• 14.05.2017 kl. 22:40

Girls night out

Denne helgen har vært av den art hvor en tenker "herregud, så heldig jeg er". Jeg har sovet hos Frida med Julie fra fredag til søndag, og på lørdag kom Elise også  Vi har rett og slett hatt en skikkelig jentehelg hvor vi har spist god mat (of course), spilt Alias, snakket om alt jenter snakker om og koset oss skikkelig. Dette er første helg på lenge hvor jeg har hatt heeelt fri fra alt, og har kunnet gjort akkurat det jeg vil. Vi dro også på byen, som ble et kapittel for seg selv. Haha. Vi kapra oss iallefall noen nye venner og morsomme historier til dagen derpå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I dag dro Julie tilbake til Fredrikstad, og det var litt rart etter en hel helg sammen. Noen ganger føles det som om vi ikke har vært adskilt et døgn engang. Om et par måneder flytter Frida tilbake. Ikke nok med det. Min klippe på vernepleiekullet, Vilde, flytter i juni. Tanken på det får meg til å ville legge meg ned i fosterstilling og grine. Jeg visste at jeg kom til å bli glad i personer jeg møter her i Lillehammer, men jeg visste ikke at det kom til å gjøre så vondt når de drar. Jeg må gjøre det beste ut av tiden som er igjen, tenker jeg. Også får det bli noen turer til Namsos for å besøke i senere tid. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Frida, Elise, Julie & meg 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Nå er jeg nødt til å hive meg i dusjen før det blir senga. Jørgen sover hos en kompis da de øver på eksamen sammen, og i morgen har han til og med bursdag!! ÆÆÆÆ JEG GLEDER MEG. Vi får dessverre ikke vært sammen så mye fordi jeg skal på skole og jobb, men vi satser på en liten koselig feiring på kvelden. Håper du har hatt en super helg, og at du lager deg en fin ny uke.

 

Love, Emsi

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits