• 19.05.2017 kl. 21:30

Jakten på Dag Otto Lauritzen

PS: I dette innlegget står jeg i fare for å fremstille meg selv som en liten fjortis. Etter skolen istad dro jeg hjem, fjernet sminken og planla en ganske så avslappende kveld med eksamensøving og bakt potet til middag. Så får jeg melding av kjæresten om at Dag Otto er i Lillehammer, og tusen tanker gikk gjennom hodet mitt. Skal jeg sminke meg, se om jeg rekker inn før han reiser avgårde? Skal jeg ta buss inn til byen? Er dette dagen hvor drømmen min om å møte Dag Otto går i oppfyllelse?

For de som ikke kjenner meg, så må jeg vel kanskje forklare litt. Jeg digger Dag Otto Lauritzen. Jeg kan stolt si at jeg er en av hans største fans. Han er virkelig min helt, uten tvil. Jeg har sett alt av Huskestue, på hjul med Dag Otto, på tur med Dag Otto og jeg ler så jeg griner hver gang. For en mann altså! Folk blir jo helt hysteriske stalkers når Justin Bieber er i landet, og intet unntak burde det være med denne mannen tenker nå jeg. Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg måtte selvsagt høre med venner om hva jeg burde gjøre. Heldigvis ville Frida være med, og vi kom oss inn til byen for å starte jakten. Vi gikk frem og tilbake i gågaten uten hell, og satt utenfor et hotell i en god stund. Hjertet mitt dunket, og jeg så for meg den solbrune Dag Otto komme gående med solbriller på hodet ut fra hotellet. Etter en stund fant vi nummeret hans (herregud), og jeg sendte melding til Jørgen hvor jeg spurte om han kunne ringe (vi turte seff ikke). Gjett hvem som tok telefonen da? Joda, sjølvæste!!! Han var dessverre på vei til Oslo, så vi måtte reise oss skuffende opp fra fortauskanten og komme oss hjem igjen. Herregud, jeg blir virkelig helt tullete og barnslig. Har ikke opplevd lignende engasjement fra min side siden jeg var stormende forelsket i Per Ciljan Skjelbred i 2010.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne historien hadde kanskje ingen happy ending, men vi fikk oss en tur ut i finværet og en god latter. For en venninne jeg har altså 

 

Love, Emsi

livetmitt93

20.05.2017 kl. 13:11
hehe fint innlegg :)

LifebyCamilla

21.05.2017 kl. 18:33
Åå! Hahhah :) jeg dør for et morsomt innlegg!

Emilie Skaget

21.05.2017 kl. 18:51
LifebyCamilla: Hahaha åå, så bra du synes det!! <3
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits