• 24.04.2017 kl. 17:20

Reisetips: London

Hallo. Jeg har tenkt meg til london i sommer og lurte på om du kan anbefale hotellet dere lå på nå eller om dere har et annet dere kan anbefale? Hvordan ligger det eventuelt i forhold til ting som f.eks shopping og annet å se på? Kan du anbefale noe å gjøre og butikker? :)


Forhåndsskrevet innlegg som publiseres mens jeg er på jobb

 

Jeg fikk denne kommentaren i går, og tenkte jeg like så greit kunne lage et eget innlegg. Noen ganger når jeg svarer anonyme i kommentarfeltet som ikke er lenket til en adresse, er jeg redd de ikke får med seg svaret mitt. Så da kjører vi i gang rett og slett! 

Jørgen og jeg lå på et hotell som heter St.Giles. Det er et enkelt og greit hotell som ligger (uten å overdrive) 10 sekunder unna Oxford Street. Det ligger altså i en sidegate hvor det er kort vei ut til den populære "handlegaten". Vi ville i utgangspunktet på en skikkelig shoppingtur til London, så for oss var det midt i blinken med kort avstand dit. Hotellet i seg selv er helt greit, og ikke veldig dyrt i våre øyne. Vi hadde ikke inkludert frokost nå som vi hadde i 2014, men kan huske at frokosten var bra den også. På hotellrommet er det gode senger og TV med flere kanaler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dersom du ønsker å se de typiske turistattraksjonene som Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace og London Eye er det mulig å gå dit fra hotellet. Jeg husker ikke helt hvor lang tid vi brukte på å gå, men kan kanskje regne en halvtime-tre kvarter. Ellers er det alltid mulighet for å ta undergrunnen som fører deg et stykke nærmere. Vi brukte undergrunnen hyppig! Vi besøkte også et akvarium som heter Sea Life, som ligger rett ved London Eye. Der kan du også kjøpe "pakker" med billetter til flere attraksjoner. 

Vi spiste på to fantastiske restauranter: Hakkasan og Gaucho. Dette er restauranter du må bestille bord på i goood tid. Vi bestilte bord en uke før vi reiste. Det koster litt mer å spise, men absolutt verdt det. Vi tenkte at vi kunne bruke litt ekstra penger på mat når vi først var på tur for å kose oss. Det er også mange koselige cafèer, som jeg dessverre ikke husker navn på. Der kan dere slappe av med en god lunsj eller makroner (ah my love).

WE  SHOPPING

Når det gjelder shopping er det veldig individuelt hva du er på jakt etter selvsagt, men jeg kan anbefale de butikkene som vi likte aller best. For Jørgen sin del var det kun en butikk som gjaldt, og det var Ralph Lauren. En butikk på tre etasjer hvor du virkelig føler deg velkommen. Butikken i seg selv er superflott, og betjeningen hjelper deg fra det sekundet du setter foten innenfor døren dersom du ønsker det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg likte veldig godt Topshop, Zara, Primark, Victoria's Secret, Miss Selfridges og Forever21. Topshop og Zara var det flere steder, så jeg vil anbefale å reise til de som ligger litt lenger unna selve Oxford Street da en vil oppleve at det er mindre folk der og større utvalg. Slik opplevde iallefall vi det!  Primark er kjent for å være ganske billig, og de har veldig mye annet spennende der enn klær også. De har til og med interiør. Victoria's Secret sitt undertøy er vel ganske dyrt, men jeg kjøpte kun bodymist der som de ofte har et "3 for 2" tilbud på. De lukter amaazing!! Miss Selfridges hadde jeg aldri vært innom før, men likte butikken utrolig godt! Klær til jenter i alle størrelser. Forever21 har jo vært favorittbutikken min siden alltid, men jeg handlet ikke såå mye der denne gangen. Foretrakk heller Miss Selfridges. 

Jeg er en veldig dedikert planlegger, men på denne turen tok vi det litt på sparket. Og det anbefaler jeg virkelig! Hotellet har jeg ligget på tre ganger, så det er et hotell jeg kan anbefale uten tvil! Flere av mine venninner som også har vært der. Håper dette innlegget var nyttig, og som vanlig er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet dersom det er noe mer dere lurer på så svarer jeg der fortløpende

 

Love, Emsi

Marie Oma

24.04.2017 kl. 17:23
Gode rips :-) Bra innlegg !

Emilie Skaget

02.05.2017 kl. 19:27
Marie Oma: Tusen takk for det :D

liveterherlig93

24.04.2017 kl. 17:26
fine tips:)

Emilie Skaget

02.05.2017 kl. 19:27
liveterherlig93: Så bra du synes det :D

Kaja Jeanette

24.04.2017 kl. 17:27
ÅÅÅÅ, nå ble jeg sååå glad... Det er det hotellet vi har booket oss inn på i sommer, og tilbakemeldingene på det hotellet har jo vært mye bra, men også noen kritiske, så det er godt å høre at du er fornøyd :) Vi valgte det nettopp pga beliggenheten :)

Takk for gode tips :D

Emilie Skaget

02.05.2017 kl. 19:26
Kaja Jeanette: Ååå, så bra da!! Det vil nok alltid være litt delte meninger, men jeg tenker det lureste er å finne ut av hva man synes selv :*

24.04.2017 kl. 18:12
Tusen takk :D hvor bestiller dere fra?

Emilie Skaget

24.04.2017 kl. 18:31
Anonym: Åh, det glemte jeg jo å skrive! Vi bestilte fra hotels.com, men i 2014 bestilte vi via nettsiden londontown.com :-)

Ida

24.04.2017 kl. 18:29
Det er deilig å kunne reise tilbake til ein plass ein har vært på fleire ganger før, det blir liksom ikkje det stresset med å komme seg rundt å sjå på ting då! :)

Emilie Skaget

02.05.2017 kl. 19:26
Ida: Det er jeg heeelt enig i!! Man kan liksom ta det enda mer med ro, men fremdeles oppleve noe fint :-)

Bitte-Louise

30.04.2017 kl. 15:36
Fine tips :D du må ha en super fin dag videre :D

Emilie Skaget

02.05.2017 kl. 19:25
Bitte: Tusen takk for det :-D
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits