• 14.12.2015 kl. 00:12

Info om mitt beste kjøp (kanskje ever)

Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg har jeg mottatt en pakke fra ebay som jeg bestilte for nå litt over en uke siden. Med andre ord: utrolig rask levering! Det er en slags lampe med LEDpærer som gir et utrolig sterkt hvitt lys. Jeg kjøpte mitt fra denne linken, og betalte cirka 1880kr (ser at det har gått opp litt i pris når jeg går inn på linken igjen). Har ikke fått noe faktura på toll, så får krysse fingrene for at jeg ikke får det heller. Men det er iallefall fri frakt på dette produktet, og det kommer jo selvsagt godt med. Selgeren har 99,2% positiv feedback, og jeg følte meg ganske trygg da jeg bestilte.
Over ser du før og etter bilder. Regner med at det er ganske åpenbart hvilke bilder som er før og etter bruk av ringlyset? Hvis ikke er bildene til venstre før, og de til høyre etter. Alle bildene er tatt med samme innstilling på kameraet, og det er en basic innstilling uten blits bare. Noen bilder vil nok se mer "levende" ut og gi litt mer stemning uten ringlys, for alt blir jo veldig lyst. Men til portrett er det heeelt amazing!! Er rååfornøyd. Gleder meg masse til å teste det ut enda mer, og håper at dette innlegget var til hjelp til noen av dere som også er på utkikk etter det samme. Stooor klem 

Love, Emsi

 • 12.12.2015 kl. 23:23

Ringlight fra ebay!!

Goood kveld!! Er det noe jeg har blitt veldig rutinert på, så er det å publisere innlegg sent på kvelden. Skjerpings! I går tok jeg turen hjem-hjem, for en helg hjemme har vært etterlengtet. I dag har jeg og mamma handlet julegaver og spist lunsj på Egon, og så har jeg besøkt bestemor og bestefar etterfulgt av et besøk hos pappa. En lang, men utrolig fin dag. Nå er jeg utrolig sliten i hodet, og har akkurat svelget en paracet. Håper virkelig den fungerer snart. 

For en ukes tid siden bestilte jeg det populære ringlyset, som jeg har ønsket meg lenge. Jeg har syntes prisen har vært litt vel stiv, men fant en link til en som ikke var like dyr som alle de andre jeg har sett. Et klikk, og så var den bestilt. Kun 6 dager senere ringte en hyggelig mann fra DHL for å avtale levering. Har testet det ut litt i dag, og er SUPERfornøyd!

Med tanke på at jeg bor i en kjellerleilighet med furuvegger all over (love love), kan det bli ganske vanskelig å få til gode bilder enten det er av meg selv, venner, sminke eller hva som helst. Bildene blir nemlig utrolig oransje, og jeg gir nesten opp når jeg ser dem. Nå blir det andre boller! Gleder meg utrolig mye til å ta portrettbilder av venner og familie, for jeg har troa på at de kan bli veldig fine med dette lyset. Det er helt klart et lys en må bli vandt til, for mamma syntes det var så lyst at ho begynte å gråte. 

Jeg har veldig lyst til å vise dere hvor bra dette lyset faktisk er, og selvfølgelig linke til produktet og alt som har med lyset å gjøre. Så hvis det er noe som virker interessant, eller som noen ønsker så gjør jeg dette i morgen! Ha en fiiin kveld videre 

Love, Emsi • 14.05.2014 kl. 22:25

B-E-A-U-T-Y

Dette fine ansiktet har vært på bloggen min et par ganger før, og nå dukker det opp igjen! Jeg har vært så heldig at jeg fikk bruke henne til et fotoprosjekt, noe som alltid resulterer til at jeg blir superfornøyd og drar hjem med en god følelse. På skolen fikk vi ordet "drøm", som vi skulle ta bilder av. Ettersom Sofie drømmer om å leve av musikk, tok jeg også bilder av henne foran pianoet og når hun skrev notater til en sang. Det er et eller annet med Sofie som gjør at det er så enkelt å få gode bilder. Hun skinner, og det er rett og slett bare en fryd å være sammen med henne. Det burde vært flere slike mennesker


//Sofie Foss-Jacoben 

Det er vel ikke bare jeg som synes hun ligner en miniversjon av fotballfrue på disse bildene, og da spesielt det øverste? I morgen skal oppgaven leveres, og jeg kjenner det blir godt bare å slippe og tenke noe mer på den. I tillegg får vi vite om vi blir trukket opp til eksamen, og kjæresten min har bursdag. 18 år, herregud! Mye spennende som skjer for tiden. 

Hva synes du?

 • 06.11.2013 kl. 21:28

Mitt lille søte rosa polaroidkamera

Som jeg skrev i går, skulle jeg vise noe jeg fikk av kjæresten min som mamma tok med seg fra USA. Altså, vi bestilte det fra USA og venninnen til mamma som hun var hos hentet det. Har ønsket meg et polaroidkamera så lenge jeg kan huske, og bildene blir mye bedre enn det jeg trodde også. Det er ikke akkurat leit at det er rosa heller, og jeg tror jeg har blitt forelsket på nytt. Tusen takk til verdens beste kjæreste, I love youu 

Mamma tok også med seg alle pakkene på hylla! I en pakke er det 2 filmer. En film tilsvarer 10 bilder, så er altså 20 bilder i en slik pakke. God i matte? Siden kameraet er mindre enn et vanlig polaroid kamera, er bildene cirka like små som visittkort. Veldig søte! Det er veldig morsomt å ta bilder med det, for bildet kommer ut på toppen av kameraet og man kan følge med på bildet når det går fra å være et hvitt ark til å "fremkalle" bildet på en måte. 

På toppen av linsen stiller man inn på om man tar bilde inne, et sted det er sol, overskyet osv. Har ikke helt satt meg inn i det, og har foreløpig bare tatt bilder inne. Gleder meg til å teste ut mer og skape minner jeg har med meg for resten av livet. 

Har du et liknende kamera?

 • 30.04.2013 kl. 11:11

Inspirert av Lana Del Rey

Nå har jeg akkurat levert inn en fotooppgave vi har hatt på foto fordypning på skolen. Oppgaven var å enten herme, eller få inspirasjon av Lana Del Rey. Jeg tror jeg gjorde en lett blanding egentlig. Min kjære Kristine som sto modell for meg, og selvfølgelig leverer hun! Det var utrolig slitsomt å ha photoshooten, for det blåste hvert eneste sekund og hun fikk sola i øynene. Men hun klarte seg fint selvom, som alltid ♥ Nå skal jeg skrive jobbsøknader. Skal nemlig søke jobb etter skolen. Hadde jo vært litt greit med $$$$$$$$

Hva syns du?

 • 29.01.2013 kl. 21:35

Go denim

Gud så dårlig jeg har blitt på å oppdatere bloggen min. Jeg trodde at jeg kom til å få supermasse tid og krefter til bloggen etter jeg begynte på medier og kommunikasjon, men det har vist seg at det har vært helt omvendt. Ikke har jeg tid, og ikke har jeg krefter. Hvis jeg i det hele tatt skal få tatt ordentlige bilder til bloggen, må jeg gjøre det i helgene ettersom jeg kommer hjem når det er mørkt ute. Utrolig kjipt, men sånn er det bare.

Siden skole er så sinnsykt interessant å lese om (nei), kan jeg vel bare fortelle litt om hva vi holder på med for tiden. Vi har grafisk på rullering, og det vil si at vi har et fag som heter grafisk design i to uker. Oppgaven vi har nå er å lage et eget jeansmerke, og ta 10 ulike bilder med slagord. Du vet, slagord som får folk til å ville kjøpe et produkt. Jeg henger litt etter føler jeg. Har blitt så utrolig sløv etter jeg begynte på vgs, og prioriterer helt feil. I dag har jeg visst veldig godt hvor mye jeg har hatt å gjøre, men samtidig valgt å ta tidenes lengste powernap.

Nå må jeg nesten jobbe videre. Vi snakkes!

 • 19.01.2013 kl. 19:58

Sofie Foss-Jacobsen

I dag har jeg jobbet litt med et fotoprosjekt vi har i fordypningen på skolen. Skal lage et magasin, og til dette fikk jeg lov av søte Sofie å ta bilder av henne til hovedsaken min. Hun la for en stund siden ut en nydelig sang på YouTube til sin avdøde farmor og fikk raskt utrolig mange views. Har skrevet om henne på den gamle bloggen før. Trykk her for å høre sangen og lese historien bak. 

Etter vi hadde tatt bilder, gikk vi på Peppes og drakk kakao med krem. Var der ganske så lenge, og fikk snakket om alt mellom himmel og jord. Utrolig hvor fort man kan bli kjent med en person! Fantastisk jente, inside and out. Jeg ble veldig fornøyd med bildene, og følte at det gikk skikkelig bra. 

Hva synes du om bildene?

 • 17.12.2012 kl. 11:25

Resultatet av fotoprosjektet: Triana look-a-like

På søndag kom en søt jente som heter Maja (hun har blogg, sjekk den ut her) til Sofie for å være modell for meg til et fotoprosjekt vi har på skolen i fordypning. Oppgaven gikk ut på å "herme" eller få inspirasjon fra et magasinbilde. Å sminke og fotografere henne gikk utrolig fint, for hun var veldig samarbeidsvillig. En superkoselig jente var hun også!

Hva synes du?

 • 02.11.2012 kl. 23:42

Beauty is not seen through the eyes, rather the heart.
Sofie Røed, som har blitt til en av mine aller nærmeste etter videregående. Hun har også blogg og tumblr. Trykk her og her. Bildene er tatt av meg i forbindelse til et CD-cover vi skal lage på skolen. 

Hva synes du? 

 • 06.10.2012 kl. 18:30

This life


inspirasjon fra weheartit

 • 14.09.2012 kl. 18:17

Blair Waldorf

Blair Waldorf er den jenta som inspirerer meg mest av alt for øyeblikket. Måten jenta ordner opp i problemer på er syk, men også så utrolig inspirerende på en merkelig måte. Kanskje litt vanskelig å forstå dersom du ikke følger med på Gossip Girl, men anbefaler alle skikkelige jente-jenter å se på den serien! Vel, meningen med bildet er vel i bunn og grunn og bare være som Blair Waldorf dersom noe går i mot deg. Oppfordrer ikke til å være slem her nå. Eller, kanskje? Neida, men ingen kan si noe i mot at den jenta er rå! Ser du på det?

 • Emilie Skaget

  Velkommen til bloggen min! Jeg heter Emilie, og er en 20 år gammel jente fra Sarpsborg. Har bosatt meg i Lillehammer med kjæresten min hvor jeg studerer vernepleie. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, det som inspirerer meg eller om det som gjør meg glad. Utenom det finner du meg som regel svevende på en rosa sky.


  KONTAKT


  emilieskaget@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits