• 29.07.2017 kl. 14:27

Når han blir hun

For noen år siden trente jeg på SATS, og der møtte jeg en person som gjorde treningen mye enklere for meg. Jeg tok en sjanse ved å bli med på en zumba-gruppetime, og instruktøren smilte fra øre til øre gjennom hele timen. Vi danset til sassy, kule sanger som tok rumpeshaking til et helt nytt nivå! Til tross for at jeg er helt elendig på rumpeshaking, prøvde jeg som aldri før, og jeg gransket metodene til instruktøren som virkelig hadde dreisen på dette. Jeg begynte å elske disse timene, og gledet meg alltid til neste gang. 

La oss komme til poenget ved dette innlegget: I går satt jeg med tårer i øynene og leste gjennom et langt innlegg skrevet av denne fantastiske instruktøren. Historien om at Adrian nå ønsker å gå gjennom en lang prosess for og endelig bli den personen han lenge har ønsket å være - er jeg sikker på vil hjelpe mange andre som befinner seg i den samme situasjonen som han selv har vært. 
Han blir nå hun 

 


 

SAY HELLO TO ALESSA

Jeg anbefaler alle å lese dette innlegget hvor hele historien står skrevet. Heldigvis har hun en familie som støtter henne, og som godtar henne for den hun er. Jeg er sikker på at det er en viktig faktor når en går gjennom noe som dette, eller egentlig uavhengig av hva man har på hjertet. Alt blir mye enklere dersom en har noen som støtter seg. Jeg er ordfattig, og synes rett og slett det er helt fantastisk av henne å komme til det punktet hvor hun står frem med sin historie til et så stort publikum. Jeg er sikker på at denne bloggen vil være til hjelp for mange - og da spesielt for henne selv. Følg med på bloggen hennes for å få et innblikk i hvordan denne prosessen foregår, og hvordan det står til med henne underveis! I sure will.

Det er viktig å huske på at alle mennesker er like mye verdt uavhengig av kjønn. Vær tro mot deg selv og den du er. Det er kun deg selv som lever i din kropp, og dine følelser er i bunn og grunn de viktigste i ditt liv. Lytt til dem, og gjør det som føles riktig for deg uansett hva andre måtte si og mene! 

 

Dette innlegget er forresten skrevet med samtykke fra Alessa, om noen skulle lure på det.

 

Love, Emsi

Mart

29.07.2017 kl. 14:46
Fantastisk fint skrevet

Emilie Skaget

06.08.2017 kl. 12:12
Mart: serr?? Tusen takk :*

Andrea

29.07.2017 kl. 20:49
<3 Er så viktig!

Emilie Skaget

06.08.2017 kl. 12:12
Andrea: Helt enig!! <3

livetmitt93

29.07.2017 kl. 23:08
flott innlegg:)

Emilie Skaget

06.08.2017 kl. 12:12
livetmitt93: takk:)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits