• 20.04.2017 kl. 19:16

I senga er jeg

Fikk en god idè fra denne bloggen, og heldige meg fikk lov til å herme! Jeg synes det er utrolig morsomt å svare på slike spørsmål, og spesielt på dager som denne hvor jeg ikke har noe annet å blogge om. Fantasien min er jaggu på skogtur for tiden. I'll be back I promise. Jeg har heldigvis fått fikset opp i noe virus jeg har hatt på dataen, så nå river jeg ikke av meg håret hver gang jeg skal lage et blogginnlegg. Takk Gud for det!


 

På legekontoret er jeg så og si aldri. Jeg unngår legekontor så godt det lar seg gjøre, og trives ikke der i det hele tatt. Jeg har virkelig all respekt for de gode legene som gjør en fantastisk god jobb, men ellers takk.

I senga er jeg den som sovner aller først, og som snorker Jørgen romantisk inn i øret. Jeg må bare si det, senga vår er helt magisk og jeg sover så utrolig godt i den. Det beste jeg vet er å ligge i senga sammen med Jørgen om kvelden og se på serier. Og så sovner jeg. Lever drømmelivet da jeg altså.

På toget er jeg utålmodig, men reiser raskt inn i drømmeverdenen med åpen munn og halvveis snork. Til Jørgens store forskrekkelse som av og til må dunke bort i meg før jeg setter i gang med skikkelig dundring. 

På sirkus er jeg aldri, og har ingen planer om å sette foten innenfor et sirkus i voksen alder. Ikke engang den dagen barna mine trygler meg om det. Det finnes heldigvis mye annet å finne på som ikke innebærer å opprettholde torturering av de stakkars dyrene.

På sommeren er jeg iallefall ikke brun, haha! Til tross for det er jeg veldig glad i sene sommerkvelder med familie og gode venner. Spesielt koselig synes jeg det er å grille. Lukten av grillmat klarer jeg nesten ikke vente på, ah så deilig 


 

På vinteren er jeg lykkelig. Jeg sitter i sofaen med en stor kopp kakao i hånden, og ser hvordan snøkrystallene faller ned fra himmelen og legger seg over busker og trær. Alt blir så lyst og vakkert! 

På fisketur er jeg svært sjeldent. Så og si aldri når jeg tenker meg om. Men jeg elsker å ta hånden ned i vannet i fart, og kjenne vinden i håret.

På julaften er jeg spent og forventningsfull. Jeg har alltid forberedt gaver i god tid, og gleder meg mer til at andre åpner gaver fra meg enn å åpne mine egne. Jeg blir glad uansett hva jeg får da, så det er veldig ålreit. Jeg er en skikkelig jule-jente, hvis det er et ord, og gleder meg alltid i lang tid. Det å være med familie, spise god mat og høre på julesanger gir meg en skikkelig lykkefølelse.

I solen er jeg glad. Det er deilig å kjenne varmen på kroppen, men helt ærlig trives jeg bedre i skyggen.

 

Love, Emsi

Nina

20.04.2017 kl. 20:32
Morro innlegg :)

Emilie Skaget

23.04.2017 kl. 15:33
Nina: <3

inabellee

21.04.2017 kl. 16:07
Haha, koslig innlegg <3

Emilie Skaget

23.04.2017 kl. 15:33
inabellee: <3

Bella

21.04.2017 kl. 18:43
Så kul att läsa! Finns en liknande lista som vandrat runt på svenska bloggar, men då föredrar jag nog denna faktiskt.

Emilie Skaget

23.04.2017 kl. 15:33
Bella: Ååå så bra!! <3

23.04.2017 kl. 14:49
Hallo. Jeg har tenkt meg til london i sommer og lurte på om du kan anbefale hotellet dere lå på nå eller om dere har et annet dere kan anbefale? Hvordan ligger det eventuelt i forhold til ting som f.eks shopping og annet å se på? Kan du anbefale noe å gjøre og butikker? :)

Emilie Skaget

23.04.2017 kl. 15:33
Anonym: Hei! Jeg kan lage et eget innlegg om det hvis du vil det :)

23.04.2017 kl. 17:57
Det hadde vært supert. Skal reise i mai, så må bestille snart. Koselig at du tar deg tid til det. Ønsker deg en fin kveld :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits