• 04.06.2017 kl. 18:02

#EKSAMENSTRESS

Heihei, og god pinse! Jeg har ikke så mye spennende å komme med for tiden da jeg er inne i en boble som består av eksamen og jobb. Må ikke glemme iskaffe og powernaps. Jeg har eksamen 7.juni, og det begynner virkelig å nærme seg. Jeg har som oftest når det kommer til skole, en tanke om at jeg klarer alt jeg vil, men kjenner selvsagt på nervene. Det er så frustrerende å føle at en ikke husker noe som helst kvelden før eksamen - men som regel blir man overrasket over hvor mye som faktisk har satt seg. Jeg får bare krysse fingrene, kan du gjøre det også?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

MINE BESTE TIPS

Skriv notater - Dette er alfa omèga for meg! Fagstoffet setter seg mye bedre dersom jeg skriver det ned. Om jeg så må skrive 100 sider for hånd, er det absolutt verdt det.

Øv med en venn - Jeg øver med Vilde (ofcourse), og vi stiller hverandre spørsmål frem og tilbake helt til vi klarer å besvare disse uten hjelp. Det er da selvsagt viktig at du øver sammen med noen som lærer like godt som deg av å sitte sammen med dette, og at metoden som brukes fungerer for begge. Ingen må dra hverandre ned!

Vær egoistisk - det er din eksamen. Du blir ikke belønnet for å være grei mot andre i eksamensperioden. Dersom du ikke vil øve med noen, ikke gjør det. Dersom du ikke vil bruke en hel kveld på kino med venner, ikke gjør det. Enkelt og greit: gjør det som passer deg best for å gjøre det så godt som mulig når eksamensdatoen er der. 

Få i deg noe digg - Da vil jeg anbefale smoothie! Det er supergodt å drikke samtidig som en leser/skriver. Ellers er iskaffe og en god lunsj en sikker vinner for meg.

Strategi - Sett opp en plan på hvordan øktene skal foregå når du skal øve. Jeg anbefaler å jobbe intensivt tre kvarter for så deretter ta et kvarters pause. Jeg er selvsagt ingen ekspert. Det er først og fremst viktig å gjøre det som passer best for seg selv, men dette fungerer alltid godt for meg. Jeg er nemlig en mester til å la pausene bli altfor lange når jeg ikke har en konkret plan.

 

Love, Emsi

Nina Cecilie

04.06.2017 kl. 18:06
lykke te:)

Emilie Skaget

04.06.2017 kl. 18:11
Nina Cecilie: Tusen takk!! <3

Mart

04.06.2017 kl. 18:18
Du klarer alt du vil! Følg dine egne råd og pust med magen. Du er flink, og husk at det alltid ordner seg for snille jenter. Jeg har troa på deg ♡

Hannehm

04.06.2017 kl. 22:11
Heier på deg :D

stinem

06.06.2017 kl. 14:57
Lykke til i morgen :)

Andrea

06.06.2017 kl. 15:14
Lykke til, fine ❤
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits