• 22.06.2017 kl. 17:48

THIS DAY

Er en copycat og henter inspirasjon fra Sophie Elises innlegg som du finner her.

Dagens humør: Jeg er i skikkelig godt humør i dag! I går lå jeg og halvsov på sofaen da det ringte på døren. Utenfor sto Jørgen, Anca og Preben! Jeg sprakk av lykke - så hadde vi en kjempekoselig kveld med taco og spill. I dag var vi på Det lille pannekakehuset (yummy) før de reiste hjem igjen. Tenk at jeg har så gode venner (og samboer)!! 

Dagens burde: Jeg burde strengt talt ha tatt oppvasken før jeg dro avgårde til jobb i dag, da jeg skal sove hos en venninne til i morgen. Jaja, sånn får det bare være. 

Dagens frisyre: I dag er en sånn dag hvor jeg innså at jeg kanskje burde ha dusjet håret, men jeg dusjet det i går så jeg skjønner ikke helt hvorfor det var så lite medgjørlig i dag. Har sprayet inn tørrsjampo fra Batiste for at det skal se litt mer fresht ut med litt volum, og har det rett ned. Har utviklet en vane ved å dra fingrene gjennom håret og litt over til siden. Har brukt midtskill i hundre år. Jeg elsker forandringen! 

Dagens sminke: Full makeup på meg i dag som vil si primer, foundation, concealer, øyenskygge, mascara, liner, øyenbrynssminke og liquid lipstick (Fargen bombshell - Huda Beauty).

Dagens klær: Jeg har på meg en ny olabukse fra et merke som heter SaLsa. Jeg hadde aldri hørt om det før jeg kjøpte den i går. Den sitter som et skudd og gir dessuten en skikkelig rumpe, haha! Ellers har jeg på meg en tynn skjorte-lignende sak som jeg kjøpte i butikken Forever21 i London. Den har hull på begge armer og splitt bak på ryggen. Love it. 

Dagens planer: I dag skal jeg til en venninne som bor cirka 40 min unna. Vi skal shoppe litt da det er nattåpent kjøpesenter i dag, slappe av og kose oss. Skal også sove over, så det gleder jeg meg veldig til. Det blir vel kanskje fjerde gang jeg møter Maren som hun heter, men det føles ut som om vi har kjent hverandre i flere år. Veldig rart, men koselig. 

Dagens materialistiske vil-ha: Jeg har skikkelig lyst på en sort bordlampe. Du vet, sånn skikkelig skrivepult-lampe. Det gir iallefall mening i mitt hode når jeg kaller det for det, kanskje hos deg også? Eller?

Dagens fundering: Jeg er en person som liker å si ifra når det er noe jeg er misfornøyd med. For eksempel dersom noen sier noe som ikke stemmer bak min rygg og lignende. Slik har jeg alltid vært, og det har ikke vist å lønne seg i det lange løp. Konflikter er jo noe veldig mange prøver å unngå. Jeg begynner å lure på om det virkelig er bedre og være venn med mennesker som snakker om deg, enn å si ifra og risikere at de blir litt sure? Jeg opplever ofte at noen er bestevenn med noen de konstant snakker dritt om, og skjønner ikke helt greia. Hvorfor ikke ta opp problemet med vedkommende og finne ut av det? Redd for å miste en venn? Da er det kanskje ikke en så god venn i utgangspunktet, tenker jeg. Nei guriland altså, jeg vet ikke. 

Dagens avhengighet: Vann?? Da jeg våknet i dag var jeg helt sykt tørr i munnen, og måtte ha vann med en gang. På jobb også drikker jeg store mengder med vann. Det må vel bli det i dag. 

Dagens kjipeste: Jeg har tenkt lenge på dette punktet, og kommer ikke på noe som helst som kan ha vært kjipt i dag. Jeg har litt vondt i føttene bare, men det går over raskt.

Dagens lengsel: Jeg har skikkelig lyst til å reise med Jørgen igjen. Kanskje til et varmere strøk? Det jeg lengter etter er iallefall å bade i basseng, ligge på solsengen fortapt i en god bok og et glass mangosmoothie i hånden.

Dagens låt: Astrid S - vi er perfekt men verden er ikke det. Den går på repeat i dag også, den!Love, Emsi

AC

26.06.2017 kl. 17:10
Åå, det var så koselig! <3

stinem

27.06.2017 kl. 21:52
Fint innlegg :)

Emilie Skaget

28.06.2017 kl. 13:53
stinem: Takk :-)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits