær og lade opp til en ny uke. Det er iallefall slik jeg kan beskrive en perfekt søndag for meg! I dag startet dagen med en litt forbauset Emilie som oppdaget at klokka var litt mer enn den pleier å være når jeg våkner om morgenen. Men jeg lot ikke det påvirke søndagens planer! Lå en time eller to i senga med Pretty Little Liars på TV'en, deretter laget jeg og Jørgen ostesmørbrød som en altfor sen frokost. Klokken fløy avgårde, og plutselig var det tid for baking. Vi laget noen (sorry for at jeg må si det her, men føler det er det nærmeste som kan beskrive) jævlig gode skolebrød.

Da deigen sto til heving, skrev jeg et brev til bestemor og bestefar som jeg vet de kommer til å bli veldig glad for og åpnet dagboken min som jeg ikke har skrevet i på altfor lenge. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det her, men når det går flere måneder uten at jeg skriver i dagboken min så føler jeg at jeg ikke får helt ro. Nå som jeg har skrevet om tiden på ny skole og i en ny by - ja, så føler jeg at jeg har mistet 10kg fra skuldrene. Det er såå deilig. Anbefaler virkelig å skrive dagbok!
Lov å skryte eller??

Love, Emsi

 • 03.10.2015 kl. 17:57

Lenge leve kjærligheten

 

Det å være samboer med Jørgen har gitt meg så utrolig mye, og jeg føler meg så utrolig heldig. Vi er forskjellige på den måten at vi passer perfekt sammen. Jeg våkner som regel i 10-tiden i helger, mens han helst liker å sove til 14. Det gir meg tid til å ordne meg i fred og ro, lage frokost og gå innom soverommet for å gi han et godmorgen-kyss. Det er også et par ting i tilværelsen som forandrer seg når man går fra å være kjærester som bor 45 minutter unna hverandre (i vårt tilfelle), til og være samboere. Vi må jo nå dele på utgiftene, samarbeide om så og si alt, og vise støtte på vanskelige dager i mye større grad. Og selvom det kan komme uenigheter, så ELSKER jeg det livet jeg lever nå!

Det jeg setter aller mest pris på er det å komme hjem fra jobb og møte Jørgen innenfor døra som står med armene åpne. Jeg vet at uansett hvor jeg er, eller hvor han er, har vi på en måte et sted sammen hvor vi alltid møtes når dagen er over. Og om han drar hjem-hjem uten meg, sliter jeg faktisk med å sove om nettene. MEN, da setter man ekstra stor pris på når personen kommer hjem igjen. Da Jørgen kom hjem etter en uke hjemme på Hvaler, var jeg så glad at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. 


Jumpsuit fra H&M, sko fra Primark(?)

Men en annen ting som forandrer seg når man flytter sammen, er at det å gå ut og spise eller dra på kino kanskje ikke skjer like ofte lenger. Jeg og Jørgen hadde en periode i starten av forholdet vårt hvor vi elsket å gå ut og spise etterfulgt av kino. Men på en annen side har man dryssevis med hjemmedates, noe som er minst like koselig. Det å ligge en hel dag i senga med serier på Netflix og senere middag - overraskende nok også i senga, er vel kanskje noe av det beste. MEN, i dag har vi planlagt en skikkelig DATENIGHT, og det gleder jeg meg skikkelig til. Vi skal først spise middag på Egon, og deretter skal vi på kino. Jeg gleder meg til å kjenne skikkelig på den forelskelsen ♥ ♥Jørgen som har hjulpet meg med å ta bilder i dag, og da måtte jeg love at jeg skrev at den flinke fotografen var han. Haha, da var det sagt! Håper du også får en fantastisk lørdag - fortell meg gjerne hva planene dine er! 

Love, Emsi

 • 20.09.2015 kl. 23:17

Dette har vært en fiiiin helg

God kveld ♥ For øyeblikket sitter jeg og Jørgen på toget på vei tilbake til Lillehammer. Vi har vært hjemme i helgen - noe som har vært utrolig deilig! Man setter litt ekstra stor pris på tid med familie og venner når man ikke får se dem like ofte lenger. Jeg har prøvd så godt jeg kan å være med så mange som mulig denne helgen, men det er faktisk ganske vanskelig å få tid til alle man ønsker å se. MEN, jeg har fått spist gulrotkake og det er ganske amazing i seg selv. På lørdag var vi nemlig i konfirmasjon til søskenbarnet mitt, Vilde. Der serverte de en gulrotkake på iallefall èn meter! 

Åh GUD, den var god. Nå er det ikke bare gulrotkaken som var bra med lørdagen, men jeg spiste også en supergod pai. Bortsett fra kake som gikk ned på høykant var det veldig koselig, og jeg liker meg veldig godt i slike selskap. Alle er så fint pyntet, og familien er samlet for den ene personen. Også fikk jeg jo vist fram kjæresten min i ny dress da, kjekkas #1. 

Må forresten bare si TAKK OG LOV for at jeg kan dele 4G med pc'en min, ettersom internettet til NSB ikke kan kombineres særlig bra med blogging. Nå går tiden enda fortere, og jeg kan vente med å sove til jeg kommer hjem i go'senga. Det tar nok ikke mange dager før jeg savner de hjemme igjen, men da er det ekstra godt å se dem igjen neste gang, tenker jeg. Ingenting slår smilet til bestemor og bestefar når jeg kommer på overraskelsesbesøk, pappa og stemora mi sin glede over at vi vil komme på middag eller mammas 4563 klemmer ♥ ♥ 

PS: Ta godt vare på de rundt deg.

Love, Emsi

 • 13.09.2015 kl. 21:35

Uken som har vært

Ukens cravings har uten tvil vært SJOKOLADE. Har helt seriøst gått hele uken og lengtet etter den søte sjokoladesmaken. Heldigvis fikk jeg daimsjokolade av Jørgen på fredag, så da var jeg veldig fornøyd. Nei vet du hva, jeg var LYKKELIG hallelujah.

Ukens matrett kan vel ikke bli noe annet enn taco som vi spiste på fredag. Resten av uka har det for det meste gått i laks, brokkoli, laks, brokkoli, kylling, brokkoli, brokkoli, brokkoli, brokkoli. Og jeg kjenner at den brokkolien ligger helt i halsen på meg nå, er så leeei. 

Ukens latter kan ikke være noe annet enn da jeg og jentene var på bowling! Var ikke en spesiell hendelse som fikk latteren til å fyre løs, men heller det at vi har det så sinnsykt gøy når vi er sammen og koser oss skikkelig i hverandres selskap. Mye av latteren kom vel også av at vi er så sinnsykt overdrevne gode i bowling.

Ukens innkjøp er en slags teddy jakke fra Vero Modas høstkolleksjon. Herregud, så mye fint de har fått inn nå. Jeg bare elsker denne perioden hvor skjerf, strikkegensere og jakker kommer i butikk. Denne høsten gleder jeg meg til, og spesielt til å ta den nye jakka i bruk. Skal få tatt noen bilder av den senere ♥

Ukens høydepunkt er da jeg og Jørgen fikk låne mormor og morfars TV da de kjøpte seg ny. De kjørte oss fra Fredrikstad til Lillehammer slik at vi skulle få den med oss - noe vi satt utrolig stor pris på, de er så snille. Vi satt Jørgen sin TV på rommet, og den nye i stua. Så nå har jeg og Jørgen TV helt inntil senga slik at vi kan ligge og slappe av hele dagen med serier. Storkoser oss som studenter og samboere! 

Da er denne uken snart over, kun et par timer igjen. Jeg gleder meg allerede til ny uke med nye forelesninger, trening, jobb og hjemmekos. Til helgen skal jeg og Jørgen hjem-hjem igjen pga konfirmasjon til søskenbarnet mitt, så det blir også veldig koselig. Da drar vi hjem på torsdag slik at vi får hele helgen hjemme. Har du hatt en fin uke? 

Love, Emsi

 • 27.08.2015 kl. 16:21

Bli kjent - seminar

I går dro hele vernepleien på et bli kjent - seminar på Hornsjø høyfjellshotell. Hotellet ga meg en følelse av Fritt Vilt, og det var egentlig ganske skummelt der. Men til tross for det har det vært utrolig morsomt å bli kjent med flere fra vernepleien. Vi startet turen med å gå en orienteringstur på 4km før vi hadde ulike oppgaver på hotellet for å bli bedre kjent med hverandre. Vi måtte for eksempel gå rundt i et rom og danse til musikk og hilse på hverandre. Utrolig pinlig, men det er det som funker. 


Nusselige Vilde fra Namsos som alltid lager god stemning!


Ellen og Karoline som skriver historie til underholdningen vår


Meg, Kenneth (Bassen) og Merete. Bassen er vel egentlig hele vernepleiens kosebamse, og er verdens snilleste menneske. Merete er trønder, og med det følger det med en haug av festligheter! Godjente.


Planlegging av underholdning. Hele basisgruppen samlet, just the way we like it.

Må forresten bare fortelle det at jeg er så fornøyd med studiet jeg har valgt, og at jeg valgte å flytte til Lillehammer. Jeg merker veldig godt at jeg omgås med mine type mennesker fordi vi er like på så utrolig mange måter. Vi snakker seriøst sammen, diskuterer og ler sammen. Vi viser omsorg og bryr oss om hverandre. Bedre blir det ikke!


Petter og Ingrid ♥ Suuperherlige personer!!


Vi laget en historie om en jente som var gravid hvor lærerne måtte spille ulike roller og vi i basisgruppen spilte f.eks bord, teppe, støvsuger og ja - til og med en lampe. Petter leste historien og lærerne måtte gjøre det han leste opp. Det var hysterisk morsomt! 

Nå er jeg hjemme igjen, og det er selvsagt veldig herlig det også. Senere i kveld drar jeg og Jørgen hjem-hjem, altså til Hvaler først og fremst, så dette blir en fin langhelg. Håper dere likte bildene, for det er dessverre ikke hver gang det skjer noe jeg har orket å ta med meg speilrefleksen. Denne turen var et unntak, heldigvis! Morsomt å ha noe og se tilbake på også. 

Love, Emsi

 • 21.08.2015 kl. 13:41

Fadderuke på HiL

Det har vært noen hektiske dager hvor jeg ikke har fått vært i ro med mindre jeg har kommet hjem for å legge meg om natten. Fadderuken er godt i gang, vi er over halvveis og herregud for et opplegg! Jeg er helt i ekstase og gleder meg til hver eneste dag. Når man får høre at fadderuka er bedre enn russetiden og typiske påstander som "fadderuka er som russetiden om igjen" tenker du kanskje yeah right, men det er uten tvil slik de sier! Synes faktisk fadderuka er 10x bedre enn det russetiden var. 

Fadderuka er et opplegg som høgskolen har satt i gang slik at de nye studentene skal bli kjent på skolen og med hverandre. Hver dag er det ulike arrangementer som man kan være med på sammen med faddergruppen sin. I min basisgruppe er vi ca 25stk og vi har fått tildelt 6 faddere. Fadderne er andre studenter på skolen som enten går 2.året eller 3.året. Vi har vært UTROLIG heldige med våre faddere, og jeg kunne ikke fått en bedre start på studenttiden min. Alle har nok ulike oppfatninger av fadderuka eller faddergruppen de har kommet i, men jeg er strålende fornøyd! 

Så langt denne uken har vi spist på Peppes 2 dager, deltatt på 3 vors, 2 konserter (Jaa9&OnklP og Madcon), NEONparty i byen og OL-quiz på skolens bar. I går klarte jeg å sovne på sofaen slik at jeg gikk glipp av vors og Madcon, men selv om jeg gjerne skulle fått det med meg var det utrolig deilig å hvile ut og lade opp til en ny dag. I kveld er det nemlig tid for Peppes nok en gang etterfulgt av et arrangement som heter Bar til Bar. Da skal vi innom alle utestedene i byen. Har en følelse på at dette kan bli en spennende kveld!

I dag har jeg fri fra skolen, og for øyeblikket slapper jeg av i sofaen med Orange is the new black. Må snart begynne å ordne meg, for etter klokka 15 går alt i ett fram til det er tid for senga igjen. Skal kjøpe en brukt bok av en jente i byen, på Elkjøp med Jørgen og så er det rett på Peppes kl 16 med den herlige gjengen på bildene over etterfulgt av Bar til Bar. Dette er så gøøøy!!! Håper dere får en superfin kveld også ♥ Har du noen erfaringer fra fadderuka?

Love, Emsi

 • 17.08.2015 kl. 15:30

Home alone

Hei dere! Her i Lillehammer er det strålende vær, men for øyeblikket ligger jeg og slapper av i sofaen med netflix på TV'en. Makes sense, right? Jørgen har sin første skoledag i dag (jeg begynner i morgen), så nå har jeg leiligheten helt for meg selv og venter på madrass-leveranse fra Jysk. Etter de har vært her skal jeg gå en lang og god tur rundt omkring og se om jeg finner noen fine turterreng. Gleder meg allerede til å ta i bruk det nye treningstøyet mitt og gå rundt i denne fine byen. Har nemlig hørt at det er haugevis med muligheter her i Lillehammer. I kveld skal jeg forresten vise dere min nye hudrutine, så stay tuned! 

Love, Emsi

 • 16.08.2015 kl. 22:33

På plass i Lillehammer

I går var alt pakket og klart, og etter et koselig besøk hos mormor og morfar startet vi turen mot Lillehammer. Vårt nye hjem. Heldigvis tar det ikke mer enn 3,5t å kjøre så det gikk ganske raskt. Da vi var fremme i leiligheten og ferdig pakket ut av bilen, dro vi på Kiwi for å gjøre vår første storhandel. Jeg ble helt kvalm. Angrer på alle gangene jeg har spurt mamma "kan du kjøpe med epler og vaniljekesam?" eller "gidder du ta med en eplejuice?". Alt det "ekstra" blir til slutt veldig mye. Og det er utrolig hvor mye man trenger når man flytter, og ikke minst hvor dyrt den første handelen er. Når du bor hjemme, tenker du noen gang over hva foreldrene dine kjøper som du bare fritt kan hente deg? Ta plaster som et eksempel. Trenger du et plaster, kan du nesten banne på at du finner det i et skap eller en skuff. Det er slike ting foreldre bare sørger for at man har. 

Jeg visste at jeg kom til å begynne og gråte da mamma skulle dra, for vel, jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg ikke engang trenger å tvile på det. Da mamma skulle dra hjem igjen hadde ho mascara, snørr og tårer nedover hele genseren. En gave fra meg, liksom. De siste ukene har jeg ikke sagt ordentlig "hade" til vennene mine engang, for jeg liker ikke det ordet. Det er så mye bedre med vi sees snart. 

Jeg visste at det kom til å bli tungt å flytte i går, men til tross for det har jeg og Jørgen hatt en fantastisk fin dag i dag sammen! Vi har sovet lenge, slappet av og Jørgen har laget mat. 0 husmorspoeng til meg i dag, check √ Selvom det høres ut som om vi ikke har fått noe som helst ut av dagen annet enn avslapping og kos, har jeg faktisk møtt en superkoselig jente fra vernepleie som har solgt et par bøker til meg. Det som er uvandt med å begynne på høyskolen er at man faktisk må kjøpe alle bøkene man trenger selv utifra en pensumliste som ligger på hjemmesiden til skolen, og man bestemmer selv hvilke man velger å kjøpe ettersom hvor mye man skal bruke dem. Jeg går helt i surr!! 

Nå skal jeg og Jørgen slappe av resten av kvelden, for han begynner på skolen i morgen. Håper dere har hatt en super dag, og at kvelden blir minst like bra ♥


Love, Emsi

 • 14.08.2015 kl. 10:03

blanding av glede og frykt

God morgen, solstråler! Planen min i dag var egentlig å vise den nye leppestiften jeg kjøpte i går, men jeg er så tankefull for tiden at å kun vise den ikke lar seg gjøre akkurat nå. Om cirka et døgn er jeg og Jørgen på vei til Lillehammer hvor vi skal bo alene i 3 år. Om cirka et døgn står vi fremfor et stort skritt å ta her i livet, og ikke minst et stort skritt for forholdet vårt. Om cirka et døgn anses vi som voksne selvstendige mennesker som skal betale for husleie, mat og strøm - og vi skal begynne å studere slik at vi kan bli det vi har lyst til. Jeg vet ikke om jeg er klar for det riktig enda???

Klar eller ikke, here we go iallefall. Jeg gleder meg til å starte studiene og alt det spennende som skjer fremover, men jeg gruer meg til å ikke ha familien i nærheten. Selvom en kanskje ikke alltid er så flink til å ta de riktige prioriteringene når det gjelder å være sammen med familien, er det en trygghet å vite at de er i nærheten. Selvom det å gå ut med venner innimellom prioriteres foran TV-kveld med familien, er det fremdeles en trygghet å vite at en kommer til et trygt hjem på natten. Det er en trygghet å vite at noen er der hvis du vil komme på besøk, eller bare trenger å være sammen med noen litt. Selvom dine nærmeste kan irritere og være masete, er det jo en trygghet å vite at de vil deg det beste og ønsker at du skal ha det bra. Og ikke minst, at de alltid er der for deg hvis du skulle trenge det. Venner er uforutsigbart, men familien har man med seg så lenge man lever.

Det er flere ting familie har gjort for meg som jeg tenker på nå som jeg skal flytte. Mamma for eksempel. Når jeg har vært på byen med venner, har jeg fått beskjed om at jeg skal si ifra om jeg vil bli henta. Sier jeg at jeg vil bli henta kl 2, står mamma utenfor utestedet 10 på 2 og venter på meg slik at jeg skal komme meg trygt hjem. Det har betydd så utrolig mye for meg at mamma faktisk har giddet det, men jeg vet at det er fordi ho vil passe på meg. Hvem skal vente på meg nå?
Tusen takk, mamma ♥


Okei, dette blir ekstremt rotete men her er min nye leppestift fra KICKS sitt eget merke. Den er rød, gir godt med fuktighet og varer lenge! Fargen heter Berry bitten. Jeg har kun brukt den èn gang foreløpig, men er suuperfornøyd. 

Så, tilbake til alvoret her. Flytting. Herregud jeg har sommerfugler i magen akkurat nå! Jeg tror det er en blanding av glede og frykt. Dette er jo helt nytt. Jeg vet ikke om jeg overdramatiserer, men å studere har vært så fjernt og langt frem i tid. Det er for de voksne, liksom. Det er rart å tenke på at det nesten er 3 år siden jeg så Jørgen for første gang på skolen, og jeg ikke visste hvor jeg skulle se når han gikk forbi meg i kantina. Vi var så små, villt forelska og sendte 34533 meldinger om dagen. Nå blir vi samboere, kan se hverandre hver eneste dag og ikke minst sovne sammen i armene til hverandre. Det er jo faktisk det jeg har drømt om, og jeg vet at jeg har en fin tid i vente. Det er bare så skummelt at jeg ikke vet helt hva jeg går til. Jeg er veldig lite fan av forandringer, og skulle gjerne hatt det slik som nå for resten av livet. Men man blir som regel positivt overrasket av forandringer også, så jeg gleder meg til å se hva som venter meg der ute. 

Dagen i dag skal jeg bruke til å handle inn det siste jeg trenger før jeg flytter, pakke klærne mine og spise vafler hos venninna til mamma. I tillegg har mamma foreslått at vi kan spise bakt potet i kveld ettersom det er siste dagen min hjemme, og HALLO - dèt er faktisk så sykt innafor. Har du noen tanker om flytting?

 

Love, Emsi

 • 03.08.2015 kl. 22:37

Mandagsinspirasjon

Endelig kan jeg legge beina høyt og puste rolig inn og ut. Dette har vært litt av en dag! Jeg og Jørgen er i Lillehammer, og jeg ligger bare og venter på at noen skal banke på døren med en gullmedalje. Først tok vi turen til IKEA (nå har jeg ikke engang telling på hvor mange ganger jeg har vært der den siste tiden), hvor vi egentlig skulle kjøpe seng og få den levert hjem til leiligheten. Endte heller opp med at vi dro tilbake til Lillehammer og på JYSK og kjøpte en seng der isteden. Hjemlevering kostet 500kr, så da lånte vi heller en tralle og gikk hjem med den. Ikke kjente i Lillehammer, og det tok vel 45 minutter før vi hadde kommet oss inn i leiligheten med senga, og så var det tilbake med tralla igjen. Jaja nok om det, vi sparte iallefall 500kr og dro ut og spiste isteden. Hurra! 

Vi skal snart gjøre vårt 2. forsøk på å montere en TV-benk vi ikke skjønner hvordan er mulig å montere. Hvorfor sier alle at IKEA-møbler ikke er vanskelige å montere? Når vi er ferdig med helvetesbenken skal vi belønne oss selv med gulrotkake som den superkoselige utleieren kom på døra med istad. Herregud så snilt, ble så glad at jeg kasta meg over ho med en stoor klem. Får håpe jeg ikke skremte ho helt. 

Mens Jørgen har gitt meg 30 minutter ekstra til å slappe av, er det så deilig å scrolle gjennom sidene på weheartit. Ikke hver dag man får tid til det, men når man først har tid til det så nytes hvert minutt av min tid iallefall. Har funnet noen bilder som inspirerer meg, og noen som gir meg en god følelse

Falt noen av bildene i smak hos deg også?

Love, Emsi

 

 • 12.06.2014 kl. 17:52

Noen venner har man evig

Nå er jeg midt i en eksamen, men jeg måtte bare ta en liiten tur innom bloggen for å fortelle om den fantastisk fine klassefesten Kristian i klassen hadde på søndag! Hele klassen ble invitert til grilling hos Kristian aka Kris09, som bor på en stor og fin gård. Jeg ble faktisk helt forelsket i det stedet. Vi grillet og koste oss veldig. Det var også en del av oss som badet (ikke jeg, har vannskrekk når det er så kaldt), og det var jo utrolig tøft av de som turte det da. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare den kvelden annet med å bruke ett ord: PERFEKT. 

Dette året er det første året i hele mitt liv hvor jeg har gått i en klasse med så godt klassemiljø. Absolutt alle kommer godt overens, og jeg synes det er trist at vi til høsten går forskjellige veier når vi har fått så god kontakt. Vi har på en måte blitt som en slags stor gjeng som har det bra sammen. Det er alltid så godt å komme inn i klasserommet vårt, for uansett hvor dårlig dagen måtte være så er det alltid en som klarer å gjøre den bedre. Jaja, nå får jeg snart bli ferdig. Har en eksamen jeg må øve til!

Vil bare si at bildene er tatt av Mathilde, som er så snill og lar meg legge ut noen av dem. Dessverre litt dårlig kvalitet ettersom jeg lagret de fra en gruppe på facebook, men det får bare være. Motivene er iallefall bra uansett! 


Det er vel ikke akkurat den letteste saken i verden å få med alle på ett bilde, hihi


Twister, wihu! Jeg styrte den man spinner med, og uten å fortelle dem det så sa jeg bare tilfeldige ting som ble vanskelige for dem på slutten. Det var så sinnsykt morsomt. Badgirl emsi


Noen av de fineste jentene i verden, Mathilde og Helene. Mathilde er forresten kjæresten til Kristian, og de er utrolig søte sammen. De har vært sammen i over 2 år!


Kule meg og Jørgen. Og nei, Jørgen går ikke i klassen. Jeg og Rikke er bare så heldige som får lov til å inkludere kjærestene våre. Og ettersom de sklir rett inn i klassen, så går det helt fint.


Gullungene mine, Rikke og Jørgen. Er så glad i dem


Sukkersøte Mariamin

Blir nesten tårevåt når jeg tenker over at det er litt over en uke igjen av tiden vår sammen i klassen. Heldigvis skal vi holde kontakten!! Nå kommer snart Jørgen til meg, for han ville nemlig passe på meg i kveld slik at jeg ikke blir frustrert over eksamenen i morgen. Har medieeksamen høring, for har laget en reportasje denne uken som jeg skal forsvare. Gruer meg.. I tillegg har jeg bursdag i morgen, så det må vel bare gå bra?

Er det godt klassemiljø i din klasse?

 • 02.06.2014 kl. 19:00

mandagsinspirasjon


herlig treningsinspirasjon hentet fra weheartit, rosa slik vi liker det

Jeg synes det er så herlig å titte rundt på weheartit etter inspirasjon. Man blir jo inspirert uten å legge merke til det engang. Denne mandagen valgte jeg å titte på treningsbilder for å gi meg selv en liten motivasjonsboozt. Det er ikke til å legge skjul på at trening og sunt kosthold ble lagt på hylla da jeg fikk kjæreste, og erstatningen har vært kosekvelder og utallige timer foran TV'en. Time for change! Det som inspirerer meg aller mest er før/etter bilder. Jeg synes det er helt utrolig å se forandringer til flotte jenter og  gutter. 

Det er veldig viktig for meg å ikke sammenlikne seg selv med alle bildene man finner på nettet. Jeg ønsker ikke å finne en fin kropp og sammenlikne meg selv med det og ønske å bli akkurat slik. Alle vet at det ikke går. Vi er forskjellige. Jeg synes heller det er viktig å fokusere på å bli den beste versjonen av seg selv_ med eller uten ekstra kilo. Så lenge man er fornøyd med seg selv, får man så mye ekstra gratis samtidig. Noen må trene hver eneste dag for å oppnå den gode selvfølelsen, mens andre trenger ikke engang reise seg opp fra sofaen. Igjen, vi er forskjellige, og det aller viktigste er at DU er fornøyd med måten du ser ut og lever på. Gjør det som gleder deg selv. 

 • 24.04.2014 kl. 14:01

Snart er sommeren her

Det er så utrolig deilig at det har begynt å gå mot lysere tider. Det har vært flere dager den siste hvor jeg har kastet fra meg jakken fordi det har blitt for varmt. Jeg er egentlig mye mer glad i vinteren enn sommeren ettersom jeg elsker snø og det å varme seg under pleddet fordi det er altfor kaldt til å være ute, men jeg har en følelse på at dette blir en fiin tid. Det er cirka to måneder til jeg fyller 18 år, og jeg tror at ting bare blir bedre og bedre etter det. Kanskje dette bare er en følelse, jeg vet ikke. Kanskje det ikke vil føles noe annerledes. 

De siste dagene har jeg fått enda mer treningsmotivasjon, og det skyldes ingen andre enn verdens beste zumbainstruktør som også er en veldig god kompis av meg. Jeg har vært i Malins 18-årsbursdag noe som var sinnsykt morsomt, og øvelseskjørt med mamma. Jeg har også prøvd å bruke litt tid på å gå turer, for det er noe av det jeg liker aller best. Det gir meg så mye energi. Så om du ikke er vandt til å gå turer, synes jeg iallefall at du burde teste det ut en kveld. Garantert god følelse etterpå!! Kanskje jeg legger ut en spilleliste senere som er fin å høre på mens man går

Har du det bra?

 • 16.01.2014 kl. 14:17

Kjærlighet og forelskelse

Herregud, så lenge siden sist nå. Vil si tuuusen takk for alle de fine kommentarene jeg fikk på dette innlegget!, og ikke minst alle som skrev til meg på Facebook etter å ha lest det. Trodde ikke jeg kom til å få så mye respons, så det var utrolig koselig. Etter jeg hadde sittet en stund og vurdert om jeg skulle poste innlegget og gjorde det, måtte jeg ut og gå en lang tur med en gang kun fordi jeg var så redd for mottakelsen. Tusen tusen takk iallefall, det har varmet hjertet mitt i lang tid ♥

I dag har vært en såå fin dag. Vi jobber med et radioprosjekt på skolen, og min gruppe skal ha et program for ungdommer som handler om kjærlighet og forelskelse. Derfor tok jeg turen til ungdomsskolen jeg gikk på og var sammen med den gamle læreren min (som enda er min absolutt favoritt) i to timer og fikk masse hjelp av elevene. Trodde det kom til å være et litt flaut tema for dem å snakke om, men de klarte seg såå fint og til og med på lydopptakeren. Stilte spørsmål om hvordan det føles å være forelska, og det var til og med ting jeg ikke har tenkt over før som kom fram. For eksempel det at man føler en slags stolthetsfølelse over personen fordi den personen har blitt en liten del av deg. Jeg har aldri tenkt på det før, men det er jo faktisk sånn det er. Det er så utrolig gøy å jobbe med noe man interesserer seg for og synes er spennende. Jeg er jo en stor tilhenger av kjærligheten, så det å skulle snakke og jobbe med det i 4 uker passer meg helt perfekt. Når jeg holder på med dette får jeg så utrolig lyst til å skrive et innlegg om kjærlighet. Kanskje jeg skal gjøre det? Vi får se. Var så mye flinkere til å poste slike ting før, da jeg ikke tenkte så mye over at det faktisk kom ut på nettet og at alle kunne lese det. Hva vet vel jeg, kanskje alle utenom meg bare synes det er superkleint og flaut. Vi får se hva tiden bringer. Aller først nå skal jeg iallefall slappe av for så å ta turen til Fredrikstad sammen med kjæresten og broren hans. Kanskje jeg til og med rekker å shoppe litt før det, wiii.

Har du hatt en fin dag?

 • 30.12.2013 kl. 19:40

2013 har vært et fiint år

Kan ikke si noe annet enn at 2013 har vært et utrolig bra år, kan vi vel? For meg har det iallefall vært et veldig fint år, og det har skjedd mye i livet mitt som jeg har satt stor pris på. Jeg fikk for eksempel kjæreste i januar og min første sommerjobb i juli. Sommerferien gikk for det meste ut på å jobbe, og det ble dessverre ingen ferie på meg pga det. Heldigvis ble det mange overnattinger på Hvaler hvor kjæresten min bor, som også er et utroolig fint sted. Det ble på en måte som en bitteliten ferie for meg likevel. Da sommerferien var over kom jeg i klasse med snuppene mine igjen i 2.klasse da vi måtte begynne i klasse etter hva vi valgte til fordypning, og vi fikk også flere nye klassekamerater. I mars dro jeg og mamma på jentetur til Barcelona, og med den turen fulgte det mange gode og morsomme minner.Vi klarte for eksempel å gå oss bort, og endte opp utenfor en kirke ved et merkelig marked. Jeg har vært masse sammen med venninner, og flere av mine nærmeste har fått oppleve skikkelig forelskelse. Det gjør meg selvfølgelig glad ♥

 


Jeg håper det nye året bringer like mange utfordringer, gode stunder og fine mennesker. Det er jeg helt sikker på at det kommer til å gjøre! Jeg håper på fine turer og morsomme opplevelser. Til sommeren er jeg 18 år, og forhåpentligvis har jeg klart å få billappen. Da burde jeg kanskje starte å øve.. Jaja, nok snikk snakk, har en kjæreste som ligger og venter på at jeg skal legge bort macen. Håper du får en suuuperfin nyttårsfeiring i morgen!! 

Hva vil du skal skje i 2014?

 • 20.12.2013 kl. 20:16

Merry Christmas

Nå har jeg endelig fått juleferie, og den skal NYTES. Den siste uka har jeg vært så stressa at jeg ikke har visst helt hvor jeg skal gjøre av meg, men nå føler jeg endelig at jeg kan slappe litt mer av. I dag skal jeg jobbe til kl 9, og etter det skal jeg pakke inn det siste som er igjen av julegavene. Håper på å glede mange denne julen, finnes vel ikke så mye som er bedre enn det?

Det er veldig trist at det ikke er kommet snø enda, og at det sikkert ikke kommer heller. Jeg har ikke julefølelse i det hele tatt, og selvom julen er rett rundt hjørnet så blir den ikke det samme med det dårlige været som er for tiden. Men likevel skal jeg kose meg i jula, og det håper jeg at du skal også. Er det noe jeg virkelig elsker, er det jo å se på bilder på nettet, så her er noen utplukkede favoritter som kanskje vil gi deg litt julefølelse.Så, god jul! I morgen skal jeg på jobb. Kan tenke meg det blir mye å gjøre ettersom mange sikkert skal ta siste innspurt i julegaveshoppingen. Da jeg begynte å jobbe på Feel, som er en interiørbutikk (verdens fineste), haatet jeg å pakke inn gaver og brukte teipen mer enn nødvendig. Nå begynner jeg faktisk å klare og pakke inn finere gaver, og det er jeg glad for. Nok snikksnakk, kos deg masse i jula og spis mer enn du ville gjort en vanlig hverdag! Det skal iallefall jeg :-)

 • 09.11.2013 kl. 19:02

happy biiirthdaay to yoouuuu

I går var jeg i en (veldig sen) bursdagsfeiring for bestevenninna mi, Sofie. Hun hadde bursdag i juni, men ettersom alle jentene i gjengen har bursdag tidlig på året frem til juni, feiret hun sin senere sånn at vi hadde noe å glede oss til. Haha, ja.. Det var utrolig koselig, og hun ble såå glad for gavene hun fikk. Vi spiste ♥bakt potet♥ hmm lurer på hvem sitt forslag det var (mitt). Mammaen til Sofie hadde bakt søte rosa cupcakes, som også var veldig gode! Utenom å spise, snakket vi mye og hørte på musikk og ellers de vanlige tingene som er typisk for oss. Det er så koselig med bursdager. 


Verdens beste ♥ ♥ Hva gjorde du i går?

 • 05.11.2013 kl. 21:37

Gaver fra USA

Hey sweeties! Tusen takk for fine forslag i forrige innlegg. Nå vet jeg iallefall litt om hva som er interessant å lese om, så det setter jeg stoor pris på. Tiden flyr bare avgårde her, og i dag har vært en utrolig fin dag.

I dag kom nemlig mamma hjem fra USA, Seattle i dag. Hun har vært borte i 12 dager, og jeg savnet henne i det hun dro til flyplassen. Dagene har gått veldig sakte, og jeg har bare ventet på at hun skal komme hjem igjen. Jeg har iallefall fått kjenne på det å savne henne og tenke over hvor avhengig jeg faktisk er av mammaen min. Heldigvis kom hun hjem i dag, og jeg og broren min var så heldige og fikk gaver. Gode mamma 
Den fiiineste esken jeg har sett i hele mitt 17 år lange liiiivDet var ikke så enkelt å få vist tingene godt, men hvis det er noe du vil at jeg skal lage et ekstra innlegg om så skriv det gjerne under her! Det man kanskje ikke ser så godt er sminken, men er iallefall en leppestift og neglakk fra MAC i samme farge + øyenskygge og øyenbrynssminke fra elf. Også min favorittmascara fra Covergirl! I tillegg en nydelig stor eske med Taylor Swift parfyme og krem. Jeg er i himmelen!

Kommer til å vise en ting som ikke er avbildet i morgen, som jeg er såå fornøyd med og som kjæresten betalte for før mamma dro nedover sånn at ho bare kunne hente det og ta med hjem. Nå sitter jeg ved siden av mamma i sofaen mens hun sover pga jetlag også blir det snart litt soving på meg også.

Håper dere har hatt en suuper dag! Goodnight :*

 • 29.09.2013 kl. 17:53

new iphone, I'm in love

Tirsdag på skolen, skjedde det noe jeg aldri har opplevd før. Vi hadde gym, og da vi var ferdige med løpeturen gikk jeg inn i garderoben. Ante fred og ingen fare som alltid selvfølgelig. Gikk mot der jeg hadde tingene mine, men så stusset jeg over posen som lå på benken. Og hvor var sekken min? Vel jo, den var stjålet. Heldigvis lot de favorittbh-en min ligge igjen. Drittsekkene hadde rett og slett bare tatt ut det som var lett å ta kjapt ut av sekken, og i tillegg fylt opp sekken min med 4 andres skolepc-er. Malin sin lommebok var også stjålet. Samme dagen tipset jeg media, som den medieeleven jeg er, hehe. Les saken her.

iPhonen min i seg selv var det ikke noe fare med. Jeg hadde en 2 år gammel iPhone 4 som i tillegg var knust foran og bak. Det jeg bekymret meg mest over var alle bildene og meldingene jeg aldri ville få se igjen. Ettersom jeg ikke gidder å ta meg tid til og finne ut av hvordan teknologiske ting fungerer, har jeg aldri sikkerhetskopiert. Derfor var absolutt alt borte. Heldigvis har my bff Sofie tatt en del bilder av meg og Jørgen som jeg heldigvis har fått tilsendt. Samtidig er det så trist at alle bilder fra sommerferien og flere måneder før der er borte. 

Mens de stakkarslige nolifer-tyvene koser seg med min knuste iPhone de aldri i verden kommer til å få tjene penger på, har jeg fått en ny iPhone med rosa tilbehør. 

Nå håper jeg bare på at noen finner ut av hvem som står bak det her, slik at det får konsekvenser. Jeg skjønner ikke hvordan noen i det hele tatt klarer å utføre noe slikt. I mens skal jeg slappe av i høstferien, og for øyeblikket sitter jeg og resten av familyen og venter på pappas eplekake. Den er verdens beste, og spesielt varm med is til. Senere i kveld skal jeg på sykebesøk til kjæresten min, som jeg dessverre har klart å smitte. Hehe, huff.. 

Har noe liknende skjedd deg?

 • 22.09.2013 kl. 22:19

Denne helgen

Dette har vært en fiin helg. Startet på fredag med en superkoselig bursdagsfeiring av Silje. Ettersom smartingen ikke hadde reservert et bord for åtte personer en fredag kveld, ble vi sendt ut igjen. Vi gikk bort til Pizzanini isteden, og der hadde de heldigvis et perfekt bord til oss! Silje er søt selvom da. Vi spiste pizza og hadde det utrolig koselig med masse småprating og latter. Helt klart en perfekt start på helgen! 

Det er så koselig når venninnene til kjæresten tar meg i mot med åpne armer. Når man virkelig føler at man hører til et sted og blir inkludert hele tiden. Jeg har blitt så utrolig glad i dem, og det føles ut som om jeg har kjent dem mye lenger ♥ ♥

Julie ba om å få lys på kaka til bursdagsbarnet. Da hun kom med kaka, begynte vi å synge og de andre i resturanten sang med. Skikkelig gøy!! Håper dere har hatt en like fin helg som meg, og at dere har brukt hvert eneste sekund på å nyte litt fri. Det har iallefall jeg gjort. Har kun tilbrakt helgen med venner og familie, og faktisk null tid for meg selv. Har dessverre blitt såå dårlig til å ta meg tid til bloggen. Skal prøve å bli flinkere (hehe wish me luck)

Good night beauties ♥

 • 14.09.2013 kl. 10:45

Working girlGod morgen, søte ♥ Håper søvnen har vært fantastisk. Jeg derimot, våknet av panikk klokka syv og tenkte at jeg burde vært på vei til jobb. Hadde helt glemt at senteret åpner 9 og ikke 8, og ettersom jeg måtte tatt buss ti over 7 hadde det vært ganske så krise. Heldigvis slapp jeg det stresset, og kom meg tidsnok til åpning! Det er ikke så mye å gjøre på jobb i dag, så jeg går vel egentlig for det meste rundt her og drømmer om hvordan leiligheten min skal se ut om noen år og får inspirasjon til interiør. Har også plukket ut et par nye ting til rommet mitt. Kan vise dere når jeg kommer hjem. Jeg jobber forresten på Feel i Sarpsborg, som er en av de fineste butikkene på hele senteret. Iallefall i mine øyne, hihi.

Senere i dag skal jeg i bursdag til søskenbarnet mitt som jeg ikke har sett på en evighet, og så skal jeg nok se på a walk to remember med mamma. Skulle egentlig se den i går, men ettersom hun sovnet rett etter middag lot jeg henne sove. Dette blir en deilig og avslappende dag, og for engangsskyld er ikke denne helgen proppfull av planer! 

Ha en fin dag videre, beauties ♥

 • 10.02.2013 kl. 18:14

Ukens små gleder

glede nummer èn. Jeg fikk låne favorittkjolen til en venninne da jeg skulle bort.

glede nummer to. Kjæresten lukket opp øynene og sa kom da, jentami og ville at jeg skulle legge meg i armene hans igjen for å sove videre.

glede nummer tre. Jeg har innsett at jeg har funnet en venn for livet.

glede nummer fire. "Jeg har kjøpt yoghurtnøtter til deg", sa han i det han tok tak i hånden min.

glede nummer fem. Jeg har sett resultater når det gjelder treningen min_det gir meg motivasjonglede nummer seks. Fotograferte på ballet til tiende på den gamle skolen min. Føltes ut som om jeg var tilbake på mitt eget ball. Minner.

glede nummer syv. Mamma har bestilt tur til Spania. Jentetur. Shopping. God mat. Kvalitetstid.

glede nummer åtte. En jente fortalte meg at jeg inspirerer henne.

glede nummer ni. Jeg har vært ærlig med meg selv, og fått kontakt med en person som er viktig for meg igjen.

glede nummer ti. Jeg har blitt inspirert av bilder på tumblr_hver eneste dag

 • 22.12.2012 kl. 01:24

Merry Christmas

Siste dagen på skolen var vi i kirken (frivillig), og så sluttet vi. Veldig deilig dag! Vi jentene avsluttet skoleåret ved å dra på Verdensspeilet for å spise og drikke milkshake. Det var utrolig koselig. Jeg merker egentlig at jeg kommer til å savne skolen i ferien. Da blir det ekstra deilig å komme tilbake også. Først og fremst skal jeg nyte ferien som det gullet den er verdt, spise masse god julemat og få skikkelig julestemning. I morgen skal jeg og Kristine ta siste innspurt i julegave-handling, også blir det nok å slappe av resten av den dagen.


Bestis


Malin og Rikke


Malin, Rikke, Anna, Sofie og Helene. Gode jenter!! 

Avslutter dette innlegget ved å ønske dere en riktig god jul. Ta ekstra godt vare på de du er glad i, og gi litt ekstra oppmerksomhet til mennesker du vet kan trenge det. Det skal iallefall jeg! Legg bort alle bekymringer, senk skuldrene og nyt at det er jul.

 • 20.12.2012 kl. 20:31

It's the most wonderful time of the year

For en stressende dag. Vel okei, den er over nå og jeg burde ikke klage. Og når sant skal sies, er jeg så utrolig lettet akkurat nå. Jeg elsker å bli ferdig med skolearbeid. Vet faktisk ikke om noe som føles mer avslappende enn det. I dag har jeg hatt engelsk muntlig + matte terminprøve (en slags tentamen). Jeg hadde mistet julestemningen, men fikk den raskt tilbake på bussturen hjem i dag. Bussjåføren sa "God jul" ti alle som gikk av, og var i skikkelig godt humør. Slikt smitter!! Skulle ønske alle bussjåfører hadde samme energi. 

I går hadde vi juleavslutning på skolen som innebærte et lite juleverksted med gaver og dikt + grøt. Og ja, det som henger ned fra taket er et juletre. Kreativ lærer, skjønner dere. Det er slike dager som får meg i skikkelig godt humør. Nå for tiden er alt så bra. Gleder meg til sene julekvelder i ferien! 


Åsa, prinsessa mi 

Hva er det koseligste du har gjort denne uka?

 • 30.11.2012 kl. 19:31

Jeg og Soffa er kjendiser liksom

Jeg har aldri stresset så mye om morgenen som det jeg gjorde i dag. Var ikke så lur da jeg holdt meg våken til klokken halv tre på nattaen, for det førte til at jeg ignorerte vekkerklokken om morgenen og dro meg ut av senga ti minutter før bussen gikk. Dagens trening ble derfor full spurt opp de to bakkene jeg må gå for å komme fram til bussplassen, og har aldri vært så glad for å se at bussen ventet på meg før. 

På skolen i dag ble jeg og Soffa stoppet i trappa av lydlæreren vår, og han lurte på om vi hadde lyst til å være på NRK Østfold i kveld. Vi tenkte bare "JA! Kjendiser liksom", også sa vi ja. Neida, men det var morsomt å bli spurt. Vi snakket om netthandel, og det var egentlig skikkelig nervepirrende. Vi er begge ganske fornøyde med hovedoppslaget(!!!), og hvis du vil se kan du trykke her.

I dag kom ikke vikaren til vikaren til læreren vår, så derfor tok vi turen til byen og drakk frappe på Waynes. Skikkelig godt! Bildene over er det forresten godeste Herman Gudesen som har tatt, og han har en egen facebook-side for coverlåtene folk spiller inn hos han og lignende. Sjekk den ut her, da blir han superglad. 

Ha en superfin fredagskveld! Xoxo, KjendisEmsi. Tulla

 • 06.11.2012 kl. 11:04

Never let your memories be greater than your dreams.


  ♥ Tirsdagsinspirasjon fra weheartit 

 • 01.11.2012 kl. 16:21

OD - operasjon dagsverk

På skolen holder vi på med et CD-cover, og Sofie har tatt bilder av meg i studio til sitt prosjekt. Jeg har tatt bilder av henne også til mitt, så så fort jeg har fått tillatelse av henne til å legge ut noen bilder jeg tok, skal dere få se. Hun er jo rene modellen, så jeg har en veldig god følelse på dette. 

I dag er det, som sikkert mange vet og har deltatt på, OD-dagen. En dag hvor man skal tjene penger til veldedighet. Pengene min skole tjener inn går til Nepal. Jeg har vært hjemme i dag - ryddet, vasket og vasket klær. Kun rommet mitt som gjenstår nå, og det blir nok den største utfordringen. Hvis jeg har sagt til noen at jeg har ryddig rom, har jeg løyet. Heh! Før jeg gjør noe mer nå, er jeg nødt til å få unna noe skolearbeid. Great.  


Foto: Sofie Røed

Har du tjent inn penger i dag?

 • 09.10.2012 kl. 11:18

Backstage

I går var vi på et sted i Fredrikstad som heter Vaterland, og der skulle vi ta bilder til en oppgave vi har fått. Ganske spennende, for der hadde jeg aldri vært før! Jeg vet ikke helt hvor fornøyd jeg ble med resultatet mitt, men jeg får endre litt på dokumentet før jeg leverer. 

I dag slutter vi ti på to, så det er jo veldig deilig da! Til tross for lang tur hjem, så kommer jeg meg alltids hjem til slutt selvfølgelig. Tenkte å dra en tur på spinning med en gammel søt klassevenninne, Madelen, i kveld. Og deretter blir det vel Gossip Girl og kakao på meg. Deilig å slappe helt av, og spesielt når det begynner å bli kaldere og mørkere ute.Jeg må bare vise et bilde vi jentene ble skikkelig fornøyde med:


Det må være det fineste modellbildet ever taken. Jeg vet ikke helt hvordan vi fikk til at kameraet fanget blikkene våre på den måten. Poseringene er helt feilfrie, og det er nesten så vi har vurdert å melde alle inn i et modellbyrå etter dette bildet ble tatt. Man kan liksom bare sette oss inn et sted, også poserer vi slik at vi tar pusten fra andre mennesker. 


Herman, Rikke og Malin ♥

Hva synes du om bildene?

 • 06.10.2012 kl. 00:35

En måned med kjæresten

I går (siden klokken er over tolv i skrivende stund) hadde min gode venninne Anna og kjæresten hennes, Tobias, vært sammen i en måned. Grunnen til at jeg vil gratulere dem med en måned er fordi jeg synes at de har kommet så utrolig langt på så kort tid, samtidig som de utfyller hverandre så godt og er verdens nydeligste par. Jeg og Sofie har vært verdens mest irriterende stalkers i løpet av tiden Anna og Tobias har holdt sammen. Samtidig som jeg er 100% sikker på at vi har vært irriterende, vet jeg at Anna er glad i oss. Det er det viktigste. Derfor har vi ikke gitt oss med å ta bilder heller. Vil du se paparazzi-bildene? Vel, du har ikke noe valg! Se her:


I løpet av denne tiden har jeg fått være med på sushidate, cafèdates, kinodate, lunsjdates og henge-i-byen-før-bussen-kommer-dates. Er ikke jeg heldig? Hva skal jeg med kjæreste når jeg allerede har de to her, tenker jeg. Er så glad i kjærestene mine ♥ Gratulerer så mye med en måned, Tobann!! Love you, xoxo

 • 29.09.2012 kl. 19:54

Ro i sjela

What a week! Den har gått så utrolig fort og brått er det... HØSTFERIE? Kan ikke si at jeg ikke er klar for det, for det er jeg så absolutt. Blir deilig å slappe av litt, men har dessverre lagt altfor mange planer denne høstferien. Skjønner ikke hvordan jeg får det til. Heldigvis har mamma kjøpt en liten kalenderbok til meg i dag slik at jeg ikke dobbeltbooker hele tiden slik jeg pleier. Lettere å ha oversikt over planene mine, i og med at jeg lager de i hytt og gevær.

For å være ærlig så husker jeg ikke hva jeg har gjort denne uka, men èn ting er sikkert: uka har IKKE innebært trening. Skjønner ikke hvorfor latskapen plutselig har gitt meg et slag i trynet den uka her. Og forrige. Jeg har for det meste vært på skolen, kommet hjem og sovet og deretter spist middag  for så å legge meg i senga. Vet ikke helt hvor tiden blir av jeg. Føler jeg roter den bort. Og vent, har gjort noe mer! Har fortsatt mitt hverdagsbehov for å ta bilder av Anna og Tobias (Anna på bildet over). De er jo kjærester, og jeg vil jo også være kjæreste med dem. Må bare få lov til å legge ut bildene av dem, så skal jeg vise dere hva jeg mener! 


Min favorittMalin ♥ Endelig kommer hun på bloggen også!! 

I dag har jeg vært på en messe sammen med mammaen og søsteren til Sindre, Tonje, og det var utrolig koselig! Jeg og Tonje kjøpte inn noen blomster som vi skal lage vårt etterlengtede hårband av. Gleder meg til å få det ferdig! For øyeblikket venter jeg på verdens treigeste bestevenninne som sender meg bilder av at hun spiser livretten min. Fuck det da. Så skal vi ta oss en tur bort til noen gode kompiser av oss og slappe av resten av kvelden.

God høstferie, søte dere! 

 • 12.09.2012 kl. 23:48

I love school

Jeg klarer ikke å beskrive med ord hvor fint jeg har det på skolen! Miljøet er fantastisk, og jeg har fått mange gode venner allerede. Anna, i klassen min, fikk seg kjæreste allerede etter to uker og de er supersøte sammen. Var faktsik på date med dem i dag. Jeg og Sofie tar bilder av dem så fort vi får sjansen, så albumet mitt på iPhonen har en del interessante bilder! Jeg går som sagt på medier og kommunikasjon, og anbefaler alle å søke dit til neste år. Spesielt hvis de interesserer seg for lyd, video, foto og skrift da! Elsker skolen ♥♥♥

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits