• 15.01.2016 kl. 13:51

Ny jakke"WORK HARD SO YOU CAN SHOP HARDER"

Heihei! I går var jeg og Jørgen en liten tur på kjøpesenteret for å kjøpe en bursdagsgave. Bursdagsgave fikk vi kjøpt, men også et par ting vi ikke hadde planlagt også. Jeg endte opp med en jakke fra Vila med 50% avslag. Jeg plukket den fra stativet, og fikk selvsagt kommentaren "nei, den der var ikke fin" fra min kjære (slik er det vel så og si hver gang da vi ikke har heeelt samme smak når det kommer til klær), men så ombestemte han seg og ba meg om å prøve den. Da jeg fikk den på ble han positiv, og jeg tenkte at okei, nå må jeg bare slå til - det er jo ikke hver gang han er enig i mitt valg i en klesbutikk! Denne jakka er vanligvis ikke noe jeg ville kjøpt, men det var bare et eller annet ved den som fikk meg til å like den. Også skal det sies at jeg ELSKER jakker. De fleste jenter jeg kjenner har skikkelig skomani, men jeg faller lettere for en jakke enn et par sko. Ah, nok en gang materialistisk lykke  


 

I går kveld fant jeg ut at jeg ikke hadde fri likevel, men at jeg hadde glemt jeg hadde en forelesning 08:15. Hadde innstilt meg på langhelg, så det var i grunn litt nedtur. Jon Blund kom sent på besøk i natt, og jeg fikk cirka fire timer søvn. I helga får vi besøk, noe jeg gleder meg veldig til. Tror dette blir noen fine dager  Hva er dine planer for helga? 

Love, Emsi

 • 26.11.2015 kl. 14:37

Dages antrekk - hjemmestrikket

God formiddag, fine dere ♥ For en times tid siden dro mammaen til Jørgen hjem igjen, og jeg savner ho faktisk allerede. I morgen kommer mammaen og broren min hit, så det blir også koselig. På lørdag skal vi på julemarked, og det gleder jeg meg skikkelig til! Nå som snøen er her, kan trygt si at kulden er på plass også og de fine lysene som er hengt opp i trærne. Ah, så bra det kommer til å bli. I kveld er det julegateåpning her i Lillehammer, og det gleder jeg meg også til! Selvom jeg må bruke mye av tiden til å ta bilder til et prosjekt, får jeg det heldigvis med meg. 

Nå som kulden har kommet for fullt (eller hva vet vel jeg, dette er min første vinter i Lillehammer så det blir vel en del kaldere), har jeg tatt i bruk genseren mamma har strikket til meg for kanskje ett eller to år siden. Den er såå varm, og derfor passer det seg ikke å bruke den med mindre det er kaldt. Da ville jeg svettet bort! Mammaen til Jørgen har strikket votter til meg, og de kan jeg ikke gå ut uten. Føler meg så heldig som har noen som liker å strikke til meg, ah ♥ Ønsker dere en fantastisk dag!

Love, Emsi

 • 05.10.2015 kl. 20:04

FAV JACKET

Her i Lillehammer har høsten kommet godt i gang med å snike seg frem, og bladene dekker bakken i fine farger. Det er så fint å se utover fjellene på andre siden av Mjøsa og se hvordan trærne har fått høstlige farger. Det har også blitt kaldere, og ikke minst mørkere om morgenen! I dag slet jeg skikkelig med å komme meg ut av senga, for ikke bare var det kaldt å ta av seg dyna - men utenfor vinduet kunne det like gjerne vært midt på svarte nattaen. Men jeg skal absolutt ikke klage, for høsten er en av mine favorittårstider. Det er da det kommer strikkegensere i butikkene for fullt, skjerfet blir et must og rolige kvelder under pleddet blir en selvfølge.


Supergod jakke fra Vero Moda (høstnytt)

Har tatt frem jakka jeg kjøpte for et par uker siden, og jeg har blitt så glad i den. Jakker er forresten det jeg er svak for, og jeg tror aldri jeg får nok av dem. Sko derimot kjøper jeg meg så og si aldri. Jakker er førsteprioriteten, ja! For øyeblikket sitter jeg og Jørgen og skriver handleliste, så skal jeg gå en tur til butikken mens han lager middag. Etter jeg har sovet av og på siden jeg kom hjem fra skolen tror jeg det kan gjøre godt med litt frisk luft. Når jeg er tilbake blir det kveldskos og TV, ah så herlig ♥ Nyter du høstkvelder du også?

Love, Emsi

 • 05.08.2015 kl. 23:40

Dagens antrekk - ny jakke

Her om dagen var jeg og Jørgen på kjøpesenteret i Lillehammer, og på butikken Vila ble jeg helt forelsket i en jakke! Har vært på utkikk etter en slik jakke lenge nå, så jeg visste med meg selv at jeg ikke kom til å klare og forlate den i butikken. Den ble derfor med meg hjem, og godt er det, for denne jakken kommer til å bli mye brukt. Helt klart min nye favorittHva synes du? Har du også et favorittplagg?

 

Love, Emsi

 • 26.12.2013 kl. 14:24

Dagens antrekk

2. juledag og jeg er nok en gang klar for å spise middag med familie. I dag går turen til mormor og morfar, hvor vi blir ekstra mange i år. Kjæresten skal også være med, så det blir litt ekstra koselig ♥ 2. juledag er det en tradisjon å spise laks hos oss, og det gjør meg veldig glad siden jeg elsker laks. Det er kanskje noe av det beste jeg vet. Håper du skal kose deg like mye som det vi skal i dag. Her er dagens antrekk.


Skjørt Bik Bok (favorittskjørtet mitt, det passer til så mye) Genser H&M


Denne genseren fikk jeg av brødrene mine til jul, og den er utrolig deilig! Den er myk og god, og fin på kalde dager. Lurer på om jeg kommer til å bli kvelt av varmen hos mormor og morfar, men da får jeg heller ta meg en tur ut. Varm og god er den iallefall, det er ingenting å si på det.

Ha en fiiin dag ♥ Fikk du noe mykt til jul du også?

 • 25.11.2013 kl. 13:14

Nelly December favs

De har fått inn utrolig mange fine kjoler på Nelly nå, og jeg har funnet 3 julekjoler og 3 nyttårskjoler. Går selvfølgelig an å bruke de til andre anledninger, men jeg ville brukt de denne måneden. Nummer 3 er min absolutt største favoritt, og jeg har vært veldig nære på å bestille den. Impulskjøp er kanskje ikke så lurt, så jeg skal vente litt til.

1. HER 2. HER 3. HER (favoritt ♥)

4. HER (denne er på  vei til meg, jippii) 5. HER 6. HER  


Nyttårskjolen er allerede i boks, og jeg gleder meg såå mye til å ha den på. Hvis du også synes den var fin og vil ha den, burde du være rask med bestilling for det ser ut til at den er veldig populær! Har du en favoritt?

 • 13.10.2013 kl. 12:09

Dagens antrekk

Good morning, beauties ♥ Eneste grunnen til at jeg er våken så tidlig er fordi jeg egentlig skulle filme til et videoprosjekt vi har på skolen, men så avlyste vi det på grunn av skuespillere som trakk seg i siste liten. Det er det som er så utrolig irriterende med å bruke folk utenfor gruppa til prosjekter, for de ser som regel ikke alvoret i det. Kom noe godt ut av det uansett, og det er at jeg for engangsskyld har dusjet og ordnet meg tidlig og kan nyte resten av søndagen. Skal snart på familiemiddag, og i kveld skal jeg til Hvaler for å være sammen med noen av de søte jentene jeg var ute og spiste med for litt siden.

Jeg er så utrolig glad i strikkegensere, og kapret den siste igjen på Gina Tricot i denne fargen for noen uker siden. Elsker den! Den er helt perfekt. Husker jeg slet i fjor med å finne den perfekte strikkegenseren, ettersom de fleste var lenger bak enn foran og liknende. Det eneste med denne er at den har splitt på hver sin side nederst, men det er bare en søt detalj synes jeg. 

Har kombinert genseren med dette smykket fra Glitter. Det er fra en av de nyeste kolleksjonene, og er nå til 50%. Har sett på det helt siden det kom ut, og bare venta på å få kjøpt det. Finally!! Det er et eller annet ved smykket som får meg til å tenke på vinteren. Snøkrystaller kanskje. Istapper. Et eller annet vinteraktig.

 • 10.05.2013 kl. 15:24

Dagens antrekk

For en deilig dag! Siden vi har hadde fri i går også, så går jeg i surr med hvike dager det er. I dag var jeg tidlig oppe, og da får jeg ekstra mye ut av dagen også. Tenker jeg da. Jeg har vel ikke akkurat vært så produktiv i dag, men har faktisk ryddet litt hjemme. Nå skal jeg og Kristine til byen for å se på salget på Gina Tricot. Er 20% på alle ordinære varer, goodiebags til de 100 første, alle salgsvarer til 49,- og Eirin fra Top Model er der. Gleder meg!!! 


Alt fra primark

Jeg har forresten blitt tegnet av en jente lillebroren min kjenner som heter Therese! Hun er utrolig flink til å tegne, så det var utrolig morsomt å bli spurt om og bli tegnet av henne. Hun heter tlrustad på både twitter og instagram. Følg henne da vel ♥ Sjekk her!Hva synes du?

 • 07.05.2013 kl. 17:26

Pink it up

Her om dagen var jeg i byen sammen med Sofie og Åsa, og da siklet vi på supersøte kosedresser. Jeg har lenge ønsket meg, men har aldri funnet fargen jeg vil ha. Men nå, finally fant jeg en som gjorde meg forelsket på nytt. Bruker den hele tiden, og hvis du er ute etter noe lignende så koster det 199kr pr del på Cubus. Verdt det! Jeg bruker min hele tiden  Malin har forresten laget en header til meg, tusen takk for det søta! Følg henne på instagram: @malinroer

Søt, ikke sant?

 • 21.04.2013 kl. 17:35

Mammas jakke

For en stund siden fant mamma frem sin gamle olajakke som hun brukte da hun var på min alder. Jeg har blitt helt forelsket i den! Har hatt lyst på en olajakke såå lenge, men har ikke skjønt hvor man får tak i noen som ser litt gammeldagse ut.

I går var jeg ute og tok noen bilder sammen med Hao (link til bloggen hans her). Brukte han til en skoleoppgave, og er veldig fornøyd med resultatet. Han egner seg utrolig godt som modell, så jeg er ganske så heldig som kan låne han når jeg trenger modell. Jeg kommer til å legge ut noen bilder av han senere vil jeg tro. Fikk han til å ta noen bilder til bloggen min også, hihi. Er så sjeldent jeg får tatt noen ordentlige bilder nå, så det var jo ganske greit. 

Nå lukter det middag i huset, og det skal bli så godt. Pappa er verdens beste til å lage mat! Har sovet over hos kjæresten i natt. Han hadde til og med blomsterdynetrekk og ordnet yoghurtnøtter. Ah, ikke rart man blir forelsket  Jeg sovnet i armene hans i sofaen da klokken var elleve i går kveld. Er så sliten hver helg. Men deilig å kunne slappe heelt av! Joggisen skal være på resten av dagen også, for å si det sånn. 

Flere enn meg som liker late dager?

 • 10.03.2013 kl. 14:36

Dagens antrekk

Jeg og jentene fra klassen jeg gikk i på ungdomsskolen har bedt med oss verdens beste lærer, Kjell, på kino i dag. Vi skal se "Victoria" som er en historie skrevet av Knut Hamsun som Kjell elsker. Han hadde bursdag i går, så dette blir jo en perfekt feiring. Gleder meg utrolig mye til en liten reunion med jentene og læreren jeg gjerne skulle tatt med meg til vgs. Senere i kveld skal jeg i familiebursdag, så det blir en litt hektisk dag!

Genser (my favorite) American Apparel Skjørt H&M Øredobbene man nesten ikke ser Bik BokJeg må forresten bare takke alle tilbakemeldingene jeg fikk på det forrige innlegget mitt. Jeg ble rørt til tårer i går over hvor mange som faktisk tok kontakt og brydde seg. Venner som ikke ante noe om det som skrev til meg på Facebook og til og med en som ringte gråtende. Jeg setter så utrolig stor pris på at dere brydde dere og viste det, for jeg var såå redd for å publisere innlegget. Det er veldig deilig å ha fått det ut og forhåpentligvis fått flere til å åpne øynene og få motivasjon eller inspirasjon. Det er det viktigste for meg. Så tusen tusen takk, jeg er evig takknemlig ♥

Hva synes du om antrekket?

 • 02.02.2013 kl. 18:24

Cheap monday


Quote funnet på denne siden jeg fikk anbefalt av nydelige Julianne Hanssen

 • 26.01.2013 kl. 17:21

Kveldens antrekkSorry for dårlige bilder! Bukse fra Dr.Denim (Carlings) og topp fra Topshop. Første gang jeg bruker denne toppen i dag, og den er superbehagelig. Nå må jeg virkelig kjappe meg, så har ikke tid til å gi ut en livshistorie her og nå. Skal på date hihi

Hva skal du i dag?

 • 10.12.2012 kl. 20:15

Vis frem midjen!

 • 26.11.2012 kl. 18:55

Skappel-genseren

Mamma har laget en etterlengtet strikkegenser til meg i hemmelighet, og den er utrolig deilig! Har en følelse på at den kommer til å bli godt brukt. Den er laget av alpakkagarn og kalles "Skappel-genseren". Sikkert mange som har hørt om den, hihi. Den er iallefall utrolig fin og god. Love you, mom ♥

 • 19.11.2012 kl. 22:16

New jacket

Da jeg var i Gøteborg kjøpte jeg en utrolig deilig jakke fra Monki. Er fornøyd med den så langt, og jeg er 100%, nesten 110%, sikker på at den kommer til å bli veldig mye brukt dersom jeg småfryser. I dag var det ikke såå kaldt ute, så jeg tok den like gjerne på meg. Har vært en lang dag, men til tross for det føler jeg ikke at jeg har fått gjort alt jeg skulle gjøre. Har vært en veldig fin dag egentlig, og det var fint å se igjen de i klassen etter helgen.

Nå skal jeg legge meg til å sove slik at jeg er opplagt til i morgen (vet jeg ikke kommer til å være det, så hvorfor ikke døgne liksom). Skal iallefall prøve! God natt ♥

Hva synes du?

 • 29.10.2012 kl. 12:45

Antrekk 27.okt

Antrekket: T-skjorte Weekday Dressbukseish H&M Sko SkopunktenHva synes du?

 • 11.09.2012 kl. 19:29

Antrekk 11.09


//Kjole fra Gina Tricot. Love it! 

Vel, i dag har det både blåst masse og regnet noen dråper. Jeg har alltid uflaks når det gjelder vær og klær! Men men, det gikk fint. Nå burde jeg vel egentlig ikke nerdet på dataen, for i morgen har jeg prøve om skrift. Den første prøven dette semesteret, og jeg gruer meg ganske mye. Alltid nervøs før prøver, men fremdeles klarer jeg ikke å sette meg ned og konsentrere meg om det jeg skal gjøre. Jeg har det forresten utrolig bra på videregående! Når jeg ser tilbake på us, skjønner jeg ikke hvorfor jeg gruet meg sånn.

Hva synes du?

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits