• 13.09.2017 kl. 20:34

Jeg flytter til Femelle.no!

Herregud, hvor skal jeg starte? Jeg har blogget her på blogg.no så lenge jeg kan huske. Nå er jeg klar for nye utfordringer, og føler at blogg.no ikke lenger er noe for meg enkelt og greit. 

Da jeg opererte mandlene og var hjemme fra skolen, sendte jeg inn en søknad til femelle.no. Jeg fikk overraskende nok beskjed om at de ønsket å ha meg som blogger der!!! Nå er jeg en del av et mindre, men koseligere nettverk (om det gir mening). Femelle er et nettmagasin hvor de også huser bloggere. Nå tror jeg det er underkant av 50 flinke bloggere der, så jeg er sååå stolt over å få ta del i det. På denne bloggportalen får jeg hjelp til alt av design, og samarbeider tettere med de som eier nettmagasinet. Jeg er i ekstase!

Fremover vil jeg være enda mer aktiv, jeg har masse motivasjon og håper at du vil følge meg på reisen videre. Enn så lenge, TUSEN TAKK for at du har fulgt meg på denne bloggen ♥ ♥ ♥ 

 

→ emilieskaget.femelle.no

 • 04.01.2016 kl. 23:45

Deilig med forandring

Vanligvis pleier jeg å bruke gratisdesign jeg finner på diverse blogger, men nå har jeg vært så gæren i nøtta at jeg har kjøpt et. Jeg går som regel fort lei de designene jeg bruker, men har bestemt meg for at det som er i bruk nå blir gjeldene i en goood stund fremover. Det har mange av de tingene jeg savnet ved det forrige, som for eksempel "vis eldre innlegg"-knapp og et søkefelt. Gjenstår fremdeles litt finpuss, men det skal jeg få ordnet iløpet av morgendagen. Det er jo egentlig litt merkelig at jeg velger å bytte design, når det er nettopp designet jeg har fått mest skryt for. Men håper dette også faller i smak, det har det iallefall gjort hos meg ♥

Headeren har bestekompisen min laget til meg. Sendte han en melding på Facebook hvor jeg spurte om han klarte å ordne til en header for meg av et bilde jeg hadde, og på fem minutter var den ferdig. Folk er så snille!!! Synes han fortjener en shoutout for det. Han er forresten singel (Facebookprofilen hans ved å trykke her). 

Hva synes du om designet?

Love, Emsi

 • 11.09.2015 kl. 21:13

Do small things with great love

Jepp, nytt design på G. Håper at det faller i smak, og at det nå går an at de som ikke har fått skrevet inn e-post og bloggadresse i kommentarfeltet nå får det til. En forskjell fra forrige design er at kommentarfeltet er plassert i sidemenyen, så hvis du ikke finner det og har lyst til å legge igjen en kommentar så titt bittelitt til høyre. Utrolig deilig å friske opp litt, så jeg krysser fingre, tær og alt som krysses kan for at alt skal være i orden nå! Har endelig fått tilbake litt av det rosa preget som beskriver meg som best. Hurra!! ♥ ♥

Hva synes du?

Love, Emsi

 • 06.09.2015 kl. 10:00

LATELY

Good morning, beauties ♥ Nå har jeg akkurat stått opp, spist frokost og gjort meg klar til en kondisjonsøkt. Jeg tror nesten ikke på meg selv når jeg skriver det, men hei, jeg har faktisk blitt utrolig flink til å trene! For 2 uker siden startet et treningsopplegg i samarbeid med treningsforum.no. Da jeg bestemte meg for å bestille programmet var det en av de typiske kveldene hvor jeg tenker "okei, i morgen skal jeg bli sunn". Slike kvelder har jeg nok hatt et titalls ganger bare det siste året. Men denne jenta er litt for glad i bakt potet, gulrotkake og kinder maxi. MEN - nå er jeg altså i den 2.uka av dette programmet. Litt smålei av å spise laks til middag hver dag, men noen unntak blir det når jeg er hjemme på besøk eller lørdager. Hvis ikke tror jeg nok ikke at jeg holder ut de 6 ukene dette opplegget varer.

Har meldt meg inn i Elixia her i Lillehammer, og trener 5 ganger i uken. Merker på kroppen at dette var riktig valg fra min side, for allerede har jeg sluttet å føle meg oppblåst og ekkel. Riktig kosthold og mosjon gjør susen! Som noen vet har jeg hatt et usunt forhold til dette tidligere, hvor jeg heller gråt meg selv i søvn enn å føle glede over det. Derfor er det veldig viktig for meg å poengtere at jeg har det bra og trives med det jeg holder på med nå.I det siste har jeg også vært en del sammen med vennene mine her i Lillehammer. Kan vel trygt si at jeg trives veldig godt her. I går kom to av jentene fra klassen min, Helene og Merete, til meg og vi hadde en skikkelig koselig jentekveld i koseklær. Jørgen dro hjem-hjem på torsdag (haha er det rart å si det sånn?), så jeg har vært alene denne helgen. Savner å sove med han, og komme hjem til hans åpne armer. Heldigvis ikke så lenge til jeg får se han igjen! Jaja, får ta en dag av gangen. I dag skal jeg bowle med noen fra klassen, så det gleder jeg meg skikkelig masse til. Forbereder meg på å vinne tape.

Den siste tiden kort oppsummert med ord: 
trening. kosekveld. power naps. givende forelesninger. saft med isbiter. savne mamma. glede. sorg.

 

Love, Emsi

 • 11.08.2015 kl. 00:16

Jentetur til Lillehammer

God kveld! I dag tok jeg og Marthe turen til Lillehammer på jentetur med senga på taket, og bagasjen fullstappet. For øyeblikket ligger begge rett ut på sofaen etter middagen, fruktsalat og en lang powernap. Det tar på å være på tur! 

Nå synes jeg at det begynner å se skikkelig koselig ut i kjellerleiligheten til meg og Jørgen  Utrolig å tenke på at vi flytter for oss selv om under en uke allerede. Hvor ble tiden av? Nå er vi plutselig voksne og ansvarlige for egne regninger, mat og studier. Gleder meg veldig til samboerlivet, og slippe å savne hverandre. Også blir det bra når venner og familie kommer på besøk. Dette kan ikke bli annet enn bra egentlig. 


(obligatorisk bilde)

Jeg er så heldig som har en venninne som Marthe som stiller opp med bil, god hjelp og godt selskap. I går kom ho til meg med bilen til pappaen sin som vi har fått låne, satt senga på taket og stablet møbler og ting inn i bilen. Verdens beste venninne - vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Nå håper jeg at dere har hatt en superfin dag, og at natten bringer søte drømmer. 

Love, Emsi

 • 06.08.2015 kl. 11:38

Good morning dear

God morgen, solstråler  I dag vekket mamma meg da hun dro på jobb kl 7, men jeg var så trøtt at jeg sov videre. Ettersom jeg ikke har telefon, må jeg bruke vanlig vekkerklokke. Jeg har en nydelig rød old looking vekkerklokke som jeg fikk av Jørgen etter å ha ønsket meg den lenge. Men man skulle nesten tro den var produsert i helvete, for makan til lyd har jeg aldri vært borti før. Når denne klokken ringer, våkner jeg av sjokk og skvetter opp på 1 sekund. Jeg kjenner hjertet banke hardt og fort, og blir sittende et par sekunder stille i senga for å roe meg ned. Det er helt sykt! MEN: Den gjør meg våken, og det er vel egentlig det som er det viktigste. Lite er bedre enn å ha ordentlig god tid på morgenen, og spesielt for meg som alltid får dårlig tid uansett hva jeg skal. 

For øyeblikket sitter jeg i sofaen, spiser sjokolade og ser på Dr.Phil. Jepp, that's how I like it. Snart kommer bestevenninna mi Sara og henter meg, og så går turen til IKEA. Gud vet hvor lenge vi blir der, kjenner jeg oss rett blir det vel en stund. Deretter skal vi ta buss inn til Oslo sentrum, så får virkelig håpe været holder seg! Det blir utrolig deilig med litt jentetid, det tror jeg vi begge kan trenge. 


In my purse Mac leppestift, A73 Frost

Håper det har kommet fine høstnyheter i butikkene, det har jeg nemlig gledet meg til det hele sommeren. Jeg elsker når skjerf, langermede gensere i mørkere nyanser og boots tar over butikkene. Ah, så herlig!! Jeg er egentlig utrolig glad i lyse farger, og spesielt alle de lyse nyansene av rosa. Men det er noe med nyhetene om høsten som virkelig får meg til å ville bruke alle sparepengene på klær. Har aldri vært noe fan av sommeren, så litt varmere klær nå blir bra. Nei, nå får jeg nesten gjøre meg ferdig før Sara står utenfor! Hva er dine planer for dagen?

 

Love, Emsi

 • 02.08.2015 kl. 13:15

Look who's back!

Heeei! Etter mye om og men har jeg bestemt meg for at jeg vil tilbake til bloggverdenen! Det er noe med det å dele tanker, bilder og hverdagslige ting jeg har savnet utrolig mye. Nå i August flytter jeg sammen med kjæresten min for å studere, og derfor vil jeg at familie og venner lettere kan kunne følge med på mitt liv som student når jeg er flere timer hjemmefra. Og selvsagt andre som ønsker å følge med på bloggen min da: feel welcome

Tja, da er det snart 1 år siden jeg postet et innlegg sist. Det er klart det er mye som har skjedd på den tiden. Russetiden topper vel skalaen på det som har holdt meg mest opptatt, nettopp fordi det å være på russebuss ikke nødvendigvis kun er en dans på roser eller en lett jobb/hobby (kall det hva du vil). Jeg har også tatt påbygg til generell studiekompetanse - et år som gikk utrolig fort, og nå er jeg brått.. STUDENT?!

For 2 uker siden mistet jeg forresten iPhonen min i do = den er nå ødelagt og jeg har mistet alle bildene mine fordi jeg er dum nok til å tenke "jaja jeg fører over bildene senere null stress" etter å ha tatt over 4000 bilder med den. Det er vel min egen karma som slikker meg i rumpa der. En ting er sikkert, når jeg får en ny telefon skal definitivt overføring av bilder bli prioritert (det sa jeg de to forrige gangene også). Alle gode ting er tre! 

Det kommer vel til å ta litt tid før jeg er inni det her igjen, og skal prøve å få skaffet en litt mer fancy header. Kommer til å blogge når jeg føler for det, men skal prøve å holde bloggen oppdatert så godt som det lar seg gjøre.

Nok småskravling, jeg håper du vil følge med på bloggen min fremover! Ha en fortsatt GOD SOMMER  

Love, Emsi

 • 23.07.2014 kl. 10:24

GDANSK 2014

På mandag tok vi turen til vakre Gdansk i Polen, og herregud for en by! Vi har ikke vært overalt enda, men det vi har sett er jo utrolig. Kan vel bare si det sånn at jeg ikke hadde hatt noe i mot å bo i en rosa leilighet her! Vi bor i et leilighetskompleks som heter Waterlane, altså folk eier en leilighet hver som de leier ut. Det er helt nytt her, og badebassenget er bare helt perf. 

På mandag kom vi ganske sent, så den kvelden gikk for det meste til å slappe av. I går derimot dro vi til nabobyen Sopot for å bade på den fine stranden. Det var jo akkurat som syden! Etter det ruslet vi litt rundt i byen, spiste på utestedene og fikk brukt noen polske zloty. Vi fant en superfin butikk som heter Reserved, og det er et polskt merke. Henrik kjøpte 5 skjorter for det vi kunne betalt for 1 hjemme i Norge! Jeg fant en utrolig nydelig kjole, men da jeg skulle ut for å hente pengene mine rakk noen å ta min størrelse. Typisk! Heldigvis er det Reserved-butikker overalt i Polen, så jeg får bare krysse fingrene for at jeg finner den igjen. Love at first sight ♥


Fresht vann på stranda, passet bra i den varmen! 


Bassenget her vi bor. Det er åpent til kl 00:00, noe som er veldig deilig for da kan vi ha heele bassenget for oss selv så sent! 


Henrik og Herman bebbiser


En av de fine gatene i Gdansk 


På kvelden, til min store fornøyelse, gikk vi og spiste på Hard Rock Cafè! Jeg bestilte min all time favorite, Mac&Cheese. NAM!!! Dette bestiller jeg så og si hver gang jeg spiser på Hard Rock Cafè (dessverre ikke så ofte som jeg fikk det til og høres ut). Om du skal spise der en gang, anbefaler jeg den retten! 

For øyeblikket venter vi på at pappa skal komme tilbake fra butikken med frokost. Senere i dag tar vi turen til en annen by som heter Gdynia. Været er strålende, og jeg har på følelsen av at dette blir nok en fiiin dag for den lille familien her i Polen. Ha en fin dag du også! 

 • 12.07.2014 kl. 14:48

fine sommerstunder

Skal ikke skryte på meg at jeg er flink til å huske på bloggen min nå! Denne sommerferien flyr avgårde, og jeg jobber nesten hver eneste dag. Jørgen har vært 3 uker i Thailand (og ja, at jeg fremdeles lever er et mysterium for meg også), men han er heldigvis tilbake i morgen tidlig! Jeg gleder meg så utrolig mye til å se han igjen, og han kan plage meg så mye han vil for min del - så lenge han er hjemme igjen og kan se på politiserier med meg til langt på natt under pleddet, da er jeg mer enn fornøyd nok. Litt tid fra hverandre er nok sunt, og gjensynsgleden blir iallefall enorm! 

Jeg har heldigvis fått vært masse med venner den tiden han har vært borte, så jeg har ikke bare sittet inne alene. Merker også at jeg savner klassen min, så jeg håper at vi kan sees en dag også ♥ Marthe har passet godt på meg, og vi har både vært på båttur og kino. Cajsa har fylt sine 18 år, så litt kos der har det også blitt. I tillegg har jeg fått bestilt London-tur til meg og Jørgen i oktober, noe jeg gleder meg masse til!!! Om noen har noen fine London-tips så er det bare til å si ifra.

1. Verdens beste klasse, siste skoledag. 2. En bukett med solsikker til Cajsa, for vel, jeg synes de var enda finere enn en bukett med roser. 3. Servering av kaker sammen med Cajsa og hennes søte venninner. 4. Working-girl


I kveld hadde jeg egentlig ingen planer, men ettersom pappa og brødrene mine er på Gatebil blir det jentekveld med reker på meg og Kristin (stemora mi♥). Det skal nytes! Hvordan har din sommer vært så langt?

 • 02.07.2014 kl. 00:13

Svar på spørsmål

Hvorfor begynte du å blogge?
Tja, Gud vet. Det er så mange år siden. Jeg tror at hovedgrunnen var fordi jeg syntes det virket interessant. Blogg var noe helt ukjent for meg da jeg gikk i 6/7. klasse, og det var ingen av venninnene mine som blogget. Det virket morsomt, rett og slett! 

Hvilke ting setter du høyest i livet ditt?
Familien min. Venner kommer og går, men familien har jeg alltid. Jeg setter selvfølgelig venner høyt også, og jeg takler ikke at noen ikke har det bra. Så kort oppsummert: Familie, venner, og det at de rundt meg har det bra. 

Hva liker du best ved deg selv?
Jeg liker at jeg er ærlig og sier ifra om ting, også har jeg vel alltid vært fornøyd med at jeg har lyseblå øyne. 

Er du fortsatt venn med de fra ungdomsskolen? Begynner på videre gående til høsten og vil ikke miste kontakt med noen.. 
Jeg begynte på en helt annen skole enn de fleste andre, så det har vært vanskelig å holde kontakt med alle ettersom man får seg nye venner. Men jeg kan love deg en ting, og det er at du ikke kommer til å miste kontakten med dine ekte venner. De som har lyst til å ha kontakt med deg, prøver alt de kan på å vedlikeholde den! Jeg har for eksempel blitt enda bedre venn med Marthe etter vi begynte på vgs, og vi er oftere sammen nå enn det vi var da. Noe jeg er ekstremt glad for, for hun er en av mine aller beste venner. Jeg tror at overgangen fra us til vgs er den tiden hvor man oppdager hvem man vil ha med seg videre i livet, det har iallefall vært sånn for meg ♥ Det er selvfølgelig trist å miste gode venner, men de kommer tilbake om det er meningen at de skal være i livet ditt! Hvilket kamera knipser du bilder med?
Canon EOS 550D + 50mm objektiv

Har du kjæledyr?
Det har jeg dessverre ikke, da mammaen min er allergisk. Har derimot hatt en nabokatt jeg har vært veldig glad i, men den lille vakre pusen døde.. 

3 ting du SKAL gjøre før du dør? 
Det var faktisk et ganske vanskelig spørsmål! Det er selvfølgelig mye jeg vil gjøre før jeg dør, men topp 3 må være det å gifte meg, få barn og oppleve noe som snur om på livet mitt på en positiv måte. Ikke vet jeg hva, men det kan jo være spennende! 

Hva skal du i sommerferien?
Jeg jobber nesten hver eneste dag, men den ene uken jeg har fri skal jeg til Polen på familietur. Også skal jeg prøve å være så mye som mulig sammen med Jørgen og venner når jeg har tid til det. Har flere ting planlagt, så gleder meg Hva pleier du og kjæresten din å gjøre?
Det vi gjør aller mest er å lage mat, slappe av på sofaen med den store puta hans samtidig som vi ser på politiserier til vi sovner.  Vi hadde en periode ifjor hvor vi ofte var ute og spiste eller dro på kino, men det funket helt frem til begge ble med i russebuss? Hehe, pengesluk! Men nå er vi ofte sammen både i bursdager eller på vanlige dager, noe som er veldig koselig. 

Har du godt forhold til foreldrene til kjæresten din og foreldrene til vennene dine?
Jeg har et veldig godt forhold til foreldrene til kjæresten min, for de er akkurat som et par med ekstra foreldre for meg. Jeg ble tatt veldig godt i mot av dem, og de behandler meg som sin egen datter. Tove, altså mammaen til Jørgen har jo kun 2 sønner så jeg tror det er litt stas med en jente også. Jeg har også et godt forhold til mange av foreldrene til vennene mine. Noen ser jeg selvfølgelig oftere enn andre, men har en god tone med alle sammen.

Er det mye sjalusi i forholdet deres?
Jeg skal være så ærlig å si at det var mye sjalusi i forholdet vårt i starten, men kun fra min side. Det var uvandt å bli kjæreste med en som hadde så mange nære jentevenninner. Nå er det ikke så mye sjalusi, da jeg har lært meg at han faktisk bare vil ha meg og at jeg er prinsessa hans. Også har jeg jo blitt kjempegod venn med venninnene hans da! Er ofte sammen med dem uten han også ♥ Hvordan møttes dere første gang?
Vi har jo gått på samme skole helt siden vi startet på vgs, men første gang vi møttes ordentlig var på bussen. Jeg husker jeg ringte alle venninnene mine om morgenen den dagen fordi vi hadde avtalt og møtes på bussen på vei til skolen. Var sykt nervøs!!! 

Hva er det mest romantiske Jørgen har gjort for deg?
Det er litt vanskelig å plukke ut, for han er faktisk ganske romantisk av seg ofte. Det jeg husker veldig godt er da vi hadde en utrolig stor krangel, som er den største krangelen vi noen gang har hatt, og han skulle avgårde på lan med gutta. Jeg var på zumba på treningssenteret, og han ringte meg midt i timen og ba meg om å komme ut. Da jeg gikk mot utgangen sto han utenfor med en bukett med rosa roser og en pose fra kiwi med det han vet jeg liker aller best. Fanta, yoghurtnøtter og kinder maxi. Jeg begynte å gråte av glede, for det var akkurat det jeg trengte!! Og grunnen til at det var så utrolig søtt var fordi han bor et stykke unna meg, så det at han dro heeelt hit for å gjøre det for meg var så utrolig hyggelig. Han har også gjort ting som å overraske meg med yoghurtnøtter, eller bare det å rydde rommet! 

Hvordan går det med lappen?
Er ferdig med glattkjøring, så har langkjøring og litt smått igjen. Er dessverre ekstremt treg med å ta teorien, så lappen på meg blir ikke før etter sommerferien pga det er så fullt med oppkjøringer. 

Håper dette var greit! Ha en fiiin uke 

 • 26.06.2014 kl. 18:48

Spørsmålsrunde

Tenkte å kjøre i gang en spørsmålsrunde! Lurer du på noe angående kjæresten min, meg, venninnene mine, kjærlighet, eller om jeg fortsatt elsker bakt potet - spør i vei ♥ Og selvfølgelig om det skulle være noe annet! 

 • 13.06.2014 kl. 11:58

Hurra, jeg er 18!!

Jippiii, endelig er det min tur til å bli 18. Jørgen sov over hos meg i natt, og da klokka ble 00:00 fikk jeg gaver og kos. Kunne vel egentlig ikke blitt en bedre start på bursdagen! For en stund siden sa jeg at jeg ønsket meg en ny rettetang ettersom begge mine har blitt ødelagt.. Og tror du ikke han har husket det eller? Så jeg fikk en rettetang, nydelige hjerteøredobber og en genser som jeg pleier å stjele av han er endelig min. Av Henrik og mamma fikk jeg sminke mamma kjøpte da hun var i USA, kan sikkert vise i et annet innlegg hvilken sminke jeg bruker. Noe av det beste med å ha bursdag må vel være alle gratulasjonene. Synes det er så utrolig koselig og få meldinger eller bli ringt på bursdagen min. Dagen har såvidt begynt, men allerede sitter jeg og er så takknemlig for at jeg har den familien, kjæresten og vennene som jeg har. 

Jeg må bare komme meg avgårde. Er utrolig kvalm. Skal ha høring med sensor og lærer kl 14, og jeg har verken en god eller dårlig følelse. Synes faktisk nesten det er det verste. Det får gå som det går. Noe mamma pleier å si til meg er at så lenge man gjør sitt beste, så kan det ikke bli bedre enn det uansett. Og det beste er jo å gjøre sitt beste, ikke sant? Så jeg blir nok fornøyd uansett hvordan det går, for jeg vet at jeg har gjort det jeg kan. Slik burde du tenke også!

Nå skal jeg bare leve videre i dag på min rosa lille sky, for hey, jeg er myndig!!! 

 • 19.05.2014 kl. 12:56

Min 17.mai

17.mai samlet jentene seg for champagnefrokost (uten så mye champagne). Alle hadde med seg en rett hver, noe som resulterte i 19 mette mager og store mengder mat som var igjen. Smakte forresten verdens beste oreokake. NAM  Det var en utrolig koselig frokost, og jeg storkoste meg hele tiden. Da vi var ferdige med å spise gikk vi inn til byen for å se på folketoget. Der møtte jeg også på kjæresten min, så tilbrakte litt tid med han også selvfølgelig. Da toget var ferdig dro jeg hjem for å grille sammen med familien, og deretter dro jeg videre i bursdagsfesten til Julie på kvelden. 


Mari, Julie, Victoria og Julie


Fineste Leah


Fine gjengen  En av jentene synes dessverre ikke på dette bildet, men det er det eneste brukbare av de vi tok..

Alt i alt var dagen utrolig fin, og jeg må bare si at 17.mai i Fredrikstad imponerte. For et tog!! Jeg synes også det er så stas å gå i bunad, og alle er så fint pyntet den dagen. Det er noe spesielt over den dagen som jeg bare elsker. 

Hvordan var 17.mai for deg?

 • 11.05.2014 kl. 12:54

#FFpåtur

I går var vi nok en gang på dugnad i Oslo, og denne gangen tok vi turen til Bislet stadion hvor Holmenkollen-staffetten skulle være. Oppgaven vår var å være vakter. Før vi kom til dugnaden, brukte vi en lang stund på å finne ut veien. Det begynte med en togtur, som gikk veldig greit. Deretter satt vi oss på en trikk som gikk i motsatt retning av Bislet, for så å hoppe av for og rekke en buss. Flere busser kjørte forbi oss. Vi sto nemlig på feil side av veien. Da vi endelig hadde kommet oss på bussen måtte vi bare vente til vi var fremme, og da vi kom frem et kvarter forsinket måtte vi finne ut av hvor vi skulle møte opp. FF på tur as. 

Dette var riktignok på slutten av dugnaden, derfor det er så lite folk. Vi skulle passe på at ingen utenom de som skulle på premieutdeling slapp inn eller oppholdt seg innenfor gjerdene. Dessverre var det altfor mange som var der inne uansett, og vi skjønte ikke helt hvor alle kom fra. For de som ikke vet hva holmenkollen-staffetten er (noe jeg selv ikke visste før jeg var der), så er det en slags løpekonkurranse. 
Det var utrolig mange frekke mennesker som fant på dårlige unnskyldninger til å være inne på det stedet vi skulle jage dem vekk fra, og jeg kjente at jeg til slutt nesten ikke klarte å være hyggelig. 


Madeleine

I dag skal jeg heldigvis bare ta dagen med ro, men også jobbe med en foto-oppgave. Skal dra avgårde til en venninne nå snart for å ta bilder av henne. Noen av bildene kommer helt sikkert ut på bloggen, så stay tuned! 

 • 04.05.2014 kl. 21:31

bed >

Hei, og god kveld! I helgen hos pappa har jeg ikke hatt internett, men nå er jeg hjemme hos mamma igjen og får derfor blogget litt. Det har vært en utrolig fin og rolig helg. Fredagen gikk til kos og TV-titting med familien, og på lørdag var jeg og Marthe sammen med noen kompiser. Det endte opp med at vi ikke kom oss hjem, og måtte sove over der. Jeg tror det verste jeg vet faktisk er å sove borte uten å ha med meg noe som helst av ting til dagen etterpå. Verken tannbørste, klær eller sminke. Det gikk fint altså, finnes vel ikke grenser til hva man kan klage på. Huff. Stopper der. 

Nå har jeg satt meg til rette i senga for å gjøre noe utrolig morsomt som jeg har gledet meg til hele helgen.. skolearbeid, wii! Jeg har en tendens til å drøye så langt ut på kvelden som overhode mulig, så her sitter jeg da. Får håpe jeg blir ferdig fort, for det hadde vært utrolig deilig å legge seg tidlig i dag. I morgen er det skole igjen, og det kommer til å bli en stressende uke for meg. Men det ordner seg for snille piker, er det ikke det de sier? Jeg håper du har hatt en fiin helg, og at uken blir minst like fin

Gjort noe spennende i helgen du?

 • 02.12.2013 kl. 23:06

Ikke la kulden stoppe deg

Det er noe med vinteren som gjør meg ekstra glad. Den gir meg en ekstra lykke. En lykke som kanskje bare venter på å bli brukt resten av året, men som dukker opp når vinteren er her. Spesielt koselig er det å tilbringe disse dagene med personer man bryr seg ekstra om. Jeg og Jørgen tok på oss skøytene i helgen og hadde det utrolig morsomt sammen. Hadde flaks med at pappa og stemora mi Kristin hadde kioskvakt, for det resulterte i en del pauser med vaffel og pølse-spising. Det er faktisk utrolig mye koselig man kan gjøre når det er kaldt og mørkt ute, så ikke la kulden stoppe deg i å gå ut! 
 

 Stå på skøyer. Kler du på deg godt, vil ikke kulden være noe problem for moroa. Jørgen hadde kun stått på skøyer èn gang i hele sitt liv før vi sto sammen, men han vil gjøre det igjen og det er nesten helt sikkert at vi kommer til å gjøre det flere ganger. Selvfølgelig ekstra koselig om kvelden. 

 Gå tur. Pakk med deg en sekk med kakao og klementiner, og gå til et sted du liker.

 Se på stjernene. Det er faktisk noe av det jeg liker best med vinteren, at stjernene kommer til syne allerede på ettermiddagen. 

 Ta med en venninne til byen. Gå i gågaten og sjekk om du får gjort unna litt av julegaveshoppingen. Nyt lysene som har blitt hengt opp rundt deg for å gi en god stemning.

 Vinterleker. Vel, med mindre du er veldig redd for å få snø i ansiktet og slikt selvfølgelig. Snøballkrig, aking og rett og slett bare det å ta på seg en kjeledress og gå ut i snøen er utrolig morsomt! Det er vel ikke mer enn 2 år siden jeg og Henriette laget en liten snøborg-aktig ting utenfor huset hennes og løp rundt i kjeledress. Høres barnslig ut, men det er vel det som funker?
 Jeg håper du fikk et par tips til hva du kan gjøre ute i vinter, og ikke fortvil selvom termometeret viser minusgrader. Er det en gutt du liker, kan du jo til og med bruke kuldegrader som en unnskyldning til å bli holdt rundt. Finnes vel ikke så mye bedre enn å bli holdt rundt av en man liker (bakt potet slår faktisk ikke det). Hva liker du best å gjøre når det er vinter?

 • 27.11.2013 kl. 22:24

Bare gråter litt jeg da

Denne kvelden har vært fin. Rolig. Mamma laget kakao til meg, og den smakte himmelsk. Jeg pyntet litt på den og gjorde den søt og vinter-aktig. Ah, når kommer snøen egentlig? Jeg krysser fingre, tær og alt som kan krysses for at snøen ligger i luften og venter på å falle ned. 

For øyeblikket sitter jeg i senga og gråter over hvor sinnsykt lyst jeg har til å vinne billetter til Taylor Swift konsert i London. Herregud, når jeg stopper opp og tenker over det så er jeg jo egentlig bare veldig teit. Jeg håper så inderlig jeg vinner. Tror ikke jeg kunne fått en bedre start på 2014 enn det, og da skulle jeg vært takknemlig for resten av livet mitt. Har aldri vært på ordentlig konsert, og iallefall ikke på konsert hvor planen var å høre noen jeg liker. Herregud, for en drøm det hadde vært. Be for meg, please?

Mens jeg tørker tårene her, skal jeg fortsette å høre på god musikk og lese Det Nye som kom i posten for et par dager siden. Høydepunkt ♥ 
Har du vært på konsert med din favorittartist, og hvis du har det, hvordan føltes det?
 • 03.11.2013 kl. 22:26

never give up

God kveld 

Jeg har faktisk savnet bloggen en del. Har ikke blogget på flere uker, og har merket at savnet har ligget dypt inni meg et sted. Det er jo noe jeg holdt på med hver eneste dag såå lenge, og det er så trist at jeg i perioder nå har vært nære på å trykke på slett-knappen. Jeg trodde at jeg kom til å få mye mer tid til å blogge på videregående enn det jeg hadde på ungdomsskolen, men det viste seg å bli helt motsatt. I det siste har jeg vært utrolig stresset, blitt anspent i hele ryggen og slitt med å slappe av enda jeg har prøvd. Det går heldigvis bedre nå, og jeg er klar for nye utfordringer i prosjekter på skolen. 

MEN, jeg har veldig lyst til å gi denne bloggen en aller siste sjanse. Prøve å få den til og bli noe bra igjen for dere som fremdeles leser den. Lesertallet har blitt så sinnsykt lavt, og jeg blir flau over at denne bloggen enda eksisterer når jeg blogger så lite. Jeg skal prøve å gjøre noe for de som har fortalt meg at de er innom denne bloggen daglig fremdeles, for jeg setter stor pris på det. Det må være fryktelig kjedelig å gå inn her og se det samme innlegget på toppen dag etter dag. 

Så kjære gode deg, hva vil du se på bloggen min?

 • 18.08.2013 kl. 16:28

Summerlove

På denne tiden i fjor satt jeg nervøs og spent på rommet mitt og lurte på hvordan første dag på videregående skole skulle bli. Jeg husker alle forventningene, bekymringene og tankene. Første skoledag ifjor ble slik at jeg fant ut hvor jeg virkelig følte at jeg hørte til. Å begynne på den skolen jeg går på, er et valg jeg aldri har angret et sekund på. Å komme hjem senere fra skolen pga avstanden er absolutt verdt det. I morgen er det første skoledag nok en gang, og jeg er sikker på at alle de nye førsteklassingene sitter spente hjemme akkurat som vi gjorde.

Denne sommeren har faktisk vært veldig fin. Jeg har til tider følt at jeg ikke helt har hatt en ferie, på grunn av jobb som førte til at det ikke ble noen ferie i år. Mamma og Henrik dro en uke bort uten meg til slekta i Møre og Romsdal. Jeg har omtrent bodd hos kjæresten min, og hvis jeg skal oppsummere sommeren min i kun ett ord, ville det blitt buss. Jeg har også fått mange nye venner, som alltid er utrolig koselig. Hvordan har din sommer vært?

 • 27.07.2013 kl. 13:25

Tiden flyr

Jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden blir av. I går hadde jeg og Jørgen vært sammen i et halvt år, og det føles som om vi ble sammen i går. På en annen side føles det ut som om vi har kjent hverandre hele livet, for i løpet av denne tiden har vi lært så utrolig mye om hverandre og jeg klarer ikke å se for meg hvordan hverdagen skulle vært uten han. Vi dro til byen og spiste på Chang Cheng (der vi også spiste for et halvt år siden). Det var utrolig koselig, og maten er jo helt fantastisk. En utrolig vellykket dag, og jeg er så heldig som har en kjæreste som han. 

Har du kjæreste, og hvis ja: hvor lenge har dere vært sammen?

 • 21.07.2013 kl. 21:57

Dress up

Forrige uke samlet jentene seg hos Hellis og grillet. Har ikke vært samlet siden bursdagen min, så det og endelig få se dem igjen var utrolig deilig. Har merket hvor mye jeg har savnet dem etter sommerferien startet! Vi grillet, koset oss, spiste jordbær dyppet i sjokolade, godteri og rett og slett brukte tiden på å nyte kvelden. Jeg ble såå glad da vi fikk lov til å ta på oss kosedressen. Har blitt så lat når det gjelder å pynte meg.


Verdens fineste Anna 


Oda hadde til og med tatt med gitaren sin, og spilte fine sanger for oss


Love you 

For øyeblikket ligger jeg i senga mi og ser på Gossip Girl. Har vært med en venninne på camping i helga (kommer sikkert til å legge ut et eller annet fra det også). Har vært en veldig fin helg, og nå vil jeg slappe av resten av kvelden. Deiliig. Håper du har hatt en like bra helg som meg! 

Gjort noe koselig i det siste, fine dere?

 • 21.06.2013 kl. 17:16

Gårsdagens lansering av Mineral Fusion

I går dro jeg og Hao til Oslo for å være med på lanseringen av Mineral Fusion, som er et nytt sminkemerke. "Ansiktet" til dette er da Martine Rødland Egeland, som jeg også var så heldig å få møte! Visste ikke helt om jeg skulle gråte da jeg gikk mot henne, men herregud for en opplevelse ♥♥ Vi fikk med oss en goodiebag hjem med pudder, koster, lipgloss, neglakk og øyenskygge. Love it! Etter lanseringen gikk jeg og Hao rundt i Oslo og shoppet litt (en del) og så dro vi hjem. Var helt ferdig da jeg kom hjem. Jeg ville gjerne gjenopplevd denne dagen, for den var helt perfekt! Shopping med en god venn, møte favorittjenta mi, gratis mat OG sminke og OSLOVE. Jippiii

Hva gjorde du i går?

 • 19.06.2013 kl. 20:21

Derfor er livet herlig akkurat nå

 Jeg har lenge hatt lyst på jobb, og har vært i et jobbintervju med sjefen fra butikken Feel. Nå om fredagen fikk jeg en telefon fra henne hvor hun sa at hvis jeg var interessert, var jobben min. Jeg begynte nesten å gråte. Jeg ELSKER butikken og alt de selger, og eneste ulempen ved å jobbe der må være at jeg kommer til å bruke opp lønningene mine raskere enn jeg klarer å kontrollere.

 Hao (sjekk bloggen hans her) var en av de heldige vinnerne på Martines blogg (explode.blogg.no) hvor han da får være med på en lansering av et nytt sminkemerke som heter Mineral Fusion, i Oslo. De fem vinnerne fikk lov til å ta med seg en venn. Da han sendte meg link til innlegget hvor navnet hans sto, og skrev at han ville ta med meg, visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg har lest bloggen til Martine så lenge jeg kan huske, og har alltid beundret henne på såå mange måter. Det at jeg får møte henne er helt fantastisk, og setter så stor pris på at han ville ta med meg. Ah, gleder meg! Det er i morgen. I går ga læreren vår beskjed om hva som skjer i VG2, og alle fikk inntrykk av at alle klassene skulle blandes og skilles fra hverandre etter hva man valgte til fordypning. Til fordypning kan man velge foto, lyd, grafisk eller video. Han fikk det til å virke som om det vi valgte til fordypning, skulle bli den nye klassen vår. Jeg og jentene ble helt fra oss og trodde at vi kom til og skilles til høsten. Vi gikk derfor og snakket med hun som hadde ansvar for det, rett og slett fordi vi ikke aksepterte det, og fikk vite at det ikke var like ille som vi trodde. Skal gå i samme klasse til høsten og tredje klasse også. THANK GOD. Har aldri følt meg så trygg på en klasse før, og jentene mine er jo de som er med på å få meg til å glede meg til å dra på skolen hver enste dag.

 Jeg har kontakt med de menneskene som virkelig betyr noe for meg, og igjen funnet ut hvem som er ekte. I tilegg har jeg blitt kjent med mange herlige snupper fra Fredrikstad som jeg kommer til å tilbringe mye tid med framover! Jeg bare elsker å bli kjent med nye mennesker.

Nok om mine gleder, hva har vært dine i det siste?

 • 15.06.2013 kl. 14:16

Gårsdagens bursdagsfeiring

I går feiret jeg bursdagen min med mine nærmeste venner, og det var en veldig vellykket kveld synes jeg. Pappa og Kristin planla så utrolig mye og gjorde alt for at kvelden skulle bli fin for meg. Det betyr så utrolig mye når man merker at noen i familien står på for din skyld. Jeg koset meg iallefall kjempemye, og fikk på følelsen at jentene gjorde det også. Fikk også kjempemye fint av jentene som jeg ble utrolig glad for! Denne uken har det faktisk skjedd utrolig mye fint, og jeg kommer til å lage et eget innlegg om det senere. JIPPI


Tok på meg favorittkjolen min fra Forever21 i går, siden temaet var ♥rosa♥


Noe av det vi serverte til dessert + gulrotkake, vannmelon og frukt


Mællis kom med nyfarget hår og ble såå fin! Jeg kunne faktisk ikke fått en bedre kveld, og til tross for at jeg var utrolig nervøs før gjestene kom så sitter jeg igjen med en ordentlig god følelse. Alt er så bra for tiden. Kjæresten min kommer en tur i kveld og skal overnatte, og i morgen blir det familiebursdag. Ååh, for en fin helg! 

Hadde du en fin dag igår?

 • 13.06.2013 kl. 18:05

I dag har jeg bursdag

I dag har jeg faktisk bursdag, og tiden har gått så sinnsykt fort. 17 er vel egentlig ingen spesiell alder, men kun ett år igjen til jeg blir 18 og kjører rundt i en rosa beetle. JIPPI! I natt sang kjæresten og Henriette for meg sammen i telefonen, noe som ga en superkoselig start på bursdagen min. Laget pannekaker til frokost, og så stresset jeg avgårde til byen for å være med kjæresten min hjem fra skolen. Han laget kinder maxi milkshake, og ligger for øyeblikket og sover i sofaen. Skal overnatte her, og senere blir det pizza. Lillebroren min Herman har også bursdag i dag og blir 9 år! Gud som tiden flyr. Føles ikke ut som om det er 9 år siden han lå og sov på brystet mitt som en liten baby. I morgen skal jeg ha en liten feiring sammen med mine nærmeste og familiebursdag på søndag. Superkos!! På toppen av det hele kom jeg ikke opp i skriftlig eller muntlig eksamen, så nå har jeg virkelig grunn til å feire.

 • 11.06.2013 kl. 23:38

ØnskeinnleggI det siste har jeg henvendt meg mye mer til dagboken min enn jeg har til bloggen. Det er ikke så mange tanker igjen til overs. Dessuten har jeg blitt utrolig dårlig til å ta bilder til bloggen, og har ikke så mye energi til overs heller. I og med at jeg ikke helt vet hva jeg skal skrive om, hadde jeg satt utrolig pris på hvis en av dere kom med forslag til et ønskeinnlegg. Det kan være hva som helst. Bare tenk ut en ting som du virkelig ville lest om her på bloggen, noe du lurer på eller rett og slett noe jeg burde formidle. Takk på forhånd ♥

 • 06.06.2013 kl. 10:54

Siden sist

Allerede to uker siden sist jeg blogget! Tiden går så fort, og jeg har planer så og si hele tiden. Derfor er jeg så sløv. Er såvidt pålogget Facebook hjemme. Vel, i det siste har jeg gjort ganske mye. Jeg har blant annet vært i bursdager. Jeg husket bare på å ta med meg kameraet i bursdagen til Helene dessverre, så det er den bursdagen jeg har bilder fra. Har også vært i bursdag til to av jentene, Rikke og Anna. Utrolig koselig, og jeg eeelsker jo bursdager!!Min kjære lillebror, Henrik, har konfirmert seg i helga forresten. Husker selv hvor voksen jeg følte meg, men lillebror kommer jeg alltid til å se på som en liten drittunge uansett hvor gammel han blir (neida, joda). Jeg er utrolig glad i han, og tror han ble veldig fornøyd med dagen! Også veldig koselig å se igjen søskenbarna mine og resten av familien.At the moment er jeg på skolen og ser på film. Har sett filmen før, og synes den er forferdelig trist så orker ikke å se den en gang til. Jeg og Sofie holder oss til tumblr disse timene. Kongen av Bastøy heter den.

Gjort noe spesielt i det siste?

 • 23.05.2013 kl. 19:01

Skulle ønske alle trær hadde fine blomster på seg

Dette har vært en fin dag! Jeg har ikke vært trøtt i hele dag slik jeg pleier, og har ikke engang tatt en liten powernap som jeg pleier å gjøre så fort jeg kommer hjem fra skolen og er dødssliten. I dag har jeg faktisk hatt nok av energi, og det er jo så deilig. Solen har til og med tittet frem i ettermiddag, noe som også er deilig. Nå skal jeg snart trene, for så å ta en laaang dusj og kose meg med noe godt og se på film i senga.


I dag stjal jeg mammas genser. 

Noe av det fineste jeg vet om på denne tiden av året er at trær begynner å få fine blomster på seg! Det er disse frukttrærne, og jeg bare elsker det. Selvom jeg skulle ønske at alle blomstene var rosa, er det så fint å se på uansett. Drømmer om å ha flere slike trær i hagen når jeg blir stor. Ah

Noen spesielle planer for kvelden?

 • 20.05.2013 kl. 20:46

Solfylte dager

Denne langhelgen har jeg brukt til å være sammen med venner omtrent fra morgen til kveld. Tror ikke jeg har tatt frem macen en eneste gang, før nå! Været har jo bare vært helt fantastisk, og selvom jeg personlig liker været best når man slipper å svette, har det vært fint med noen solfylte dager. 17. mai tilbrakte jeg sammen med Henriette i byen, for så å dra til Høysand sammen med mange andre. Det ble brått veldig mange der, men det var kjempekoselig! Jeg har også vært sammen med Cajsa, og fikk endelig sett igjen bestekompisen min Tobias ♥I morgen er det tilbake til skolen, og selvom jeg skulle ønske denne helgen kunne vart for alltid (nesten), blir det litt fint å komme tilbake til skolen også. Jeg håper du har hatt en fantastisk langhelg! Hva har du gjort?

 • 03.05.2013 kl. 19:55

I love the sound you make when you shut up

Herregud, for en sinnsykt forferdelig uke! Akkurat nå. I skrivende stund. Må jeg få ut all frustrasjon og rett og slett klage over alle de teite tingene som har skjedde denne uken. Kunne selvfølgelig latt det gå utover venner og twitter (som det helt sikkert har gjort også), men så nei. Siden jeg er surrounded by negativity går dette greit. Okei, hvor skal jeg begynne?

- Vel, jeg skulle søke tre jobber på en dag. Satt igjen på skolen for å skrive ut søknadene. Da jeg kom frem til byen hadde jeg kun en halvtime på meg. Snill som jeg er, sier jeg ja til å svare på noen spørsmål fra en mann som står med en pc i hånda midt på senteret. Endte opp med at jeg sto der i tjue minutter og måtte løpe til trening klokken fem. 

- Jeg glemte å ta med meg sokker da jeg skulle trene (hadde på meg strømpebukse på skolen). Endte med at jeg måtte trene uten sokker og ble sinnsykt klam og følte meg ekkel. Ikke nok med DET, men etter treningen kunne ikke mamma hente meg og busskortet fungerte ikke. Derfor måtte jeg gå i en time for å komme meg hjem, det var kaldt og jeg hadde ikke på meg jakke. Akkurat som om det ikke var ille NOK, men så måtte jeg jo selvfølgelig få gnagsår slik at jeg haltet bortover gatene.

- I dag kom jeg hjem fra skolen (og selvfølgelig uten husnøkkel). Derfor måtte jeg gå langt for å hente en nøkkel av broren min som var hos en kompis, for så å gå hjem igjen. Akkurat som om det ikke var ille NOK, var selvfølgelig verandadøren åpen da jeg kom hjem. Det glemte jeg jo å sjekke. Ops.

- Spolerte planer. Gud som jeg hater spolerte planer. I dag skulle jeg gjort noe HELT annet enn jeg gjør nå. Nå sitter jeg forresten i onepiece og venter på mat.

- Akkurat som om dette ikke har vært en ille nok uke for meg, skulle jeg rense gnagsåret mitt fordi jeg hadde fått masse lo fra sokken min i det og da jeg skulle bøye opp foten min og legge den over det andre beinet, revnet buksa mi. Det hadde gått veldig greit hvis det var et av mine andre par, men det måtte selvfølgelig være de svarte favorittbuksene mine som jeg så og si aldri tar av meg.

Okei, denne uken har ikke bare bydd på negative ting som har fått meg i dårlig humør. Det har faktisk skjedd noen koselige ting også! Som foreksempel

♥ For en time siden fikk jeg melding av lillebroren min (8) som satt nede på rommet sitt: "Jeg elsker deg". Slike ting får meg virkelig til å smile. ♥ Jeg fikk 4 på mattetentamen (og hvis du er superflink i matte og synes at dette er en dårlig karakter så bryr jeg meg ikke. Matte er mitt verste fag og jeg hater det over alt annet). ♥ Jeg og Sofie feiret ståkarakter og bare det at vi lever med å kjøpe noe fra bakeren som vi har siklet etter i lang tid. Det var så koselig å tilbringe tid med henne og spise noe digg. ♥ Jeg ble spurt om å bli tegnet, og sa selvfølgelig ja til det. 

 

Beklager virkelig for et sutrete innlegg. Jeg er jo egentlig ikke negativ (jo), men noen ganger må jeg bare få ting ut og jeg vil gjerne dele dette slik at jeg kan få støtte. Tulla. Håper du har hatt en fantastisk uke, for det fortjener du! 

På en skala fra 1-10, hvor bra har din uke vært?

 • 20.04.2013 kl. 14:35

Happiness is a direction, not a destination

Hei fine dere! Jeg har slappet av i hele dag så langt. Det er deilig og endelig kunne slappe litt av synes jeg. Skal snart begynne med to av fotooppgavene jeg har på skolen. Skal bli deilig å få det unnagjort iallefall. Senere i dag skal jeg til kjæresten min, og det gleder jeg meg supermasse til. 

Denne uken har jeg hatt utrolig mye å gjøre. Veldig mye tid som har forsvunnet ut i løse luften. Har også sovet en del. På dagen altså, sånn så det er sagt. Har også påført meg sinnsykt smerte i låret. Er ikke støl, men tror kanskje det kan være en strekk eller noe. Gjør iallefall utrolig vondt. Men jeg overlever! Nå skal jeg dra for å ta bilder. Skriver et innlegg til i kveld vil jeg tro. Ha en fin lørdag videre 

Noen spesielle planer denne helgen?

 • 14.04.2013 kl. 19:02

All we need is some good friends and a song to sing along

I går var vi i bursdag hos vår superjente, Malin. Det var veldig koselig. Pizzaen kom for sent, og det resulterte i at Åsa ringte og klaget og ordnet et gavekort på stor pizza til Malin. Ikke feil! Jeg fikk også hilse på dyrene til Malin. Nå hørtes det jo bare ut som om hun lever i en dyrehage, men hun har katter og en hund. Den ene katten ville ikke gå ned fra fanget mitt, og satt og nesten skjærte opp kjolen min med neglene. Skikkelig nydelig pusekatt da. I og med at jeg ikke har dyr selv, blir jeg så glad i andres. Jeg har jo også en nabokatt jeg ser på som min egen. Dennis 

Før bursdagen dro jeg og Åsa til Sofie for å ordne oss. Hun har en egen leilighet hun kaller for bygget, og jeg virkelig elsker bygget. Vi tre har laget oss en liten vane med å tilbringe noen søndager der. Jeg har også sovet over utallige ganger, og en setning jeg ofte sier da er: "AH, jeg ELSKER bygget". 


Mine babes 

Nå skal jeg svømme i matteoppgaver og gjøre mitt aller beste for å oppnå et godt resultat på matteårsprøven jeg har til tirsdag. HAHA okei, har jo bare utsatt puggingen i hele dag så er ikke sjangs i havet at jeg kommer til å konsentrere meg nå heller. Jeg vet jeg burde, for matte er mitt aller verste fag og det finnes ikke et fag jeg får verre karakterer i enn det. Skal ikke snakke mer om matte, for det kommer til å føre til at jeg kommer ut med alt jeg synes om faget, læreren og den som fant opp matte. Og DET er ikke så lurt. Jeg kan iallefall late som om jeg skal gjøre noe fornuftig nå da. Må gå, ha en fin søndag videre!

Hva har du gjort i helgen?

 • 13.04.2013 kl. 16:14

Glemmy Awards 2013I går var det Glemmy Awards, og det er første gang vi er med på dette i og med at vi går førsteåret. Det var veldig morsomt, og så mange fine nominasjoner! Malin i klassen ble også nominert. Fikk tårer i øynene. Ah, noe så gøy! Da jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg sovnet i stolen og våknet kl syv i dag. Nå skal jeg snart til Sofie med Åsa for å ordne oss til bursdag. Skal i bursdag til Malin med jentene, noe som kommer til å bli utrolig koselig og gøy som alltid. Gleder meg ♥

Ha en fantastisk lørdag, søte dere! 

 • 10.04.2013 kl. 23:18

Every story has an ending.. but in life, every ending is just a new beginning

I dag har jeg hatt TO muntlige presentasjoner på skolen. Nå som jeg er ferdig føles det ut som om jeg har blitt 10 kg lettere samtidig. Det er så deilig å kunne puste igjen. Nå kan jeg ENDELIG nyte resten av uken, og på fredag er det Glemmy Awards på skolen! Hvis du ikke vet hva det er for noe, kan jeg forklare litt kort her: 

Det er en kveld som er brukt veeldig mye tid på å forberede og planlegge, og der blir det delt ut priser for "beste foto" og slike ting som har med medier å gjøre. Det er kun medier og kommunikasjon på skolen som er med, og da har vi hatt mulighet til å sende inn ting vi selv har produsert, og så er det en jury der som plukker ut vinnerne. Temaet er galla, så det blir såå moro! Gleder meg. Krysser fingrene for at kjolen jeg bestilte fra Nelly kommer frem før fredag. Håper dere kan gjøre det samme for meg. Det har faktisk vært en utrolig lang dag. Sluttet kvart på fire i dag, og deretter var det rett på trafikalt grunnkurs. Jeg har blitt fortalt at trafikalt er noe av det kjedeligste som finnes, og at mens du sitter der så lengter man bare etter å dra hjem. Men hallo, det er jo så gøy! Jeg blir ikke engang trøtt av å høre på, og synes faktisk det er veldig interessant. Da jeg kom hjem i dag slappet jeg av litt før jeg gikk ned og spiste sammen med mamma og broren min. Nå er jeg så trøtt at jeg nesten ikke ser hva jeg selv skriver engang. Med rolig musikk i ørene tror jeg dette kommer til å bli en nydelig natt.I morgen trenger jeg hjelp av DEG til noe! Stay tuned 

 • 04.04.2013 kl. 23:39

04042013

Jeg har gitt meg selv et nytt kallenavn. Nå er det slutt på Emsi. Kaller meg selv den aktive bloggeren. Eller kanskje ikke? Etter de siste dagene burde alle vennene mine begynne å kalle meg for syvsoveren. Kan oppsummere gårsdagen i korte trekk: Sovnet på bussen, ble hentet av pappa, sov før middag, spiste middag, sov etter middag, sov i bilen på vei hjem, sovnet i sofaen og la meg til å... sove litt senere på kvelden. Soving er noe jeg har blitt ekstremt god på, og samtidig som jeg ligger halvdød i sofaen og benytter meg av noe jeg tror er en kort powernap, overbeviser jeg meg selv at jeg kan ta treningen neste dag. Når trente jeg sist egentlig?

Jeg tenkte vel egentlig bare å stikke innom for å ønske dere en fin morgendag og en super helg! I helgen skal jeg i to bursdager + være sammen med kjæresten min. Håper dere får det minst like bra ♥ Nuss!

 • 29.03.2013 kl. 17:45

España con mi madre

Jeg og mamma har vært på jentetur i Barcelona fra mandag til torsdag. Jeg har aldri vært i Spania før, så det var spennende å komme til et helt annet land. Flyturen gikk relativt raskt ettersom jeg er så flink til å sovne så fort jeg setter meg i enten fly, båt, bil eller buss. 

Da vi kom frem spiste vi på en resturant like ved hotellet. Vi bestilte hamburger, og den merkeligste hamburgeren jeg noen gang har sett ble servert. Har aldri smakt speilegg på hamburger før, og kunne aldri kommet opp med den idèen selv iallefall. Vel, det var ikke så ille heller altså. En annen gang vi spiste hamburger i Barcelona fikk vi ikke med hamburgerbrødet. Skikkelig merkelig.

Vi oppdaget et par is-sjapper på Las Ramblas (gata vi bodde i), og der ble vi vel så og si faste kunder. Det er vel kanskje ikke så rart når en av isene er Kinder? Det er min #1 favorittsjokolade, så det å smake isversjonen var jo som en drøm! Nam. De hadde også mange andre smaker. Selv spiste jeg for det meste Kinder. 

Las Ramblas var en veldig fin gate med utrolig mange butikker som solgte souvenir-ting som utrolig harry nøkkelringer, tradisjonelle ting som mosaikkfigurer og t-skjorter. Gata hadde også fine butikker og koselige steder å sette seg ned. Det var veldig mange mennesker ute, og alltid noe spennende å se for hver dag. Vi fikk også shoppet, og jeg brukte opp nesten alle pengene mine på Primark. En annen ting vi gjorde var å gå oss bort den ène dagen vi ikke tok med kart.

Å være på jentetur med mamma er noe jeg tror vi har trengt. Jeg elsker å være alene sammen med mamma og få hennes fulle oppmerksomhet. Det er veldig vanskelig på vanlige dager hvor jeg har mye å gjøre, broren min er hjemme og mamma som ordner med andre ting. Jeg er såå glad i mamma og kunne ikke byttet henne ut mot noe annet.

Fyren på bildet over jobbet på en bar vi var et par ganger på, og han har tydeligvis fått høre at han ligner på Didrik Solli Tangen. Han gjør egentlig det, eller hva? Kanskje en liten Didrik i spansk versjon vil jeg si. Jeg var så nydelig på bildet at jeg bare måtte fjerne meg rett og slett.

En av dagene ble vi med på en Tour-bus rundt omkring i Barcelona. Vi fikk se deler av Barcelona vi aldri kunne klart å finne frem til hvis det ikke var for bussen, og så utrolig mange spennende ting. Barcelona er en veeldig fin by! Det var ganske kaldt og jeg og mamma ble dritt lei bussturen til slutt. Hadde det veldig gøy forde, og det var en veldig fin tur. 

For øyeblikket sitter jeg i senga på rommet mitt og hører på musikk. Det er så ubeskrivelig deilig å kunne slappe av i dag. Resten av ferien er planlagt og jeg har en del å gjøre. Slitsomt. Skulle så ønske jeg kunne sove resten av ferien. Kunne virkelig trengt litt tid for meg selv uten stress. Jeg og mamma er alene i kveld. Har lagt inn bud om bakt potet. Håper mine bønner blir hørt.

Har du vært noen fine steder?

 • 24.03.2013 kl. 14:09

Back to the 80s

På fredag var jeg i bursdag til Åsa, og da var temaet back to the 80s. Cheeseburgere og chips fra McDonalds sto på menyen, verdens beste ♥gulrotkake♥, musikk og mye latter. Det var veldig koselig og noe av det beste jeg vet er å være sammen med de jentene her.


Oline, Lise, Rikke, Helene, Anna, Malin, Sofie og Åsa 


Fine jenter!! 


Bestis


Hellis og Reka_ love you

Nå er jeg hos Jørgen, og jeg har sovet her i natt. Får ikke sett hverandre noe mer i påskeferien dessverre ettersom jeg drar til Spania i morgen og han drar på TG (Lan). Kommer til å savne koseklumpen. Håper dere koser dere sålangt i påsken. Det gjør iallefall jeg :-)

 • 15.03.2013 kl. 18:51

Ask me about anything

Spør meg om noe du lurer på :-)

 • 07.03.2013 kl. 20:14

Hjertet mitt smiler

Nå sitter jeg godt plantet i godstolen hos mormor og morfar. Ville nemlig sove over her i natt. Er ikke så ofte jeg har tid til å besøke dem lenger, så det er veldig koselig når det først skjer. Venter på dagens episode av Tangeruddampen, gud for et herlig program. 

Jeg må bare takke dere såå masse for alle de koselige kommentarene jeg fikk på innlegget angående trening og slik. Veldig gøy at så mange ville se mer av det på bloggen min. Jeg har en veldig god magefølelse angående det også. Jeg nekter å være en av de som kun sitter hjemme og tenker at noe må endres. Jeg vil mer enn gjerne gjøre et forsøk på og iallefall gi mine egne lesere en bedre følelse angående all kroppsfikseringen som foregår. Når jeg leser gjennom kommentarene smiler hjertet mitt, og jeg blir så utrolig glad. Skulle ønske jeg kunne beskrevet takknemligheten min med ord. Tusen tusen takk ♥♥

Noen spesielle ønsker til innlegg? Bare til å si ifra :-) 

 • 02.03.2013 kl. 13:25

Til SverigeNå skal jeg en tur til Sverige sammen med to venner av meg. Har som vanlig ikke tid til å skrive et innlegg nå fordi jeg snart blir hentet. Burde vel egentlig vært på vei mot der jeg skal bli hentet nå, men siden jeg er verdens beste til å prioritere riktig så blir det et lite blogginnlegg først. I kveld skal jeg i bursdag til søte Aleksandra, noe jeg gleder meg ekstremt masse til. Denne bursdagen har det vært snakk om lenge nå, og blir såå koselig og endelig få feiret den.

Håper dere får en superfin dag, og koser dere i det milde været. Er iallefall det her hos meg i dag. Vi snakkes! 

 • 22.02.2013 kl. 19:29

Fredagskos på fjellet

I overigår kom vi frem på fjellet, og i går var vi i bakken og sto på snowboard og slalåm. Det er utrolig fint her, og utrolig deilig og være ute. Hjemme har jeg ikke hatt noe lyst til å nærme meg utenfor døra omtrent fordi det er så kaldt, men det blir noe helt annet når man kommer seg opp på fjellet. Ikke at det ikke er kaldt, for det er selvfølgelig enda kaldere her, men stemningen blir en helt annen og dessuten er det noe å finne på ute. Jeg er ikke typen som står på snowboard ned gata liksom. 

I dag har vi vært på Hafjell, og stått litt der. Kjenner jeg er skikkelig sliten i beina, og føles ut som ansiktet mitt koker. Ser ut som en tomat også forresten. Thumbs up! Nå venter vi på Idol og verdens beste hjemmelagede pizza aka pappa sin, samtidig dytter vi i oss litt snacks.Står du på snowboard eller slalåm?

 • 20.02.2013 kl. 14:57

Let the sunshine insideFor en fantastisk fin dag! Jeg har akkurat pakket (nesten) ferdig til å dra på fjellet, og gleder meg utrolig masse. Det skal bli deilig å stå på snowboard igjen, hyttekos og være sammen med familien. Jeg og mamma skal forresten pusse opp på rommet mitt, så for tiden sover jeg i et tomt rom med ekko. Utrolig uvandt med tanke på at jeg er vandt til å gå gjennom en labyrint for å komme meg ut døra. Gleder meg til rommet blir ferdig, for har en følelse på at det kommer til å bli akkurat slik jeg vil ha det! Skal blandt annet lage en vegg full av bilder og quotes. Ah, jeg gleder meg sånn. 

Hva skal du i dag?

 • 19.02.2013 kl. 21:50

19022013

For en avslappende dag.. Nei. I dag tidlig ble jeg vekket av en telefonsamtale jeg ikke engang husker så mye av. Du er tilgitt forresten. Jeg fant ut at jeg like gjerne kunne stå opp. Deretter gikk turen til byen for å ta bilder til et fotoprosjekt. Sjokkerende at dette må gjøres i ferien? Vel okei da, vi har fått lang tid og det er kun mine egne prioriteringer som har fulgt sine egne veier her. Bildene ble bra tror jeg, for jeg fikk nemlig hjelp av en søt venn med navn Hao. Legger ut noen bilder senere! Jeg dro på trening og slet meg ut enda mer, og dette har resultert i at jeg nå ligger i senga som en påkjørt kamel. Ja. Jeg har (nesten) tenkt til å legge meg nå snart. Det som holder meg våken er denne fine nye sangen til Rihanna som står på replay + at jeg drømmer om duften av nystekte boller.

Hvem prøver jeg å lure? Jeg kommer ikke til å legge meg. 

Obligatorisk bloggspørsmål: Hva har du gjort i dag?

 • 15.02.2013 kl. 00:16

HAPPY VALENTINE, SWEETHEARTS

I dag er det Valentine, eller en vanlig torsdag om du heller vil se det på den måten, og jeg har hatt en UTROLIG fin dag. Valentine har alltid betydd noe i mine øyne, og til tross for at venner ikke har brydd seg like mye om tradisjonen, har jeg alltid brukt denne dagen til noe fint. I år bakte jeg cupcakes til de fine snuppene mine i klassen. Dessverre er jeg så dum at jeg skviser de ned i en matboks. Men men, de så bra ut! Etter skolen ble jeg med kjæresten min hjem. Har egentlig tvunget han litt til å se på a walk to remember som er favorittfilmen min, men tiden bare fløy fra oss. Kanskje jeg får se den i helgen hvis jeg spør pent og smiler. Fikk med meg hettegenseren jeg har siklet etter som han har hatt på seg et par ganger på skolen, så dagen endte uansett godt ♥ ♥

Jeg synes ikke Valentine kun handler om kjærester og kliss, men håper du har brukt dagen til å vise de rundt deg at du setter pris på dem og er glad i dem. Alle trenger å høre det en gang. Man vet aldri hva som skjuler seg bak et smil. Tenk på det! 

Nå skal jeg legge meg godt til rette i senga med den deilige hettegenseren og kosesokker og skrive ferdig en artikkel før jeg drar til drømmeland. Kjenner det skal bli ordentlig deilig å sove i natt. Kun èn skoledag igjen, og så er det helg. Helgen har vært fullbooket siden forrige uke, så jeg gleder meg veldig masse til å tilbringe den med mennesker jeg er glad i. Skal ta bilder til en fotooppgave på lørdag, så mulig jeg legger ut noen av bildene her! Hvis jeg får tillatelse av kjærestene mine, hehe. 

Gjorde du noe spesielt på Valentine?

 • 13.02.2013 kl. 20:10

Boyfriend

Du har ikke fortalt dine kjære lesere om en ny kjæreste, har du vel? :) Heheh, får vi se bilder snart? Glad på dine vegner, Emilie <3

Hehe, det stemmer! Har ikke fortalt det av den enkle grunn at jeg ikke har tenkt så mye på å gjøre det enda, og dessuten har vi ikke vært sammen så lenge. Kan fortelle litt kort da. Vi går på samme skole, han går elektro og jeg medier og kommunikasjon. Han er selvfølgelig høyere enn meg, men det skal ikke så mye til heller. Han hater at jeg tar capsen hans, men elsker å kose. Han har utrolig koselige foreldre, og har et hjerte av gull selv. Han er ganske avslappende og vi har egentlig et ganske avslappende forhold og tar ikke ting så høytidelig. Veldig deilig at vi ikke kontrollerer hverandre eller krangler også. Han er en veldig nydelig bra gutt, som jeg har blitt veldig glad i på kort tid. Han heter Jørgen forresten og er like gammel som meg. 

Hvis det er noe spesielt du lurer på, så svarer jeg i kommentarfeltet :-)

 • 10.02.2013 kl. 15:09

Helgen er komplett

Denne uken har gått veldig fort, og jeg har hatt en del å gjøre. Ikke så mye på skolen, men hjemme. Føler iallefall det selv. På fredag gikk det i ett. Dro på trening rett etter skolen, så en liten tur til Kristine rett etter treningen fordi jeg skulle låne klær av henne, for så at kjæresten ringer og sier at jeg må møte en halvtime tidligere. Deretter ble jeg kjørt hjem av Kristines foreldre og jeg var sinnsykt stresset, for så å hoppe i dusjen og ha 40 minutter på å ordne meg fiks ferdig til jeg skulle til Fredrikstad for å spise på Thai Market sammen med kjæresten min og familien hans. ALDRI vært så stresset før. Jeg sov over hos han, og på lørdag ble jeg hentet av pappa og måtte rett hjem for å ordne mat til jeg skulle videre til Åsa med jentene på kvelden. 

Vi hadde avtalt å ha et slags koltbord, og hver av jentene hadde med mat. Det ble veldig mye mat, men samtidig klarte vi å spise opp mesteparten. Det var skikkelig godt, da! Vi laget oreokuler (som btw ble fucka, men gode) og spiste gulrotkake og godteri. Gulrotkake har aldri smakt så godt som det gjorde i går. Har drømt om det i evigheter. 


Fine Reka som venter på maaat


Fine jentene 


Åsa sin lille pusekatt 


Bestiss


Ser du den fine kaka i midten der? Ja, den runde med hjerter på. Ja, det er gulrotkaka. Som jeg spiste masse av. Ah, nam. Takk Hellis!! Og det som ser ut som bæsj i en hvit bolle bak der, det er egentlig oreokulene.

For øyeblikket ligger jeg i senga mi hos pappa og slapper av. Er ikke heelt i slaget i dag, så derfor føler jeg at helgen blir komplett med litt avslapping. Vurderer å sette på a walk to remember til tross for at jeg har sett den hundre ganger minst. Den er jo så fin. 

Hva gjør du i dag?

 

 • 02.02.2013 kl. 15:14

En perfekt start på helgen

I går var jeg hos Marthe sammen med Henriette og Victoria for å feire henne. De som har fulgt med på bloggen min en stund, vet nok godt hvem Marthe er - haha! Vi fikk med oss Idol samtidig som vi spiste utrolig god pizza. Ah, var så deilig! Senere spiste vi kake og hørte på musikk. Laget også sangvideoer som vi er så glade i å lage, og hadde det utrolig gøy. Når jeg tenker meg om, tror jeg ikke alle fire har vært sammen siden ungdomsskolen. Utrolig koselig å være samlet med jentene som gjorde ungdomsskolen til den fineste tiden for meg. Love you!Under er litt av det vi filmet i går.. Bare litt av det! Tror ikke det er sosialt akseptert å legge ut alt, heheh. Ta på 1080HD for best kvalitet.

 • 31.01.2013 kl. 21:43

Endelig laget tumblr-side!

Ja, nå har jeg etter en lang stund endelig fått til å lage meg en tumblr-side. Har tidligere slitt med å legge inn et design, men nå ser det ut til at det ser bra ut. Jeg har en følelse om at jeg kommer til å bli bitt av tumblrbasillen og tilbringe flere timer om dagen der inne. Jeg vet ikke om noe bedre å gjøre på internett enn å drømme seg bort i fine bilder, tekster man kjenner seg igjen i og se på couple-GIF's som får hjertet til å banke litt ekstra. Har du lyst til å følge meg og se hva jeg daglig blir inspirert av, drømmer om, føler eller vil ha, følg meg her.Du kan gjerne linke til din egen tumblr, eller en tumblr du liker i kommentarfeltet ♥ Lots of love

 • 20.01.2013 kl. 15:11

My favorite perfume

.. Er denne lille søte flasken fra Dior. Lukten holder seg hele dagen, og er absolutt helt fantastisk. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive lukten, men den er definitivt bedre når man får den på seg enn dersom du lukter på flasken. Jeg fikk den til jul av brødrene mine, og har brukt den nesten hver eneste dag siden. Personlig synes jeg parfymer er utrolig vanskelig, og faller sjeldent for en parfyme i butikken. Samtidig er det noen som skiller seg ut fra mengden og lar meg bli forelsket. Slik som denne.

Hvilken parfyme er din favoritt?

 • 05.01.2013 kl. 21:19

New haircut

I går dro jeg til frisøren for å klippe håret enda kortere. Synes egentlig at det ble litt for kort, men jeg vender meg helt sikkert til det. Ble ganske paff da jeg så meg i speilet på morgenen i dag og angret i noen sekunder. 

Nå er jeg hos Sofie, og skal overnatte her. Det er grunnen til at jeg er på nett nå, for nettet hjemme har nemlig blitt fucked. Kan ærlig innrømme at jeg ikke helt har visst hvor jeg skal gjøre av meg hjemme uten nett. For øyeblikket er jeg stappmett etter ♥bakt potet♥ og det neste som står på menyen er godteri! Nam. Må forresten takke min gode Malindotten for headeren hun har laget til meg ♥

Hva synes du?

 • 28.12.2012 kl. 19:32

Sale sale sale

I dag har jeg brukt dagen på.. SALG. Jeg elsker salg, og har faktisk fått litt ut av pengene også. Jippi! Kanskje jeg slår til med et innkjøps-innlegg. Nå skal jeg til Cajsa og sove over. Tipper det blir mye jentesnakk. Du vet, helt normalt. Lenge siden jeg har sovet over hos gullklumpen nå, så det blir koselig.

Hva gjør du i kveld?

 • 25.12.2012 kl. 01:51

I love the feeling you get on Christmas Eve

Nå er lille julaften og julaften overstått, og jeg sitter igjen med en skikkelig god følelse. Har spist god julemat både i går og i dag, og er superfornøyd med gavene jeg har fått. I går feiret jeg jul sammen med mamma, og i dag hos pappa. Jeg synes det er ekstra koselig å samle familien i julen. Jeg har faktisk blitt veldig tålmodig når det gjelder gavene, selvom jeg synes det er skikkelig slitsomt å vente på tur med å åpne dem opp. Det er litt sykt å tenke på at julen kommer så fort. Nå er det ikke lenge til det blir et nytt år. 2013. Ah, gleder meg litt! Nye mål, drømmer og ønsker.Jeg skal nå legge meg i den nye dobbeltsenga mi og høre på rolig musikk før jeg sovner. I morgen skal jeg ta i bruk min supergode pysj som jeg fikk av en av mine beste venner og sose rundt i den frem til vi skal spise med familien. Ah, som jeg elsker jul! God jul forresten :)

Har du fått noe du har ønsket deg?

 • 23.12.2012 kl. 15:43

Lille julaften

For øyeblikket er jeg på vei til mormor og morfar for å feire jul sammen med søskenbarna mine. I og med at mamma og pappa ikke bor sammen, feirer jeg jul både lille julaften og selve julaften. Det gjør ikke meg noe, som er så glad i julemat! Dessuten er det alltid veldig koselig begge steder, og jeg får rett og slett ikke nok av julen.

I går var jeg og Kristine i Fredrikstad og handlet inn de siste julegavene. Vi spiste mat på Verdensspeilet, og dagen var egentlig helt perfekt!Jeg gleder meg til å komme frem. Når vi kommer inn døren, lukter det julemat og bordet er ferdig dekket på. Juletreet står i stuen, og alle har pyntet seg litt ekstra. 

Hva gjør du i dag?

 • 16.12.2012 kl. 22:49

The kind of person you want to meet

Jeg har et ord som beskriver denne helgen perfekt: fantastisk. På fredag slappet jeg av med familien for så å være hos en god venninne, Cajsa, til sent på kvelden. På lørdag møtte jeg Sofie i byen, og vi handlet julegaver og tittet rundt i flere timer. Senere spiste vi ♥BAKT POTET♥ hjemme hos henne, og så sov jeg over i leiligheten hennes. Dit kunne jeg virkelig flyttet inn! Dagdrømmer om det stadig vekk. I dag har vi jobbet med norskfremføring sammen med Åsa. Jeg har også fått fotografert en søt jente til et fotoprosjekt vi har på fordypningen på skolen. Kan vise resultatet når jeg er ferdig! 


Du vet den personen du bare drømmer om å møte? Den personen du ser for deg i hjernen? Vel, jeg har funnet henne i Sofie.


Søta spiser bakt potet. Ah, nam


Tittei

For å gjøre denne helgen komplett, skal jeg se på A walk to remember før øynene lukker seg sakte men sikkert igjen og drar meg inn i drømmeland. 

Hvordan har din helg vært?

 • 15.12.2012 kl. 15:52

Winter wonderland

Da jeg våknet i dag var det masse snø ute, så gjett om jeg ble glad! Jeg er en av de personene som elsker vinteren mer enn noe annet, så det passet midt i blinken med litt snø nå. Håper bare den holder frem til julaften. 
Jeg og Sofie har vært en tur i byen i dag og handlet litt julegaver, og nå skal vi snart tilbake for å titte litt ekstra. Deretter skal vi hjem til henne, og så blir det sleepover. ♥BAKT POTET♥ til middag. Er ikke hun snill? Gleder meg kjempemasse til å tilbringe litt av helgen med snuppa! 

Hva gjør du i dag?

 • 12.12.2012 kl. 21:48

12.12.12I dag kan jeg endelig slappe av. Jeg kan endelig senke skuldrene og puste dypt inn og ut. Det har vært noen lange uker, men i dag begynner langhelgen vår. Vi har fri fra skolen både i morgen og på fredag, så det er to dager jeg virkelig ser fram til å tilbringe hjemme. Ikke misforstå, jeg ELSKER skolen. - Men samtidig er det deilig å slippe og irritere meg om morgenen fordi jeg skrur av vekkerklokken, løpe rundt i huset, hive i meg et knekkebrød i det jeg går ut døra for så å ikke komme hjem igjen fra skolen før klokken er fem/halv seks. Det er slitsomt i lengden! 

I helgen skal jeg sove hos Sofie, og vi tenkte å handle litt julegaver. Det blir nok koselig! Det er så koselig i byen når det nærmer seg jul. Til tross for mange mennesker, får man virkelig med seg stemningen når man går rundt i butikkene.Begynt å handle julegaver?

 • 01.12.2012 kl. 13:38

December

Nå er det 1.desember og jeg har faktisk skikkelig julestemning. Jeg er iallefall veldig glad! Kun 24 dager til jul, og de 24 dagene skal jeg bruke godt og nyte hvert sekund av. Anbefaler alle å gjøre det samme! Jeg skal prøve å gjøre denne måneden til den beste måneden dette året, og jeg skal også prøve å bidra til noe bra. Forteller mer om dette senere!

Nå skal jeg til byen sammen med familien. Skal også prøve å gjøre ferdig skoleoppgavene mine i dag, så får håpe det finnes noe å skrive om i byen. Ha en fin lørdag! 

Noen spesielle planer for i dag? 

 • 29.11.2012 kl. 21:42

Så lite tid

Så sinnsykt mye å gjøre for tiden, og så lite tid. Så mye å gjøre, men samtidig så lite motivasjon til å fullføre. Så mange oppgaver på skolen, men har ikke klart å sette ordentlig i gang enda. Lurer på hvordan disse to ukene skal gå, men jeg får ta i et tak i helgen. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor alle oppgaver og prøver blir samlet på et så lite tidsrom. Jeg trenger tid. Tid til å sette i gang.

Har veldig lite inspirasjon for tiden, og sliter med å finne på ting jeg kan blogge om. Jeg er åpen for ganske mye, og hadde blitt superglad hvis jeg fikk noen forslag i kommentarfeltet her ♥

 • 18.11.2012 kl. 21:24

Gøteborg

I helga har jeg vært i Gøteborg sammen med pappa, Kristin og brødrene mine. Det har vært utrolig fint, og vi har både shoppet og vært på Liseberg. På Liseberg var alle lys tent, og det var så utrolig fantastisk å se på. Jeg og Henrik var også så tøffe at vi gikk inn i spøkelseshuset. Aldri igjen. ALDRI. Alt i alt har det vært en utrolig koselig tur, med fint hotellopphold, god mat og shopping. Vil tilbake ♥♥

Har du gjort noe spesielt i helga?

 • 14.11.2012 kl. 20:50

Tips mot kviser og uren hud

Jeg har i flere år erget meg over kviser og generelt uren hud. Jeg har prøvd så utrolig mye forskjellig, men først nå har jeg vært hos legen og fått en ordentlig krem på resept. Jeg begynte med den i går, og vet ikke riktig om den fungerer enda. Det finner jeg nok ut av. Den heter Epiduo, og er en gel man påfører huden hver kveld. Den lukter ikke noe spesielt, er ganske deilig å ha på og man blir ikke tørr av å ha den på. Det er selvfølgelig individuelt, men slik var iallefall min første dag med denne kremen. Blir spennende å se om den fungerer.

Jeg har også lest mange tips som skal fjerne kviser, og her er noen av dem:

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png La huden puste om natten, vask derfor av sminken før du legger deg til å sove.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Ikke klem på kvisene. Dersom man klemmer på dem kan det bli verre. Det vil vi vel ikke?

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Drikk mye vann!

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Spis små mengder søtt (helst så lite som mulig)

Hva gjør du for å unngå kviser?

 • 10.11.2012 kl. 19:28

Video: Svar på spørsmålsrunden

Skjønner ikke helt hvorfor kvaliteten ble så fucked, men her er iallefall svarene! Intern greie det i midten der, heheh. Håper du liker den, og at du føler at du har fått svar hvis det var noe du lurte på!

 • 03.11.2012 kl. 11:47

Spørsmålsrunde

♥ Fotografert av Sofie RøedNå setter jeg i gang en liten spørsmålsrunde, just in case det er noe dere vil ha svar på. Har blitt så dårlig til å svare i kommentarfeltet, så tenkte at det her kanskje gjør det litt enklere å komme fram og få svar. Noe du lurer på?

 • 02.11.2012 kl. 19:11

Nytt design!

Nå har jeg fått litt hjelp med et design, og er superfornøyd! Føler at det nye designet er litt mer meg, og ikke så uryddig og enkelt som det andre. Nå skal det bli deilig å poste innlegg! Headeren er laget av herlige Malin i klassen min, som forresten også har startet opp en ny blogg. Usikkert når hun skal begynne for fullt, men trykk her for å komme til bloggen hennes. Superflink jente ♥ (ups, måtte fjerne linken, heheh. En lite fornøyd Malin)Er litt usikker på om jeg vil ha headeren med farger, eller den som er svart/hvitt. Hva synes du?

 • 27.10.2012 kl. 15:26

And then I met you

I går ble vi invitert til Soffa, og det er veldig lenge siden jeg har hatt det SÅ koselig. Hun har en egen leilighet ved siden av huset sitt som hun deler sammen med broren sin, og der var vi den kvelden. Utrolig fint der! Skulle likt og hatt mitt eget sted jeg også. Vi spiste god pizza, så på Norske Talenter og hadde det utrolig fint sammen. Jeg vil ikke si noe for klisjè her nå, men jeg er så utrolig glad for at jeg har kommet i den klassen som jeg har, og blitt kjent med så herlige jenter som jentene mine. 2 måneder og allerede fra første stund fant vi tonen. Det kommer til å bli noen utrolig fine år på videregående ♥


Vi fikk låne hjemmestrikkede sokker som var gode og varme. Haha, søteste


Fineste Reka 


Kos! Malin tullet på ALLE bildene, så det her var det fineste av de vi tok. Advarte om at jeg skulle legge ut ett, men hun er jo så fin uansett. Liker poseringen hennes.

Akkurat nå sitter jeg og venter på Henriette som skal gjøre seg klar til en liten fotoshoot. Har en foto-oppgave jeg bør bli ferdig med nå i helgen, så heldig som jeg er stiller hun opp. Ha en fin lørdag videre!

 • 26.10.2012 kl. 17:18

Heeeelg

Så utrolig deilig det skal bli med helg nå! Har en del å gjøre føler jeg, men først av alt skal jeg slappe av i jentekveld sammen med noen av jentene i klassen hos Sofie. Skal bestille pizza og spise masse gode ting + se på Norske Talenter. Blir nok utrolig koselig! Deilig og bare slappe helt av sammen med jentene etter en lang uke. Ah, så fint det skal bli ♥♥

Hva skal du i dag?

 • 24.10.2012 kl. 22:52

Nobody said it was easy

For å gi et lite livstegn vil jeg bare oppdatere litt om hva som skjer i hverdagen min for tiden. Vel, det går for det meste i dette:

- Skole
- Stresse
- Sove
- Sove litt til
- Og enda en siste time før jeg drar meg opp fra sofaen og spiser
- Sove

Vi har også hatt en skrekkfilm-oppgave på skolen som virkelig ikke har gått vår vei. Har et lite håp om at filmen kan bli grei, men likevel så kan alt skjære seg. Har forresten fått foto til fordypning på skolen, som var førstevalget mitt, så jeg er utrolig fornøyd. Ikke mange som kom inn, så setter veldig stor pris på det da. Nok om skole, vet hvor sinnsykt boring det er å lese om.
Jeg har det greit for tiden. Ingen sa det kom til å være lett. På skolen stortrives jeg, og jentene i klassen min er alle tiders! Til fredag skal vi hjem til Sofie og slappe av med jentekveld. Gleder meg veldig til det. Igjen; tiden går så ufattelig fort, og i dag er det akkurat to måneder til julaften. Jeg elsker julen, og denne julen skal jeg nyte til det ytterste. Gleder meg virkelig til skikkelig vinterkulde, hvit snø som dekker alle områder, kakao og varme under pledd. Finnes ikke en finere årstid enn vinteren. God natt, fine dere ♥

 • 21.10.2012 kl. 12:05

Perfect night

I går var jeg i bursdagen til Benedicte, og det var skikkelig koselig! Mange jeg kun visste hvem var der uten å kjenne dem, men det var jo så koselig å bli litt bedre kjent også. Jeg elsker jo mennesker! Vi spiste lasagne (NAM) og masse godteri + kaker. Kunne ikke blitt noe bedre rett og slett. 


Fine jentene! 


Astrid, ♥bursdagsbarnet♥, Ulrikke og Karoline.


Jeg og snuppa kjøpte like kjoler, vi! Og du vet når man spiser mye og føler for å kneppe opp buksa fordi magen blir oppblåst? Vel, denne kjolen løser jo det problemet relativt greit fant vi ut. Stoffet som henger på magen der dekker perfekt, og man slipper å tenke på noe som helst. The perfect dress.

Hva gjorde du i går?

 • 20.10.2012 kl. 17:08

My new hair

Jeg har vært utrolig fraværende fra internett generelt den siste uka, men det har vært så mye å gjøre for meg slik at jeg rett og slett ikke har tatt meg noe tid til det. Vil bare fortelle noe før jeg drar til Henriette, og det er at i går så gjorde jeg og Helene (som også har/hadde langt hår) noe rett etter skolen. Vel jo, vi klippet oss! Frisøren jeg hadde gjorde vel egentlig for det meste som hun selv ville, og brydde seg ikke noe særlig om hvordan jeg sa at jeg IKKE ville ha det og kjørte sitt eget løp. Til tross for det er jeg foreløpig ganske fornøyd! Jeg kommer nok helt sikkert til å savne det gamle håret mitt, men herregud så deilig det er å ikke ha slitt hår! Det føles helt nytt. 

Slik ser det ut når jeg ikke har fikset det (har bare dusjet, fønet det og gredd det):

Nå skal jeg finne ut hvordan jeg skal se ut på håret i kveld før jeg drar til Henriette og så videre til snuppa vår, Benedicte, for å feire hennes femten år. Kjenner ikke så mange der, men det kommer helt sikkert til å bli kjempekoselig ♥

Hva synes du?

 • 13.10.2012 kl. 01:35

I have no trouble sleeping

Ah, nå er jeg utrolig sliten! Det å stå opp i sekstiden hver eneste dag for å dra på skolen er faktisk ganske slitsomt i lengden. På kvelden i dag har jeg vært sammen med noen venninner på kosekveld med pizza, godteri og Norske Talenter. Utrolig deilig og bare slappe helt av i behagelige klær! Har nemlig hatt på meg høytlivsbukser i hele dag, og den skraper seg så ille på piercingen min. Oi da, jeg har ikke engang skrevet det på bloggen min. Men JA, jeg har tatt piercing i navlen. Jeg og Henriette tok det for cirka en måned siden nå vil jeg tro, og jeg angrer ikke foreløpig. Gleder meg til å kunne kjøpe fine piercinger!!

Nå tenkte jeg at i og med at det er såpass sent, er det lurt av meg å legge meg til å sove nå med en gang. Øynene mine er halvveis lukket når jeg skriver dette innlegget, så jeg er ikke engang helt sikker på hva jeg driver og skriver for øyeblikket. Men vel vel, skal bare la fingrene mine skrive det hjernen tenker. Jeg gleder meg ubeskrivelig masse til å våkne av meg selv i morgen (forhåpentligvis sent). Og det var alt jeg tenkte på, så jeg tenker at jeg avslutter et crappy innlegg her. Punktum. Good night, sleep tight ♥

 • 07.10.2012 kl. 18:57

Nelly-dress

I dag har jeg som nevnt vært i dåp til stesøskenbarnet mitt, Olander! Han er så liten og søt. Til tross for at vi måtte synge oss gjennom salme etter salme i kirken og reise opp x antall ganger, har denne dagen vært utrolig fin! Etter dåpen dro vi videre og spiste snitter og kaker, snakket og tittet på den lille vakringen. Jeg kjenner nå at jeg er utrolig sliten, så skal bli deilig å legge seg ekstra tidlig i kveld. Har nå vært støl etter en bodypump-time på treningssenteret i et par dager, så jeg håper virkelig at jeg sover det bort i natt. Vondt! I morgen er det skole igjen, og jeg angrer nå for at jeg har stått så tidlig opp mange av dagene i høstferien. Burde bli flinkere til å nyte fridager! Men skal ikke klage over at ferien er over, for jeg gleder meg til nye uker med jentene.


Her er kjolen jeg vant! Den er fra Nelly, og jeg har ønsket meg den så utrolig lenge. Tok cirka et halvt år fra jeg vant den og til jeg fikk den tilsendt, men etter mye masing på de jeg vant den av så ble den sendt. Ganske irriterende når mennesker hele tiden kommer med unnskyldninger, når de liksom skal være et seriøst firma? Vant den ikke direkte av Nelly.com altså! Men nå er den finally min, og jeg elsker den av hele mitt hjerte allerede ♥

Hva har du gjort i dag?

 • 07.10.2012 kl. 10:03

Barnedåp

Nå skal jeg i barnedåp til mitt nye stesøskenbarn, Olander. Har hørt det skal være kake etterpå, så da gleder jeg meg ekstra masse. Kakemoms til tusen. Må nesten bare dra nå med en gang. Jeg har det med å få dårlig tid! Har forresten på meg en kjole jeg har vunnet. Kanskje jeg får tatt ordentlig bilde av den i dag. Ha en fin dag videre!

 • 03.10.2012 kl. 15:14

Bad hairday


//H&M 49kr

Jeg skal nå snart til pappa og spise middag sammen med bestemor og bestefar. Gleder meg! Er så lenge siden jeg har sett dem nå. Synd at det blir så lang tid mellom hver gang vi treffes.. Måtte ta på meg den nye lua mi i dag. Har glemt rettetanga i Fredrikstad og orket ikke dusje. Nok klaging! I natt skal jeg kanske sove hos Henriette, og det blir nok en utfordring som vanlig. Neida, Henriette er ganske snill. Har også fått med meg kommentaren om at det er ønsket flere videoer på bloggen. Kanskje vi får til en video i kveld?

Hva gjør du på en bad hairday? 

 • 03.10.2012 kl. 00:01

A lovely night

I kveld har jeg vært ute og spist i Fredrikstad på en resturant som heter Katti. Der var jeg sammen med fem av jentene i klassen. De jeg har fått ekstra god kontakt med. Det var utrolig koselig, men dessverre gikk tiden så altfor fort. Det er vel bare et godt tegn, er det ikke? Vi var overraskende nok skikkelig sunne og valgte vann som drikke, men godt var det. Vi har allerede laget en del planer som jeg gleder meg til å fullføre. Har funnet meg en skikkelig god jentegjeng ♥


Åsa og Anna, søte jentene!


Soffami ♥ 


Sofie, Rikke og Malin. Superherlige og morsomme jenter! 

Jeg kommer nok til å vise mye av disse jentene på bloggen fremover. Det er disse jentene jeg har fått ordentlig god kontakt med på skolen, og med tanke på hvor mange planer vi har så kommer vel denne bloggen til å handle om dem til slutt. Hehe neida, skal handle om meg selv selvfølgelig :PPp Bare tulla, men jeg er veldig glad i dem ♥

Hva har gjort deg glad i dag?

 • 02.10.2012 kl. 13:15

Sleepover

I natt har jeg sovet over hos min kjære twinsis, Cajsa. Utrolig deilig og bare kunne planlegge det spontant synes jeg, og jeg trives så godt i hennes selskap. Vi er jo som søstre egentlig! Andrè sov også over, og selvom han mobber meg (heheh), så var det morsomt. 

Har blitt så dårlig til å bruke kameraet for tiden, så det går litt i PhotoBooth. Får bli flinkere! I kveld skal jeg ut å spise med noen av jentene i klassen. Skal spise på et sted jeg ikke aner hvor er, men så er ikke jeg så lommekjent i Fredrikstad heller. Gleder meg iallefall utrolig masse, for det blir helt sikkert superkos. 

Hva skal du i dag?

 • 26.09.2012 kl. 09:53

I'm gonna say it like it's never been spoken

 • 20.09.2012 kl. 20:49

Looking forward to winter wonderland

Nå sitter jeg og hører på gode gamle julesanger. Har fått skikkelig julefølelse allerede! Sitter pakket inn i pledd og dempet belysning nede i kjelleren. Dessverre er det ikke snø utenfor vinduet. Skulle så ønske at det var det. At tiden kunne gått enda fortere slik at vi kan begynne å fryse litt. Og ikke minst gjøre alle de koselige tingene. Her er hva jeg forbinder med en skikkelig god jul:

 Varme klær. Er det noe jeg virkelig elsker, er det å kjøpe inn deilige strikkegensere. Hadde jeg hatt et pengetre, hadde jeg nok plukket ned hundrelapper hver eneste dag og kjøpt meg gensere i alle forskjellige farger og fasonger. Varme gode sokker, skjerf, votter og luer er også noe jeg elsker.

 Godsaker. Pepperkaker, kakemenn, julebrus og marsipan er noe som gir meg vann i munn bare av å tenke på det. Gleden jeg føler når jeg hører at de har begynt å selge julebrus igjen er enorm. Det er alltid en stor glede. Pynte pepperkaker, kakemenn og rulle marsipan er utrolig koselig. Ah, kjenner jeg får skikkelig lyst på noe slikt nå!

 Kroppsvarme. Jeg er jo absolutt skikkelig kosejente og legger aldri skjul på når jeg trenger en klem. Nå som vinteren nærmer seg gleder jeg meg skikkelig til å kunne holde rundt en venn og varme meg. Julen er jo også en perfekt kjæreste-tid, så hvis du har kjæreste så anbefaler jeg sene turer gatelangs mens snøen daler sakte ned fra himmelen. Så romantisk!

 Filmkos. På julaften står vi alltid opp tidlig og ser på julefilmer. Da ser vi på tre nøtter til Askepott, reisen til julestjernen, alene hjemme og annet julerelatert som vises. Det finnes virkelig ikke noe mer koselig enn julefilmer tidlig om morgenen. Pakke seg inn med ullpledd ikledd varme sokker og en deilig pysjamas. Høre bjelleklang og julemelodi i filmene. Gleder meg skikkelig allerede! Nesten så jeg vil begynne litt ekstra tidlig med julefilmer i år.

 Kjærlighet. Julen er absolutt en perfekt anledning til å vise de rundt deg at du er glad i dem og at de blir satt pris på! Å kjøpe julegaver er selvfølgelig et av mange alternativ til nettopp dette. Jeg elsker å kjøpe julegaver, og det er faktisk en god følelse å bruke penger på noen andre enn seg selv. Er du forelska i en gutt, har du jo også en god mulighet til å ha en unnskyldning for å klamre deg fast i han! Kan jo bare si "ah sorry, men jeg fryser". Dagens tips! Hehe, neida. Viktig å vise alle rundt seg at man er glad i dem. Hvis du ikke har en kjæreste å tilbringe julen med, er det viktig å være sammen med vennene sine. Hva er vel bedre enn sene kvelder med stearinslys sammen med en god venninne? Snakke om året som har gått og andre koselige ting. Det skal iallefall jeg prøve på! 

 Snøen som legger seg over bakker og trær. Den gjør alt så vakkert. Alt er så lyst og fint, og samtidig veldig kaldt. Jeg gleder meg til å dra på meg votter, surre et skjerf rundt halsen og kjenne kulda slå mot ansiktet mitt i det jeg åpner døra for å gå ut. Se på alle detaljene i et snøflak og rett og slett nyte hvor vakker verden kan være.

Hva liker du aller best med julen?

 • 19.09.2012 kl. 22:06

The seasons have changed and so have we

Okei, først av alt vil jeg svare på et spørsmål jeg ikke gidder å få flere ganger på denne bloggen. "Er det slutt mellom deg og kjæresten?" - JA, det er det. Om det går bra? Ja, selvfølgelig går det dritbra. Lever på rosa skyer jeg nå altså. Eller ikke. Men så lenge jeg vet at alt ordner seg til slutt uansett på en eller en annen måte, så hjelper det litt ♥ Men takk for at dere bryr dere altså, det er koselig.

Det er helt utrolig hvor fort tiden går for øyeblikket. Skjønner virkelig ikke hvor den blir av. For under en måned siden var jeg verdens lykkeligste jente. Jeg godtar utfordringer, sorg og smerte. Til en viss grad. Jeg synes det er viktig å tenke på at uansett hva som skjer, så må man klare å reise seg opp når man faller. Det finnes alltid lys i enden av tunnellen, og mulighetene for å lykkes i noe er tilstede hos oss alle. Har lovt meg selv å ikke sutre på denne bloggen, men jeg vil heller sutre litt enn å la være og blogge slik jeg har gjort mesteparten av denne uka.

Har det veldig bra på skolen. Har fått såå gode venner i klassen, og jeg ser så fram til å tilbringe masse tid sammen med jentene. I går var vi på cafè og drakk milkshake. Det var utrolig koselig! Mye babling og latter, som det som regel går i. Har også hatt en designoppgave jeg leverte istad, og må ærlig innrømme at jeg gruer meg litt til å få karakteren. Min første karakter på noe slikt!

 

 Håper du som leser dette her akkurat nå har det bra. Hvis ikke: alt kommer til å bli bra ♥

 • 10.09.2012 kl. 22:45

Kontakt • 05.09.2012 kl. 14:55

hello, new blog

Første innlegg. Mine første ord på ny blogg. Hva er bra å skrive, og hva er ikke bra? Jeg kan begynne med å si at det er denne bloggen jeg kommer til å bruke fremover. Nå har jeg begynt på ny skole, fått nye venner, ting har endret seg med både med det ene og det andre og jeg føler at det er på tide med en ny start. Jeg har alltid elsket å skrive, så å slutte helt med blogging har ikke vært et alternativ. 

Del to av dette innlegget velger jeg at skal handle litt om meg selv slik at dere kan få et lite innblikk i hva som kommer til å bli lagt ut her på bloggen. Jeg er en seksten år gammel jente som bruker mesteparten av tiden på weheartit. Jeg lever meg helt inn i en annen verden når jeg ser på søte kjærlighetsfilmer eller Gossip Girl, og trives godt i mitt eget selskap. Jentekvelder og venninnekos er noe jeg nyter enda mer enn å være alene, og dessuten har jeg lært masse opp gjennom tiden som jeg har lyst til å dele videre på ny blogg. Jeg tilbringer over halvparten av tiden på ny skole i Fredrikstad. Medier og kommunikasjon. Jeg er en person som er opptatt av følelser og har høye meninger om hva man fortjener og ikke når det kommer til vennskap og kjærlighet. Muligens skikkelig klisè, men jeg kommer aldri til å legge det fra meg. Jeg er som regel ganske positiv og glad og prøver å se det beste i ting, men som alle andre har jeg mine negative sider også. 
Når jeg blir stor har jeg lyst til å bli journalist eller barnevernspedagog. To vidt forskjellige ting, men jeg håper at det finnes en mulig kombinasjon. Først og fremst skal jeg prøve å leve tenåringslivet, lære og feile og reise meg opp når jeg faller som en enda bedre person.Håper du har lyst til å følge meg på min nye blogg :-)

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits