• 12.06.2017 kl. 19:30

The last days in pictures

Heihei, fine! Dagene har gått i ett den siste tiden, så jeg tenkte rett og slett å kjøre på med en liten oppdatering her. Hva har jeg egentlig holdt på med de siste dagene?

Klassefest. Vi samlet en liten gjeng på vors hos en i klassen før klassefesten, og det var utrolig koselig! Verten hadde pyntet det sommerlig, og vi vorset to raske timer før vi måtte rusle avgårde til et utested som heter Stift. Der spiste vi digg mat (stiftburger mmm) og fortsatte festen. Som jeg har nevnt 103 ganger, var det siste dagen på lenge hvor jeg kunne se Vilde (i midten på bildet). Det ble noen tårevåte stunder, og jeg er jaggu glad jeg tok på meg vannfast mascara. Hvis ikke tør jeg ikke tenke på hvordan jeg hadde sett ut, haha! Nå gruer jeg meg bare til å fortsette sisteåret uten ho... 

Bestfriend-time. Jeg har vært hjemme, og fått vært masse sammen med bestevenninna mi, Marthe. Det var virkelig etterlengtet. Vi har sminket oss, sett på say yes to the dress, duppet av et par timer på sofaen, besøkt noe kollegaer av henne og vært på byen. That's the way we do it.

Vært på restaurant. Mamma, Henrik og jeg dro på Chang Cheng for å feire den kommende bursdagen min, og vi spiste god mat. Det er lenge siden vi har vært ute og spist sammen vi tre, så det synes jeg var skikkelig koselig. Etter vi hadde vært der dro vi videre til mormor og morfar og spiste vafler. Er så glad for at jeg fikk sett de iløpet av helgen også.Hilst på kattunger. Pappa og familyn har fått seks små nydelige kattunger som jeg har gledet meg skikkelig til å kose med. De er bare en uke gamle, så de hadde såvidt åpnet øynene. Jeg ble selvsagt forelsket, og gleder meg til å se de igjen. Da er de helt sikkert skikkelig fluffy i pelsen og løper rundt. Samme dag som jeg fikk hilse på dem, feiret vi bursdagen til meg og lillebroren min Herman. Vi har nemlig bursdag på samme dag (13.juni). Husker fremdeles at jeg ble rørt til tårer da jeg fikk han i "bursdagsgave" for 13 år siden.

Nå er Tove (mammaen til Jørgen) på besøk. Jeg kom hjem til ren og pen leilighet i dag, og ble såå glad. Hun og Jørgen har virkelig stått på! Ble også møtt med rosa roser på spisestuebordet og selvplukkede sommerlige blomster på stuebordet. Jeg tror ikke vi har hatt så ryddig og ren leilighet siden vi flyttet inn der, haha.

 

Love, Emsi

Fredrikke Gustavsen

12.06.2017 kl. 19:42
Åååå så fine og herlige bilder<3

Madelen

12.06.2017 kl. 20:00
Så herlig!! Henrik er så kos <3 <3 Og driiiitsøt pus! Jeg smelter!

Pernille

12.06.2017 kl. 20:26
Så fine bilder :)

Victoria Larsen

12.06.2017 kl. 20:26
Åh, for et koselig innlegg! Nyyydelig pus <3

livetmitt93

12.06.2017 kl. 21:53
fine bilder:)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits